Paras Rebecca-sairaanhoitaja-analyysi - Crucible

feature_rebeccanurse.jpgArthur Millerin teoksessa Upokas , Rebecca Nurse on merkittävä ja arvostettu vanhempi nainen Puritan Salemissa, joka on vedetty noituudenkäyntiin hänen ja miehensä kitkan takia Putnamien kanssa. Vaikka hänellä on vähiten näyttämöaikaa päähahmoista, Rebecca on tärkeä edustamiensa moraalisten ihanteiden takia .

Tässä oppaassa kerrotaan, mitä tiedämme Rebeccasta, ja kerrotaan, miksi hän on näytelmälle niin tärkeä, vaikka yleisön silmissä on rajoitetusti aikaa.

ominaisuuskuvan luotto: Samantha Lindsay, 2016 / Kaikki oikeudet pidätetään.Hahmojen esittely: Tapaa Rebecca Nurse

Rebecca on vanhempi nainen (varsinkin aikoihin) eikä fyysisesti vahva.

' Rebecca Nurse, 72, tulee sisään. Hän on valkoinen tukka, nojaten kävelykepkinsä päälle . ' (Laki 1, s.23)

kuinka ilmoittautua ap -kokeisiin

Ihmissuhteet

Puoliso Francis Nurse, Rebecca on hyvissä suhteissa melkein kaikkien kanssa Upokas (ainakin näytelmän alussa). Hän on niin arvostettu, että jopa muut kuin Salemin asukkaat, kuten pastori Hale, ovat kuulleet hänestä hyviä asioita:

'HALE: On outoa, kuinka tiesin sinut, mutta luulen, että näytät niin hyvän sielun. Olemme kaikki kuulleet suurista hyväntekeväisyysjärjestöistänne Beverlyssä. ' (Laki 1, s.34)

Ainoa poikkeus Rebeccan sosiaalisiin suhteisiin on hänen suhde Putnam-perheeseen. Putnamien ja sairaanhoitajien välillä on huono tunne, koska Rebeccan aviomies Francis estää Putnamin Salemin ministerikandidaatin. Miller mainitsee nimenomaisesti tämän rähinän yhdessä hahmo-esseistään, joka on täynnä painettua näytelmää (s. 24), mutta se ei tule esiin vuoropuhelussa (tai ainakaan, ei suoraviivaisessa maininnassa).

Ann Putnam saattaa myös tuntea kaunaa hänen korkean lapsikuolleisuutensa vuoksi suhteessa Rebeccan moniin lapsiin ja lapsenlapsiin, mutta näytelmässä siihen puututaan vain lyhyesti. Ei ole selvää, onko Rebeccan hedelmällisyys Ann Putnamin kuolleiden lasten edessä syy siihen, miksi Rebeccaa syytetään lopulta Ann Putnamin lasten murhasta (laki 2, s. 67) vai onko se vain Putnamin välisen politiikan sivuvaikutus ja sairaanhoitajaperheet. Selvää on kuitenkin se, että ainoa henkilö, jolle Rebecca on sarkastinen Upokas on Ann Putnam:

'ROUVA. PUTNAM: Tämä ei ole typerä kausi, Rebecca. Ruthini on hämmentynyt, Rebecca; hän ei voi syödä.

REBECCA: Ehkä hän ei ole vielä nälkäinen. ' (Laki 1, s.25)

Rebecca näyttää kuitenkin ajattelevan ja toivovansa parhaita ihmisiä lukuun ottamatta hänen suhtautumistaan ​​Goody Anniin (ja he pyrkivät näyttämään sen hänelle ... kunnes noita-ala alkaa).

Muut luonteenpiirteet

Lukuun ottamatta pelkästään fyysisiä luonteenpiirteitä, Miller luonnehtii Goody Nurseä käyttämällä sekä tekojaan että sanojaan sekä sitä, mitä muut ihmiset sanovat hänestä (muut hahmot ja Millerin omat luonnehdinnat).

Pyhyys

Huomattavin ominaisuus Rebeccassa on hänen pyhä käytöksensä ja moraalinen paremmuutensa näytelmän muihin hahmoihin nähden. Miller tekee tämän selväksi alusta alkaen kirjoittamalla Hellävyys tihkuu hänestä (s. 24) vaiheiden suuntaan. Kun Rebeccaa syytetään noituudesta (selvästi jumalattomasta rikoksesta), ainoa perustelu, jonka Hale voi keksiä, on se, että Jumalaa on aiemmin huijata näennäisellä puhtaudella:

Mies, muista, kunnes tunti ennen Perkeleen kaatumista Jumala piti häntä kauniina taivaassa. (Laki 2, s.68)

Rebecca osoittaa myös korkeaa moraalista luonnetta vuorovaikutuksessa muiden hahmojen kanssa näytelmän aikana. Hän...

  • kehottaa Proctoria olemaan riidattaen ja katkaisematta hyväntekeväisyyttä Parrisin kanssa, koska miehen puutteista riippumatta hän on edelleen ministeri, joten häntä tulisi kunnioittaa (laki 1, s. 29).
  • on järkyttynyt ja kauhuissaan, kun hän saa selville, että Goody Ann lähetti tyttärensä vaimon kanssa avoliittoon (laki 1, s.36).
  • on ainoa, joka häiritsee kysyä, vahingoittaako Halen menettelytavat Bettyä (laki 1, s.37).
  • ei jää katsomaan noituuden metsästystä ('REBECCA: Toivon, että tiesin. Hän menee ulos; he tuntevat kaunaa hänen moraalisen ylivoimansa muistiinpanostaan. 'Laki 1, s. 37).
  • hänen nimensä on osoittanut 91 ihmistä, jotka allekirjoittivat vetoomuksessaan hyvän mielipiteensä hänestä (laki 3, s. 86-87).

Yleinen keskustelukysymys: Mikä on Rebecca Nursen tehtävä näytelmässä?

Vastaus : Rebecca toimii näytelmän moraalisena kohokohtana. Hän on mittapuu, jota vastaan ​​Miller mittaa kaikkia muita hahmoja.

body_angel.png Hymyilevät kasvot halolla Googlen Noto-projekti / Käytetään alla Apache-lisenssi .

Voimakas

Rebecca on yksi harvoista naisista, jolla on viranomaisen noituuden kokeita. Tiedämme tämän, koska Parris vetoaa häneen auttamaan selvittämään, mikä Bettellä on vikaa, ja hän pystyy rauhoittamaan hänet (luulen, että hän herää ajoissa. Rukoile, rauhoita itsesi laki 1, s. 25). Hän pystyy myös saamaan Johnin menettämään sitä kokonaan (ainakin väliaikaisesti):

Rukoile, John, ole rauhallinen. Tauko. Hän lykkää häntä . (Laki 1, s.26)

kenen kanssa neitsyt on eniten yhteensopiva

Rebeccan pidätys saa ihmiset tuntemaan epäilyksiä hänen vallastaan ​​ja auktoriteetistaan ​​kaupungissa. Kuten Parris huolestuneena kertoo tuomareille Hathornelle ja Danforthille,

Antakaa Rebeccan seisoa pikkukahvan päällä ja lähettää vanhurskaan rukouksen, ja pelkään, että hän herättää sinulle koston (Laki 4, s. 118).

Montanan yliopiston hyväksymisaste

Parris on huolissaan siitä, että jos käy ilmi, että Rebeccaa syytettiin (jotenkin!) Epäoikeudenmukaisesti ja hänet tapetaan, Jumala vihastuu ja ottaa tämän vihan tuomitsijoihinsa.

Yleinen keskustelukysymys: Miksi Rebecca Nurse syytetään noituudesta, merkki siitä, että kaupunki on vihdoin hullu / menettänyt järjensä / päässyt käsistä?

Vastaus: Koska Rebecca nautti myös suurimmasta osasta [aviomiehensä] (s. 24), hänen nimensä noidaksi oli järkytys. Ensimmäisessä näytelmässä häntä pidetään vastauksina uskonnollisen antaumuksen maineensa vuoksi (Vaimoni on kirkon lain 2 tiili ja laasti, s. 67). Myöhemmissä teoissa se, että hänet on tuomittu, on merkki siitä, että asiat ovat menneet hirvittävän väärin Salemissa. Kuten pastori Hale sanoo laissa 2,

[I] f Rebecca-sairaanhoitaja on pilaantunut, silloin ei ole mitään muuta, mikä estäisi koko vihreää maailmaa palamasta. (Laki 2, s.67)

Rehellinen

Goody Nurse on näytelmän suoralinjaisin ja rehellisin hahmo ... vaikka se satuttaa häntä. On vaikea sanoa, tapahtuuko tämä unohdettava rehellisyys, koska hän ei ota toisten reaktioita avoimiin lausuntoihinsa vai onko hän unohtava, koska hän on tottunut auktoriteettiasemaansa ja on tottunut tottelemaan asioita pelkäämättä kostoa. hänen paikkansa Salemin sosiaalisessa hierarkiassa (lisätietoja tästä myöhemmin). Kaksi erityistapausta on tämä, kun hän kertoo Parrikselle, että hän on tosiaan karkottanut seurakuntalaiset pois (laki 1, s. 27), ja kun hän ei tunnusta noituutta pelastaakseen henkensä (laki 4, s.129) ).

