Paras SAT -diagnostiikkatesti

feature_satdiagnostic

Jos valmistaudut SAT: iin, saatat tietää, kuinka tärkeää on tehdä diagnostinen testi varhaisessa vaiheessa opintojasi. SAT -diagnostiikkatesti antaa sinulle peruspisteet, joiden avulla voit kehittää yksilöllisen tutkimussuunnitelman, joka kohdistaa heikkoutesi ja auttaa sinua saavuttamaan SAT -tavoitteesi.

Tässä oppaassa selitämme, mikä on SAT -diagnostiikkatesti, mistä löydät parhaat ilmaiset SAT -diagnostiikkatestit ja kuinka voit käyttää kaikkia diagnostiikkatestistä saamiasi tietoja parhaan SAT -tutkimussuunnitelman luomiseen sinä.Mikä on SAT -diagnostiikkatesti? Kuinka se voi auttaa sinua?

SAT -diagnostiikkatesti on harjoitustesti, jonka suoritat SAT -valmistelusi alussa määrittää vahvuutesi ja heikkoutesi ja kuinka paljon sinun on parannettava.

Diagnostiikkatuloksesi antavat sinulle arvion siitä, kuinka hyvin pisteytät tällä hetkellä SAT: llä ja mitkä testin osat kamppailevat. Ilman SAT -diagnostista testiä on paljon vaikeampaa opiskella tehokkaasti SAT: lle koska et tiedä kuinka paljon sinun on edistyttävä tai millä aloilla.

Ennen kuin otat diagnostisen SAT: n, sinun tulee tietää maalipisteesi. Maalipisteet ovat SAT -tavoitteesi, ja ne perustuvat hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräisiin SAT -pisteisiin korkeakouluissa, joihin haluat osallistua. Tutustu oppaaseemme oppiaksesi asettamaan omat maalipisteet.

Mistä löydät parhaat SAT -diagnostiikkatestit?

Parhaat SAT -käytännön testit ovat aina virallisia testejä, ja tämä pätee myös SAT -diagnostisiin testeihin. Viralliset SAT -käytännöt tekevät samat henkilöt, jotka luovat varsinaisen SAT: n. Tämä tarkoittaa sitä, että jos teet virallisen harjoitustestin SAT -diagnostiikalle, voit olla varma, että saat tarkan käsityksen SAT: n todellisesta sisällöstä ja vaikeudesta sekä siitä, miten kysymykset on muotoiltu ja miten ne voivat huijata sinua.

Meillä on linkkejä jokainen ilmainen ja virallinen SAT saatavilla verkossa. Käytä jotakin näistä ilmaiseen SAT -diagnostiikkatestiin. Voit myös suorittaa virallisen SAT -harjoitustestin Khan Academy joka pisteyttää tulokset automaattisesti puolestasi. Emme kuitenkaan suosittele SAT -diagnostiikkatestin suorittamista verkossa, koska käytät todellista SAT -kynää ja paperia.

Onko diagnostiikkatestille lyhyempiä vaihtoehtoja? Suosittelemme, että otat täyspitkän SAT: n diagnostiikkatestiksi, jotta saat tarkimmat tulokset, mutta jos et todellakaan löydä aikaa tehdä tätä, Khan Academy tarjoaa verkkosivustollaan lyhyitä diagnostisia tietokilpailuja SAT: lle. SAT -matematiikassa on neljä tietokilpailua ja neljä SAT -lukemista varten. Jokainen tietokilpailu on kymmenen kysymystä pitkä. Et voi kääntää näitä tuloksia SAT: n arvioituihin pisteisiin, koska muoto on niin erilainen, mutta niiden avulla voit selvittää, millä alueilla sinun on parannettava eniten.

Miten sinun pitäisi suorittaa SAT -diagnostiikkatesti?

Kun otat SAT -diagnoosin, On erittäin tärkeää jäljitellä todellisia testausolosuhteita mahdollisimman tarkasti, jotta saat mahdollisimman tarkat pisteet diagnoosistasi. Jos annat itsellesi enemmän taukoja tai aikaa kuin todellisessa testissä, diagnostiikkatestisi tulokset eivät ole yhtä hyödyllisiä, koska lisäaika voi saada korkeammat pisteet kuin todellisessa SAT: ssa.

Tässä on tärkeimmät säännöt, joita sinun tulee noudattaa diagnoosia tehdessäsi:

toivon, että hänestä tulee tyhmä
 • Tee testi kynällä ja paperilla
 • Tee testi yhdellä istumalla
 • Pidä tiukka ajoitus kullekin osalle (älä anna itsellesi edes minuutin ylimääräistä jakson suorittamiseen!)
 • Käytä vain virallisella tentillä saamiasi taukoja (5 minuuttia lukemisen jälkeen, 5 minuuttia matematiikan laskimen osion jälkeen ja 5 minuuttia ennen esseetä, jos otat sen)
 • Minimoi häiriötekijät (ei musiikkia, televisiota, ihmisiä, jotka puhuvat huoneessa jne.)

Tarkempaa tarkastelua varten paras tapa suorittaa SAT -harjoitustestit, tutustu oppaaseemme erityisesti aiheesta.

body_checklist-2

Miten sinun pitäisi analysoida SAT -diagnostiikkatuloksesi?

Kun olet suorittanut SAT -diagnostiikkatestin, työsi ei ole ohi! Syy, miksi valitsit diagnoosin, oli saada siitä hyödyllistä tietoa, joten seuraavissa kahdessa osassa selitetään, miten sinun pitäisi analysoida testituloksesi. Tässä osiossa on neljä suuren kuvan kysymystä, jotka sinun tulee kysyä itseltäsi nähdäksesi, kuinka paljon sinun on opiskeltava ja mihin pääalueisiin opintosuunnitelmasi tulisi keskittyä.

Arvioi diagnostiikkatestisi (kaikki viralliset käytännön testit sisältävät ohjeet tämän tekemiseen) ja mieti sitten seuraavia kysymyksiä.

Kuinka kaukana olet tavoitteistasi?

Tämä on keskeinen kysymys . Kuinka kaukana diagnostiset testituloksesi ovat SAT -tavoitteesi pisteistä?

Jos olet lähellä tavoitettasi, hienoa! Sinun ei ehkä tarvitse tehdä paljon opintoja, kuin vain nopean tarkistuksen ja muutaman harjoitustestin suorittamisen jälkeen.

Jos olet kauempana SAT -maalipisteestäsi, joudut todennäköisesti käyttämään enemmän aikaa, mutta siksi teit diagnostisen testin selvittääksesi tämän aikaisin, joten sinulla on paljon aikaa SAT -tutkimussuunnitelman laatimiseen. Jatka lukemista saadaksesi vinkkejä siitä, miten voit selvittää tarkalleen, missä voit parantaa ja mitä voit tehdä parantaaksesi pisteitäsi.

Minkä jakson kanssa kamppailit eniten?

Katso nyt kunkin osiosi pisteitä. Miten ne verrataan toisiinsa? Onko lukupisteesi melko hyvä, mutta matematiikkatuloksesi kaukana siitä, mitä haluat sen olevan? Silloin tiedät, että voit keskittyä enemmän opiskeluajastasi matematiikkaan.

Opiskelijat jakavat usein opintoaikansa tasaisesti kunkin SAT -osion kesken tai lukevat koko valmistelukirjan läpi varmistaakseen, että he oppivat kaiken mahdollisen. Jos osiosi tulokset vaihtelevat kuitenkin suuresti, tämä ei ole aikasi tehokkain käyttö. Haluat keskittyä enemmän niihin osioihin, joissa sinun on tehtävä suurin parannus. Se on tapa nostaa pisteitäsi merkittävästi.

Minkä tyyppisten kysymysten kanssa kamppailit eniten?

Mene nyt askel pidemmälle. Jos et ole tyytyväinen matematiikkapisteeseesi, katso tarkemmin, minkä tyyppisiin kysymyksiin vastasit väärin. Oletko ässä algebran kysymyksissä, mutta kamppailet geometrian kanssa? Heittivätkö ruudukkokysymykset sinut silmukkaan?

Mitä yksityiskohtaisempi analyysi on, sitä enemmän se auttaa sinua kehittämään tutkimussuunnitelman, joka kohdistuu tehokkaasti heikkouksiisi ja auttaa nostamaan pisteitäsi. Tässä on oppaita, jotka selittävät kaikenlaisia ​​kysymyksiä, joita näet SAT: ssa Matematiikka , Lukeminen ja Kirjoittaminen . Ne auttavat sinua luokittelemaan kysymykset ja selvittämään, mitkä puuttuvat.

Joko aika loppui tentissä?

Lopuksi, kamppailitteko SAT: n aikarajojen kanssa? Joko aika loppui jollekin osiosta? Tuntuuko sinusta siltä, ​​että olisit voinut saada korkeammat pisteet, jos sinulla olisi ollut enemmän aikaa? SAT odottaa sinun vastaavan moniin kysymyksiin lyhyessä ajassa, ja monet opiskelijat kamppailevat testin suorittamisen kanssa määräajassa.

Jos sinusta tuntuu, että tiesit suurimman osan testattavista tiedoista, mutta sinulla ei yksinkertaisesti ollut aikaa vastata kaikkiin kysymyksiin kokonaan, ajoitustaitojen kehittäminen on avainasemassa pisteidesi parantamisessa. Selitämme, miten tämä tehdään seuraavassa osassa.

body_timer-3

Mikä on paras tapa käsitellä väärin kysyttyjä kysymyksiä?

Kun olet tarkastellut diagnostiikkatulosten yleisiä malleja, on aika tehdä yksityiskohtaisempi analyysi. Tätä varten sinun tulee käydä läpi kaikki kysymykset, joihin vastasit väärin, ja selvittää, miksi sait väärin.

Tämä voi tuntua aikaa vievältä ja tylsältä, mutta älä houkuttele ohittamaan sitä! Väärien vastausten käsitteleminen on ehdottomasti paras tapa ymmärtää, missä teet virheitä ja mitä voit tehdä korjataksesi ne. Muuten toistat vain samat virheet etkä tee parannuksia.

Mieti jokaisen diagnoosin yhteydessä väärin vastatun kysymyksen kohdalla, miksi olet ymmärtänyt sen väärin. Yleensä on neljä syytä, miksi ihmiset tekevät virheitä kokeissa:

 • Aikaongelma: Sinua painostettiin aikaa.
 • Kysymyksen ymmärtämisongelma: Sinulla oli tietoa saadaksesi oikea vastaus, mutta kysymys oli liian monimutkainen, et ollut aivan varma, mitä kysyttiin, tai kysymys huijasi sinua.
 • Menettely-/sisältöongelma: Et tiennyt, miten ratkaista kysymys, tai sinulla ei ollut kysymykseen vastaamiseen tarvittavaa taustatietoa.
 • Huolimaton virhe: Usein turhauttavin virhe, silloin tiesit tarkalleen, miten saat oikean vastauksen, mutta teit typerän virheen, joka sai sinut valitsemaan väärän vastauksen.

Annamme yksityiskohtaisia ​​selityksiä siitä, miten jokainen näistä ongelmista voidaan ratkaista opas unohtuneiden SAT -kysymysten käsittelyyn , mutta alla on tärkeimmät ratkaisut kaikkiin neljään kysymykseen.

Aika -asiat

Selvitä, onko sinulla ajanhallintaan liittyviä ongelmia, suorita ajoitettu harjoitustesti (realistisissa olosuhteissa). Jos aika loppuu vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, jatka vastaamista kysymyksiin, mutta merkitse kysymykset, joihin tarvitsit lisäaikaa.

Kuinka monta kysymystä sait oikein lisäajan kanssa verrattuna kysymyksiin, joihin vastasit oikein virallisten määräaikojen sisällä? Jos skaalatut pisteet eroavat yli 50 pistettä missä tahansa SAT -osiossa, sinulla on ajanhallintaongelma.

Meillä on oppaita erityisesti siitä, miten lopettaa ajan loppuminen SAT Math ja SAT -lukeminen , mutta alla on muutamia tärkeitä vinkkejä, joiden avulla voit hallita SAT -aikasi paremmin.

 • Tiedä kuinka kauan sinulla on aikaa jokaiseen kysymykseen: Jos sinulla on käsitys siitä, kuinka kauan kulua jokaiseen kysymykseen, voit suunnitella aikasi paremmin ja helpottaa pysymistä radalla.
 • Siirry eteenpäin, jos olet jumissa kysymyksessä: Jos olet tuijottanut kysymystä 60 sekuntia etkä tiedä miten ratkaista se, ohita se ja siirry eteenpäin.
 • Harjoittele, harjoittele, harjoittele: On syytä, miksi kannustamme sinua jatkuvasti harjoittelemaan. ne ovat yksi parhaista tavoista nopeuttaa SAT -yhteyttä. Kun harjoittelet SAT -harjoituksia, tutustut tenttiin paremmin ja saat paremman käsityksen siitä, kuinka kauan voit käyttää jokaiseen kysymykseen. Molemmat auttavat ajankäytön taidoissasi.

Kysymyksen ymmärtämisongelma

Tämä ongelma on erityisen yleinen ihmisten keskuudessa, jotka lukevat kysymyksiä nopeasti toivoen säästävän aikaa. Vaikka SAT vaatisi aikaa, viettää muutaman sekunnin ajan selvittääksesi tarkalleen, mitä kysymys kysyy, on aikasi arvoinen.

Monet opiskelijat korostavat kysymyksen keskeisiä osia varmistaakseen, että he eivät menetä tärkeitä tietoja lukiessaan niitä. Se voi myös auttaa sinua kirjoittamaan kysymyksesi antamat tiedot yksinkertaisemmassa muodossa, jotta voit ymmärtää ne. Tämä voi olla erityisen hyödyllistä matematiikkakysymyksissä, jotka vievät sinusta paljon tietoa kysymykseen.

Menettely-/ymmärtämisongelma

Molemmat ongelmat voidaan ratkaista rakentamalla tietosi siitä, mitä SAT testaa ja miten se testaa sitä. Menettelyongelmiin, paras tapa parantaa on vastata moniin käytännön kysymyksiin niin saat tietää, miltä SAT -kysymykset näyttävät ja miten ne kysyvät tietoja. Valmistelevat kirjat voivat myös antaa sinulle käsityksen siitä, miten ratkaista kysymyksiä.

Ymmärtämisongelmissa voit harjoitella SAT -testien sisältöä käyttämällä luokan muistiinpanoja, materiaalia koskevia oppikirjoja, SAT -esivalmistelukirjaa tai täydellistä valmisteluohjelmaa, kuten PrepScholar.

Huolimaton virhe

Paras tapa voittaa huolimattomat virheet on pysähtyä ja miettiä, miksi teet ne. Olitko painostanut aikaa? Sitten ajanhallintataitojen parantaminen auttaa. Jatkouduitko johonkin SAT: n yleisiin temppuihin, kuten vain ratkaisemiseen x kun piti vastata 3x ? Sitten lisää harjoitustestien tekeminen auttaa sinua tunnistamaan nämä temput helpommin. Jos jätät itsellesi muutaman minuutin jokaisen jakson lopussa vastauksesi, voit myös välttää huolimattomia virheitä.

body_examdate

Kuinka voit luoda sinulle parhaan SAT -opintosuunnitelman?

Kun olet suorittanut SAT -diagnostiikkatestisi ja käynyt läpi tulokset, voit käyttää näitä tietoja kehittääksesi sinulle täysin räätälöidyn SAT -tutkimussuunnitelman. Alla on viisi vaihetta, jotka sinun on luotava opintosuunnitelman luomiseksi ja joka auttaa sinua rakentamaan heikkoutesi ja saavuttamaan tavoitepisteet.

#1: Selvitä, kuinka paljon aikaa tarvitset opiskeluun

Ensimmäinen askel opintosuunnitelmassasi on selvittää, kuinka monta tuntia sinun on käytettävä opiskeluun. Tämä perustuu siihen, kuinka paljon haluat parantaa diagnostiikkatuloksistasi.

