Parhaat SAT -matematiikan valmistelukirjat (2021): Asiantuntija -arviot

ominaisuus_kirjat-3

Vaikka on olemassa monia erilaisia ​​SAT -valmistelukirjoja, niillä kaikilla on yksi yhteinen piirre: ne kaikki väittävät olevansa parhaita. Kuinka voit selvittää, mikä niistä todella auttaa sinua menestymään SAT: ssa?

Tämä opas antaa sinulle minun suosituksia SAT: n matematiikkaosaston parhaista esikirjoista. Jotkut näistä kirjoista sopivat parhaiten strategioihin ja ongelmien pohtimiseen, kun taas toiset käytännön ongelmiin. Jotkut niistä on suunnattu parhaille maalintekijöille, kun taas jotkut auttavat sinua parantamaan matalat pisteet nopeasti.Ennen kuin ryhdyn luetteloon, minun on tehtävä yksi vastuuvapauslauseke:

Vastuuvapauslauseke

Kaikkien oppimistyylit ja motivaatiotasot ovat ainutlaatuisia. En siis usko, että on olemassa yhtä kokoa sopivaa kirjaa, joka auttaisi kaikkia tasapuolisesti. Vaikka näiden suositusten pitäisi auttaa monia opiskelijoita, he eivät välttämättä ota huomioon kaikkien yksilöllisiä eroja.

Siksi olen valtava kannattaja PrepScholarin online -testausmenetelmälle. Se diagnosoi vahvuutesi ja heikkoutesi ja räätälöi testin valmistelun sinulle ja aikataulullesi. Tämän korkeatasoisen personoinnin vuoksi se auttaa erittäin tehokkaasti oppilaita opiskelemaan tehokkaasti ja tekemään suuria harppauksia SAT -tuloksissaan.

Tästä huolimatta valmistelukirjat voivat olla erittäin hyödyllisiä materiaalin tarkistamisessa ja harjoituksissa satojen SAT -esimerkkikysymysten kanssa. Hienoa, että olet jo aloittanut jaa kokeen valmistelu osioittain keskittymällä erityisesti matematiikkaan.

Koska paras esitys SAT -kysymyksistä tulee testintekijöiltä itseltään, aloitan tämän luettelon College Boardin virallisella SAT -opasoppaalla. Tässä kirjassa on hyviä ja huonoja puolia, mutta ehkä suurin haittapuoli on se Löydät nämä samat kahdeksan harjoitustestiä ilmaiseksi verkossa! Lue eteenpäin päättääksesi, olisiko tästä kirjasta sinulle hyötyä.

College Boardin virallinen SAT -opas

virallinen lauantai 2020

Hinta: Noin 14 dollaria

Plussat

Mitä tulee SAT: ään, parhaat näytekysymykset tulevat suoraan testin tekijöiltä. College Boardin virallinen SAT -opasopas sisältää kahdeksan todellista käytännön testiä virallisilla vastauksilla. Koska College Board tekee ja hallinnoi SAT: ää, tämä kirja sisältää parhaan esityksen todellisesta testistä.

Tämä on kuitenkin tärkeä asia, College Board on myös julkaissut PDF -tiedostot jokaisesta luvusta ja harjoitustestistä kirjan verkkosivuilla ! Osana pyrkimyksiään lisätä avoimuutta ja tasata pääsyä testivalmisteluun College Board on julkaissut käytännön testejä ja tarjonnut ilmaisia ​​resursseja Khan-akatemia .

College Board -kirjan tärkein vahvuus on sen viralliset SAT -kysymykset, koska ne ovat parasta käytäntöä. Harjoitustestien lisäksi kirjan suurimpia vahvuuksia ovat sen tarkastelu yleisestä testirakenteesta ja -muodosta, sen esitys matematiikan käsitteistä ja sen kuvaus uudesta esseestä. Koska SAT on kirjallinen testi, on hyvä saada paperikopioita harjoitustestistä, jotta saat käytännön aidoimmalla tavalla. Onko tämä kirjan ostamista vai ilmaisten testien tulostamista itse, on sinun tehtäväsi.

College Boardin todelliset kysymykset opastavat kysymysten muotoilussa, järjestyksessä ja muissa SAT -malleissa. Harjoittelet uutta rakennetta, joka tarjoaa sinulle 65 minuutin luku-, 35 minuutin kirjoitusosion ja kaksi matematiikkaosaa. kahdeksan täyspitkät harjoitustestit lisäävät 24 tuntia valmistelua tai 32 tuntia, jos sisällytät essee-osan.

Haittoja

Vaikka College Boardin viralliset kysymykset ovat hyödyllisiä ja tehokkaita käytäntöjä, ne ovat vastaus selitykset eivät ole niin yksityiskohtaisia ​​kuin ne voisivat olla. He selittävät vastausvaihtoehdot, mutta eivät anna sinulle paljon tietoa siitä, miten lähestyä ja ajatella kysymystä.

Koska virallisia harjoitustestejä on rajoitettu määrä, voit valita porrastaa jokainen valmistelussa, jotta voit mitata edistymistäsi ja arvioida lähestymistapaasi. Testejä voitaisiin parhaiten käyttää mittauspylväinä; College Boardin virallinen materiaali ei auta sinua yhtä paljon kuin jotkut muut vaihtoehdot oppimisen ja testien ottamisstrategioiden suhteen.

Kaiken kaikkiaan sinun pitäisi tutustua tämän kirjan materiaaliin, koska se sisältää tarkin harjoitus kysymyksiä verrattuna mihinkään muuhun lähteeseen. Se, päätätkö tehdä sen paperilla paperilla vai College Boardin verkkosivuston kautta (ilmaiseksi), on henkilökohtainen mieltymys.

Nyt kun tiedät, mistä ja miten voit löytää College Boardin viralliset harjoitusongelmat, keskustellaan parhaista matematiikan valmistelukirjoista alkaen parhaasta sisällön opetuskirjasta.

sanan määritelmä

Paras SAT -matematiikan valmistelukirja ohjeille

body_stevewarner-2.jpg

Steve Warnerin SAT -matemaattisarja

Hinta: Noin 30 dollaria

Plussat

Steve Warner tarjoaa useita SAT -matematiikkakirjoja. Paras sisältöopetukseen on Uudet SAT -matematiikkaongelmat , mutta voit myös löytää työkirjoja, jotka on suunnattu opiskelijoille tietyillä pisteytystasoilla.

New SAT Math Problems on yksi parhaista kirjoista sisällön tarkastelu ja opastus. Hän keskustelee testissä korostetuista uusista alueista: ongelmanratkaisu ja tietojen analysointi, algebran sydän, geometria ja trigonometria sekä passi edistyneeseen matematiikkaan.

Kirja järjestää käsitteet ja niitä vastaavat käytännön ongelmat vaikeustasolla tasosta 1 tasoon 4. Tämä organisaatio tason mukaan , ongelmatyypin sijasta, on hyödyllinen, koska sen avulla voit integroida taitoja ja varmistaa, ettet jätä pois tärkeitä käsitteitä.

Se antaa myös opiskelijoille mahdollisuuden keskity vaikeustasoon Tämä auttaa heitä parhaiten parantamaan pisteitään.Yli 600 opiskelijaa kehotettiin keskittymään tasoihin 2-4 ja oppilaat, jotka pyrkivät 700+ tason 4 ja 5 tehtäviin.

Oppitunnit on suunniteltu huolellisesti ja pariksi käytännön ongelmien kanssa testataksesi ymmärrystäsi. Kysymykset ovat realistisia ja sisältävät yksityiskohtaisia ​​selityksiä, jotka usein käydä läpi muutamia erilaisia ​​lähestymistapoja (toisin kuin College Boardin yhden lähestymistavan selitykset). Näiden selitysten avulla voit ymmärtää virheesi huolellisesti ja samalla oppia lähestymään vastaavaa kysymystä seuraavalla kerralla.

Haittoja

Yksi merkittävä haitta tässä kirjassa on yksinkertaisesti sen rajoitettu pituus . Verrattuna Steve Warnerin monen numeron sarjaan vanhan SAT: n matematiikkaosassa, hänen nykyiset kirjansa eivät edusta samaa materiaalia, joka oli niin hyödyllinen opiskelijoille kaikilla eri pisteytystasoilla.

Tulevista lisäyksistä ei ole vain hyötyä, vaan ne ovat ihanteellisia hajottaa käsitteet vielä pienemmiksi osiksi. Tämä kirja on hyvä alku, mutta opiskelijoille, jotka haluavat tarkastella käsitteitä, olisi parasta tarjota yksityiskohtainen ja erityinen erittely jokaisesta. Jos käytät tätä kirjaa, saatat haluta tutustua muihin resursseihin varmistaaksesi, että olet täyttänyt kaikki SAT: n tietämyksen aukot.

Lisäksi uusi SAT -matematiikkaongelmat -kirja ei välttämättä sisällä riittävästi harjoitusongelmia valmistautumistasi varten. Sen vahvuus on sisällön opettamisessa ja tarkistamisessa harjoitusongelmat välissä konseptin ja vaikeusasteen mukaan. Jos etsit suurta joukkoa harjoitusongelmia testataksesi tietosi, seuraava luettelon kirja olisi parempi resurssi.

Lopuksi tämä kirja julkaistiin alun perin vuonna 2015. Vaikka tiedot ovat edelleen ajankohtaisia, ne eivät ole niin ajan tasalla kuin jotkut muut luettelossamme olevat kirjat.

Parhaat SAT -matematiikkakirjat käytännön kysymyksiin

body-Dr.-Jangs-2020

Jangin SAT 800 -matematiikan työkirja uudelle SAT: lle

Hinta: Noin 25 dollaria

Plussat

Jos etsit matemaattisia harjoituksia, löydät yli 1500 sisään Jangin matematiikan työkirja uudelle SAT: lle . Tämä kirja käsittelee matematiikan aiheita ja käsitteitä, mutta sen todellinen vahvuus on pelkästään harjoitusongelmien määrä. Koska itsesi ajoitus, kysymyksiin vastaaminen ja virheidesi analysointi on keskeinen osa valmistautumistasi, tämä kirja voisi olla erittäin tehokas oppimistyökalu.

Kirjan harjoitusongelmat on järjestetty vaikeusasteen mukaan, joten jos olet oppinut tietyn kysymystyypin, voit haastaa itsesi vaikeammilla. Lisäksi tohtori Jangin matematiikan työkirjassa on diagnostinen testi alussa ja 10 näytetestiä jotka voit ottaa testin kaltaisissa olosuhteissa.

Käytännön kysymyksiä ei ole vain runsaasti, vaan ne ovat realistisia. Löydät trigonometrian lisäyksen ja kysymykset ovat merkitty ei-laskin ja laskin. Tämä kirja on hyvin räätälöity SAT: n käsitteiden, muodon ja sääntöjen mukaan.

Haittoja

Kuten edellä mainittiin, tästä kirjasta on eniten hyötyä sen monien käytännön ongelmien vuoksi. Se on vähemmän ihanteellinen opiskelijoille, jotka etsivät perusteellista sisällön tarkastelu . Se ei myöskään ole paras lähde testistrategioille, kuten ajanhallinnalle. Lisäksi sen vastaus selitykset eivät ole kovin erilaisia, joten et saa paljon tietoa eri lähestymistavoista, joita voit käyttää ongelman ratkaisemiseen.

Jangin matematiikan työkirja on hyödyllinen opiskelijoille kaikilla tasoilla, mutta luultavasti haluat täydentää sitä kirjalla, joka tarjosi perusteellisempia ohjeita, strategioita ja selityksiä. Vaikka yllä olevat kirjat palvelevat eri pisteytysasteilla olevia opiskelijoita, alla olevat kaksi kirjaa ovat parhaita vahvoille matematiikan opiskelijoille, jotka pyrkivät parhaisiin pisteisiin.

barrons 2020

Barronin matematiikan työkirja

Hinta: Noin 15 dollaria

Plussat

Barronin matematiikan työkirja on satoja SAT -matemaattisia kysymyksiä, kaikki yksityiskohtaisilla vastauksilla. Kysymykset on jaettu sisältöalueen ja käsitteen mukaan, joten voit oppia tietystä taidosta ja pohtia sitten asiaan liittyviä ongelmia.

Kaikkien käytännön kysymysten lisäksi on kaksi täyspitkää harjoitustestiä kirjan lopussa. Saat myös vinkkejä testin tekemiseen, mutta kirjan todellinen vahvuus on sen harjoittelukysymysten runsaudessa.

Haittoja

Oppilaat ovat panneet merkille joitakin kirjoitus- ja kirjoitusvirheitä Barron'sissa, ikään kuin yritys ryntäisi saamaan kirjan painetuksi ilman perusteellista kopiointia. Siinä ei näytä olevan merkittäviä virheitä, mutta nämä pienet kirjoitusvirheet voivat olla häiritseviä, varsinkin kun käyt läpi SAT-valmistelun yksityiskohtaista työtä.

Perinteisenä SAT -kirjana se on kirjoitettu a suoraviivaista tyyliä joka voi olla hieman kuivaa ja tylsää. Jos etsit houkuttelevampaa, miellyttävämpää tai hauskaa kirjoitustyyliä, et löydä sitä Barron'sista. Tietenkin, koska kirja on enemmän työkirja, joka on täynnä käytännön kysymyksiä, sinun pitäisi etsiä muualta syvällisiä oppitunteja ja sisällön tarkastelua.

Parhaat SAT -matematiikkakirjat huipputuloksille

PWNtheSATMathGuide9_pdf.jpg

PWN SAT Math Guide

Hinta: Noin 29 dollaria

Plussat

PWN SAT On suunnattu erittäin menestyville, motivoituneille opiskelijoille tavoitteena huipputulos SAT -matematiikassa. Kirja on kirjoitettu kiehtovalla, epäkunnioittavalla tyylillä, mikä auttaa oppilaita pysymään mukana materiaalissa.

Se on jaettu viisi luokkaa: Tekniikat, algebran sydän, passi edistyneeseen matematiikkaan, ongelmanratkaisu ja tietojen analysointi sekä muita aiheita matematiikassa. Kirja jakaa jokaisen SAT -matematiikkaluokan osiinsa.

Sillä on realistisia käytännön ongelmia, jotka on nimetty joko Laskin tai Ei laskinta auttaa sinua valmistautumaan molempiin kysymyksetyyppeihin. Jokaisessa luvussa on myös luettelo tietyntyyppisistä virallisista kysymyksistä, joiden avulla voit porata tiettyjä taitoja.

Lopuksi voit rekisteröityä PWN SAT -verkkosivustolle osoitteeseen saada bonusmateriaalia, sekä katso videovastausten selitykset, jotka opastavat sinua harjoitusongelmien läpi askel askeleelta.

Haittoja

PWN: n SAT -matematiikkaoppaan tärkein haittapuoli on se kohdeyleisö on rajallinen. Se auttaa parhaita maalintekijöitä, joilla on vahvat matemaattiset taidot, mutta se ei ole yhtä helposti saatavilla opiskelijoille, jotka kamppailevat matematiikan kanssa.

Jos etsit perustietoa, PWN SAT ei ole oikea kirja sinulle. Se ei ole paras resurssi matalien matematiikkatulosten nostamiseen. Pikemminkin on parempi tuoda jo vahvat pisteet ylimpiin prosenttipisteisiin.

body-chung-sat-math-2020

Tohtori John Chungin SAT -matematiikka: 63 täydellistä vinkkiä ja 16 täydellistä testiä

Hinta: Noin 27 dollaria

Plussat

Tohtori Chungin SAT Math -kirja on yksi kattavimmista tällä hetkellä sisältö ja käytännön kysymykset yhdessä paikassa.

kuinka kirjoittaa johdantokappale

Tämä kirja sopii parhaiten vahvat matematiikan opiskelijat ja parhaat tulokkaat. Se ei mene perusteiden yli ja olettaa lukijoillaan olevan vakaa perusta matematiikan käsitteissä. Se mainostaa itseään 'suunniteltu opiskelijoille täydellisten pisteiden saamiseksi' ja tarjoaa hyödyllisiä esimerkkejä ja käytännön kysymyksiä tätä varten.

63 täydellistä vinkkiä ovat lyhyitä kuvauksia käsitteistä, kuten lineaarifunktio, eksponentit, muunnokset ja keskinopeudet.

Haittoja

Ensinnäkin, koska ei ole enää paljon kopioita saatavilla, tämä kirja voi olla melko kallis. Lisäksi tohtori Chung ei anna sinulle paljon tapaa tarkastella, oppia tai vahvistaa käsitettä. Kirja lähinnä olettaa, että sinulla on vahva perusta matematiikassa. Se on ei-frills-tyyppinen kirja, joka näyttää lähinnä luettelolta harjoitusongelmista; et löydä paljon johdannosta tai kerronnasta. Se ei ole kirja, johon voit täysin luottaa testauksen valmistelussa, eikä se luultavasti ole myöskään paras aloittaa.

Jotkut opiskelijat ovat myös huomanneet joitakin kirjoitusvirheitä tohtori Chungin eri painoksissa , ikään kuin kirjat ryhdyttäisiin julkaisemaan ilman oikolukua kaikista virheistä. Vaikka on hienoa, että tässä kirjassa on niin paljon käytännön kysymyksiä, näyttää siltä, ​​että materiaalissa voi olla joitain huolimattomia virheitä.

Lopuksi, tämä kirja ei ole erityisen kuvaava SAT: n muutoksia. Se sisältää asiaankuuluvia harjoitusongelmia, mutta se ei mene yksityiskohtiin uusista taidoista ja kysymystyypeistä tai edes uudesta rakenteesta. Varmista tutustu muutoksiin , kuten trigonometrian ja muiden kuin laskin-kysymysten lisääminen tämän kirjan ulkopuolelle.

body_150hardestproblems.jpg

150 vaikeinta SAT -matematiikkaongelmaa uudelleensyntyi uudelle SAT: lle

Hinta: Noin 10 dollaria

Plussat

150 vaikeinta SAT -matematiikkaongelmaa uudelleensyntyi uudelle SAT: lle on suunniteltu 'A+ -opiskelijalle, joka haluaa päästä 700: sta täydelliseen pisteeseen' eikä halua tuhlata aikaansa 'rehuongelmiin'.

Tämä kirja keräsi hankalimmat kysymykset, jotka useimmat opiskelijat jättivät SAT -hallintojen viimeisen kymmenen vuoden aikana. Kirjoittajan mukaan hän 'uudelleensyntyi' nämä kysymykset uuden SAT: n muodossa.

Nämä kysymykset ovat hyödyllisiä parhaille maalintekijöille, jotka haluavat varmistaa ymmärtävänsä algebran, geometrian ja numeroiden peruskäsitteet kuinka soveltaa niitä haastavimpiin kysymyksiin. Samaan aikaan kirjassa on joitain suuria heikkouksia, jotka sinun on ymmärrettävä ennen kopion ostamista.

Haittoja

Kirjoittaja väittää, että hänen ongelmansa on 'uudelleensyntynyt' sopimaan uudelleen suunniteltuun testiin, mutta hän ei näytä muuttuneen paljoa Sen lisäksi, että vastausvaihtoehtoja vähennetään viidestä neljään.

Hän sisältää joitakin kysymyksiä, jotka eivät ole laskimia, mutta muita kuin kirjoittaja alentaa SAT: lle vuoden 2016 alussa tehtyjä suuria muutoksia. Hän sisältää esimerkiksi numeroita, algebran ja geometrian, mutta ei trigonometriaa. Hän myös selittää vähän uuden SAT: n keskittymistä todellisiin tekstiongelmiin ja skenaarioihin.

Koska matematiikkaosa on se, joka on muuttanut vähiten SAT: tä, nämä kierrätetyt SAT -ongelmat auttavat sinua silti valmistautumaan. Samaan aikaan, varmista, että olet tietoinen tekemistäsi muutoksista ja täydentää näitä kysymyksiä uusilla SAT -ohjelmilla.

Lopuksi nämä kaksi kirjaa ovat hyödyllisiä keskimääräiselle matematiikan opiskelijalle, joka haluaa vahvistaa perustaansa perusteissa tai voi käyttää vain rajoitetun ajan opiskeluun.

Parhaat SAT -matematiikkakirjat matalapisteille

Jos aiot käyttää vain muutaman tunnin matematiikan SAT -opiskeluun, näiden kirjojen pitäisi antaa sinulle yleiskatsaus ja johdanto käsitteisiin, jotka sinun on tiedettävä. Jos kuitenkin suhtaudut aktiivisemmin testin valmisteluun, sitten nämä ovat kirjoja, joita sinun pitäisi luultavasti välttää. Ne eivät ole niin hyödyllisiä todella syvälliseen ymmärtämiseen ja valmistautumiseen.

body-kaplan-sat-math-prep-8.painos

Kaplan SAT Math Prep

Hinta: Noin 15 dollaria

Plussat

Kaplanin SAT -matematiikan valmistelukirja on perinteinen valmistelukirja joka tarkastelee käsitteitä ja tarjoaa vastaavat harjoitussarjat. Se sisältää uusia käsitteitä, kuten trigonometriaa, ja siinä on 16 harjoitussarjaa ja yli 250 harjoitusongelmaa.

Kaplanin kirja hajottaa myös SAT Math -osan uuden muodon ja rakenteen, kun taas monet muut kirjat eivät. Se on hyödyllinen työkalu uuden SAT: n oppimiseen ja tarkistamiseen 16 keskeistä käsitettä ja kokeilla harjoitusongelmia.

Haittoja

Kaplanin käytännön kysymykset eivät yleensä ole parhaiten kirjoitettuja. Ne eivät ole aina realistisia tai muotoiltuja samalla tavalla kuin SAT. Tämän oppaan alussa korostin College Boardin virallisten testien suorittamisen tärkeyttä, koska ne edustavat parhaiten kysymyksiä, jotka saat testipäivänä. Kaplanin kysymykset edustavat yleensä tämän spektrin toista päätä, koska ne eivät aina muistuta todellisia SAT -kysymyksiä.

SAT -matematiikan menestyminen ei tarkoita vain käsitteiden ymmärtämistä, vaan myös tietoa SAT: n ymmärtäminen ja kykyä soveltaa näitä käsitteitä SAT: n yksilöllisesti muotoiltuihin kysymyksiin. Ilman tätä käytäntöä et ole niin valmis kuin SAT: n ainutlaatuiseen muotoiluun ja temppuihin.

Hyvin menestyminen on myös strategiaa. Kaplanilla on joitain strategioita, mutta ne eivät ole kovin hyödyllisiä eroon noin 600 pisteestä. Kaplan antaa a perustiedot , mutta se ei ole hyödyllisin resurssi opiskelijoille, jotka haluavat parantaa suuria pisteitä tai ymmärtää materiaalia perusteellisesti.

Toinen kirja opiskelijoille, jotka eivät aio tehdä kaikkea SAT -valmistelua Bob Millerin SAT -matematiikka Cluelessille .

body_bobmiller.jpg

Bob Millerin SAT -matematiikka tietämättömille: Helpoin ja nopein tapa valmistautua uuteen SAT -matematiikkaosaan

Hinta: Noin 20 dollaria

Plussat

Vaikka en ole otsikon suuri fani, Bob Millerin SAT -matematiikka Cluelessille kirja tarjoaa sen, mitä se sanoo - helppo ja nopea tapa valmistautua SAT: ään. Se tarjoaa materiaalin sekoitus nykyiselle SAT: lle ja uudistetulle SAT: lle.

Vaikka tohtori Chungin matematiikan työkirja on vapaa, Bob Millerin kirjassa on hauskoja ja helppokäyttöisiä esittelyjä. Jos sinun on vaikea keskittyä matematiikkaan ilman sitä huumori , tämä kirja saattaa kiinnostaa sinua (hyödyllinen ominaisuus, kun opiskelet itse kirjojen kanssa).

Haittoja

Bob Millerin SAT -matematiikka keskittyy enemmän strategioihin, tekniikoihin ja johdantoon kuin käytännön kysymyksiin. Siinä ei myöskään ole perusteellista kuvausta SAT: lle vuonna 2016 tehdyistä muutoksista ei sisällä kehittyneempiä matemaattisia tehtäviä.

Tämä kirja on oikeastaan ​​vain itsekuvailluille 'tietämättömille' matematiikan opiskelijoille, jotka haluavat lyhyen, helppokäyttöisen arvostelun . Ehkä se herättää motivaatiota siirtyä parempiin oppaisiin, joissa on kattavampi SAT -valmistelu.

Joten tässä on, suositukseni opetukselle, harjoitusongelmat, korkeat pisteet ja matalat pisteet. Jokaisessa on hyviä ja huonoja puolia, ja toivottavasti tulevien kuukausien aikana julkaistaan ​​yhä laadukkaampia kirjoja.

Yksi haaste, jonka kaikki edellä mainitut kirjat jakavat, on itsekuri, joka vaadittiin niiden opiskeluun. Sinun on asetettava oma aikataulusi, pisteytettävä omat testisi ja opittava lukemalla ja kirjoittamalla sen sijaan, että ottaisit käyttöön visuaalisia tai kuuloisia lähestymistapoja. Kun otetaan huomioon nämä näkökohdat, onko vain kirjoista SAT: lle opiskelu paras vaihtoehto sinulle oppijana?

body_customize

Onko kirjoista opiskelu paras vaihtoehto sinulle?

Vaikka kirjat olivat aiemmin SAT: n tärkein testin valmistelumenetelmä, nyt on olemassa monia muita lähestymistapoja. Tämä antaa sinulle paljon enemmän valinnanmahdollisuuksia löytää sinulle parhaiten sopiva menetelmä matematiikan tasoa, opiskelutyyliä ja tavoitteita, puhumattakaan siitä, kuinka paljon rahaa pystyt ja olet valmis käyttämään SAT -valmisteluun.

Kirjat voivat olla edullisia, mutta kuten edellä mainituista eduista ja haitoista näet, haluat todennäköisesti käyttää useampaa kuin yhtä kirjaa todella valmistautumiseen. Tämä voi lisätä jopa satoja dollareita.

Kun yhä useammat testivalmistusyritykset keskittävät huomionsa verkkoon, saatat joutua siirtymään verkkoon etsimään vastauksia, vastausten selityksiä ja muuta lisämateriaalia. Tämä voisi jaa huomiosi samalla, kun jätät itsellesi aikaa käyttää omia testejäsi.

Kirjat voivat olla erittäin kattavia ja informatiivisia, mutta pääset käsiksi vain kaikkiin tarvitsemiisi tietoihin itsekuria ottaa aikaa opiskella ja oppia virheistäsi.

PrepScholarin menetelmä online -testivalmisteluksi uusille SAT -yrityksille yrittää korjata ja korjata nämä heikkoudet useilla tavoilla. Yksi, se on all-in-one-ohjelma, joka sisältää kaikkien näiden kirjojen parhaat käytännöt , samalla kun mukautat testin valmistelua sen perusteella, mitä tiedät ja mitä sinun on opiskeltava edelleen.

Siinä käsitellään vastuullisuus- ja itsekuria koskevaa kysymystä suunnittelemalla opintoaikataulumme sinulle tavalla, joka on osoittautunut tehokkaimmaksi. Se myös vie itsensä pisteytyksen ajanhukkaa , koska se antaa sinulle välittömän palautteen suorituksestasi. Samalla tavalla voit nähdä visuaalisesti edistymisesi, kuinka pitkälle olet mennyt materiaalissa ja kuinka paljon sinulla on jäljellä voittaaksesi.

Kun PrepScholar sisältää jokaisen testin valmistelukirjan 'edut'-korkealaatuiset kysymykset, kattavat selitykset, diagnostiikkatestit ja asiantuntijatestien ottamisstrategiat-ja korjaamalla haitat henkilökohtaisilla motivaattoreilla ja edistymisraporteilla, PrepScholar on edullinen, helppokäyttöinen ja erittäin tehokas tapa kätevään online -valmisteluun uudelle SAT: lle.

Aivan kuten sinun pitäisi diagnosoida vahvuutesi ja heikkoutesi parhaiten valmistautuaksesi SAT: ään, olisit fiksu pohdi oppimistyyliäsi ja mitä testivalmistelutapaa, joko kirjojen kautta tai verkossa, vastaa parhaiten tarpeitasi ja antaa sinun menestyä kaikissa SAT -osioissa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

105 Luovan kirjoittamisen kehotuksia kokeilla

Onko sinulla vaikeuksia aloittaa kirjoittaminen? Inspiroidu luettelostamme yli 100 luovasta kirjoittamisesta.

ACT -opintosuunnitelman luominen: 4 näyteaikataulua

Tarvitsetko ACT -opintosuunnitelman valmistelusi järjestämiseksi? Tutustu 4 ACT -opintoaikatauluumme ja saat vinkkejä opintosuunnitelman mukauttamiseen ACT -tarpeisiisi.

Kuinka lasket SAT -pisteet? Raaka ja skaalattu

Opi tästä, kuinka voit laskea SAT -pisteet, mukaan lukien osiot ja yhdistelmäpisteet. Ota huomioon vastaamattomat kysymykset, niin saat skaalatut pisteet.

Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

Mikä työ sopii sinulle? Kokeile yksinkertaista uramahdollisuustestiä, joka auttaa sinua tekemään päätöksen vain nopealla urakehityksellä.

Mikä on Pozole? Kuinka tehdä herkullista meksikolaista maissikeittoa

Kiinnostaako posole? Opi erilaisia ​​tyyppejä (blanco, rojo ja verde) ja 9 erilaista herkullista pozole -reseptiä, jotka auttavat sinua tekemään tämän maukkaan hominy -keiton.

Pronomentti Case ACT: ssä Englanti: Vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Pronoomenitapaus on ACT -englannin kielioppisääntö, jota monet opiskelijat käyttävät väärin jokapäiväisessä elämässä. Lue vinkkini, niin parannat pisteitäsi.

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Bemidjin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Ilmaiset vanhemmat viralliset ACT -käytännön testit

Haluatko vielä enemmän ACT-harjoituksia? Tässä on aiempien vuosien vanhempia virallisia ACT-testejä, joiden kanssa voit harjoitella ilmaiseksi.

Kuinka huijata ACT: tä

Mietitkö kuinka huijata ACT? Lue ACT-huijauskandaalien opas ja opi voittamaan testi.

Pitäisikö sinun olla viestinnän päällikkö?

Mitä voit tehdä viestintätutkinnolla? Onko se oikea sinulle? Opi mitä odottaa viestintäalalta ja mihin tehtäviin se valmistautuu.

SAT: n historialliset prosentit 2010, 2009, 2008

Etsitkö SAT -prosentteja vuosille 2008, 2009 tai 2010? Löydät täydelliset tuloskaaviot menneisyydestä täältä.

Hobartin ja William Smithin korkeakoulujen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

Christendom College SAT -pisteet ja GPA

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Salem State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Manhattanville Collegessa pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Yhdysvaltojen pienimmät korkeakoulut

Mitkä ovat maan pienimmät oppilaitokset? Miksi ne ovat niin pieniä, ja sinun pitäisi mennä yhteen? Lue lisää täydellisestä oppaastamme.

Austin Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Citrus Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Citrus Valley High Schoolista Redlandsissä, Kaliforniassa.

Kuinka saada paras Dartmouth-vertaissuositus

Tarvitsetko vertaisarviointia Dartmouthin sovellukseen? Vahva kirje ei ehkä ole sitä mitä luulet. Näin saat parhaan mahdollisen vertaiskirje, askel askeleelta.

Jokaisen ACT-lukukysymystyypin täydellinen erittely

Opiskeletko ACT-lukemista? Sinun pitäisi tietää tarkalleen, mitä kysymystyyppejä on ja kuinka usein kukin niistä esiintyy. Lue täydellinen erittelyoppaamme täältä.

Ultimate Study Guide for SAT Reading: Strategiat, vinkit ja käytäntö

Haluatko täydellisen opinto-oppaan SAT-lukemiseen, joka sisältää asiantuntijastrategioita, vinkkejä ja käytännön kysymyksiä? Tässä on paras SAT-lukemisen valmisteluopas, joka on saatavana kaikkialla.

St. Lawrence Universityn pääsyvaatimukset