Parhaat MTEL-harjoitustestit, joita voit suorittaa

ominaisuus-MTEL-logo

Jos asut Massachusettsissa ja olet päättänyt jatkaa uraa julkisessa koulutuksessa, ensimmäinen askel on Massachusettsin testi kouluttajien lisensseille (MTEL).

Mutta miksi sinun on suoritettava MTEL-tentti? No, t MTEL on välttämätön opetuslisenssin saamiseksi Massachusettsissa . Se on melko vaikea ja kallis tentti, joten haluat ehdottomasti opiskella sitä!Onneksi verkossa on useita harjoittelutestejä, joiden laatu vaihtelee - itse asiassa niin monet, että voi olla ylivoimainen vain päättää mistä aloittaa.

Älä koskaan pelkää: tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää MTEL-harjoitustestistä ! Aiomme puhua:

kuinka kirjoittaa harmaa väri
  • Mikä on MTEL-testi
  • Kenen pitäisi suorittaa MTEL-testi
  • Yleiskatsaus MTEL-testiin
  • Keskustelu käytettävissä olevista MTEL-harjoitustesteistä, joita voit suorittaa

Paljon on katettavaa, joten aloitetaan.


body-red-question-mark-1

Mikä on MTEL-testi ja kenen pitäisi tehdä se?

MTEL vaaditaan, jotta kaikki lisenssisopimusehdokkaat voivat opettaa pre-K-12 -tasoilla , ellei sinulla ole jo lisenssiä toisesta valtiosta. Jos olet saanut lisenssisopimuksen toisessa osavaltiossa, voit hakea lisenssitestipisteiden siirtämistä vapauttamaan MTEL: n ottamisen.

Massachusetts Test for Educator Licensure on laaja-alainen testi, joka arvioi kykyjäsi useilla alueilla . Viestintä- ja lukutaitotaito MTEL-testi vaaditaan kaikille hakijoille, mutta on myös useita aihekohtaisia ​​alikokeita, riippuen siitä, mitä haluat opettaa. täydellinen luettelo alitesteistä —Tietoja siitä, kenen pitäisi ottaa ne, on saatavana Massachusettsin opetusosaston verkkosivustolta.

Mutta yleisesti ottaen sinun on suoritettava MTEL-alitesti kentällä, jolla haluat opettaa. Joten jos esimerkiksi haluat opettaa yhteiskuntatieteitä, sinun on suoritettava Historia / yhteiskuntatieteet -alatesti. Samoin sinun on suoritettava ylimääräisiä alikokeita, jos haluat erityisen lisenssin, kuten sinun on voitava opettaa akateemisesti edistyneitä (AP / IB) kursseja.

Sinun onneksi sinun ei tarvitse selvittää itse mitä testejä sinun on tehtävä. Ensimmäinen askel MTEL-kokeen suorittamiseen kuuluu hakemuksen jättäminen opetusministeriön verkkosivustolla. Sieltä hakemuksesi arvioidaan ja osasto määrittää tarvittavat testit lisenssin saamiseksi.

Ei niin paha, eikö?

body-money-graphic

Paljonko MTEL maksaa?

MTEL: n ottamisen kustannukset voivat olla melko korkeat: kukin alitesti maksaa 139 dollaria . Kerro se kerta kertaa, mihin lisensseihin tarvitset lisenssin, sekä vaadittu viestintä- ja lukutaitotaito-alitesti, ja sinulla on melko huomattava summa rahaa. Joten jos esimerkiksi erikoistut historiaan, joudut maksamaan lisenssistä vähintään 278 dollaria (miinus mahdolliset lisämaksut).

Vaikka tämä saattaa kuulostaa hämmentävältä, MTEL-sivustolla on sivu joka erittelee sekä aihekokeen kustannukset että testauspäivät. Testauspäivämäärien ja -kustannusten tunteminen auttaa sinua rekisteröitymään tarvittaviin testeihin.

body-darts-bullseye-target

MTEL-pistemäärän tunteminen on yksi askel varmistaaksesi, että opiskelu on tavoitetta.

Kuinka MTEL-testi pisteytetään?