Tässä ovat arvioidemme kokonaistuntimääristä, jotka sinun on valmisteltava haluamasi SAT -pistemäärän parantamisen perusteella:

 • 0-30 pisteen parannus: 10 tuntia
 • 30-70 pisteen parannus: 20 tuntia
 • 70-130 pisteen parannus: 40 tuntia
 • 130-200 pisteen parannus: 80 tuntia
 • 200-330 pisteen parannus: 150 tuntia+

Kun tiedät, kuinka monta tuntia aiot opiskella, voit päättää, kuinka monta tuntia haluat opiskella viikossa ja työskennellä taaksepäin selvittääksesi, kuinka monta viikkoa/kuukautta sinun on valmistauduttava ja milloin sinun pitäisi ottaa SAT.

Jos esimerkiksi haluat parantaa pisteitäsi 150 pisteellä, sinun on käytettävä noin 80 tuntia opiskeluun. Jos pystyt hallitsemaan kymmenen tuntia SAT -valmistelua viikossa, valmistautuminen kestää noin kymmenen viikkoa tai 2,5 kuukautta.

#2: Hanki laadukkaita valmistusmateriaaleja

Voit luoda täydellisen opintosuunnitelman, mutta jos käytät huonolaatuisia materiaaleja, sinun on vaikea tehdä todellisia parannuksia. Olemme jo maininneet käytön tärkeyden viralliset harjoitustestit kun opiskelet. Epäviralliset harjoitustestit voivat joskus poiketa suuresti todellisesta SAT: sta, mikä tarkoittaa, että teet testejä, jotka eivät auta tai mikä pahempaa, valmistautuvat väärään materiaaliin. Käytä aina virallisia harjoitustestejä aina kun voit.

Valmistelukirja voi myös olla yksi hyödyllisimmistä työkaluista SAT -opiskelussa. Ne voivat olla erityisen hyödyllisiä selittäessään vaikeita käsitteitä ja erittelemällä erilaisten SAT -ongelmien ratkaisemista. Tutustu meidän opas parhaisiin SAT -valmistelukirjoihin oppia, mitkä ovat parhaat valmistautumiskirjat.

#3: Poraa sisältösi heikkoudet

Kuten edellä mainitsimme, on tärkeää tunnistaa heikot alueesi ja priorisoida niiden vahvistaminen. Kun tiedät, mitä aiheita tai kysymystyyppejä haluat parantaa, voit tehdä tämän useilla tavoilla:

 • Sisällön tarkistaminen joko esikirjassa tai koulun muistiinpanoissa
 • Vastaa käytännön kysymyksiin
 • Pyydä apua tarvittaessa. Jos olet lukenut kaikki aiheeseen liittyvät muistiinpanosi, sinun kannattaa ehkä kysyä apua luokkatoverilta, joka käyttää myös SAT: ää, tai etsiä ohjaajaa.

#4: Tee säännöllisiä harjoittelutestejä

SAT -diagnostiikkatestisi ei ole ainoa harjoitustesti, joka sinun pitäisi tehdä ennen tenttipäivää. Säännölliset harjoitustestit auttavat sinua seuraamaan edistymistäsi ja tutustumaan tenttiin paremmin. Suosittelemme ottamaan kolmesta kuuteen täyspitkää harjoittelua. Tällä hetkellä niitä on kahdeksan virallista harjoittelua saatavilla ilmaiseksi, joten käytä niitä ehdottomasti hyväksi.

#5: Analysoi edistymistäsi

Kun valmistaudut SAT -ohjelmaan, sinun tulee astua säännöllisesti taaksepäin ja analysoida, miten asiat etenevät. Oletko edistynyt haluamallasi tavalla? Jos ei, mitä sinun pitäisi muuttaa opintosuunnitelmassasi? Pystytkö saamaan haluamasi oppituntien määrän? Missä vielä kamppailet? Kuinka voit korjata tämän ongelman?

Tämä on todella tärkeä askel, jota on noudatettava, koska jos jokin ei toimi, et näe haluamiasi parannuksia riippumatta siitä, kuinka usein teet sitä.

Jos olet jumissa, voit harkita tutoreita katsomassa tai lukemalla luettelomme 23 parasta vinkkiä SAT: lle saada uusia ideoita opiskeluun.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.