Parhaat SAT-valmistelukirjat 2021

ominaisuuskirjat

Parhaita SAT-kirjoja on paljon, mutta mielestämme suurin osa niistä ei ole kovin hyviä tai perusteellisia. Tämän seurauksena olen yrittänyt kirjoittaa paljon paremman oppaan tähän.

Tässä artikkelissa opit, mitkä kirjat ovat ehdottoman tärkeitä SAT-valmistelusi kannalta, mitä kirjoja voit käyttää yksittäisten osioiden pisteiden parantamiseen ja mitä kirjoja tarvitset, jos tavoitat huippupisteet. Vielä tärkeämpää, opit käyttämään näitä SAT-esikirjoja tehokkaaseen opiskeluun .Tämä opas on melko yksityiskohtainen, joten tässä on referenssilinkkejä, joiden avulla voit siirtyä suoraan artikkelin eri osiin. Siitä huolimatta suosittelen lukemaan koko oppaan, jos voit!

Mikä on parempaa tästä parhaiden SAT-kirjojen oppaasta?

Koska SAT-pisteet ovat tärkeitä yliopistosovelluksillesi ja vietät todennäköisesti melko paljon aikaa testin suorittamiseen, on tärkeää saada oikeat neuvot. Seuraa vääriä neuvoja, ja kun huomaat, että se on väärä, on todennäköisesti liian myöhäistä parantaa SAT-pisteitäsi.

Ihannetapauksessa eläinlääkäri saamasi neuvot (myös meidän) ennen kuin päätät SAT-valmistelusuunnitelmastasi. Ennen kuin luet jokaisen tutkimuksen artikkelin, muista kysyä itseltäsi, 'Miksi minun pitäisi luottaa tähän online-henkilöön antamaan minulle SAT-neuvoja?'

No, vastaamme tähän kysymykseen täällä. Tästä syystä tämä SAT-prep-kirjojen opas on paljon parempi kuin muut, jotka saatat löytää verkossa:

 • Selitän yksityiskohtaisesti, miksi tietyt SAT-kirjat ovat hyviä ja mitkä ovat jokaisen kirjan puutteet. Et todennäköisesti ole kuullut näistä esikirjoista; monet ovat uudempia tai vähemmän tunnettuja, joten niitä ei esitetä yhtä laajalti kuin suosituimpien yritysten kirjat, joilla on suuremmat markkinointibudjetit. Useimmissa muissa SAT-kirjojen oppaissa luetellaan vain muutama kirja ilman asiayhteyttä, mutta kerromme sinulle joka tärkeät tiedot, jotka sinun on tiedettävä ennen kirjan ostamista.

 • Mielestäni on tärkeää kohdistaa heikkoutesi ja missä sinun on valmistauduttava. Esitän SAT-kirjat, jotka soveltuvat parhaiten tiettyjen osien koulutukseen, ja kirjat, jotka ovat parempia matalille tai korkeille pisteille. Muissa oppaissa oletetaan, että kaikki opiskelijat ovat samat, mutta räätälöimme omat testimme eri tasoille.

 • Minulle ei makseta näiden SAT-kirjojen mainostamisesta muihin nähden. En tunne ketään näistä kirjoittajista henkilökohtaisesti. Todellisuudessa olen tutkinut kymmeniä SAT-esikirjoja, ja näitä käytän, jos itse valmistaisin. Muut sivustot, kuten about.com ja reviews.com, saavat maksun sijoittelujensa muuttamisesta tai kustantajilta anteeksi, että he mainitsevat esikirjat.

 • Haluan ajatella, että tiedän mistä puhun. Sain kaksi täydellistä pistettä SAT: lla ja olen työskennellyt suoraan tuhansien opiskelijoiden kanssa, jotka ovat valmistautuneet SAT: lle. Olen auttanut testaajia kaikilla tasoilla, noin 800 pisteen pisteistä 1530+ -tavoitteisiin. Muilla kirjoittajilla ei ole tarvittavaa asiantuntemusta erottaa hyvät ja huonot SAT-kirjat, ja ne suosittelevat kirjoja jälkikäteen.

Yksi tärkeä vastuuvapauslauseke : Olen PrepScholarin, online-SAT / ACT-prep-ohjelman, perustaja. Uskon, että olemme rakentaneet parhaan saatavilla olevan SAT-valmisteluohjelman. Se diagnosoi vahvuutesi ja heikkoutesi ja antaa sinulle strukturoidun all-in-one-oppaan, jossa yhdistyvät alla olevien SAT-kirjojen parhaat puolet, jotta voit tietää tarkalleen mitä opiskella jokaisessa valmisteluvaiheessa.

Haluan korostaa sitä et tarvitse prep-ohjelmaa pärjäämään hyvin SAT: lla . Itse asiassa tämän oppaan kirjoittaminen voi menettää joitain asiakkaita, jos päätät, ettet tarvitse loppujen lopuksi ohjelmaa. Jos kuitenkin olet ei kiinnostunut 10 kirjan hallinnasta ja haluaisi mieluummin integroidun ohjelman, joka on räätälöity oppimistyyliisi, tutustu nyt SAT-valmisteluohjelmaamme.

Kummassakin tapauksessa, jos olet tosissasi SAT-valmistelusta, jatka lukemista .

opiskelu.jpg

Kenelle tämä SAT Prep Books -opas on tarkoitettu?

Ensinnäkin tämä opas on tarkoitettu opiskelijoille, jotka suhtautuvat vakavasti testivalmisteluun. Sinun on oltava motivoitunut saamaan korkeat pisteet, ja sinun on oltava halukas tekemään kovaa työtä. Näiden kirjojen selaaminen vie kymmeniä tunteja yksinkertaisesti siksi, että SAT kattaa niin paljon materiaalia.

Jos aiot opiskella vain noin viisi tuntia, valitsemallasi kirjalla ei ole paljon eroa . Tässä tapauksessa on parasta keskittyä virallisen SAT-harjoitustestin suorittamiseen ja vastausten tarkistamiseen. Näin pienellä valmisteluaikalla pisteesi ei nouse lopulta paljon, joten älä odota mitään ihmeitä.

