Parhaat valmistelukirjat SAT -kirjoittamiseen

header_books

Suunnitteletko kirjan ostamista SAT -kirjoittamista varten?

Tässä artikkelissa keskustelen parhaista markkinoilla olevista SAT Writing -kirjoista ja siitä, miksi sinun pitäisi tai ei pitäisi ostaa niitä.

Nämä kirjat löytyvät kirjakaupoista, kirjastosta tai verkosta. Jos käytät kaikkia näitä kirjoja ja harjoittelet tehokkaasti, parannat varmasti SAT -kirjoituspisteitäsi.

Kenen pitäisi käyttää näitä kirjoja?

Kirjat ovat loistava tapa opiskella opiskelijoille jotka ovat tosissaan valmistautumisessaan ja ketkä ovat kykenevät motivoimaan itseään.

Muista, että kirjoista opiskelu on ei ole tehokkain menetelmä kaikille opiskelijoille . On tärkeää, että tiedät miten opiskelet parhaiten . Kirjan ostaminen ei seuraa edistymistäsi tai motivoi sinua opiskelemaan - joten sinun on kyettävä tekemään se itse, ja sinun on myös kyettävä ymmärtämään ja arvioimaan omia virheitäsi ja edistymistäsi. Jos se kuulostaa sinulta, huomaat, että nämä kirjat ovat erittäin hyödyllisiä!

Jotta voit hyödyntää näitä kirjoja täysimääräisesti, sinun on myös oltava valmis tehdä aikainvestointi. Pelkkä kirjan ostaminen ei vaikuta pisteeseesi - sinun on oltava valmis sitoutumaan ja viettämään aikaa. Puhumme vähintään 10 tunnin opiskeluajasta, mutta todennäköisimmin sinun on vietettävä enemmän aikaa hyötyäksesi.

Joten jos haluat sijoittaa paljon aikaa ja haluat parantaa merkittävästi SAT -kirjoituspisteitäsi Lue, mitkä kirjat voivat auttaa sinua!

Peruskirjat

Siinä on kaksi kirjaa kaikilla oppilailla pitäisi olla ennen kuin otat SAT: n.

Virallinen SAT -opasopas (2020 -painos) kollegion hallitukselta

Tämä kirja onsaatavilla ilmaiseksi verkossa yliopiston hallituksen verkkosivuilla .

hienoja etu- ja sukunimiä

body-SAT-writing-2020

On kriittisen tärkeää, että käytät opiskellessasi todellisia kysymyksiä, jotka todella ilmestyivät SAT: ssa. Miksi? Monilla koevalmistusyrityksillä on ihmisiä jotka eivät oikein ymmärrä testiä kirjoittaa käytännön kysymyksiä. On hyvä mahdollisuus, että jos tutkit vain valmistusyritysten kirjoittamia kysymyksiä, et näe sellaisia ​​kysymyksiä, jotka todella näkyvät SAT: ssa.

Siksi oppilaitoksen hallitus on tehnyt niin Virallinen SAT -opasopas saatavilla ilmaiseksi verkkosivuillaan . He haluavat, että jokaisella oppilaalla on käytettävissään luotettava ja laadukas opasopas, joka auttaa heitä valmistautumaan SAT: ään.

Opas itse tarjoaakahdeksan virallista, täyspitkää harjoitustestiä sekä paljon esimerkkikysymyksiä ja selityksiä oikeista vastauksista. Tämä kirja kattaa myös kaikki SAT: n pääosat (paitsi esseen).

Lisäksi monet alla mainitsemistani kirjoista viittaavat esimerkkinä tämän kirjan kysymyksiin.

Jotkut opiskelijat saattavat haluta tai tarvitsevat fyysisen kopion Virallinen SAT -opasopas. Jos haluat ostaa fyysisen kopion kirjasta, voit ostaa sen Amazonista noin 12 dollarilla .

Missä sitä voisi parantaa:

Valitettavasti tämä kirja ei toimi täydellisenä oppimistyökaluna. Se ei juurikaan selitä eri käsitteitä, joita testataan testissä, ja antaa vain yksinkertaisimmat strategiavinkit - joista osa on varsin kiistanalainen (kuten milloin arvata).

Samoin online -selitykset oikeille ja väärille vastauksille eivät ole parhaita. Heillä on taipumus odottaa korkeaa ymmärrystä peruskäsitteistä, joten sinun on ymmärrettävä omat virheesi saadaksesi parhaan hyödyn tästä kirjasta.

Tämän vuoksi on parasta yhdistää tämä kirja toisen tai kahden alla olevan luettelon kanssa, riippuen siitä, mitkä ovat tavoitteesi.

SAT Prep Black Book (2. painos) Kirjailija: Mike Barrett

Saatavana Amazonista noin 29 dollarilla.

body_SATblackbook2nded

Tämä kirja on kriittisen tärkeä, koska se opettaa sinua miten ajatella SAT: ia.

Sen tarkoituksena on opettaa opiskelijoille, että kuka tahansa voi menestyä SAT: ssä, kunhan he lähestyvät testiä oikein . Esimerkiksi testi on ennustettavissa, koska testattu materiaali on aina sama, mutta sen on oltava riittävän vaikeaa joidenkin oppilaiden kannustamiseksi. Siksi testin kirjoitusosaa koskevat melko yksinkertaiset kielioppisäännöt esitetään odottamattomilla tavoilla. Jos olet valmis katsomaan testiä tällä tavalla, on helpompi nähdä, missä College Board yrittää huijata sinua.

Musta kirja sisältää myös paljon käytännön strategioita kuinka lähestyä kutakin kysymystyyppiä, ja selittää sitten myös vastaukset useisiin kysymyksiin Virallinen SAT -opasopas perusteellisesti .

Tämä kirja antaa erityisesti hyviä neuvoja ongelman ratkaisemiseksi essee -osio testistä.

Missä sitä voisi parantaa:

Kuten virallinen SAT -valmistelukirja, tämä on kattava SAT -opas ... mikä tarkoittaa, että SAT -kirjoittaminen on katettu vain yhdessä osassa kirjaa.

korkein korkeakoulu, jolla on alhaisin hyväksymisaste

Lisäksi tämä kirja ei anna selkeitä ohjeita siitä, miten lähestyä kutakin kysymystä, mikä saattaa aiheuttaa hämmennystä joillekin opiskelijoille. haluaisin suosittelen lukemaan tämän kirjan yleiseen strategiaan ja opit ajattelemaan testiä ja yhdistämään sen muiden kirjojen kanssa, jos haluat selkeämmän luettelon kirjoittamissäännöistä.

Kirjan lopussa on 'Grammar Toolbox', jossa esitetään kaikki tärkeimmät kieliopin käsitteet, jotka sinun on tiedettävä SAT -kirjoittamista varten. Näitä ei kuitenkaan ole yhdistetty esimerkkikysymyksiin SAT-tyyliin, joten se ei ole paras resurssi monille opiskelijoille.

Parhaat SAT -kirjat huipputuloksille (650-800)

Jos pisteytät jo hyvin testin SAT -matematiikan ja SAT -lukemisen osista, näistä SAT -kirjoituskirjoista on todennäköisesti hyötyä.

SAT -kieliopin lopullinen opas ja siihen liittyvä Erica Meltzerin työkirja

Saatavana Amazonista noin 29 dollarilla . Työkirja myy noin 29 dollaria .

body-meltzer-työkirjat

Meltzer ymmärtää hyvin SAT: n kieliopin ja selittää hyvin käsitteet yksityiskohtaisesti. Hän käy läpi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, jotta voit saavuttaa 800: n SAT -kirjoitus- ja kielitestissä.

On monia asioita, jotka tekevät tästä kirjasta erinomaisen valinnan.

Se selittää käsitteet ensimmäisestä periaatteesta.

Metzer ei edellytä aiempaa kieliopillista tietämystä , ja antaa tarpeeksi tietoa (alkaen yleiskatsauksesta puheen eri osista) auttaakseen niitä, jotka eivät ole varmoja kieliopillisista taidoistaan ​​tai tarvitsevat päivityksiä koulussa oppimastaan.

Se on kattava, mutta keskittynyt.

Kirjan kannet kaikki kieliopin käsitteet, jotka sinun on tiedettävä SAT -kirjoittamista varten. Toisin kuin jotkut valmistelukirjat, jotka jättävät pois monimutkaisemman ja vähemmän testatun materiaalin, Meltzer antaa paljon yksityiskohtia jopa harvinaisimmista kysymyksistä, kuten sanakysymyksistä, joihin hän sisältää myös luettelon äskettäin yleisesti hämmentyneistä sanoista ilmestyi SAT: lle. Kaikilla käsitteillä on tämä perusteellisuuden taso , mikä tarkoittaa, että tämä on loistava resurssi opiskelijoille, jotka etsivät kirjaa, joka auttaa heitä poraamaan vaikeimmat kysymyksetyypit.

Edellisen kohdan mukaisesti Meltzer kattaa vain minimaalinen lisämateriaali, jota ei näy testissä. Suurin osa tästä on perustietoa sisältävää materiaalia, ja hän huomauttaa selvästi, että sitä ei testata suoraan.

Jokaisen kieliopin käsitteen esittelyn jälkeen Meltzer antaa useita esimerkkilauseita käsitteestä, jota käytetään sekä väärin että oikein. Tämä on loistava ominaisuus, koska sen avulla oppilaat voivat nähdä joitain yleisiä virheitä ja kuinka ne voidaan korjata.

Käytännön kysymykset ovat erinomaisia.

Jokaisen käsitepohjaisen luvun lopussa Meltzer esittää useita käytännön kysymyksiä. Suurin osa näistä kysymyksistä pyytää sinua löytämään lauseesta kielioppivirheen ja korjaamaan se. Hänellä on myös erittäin hyviä kumulatiivisia testejä muutaman jakson jälkeen.

Vaikka nämä testit eivät noudata SAT -muotoa, ne ovat mielestäni erittäin hyödyllisiä, koska ne antavat opiskelijoille mahdollisuuden ensin varmistaa, että he todella ymmärtävät yksittäisen kieliopin käsitteen (ilman apua tai arvausta monivalintavaihtoehdoista!) , ja siitä seuraa, että hyvä käytäntö löytää erilaisia ​​kielioppivirheitä on taito, jota sinun on kehitettävä SAT: lle.

Lisäksi hän antaa joitain parhaiten kirjoitetut SAT-kirjoitustyyliset käytännön kysymykset, jotka löydät ulkopuolelta Virallinen SAT -opasopas. Hänen SAT-tyyliset kysymyksensä testaavat kieliopin käsitteitä samalla tavalla kuin SAT, ja hänen kirjoitustyylinsä on äärimmäisen samanlainen kuin testin kirjoittajien käyttämä tyyli. Tämä tarkoittaa, että sinulla on arvokas lisäresurssi käytännön kysymyksiin niiden lisäksi Virallinen SAT -opasopas.

Hän selittää kaikki kieliopin kysymykset Virallinen SAT -opasopas.

Jotkut suosikkiresursseistani tässä kirjassa ovat Meltzerin erittäin yksityiskohtaiset liitteet. Hän käy läpi kaikki käytännön kokeet Virallinen SAT -opasopas ja jakaa ne testatun kieliopin käsitteen mukaan. Tämä on erittäin arvokasta opiskelijoille, koska kun he suorittavat näitä harjoitustestejä, he voivat käyttää näitä liitteitä oppaana ymmärtämään, millaisia ​​kysymyksiä heiltä puuttuu. Lisäksi, jos sinulla on tietty kieliopin käsite, jota haluat harjoitella enemmän, voit etsiä erityisiä kysymyksiä kohdasta Opinto-opas jotka kattavat tämän käsitteen.

Tätä kirjaa voi tietysti myös parantaa. Näin:

Tämä on erittäin tiheä kirja. Vaikka jotkut opiskelijat rakastavat tätä kirjoitustyyliä, toisten on erittäin vaikea päästä läpi. Eniten menestyneet opiskelijat etsivät vähemmän tärkeiden aiheiden käsittelyä perusteellisesti, mutta useimmille muille se on yksinkertaisesti liikaa tietoa.

cali los angelesin yliopisto

Sen myötä Meltzerin kirja on ei kovin visuaalisesti ystävällinen . Vaikka hän esimerkiksi kertoo, mitkä kysymystyypit esiintyvät useimmiten testin jokaisessa osassa, sinun on luettava ne huolellisesti saadaksesi nämä tiedot, mikä vaikeuttaa selaamista ja ohittamista kattamaan tärkeimmät käsitteet.

Esimerkit lauseista, joita hän käyttää selittämään ja testaamaan kieliopin käsitteitä, eivät näytä SAT: n kysymyksiltä. Vaikka tämä ei ole negatiivinen monille opiskelijoille (ja olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että he ovat erittäin tehokkaita testaamaan kieliopin käsitteitä), jotkut opiskelijat saattavat haluta pysyä SAT-tyylisissä kysymyksissä.

Vaikka Meltzer antaa vastaustekstit kaikkiin kysymyksiinsä päätekstissä, hän ei anna yksityiskohtaisia ​​selityksiä miksi vastaukset ovat oikeita tai vääriä. Tämä ei toimi kovin hyvin oppilaille, jotka tarvitsevat enemmän käsiä ymmärtääkseen kielioppivirheitä.

Tekstin mukana toimitettu työkirja antaa lisäharjoituksia, jotka todella pitäisi sisällyttää pääkirjaan. Kuten se on, se on kallis joudut ostamaan kaksi kirjaa saadaksesi mitä yhden pitäisi sisällyttää.

Lopuksi tämä kirja ei kata esseen lähestymistapaa. Joten jos haluat keskittyä myös siihen, tämä ei ole paras kirja sinulle.

Parhaat SAT-kirjat keskitason maalintekijöille (400-650)

Barronin SAT -kirjoittamisen työkirja (5. painos) Kirjailija George Ehrenhaft

Saatavana Amazonista noin 15 dollarilla.

body-barrons-sat-kirjallisesti

Tämä kirja on loistava, jos olet keskitason kirjailija, koska se pitää kättäsi kuin mikään muu testin essee-osassa. Kehittyneemmät kirjoittajat pitävät kuitenkin joitakin neuvoja yksinkertaisina.

On monia asioita, jotka tekevät siitä erinomaisen tämän tason opiskelijalle.

Se alkaa hyvällä, pitkällä yleiskatsauksella kustakin SAT Writingin kysymystyypistä.

Jos olet vähemmän perehtynyt siihen, mitä aiot nähdä SAT Writingissä tai olet erityisen peloissaan testin rakenteesta, tämä antaa sinulle hyvän pohjan työskennellä.

Se sisältää täyden diagnostiikkatestin SAT-tyylisillä kysymyksillä.

Selitysten jälkeen tämä kirja antaa täydellinen diagnostinen testi SAT: n Kirjoitus -osiosta, mukaan lukien käytännön esseekysymys. Kysymykset muistuttavat hyvin kysymyksiä, jotka ovat ilmestyneet aiemmissa SAT -ohjelmissa, joten niiden pitäisi auttaa oppilaita ymmärtämään vahvuutensa ja heikkoutensa.

Parasta tässä on yksityiskohtainen vastaus -osio , joka ei ainoastaan ​​anna useita esimerkkiesseitä, vaan myös käy läpi jokaisen monivalintakysymyksen yksityiskohtaisesti ja kertoo, miksi jokainen oikea vastaus on oikea ja mitä kielioppisääntöä jokainen väärä vastaus rikkoo.

Kieliopilliset selitykset ovat yksinkertaisia.

Kaikki tärkeimmät kieliopin käsitteet, jotka sinun on tiedettävä testiä varten, selitetään lyhyesti. Tämä kirja tekee älä mene niin yksityiskohtaisesti kuin Meltzerin kirja tai Blackstone Review -kirja , mutta se riittää enemmän kuin mitä tarvitset keskitason pisteisiin.

Jokaisen kieliopin selityksen jälkeen kirja antaa SAT-tyylisen monivalintakysymyksen. On hyödyllistä, että opiskelijat voivat näet heti käyttöönotetun käsitteen sellaisena kuin se näkyy testissä . Kaikkia näitä monivalintakysymyksiä seuraa yksityiskohtaiset vastaukset. On myös useita harjoituskysymyksiä, jotka eivät ole SAT -kysymysten tyyliin, ja jotka ovat hyviä naulaamaan kieliopin käsitteitä ilman vastausvaihtoehtoja.

Kieliopin käsitteet on jaettu sen mukaan, mitä todennäköisimmin löydät jokaisesta testin osasta. Vaikka kieliopin käsitteissä on paljon päällekkäisyyksiä, tästä voi olla hyötyä opiskelijoille, jotta he voivat selvittää, missä he kamppailevat, jos heillä on tapana huonompi yhdessä osassa.

mitkä ovat jousimiehen ominaisuudet

Harjoittelumahdollisuuksia on paljon.

Lopuksi kirjan lopussa on kolme hyvin kirjoitettua harjoitustestiä, jotka ovat hyvä lisäkäytäntö, jos tarvitset enemmän kuin Virallinen SAT -opasopas. Kaikissa kysymyksissä on yksityiskohtaiset selitykset.

Missä sitä voisi parantaa:

Monet käytännön kysymykset eivät ole SAT -kysymysten tyyliin , ja jotkut opiskelijat haluavat mieluummin enemmän SAT-tyyppisiä kysymyksiä.

Kieliopin selitykset eivät mene kovin yksityiskohtaisesti ja voivat olla epämääräisiä. Tämä yksityiskohtien puute tarkoittaa, että et ehkä saa kaikkea mitä tarvitset hankalimpien käsitteiden hallitsemiseksi.

SAT Writing Books for Low Scorers (400 ja alle)

Jos saat erittäin matalat pisteet SAT-kirjoittamisesta, se voi johtua siitä, että et puhu englantia muulla kuin äidinkielelläsi tai muuten puuttuu perustiedot englannin kieliopin toiminnasta.

Koska et voi juosta ennen kävelemistäsi, suosittelen aloittamaan kirjoilla, jotka eivät ole erityisesti tarkoitettu SAT: lle, mutta jotka antavat sinulle vahvan kieliopillisen perustan, jolle voit rakentaa jatkotutkimuksia.

Englannin kielioppi käytössä kirjoittanut Raymond Murphy

Saatavana Amazonista noin 40 dollarilla.

body-englanti-kielioppi-käytössä

Englannin kielioppi käytössä On loistava tapa auttaa vaikeuksissa olevia oppilaita ymmärtämään kieliopin perusteet , erityisesti verbien aikamuodot, niiden käyttötarkoitukset ja erikoisrakenteet. Se sisältää myös oppitunteja hankalammista aiheista, kuten 'voi' vs. 'saattaa', 'idiomaattinen prepositiokäyttö, suhteelliset lausekkeet ja partitiilit. Kaikki sivut on kirjoitettu yksinkertaisella, helposti ymmärrettävällä englannilla. Jokainen oppitunti on havainnollistettu ymmärtämisen helpottamiseksi, ja sitä seuraa koko sivu harjoitusharjoituksia.

Tämä teksti on ollut suosittu jo pitkään opiskelijoille, jotka oppivat englantia vieraana kielenä, mutta se on hyödyllinen resurssi kaikille, jotka tarvitsevat päivityksen tärkeistä kieliopin perusteista.

Helppo kielioppi plus kirjoittanut Wanda C.Phillips

Saatavana Amazonista noin 34 dollarilla.

body-easy-grammar-plus

Phillips opettaa tehokkaasti kieliopin ja lauserakenteen perusteet jakamalla ne puheen eri osiin. Jokaisessa uudessa aiheessa on useita sivuja harjoituksia laajaan poraukseen. Tämä toisto auttaa todella uusia käsitteitä pitämään kiinni opiskelijoista.

Tämä kirja on erityisen hyvä opiskelijoille, jotka pitävät muiden kieliopin sanamuotoja liian monimutkaisina . Se on kirjoitettu neljännen luokan sanastolla, joten voit keskittyä huomioosi siellä, missä sillä on väliä - kieliopille.

kehon lukeminen-kysymysmerkki-oppikirja

Kuinka käyttää näitä kirjoja

Jos olet keskitason tai korkean maalintekijä, Aloita lukemalla Mustan kirjan Johdanto ja Kirjoittaminen (lukuun ottamatta selityksiä kysymyksiin Virallinen SAT -opasopas ). Tämä auttaa sinua saamaan oikean ajattelutavan lähestymään testiä ja on hyvä rakentaa yleinen strategia.

Suorita harjoittelun kirjoittamistesti Virallinen SAT -opasopas ja tee pisteet . Kirjoita muistiin jokainen kysymys, jonka teit väärin tai jouduit arvaamaan. Merkitse muistiin, millainen laaja kysymys on (kielioppi tai retoriikka) ja mitä erityistä käsitettä se testasi. Voit tehdä tämän käyttämällä joko Meltzerin kirjan liitettä tai selityksiä Virallinen SAT -opasopas joka löytyy netistä.

(Huomaa, että jos olet valinnut käyttää kirjaa, joka sisältää diagnostiikkatestin, voit käyttää sitä sen sijaan ja vastausten selitykset voivat helpottaa virheidesi ymmärtämistä!)

great gatsby ch 8 lainaukset

Missä tahansa kirjassa valitsetkin, selaa sinulle parhaiten sopivia kieliopin käsitteitä varmistaaksesi, ettei mikään yllätä sinua, mutta todella keskittyä opiskeluun käsitteiden ympärille, jotka jäit käyttämättä harjoitustestissä.

Jatka harjoittelua Virallinen SAT -opasopas tarkistaa miten parannat!

Jos olet matalan maalintekijä, aloita opiskelu kauan etukäteen (vähintään 6 kuukautta). Ihannetapauksessa sinun pitäisi kattaa peruskirjojen aineisto ja siirtyä sitten johonkin muuhun kirjaan, joka keskittyy erityisesti SAT: iin. Kun olet antanut itsellesi aikaa perusasioiden ymmärtämiseen, noudata yllä olevia ohjeita.

runko-kysymysmerkki-kasa

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.