Jokaisella testillä on erilainen määrä kysymyksiä, minkä seurauksena jokaisella testillä on erilaiset läpäisykriteerit. Yleisesti ottaen, kukin alitesti palkkaluokka muunnetaan 100-300 pisteen skaalattavaksi pisteeksi, jolloin 240 pistettä on tasainen läpäisypiste kullekin alitestille. ( Tarkempia tietoja kunkin kokeen pisteytysmenettelyistä löytyy täältä. )

Sinun on läpäistävä jokainen alitesti saadaksesi lisenssin, mutta testitulokset eivät vanhene , joten voit suorittaa epäonnistuneet alikokeet uudelleen ilman, että sinun on kiire noudattaa määräaikaa. Vaikka tämä onkin hyvä uutinen, muista: sinun on maksettava samat palkkiot kokeen uudelleensuorituksesta, joka summautuu todella nopeasti!

body-post-it-note-miksi-keltainen

Miksi minun pitäisi suorittaa MTEL-harjoitustesti?

Olkaamme rehellisiä, haluat ylittää MTEL: n ensimmäisen kerran - muuten tuhlataan arvokasta aikaa ja rahaa. Jos haluat saada läpäisevän pistemäärän, sinun on kuitenkin opiskeltava.

Siellä tulevat käytännön kokeet. Harjoitustestit antavat sinulle mahdollisuuden tarkastella ja harjoittaa MTEL-kokeen ja aineen kokeiden kattamaa materiaalia, mutta käytännön kokeet toimivat myös keino tuottaa palautetta . Voit käyttää harjoitustestejä selvittääksesi, millä alueilla kamppailet, mikä puolestaan ​​auttaa sinua luomaan kohdennetun opintosuunnitelman, jolla on eniten vaikutusta kokonaispisteisiisi. Lisäetu on, että se säästää myös paljon aikaa! Tutkimuksessa on paljon sanottavaa älykkäämpiä, ei vaikeampi tapa testata.

Harjoitustestien suorittaminen antaa sinulle myös kokeen tuntemuksen psykologinen etu . Suuri määrä testi-ahdistusta tulee tuntemasta valmistautumattomuutta . On helppo tarttua huoleen siitä, miltä testi näyttää, minkä tyyppisiä kysymyksiä näet ja onko sinulla tietoa vastaamaan niihin oikein.

Kun suoritat harjoituskokeita, lievennät paljon näistä peloista. Paitsi että sinulla on paljon kokemusta tenttimuodosta, saat myös altistumisen tosielämän esimerkkeille kysymyksistä ja aiheista, joita saatat nähdä omassa MTEL-tentissäsi. Kun suoritat harjoituskokeita, autat tulevaa itseäsi tuntemaan itsesi rauhalliseksi ja hallitsevaksi testipäivänä.

body-massachusetts-koulutusosasto

Ainoat viralliset harjoituskokeet tulevat Massachusettsin opetusministeriöltä.

Mitkä MTEL-harjoitustestit ovat käytettävissä?

Nyt kun olemme (toivottavasti) vakuuttaneet sinut siitä, että harjoitustestit ovat avainasemassa sen varmistamisessa, että läpäisit MTEL-kokeen lentävillä väreillä, on aika

Viralliset MTEL-harjoituskokeet

Itse MTEL-sivustolla on ilmaiset harjoituskokeet jokaisessa luokassa . (Se on yli 60 harjoitustestikategoriaa!) Joten riippumatta siitä, mitä testiä teet, sinulle on vähintään yksi virallinen harjoitustesti.

Näiden testien käyttö on ilmainen ja helppo . Napsauta vain tätä linkkiä , joka vie sinut MTEL Practice Test -sivulle. Valitse vain tentti avattavasta valikosta. Puomi! Se on niin yksinkertaista!

Muista, että nämä ovat paperipohjaisia ​​MTEL-harjoitustestejä, mikä tarkoittaa, että ne ovat tiedostoja, jotka voit tulostaa ja suorittaa kirjallisena kokeena. Tämä tarkoittaa, että sinun on suunniteltava hieman eteenpäin - et voi piilottaa älypuhelinta ja ottaa sitä digitaalisesti. Ylhäältä päin, niissä kaikissa on vastausavaimet (erillisenä tiedostona kiusausten estämiseksi), joten voit pisteyttää oman kokeen, kun olet valmis. Tämä on erinomainen resurssi - ja virallinen! - ja sinun tulisi ehdottomasti hyödyntää sitä.

Samalla sivustolla on mahdollisuus maksettuihin harjoitustesteihin, myös mahdollisuus tarkastella näytettä, jotta voit selvittää, kannattaako niistä maksaa. Suosittelemme, että ensin suoritetaan ilmaiset harjoitukset. Käytä ilmaistarpeita selvittääksesi, mitä sinun täytyy työskennellä. Kun olet opiskellut vyösi alla, voit päättää, haluatko ostaa muutaman ylimääräisen harjoitustestin, jotka auttavat sinua hiomaan taitojasi.

On myös syytä huomata, että t hän virallinen MTEL-verkkosivustolla on myös useita muita resursseja , kuten opetusohjelmia ja testitavoitteita, jotka auttavat sinua valmistautumaan MTEL: ään. Testauslaitoksessa on jopa opastettu virtuaalikierros, joten voit tutustua ympäristöön etukäteen! Ota aikaa tutkia kaikkia verkkosivuston tarjoamia resursseja - ne kaikki on suunniteltu auttamaan sinua läpäisemään testisi lentävillä väreillä.

body-mometrix-logo


Monet epäviralliset harjoitustestit ovat saatavilla Mometrix-nimiseltä yritykseltä.

Epäviralliset MTEL-harjoituskokeet

Vaikka MTEL: lle on saatavana vain muutama virallinen harjoituskoe, voit suorittaa paljon muita epävirallisia testejä. Suurin osa, ellei kaikki, käytettävissäsi olevista epävirallisista MTEL-harjoitustesteistä on ilmaisia, ja monet antavat sinulle mahdollisuuden ostaa myös muita testivalmistemateriaaleja.

Katsotaanpa joitain parhaita ilmaisia, epävirallisia MTEL-testejä, joita voit suorittaa.

MTEL Test Prep Review, kirjoittanut Mometrix

Mometrix on ammattimainen testivalmisteluyritys, joka myy monenlaisia ​​oppaita, muistikortteja ja muita materiaaleja auttaakseen sinua useiden tenttien opiskelussa.

Heidän MTEL-sivulla on käytännön kysymyksiä kahdeksalle alikokeelle: Viestintä- ja lukutaito, varhaiskasvatus, englannin kielen oppijat, lukemisen perusteet,Yleinen opetussuunnitelma, historia, musiikki ja yleinen MTEL-testikatsaus. Riippuen siitä, mitkä tentit sinun on suoritettava, nämä voivat olla sinulle hyödyllisiä (tai eivät välttämättä).

Lisäksi tällä sivustolla on noin 15 kysymystä alitestiä kohti, kun taas todellisessa MTEL: ssä on noin 100 kysymystä alitestiä kohden. Vaikka emme suosittele näitä sinun vain opintoväline, ne ovat loistava tapa harjoitella tietosi virallisten MTEL-testien suorittamisen jälkeen.

Study.com MTEL-kurssit

Study.comissa on useita kursseja, joihin voit ilmoittautua ja jotka tarjoavat useita resursseja, jotka auttavat sinua tutkimaan tenttiä. Siitä huolimatta käytettävissä on ilmaisia ​​harjoitustestejä , jonka voit ottaa ilman tilin luomista, jotta voit käyttää kaikkia aineistoja, jotka sinun on rekisteröitävä luottokortilla.

Tämä antaa sinulle pääsyn kaikkiin sivuston materiaaleihin ilmaiseksi 30 päivän ajan. Kun olet ohittanut paywallin, voit suorittaa useita harjoituskokeita omalla aihealueellasi, mikä on hyvä valmistautuminen varsinaiseen MTEL-kokeeseen. Muista vain peruuttaa tilisi ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä, ellet halua jatkaa maksua oppimateriaaleista.

240.com MTEL -oppaat

240.com on melko tyyris palvelu: heidän opinto-oppaansa edellyttävät tilausta, joka maksaa 39,99 dollaria kuukaudessa. Heillä on kuitenkin useita materiaaleja kullekin alitestille, ja useita ilmaisia ​​harjoitustestejä saatavilla rekisteröimättä tiliä. Valitettavasti niitä ei ole kätevästi verkkosivustolla. Sinun täytyy mennä jokaiselle yksittäiselle luokkasivulle löytää ne kaikki. Lisäksi ne tarjoavat ilmaisia ​​alikokeita vain 12 aihealueella, joten jos et testaa yhtä näistä kentistä, et välttämättä löydä sinulle sopivia resursseja.

Kuten Mometrix-sivusto, suosittelemme 240.com-harjoitustestejä täydennyksenä - ei korvaavana! - siellä oleviin virallisiin MTEL-harjoitustesteihin.

Test Prep Review MTEL: n viestintä- ja lukutaitotaitojen käytännön testi

Tämä on toinen Mometrixin resurssi, mutta se kattaa vain viestintä- ja lukutaitotaidot. Voit suorittaa harjoittelutestin ilmaiseksi linkitetyn verkkosivuston kautta, mikä antaa sinulle käsityksen siitä, miten pisteytät todellisessa kokeessa. Tämä on hieno resurssi kaikille MTEL-kursseja suorittaville, koska kaikkien opettajien on suoritettava ja läpäistävä viestintä- ja lukutaitokokeet lisenssin saamiseksi. !

MTEL Test Prep Books

Vaikka nämä eivät ole ilmaisia, älä unohda testivalmisteen tehokkuutta! Monissa siellä olevissa MTEL-opinto-oppaissa on suuri määrä käytännön testejä, kysymyksiä ja ohjeita, jotka auttavat sinua ymmärtämään testiesi materiaalia.

Kun etsit opinto-opasta, muista hankkia se hyvämaineiselta kustantajalta. Mometrixissä, jonka mainitsimme yllä, on käytettävissä melko monta opasopasta. Suosittelemme aloittamaan tällä viestintä- ja lukutaitotaitokokeella , sitten haarautuu muille aihealueille.

kehon huutomerkki-käsi

3 vinkkiä, jotta saat kaiken irti harjoitustestistäsi

Nyt kun sinulla on hieno luettelo MTEL-opintoresursseista ja käytännön testeistä, on aika päästä töihin! Mutta ennen kuin teet, tutustu kolmeen parhaan vinkkiin, jotta saat kaiken irti opiskeluajastasi.

Vinkki 1: Huuhtele ja toista!

Paras tapa käyttää tämän artikkelin resursseja on ... hyvin itse asiassa Käytä niitä.

Ota ensin yksi tai kaksi ilmaista yleistä MTEL-harjoitustestiä ja sitten Käytä niiden pisteitä nähdäksesi, millä alueilla sinun täytyy viettää eniten aikaa opiskeluun näiden erityisten aivolihasten rakentamiseksi. Pro-vinkki: varmista, että suoritat nämä testit samoilla rajoituksilla kuin testipäivänä. Tämä tarkoittaa puhelimen asettamista pois, ajastimen asettamista ja kynän asettamista alas, kun aika on ohi.

Kun olet laskenut kokonaispistemäärän, katso kuinka se sijoittuu alitestisi läpäisy / epäonnistuminen-vertailuarvoon. Käy sitten harjoitustestin läpi ja selvittää, minkä tyyppiset kysymykset ja aiheet aiheuttavat sinulle eniten ongelmia. Jos esimerkiksi suoritat vieraan kielen kokeen, saatat huomata, että unohdit lisää kielioppia koskevia kysymyksiä.

Kun olet päättänyt missä kamppailet, voit luoda kohdennettu opintosuunnitelma . Edellisen esimerkin pohjalta keskittäisit suurimman osan opiskeluajastasi kieliopillesi.

Kun olet opiskellut enemmän, on aika suorittaa lisää harjoitustestejä! Tarkista tulokset, Katso onko pisteesi parantunut, huuhtele sitten ja toista . Jatka, kunnes tunnet olevasi varma, että pisteet, jotka voit jatkuvasti saavuttaa yksin, heijastavat pisteitä, jotka saavutat todellisessa testausympäristössä.

Vinkki 2: Aloita aikaisin ja jatka!

Avain MTEL-suorituskyvyn parantamiseen on antaa itsellesi paljon aikaa opiskeluun ja harjoittaa johdonmukaisesti. Kuinka paljon parantamisen voi odottaa muutamassa päivässä tai parissa viikossa? Ei paljon, luultavasti. Kuinka paljon voit odottaa parantavasi muutaman kuukauden tai ehkä vuoden aikana? Melko paljon!

Tämä tulee alas ajanhallinta . Olet kiireinen henkilö, ja voi olla todella vaikeaa sovittaa opiskelu kiireisen aikataulun mukaan. Kun aloitat opiskelun kuukausia etukäteen, on helpompaa löytää aika puristaa 15-25 minuuttia päivässä. Ehkä opiskelet ennen kuin lapsesi heräävät, tai päätät tehdä kysymysarvioita lenkillä juoksumatolla. Riippumatta tapauksesta, ajanhallintatekniikoiden käyttö opiskelemaan aikaisin ja on usein avain pisteiden nostamiseen.

Vinkki 3: Pidä positiivinen asenne!

Voitko ohittaa MTEL: n? Voit tietysti. Monet, monet ihmiset tekevät. Vuosina 2017-18 akateemisessa kyllä r, 77% läpäisi vaaditun viestintä- ja lukutaitotaitojen alitestin ensimmäisellä yrityksellään , ja 80% läpäisi parhaan yrityksensä.

Vaikka läpäisyasteiden tilastot ovat hiukan alhaisempia testeissä, ne ovat silti melko korkeat. Katse läpi alitesti luokat , huomaat, että on vain muutama alitesti, joissa alle 50% epäonnistuu ensimmäisellä yrityksellään. Tämä tarkoittaa, että suurin osa testinottajista läpäisee myös alikokeensa ensimmäisellä yrityksellä.

Aivan oikein, enemmän ihmisiä läpäisee MTEL: n kuin epäonnistuu, ja yli kolme neljäsosaa niistä, jotka jatkavat sitä, onnistuvat lopulta. Älä anna tämän ajattella, että se on helppo testi - ei ole - mutta MTEL: n läpäisy on saavutettavissa oleva tavoite. Jos haluat läpäistä sen ja laittaa opiskeluajan, voit myös ässä MTEL-kokeen.

body-question-mark-stack

Mitä seuraavaksi?

Kuten aiemmin mainitsimme, yksi temppuista MTEL-testin lyömiseksi vedestä on tutkimusajan varaaminen . Tämä luettelo parhaista ajanhallintavinkeistä voi auttaa sinua sovittamaan opiskelun päivittäiseen rutiiniin. Harjoittelu tekee loppujen lopuksi!

Meillä on myös muutama opas tiettyihin aiheisiin, joiden avulla voit oppia lisää testiaiheista, joiden kanssa kamppailet. Esimerkiksi, jos suoritat englanninkielisen tentin, sinun on analysoitava kirjallisuutta. Miksi et lukisi yhdeksän kirjallista elementtiä jokaisessa tekstissä (ja 31 kirjalliset termit sinun on tiedettävä) varmistaaksesi, että kielesi on vauhdissa. Kun olet tehnyt sen, voit testata analyyttisiä taitojasi asiantuntijaoppaistamme, ts Mukaan lukien tämä Dylan Thomasin Älä mene lempeästi tuohon yöhön.

Tämä on vain yksi esimerkki siitä, miten ilmainen sisältö näkyy Prepscholarin blogi voi auttaa sinua. Meillä on myös resursseja kaikkeen valtiotieteestä ( kuten miten demokratiat toimivat ) biologiaan ( kuten mitoosin vaiheet ). Ja mainitsimmeko nämä artikkelit ovat asiantuntijoiden kirjoittamia ja ovat täysin ilmaisia ​​?!

Nämä suositukset perustuvat yksinomaan tietämykseemme ja kokemuksiimme. Jos ostat tuotteen jonkin linkin kautta, PrepScholar voi saada palkkion.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset