Parhaat (ja pahimmat) online-AP-kurssit, tarkistettu

tekniikka-785742_640.jpg

Online-AP-kursseja on satoja, ellei tuhansia. Joten miten sinun pitäisi löytää paras sinulle?

Autan sinua lajittelemaan vaihtoehtosi, käyn nopeasti läpi, mikä on hyvä online-AP-kurssi. Sitten keskustelen parhaiten tarkistetuista online-AP-kursseista, joistakin suosituista online-AP-luokkien tarjoajista ja päätän joihinkin luokkiin, joita sinun tulisi välttää.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

7 tekijää, jotka tekevät hyvän online-AP-kurssin

Jos etsit parhaita online-AP-kursseja, sinun on etsittävä näitä ominaisuuksia.

# 1: Se on akkreditoitu

Ei ole mitään syytä, miksi et voi itse opiskella tenttiä akkreditoimattomilla verkkolähteillä - mutta jos aiot suorittaa kokonaisen AP-kurssin verkossa, on järkevintä suorittaa sellainen, jonka College Board on hyväksynyt . Tämä tarkoittaa sitä, että he ovat tarkastelleet opetussuunnitelman ja kurssivaatimukset ja hyväksyneet sen se voidaan listata AP-kurssiksi jos lukiosi suostuu lisäämään online-kurssin opintosuorituksiin.

yliopiston haastattelukysymyksiä

# 2: Materiaali on esitetty hyvin

Haluat materiaalin olevan mielenkiintoinen, kiinnostava ja selkeästi esitetty . Kurssityöt eivät välttämättä ole ensimmäinen valinta toiminnassasi, mutta jos et kyllästy mielestäsi, et halua opiskella. Vielä pahempaa: jos olet hämmentynyt, olet turhautunut.

# 3: Opettajat ovat käytettävissä ja antavat hyvää palautetta

Opettajien pitäisi olla helppo saavuttaa ja anna hyödyllinen, oikea-aikainen palaute . Jos odotat heidän palauttavan kuukausien takaisia ​​tehtäviä, kun otat AP: n, se ei ole erityisen hyödyllistä.

# 4: Työmäärä on kohtuullinen

Monet AP-kurssit ovat vaativia, mikä on odotettavissa. Mutta haluat varmistaa, että sinulla on hyvä tunne kuinka monta tuntia viikossa sinulla on käytettävissä online-kursseille ja kuinka monta tuntia viikossa luokka vie. Jos haluat menestyä, sinun on tehtävä tilaa aikataulussasi AP-kurssin sijoittamiseksi.

# 5: Mukana on helppokäyttöinen käyttöliittymä ja tekninen tuki

Hyvä kurssi tulee olemaan helppo navigoida tietokoneellasi. Sinun pitäisi myös olla helppo pääsy teknisen tuen resursseihin jos jokin menee pieleen.

# 6: Luokka valmistelee sinua AP-tenttiin

Jos saat tietoa miten opiskelijat pyrkivät pisteytymään tentissä kurssin jälkeen, se on erittäin hyödyllistä päätöksessä kurssista.

# 7: Se on hyvin tarkistettu

Hyvä online-AP-kurssi on yksi muilla opiskelijoilla on ollut hyviä kokemuksia sisään! Tarkista foorumin sivustot, kuten College Confidential, tietyn kurssin arvosteluista.


Nämä seitsemän kriteeriä mielessä olemme valmiita tarkastelemaan perusteellisemmin joitain parhaiten arvioituja online-AP-kursseja siellä!

universe-1044107_640.jpg

Voit hallita online-AP-kurssien maailmankaikkeutta!

10 suurta online-AP-kurssia

Alla olen koonnut luettelon parhaista online-AP-kursseista. Ihannetapauksessa voisin tarjota vaihtoehdon jokaiselle AP: lle, mutta valitettavasti joissakin tukiasemissa on hyvin vähän online-vaihtoehtoja (jos sellaisia ​​on). Joten jos et näe tiettyä luokkaa luettelossa, siksi!

