Parhaat SAT -muistikortit: kuinka tehdä ja käyttää niitä

feature_flashcardstudy.jpg

Opiskeletko uutta vuoden 2016 SAT -ohjelmaa ja kamppailetko muistaa tiettyjä käsitteitä? Flashcards voi olla hyvä opintoresurssi sinulle! Flash -kortit voivat auttaa sinua muistamaan tarvitsemasi tiedot. Tässä oppaassa selitän kuinka tehdä SAT -muistikortteja sanastoon ja matemaattisiin kaavoihin ja miten opiskella tekemilläsi muistikorteilla.

An tärkeä vastuuvapauslauseke ennen kuin aloitamme: En suosittele muistikorttien käyttöä ainoana SAT -valmistelumenetelmänä; niitä tulisi todella käyttää vain SAT -sanaston ja matemaattisten kaavojen muistamiseen. Muista, että uudessa SAT: ssa sanasto muodostaa vain 20% näyttöön perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen osion kysymyksistä, ja se kaikki testataan kappaleiden yhteydessä. Vaikka muistikortit ovat hyödyllisiä näihin kysymyksiin valmistautumisessa ja matematiikkakaavojen muistamisessa, ne eivät auta sinua oppimaan SAT -strategioita. Jos haluat todella parantaa pisteitäsi, sinun on keskityttävä testistrategioiden oppimiseen ja harjoitustestien tekemiseen.Ominaisuuskuvan hyvitys: Deb Stgo /Flickr

Miksi sinun pitäisi tehdä omia SAT -muistikortteja

Ehdotan SAT -muistikorttien luomista käsin sen sijaan, että ostat valmiita SAT-muistikortteja tai luot online-kortteja (käyttämällä verkkosivustoa, kuten Quizlet ).

Kun teet omat muistikorttisi käsin, alat oppia tietoja ennen kuin alat edes käyttää kortteja. Suosittelen niiden kirjoittamista käsin, koska verkkokorttien luomisen sijasta, koska luot luotuja kortteja verkossa luultavasti lopulta vain kopioit ja liität tietoja muistikortteihin ilman, että käytät aikaa tietojen lukemiseen. Fyysisten muistikorttien tekeminen edellyttää, että luet ja transkriptoit kaiken materiaalin, mikä tarkoittaa, että alat oppia materiaalia kulkiessasi.

Jos sinulla ei ole paljon aikaa valmistautua, Voit ladata 200 ilmaista tulostettavaa SAT -muistikorttiamme. Mutta jälleen, jos sinulla on aikaa, suosittelen vahvasti tekemään omia fyysisiä muistikortteja.

body_flashcards.png

SAT -sanastokorttien luominen

Kun luot sanastosi muistikortteja uutta vuoden 2016 SAT -ohjelmaa varten, koska SAT on tulossa enemmän ACT: n kaltaiseksi (sanaston testaaminen kontekstissa lauseiden loppuun saattamisen kysymysten sijaan), Ehdotan, että käytät ACT -sanastosanoja opiskeluun vanhojen SAT -sanastolistojen sijaan. Käyttää PrepScholar ACT -luettelomme , joka opettaa 150 keskivaikeaa sanaa, joista monilla on useita merkityksiä.

Jos kamppailet edelleen sanaston kanssa näiden muistikorttien tekemisen jälkeen ja haluat lisämateriaalia, Tarkista tämä 100 sanan luettelo Scholasticilta , joka haki SAT/ACT -sanoja yhdestä opiskelijalehdestään. Jälleen se keskittyy vähemmän epäselviin sanoihin, joilla on usein useita merkityksiä.

Kun luot kortteja, kirjoita sana itse kortin toiselle puolelle ja määritelmä takapuolelle. Määritelmän lisäksi sinun on kirjoita esimerkki sanan käytöstä kontekstissa, ja jos sanalla on useita määritelmiä, kirjoita esimerkki siitä, miten sanaa käytetään kontekstissa kunkin määritelmän yhteydessä.

Käytän ensimmäistä sanaa PrepScholar ACT -luettelomme , 'kiinni' esimerkkinä.

Kirjoita muistikortin etupuolelle:

john hopkinsin yliopiston pääsyvaatimukset

kiinni

Kirjoita muistikortin takaosaan:

Määritelmä: 1. tarttua kokonaan pintaan tai aineeseen 2. uskoa ja noudattaa sen käytäntöjä

Esimerkki: 1. Käytin liimaa kuvan kiinnittämiseen julisteeseen. 2. Munkki noudatti kaikkia buddhalaisuuden periaatteita.

Miksi sinun on kirjoitettava esimerkki käyttämällä sanaa kontekstissa? Kuten sanoin aiemmin, uudessa vuoden 2016 SAT-ohjelmassa sinua ei enää testata sanastoa täyttämällä tyhjä-tyyppisten kysymysten avulla. Sen sijaan uusi SAT pyytää sinua tunnistamaan sanaston merkityksen kontekstissa. Sanan määritelmän tunteminen on välttämätöntä kysymyksen ymmärtämiseksi ja siihen vastaamiseksi, mutta tyypillisesti sanan täsmällistä merkitystä ei kysytä suoraan.

miten kesäkoulu toimii

Toisin sanoen, Kyse on vähemmän sanastosta itsestään ja enemmän siitä, miten sanasto sopii heidän ympärillään oleviin sanoihin. Esimerkiksi uudessa SAT Evidence-Based Reading and Writing -osiossa saatat kysyä seuraavaa:

Rivillä 84 kiinni useimmat lähes

  1. tarttua pintaan
  2. sukeltaa
  3. noudattamaan käytäntöjä
  4. tunnustaa oikeaksi

Sekä A että C ovat kiinnioton määritelmiä, joten määritelmän ulkoa oppiminen ei auta sinua vastaamaan kysymykseen. Rivi 38 luki, pappi noudatti katolisuutta. Kun tiedät tarttumisen määritelmät JA otat huomioon kontekstivihjeet, huomaat, että oikea vastaus on C. Vastaus ei voi olla A, koska pappi ei fyysisesti tarttunut pintaan. Vastaus on C, koska pappi seuraa katolilaisuuden käytäntöjä.

Tämä kysymys osoittaa, miksi on kriittistä sisällyttää määritteitä muistikortteihisi, mutta myös esimerkkilause, joka käyttää sanaa kontekstissa. Jos sinulla on vaikeuksia keksiä esimerkkejä itse (tai pelkäät käyttää sanaa väärin asiayhteydessä), ehdotan, että määrität Google -haun [Word]. Yleensä tämä tuo esiin määritelmät ja esimerkit kontekstissa käytetystä sanasta.

Esimerkiksi etsin adhere -määritelmää ja löysin tämän tuloksen esimerkeillä lauseessa käytetyn sanan molemmista määritelmistä.

Screen_Shot_2016-01-09_at_8.53.17_PM.png

Kun olet luonut SAT -sanasto -muistikorttisi, tee muistikortit SAT -matematiikkakaavoille.

SAT -matematiikkakorttien luominen

SAT -matematiikka -osiossa saat yhdeksän matematiikkakaavaa ja kaksi geometrialakia. Kuitenkin, sinun on tiedettävä monia muita matemaattisia kaavoja, koska on monia kysymyksiä, joihin et voi vastata tietämättä näitä lisäkaavoja.

Kun luot SAT Math -kortteja, Suosittelen käyttämään luetteloa 21 kriittisestä SAT -matematiikkakaavasta, jotka sinun on tiedettävä. Tämä luettelo kertoo myös kaavat, joita sinun ei tarvitse muistaa (koska jotkut niistä annetaan sinulle SAT -testissä).

Kun teet muistikortteja, kirjoita kaavan nimi eteen ja varsinainen kaava taakse. Myös selässä, kirjoita, mitä kukin muuttuja kaavassa tarkoittaa, ja kaavan/käsitteen määritelmä. Käytän esimerkkinä ensimmäistä kaavaa (ei SAT: ssa) 21 kriittisen SAT -matematiikkakaavan luettelostamme.

Kirjoitin kortin etupuolelle:

keskipisteen kaava

Takaosaan kirjoittaisin:

Kun sinulla on kaksi pistettä A $ (x_1, y_1) $ ja B $ (x_2, y_2) $, etsi keskipistekaavalla pisteiden A ja B yhdistävän suoran keskipiste (piste on yhtä kaukana pisteistä A ja B) B ja on näiden kahden välissä).

Kaava: keskipiste = $ ((x_1 + x_2)/2), ((y_1 + y_2)/2) $

Myös, Sisällytä muuttujien merkitys, jotta voit muistaa kaavan merkityksen ja sen käytön. Jos muistat vain $ x_1 $, $ y_1 $, $ x_2 $ ja $ y_2 $ testipäivänä, saatat unohtaa kokonaan, mitä $ y $ ja $ x $ tarkoittavat kaavassa.

Älä muista kaavoja satunnaismuuttujina. Muista kaava, kaavan määritelmä ja kaavan jokainen osa, joten olet valmis käyttämään kaavaa kysymyksiin vastaamiseen.

body_mathkids.jpg

Kuinka opiskella SAT -muistikorttien kanssa

Nyt kun sinulla on SAT -muistikortit, miten sinun pitäisi käyttää niitä? PrepScholar suosittelee vesiputousmenetelmää tutkia kortteja. Tämä tekniikka edellyttää, että keskityt sanoihin/kaavoihin, joita et tunne, mutta et tuhlaa aikaa tietämiisi käsitteisiin. Vesiputousmenetelmä on kehitetty hyväksi havaitusta muistinmenetelmästä nimeltä Spaced Repetition. Annan lyhyen yleiskatsauksen menetelmästä, mutta tutustu toiseen artikkelimme saadaksesi yksityiskohtaisemman selityksen vesiputousmenetelmästä.

Aloita 20-50 kortilla. Suosittelen opiskelemaan matematiikan kaavoja ja sanastoa erikseen, jotta et sekoituisi eri aiheiden välillä hyppäämiseen. Luo matemaattinen kaava 21 kortilla. Luo sitten kolme kasaa 50 sanastokorttia (150 sanan avulla) PrepScholar ACT -luettelo ). Jos päätät käyttää ylimääräistä sanastoluetteloa, luo lisää sanastopaaluja.

Käy läpi yksi kasa ja katso sanan tai kaavan nimeä. Jos tiedät määritelmän tai kaavan heti, laita se Know It -kasaan. Jos et muista sitä heti (tai ollenkaan), laita se taisteluun. Kun olet käynyt läpi kaikki alkuperäisen muistikortit, sinulla on kaksi kasaa:

  • Tiedä se -kasa
  • 'kamppailtu' kasa

Nosta kamppailukaso ja testaa itsesi uudelleen. Luo tällä kertaa uusi Know It -kasa ja taistelupakki näille korteille. Sinulla pitäisi nyt olla kolme kasaa:

  • alkuperäinen Know It -kasa
  • uusi Know It -kasa
  • uusi kamppailullinen kasa

Jatka tämän harjoituksen toistamista (käyttämällä taistelupakkaa ja jakautumalla uusiin tieto- ja taistelupalloihin), kunnes taistelupinossa on jäljellä enintään viisi sanaa tai kaavaa.

Yhdistä nyt jäljellä oleva kamppailukaso viimeisimpään Know It -kasaan. Testaa itseäsi kaikilla sanoilla/kaavoilla, kunnes et saa yhtäkään väärää. Jos saat yhden väärin, aloita kasa uudelleen, kunnes saat nollan väärin. Kun olet hallinnut kaikki nämä käsitteet, lisää seuraavaksi korkein Know It -kasa ja testaa itseäsi kaikkien näiden käsitteiden avulla, kunnes et ole yhdestäkään virheestä.

mikä merkki on huhtikuu 18

Toista, kunnes sinulla on kaikki alkuperäiset 20-50 korttia yhdessä pinossa, ja kun olet käynyt tämän pinon läpi tekemättä yhtään virhettä, tiedät virallisesti kaikki pinon käsitteet! Siirry seuraavaan pinoon toistamalla sama menetelmä.

Kuinka paljon aikaa sinun pitäisi käyttää muistikorttien opiskeluun?

Vaikka flash -kortit ovat hyödyllisiä SAT: lle, sinun ei pitäisi käyttää koko aikaasi näiden korttien tutkimiseen. Suosittelen käyttämään enintään 5% koko SAT -opiskeluajastasi (kaksi tuntia, jos noudatat suositustamme opiskella noin 40 tuntia SAT: ssa).

Sanaston määritelmien ja matemaattisten kaavojen tunteminen ei riitä auttamaan sinua saavuttamaan korkeat pisteet SAT: ssa. Kuten sanoin aiemmin, uusi vuoden 2016 SAT testaa vain sanasanoja lauseiden yhteydessä, ja vaikka kaavojen tunteminen on tärkeää matematiikan kannalta, voit vastata useimpiin kysymyksiin vain sinulle annetuilla kysymyksillä.

Korttien tulee olla vain yksi pieni osa SAT -opintosuunnitelmaasi . Sinun on opittava muita uusia SAT -strategioita, opittava jokaisen uuden SAT -osion sisältö ja suoritettava SAT -harjoitustestit näiden strategioiden soveltamiseksi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA