Paras SAT- ja ACT -testipäivämäärät eläkeläisille

feature_seniorfall.jpg

Seniorivuosi on tulossa, ja olet valmis ottamaan viimeisen laukauksen SAT: ssa tai ACT: ssä ennen kuin haet yliopistoon. Mutta milloin sinun pitäisi tehdä testi? Ja miten voit varmistaa, että pisteesi saapuvat oppilaitoksiin ajoissa?

Lue lisää nähdäksesi syksyn ja talven testipäivien luettelon sekä yksityiskohtaisen oppaan tilanteesi parhaan päivämäärän valitsemiseksi.Ensimmäinen vaihe: Varmista, että sinulla on oikea tavoitetulos

Varmista, että tiedät, mitä pisteitä tarvitset kouluille, joihin haet. Lue oppaamme selvittääksesi, mitä pisteitä tarvitset SAT: lle ja ACT: lle.

Testipäivät ja määräajat eläkeläisille

PrepScholar hyödyntää historiallisten tietojen analyysiä ja päivämäärän valintaperiaatteita näiden rekisteröinnin määräaikojen projisoimiseksi. Kollegion hallitus ja ACT ovat vahvistaneet viralliset ilmoittautumispäivät ja määräajat lukuvuodelle 2020-21. Saatat huomata, että syys- ja lokakuussa on muita testipäiviä. SAT ja ACT lisäsivät nämä testipäivät korvaa koronaviruksen vuoksi peruutetut kevätkokeet.

SAT -testin päivämäärät

26. syyskuuta

Normaali ilmoittautumisaika: 26. elokuuta
Myöhäinen ilmoittautumisaika: 15. syyskuuta

3. lokakuuta

Normaali ilmoittautumisaika: 4. syyskuuta
Myöhäinen ilmoittautumisaika: 22. syyskuuta

7. marraskuuta

Normaali ilmoittautumisaika: 7. lokakuuta
Myöhäinen ilmoittautumisaika: 27.10

5. joulukuuta

Säännöllinen ilmoittautumisaika: 5.11
Myöhäinen ilmoittautumisaika: 24.11


ACT -testin päivämäärät

12. syyskuuta

vaaditaan kokeet

Normaali ilmoittautumisaika: 31. elokuuta
Myöhäinen ilmoittautumisaika: Ei mitään

13. syyskuuta

Normaali ilmoittautumisaika: 31. elokuuta
Myöhäinen ilmoittautumisaika: Ei mitään

19. syyskuuta

Normaali ilmoittautumisaika: 31. elokuuta
Myöhäinen ilmoittautumisaika: Ei mitään

10. lokakuuta

Normaali ilmoittautumisaika: 25. syyskuuta
Myöhäinen ilmoittautumisaika: Ei mitään

17. lokakuuta

Normaali ilmoittautumisaika: 25. syyskuuta
Myöhäinen ilmoittautumisaika: Ei mitään

24. lokakuuta

milloin käyttää neliön täydentämistä

Normaali ilmoittautumisaika: 25. syyskuuta
Myöhäinen ilmoittautumisaika: Ei mitään

25. lokakuuta

Normaali ilmoittautumisaika: 25. syyskuuta
Myöhäinen ilmoittautumisaika: Ei mitään

12. joulukuuta

Säännöllinen ilmoittautumisaika: 6. marraskuuta
Myöhäinen ilmoittautumisaika: 20. marraskuuta

6. helmikuuta 2021

Normaali ilmoittautumisaika: 8. tammikuuta
Myöhäinen ilmoittautumisaika: 15. tammikuuta

Nämä ovat vain vanhuksille tärkeimpiä päivämääriä- tutustu täydellisiin luetteloihimme tulevista SAT- ja ACT -testipäivistä.

Minkä testin päivämäärät minun pitäisi valita?

Päätöksesi pitäisi perustua muutamiin eri tekijöihin; korkeakouluhakemusten määräajat ja maalintekotavoitteet ovat tärkeimpiä. Yleensä yritä mennä aikaisemmille päivämäärille stressin vähentämiseksi!

MERKINTÄ: Monista kouluista on tullut koronaviruksen vuoksi testivalinnaisia ​​hakuvuodelle 2020/2021. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lähettää testituloksia heille. Jos kuitenkin päätät lähettää testitulokset, sinun on lähetettävä ne vaadittuun määräaikaan mennessä, tai niitä ei oteta huomioon.

Paras testipäivän valitseminen korkeakoulusovelluksillesi

Ennen kuin pääset testauspäivään, varmista, että tiedät koulujen hakemusten määräajat. Jos käytät aikaista päätöstä tai varhaista toimintaa, useimmilla oppilaitoksilla on marraskuun hakuajat. Jos käytät säännöllistä päätöstä, hakemukset on yleensä toimitettava tammikuun alussa. Koulut hyväksyvät usein SAT- ja ACT -pisteet hakuajan päättymisen jälkeen, mutta varmistaaksesi tämän sinun kannattaa etsiä käytäntöjä tietyistä kouluista, joissa aiot lähettää pisteitä.

Esimerkiksi Harvard neuvoo sinua toimittamaan vähintään yhden testausvaatimusten komponentin (SAT, ACT tai kaksi SAT -aihekoetta) lokakuuhun mennessä varhaista toimintaa varten ja marraskuussa säännöllistä päätöstä varten. Kuitenkin, he jatkavat testien päivämäärien tulosten hyväksymistä myöhään marraskuussa varhaisen toiminnan osalta ja vasta tammikuussa tavanomaista päätöstä varten. Jotkut koulut, mukaan lukien Yalen, hyväksyvät jopa pisteet säännöllisistä hakijoista helmikuussa (ACT) tehdyistä testeistä.

Pääsääntöisesti, jos haet varhaista toimintaa tai varhaista päätöstä, viimeinen SAT -päivä on 7. marraskuuta ja viimeisin ACT 25. lokakuuta. Jos käytät säännöllistä päätöstä, viimeisin SAT on 5. joulukuuta, ja viimeisin ACT -päivä on 6. helmikuuta.

Jälleen kerran, nämä ovat VIIMEISIMMÄT päivämäärät, joille saatat tehdä testit - ne eivät ehkä ole parhaita päivämääriä tilanteellesi.

Jos odotat tuloksiasi ennen kuin lähetät pisteitä korkeakouluille sen sijaan, että valitsisit lähettää tulokset testin päivänä, sinulla on noin kuukausi testin suorittamisen ja korkeakoulujen pisteiden vastaanottamisen välillä. ACT kestää noin kaksi viikkoa antaa sinulle pisteet, ja SAT kestää noin kolme viikkoa. Sitten on vielä noin kaksi viikkoa aikaa lähettää tulokset kouluillesi, ellet käytä SAT: n kiireellistä raportointia. Rush Reporting lähettää pisteesi korkeakouluille kahden arkipäivän kuluessa, mutta se maksaa sinulle lähes kolminkertaisen summan, joka liittyy tavalliseen tulosraporttiin (31 dollaria vs 12 dollaria), ja jotkut koulut eivät hyväksy sitä.

Varmista, että tiedät, kuinka myöhään koulusi hyväksyvät SAT- ja ACT -pisteet jos pisteesi eivät saavu perille hakuaikana.

body_ponyexpress.jpg Kuinka College Board ilmeisesti lähettää pisteesi, olenko oikeassa?

Parhaan testipäivän valitseminen pisteitä varten

Aiotko ottaa SAT: n tai ACT: n useammin kuin kerran tänä vuonna, minun neuvoni on pyrkiä varhaiseen syksyn testipäivään, kuin yksi syyskuussa. Sitten voit muotoilla pelisuunnitelman loppuvuodeksi suorituksesi perusteella.

Otin lokakuun SAT: n, mitä nyt?

Tärkeimmät näkökohdat testausstrategian suunnittelussa ovat: 1) voitko ilmoittautua seuraavaan testipäivään ja 2) voitko välttää myöhästymismaksut. Yleisesti ottaen rekisteröinnin määräajat on pakattu niin tiiviisti, että jos et rekisteröidy seuraavaan testiin juuri ennen pisteidesi palauttamista, joudut maksamaan myöhästymismaksuja.

atomisäteen trendin jaksollinen taulukko

Tässä on kaavio, joka näyttää, miten tämä tapahtuu:

Mikä testi? Testin päivämäärä Takaraja Myöhäinen määräaika Pisteet Julkaisu
SAT 3. lokakuuta 2020 4. syyskuuta 2020 22. syyskuuta 2020 16. lokakuuta 2020
SAT 7. marraskuuta 2020 7. lokakuuta 2020 27. lokakuuta 2020 20. marraskuuta 2020
SAT 5. joulukuuta 2020 5. marraskuuta 2020 24. marraskuuta 2020 18. joulukuuta 2020

Esimerkiksi: Lokakuun testipäivä on 3. lokakuuta, ja testitulosten pitäisi ilmestyä noin 16. lokakuuta. Marraskuun normaali ilmoittautumisaika on 7. lokakuuta ja myöhäinen ilmoittautumisaika 27. lokakuuta.

  • Jos olet varma, että haluat suorittaa sekä loka- että marraskuun testit, rekisteröidy marraskuun testiin ennen suoritat lokakuun testin välttääksesi myöhästymismaksut.
  • Jos suoritat lokakuun testin etkä ole rekisteröitynyt marraskuun testiin, saatat odottaa lokakuun pisteidesi saapumista. Jos ne eivät ole hyviä, rekisteröidy heti marraskuun testiin (sinun on maksettava myöhästymismaksu).

