Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

feature_httpwww.jpg

SAT on ollut olemassa muodossa tai toisessa vuodesta 1901. Kaikkien muutostensa ansiosta luultavasti eniten hyötyä sinulle on ilmaiset online-käytännön kysymykset ja oppaat, jotka kattavat testin kaikki näkökohdat.

Sen sijaan, että joudut kantamaan noin 400-sivuisia harjoituskirjoja, kuten menneiden aikojen (eli 90-luvun opiskelijat), voit käyttää näitä verkkoresursseja valmistaudu mistä tahansa Internetin kautta. Tässä oppaassa eritellään SAT-valmistelusivustot, joiden avulla voit tarkistaa sisältöä, oppia strategioita ja löytää käytännön kysymyksiä, jotta voit erottaa korkealaatuisia resursseja heikkolaatuisista.Vastuuvapauslauseke: Ilmaiset SAT-resurssit PrepScholarissa

Tämä artikkeli on yksi monista yksityiskohtaisista oppaista, jotka tarjoaa (ilmaiseksi!) PrepScholar . Tutkimalla muita artikkeleitamme löydät syvällistä tietoa ja analyysejä kaikista SAT: n ja ACT: n näkökohdista ehdotetuista opintosuunnitelmista kappaleiden lukemiseen ja testipäivien valitsemiseen. Lisäksi haluamme pitää kiinni niistä korkean profiilin huijauskandaaleista, jotka johtavat usein SAT-pisteiden peruutuksiin ympäri maailmaa.

Henkilökohtaisesti mielestäni PrepScholar tarjoaa eniten oivaltava, korkean tason opastus testausprosessin jokaisessa vaiheessa. Meidän räätälöityjä online-testin valmisteluohjelma seuraa edistymistäsi ja tekee paljon raskasta nostoa puolestasi. Siksi linkitän tarvittaessa erilaisiin oppaisiimme, jotta voin antaa käsityksen eri alueista, joita käsittelemme ja lisää joka päivä.

Samaan aikaan on olemassa useita muita sivustoja, joissa on erittäin hyödyllistä tietoa SAT-valmistelustasi. Sen sijaan, että luettaisin ne peräkkäin, järjestän ne etsimiesi testausvaiheiden mukaan, aloitetaan testirekisteröinnillä ja sen jälkeen oppaat aikataulutusta, testien ottamisstrategioita ja käytännön kysymyksiä varten.

helsinki-1.jpg

Virallinen SAT-verkkosivusto: College Board

Jos olet kuullut SAT: sta, olet todennäköisesti kuullut Yliopiston hallitus . Tämä ryhmä hallinnoi SAT: ta ja lähettää pisteet raportit korkeakouluille.

Rekisteröityäksesi SAT: iin, sinun on luotava tili College Boardin verkkosivustolle ja lähetettävä kuva itsestäsi. Tämän jälkeen voit käyttää tätä sivustoa rekisteröitymään SAT: een, oppimaan AP-testeistä ja tutkimuskorkeakoulut kautta maan.

Mutta tämä ei ole kaikki, mitä College Board tekee. Ensinnäkin se jakaa SAT: n yleisen muodon ja taidot: voit mennä ' testin sisällä 'nähdäksesi mitä käsitteitä testataan Lukeminen , Matematiikka ja Kirjoittaminen osiot. Jotkut kuvaukset ovat hieman sanamaisia ​​ja hämmentäviä, joten sinun on etsittävä muualta, jos haluat oppia testistä helpommalla kielellä.

Tämä verkkosivusto tarjoaa myös ilmainen valmistusmateriaali mukaan lukien SAT-käytännön kysymykset ja kahdeksan täyspitkää harjoituskoketta . Testin tekijöiden SAT-kysymykset ovat kulta standardi, kun on kyse testivalmistelusta. Voit käyttää kymmeniä mallikysymyksiä Lukeminen , Kirjoittaminen ja Matematiikka , ja näet kaikki oikeat vastaukset ja vastausten selitykset.

Koska täyspitkät testit ovat samat kuin Virallinen SAT-opas (plus kaksi ylimääräistä testiä ei kirjan mukana), suosittelen tulostamaan ne itse, ei kirjan ostamisen sijaan. Varmista aikaa itse kun suoritat harjoituskokeita, ja viettää runsaasti aikaa vastausten korjaamiseen toimitetuilla vastausavaimilla.

body_testprepbooks.jpg

Parhaat SAT-verkkosivustot sisällölle ja strategialle

Mitä käsitteitä testataan SAT: lla? Mitkä ovat erilaiset taitopaketit, joita tarvitset kirjoittamiseen ja lukemiseen? Millaisia ​​temppuja voit käyttää estämäänksesi ajan loppumisen?

Yksi keskeinen osa SAT-valmistelustasi, josta et löydä paljon virallisella SAT-verkkosivustolla, on strategia. Kollegion hallitus ei halua sinun tietävän, että kysymykset seuraavat tiettyjä standardoituja malleja Löydät yleensä samanlaisia ​​vääriä vastauksia kysymysten lukemisesta, jotka on tarkoitettu häiritsemään sinut oikeasta. Se ei myöskään tarjoa sinulle strategioita lukemaan kappaleita nopeasti ja tehokkaasti tai hallitsemaan aikaa hankalissa matemaattisissa kysymyksissä.

Joten mitä resursseja sinun pitäisi käyttää sen sijaan? Seuraavat SAT-sivustot ovat eniten hyötyä oppiminen SAT: n sisällöstä ja muodosta sekä kriittisten testausstrategioiden selvittäminen.

body_prepscholar.jpg

PrepScholar SAT -oppaat

SAT-blogi tarjoaa testin jokaisen osan kattava kattavuus. Lue kussakin neljässä osassa testatuista, opi kaikki SAT-rakenteen yksityiskohdat ja saat kattavan kuvan uusimmista SAT-tiedoista, mukaan lukien keskimääräiset pisteet ja prosenttipisteet.

Toisin kuin kollegion hallitus, jonka SAT-ACT-vertailutaulukot suosivat selvästi SAT: ta, kahden testin erittelyllä ei ole aikataulua, jotta voit valita yhden korkeakoulun pääsykokeen toiseen!

Jotkut parhaista oppaistamme, jotka auttavat sinua ymmärtämään SAT: n sisältö ja muoto ovat seuraavat:

 • Mitä SAT-matematiikkaosassa testataan?
 • Mitä SAT-lukuosassa todella testataan?
 • Mitä SAT Writing -osassa on testattu?
 • Täydelliset vertailutaulukot: SAT vs. ACT

Ehdotan myös, että tutustumme Yleistä tietoa -artikkeleihimme, jotta saat tietoa aiheista, kuten testipäivät, pisteytys, pisteiden lähettäminen ja parhaat kirjat SAT-prep.

Vaikka SAT: n sisällön ja muodon oppiminen on melko suoraviivaista, Tehokkaiden strategioiden löytäminen kysymyksiin vastaamiseen ja siihen liittyvän ajan säästämiseen on yhä vähemmän.

Seuraava luettelo sisältää 10 meidän hyödyllisimmät ja suosituimmat SAT-strategiaoppaat. Löydät lisää myös SAT-strategia-kategoriasta:

 • Kuinka kauan minun pitäisi opiskella SAT: ta varten? 6-vaiheinen opas
 • Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa
 • 28 kriittistä SAT-matemaattista kaavaa, jotka sinun on tiedettävä
 • Kuinka saada 800 SAT-lukemiseen: Täydellisen maalintekijän 11 ​​strategiaa
 • SAT-kielioppisääntöjen täydellinen opas
 • Paras tapa tarkistaa virheesi SAT: lle
 • Valitse SAT-testipäivämäärät: Milloin on hyvä aika sinulle?
 • Kuinka opiskella uutta SAT: ta varten
 • Kuinka saada täydellinen 1600 SAT-pisteet 2400 asiantuntijan täydellä pisteellä

Tämä on vain pieni otos tarjoamistamme SAT-strategiaoppaista. Näiden lisäksi olemme kirjoittaneet paljon matematiikkaa, lukemista ja kirjoittamista koskevia oppaita 9.-12. Luokan opiskelijoille ja keskikouluikäisille, jotka aloittavat varhaisen valmistelun tai ottavat SAT: n karsittuaan lahjakilpailuihin.

kriittinen_lukija_max

Erica Meltzerin kriittinen lukija

Erica Meltzerin blogi on erittäin hyödyllinen SAT-lukeminen ja kirjoittaminen.

Vuosien mittaan Meltzerin blogi on kehittynyt standardoitujen testausten kattamisesta monien opiskelijoiden nykypäivän ongelmien ratkaisemiseen. Tämä tarkoittaa, että sinun on todennäköisesti kaivettava sivuston laajoja arkistoja löytääksesi SAT-prepartikkeleita. Monet näistä viesteistä käsittelevät yleisiä aiheita, kuten sanaston oppiminen asiayhteydessä ja pilkunkäyttö . Lisäksi jotkut hänestä SAT Lukuvinkkejä on yhdistetty ACT-lukuvinkkeihin, koska testit ovat niin samanlaisia ​​näinä päivinä.

Siitä huolimatta Meltzer tarjoaa useita hyödyllisiä viestejä ja todennäköisesti jatkaa niiden lisäämistä. Tässä on joitain hänen viestejä, jotka kannattaa ehdottomasti tarkistaa:

Ehdotan, että etsit blogista lisää vinkkejä suullisiin osioihin. Vaikka hänen virkansa ovat kiinnostavia, Meltzer lopulta jättää sen sinä etsiä esimerkkejä ja näytekysymyksiä kokeillessaan hänen neuvojaan.

body_erikthered.jpg

Erik Punainen

Vaikka Meltzerin blogi keskittyy sanallisiin taitoihin, Erik Punainen on kyse SAT Mathista.

Tämän sivuston avulla voit lataa PDF-tiedostoja, jotka sisältävät kriittisiä matemaattisia tosiasioita, kaavoja, strategioita ja sanastoa. On kuitenkin tärkeää huomata, että tämä verkkosivusto on vielä vähemmän päivitetty SAT: lle kuin Meltzerin blogi. Matemaattiset resurssit ovat pysyneet muuttumattomina vanhan (ennen vuotta 2016) SAT: n jälkeen eivät heijasta nykyistä SAT-muotoa, kysymystyyppejä ja testattuja taitoja. Päätin pitää tämän verkkosivuston tässä luettelossa, koska monet tässä selitetyistä matemaattisista käsitteistä - etenkin algebralliset - ovat välttämättömiä suorituskyvyllesi SAT-matematiikassa.

Punainen Erik-PDF-tiedosto on edelleen hyödyllinen katsaus sisältöalueille, kuten lineaarisille yhtälöille, epälineaarisille yhtälöille, funktioille, asteen yhtälöille ja kaavioille. Voit käyttää niitä arvosteluna, mutta muista keskittyä taitoja, jotka todella näkyvät SAT: ssa (ja jätä pois vähemmän tärkeät). Esimerkiksi sinun ei tarvitse keskittyä liikaa geometriaan, koska se näkyy vain noin 3-5% SAT Math -kysymyksistä.

body_collegeconfidential.jpg

Kysy dekaanilta College Confidentialilta

Jos sinulla on yleisiä kysymyksiä SAT: n muodosta tai sisällöstä, joihin ei ole vastausta yllä olevissa resursseissa, kokeile College luottamuksellinen . Tämä verkkosivusto tarjoaa useita opiskelijoiden ja vanhempien keskusteluketjut SAT: sta, jonka voit tutustua tai jopa kommentoida.

Kysy Dean-foorumilta erityisesti on hyödyllisiä neuvoja siitä, kuinka monta kertaa SAT otetaan. Se ehdottaa kolmea - se on enemmän kuin mitä kollegion hallitus sanoo tekevän ja suunnilleen sama kuin mitä suosittelemme tekemään (olosuhteistasi ja tavoitteistasi riippuen).

suurempi kuin merkki matematiikassa

Jos sinulla on kysyttävää SAT: n logistiikasta, lue College Confidential -testi ennen ilmoittautumista testipäivälle.

body_laptop_notes.jpg

Parhaat verkkosivustot ilmaisia ​​SAT-käytännön kysymyksiä varten

College Board ei ole ainoa verkkosivusto, joka tarjoaa valikoiman ilmaisia, laadukkaita SAT-käytännön kysymyksiä. Alla on kolme suosituinta valintamme parhaista online-lähteistä käytännön kysymyksiin Lukeminen, Kirjoittaminen ja Matematiikka -osiossa. Jotkut heistä jopa tarjoavat täyspitkät testit!

body_khanacademy.jpg

Khan-akatemia

Khan Academy on suunnitellut telineet SAT-valmisteluohjelma joka diagnosoi tasosi ja vie sinut läpi käytännön kysymyksiä askel askeleelta. Se kehitettiin yhteistyössä kollegion hallituksen kanssa, joten kaikki sen käytännön kysymykset ovat virallisia ja realistisia. Sen yhdistelmä video ja kirjalliset selitykset vetoaa myös erilaisiin oppimistyyleihin.

Khan Akatemian interaktiivisella sivustolla voit perustaa tili ja ottaa diagnostisia testejä SAT: n jokaisessa osassa. Sitten Khan Academy ehdottaa, mihin tasoon sinun tulisi keskittyä, ja tavallaan omaan räätälöityyn lähestymistapamme tapaan esittää sinulle kohdennetut kysymystyypit, jotka auttavat sinua parantamaan.

Sivusto jakaa jokaisen osion ala-aiheisiin ja antaa hyödyllisiä vinkkejä valmisteluohjelman jäsentämiseen. Koska se seuraa edistymistäsi, Voit kirjautua sisään mistä tahansa jatkaaksesi siitä, mihin jäit.

SAT-käytännön kysymysten lisäksi Khan Academy tarjoaa resurssit, jotka selittävät SAT: n rakenteen .

Sivusto sisältää myös hyödyllisen sanasto SAT-termeistä jotka käyvät läpi sellaiset termit kuin 'prosenttipiste' ja 'raaka pisteet'. Jos olet kyllästynyt lukemaan SAT: sta ja katsot mieluummin selittäviä videoita, Khan Academy on paras lähteesi videon selitykset SAT: n sisällöstä.

Vaikka sen SAT-materiaali on perusteellista, rajoitettu määrä käytännön kysymyksiä ja testistrategian puute tarkoita, että vaikka Khan Academy ei ole uskomattoman hyödyllinen, sen ei pitäisi olla ainoa käytäntöongelmien lähde.

body_prepscholar.jpg

PrepScholar-kokoelma vanhoja ja uusia virallisia SAT-harjoitustestejä

Olemme koonneet kaikille PDF-tiedostot kymmenen virallista SAT-harjoituskoketta, jonka voit ladata, tulostaa ja ottaa itse. Lisäksi olemme keränneet neljä vanhaa SAT-harjoituskoketta (käyttäen 2400-järjestelmää) ja neljä hyvin vanhaa SAT-harjoituskoketta (käyttäen vanhaa 1600-järjestelmää).

Vaikka nämä testit käyttävät SAT: n vanhoja versioita, ne voivat silti olla hyödyllisiä valmistelullesi niin kauan kuin sinä keskity asiaankuuluviin kysymystyyppeihin ja ohita ne, joita ei enää testata (kuten lauseen loppuun saattaminen).

Sinun on pisteytettävä nämä testit yksin ja käytettävä aikaa ymmärtääksesi virheesi ja analysoimalla vastauksesi.

Voit myös kokeilla 5 päivän ilmaista kokeiluversiota PrepScholarin online-testivalmisteluohjelmasta. Näiden viiden päivän ajan sinulla on pääsy koko ohjelmaan ja voit kokeilla, toimiiko tämä lähestymistapa testin valmisteluun sinulle. PrepScholar auttaa jakamaan SAT-valmistelusi hallittaviksi tavoitteiksi, seuraamaan edistymistäsi ja räätälöi opiskelusi niin, että keskityt harjoitteluongelmiin siellä, missä tarvitset eniten parannusta. Jos nautit tästä lähestymistavasta valmistautumisen testaamiseen, voit jatkaa koko ohjelmaa. Jos ei, niin voit soittaa sen lopettamiseen 5 päivän kokeilusi jälkeen.

CrackSAT.net

Kuten PrepScholar, CrackSAT.net tarjoaa ilmaisia, virallisia, vanhoja SAT-harjoitustestejä (vastausavaimilla), jotka voit ladata ilmaiseksi PDF-tiedostoina. Vaikka sivustolla on joitain resursseja uudelle SAT: lle, niitä ei ole kovin paljon. Tämän jälkeen jopa vanhat SAT-käytännön testit ovat hyviä resursseja testilähtöstrategioiden harjoittamiseen maksimoidaksesi aikasi ... ja pisteet.

Kuten jotkut muut mainitsemamme resurssit, sinun on pisteytettävä nämä harjoituskokeet itse. Muista varata aika ymmärtämään ja analysoimaan tekemäsi virheet. Lisäksi tällä verkkosivustolla on vähän vaikea liikkua, mutta kun pääset läpi sen, sinulla on pääsy moniin SAT-käytännön kysymyksiin.

Kaiken kaikkiaan tämä verkkosivustojen ja blogien kokoelma voi antaa sinulle runsaasti tietoa SAT: sta sen sisällöstä ja muodosta strategioihin ja virallisiin käytäntöihin liittyviin kysymyksiin. Lue oppia vaiheet, jotka sinun on toteutettava näiden online-SAT-resurssien hyödyntämiseksi parhaiten valmistelussa.

body_todolist.jpg

Kuinka käyttää SAT-verkkosivustoja tehokkaasti

Saadaksesi kaiken irti yllä luetelluista verkkosivustoista, sinun on tiedettävä, miten lähestyä ja käyttää SAT-verkkosivustoja tehokkaasti.

Sekä yliopiston hallitukselle että Khan-akatemialle haluat tee tili ja seuraa käyttäjänimiäsi ja salasanojasi. Jos haluat lähettää ilmoituksen College Confidential -palveluun, sinun on myös rekisteröidyttävä sivustolle, jotta voit olla yhteydessä opiskelijoiden ja vanhempien yhteisöön, joka käy läpi saman yliopiston hakuprosessin kuin sinä.

Omille SAT-strategiaoppaillemme ja Erica Meltzerin blogille voit lukea artikkeleita vastaamalla kaikkiin kysymyksiisi tai oppia uusia vinkkejä. Voit sitten kokeilla erilaisia ​​strategioita olet oppinut virallisissa SAT-harjoitustesteissä.

Vaikka College Board on kaikkien SAT: n virallinen sivusto, suosittelen vastaan pitämällä kaikkia neuvoja lopullisina. Kollegion johtokunnan resurssit eivät keskity testien ottamisstrategioihin, jotka ovat avain varmistamaan, että pisteytät mahdollisimman korkealle.

Loppujen lopuksi paras laukauksesi on etsiä korkealaatuisia strategioita ja näkemyksiä SAT: sta näillä muilla verkkosivustoilla, ja kokeile niitä sitten virallisissa harjoituskysymyksissä tai ilmaisen, viiden päivän SAT-valmisteluohjelman kokeilun aikana. Yhdistämällä strategia ja sisältövalmius virallisiin SAT-käytännön kysymyksiin pystyt parantamaan pisteitäsi paljon kaikki päivämäärät otat SAT!

next_steps_roadsign

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.