SAT-prep-kirjojen ostaminen on SAT-prep-tiedostojen ensimmäinen ja helpoin vaihe. Sinun täytyy laittaa sisään vakava työ todella saada haluamasi pisteet parannuksia. Seuraavissa osioissa kerromme parhaista tavoista saada kaiken irti jokaisesta suosittelemastamme SAT-kirjasta.

Toiseksi tämä opas on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa pisteitään yli 100 pisteellä. Jos haluat pisteyttää tämän paljon korkeammalla SAT: lla, tarvitset enemmän kuin vain temppuja; sinun on ymmärrettävä todellinen sisältö testataan, eli taustalla olevat matemaattiset käsitteet ja kieliopinsäännöt. Älä vaivaudu tehottomilla 'temppuilla', jotka yksinkertaisesti saavat sinut tuntemaan ikään kuin olisit oppinut jotain, kun et todellakaan ole oppinut.

Jos haluat parantaa pisteitäsi vain noin 50 pisteellä, voit kuitenkin tehdä tämän vain ottamalla SAT: n uudelleen, varsinkin jos olet suorittanut testin vain kerran.

Viimeiseksi, jotta voit parantaa pisteitäsi SAT-esiteiden avulla, sinulla on oltava erinomainen opintostrategia. Ei riitä, että luet vain kannen kansikuvaksi - sinun on keskityttävä heikkouksiisi harjaamalla sisältöä, jonka kanssa eniten kamppailet.

Valitettavasti monet opiskelijat viettävät kymmeniä tunteja yhden kirjan peräkkäin parantamatta SAT-pisteitään. Miksi? Koska he eivät ymmärrä heikkouksiaan eivätkä keskity aikansa heikkouksiinsa .

Ilman oppimista hyökätä heikkoihin kohtiin, et paranna SAT-pisteitäsi! Se saattaa kuulostaa itsestään selvältä, mutta monien opiskelijoiden on melko vaikea tehdä tämä hyvin. Kirjoitan paljon enemmän SAT: n valmistelusta oppaassani täydelliseen SAT-pisteeseen. Se on myös se, miten suunnittelin online-SAT-ohjelmamme tekemään kaiken kovan rakennustyön puolestasi.

Viime kädessä, jos olet tosissasi SAT-pistemäärän parantamisesta ja haluat opiskella parhaiden prep-kirjojen kanssa, tämä on opas sinulle .

body_award.png

rodun ja kansallisuuden välinen ero

Vuoden 2021 parhaat SAT-valmistelukirjat

Tässä oppaassa aiomme jakaa parhaiden SAT-kirjojemme valinnat seuraaviin luokkiin:

 • Kriittiset kirjat: Nämä ovat pakollisia SAT-kirjoja valmistelullesi riippumatta vahvuuksistasi tai heikkouksistasi.
 • Aihekohtaiset kirjat: Nämä ovat ylivoimaisesti parhaita kirjoja, joita voit käyttää SAT-luku-, matematiikka- ja kirjoitustaitojesi parantamiseen.
 • Kirjat huippupisteille: Nämä SAT-esikirjat taatusti työntävät sinut ylitse ja auttavat sinua saamaan parhaan tuloksen, jonka pystyt saavuttamaan.
 • Kirjat matalalle maalintekijälle ja motivaatiolle: Jos haluat opiskella vain muutaman tunnin ja parantaa SAT-pisteet vain vähän, nämä kirjat ovat OK käyttää. Muussa tapauksessa vältä niitä.
 • Paras kirja, jota on vältettävä: Kirja, jota käytin aina suosittelemaan SAT: n vanhaan versioon, on nyt täysin Älä osta -luettelossa. Selvittää miksi!

Koska SAT: n muoto muuttui niin paljon vuoden 2016 alussa, tahdon ei suosittele vanhojen SAT-kirjojen käyttöä nykyisen SAT: n opiskeluun . Vaikka vanhemmat SAT-käytännön testit tehdä jaa joitain yhtäläisyyksiä uudempien kanssa, tuhlaat paljon aikaa väärien aiheiden ja kysymysten tutkimiseen, jos et tiedä tarkalleen kuinka vanha SAT eroaa nykyisestä SAT: sta.

Siksi käytä aina kirjoja, jotka kohdistuvat nykyiseen SAT: iin (eli vuonna 2016 tai myöhemmin julkaistuihin kirjoihin), kuten alla luetellut. Voit myös käyttää online-SAT-valmisteluohjelmaa saadaksesi lisätietoja erityisistä heikkouksistasi ja siitä, miten voit parantaa niitä.

Kriittiset SAT-valmistelukirjat

Nämä kirjat uskon kaikki testinottajilla tulisi olla SAT-pisteistä riippumatta tai mitä taitoja heidän on parannettava. Tämä on erittäin korkeatasoinen tavoite - itse asiassa kirjoja on vain kaksi kymmenistä testatuista, jotka ovat oikeutettuja tähän otsikkoon. Esittelemme ne alla.

body_satbooks_tests.jpg

Viralliset SAT-harjoituskokeet

Olemme kirjoittaneet pitkään virallisten SAT-käytännön kysymysten tärkeydestä. Kuten ehkä tiedät, SAT on outo tentti, joka testaa käsitteitä tavoilla, joita et ole koskaan nähnyt koulussa; täten, sinun täytyy kouluttaa realistisilla kysymyksillä SAT-mallien oppimiseksi tarkasti.

Kollegion johtokunnan julkaisemat viralliset SAT-testit ovat käytännön kysymysten kultastandardi. Tällä hetkellä virallisia testejä on 10. Nämä eivät ole tarkalleen 'prep-kirja' tavallisessa mielessä, mutta kaiken kaikkiaan ne muodostavat melko tärkeän resurssin, joka ei ole liian erilainen kuin kirja.

Jokainen testi sisältää todellisia kysymyksiä, jotka on annettu todellisille opiskelijoille SAT: n aiemmissa hallinnoissa. Virallisten kysymysten laatu on epäilemättä paljon parempi kuin epävirallisten lähteiden, kuten Kaplanin tai Barronin, kirjoittamat kysymykset.

Vielä parempi, kaikki viralliset SAT-harjoituskokeet ovat ilmaisia ! Voit ladata testit PDF-tiedostoina College Boardin verkkosivusto tai täydellinen oppaamme virallisista SAT-harjoitustesteistä. Muista tulostaa ne, jotta saat realistisen paperikokemuksen.

Plussat

 • He ovat paras sarja SAT-käytännön testejä, joita saat mistä tahansa, ajanjaksolla . Jos haluat suorittaa täyspitkän harjoitustestin, sinun on ehdottomasti käytettävä niitä ensin.

 • Jokainen testi on täysin ilmainen käyttää ja ladata.

 • Kymmenen täyspitkää harjoitusta tarkoittavat a kohtuullinen määrä opiskelua . Jos jokaisen testin ottaminen kestää noin neljä tuntia ja kahden tunnin tarkastelu, se on vankka 60 tunnin opiskeluaika.

 • Vastauksia ja vastausten selityksiä on saatavana kaikkiin kysymyksiin.

Haittoja

 • Useimmat opiskelijat huomaavat, että vastausten selitykset eivät ole niin hyödyllisiä itseoppimiselle. Monet selitykset lukevat näin: 'A on väärä, koska A on väärä. B on oikea näistä syistä. ' Toisin sanoen, ne eivät näytä, kuinka ratkaista kysymys ensimmäisestä vaiheesta. Jos et tiedä avainstrategioita, kuten kuinka lähestyä lukukappaleita tai kuinka liittää numeroita matemaattisiin ongelmiin, tarvitset toisen resurssin opettaaksesi sinua.

 • Testit älä tarjoa muuta opetusmateriaalia . Jos olet huono algebrassa, et voi luottaa yksin tähän resurssiin. Nämä testit ovat juuri sitä - harjoittele testejä ja harjoittele kysymyksiä. Ei mitään muuta!

 • Vain 10 käytännön testiä, motivoituneille opiskelijoille tai niille, jotka etsivät suurta pistemäärää, ei ole tarpeeksi harjoittelumateriaalia . Haluat, että sinulla on yksi testi, jolla totutaan muotoon ja selvitetään nykyinen pisteet, kolme seurataan edistymistäsi, yksi suoritetaan juuri ennen varsinaista testiä ja pari pidetään varmuuskopioina. Valitettavasti tarvitset enemmän harjoituskysymyksiä poraamiseen kuin mitä voit saada jäljellä olevista testeistä saadaksesi todella hyvän SAT: n (minkä vuoksi valmisteluohjelmassa on vastaava neljä muuta harjoituskoketta, jotka auttavat sinua parantamaan taitojasi).

 • Sinun täytyy tulosta PDF-tiedostot itse voidaksesi selata niitä paperilla . Mutta mielestäni tämä on parempi kuin testien ostaminen paperiversiona (tästä myöhemmin).

 • Harjoittelutestien suorittaminen ilman järjestelmää SAT-sisällön oppimiseksi ei paranna pisteitäsi, ja testit eivät tarjoa ohjeita tämän tekemiseksi . Muista, että SAT: n hallinta on yhtä paljon strategiaa kuin sisältöä!

body_SATblackbook2nded.jpg

SAT Prep Black Book, toinen painos

Musta kirja Mike ja Patrick Barrett on ainoa toinen kriittinen kirja, jota suosittelen SAT-esitykseen. Valitettavasti kirja itsessään ei ole riittävä, ja jopa yllä olevien kokeiden kanssa tarvitset todennäköisesti lisäapua (kuten selitän alla).

Mitä se tekee on kuitenkin niin hyvä, että uskon jokaisen opiskelijan, joka opiskelee SAT-prep-kirjoilla, tulisi lukea se .

Mitä saat Musta kirja on pohjimmiltaan tapa ajatella SAT: ta. Mutta mitä tämä tarkalleen tarkoittaa? Tässä on muutama esimerkki:

 • Opit, että SAT on suunniteltu a ennustettava, standardoitu testi . Sen on testattava peruskäsitteitä, jotta sitä voidaan hallita valtakunnallisesti kaikille opiskelijoille, mutta sen on myös oltava vaikeaa, joten se vääristää kysymyksiä usein oudolla tavalla.

 • Siinä selitetään miten jokaisen SAT-vastauksen on oltava yksiselitteisesti oikea tai muuten testin tekijät valittavat virheellisistä vastauksistaan. Siksi tärkein strategiasi tulisi olla sulkea pois kaikki väärät vastausvaihtoehdot - tämä on erityisen tärkeää SAT-lukemisessa.

Tämän kirjan käsitteet olivat asioita, jotka ymmärsin intuitiivisesti jo silloin, kun otin SAT: n ja opiskelin täydellisiä pisteitä varten. Tämä resurssi vaikutti tapaan, jolla ajattelen oppilaidemme opettamista PrepScholarissa. Kaikista markkinoilla olevista kirjoista Musta kirja sovittaa läheisimmin henkilökohtaisiin filosofioihini siitä, kuinka menestyä SAT: lla .

Plussat

 • Se tarjoaa erittäin selkeä otto SAT: lla. Sen ideat eivät vain muuta näkemystäsi SAT: sta, vaan myös motivoivat sinua työskentelemään kovemmin osoittamalla sinulle, että kuka tahansa opiskelija voi menestyä siinä.

 • Kirja sisältää käytännön strategiat jotka ovat hyödyllisempiä kuin useimmissa muissa SAT-kirjoissa. Toisin kuin muut suositut prep-kirjat, tämä ei luota tehottomiin temppuihin.

 • Se ei oleta, että kaikki opiskelijat ovat samat. Pikemminkin kirja tarjoaa muutamia vaihtoehtoja strategioille, ja ehdottaa sitten, että kokeilet niitä ja näet, mitkä sopivat sinulle parhaiten.

 • Kirjassa on perusteellinen joukko vastauksia kaikkiin luku-, kirjoitus- ja matematiikkakysymyksiin neljässä ensimmäisessä virallisessa SAT-harjoitustestissä (sisältyy suositeltuun 'kirjaan' yllä). Jokainen selitys erittelee selvästi, miten lähestyä kysymystä ja saada oikea vastaus.

Haittoja

 • Kirja vaatii paljon itsekuria ja oivallusta voidakseen käyttää sitä tehokkaasti. Koska opit virheistäsi, eikä kukaan ohjaa sinua, sinun on oltava itseohjautuva ja halukas kokeilemaan erilaisia ​​strategioita selvittääksesi, mikä niistä sopii sinulle parhaiten. Joillekin opiskelijoille suorien ohjeiden noudattaminen voi olla vähemmän hämmentävää.

 • Perustiedot puuttuvat. Jos olet esimerkiksi heikko tekstiongelmissa, yksin tämä kirja ei auta sinua hallitsemaan aihetta. Uskon, että tunnistat heikkoutesi ja hallitset sitten tämän taiton kohdennettujen valmistelu- ja käytännön kysymysten avulla. Vaikka tämä kirja antaa sinulle yleisen lähestymistavan SAT-valmisteluun, se ei opeta sinulle tiettyä sisältöä, joka sinun on tiedettävä.

 • Sen melko pitkä (yli 550 sivua!), vastauksineen tuntuu usein toistuvalta ; Tämä johtuu kuitenkin osittain itse SAT: n rakenteesta (muista, että se on standardoitu testi ja siksi toistuva tapa testata tiettyjä taitoja).

 • Olen henkilökohtaisesti eri mieltä joidenkin tämän kirjan avainkohtien kanssa. Kirjoittajat uskovat esimerkiksi, että sinun on pyrittävä saavuttamaan tietty taitotaso sen sijaan, että tavoittelisi tiettyä pistemäärää. Sitä vastoin uskon, että SAT-pisteiden asettaminen on hyödyllinen motivaattori.

Taas kerran, Suosittelen näitä kahta resurssia kaikille opiskelijoille, jotka opiskelevat (tai vain) SAT-prep-kirjoilla . Käsittelemme suurimman osan tärkeistä käsitteistä Musta kirja SAT-valmisteluohjelmassa ja tarjoa myös kohdennettuja käytäntöjä yksittäisiin taitoihin.

Kuten edellä mainittiin, tarvitset todennäköisesti erityistä koulutusta kustakin aiheesta voidaksesi tuoda esiin heikkoutesi. Seuraavaksi tarjoamme sinulle keskeiset resurssit SAT: n yksittäisille aiheille.

Parhaat SAT-kirjat aiheittain

Edellä mainittujen kriittisten SAT-kirjojen lisäksi tarvitset todennäköisesti lisäapua tietyissä SAT-osioissa. Tässä keskustelemme parhaista SAT-lukemiseen, matematiikkaan ja kirjoittamiseen käytettävistä prep-kirjoista. Nämä kirjat seuraavat kaikki SAT-valmistelufilosofiani:

 • Jaa SAT-sisältö taitoihin ja saat sitten kohdennettua koulutusta näihin taitoihin.
 • Käyttää realistisia, laadukkaita kysymyksiä joka valmistaa sinut hyvin SAT: lle.
 • Peite vain mitä sinun tarvitsee tietää —Ei edistynyttä materiaalia, jota ei ole SAT: lla.

Paras SAT Reading Prep Book

Kokemukseni tuhansien opiskelijoiden kanssa SAT-lukeminen on vaikeinta jaksopistettä parantaa . Tässä osassa käytetään loogisia päättelytaitoja, joita ei ole yhtä helppo hallita kuin matemaattisia käsitteitä tai kielioppisääntöjä. Tämän seurauksena on erittäin tärkeää oppia, millaisia ​​kysymyksiä kysytään ja miten voit lähestyä niitä järjestelmällisesti.

kriittinen lukija

Suosittelen parasta SAT-lukukirjaa Kriittinen lukija: Täydellinen opas SAT-lukemiseen, neljäs painos kirjoittanut Erica L.Meltzer. Tämä kirja erittelee SAT-lukutoiminnon osan kysymystyypin ja taitojen mukaan ja tekee hienoa työtä opettaessaan kunkin kysymyksen ytimen. Siinä selitetään myös selkeästi, kuinka työskennellä kohdalla oikean vastauksen saamiseksi.

Kaikista kirjailijoista Meltzer käyttää SAT Reading -valmisteluun lähestymistapaa, joka sopii parhaiten minun omiini : porata kysymyksiä taitojen mukaan, jotta voit tunnistaa kuviot.

Plussat

 • Se tarjoaa Suuri erittely Reading-osiosta taitokohtaisesti sekä hyödyllisiä strategioita jokaiselle kysymystyypille. Tämä on sama lähestymistapa, jota käytämme omassa SAT-valmisteluohjelmassa.

 • On paljon laadukkaita, realistisia kohtia ja kysymyksiä . Meltzer käyttää kohtia, jotka ovat erittäin samanlaisia ​​kuin todellisessa SAT: ssa.

 • Kirjassa on hyödyllinen opas, jossa luetellaan SAT: n kysymykset taitojen mukaan joten voit saada entistä kohdennetumpaa harjoittelua.

Haittoja

 • kustannukset ovat jonkin verran korkeat kirjalle, joka kattaa vain yhden SAT-osan (noin 30-35 dollaria).

 • Sen kirjoitustyyli on kuiva ja kliininen kuin akateemisen oppikirjan. Se tuntuu hyvin muodolliselta, eikä tekstiä hajoa ole kuvia. Pidän mieluummin tätä tyyliä - leikkaa nukka pois - mutta se voi olla liian tiheä joillekin opiskelijoille. Tämä tarkoittaa sitä et ehkä edes lue kirjaa, koska se on sinulle niin tylsää .