AP englannin kieli ja sävellys

AP englannin kieli John Hopkinsin lahjakkaiden nuorten keskuksesta

Kurssin suorittaneet opiskelijat huomasivat oppineensa paljon opettajiltaan. He arvostivat myös mahdollisuutta olla vuorovaikutuksessa luokkatovereidensa kanssa kurssin oppimisportaalin kautta. Saadaksesi paremman käsityksen siitä, mitä sisältöä opit, luokassa on koko verkko-opetussuunnitelma, josta voit tarkistaa materiaalin . Hyvä uutinen on, että luet tekstejä, jotka antavat sinulle etulyöntiaseman testipäivänä ja harjoittelet taitoja, jotka sinun on tiedettävä menestyäkseen tentissä viikoittain.

AP Yhdysvaltain historia

AP Yhdysvaltain historia UC-järjestelmän Scout-ohjelmasta

Opiskelijat pitävät materiaalista, vauhdista ja keskittymisestä AP-kokeen valmisteluun. Multimediaopetusta kiitetään kiinnostavuudesta, ja arvioinnit ja tehtävät ovat täynnä vaihtelevuutta, mikä pitää asiat mielenkiintoisina. Opiskelijat arvostavat tehtävien jatkuvaa vauhtia. Erityinen bonus on, että kurssin loppuun sisältyy AP-työpaja opintostrategioiden, käytännön AP-tenttien jne. kanssa. Tämä on myös yksi halvimmista online-AP-kurssien tarjoajista, ja se on alennettu CA-opiskelijoille.

AP Taidehistoria

AP-taiteen historia Floridan virtuaalikoulusta

Opiskelijat arvostavat sitä, että kurssi viettää niin paljon aikaa muuhun kuin eurooppalaiseen taiteeseen. Interaktiivinen galleriamuoto on kiinnostava ja auttaa sinua säilyttämään materiaalin. Lopuksi luokan sisältö ei ole liian vaikeaa, mutta opiskelijat tuntevat silti olevan valmiita AP-tenttiin .

AP ihmisen maantiede

AP ihmisen maantiede Floridan virtuaalikoulusta

Opiskelijat suosittelevat tätä luokkaa löytääkseen sen mielenkiintoinen olematta turhauttavaa . He ylistävät myös opettajia ja pitävät siitä, että opettajat ovat tavoitettavissa tekstillä, sähköpostilla ja puhelimitse.

AP-psykologia

AP-psykologia Floridan virtuaalikoulusta

Tämä kurssi on mielenkiintoinen ja melko helppo. Jotkut tehtävät ovat hauskoja, ja online-oppikirjassa on hyödyllisiä interaktiivisia videokomponentteja ja simulaatioita. Yleensä ottaen, tämä kurssi on yksinkertainen ja valmistaa sinut hyvin tenttiin . Tämän sanottuaan opiskelijat neuvovat, että osa kurssimateriaalista vaatii tylsää muistiinpanoa.

AP-laskenta

AP Calculus AB, Johns Hopkins CTY

Koska tämä on CTY: n uudempi kurssitarjous, sille ei ole vielä saatavilla paljon opiskelija-arvosteluja. Opiskelijat voivat kuitenkin odottaa perusteellista kurssia, joka kattaa kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Calculus AB: stä. Tämä kurssimoduuli sisältää myös videoita, joten pystyt katso miten ratkaista ongelmia pikemminkin kuin lukea niistä. Tämä kurssi antaa sinulle valmiuden menestyä hyvin Calculus AB -tentillä.

AP-biologia

AP Bio Johns Hopkins CTY: ltä

Opiskelijat kokivat tämän kurssin valmisteli heidät liikaa AP Bio -tutkimukseen, mutta hyvällä tavalla . He arvostivat myös sitä, että testien kaksi alinta arvosanaa pudotettiin, joten voit sukeltaa vaikeaan aineistoon pelkäämättä, että jotkut tien varrella kamppailevat tankkaavat arvosanasi kokonaan.

AP-biologia Apex-oppimisesta

Tällä luokalla on virtuaalisen / henkilökohtaisen lab -komponentin yhdistelmä, mikä on hyödyllistä, kun otetaan huomioon, että monilla verkkokursseilla ei ole lainkaan laboratorioita. Opiskelijat mainitsevat, että tämä kurssi on luettavaa.