Marraskuu ja joulukuu ovat myös tiukat:

  • Jos olet varma, että haluat suorittaa sekä marras- että joulukuun testipäivät, rekisteröidy joulukuun testiin ennen saat marraskuun pisteet määräajan saavuttamiseksi.
  • Marraskuun tulosten pitäisi ilmestyä 20. marraskuuta. Joulukuun säännöllinen ilmoittautumisaika on 5. marraskuuta, kaksi päivää ennen varsinaista marraskuun testipäivää. Myöhäinen määräaika on 24. marraskuuta. Jos siis odotat marraskuun pisteidesi vastaanottamista, leikkaat sen hyvin lähelle joulukuun kokeen suorittamista ja joudut maksamaan myöhästymismaksun.
  • Jos suoritat marraskuun testin ja sinusta tuntuu, että olet pärjännyt huonosti, rekisteröidy heti joulukuun testiin saadaksesi viimeisen mahdollisuuden.

Jos lisämaksut eivät ole sinulle merkittäviä ja sinusta tuntuu, että tarvitset monia mahdollisuuksia testin suorittamiseen, erehdy varovaisuuteen ja rekisteröidy kaikille testipäiville. Voit peruuttaa kokeen päivämäärät ilman ongelmia-se ei tallennu ennätykseesi ja College Board ottaa mielellään vain rahat.

Tein syyskuun säädöksen, mitä nyt?

Käydään läpi sama logiikka ACT-testipäiville vuosina 2020-21 täällä. ACT, Inc ei ole vahvistanut pisteiden julkaisupäiviä, joten ne ovat arvioita. He ovat myös poistaneet syys- ja lokakuun testirekisteröintien myöhästymismaksut.

Mikä testi? Testin päivämäärä Takaraja Myöhäinen määräaika Pisteet Julkaisu
TOIMIA 12. syyskuuta 2020 31. elokuuta 2020 - ~ 22. syyskuuta 2020
TOIMIA 24. lokakuuta 2020 25. syyskuuta 2020 - ~ 3. marraskuuta 2020
TOIMIA 12. joulukuuta 2020 6. marraskuuta 2020 20. marraskuuta 2020 ~ 22. joulukuuta 2020

Jos teet syyskuun testin:

  • Ilmoittautumisaika lokakuun kokeeseen on 25. syyskuuta jälkeen 12. syyskuuta koepäivä ja suunnilleen samaan aikaan sinun pitäisi saada pisteet takaisin.
  • Kun saat syyskuun tulokset takaisin, jos sinun on suoritettava uudelleen, rekisteröidy nopeasti lokakuun testiin, jotta saat määräajan. Voit myös halutessasi rekisteröityä lokakuun kokeeseen ennen kuin saat syyskuun tulokset, varmistaaksesi, että saat paikan testikeskuksessa.

Jos teet lokakuun testin:

  • Joulukuun testin normaali ilmoittautumisaika on 6. marraskuuta jälkeen arvioitu lokakuun pisteiden julkaisupäivä, joten sinun pitäisi pystyä odottamaan, kunnes saat pisteet, ennen kuin päätät, otatko joulukuun ACT: n.
  • Kun saat lokakuun tulokset takaisin, jos sinun on suoritettava uudelleen, rekisteröidy nopeasti joulukuun testiin, jotta (toivottavasti) vältät myöhästymismaksun.

Toivottavasti tämä kaikki auttaa sinua suunnittelemaan vaiheittaisen testaussuunnitelman viimeiselle vuodelle.

Parhaan testipäivän valitseminen opintosuunnitelmaasi varten

Nuoremman vuoden loppuun mennessä tiedät todennäköisesti, kuinka paljon haluat parantaa standardoituja testejä, ennen kuin lähetät pisteet korkeakouluille. Kesä nuorten ja vanhempien vuosien välillä on loistava opiskelumahdollisuus.

käytännön testi pdf 2015

Jos haluat muuttaa pisteitäsi dramaattisesti, viiden tunnin viikoittainen panostus näiden kolmen kuukauden aikana antaa sinulle todennäköisesti 150-200 pisteen lisäyksen SAT: ssä tai 4-6 pisteen korotuksen ACT: ssä. Lisätietoja opintosuunnitelman luomisesta saat täydellisistä suunnitelmista sekä SAT: lle että ACT: lle.

Sinun tulee ilmoittautua ensimmäiseen syksyn testipäivään vaikka luulet, että sinun on vielä opiskeltava enemmän. Jokainen testiistunto tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden arvioida vahvuutesi ja heikkoutesi kontrolloidussa ympäristössä. Voit aina ilmoittautua seuraavalle treffeille heti, jos ensimmäinen koe ei mene niin hyvin kuin toivoisit!

body_painting.jpg Varmista, että säästät aikaa opiskelun ulkopuolella, jotta voit osallistua hauskoihin kesäaktiviteetteihin, joihin ilmeisesti jossain vaiheessa historiaa kuului käveleminen masentavia rantoja pitkin villisti epäkäytännöllisissä mekkoissa.

Yleiskatsaus

Ole tietoinen omastasi hakemusten määräajat.

Tarkista koulusi nähdä, milloin he hyväksyvät testitulokset.

Ole valmis siihen ilmoittaudu testiin uudelleen jos et ole tyytyväinen ensimmäistä kertaa.

Aikaisempi testipäivä on parempi testipäivä koska sinulla on myöhemmin enemmän mahdollisuuksia parantaa pisteitäsi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.