Milloin Rebecca Nurse ilmestyy sisään Upokas ?

Rebecca esiintyy vain Apostolien teoissa 1 ja 4 Upokas (vaikka muut hahmot mainitsevat hänet kahdessa muussa näytöksessä). Näyttelyssä Rebecca ilmestyy osittain Parrisin talon rungon läpi ja lähtee sitten ennen kuin Hale ryhtyy kuulustelemaan Bettyä. Laissa 4 Rebecca tuodaan loppupuolelle todistamaan Johanneksen tunnustusta (ja viime kädessä hänen tunnustuksensa hylkäämistä); sitten hän menee roikkumaan John Proctorin kanssa.

Mitä Rebecca Nurse tekee Crucibyssä?

Rebeccan ensimmäinen toimenpide siirtyessään näyttelijän 1 vaiheeseen on Betty Parrisin rauhoittaminen läsnäolollaan (Laki 1, s.24). Rebecca varoittaa kaikkia lavalle asettamasta liikaa varastoa typerille tytöille ja heidän faneilleen (s. 25), varoittaa etsimästä vastauksia yliluonnollisista (s. 25–26) ja lopulta lähtee, kun käy ilmi, että hänen neuvonsa jätetään huomiotta. (s. 37).

Rebecca ei näy lavalla Apostolien teoissa 2 ja 3, mutta saamme tärkeitä tietoja hänestä muilta hahmoilta. Lain 2 luvussa Giles Corey ilmoittaa syyttäjille (ja yleisölle), että Rebeccaa on syytetty noituudesta (s.67). Laki 3: ssa Hale tunnisti Goody Nurse'n 'Rebeccaksi, joka tuomittiin tänä aamuna' (s. 80) antaa yleisölle tietää, että joskus Apostolien tekojen 2 ja 3 välillä Rebecca tuomittiin noidalle ja asetettiin roikkumaan.

Laissa 4 Rebeccan ensisijainen rooli on folio (ja viime kädessä inspiraatio) John Proctorille. Rebecca itse ei tunnusta noituutta ja seisoo todistajana Proctorin tunnustukselle ja hänen tunnustuksensa lopulliselle kieltämiselle (s. 129-134).

Rebecca Nurse -henkilöanalyysi

Seuraavassa osassa käsittelen tarkemmin Rebeccan toiminnan mahdollisia motivaatioita. Usein nämä liittyvät kattavaan aiheeseen, kuten hysteriaan tai yhteiskunnallisiin paineisiin. Olen toimittanut lainauksia tekstistä analyysini mukana ja tukenani tulkintojani. Muista kuitenkin, että analyysini ovat juuri sellaisia ​​- tulkintoja. Jos voit ajatella erilaista selitystä ja sitten tukea sitä näytelmän näytöillä, voit ja sinun pitäisi tehdä se!

Rebeccan ensisijainen motivaatio vuonna Upokas näyttää olevan hänen sisäinen käsityksensä siitä, mikä on oikein ja mikä väärin . Kaikista näytelmän hahmoista pelko ja hysteria vaikuttavat häneen vähiten (ainakin mielestäni), ja on yllättynyt, kun muita ihmisiä heilutetaan (esim. S. 129 miksi, John!). Rebecca pysyy vahvana näytelmän aikana; hänelle oikean asian tekeminen on tärkeämpää kuin hengissä pysyminen, kuten hän nimenomaisesti toteaa laissa 4:

Miksi, se on valhe, se on valhe; kuinka voin kirota itseäni? En voi, en voi. (Laki 4, s.129)

Tässä Rebecca toistaa Mary Warrenin 'En voi, en voi' -teoksen 2. säädöksen lopusta lähtien; Sen sijaan, että ilmoitettaisiin, ettei hän voi kertoa totuutta (kuten Mary tekee), Rebecca kuitenkin vahvistaa, että hän ei voi valehdella.

Lopulta, huolimattomuus hysterian mahdollisesta vaarasta on Rebeccan kaatuminen . Yksi tapauksista, joissa hän ei kiinnitä tarpeeksi huomiota muiden ihmisten reaktioihin häneen, on, kun hän hiljentää Bettyn ​​laissa 1:

ROUVA. PUTNAM, hämmästynyt : Mitä olet tehnyt?

Rebecca ajatteli nyt jättää sängyn ja istuu. (Laki 1, s.25).

Vaikka Ann Putnam ilmaisee suullisesti hämmästyksensä siitä, että Bettiä rauhoitti Rebeccan läsnäolo, kun Betty ei ollut aiemmin reagoinut muihin ärsykkeisiin, Rebecca jättää tämän täysin huomioimatta omien ajatustensa hyväksi. Muita tapauksia tästä tietämättömyydestä voidaan nähdä, kun Rebecca tahallaan tai ei laita muiden hahmojen (erityisesti Ann Putnamin) huolenaiheita, jotka eivät ole enää syytä pohtia. Rebecca lopulta maksaa hinnan tästä unohduksesta ja tinkimättömästä henkilökohtaisesta moraalisäännöstään elämässään.

body_truth.jpg TOTUUS / Käytetään alla CC BY 2.0 / rajattu ja muokattu alkuperäisestä.

2 hyvää totuutta ja valhe

Yhteinen keskustelukysymys : Miksi jotkut ihmiset paheksuvat Rebeccaa ja Francis Nurseä?

mistä taurus tunnetaan

Vastaus: Putnamit pahoittelevat, että sairaanhoitajat puuttuivat Thomas Putnamin Salemin ministerikandidaattiin. Toiset saattavat paheksua Francisin nousua maanvuokraajasta maanomistajaksi ja Rebeccan olevan liian pyhä omaksi edukseen, kuten silloin, kun hän poissaolee Halen noituuden tutkinnasta laissa 1.

Toisin kuin useimmat näytelmän muut hahmot, Rebecca ei vaikuta erityisen ylpeältä, maineensa puhtaana pitämiseltä tai edes yrittävän ylläpitää valtaa / auktoriteettia. Hän pitää maineensa pyhyydessä, mutta tämä on enemmän sivuvaikutus kuin syy: Rebecca lopulta ilmestyy niin pyhästi, koska hän näyttää olevan Parrisin ja Putnamin kaltaisten hahmojen maallisten machinointien ja ryöstöjen yläpuolella. tai jopa yli Proctorin huolen väärinkäytösten tunnustamisesta / kasvojen menettämisestä.

Kuinka Rebecca Nurse muuttuu ajan myötä?

Toisin kuin John Proctor ja pastori Halen kaltaiset hahmot, Rebecca ei osoita paljon kehitystä vuoden aikana Upokas , todennäköisesti siksi, että Miller halusi käyttää hahmojaan moraalisena huippupisteenä, johon kaikkia muita näytelmässä voidaan mitata.

Rebeccan moraalista kompassia ei koskaan ravisteta , vaikka hänet saataisiin kokeiden upokkaan läpi. Hän ei anna periksi Halen tunnustamispyynnöille (s. 119), ei ylpeyden takia, vaan siksi, että se tekisi valehtelua. Vastaavasti Rebecca ei syyttää ketään muuta noituudesta - jos hänellä on liian paljon nuhteettomuutta valehdellakseen noitana olemisesta, hänellä on varmasti liian paljon nuhteettomuutta vetääkseen ketään muuta mukanaan.

Valheiden välttämisen lisäksi Rebecca myös osoittaa armoa muille , vaikka he ovat heikkoja (Proctor) tai syyttävät häntä kauheista asioista. Silloinkin kun John Proctor tunnustaa väärin noidaksi 4. säädöksessä, Rebecca ilmaisee onnettomuutensa toivomalla hänelle myönteisen lopputuloksen (Jumala lähettää armosi sinulle! Laki 4, s.129). Ja toisin kuin useimmat mieshahmot, jotka juoksevat tuomioistuimen vastakkain (Proctor, Giles Corey, jopa pastori Hale), Rebecca ei kiro tai pahaa niitä, jotka syyttävät ja tuomitsevat hänet (esim. Danforth). Tällä tavoin Rebecca ottaa vastuun itsestään ja säilyttää korkean moraalisen asemansa koko näytelmän ajan siten, ettei mikään muu hahmo Upokas tekee.

Rebecca Nurse Lainaa käyttäjältä Upokas

Tämän oppaan lopuksi olen valinnut kolme Rebecca Nurse -lainausta analysoitavaksi ja keskusteltavaksi.

Minulla on yksitoista lasta, ja minä olen kaksikymmentäkuusi kertaa mummo, ja olen nähnyt heidät kaikki typerän ajanjaksonsa aikana, ja kun heille tulee, he juoksevat paholaista juurtuneina pitämään kiinni pahuudestaan. (Laki 1, s.25)

Pian sen jälkeen, kun hän on tullut näytökseen 1, Rebecca antaa nimenomaisen rationaalisen selityksen sille, miksi tytöt kaikki käyttäytyvät oudosti: kaikilla pienillä lapsilla on typerät ajat, joten ei ole mitään epätavallista huolehtia. Rebeccan päättelyssä on takana hänen kokemuksensa paino, ja näytelmän tässä vaiheessa hänen kokemuksellaan uskollisena matriarkana on vielä jonkin verran ansioita - jopa Parris näyttää väliaikaisesti vakuuttuneen tällä selityksellä tyttöjen outosta käyttäytymisestä.

Tässä lainauksessa on myös hieman ironiaa / ennakkoa, koska mainitaan, että Paholaisen on pysyttävä mukana heidän [tyttöjen] pahuudessaan; itse asiassa kokeiden aikana se on todella tytöt jotka väittävät, että heitä vaivaa Paholaisen pahuus .

Ei, et voi rikkoa rakkautta ministerisi kanssa. (Laki 1, s.29)

Tässä Rebeccan varoitus olla rikkomatta hyväntekeväisyyttä tai kääntyä jonkun puoleen, jota sinun on kunnioitettava, ennakoi konseptin merkityksen näytelmässä. Laissa 3 käsite tulee esiin uudelleen, kun Giles Corey puhuu siitä, kuinka syyttämällä vaimoaan epäilyttävistä teoista hän on rikkonut rakkautta hänen kanssaan (laki 3, s. 79-80). Itse asiassa voidaan sanoa, että useimmat salemilaiset ovat rikkoneet rakkautta keskenään, kun naapuri kääntyi naapuria vastaan ​​ja alkoi syyttää toisiaan noituudesta.

Anna sinun pelätä mitään! Toinen tuomio odottaa meitä kaikkia! (Laki 4, s.133)

Näillä viimeisimmillä viivoilla Rebecca kehottaa kaikkia (myös yleisöä) muistamaan, että noituuden oikeudenkäynti ei lopu vain syytettyjen noiden kuolemaan. 'Tuomio', johon Rebecca viittaa, ei ole pelkästään kaikkien tuomitsema Jumala kuoleman jälkeen, vaan myös se, kuinka historia arvioi noituuden koettelemuksia ja kuinka (meta-tavalla) yleisö arvioi Upokas .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Voitteko suorittaa SAT: n lukion jälkeen? Asiantuntijaopas

Voitteko suorittaa SAT: n lukion valmistuttua? Joo! Opastamme sinut läpi, miten prosessi on erilainen ja kuinka säätää valmistelusuunnitelmaasi.

GPA -kaavio: muuntaminen 4.0 -asteikkoon

Tarvitsetko GPA -kaavion, jotta voit muuttaa arvosanasi prosenttiosuudesta 4,0 -asteikkoon? Tässä on yksinkertainen opas, joka sisältää painotetut GPA -asteikot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

1420 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

Yritätkö itse selvittää, kuinka maksaa yliopistosta? Olemme eritelleet kaikki askeleet, jotka sinun on suoritettava korkeakoulun maksamiseksi ilman vanhempia.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Rush Universityn pääsyvaatimukset

Francis Marionin yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Albanyn lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Albanyn lukiosta Albanyssa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 9

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn lopusta? Lue täydellinen luku 9 yhteenveto ja juoni-analyysi.

Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

Keskustellaan siitä, otetaanko elokuun SAT? Tarjoamme tarkan elokuun ACT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Mitä sinun on tiedettävä Hart-Ransom Academic Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hart-Ransom Academic Charter Schoolista Modesto, CA.

Nova Southeastern Universityn pääsyvaatimukset

Pohjois -Illinoisin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Independence High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Independence High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

East Stroudsburg University of Pennsylvania SAT-tulokset ja GPA

College at Brockport Pääsyvaatimukset

SUNY-sovellusvinkit: Kuinka hakea, määräajat ja paljon muuta

Onko sinulla kysyttävää SUNY-sovelluksestasi? Katso täydellinen oppaamme siitä, milloin ja miten haet SUNY-kouluihin, sekä vinkkejä siitä, miten erottua hakijoiden keskuudessa.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Ontarion lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Ontarion lukiosta Ontariossa, Kaliforniassa.

SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

Tarvitsetko SAT-yliopistokoodeja lähettääksesi SAT-pisteet? Näin haet koulukoodit saadaksesi korkeakouluhakemuksesi täydelliseksi.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Gonzagan yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Best Crucible Act 1 Yhteenveto

Oletko utelias The Cruciblen alusta? Lue koko Act 1 -yhteenvetomme oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näytelmän avauskohdasta.