 • Sen puute luovista sivun asetteluista ja paljon tekstiä suurille sivuille voi saada väsyttävä - eräänlainen kuin puhelinluettelon lukeminen.

Paras SAT Math Prep Book

Minun filosofiani SAT-matematiikassa on se paras tapa parantaa matematiikkapisteitäsi on oppia taustalla oleva sisältö . Matematiikkakysymysten tunteminen ja joidenkin strategioiden oppiminen, kuten vastausvaihtoehtojen kytkeminen, voivat auttaa sinua edistymään, mutta törmäät nopeasti seinään, jos sinulla on aukkoja taustalla olevissa matematiikkatiedoissa.

Paras panoksesi on siis löytää kirja, joka voi opettaa sinulle matematiikan sisältöä järjestäytyneellä tavalla ja antaa sinulle käytännön ongelmia, joita voit käyttää keskittyäksesi yksittäisiin taitoihin. Sen pitäisi myös palvelemaan taitotasoasi koska matematiikkakysymykset, jotka ovat sinulle liian vaikeita tai helppoja, ovat ajanhukkaa.

satmath

Näistä syistä suosittelen Steve Warnerin SAT Math -kirjasarja . Hän on kirjoittanut useita SAT-valmistelukirjoja aloittelijoille, keskitason ja edistyneille opiskelijoille, ja hänellä on joukko 240 SAT-matemaattista tehtävää aiheen ja vaikeuden mukaan.

Plussat

 • Matematiikan käsitteitä opettavat oppitunnit ovat selkeitä ja hyödyllisiä. He ehdottavat tapoja nopeuttaa kykyäsi ratkaista kysymyksiä ja auttaa tunnistamaan, mitä kysymys todella kysyy.

 • Harjoituskysymykset ovat kaikki melko realistisia hyvillä vastausselityksillä.

 • SAT-matematiikkakäytännön mukauttaminen taitotason mukaan on tärkeää. Jos pisteytät alle 600, ei ole syytä keskittyä hyökkäämään testin vaikeimpiin kysymyksiin. Warnerin kirjat antavat sinulle sopivan harjoituksen omalle matematiikkatasollesi.

Haittoja

 • Kirjojen luokat ovat liian laaja , mikä vaikeuttaa tiettyjen matemaattisten käsitteiden löytämistä harjoitettavaksi. Sen sijaan SAT-ohjelma jakaa suuret aiheet pienempiin aiheisiin. Esimerkiksi algebrassa käydään läpi lineaariset funktiot, yhden muuttujan yhtälöt ja yhtälöjärjestelmät. Keskittymällä kuhunkin yksittäiseen taitoon voit tunnistaa heikkoutesi tarkemmin ja porata ne valmisteluosi.

 • Jos aiot parantaa huomattavasti pisteitä, sinun on ostettava useita SAT Math -kirjoja, mikä voi maksaa sinulle noin 100 dollaria . Tämä on melko kallista käytännöllisten kysymysten sivuille.

 • Matemaattiset kysymykset voivat olla toistuvia kirjasta toiseen , ikään kuin ne luodaan malleista. Sinun on ehdottomasti täydennettävä näitä kirjoja todellisilla käytännön kokeilla, jotta saat laajemman näkyvyyden siihen, miten kollegion hallitus ilmaisee SAT-matemaattisia kysymyksiä.

 • SAT: lla on joitain luovia, siellä olevia matematiikkakysymyksiä, joita en näe kattavan hyvin Warnerin kirjoissa .

Jos kamppailet todella SAT-matematiikan kanssa perustasolla (esimerkiksi pisteitä 500 tai vähemmän), suosittelen täydentämään työsi Khan-akatemia matematiikkamoduulit. Tämä verkkosivusto on ilmainen ohjelma, joka tarjoaa mielenkiintoisen tavan kouluttaa perustason taitojasi. Uskon, että ydin Khan Academy -ohjelmassa on parempi opetus kuin sen SAT-valmisteluohjelmassa, vaikka se ei ole keskittynyt SAT: iin.

Paras SAT Writing Prep Book

Paras tapa menestyä SAT Writingissä on ymmärtää kielioppisäännöt ja miten ne näkyvät testissä . Sinun on myös vastattava moniin korkealaatuisiin käytännön kysymyksiin varmistaaksesi, että opit SAT: n mallit (näin suunnittelemme online-SAT-ohjelmamme opettaa sinulle kielioppia!).

SAT-kielioppi

Jälleen kerran palaan Erica L.Meltzer häntä varten SAT-kieliopikirjat . Meltzer on loistava tislaamaan kaikki englannin kieliopin säännöt siihen, mitä sinun on tiedettävä SAT: lle; et opi mitään selviä kieliopin käsitteitä, jotka eivät ole SAT: ssa. Säännöille, jotka ovat testattu, Meltzer esittelee ne selkeästi ja kattaa heidän perustansa, jos olet unohtanut koulussa opitut kielioppisäännöt.

Toisin kuin hänen ainoa SAT-lukemista käsittelevä esikirja, Meltzer on kaksi kirjaa SAT-kirjoittamiseen :

Kumpikaan kirja ei riitä yksinään, mikä on iso haittapuoli. Ensimmäisellä ei ole tarpeeksi SAT-kirjoituskysymyksiä, jotta voit todella porata kielioppisääntöjä. Samaan aikaan toinen ei opeta kielioppisääntöjä, eikä kysymyksiä järjestetä säännön mukaan. Nämä ongelmat voivat vaikeuttaa opiskelijoiden opiskelua, mutta uskon silti, että nämä ovat parhaita SAT Writing -kirjoja siellä.

Plussat

 • Jokaisessa kirjassa käytetään a selkeä kirjoitustyyli ja selkeästi ilmaisee SAT-kielioppisäännöt.

 • Kirjojen kansi vain mitä sinun on tiedettävä SAT Writing ja jätä pois vieraat materiaalit . Monet SAT-kielioppikirjat kärsivät sisällyttämästä liikaa esoteerisia sääntöjä, joita ei ole testattu SAT: lla.

 • Kirjoituskäytännön kysymykset ovat kaikki melko realistinen .

Haittoja

 • Opintostrategiasta ei ole ohjeita. Kirjat tarjoavat mukavan erittelyn SAT: sta, mutta et saa ohjeita Miten käyttää kutakin kirjaa maksimoidaksesi kirjoittamispisteesi.
 • Kuten muutkin SAT-resurssit, jokaisen kirjan hinta on vähän korkea - noin 30 dollaria . Heillä on hyvä sisältö, mutta uskon, että Meltzer voisi saada paljon enemmän asiakkaita alentamalla hintojaan.

 • Haluaisin yhtenäisemmän, taitopohjaisen lähestymistavan yhdessä kirjassa. Ihannetapauksessa harjoittaisit yksittäisiä kielioppisääntöjä harjoituskysymyksillä ja tuodaan ne sitten yhteen täyspitkässä harjoitustestissä. Uskomme PrepScholarissa yhtenäiseen, saumattomaan kokemukseen ja integroimme testisisällön, räätälöinnin ja palautteen yhdeksi paketiksi.

Parhaat kirjat parhaimmille SAT-maalintekijöille

Kuten näette, sinulla on jo paljon töitä. Käytössäsi on 10 täyspitkää harjoituskoketta ja yli viisi SAT-kirjaa, joten opiskelet reilusti yli 50 tuntia. Käyttämällä suosittelemiamme ohjeita voit tehdä valtavia parannuksia pisteisiisi.

tynnyri

Jos tarvitset silti ylimääräistä harjoittelua, suosittelen Barronin SAT-valmistelukirjat , varsinkin jos haluat täydellisen tai lähes täydellisen tuloksen. Muistan, että käytin näitä kirjoja omassa SAT-valmisteluni lukiossa. Vaikka heidän kysymyksensä eivät ole yhtä hyviä kuin virallisissa SAT-harjoitustesteissä, ne ovat vankka varmuuskopiolähde, jota käytetään, kun olet suorittanut kaikki muut yllä olevat SAT-prep-kirjat .

Plussat

 • Jokainen kirja tarjoaa paljon sisältöä —Tuhansia käytännön kysymyksiä ja yksityiskohtaisia ​​oppitunteja monilla esimerkeillä.

 • Kirjat ovat erittäin perusteellinen , joka kattaa kaikki SAT: n tarvitsemasi kulmat. Voit olla varma, että vähän testataan näiden kirjojen ulkopuolella.

Haittoja

 • Aiheet voivat olla liian vaikeita sille, mitä sinun on tiedettävä SAT: ssa. Jotkut kysymykset ovat epärealistisesti vaikeita tavalla, jota et koskaan näe todellisessa testissä. Jos et ole vielä SAT-asiantuntija, et pysty havaitsemaan, milloin tämä tapahtuu, ja saatat päätyä tuhlaamaan aikaa merkityksettömien käsitteiden tutkimiseen.

 • Kirjat puuttuu selkeä suunta siitä, mikä on tärkeää ja mikä ei SAT: lle. Esimerkiksi kielioppisääntö, joka näkyy kerran jokaisessa SAT: ssa, saa saman määrän sivuja kuin kielioppisääntö, joka näkyy kahdeksan kertaa SAT: ssa. Erityisesti algebra on todella tärkeä, mutta sitä hoidetaan aivan liian vähän. Nämä ovat ehdottomasti ei kirjat käytettäväksi, jos sinulla on rajoitettu aika opiskella SAT: lle.

 • Kaikki SAT-strategiat eivät ole huippuluokkaa. Minulla on esimerkiksi ristiriitaisia ​​tunteita näissä kirjoissa esitetyistä SAT Reading -kohdan strategioista.

Paras all-in-one-kirja vähemmän motivoiville matalille maalintekijöille

Toistaiseksi suositukseni ovat olleet ensisijaisesti erittäin kunnianhimoisille opiskelijoille, jotka todella haluavat parantaa SAT-pisteitään. Mutta tiedän, että on joitain opiskelijoita, jotka haluavat vain laittaa muutaman tunnin valmistelun, saada altistumisen testille ja sitten suorittaa SAT: n ja unohtaa sen.

Uskon henkilökohtaisesti, että useimmille testinottajille SAT-pistemäärän nostaminen on paras tapa parantaa mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon . Jos et halua käyttää tuntikausia pisteiden korottamiseen, suosittelen vahvasti kyseenalaistamaan lähestymistapasi testin valmisteluun.

capsat-1

Silti joillakin teistä joko ei ole aikaa tai motivaatiota valmistautua paremmin. Jos olet yksi niistä, jotka vain haluavat päästä SAT: n yli, suosittelen käyttöä Kaplanin SAT Prep Plus 2021 . Se on all-in-one-kirja, joka kattaa kolme osiota ja jolla on laaja valikoima käytännön kysymyksiä ja testejä.

Kirja ei ylitä millään tavalla, mitä se tekee , mutta se käsittelee SAT-valmistelun tärkeimpiä perusteita. Sillä on myös kohtuullisempi sisältö kuin muilla All-in-one SAT -kirjoilla, kuten The Princeton Review.

Totuus on, etten rakasta tätä kirjaa. En edes pidä siitä. En suosittele sitä, jos todella haluat parantaa pisteitäsi ja olet valmis käyttämään siihen tarvittavaa opiskeluaikaa. Kuitenkin, jos haluat vain yhden helposti sulavan resurssin ja teet OK-työn, joka opettaa sinulle perusasiat, tämä kirja on paras siellä.

Plussat

 • Se kattaa kaikki kolme SAT-osiota ja sisältää viisi täyspitkää harjoituskoketta .

 • Noin 25 dollaria, se on melko edullinen kattaman SAT-sisällön laajuuden vuoksi.

 • Kirja tarjoaa joitain perustestausmenetelmät se voi saada sinulle muutaman helpon pisteen, jos olet uusi standardoidussa testauksessa ja usein tuntuu siltä, ​​että sinulla ei ole aavistustakaan mitä tehdä.

Haittoja

 • Harjoituskysymykset ovat yleensä epärealistisia —Kirja ei esitä kysymyksiä SAT: n tavasta eikä aina testaa käsitteitä oikein. Lisäksi kysymykset eivät huijaa sinua samalla tavalla kuin todellinen testi.

 • Vastauksissa ja muissa materiaaleissa on paljon virheitä , mikä osoittaa huonoa laadunvalvontaa. Luultavasti huomaat monet näistä virheistä itse, mutta jos huomaat älä kiinni heidät, opit väärät tosiasiat ja strategiat.

 • Strategiat eivät ole erittäin hyödyllisiä kun olet ohittanut 600 pisteen ohi osiossa. Parantaaksesi tämän pisteen jälkeen sinun on hallittava tietty sisältö ja kehitettävä räätälöityjä strategioita heikkouksiesi perusteella.

# 1 SAT-valmistelukirjaVÄLTTÄÄOstaminen

Toisin kuin tämän oppaan muut osiot, teen yhden erityisen suosituksen vastaan SAT-kirjan ostaminen. Tämä on erityisen epätavallista, koska ennen vuotta 2015 tämä oli SAT: n ensimmäinen numero!

body_satstudyguide2020

Joten mikä kirja se on? Kukaan muu kuin Virallinen SAT-opas, vuoden 2020 painos .

Tuntuu todella oudolta suositella ei tämän kirjan ostaminen, koska se oli vuosia ja vuosia kirja, jota käytetään SAT: n opiskeluun. Tämä opas sisälsi aiemmin 10 täyspitkää harjoituskoketta, jotka voit saada vain ostamalla kirjan.

Tässä on kuitenkin ongelma tänään: kaikki tässä kirjassa on saatavilla ilmaiseksi verkossa . Mene vain College Boardin verkkosivustolle ja lataa PDF-tiedostoja jokaisesta kirjan osasta. (Siihen sisältyvät harjoitustestit ovat suositteluni tämän artikkelin alussa.)

Joten miksi julkaista tämä opas ilmaiseksi? Tämä on kaikki osa kollegion johtokunnan aloitetta tehdä SAT helpommin saatavilla testata ottajia ja vähentää koulutuksen epätasa-arvoa .

Tällainen pyrkimys on ihailtavaa, ja tuen heitä - mutta se tarkoittaa myös sitä Virallinen SAT-opas on nyt rahan tuhlausta . Lisäksi harjoituskokeiden ulkopuolella oleva materiaali on pinnallista ja kaiken kaikkiaan hyödytöntä (olemme kirjoittaneet paljon parempia oppaita Lukeminen, Matematiikka ja Kirjoittaminen -osiossa, jotka kaikki ovat saatavilla blogissamme ilmaiseksi).

Plussat

 • Opas on kahdeksan virallista SAT-harjoitustestiä valmiiksi painettuna sinulle , joten sinun ei tarvitse tulostaa niitä itse.

 • Se voidaan repiä erilleen tulipalon sytyttämiseksi tai lintuhäkin vuoraamiseksi.

Haittoja

 • Kaikki tässä oppaassa on saatavilla ilmaiseksi College Boardin verkkosivustolla (jolla on itse asiassa kaksi muuta harjoittelutestiä, ei tässä kirjassa).

 • Kirja ei tarjoa mitään opetusmateriaalia , joten älä odota oppivasi taitoja ja sisältöä täällä. Jos olet huono algebrassa, et voi luottaa yksin tähän kirjaan. Useimmat testinottajat ostavat sen testejä varten, ja kollegion hallitus tietää tämän.

 • Harjoitustestien suorittaminen ilman oppimisjärjestelmää ei paranna pisteitäsi , ja kirja ei tarjoa ohjeita tämän tekemiseksi.

Muut ilmaiset resurssit, jotka auttavat sinua suunnittelemaan SAT Prep

Tärkeämpää kuin SAT-kirjojen ostaminen on tietäen kuinka käyttää niitä tehokkaasti . Mitä enemmän prep-kirjoja sinulla on, sitä tärkeämpää on rakentaa yhtenäinen opiskelujärjestelmä. Olemme kirjoittaneet perusteelliset oppaat, jotka auttavat sinua opiskelemaan SAT-tutkimuksiasi.

Ennen kuin ostat kirjoja, ottaa realistinen SAT-käytännön testi arvioidaksesi, millä alueilla olet heikko. Katso diagnostiikkatestin asettamisoppaamme, jos et ole varma mistä aloittaa.

Kun olet suorittanut tämän ensimmäisen harjoitustestin, sinun on tutkittava tulokset yksityiskohtaisesti, jotta voit tunnistaa heikkoutesi; tämä auttaa sinua määrittämään mihin sinun tulisi käyttää valmisteluaikaa ja rahaa . Esimerkiksi, jos onnistuit lukemisen ja kirjoittamisen osioissa, mutta pommitit matematiikkaa, sinun kannattaa keskittää valmistelusi matematiikkaan ja mahdollisesti sijoittaa yllä suositeltuihin SAT Math -kirjoihin.

Se on myös tärkeää aseta tavoite SAT-pisteet joten tiedät mikä on SAT-valmistelusi lopullinen tavoite. Opiskelijoiden, jotka pyrkivät noin 1200: een (600 matematiikassa ja 600 näyttöön perustuvaan lukemiseen ja kirjoittamiseen), tulisi käyttää erilaisia ​​strategioita ja ennakkokirjoja kuin 1600-vuotiaille. sai täydellisen SAT-pisteet.

Lopuksi sinun täytyy rakentaa opintosuunnitelma joka toimii hyvin aikataulusi kanssa ja antaa sinun selvittää paras aika ottaa SAT. Tarjoamme ilmaisen oppaan, jossa selitetään SAT-opinto-ohjelman viisi olennaista osaa, jotka parantavat pisteitäsi 160 + pisteellä.

body_guidanceneeded.jpg

Käytä näitä ilmaisia ​​resursseja opastaaksesi itsesi läpi SAT-prep-labyrintin.( FutUndBeidl / Flickr)

Onko SAT Prep Booksin käyttö sinulle paras vaihtoehto?

Valmistelumenetelmiä on paljon, ja kirjaopiskelu on vain yksi niistä. Jos haluat tutkia kaikkia vaihtoehtojamme, tutkitaan nopeasti, sopiiko SAT-esikirjojen käyttö sinulle.

Opiskelijat, jotka haluavat opiskella SAT: n kanssa kirjojen kanssa, tekevät sen eri syistä. Jotkut käyttävät kirjoja, koska ne ovat halvempia kuin muut vaihtoehdot, kuten prep-ohjelmat ja tutorit. Tästä huolimatta parhaat SAT-kirjat voivat tulla kalliiksi: jos ostat kaikki suosituimmat kirjat, käytät noin 200 dollaria . Tämä on lähellä online-SAT-valmisteluohjelmamme kustannuksia, joka ylittää kirjat ohjaamalla opintojasi askel askeleelta ja motivoimalla sinua viettämään opiskeluaikaa.

Muut opiskelijat käyttävät SAT-prep-kirjoja, koska he ovat itse motivoituneita ja haluavat opettaa itseään. Jos tämä ei ole sinä, kirjat voivat olla pettymys tapa viettää aikaa preppingillä . Ilman vankkaa opintostrategiaa voit käyttää kymmeniä tunteja, mutta nolla parannusta, koska et ymmärrä heikkouksiasi ja niiden korjaamista.

Ylivoimaisesti yksi tärkeimmistä tavoista parantaa SAT-pisteitäsi on opiskele ja opi virheistäsi . Jos et pysty tekemään tätä luotettavasti, tarvitset lisäapua aloittaaksesi. Olemme kirjoittaneet ilmaisen oppaan, jossa verrataan SAT-valmistelun eri menetelmiä. Lataa tämä nähdäksesi, mitkä menetelmät ovat sinulle parhaiten.

body_methodsprep

Yhteenveto: Paras SAT-kirja kaikissa kategorioissa

Tässä on luettelo parhaista SAT-valmistelukirjoista vuosille 2020-2021, linkit:

Parhaat kriittiset SAT-kirjat

Parhaat SAT-aihekohtaiset kirjat

Parhaat SAT-kirjat parhaimmille maalintekijöille

Paras SAT-kirja matalille maalintekijöille ja matalalle motivaatiolle

Olemme antaneet sinulle erinomaisen valikoiman SAT-kirjoja, joista voit valita. Nyt on aika alkaa etsiä niitä, joiden uskot auttavan sinua eniten ja opiskella!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Kuinka monta kertaa voit tehdä ACT?

Kuinka monta kertaa sinun pitäisi tehdä ACT? Lue täältä oppiaksesi yleisiä keskeisiä virheitä ACT: n uudelleenkäsittelyssä ja kuinka monta kertaa uudelleen.

Valdostan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Evansvillen yliopiston pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

Mikä on SAT? Testin täydellinen selitys

Mikä on SAT-testi? Miksi sinun on otettava se ja miten opiskelet sitä varten? Täältä löydät tärkeät yksityiskohdat SAT: sta.

SAT-essee kehottaa: täydellinen luettelo

Olemme koonneet jokainen SAT-essekehote uudelle SAT: lle tähän kattavaan luetteloon ja tarjoamme vinkkejä niiden käyttämiseen valmistelussa.

Ringling College of Art and Designin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

RIT -pääsyvaatimukset

3 asiantuntijavinkkiä Bostonin yliopiston täydennysesseille

Kamppailetko BU-esseesi kanssa? Tutustu tärkeimpiin vinkkeihimme tähtien Bostonin yliopiston täydentävien esseiden kirjoittamiseen.

Paras Gatsbyn aikajana

Great Gatsbyn aikajana voi olla hämmentävä, joten olemme järjestäneet romaanin tapahtumat (ja ennen) selkeään, kronologiseen järjestykseen.

Mitä IB-kursseja voin suorittaa verkossa? Voinko saada IB-tutkinnon verkossa?

Harkitsetko IB-kurssien suorittamista verkossa tai online-IB-tutkinnon saamista? Opi mitä IB-luokkia voit käydä verkossa ja mitä et.

Mikä on rukoilijasirkka? 9 hauskoja faktoja

Mitä rukoilijasirkat syövät? Purevatko he? Mikä on heidän elinympäristönsä? Opi kaikki tämä ja paljon muuta ilman luetteloa rukoilijoista.

Rochesterin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

3.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.3

Mikä on 3.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 3,3 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Mikä on luokan sijoitus? Mikä on hyvä sijoitus?

Mikä on lukioluokituksesi? Mikä on hyvä sijoitus, ja miten se on tärkeä opiskelijoiden pääsylle? Opi täältä.

20 kysymyksen peli: 147 suurta kokeiltavaa kysymystä

Mietitkö, miten pelata 20 kysymystä? Lue tämä artikkeli, jossa on 20 kysymyksen pelisääntöjä sekä yli 100 hienoa ideaa 20 kysymyksen aiheeseen.

Keski -valtionyliopiston pääsyvaatimukset

Thousand Oaks High School | 2016-17 Rankings | (Thousand Oaks,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja muuta tietoa Thousand Oaks High Schoolista paikassa Thousand Oaks, CA.

Trinity University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Oak Ridgen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Ridge High Schoolista kohteessa El Dorado Hills, CA.

SAT -pistevirhe? Käytä käsipisteiden tarkistusta virheen korjaamiseen

Jos olet varma, että oppilaitoksen hallitus on tehnyt virheen testissäsi, käsipisteiden tarkistus voi korjata pisteesi. Mutta on myös haittoja - lue oppaamme oppiaksesi mitä.

Livingstone Collegen pääsyvaatimukset

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Camdenin pääsyvaatimukset