AP kemia

AP-kemia ChemAdvantagesta

Tämän luokan tärkein myyntipiste on, että opiskelijat postitetaan pieni laboratoriosarja ja tehdään kotilaboratorioita; laboratorion komponentit puuttuvat usein online-tiedekursseilta. Kurssin opettaa ja hoitaa aviomies ja vaimo -tiimi. Opiskelijat saavat paljon ohjaajan huomiota ja kokevat, että ohjaajat ovat tarvittaessa joustavia. Kurssi on vaativa, kuten AP Chemistry yleensä, mutta opiskelijat kokevat hyvin valmistautuneen tenttiin. Valitettavasti, tätä luokkaa tarjotaan ensisijaisesti kotiopettajille , mutta heidän usein kysytyissä kysymyksissään sanotaan, että heillä voi olla mahdollisuus majoittaa opiskelijoita, joiden koulut eivät yksinkertaisesti tarjoa AP Chemiä.

AP Tietojenkäsittelytiede A

AP CS A Floridan virtuaalikoulusta

Tämä on yksi eniten ylistetyistä verkkokursseista siellä . Opiskelijoiden mukaan FLVS-kurssi luo vahvan koodausperustan, hyvät tavat ja käsitteellisen ymmärryksen. Opiskelijat huomaavat pitävänsä materiaalia helposti kuukausien ajan ja tuntevat olevansa hyvin valmistautuneita tenttiin. He varoittavat, että saatat viettää 10 tuntia viikossa tai enemmän ohjelmien kirjoittamiseen, mutta että nautit itsestäsi ja se on hyvin vietetty aika.

Siellä sinulla on se - valikoima suosituimpia saatavilla olevia online-AP-luokkia. Vielä tappiollinen? Jatka lukemista saadaksesi lyhyen luettelon kolmesta parhaiten arvostetusta verkkopalvelujen tarjoajasta.

espanja-884661_640.jpg

Keskeytämme tämän lähetyksen lyhyesti tuodaksemme sinulle tämän lumoavan meduusan.

3 korkealaatuista online-AP-kurssin tarjoajaa

Joidenkin erityisten kurssien lisäksi opiskelijat pitävät myös joitain verkkopalveluntarjoajia, jotka ovat erityisen arvostettuja. On silti hyvä etsiä arvosteluja ja varmistaa, että kurssilla on etsimäsi ennen rekisteröitymistä, mutta nämä ovat joitain verkkokoulut, joilla on maine laadukkaista kursseista.

Pennsylvanian kotiopettajat

Kotikouluopiskelijoille missä tahansa osavaltiossa, PA-kotikoulujen AP-kurssit ovat hyvin tarkistettuja erinomaiset opettajat on etu numero yksi. AP-historia ja englantilaiset luokat ovat erityisen suosittuja, ja niillä näyttää olevan ainoa AP-ympäristötietokurssi verkossa, jota kehutaan eikä pidetä laajalti. Kuitenkin, sinun on oltava kotiopetettu opiskelija rekisteröityäksesi.

Floridan virtuaalikoulu

Vaikka on olemassa pari kurssia, joita ei ole tarkkaan arvioitu (katso alla), useimmat opiskelijat löysivät AP-tarjoukset FLVS: ltä olla kattava, kustannustehokas, kannattava ja riittävä valmistautuminen AP-tenttiin. Heillä on myös laaja valikoima AP-kursseja. Se on yksi halvimmista verkkopalveluista, sillä ei ole pääsyvaatimuksia, ja se on ilmainen Floridassa!

Johns Hopkinsin lahjakkaiden nuorten keskus

Johns Hopkins CTY on online-kurssin tarjoaja lahjakkaille opiskelijoille. Kurssien suorittamiseksi opiskelijoiden on hankittava PSAT-kurssit. Yleisesti, opiskelijat pitivät tämän tarjoajan AP-kursseja perusteellisina ja nautinnollisina. Käytetyn materiaalin sanotaan olevan huippuluokkaa. Tämä on kallis tarjoaja, vaikka taloudellista tukea onkin tarjolla.

vene-1044723_640-1.jpg

Anna minun ohjata sinut pois AP: n online-vaarasta!

3 huonoa online-AP-luokkaa

Tietenkään kaikki online-AP-kurssit eivät ole hieno kokemus. On joitain luokkia, jotka tunnetaan lukiokoulutuksen maailmassa erityisen kauhistuttavina, ja keskustelen tästä miksi.

AP Yhdysvaltain historia Apex-oppimisesta

Täällä oli kaksi päävalitusta: logistiset ja tekniset kysymykset kurssilla ja huono valmistelu AP: lle. Opiskelijat havaitsivat, että he menettivät pisteitä tietokilpailuissa teknisten virheiden takia, kun he olivat valinneet oikean vastauksen. Heitä ärsytti kaikki heidän tarvitsemansa faksit ja että heidän faksatut asiakirjansa katoivat usein.

Vielä hämmentävämpää, opiskelijat eivät tunteneet olevansa valmiita saamaan tentiltä 4-5 tasopistettä, mutta vain 2-3. He huomasivat oppineensa enemmän kirjoista kuin kurssista! Jos sinulla on parempi onni opiskella yksin, ei ole mitään järkeä ottaa luokkaa.

AP Ympäristötiede Floridan virtuaalikoulusta

Tämä on luultavasti eniten pidetty verkkokurssi, jonka näin. Opiskelijat olivat turhautuneita työmäärästä, arvioinneista ja opettajien esteettömyydestä. He havaitsivat, että oppitunnit keskittyivät tietoihin, joilla ei ollut merkitystä AP-kokeen kannalta. He viittasivat kiireiseen työhön, jonka kokeenvalmistelu oli vähäistä. Arvioinnit olivat raa'asti pitkiä. Opettajilla kesti kauan palata opiskelijoiden luokse. Yleinen yksimielisyys oli, että kenenkään ei tule käydä tätä kurssia.

AP hallitus Floridan virtuaalikoulusta

Tämä kurssi taas ei pidetty siitä huono valmistautumisarvo tenttiin. Opiskelijat havaitsivat, että arvioinnit perustuivat usein pieniin, merkityksettömiin yksityiskohtiin pääkäsitteiden sijaan. Jopa ahkerat opiskelijat, jotka lukivat huolellisesti oppitunnit ja tekivät muistiinpanoja, kokivat, että arvioinnit olivat epäoikeudenmukaisia, eivätkä he valmistaneet niitä varsinaisesti AP-tenttiin.

1 biljoonaa kuinka monta miljardia

Kuten näette, on useita juoksevia aiheita siitä, mikä tekee kurssista inhoan: kurssin järjestämisessä on teknisiä ongelmia, materiaali esitetään tylsällä tai liian spesifisellä tavalla, opiskelijat eivät tunne olevansa valmistautuneita kurssiin tentti, ja opetushenkilöstöön ei pääse tai siitä ei ole apua.

Jos näet jonkin näistä aiheista viitattuina opiskelijoiden arvosteluissa College Confidentialissa tai muualla, nämä ovat tärkeitä punaisia ​​lippuja. Pidä tämä mielessä välttääksesi huonoja munia!

munat-933722_640.jpg

Nämä munat ovat hyviä, joten sinun ei tarvitse välttää niitä.

Oikean online-AP-kurssin valinta: viimeiset ajatukset

Siellä on saatavana korkealaatuisia AP-verkkoluokkia erinomainen opetus, hyvä kokeen valmistelu ja kiinnostava materiaali. On myös vähemmän uskomattomia online-tarjouksia, joissa turhauttavat tekniset sulatukset, katoavat ohjaajat ja pitkät arvioinnit. Olen listannut joitain erittäin kiiteltyjä vaihtoehtoja ja joitain, jotka eivät ole niin suosittuja, mutta tämä ei suinkaan ole kattava kirjanpito kaikista käytettävissä olevista kursseista. Sinun tulisi myös varata varata aika opintosuorituksia varten, aivan kuten tekisit, jos ottaisit AP-luokan koulussa.

Olen varma, että olet huomannut, että joitain tukiasemia on helpompi löytää verkosta kuin toisia, ja joillakin on enemmän vaihtoehtoja kuin toisilla. Tämä tarkoittaa, että muutamat tunnetut AP: t (maailmanhistoria, englannin kieli) puuttuvat näkyvästi tästä parhaiden online-AP-kurssien luettelosta. Pidä mielessä, mitä on saatavilla, kun suunnittelet online-AP-kursseja, ja tee tutkimusta huolellisesti! Älykäs sijoitus online-AP-kurssilla voi olla hyvä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA