Parhaat SAT -matematiikan käytännön testit ja kysymykset

body_bestpractice.jpg

SAT-matematiikan valmistelussa strategiasta riippumatta-suoritatko itseopiskelua, valmistelutunteja tai työskenteletkö ohjaajan kanssa- sinun on työskenneltävä todellisten SAT Math -harjoitusmateriaalien kanssa. SAT -matematiikkatesti on erilainen kuin muut suorittamasi matematiikkatestit. Sinun on työskenneltävä aidon materiaalin kanssa totutellaksesi tämän ainutlaatuisen testin tahtiin ja tyyliin.

Tässä oppaassa näytän sinulle mistä löytää virallisia SAT Math -harjoitustestejä ja kysymyksiä, ja pohdi mitä materiaaleja välttää.Parhaat SAT -matematiikan käytännön testit, ilmaiset ja viralliset

Kaikki seuraavat SAT Math -kokeet ovat täysin ilmaisia. Olemme koonneet ne kaikki yhteen paikkaan avuksesi. Tällä hetkellä on 8 virallista käytännön testiä. Voit ladata ne täältä tai ottaa ne verkossa Khan Academyssa (katso lisätietoja seuraavasta osiosta).

Löydät pisteytysoppaat ja vastausten selitykset College Boardin virallisilla verkkosivuilla .

Virallinen SAT -valmistelukirja ei kannata ostaa koska kaikki on saatavilla ilmaiseksi verkossa . Ainoa syy, miksi haluat ostaa sen, on se, että se sisältää kahdeksan yllä luetellusta harjoitustestistä painetussa muodossa, joten sinun ei tarvitse tulostaa niitä itse (testit 2 ja 4 puuttuvat).

Missä ovat harjoitustestit 2 ja 4?

Olet todennäköisesti huomannut, että harjoitustesti 2 ja harjoitustesti 4 puuttuvat yllä olevasta osasta. Tämä johtuu siitä, että College Board on poistanut heidät virallisesti saatavilla olevien harjoitustestien luettelosta.

Jos olet jo käynyt läpi ensimmäiset kahdeksan virallista harjoitustestiä ja haluat jatkaa kokeilutaitojen, kuten ajanhallinnan ja strategian, kehittämistä, nämä kokeet ovat loistava vaihtoehto!

Virallinen matematiikan SAT -valmistelu Khan Academyssa

Jos haluat hieman ylimääräistä valmistelua (mitä todennäköisesti teet, koska virallisia harjoitustestejä ei ole paljon), on joukko virallisia matematiikan käytännön kysymyksiä saatavilla osana Khan Academyn ilmainen SAT -valmistelu . Jotta voit käyttää niitä, sinun on luotava tili, mutta se on ilmainen ja seuraa edistymistäsi ajan myötä.

Khan Akatemiassa SAT -oppitunnit ja käytännön kysymykset on jaettu tyypin mukaan niistä on paljon apua kohdennetumpaan opiskeluun. On paljon matematiikkasisältöä, jonka avulla voit harjoitella käsitteitä, jotka olet ehkä unohtanut tai unohtanut. Näet esimerkin matemaattisesta kysymyksestä alla:

tärkeitä kohtia suuressa gatsbyssä
body_khanmathquest.png

Matematiikan käytännön kysymyksiä SAT: n virallisilla verkkosivuilla

Lopuksi, College Board tarjoaa lyhyt SAT -matematiikan harjoitusosa verkkosivuillaan. Tämä ominaisuus sisältää 30 laskinkysymystä ja 18 kysymystä ilman laskinta . Nämä kaikki eroavat yllä olevista kymmenestä harjoitustestistä, joten jos haluat lisää SAT -matematiikkaharjoituksia, tämä on loistava resurssi.

Ainoa haittapuoli näissä online -SAT Math -kysymyksissä on se niitä ei anneta käytännön testimuodossa - muuten sinulle näytetään oikea vastaus jokaisen kysymyksen jälkeen. Näiden kysymysten laatu on kuitenkin lyömätön.

Muita SAT -matematiikka -aineita

Yleisesti, Suosittelen kaikkia SAT Math -harjoitustestejä, joita ei ole kirjoittanut College Board koska se ei ole realistinen käytäntö. Sinä haluat käytä oikeita harjoitusmateriaaleja jotta voit varmistaa, että käytät testejä, jotka heijastavat SAT: n todellista sisältöä ja vaikeuksia.

Jos suoritat muiden yritysten tekemiä harjoitustestejä, ne voivat olla enemmän tai vähemmän vaikeita eivätkä välttämättä sisällä kaikkea varsinaisen SAT Math -osion sisältöä.

Se sanoi, epäviralliset testit voivat silti olla hyviä matematiikan taitojen harjoittamiseen-eivät vain SAT-tyylisten kysymysten harjoittamiseen. SAT Math, enemmän kuin mikään muu testin osa, perustuu tietoon, joten runsaasti tarvittavia materiaaleja erilaisten matemaattisten taitojen harjoittamiseen on tärkeää (ja huono tai epätarkka muotoilu ei aina ole yhtä tärkeää).

Tarkista massiivinen kokoelmamme SAT -oppimateriaalia luettelo sekä virallisista että epävirallisista SAT -käytännön testeistä.

Jos haluat edelleen lisää SAT -matematiikan oppimateriaalia - etkä halua käyttää vähän rahaa - Katso oppaamme parhaista SAT Math -kirjoista.

body_mathpractice-1.jpg

Aloita opiskelu!

SAT -matematiikan käytännön testien tehokas käyttö: 4 vinkkiä

Koska sinulla on rajoitettu määrä täyspitkiä SAT-harjoitustestejä (yhteensä 10 matematiikan harjoittelutestiä), jokainen niistä on arvokas hyödyke. Sinun on varmistettava, että saat parhaan hyödyn jokaisesta. Tässä on neljä parasta vinkkiäni SAT -matematiikan käytännön testien parhaaseen käyttöön:

Vinkki 1: Suorita täyspitkät harjoitustestit realistisissa testausolosuhteissa

Suorita jokainen täyspitkä SAT-harjoitus yhdellä istunnolla tarkalla ajoituksella ja realistisilla testausolosuhteilla. Tämä tarkoittaa istumista noin neljä tuntia (jos sisällytät esseen käytäntöön). Anna itsellesi vain määrätty aika jaksoa kohden; sallittu aika on lueteltu kunkin jakson alussa. Käytä kelloa itsesi ajoitukseen.

Sinun täytyy tottua SAT: n ajoitukseen ja oppia vauhdittamaan itseäsi. Älä anna itsellesi ylimääräistä aikaa osiossa. Jos teet niin, saatat pystyä vastaamaan lisäkysymyksiin ja siten kasvattaa pisteitä keinotekoisesti. Muista, että haluat näiden harjoitustestien olevan luotettavia indikaattoreita todellisesta SAT -pisteestäsi ei huijausta!

minä suosittelen jokaisen virallisen SAT -harjoitustestin suorittaminen yhdellä istunnolla (toisin sanoen, älä istu matematiikkatesteihin yhtenä päivänä ja suorita sitten lukeminen ja kirjoittaminen toisena päivänä). SAT on maraton, etkä ole täysin valmistautunut siihen, jos et tee harjoitustestejä kerralla.

Jos sinulla ei ole aikaa suorittaa kaikkia virallisia harjoitustestejä yhdellä istunnolla (yksi istunto kestää noin neljä tuntia testiä kohden), sitten voit jakaa osiot useille päiville, mutta varmista, että otat vähintään yhden kokonaisen osan joka päivä (esim. suoritat koko Matemaattisen laskimen osion).

MERKINTÄ: Realistiset testausehdot tarkoittavat kaikkien testisääntöjen noudattamista. Varmista, että käytät SAT-matematiikka-osassa laskinta vain laskimen sallimassa matematiikkaosassa (osa 4)-ja älä käytä laskinasi Ei laskuria -osiossa (osa 3). Sinun täytyy tottua tekemään henkistä matematiikkaa! Älä huijaa harjoittelussasi tai et valmistaudu SAT -päivään.

body_watchtime.jpg

Floridan osavaltion yliopiston keskimääräinen gpa

Käytä kelloa, älä puhelinta!

Vinkki 2: Tarkista käytäntösi

Toinen vinkkini on tarkista harjoitustestisi! Kun lopetat, tee harjoitustesti. Katso sitten perusteellisia vastauksia jokaiseen väärään kysymykseen. Yritä selvittää, missä olet mennyt pieleen. Älä ohita tätä vaihetta! Jos teet niin, et opi virheistäsi ja jatkat niiden tekemistä.

Vietä vähintään tunti SAT -harjoitustestien tarkistamiseen (tai vähintään 15 minuuttia jaksoa kohden). Vaikka saattaa tuntua siltä, ​​että paljon opiskeluaikaa on hukkaan heitetty, lupaan, että se ei ole sitä. Se on arvokkainta aikaa, koska se on aikaa, jolloin opit virheistäsi.

Jos sinulla ei ole paljon opiskeluaikaa, Suosittelen kahden SAT -harjoitustestin suorittamista yksityiskohtaisella tarkastelulla, ja sitten vähintään neljä SAT -matematiikan harjoittelutestiä ilman tarkistusta.

Vinkki 3: Harjoittele taitoja testien välillä

Jotkut opiskelijat näkevät haluamansa parannuksen yksinkertaisesti tekemällä harjoitustestit ja tutustumalla SAT: n vauhtiin ja tyyliin. Kuitenkin, useimpien opiskelijoiden on tarkasteltava matematiikan käsitteitä, jotka he ovat unohtaneet, eivät koskaan oppineet tai eivät ole koskaan täysin hallinneet.

Harjoitustestien välissä, Suosittelen lukemaan henkilökohtaiset SAT Math -sisältöoppaamme. Nämä oppaat käsittelevät tiettyjä sisältöalueita (esim. Koordinaattigeometriaa, trigonometriaa, yhtälöjärjestelmiä jne.), Jotka sinun on hallittava voidaksesi pärjätä hyvin SAT -matematiikassa.

Kun olet suorittanut ensimmäisen harjoitustestin, katso, voitko selvittää, miksi sait nuo matemaattiset kysymykset väärin. Ohititko askeleen? Luitko kysymyksen väärin? Tai etkö tiennyt kysymyksen ratkaisemiseen tarvittavaa sisältöä?

Jos et tiennyt kuinka ratkaista kysymys, sinun on tarkistettava tämä sisältö!

Vinkki 4: Hae apua, jos tarvitset sitä

Jos et parane jokaisella harjoitustestillä, etsi lisäapua: harkitse SAT -harjoitustestien täydentämistä ohjaajalla, luokalla, kirjalla (kuten yllä olevat) tai ohjelmalla. Vaikka jotkut ihmiset saattavat oppia harjoitustestien virheistä itseopiskelun kautta, useimmat tarvitsevat ulkopuolista apua heikkouksien tunnistamiseen ja parantamiseen.

Riippumatta siitä, minkä valmistelun valitset, tiedä se hyvä valmisteluohjelma tulee räätälöidä tarpeidesi mukaan, keskittymällä heikkousalueellesi tuhlaamatta aikaasi jo hallitsemiesi aiheiden kattamiseen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Salve Reginan yliopiston pääsyvaatimukset

AP Chem Formula Sheet: Mitä siinä on ja miten sitä käytetään

Mitä AP Chem -kaavasivulla on? Opi saamaan kaiken irti AP Chemistry -taulukosta tenttipäivänä.

Mitä lukiolaisten tulisi tehdä kesän aikana?

Keskustelua kesäohjelman ja harjoittelun välillä? Tämä opas auttaa lukion oppilaita valitsemaan parhaan tavan viettää kesänsä.

Lounais -yliopiston pääsyvaatimukset

Penn State Altoona SAT -tulokset ja GPA

Augustinusin yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman yliopisto Birminghamissa ACT-tulokset ja GPA

Jokainen saatavilla oleva IB Biology -paperi: ilmainen ja virallinen

Haluatko harjoittaa IB Biology -lehtien aiempia papereita? Olemme koonneet kaikki aikaisemmat paperit, jotka löysimme kätevään luetteloon. Harjoittele näiden testien avulla saadaksesi realistisimmat valmistelut.

Alaskan yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

Duquesne-yliopiston pääsyvaatimukset

Illinoisin yliopisto Urbana-Champaignin SAT-pisteissä ja GPA: ssa

Maryville College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Mikä on EOP? Opas koulutusmahdollisuusohjelmiin

Oletko kiinnostunut koulutusmahdollisuusohjelmista? Tässä oppaassa kerrotaan, mikä on EOP, mitä etuja se tarjoaa ja miten voit liittyä.

Montevallon yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | East Bakersfieldin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta East Bakersfield High Schoolista Bakersfieldissä, Kaliforniassa.

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

8+ ilmaista vanhaa virallista SAT -käytännön testiä

Haluatko lisää virallisia SAT -käytännön testejä? Tässä on aiempien vuosien ilmaisia ​​SAT -käytännön testejä, jotka voi ladata PDF -tiedostoina.

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

UNCP: n SAT-tulokset ja GPA

Keski -Arkansasin yliopiston pääsyvaatimukset

Alhambran vanhempi lukio | 2016-17 rankingit | (Martinez,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alhambran vanhemmasta lukiosta Martinezissa, Kaliforniassa.

Kuinka päästä UCLA: hon: 5 avainvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä UCLA: han? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää UCLA -sisäänpääsystä ja sisäänpääsystä.

Mikä on keskimääräinen College GPA? Majurin mukaan?

Mikä on keskimääräinen college GPA kansallisesti? Entä pääaineena? Opi korkeimmat ja alhaisimmat GPA: t yliopistossa ja miksi sillä on merkitystä tulevaisuutesi kannalta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.