Parhaat ISEE-käytännön testit

kehon harjoittelu-käsiala

Monien yksityiskouluihin hakevien opiskelijoiden on toimitettava ISEE-pisteet. ISEE tunnetaan kovasta kokeesta, ja siihen valmistautuminen voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteen pisteet. Mutta mistä löydät parhaat ISEE-käytännön testit? Ja miten voit hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla? Olemme keränneet tähän oppaaseen ehdottomasti parhaat ISEE-testin valmisteluresurssit, sekä ilmaiset että maksetut, auttamaan sinua opiskelemaan ISEE-ohjelmaa.

Ominaisuuden kuvan luotto: Nick Youngson / Sininen timanttigalleriaMitä aiheita ISEE testaa sinua?

Ennen kuin aloitat opiskelun, on tärkeää tietää, mitä ISEE testaa sinut. Alla on testattujen testien pääkohteet. Testatun sisällön vaikeustaso nousee, kun siirryt alemmalta keskitasolle ylemmälle.

ISEE-testiosa Sisältö testattu
Sanallinen päättely
 • Sanallinen päättely
 • Sanasto kontekstissa
Kvantitatiivinen päättely
 • Matemaattinen laskenta
 • Järkeily
Luetun ymmärtäminen
 • Pääidea
 • Tukea ideoita
 • Päättely
 • Sanasto
 • Organisaatio / logiikka
 • Sävy / tyyli / kieli
Matemaattinen saavutus
 • Kokonaislukuja
 • Desimaalit, prosentit, murtoluvut
 • Algebralliset käsitteet
 • Geometria
 • Mittaus
 • Tietojen analysointi
 • Todennäköisyys
Essee
 • Esite

Mistä löytää viralliset ISEE-harjoitustestit

ERB, ISEE: n luoja ja hallinnoija, on toimittanut joitain virallisia ISEE: n online-käytäntömateriaaleja ilmaiseksi. Virallisia ISEE-resursseja on paras käyttää koska voit olla varma, että he esittävät tarkan kuvan siitä, millainen ISEE on. Tällä sivustolla , voit kirjoittaa tietoja siitä, mihin palkkaluokkaan testilentäjä tulee, ja vastaanottaa käytännön kysymyksiä ISEE: n sopivalle tasolle.

Kuitenkin, resurssi, jota todella suosittelemme, on PDF-tiedosto, mitä odottaa ISEE: ltä. Jokaiselle ISEE: n kolmelle tasolle on yksi:

ISEE alemman tason harjoitustesti
ISEE-keskitason harjoitustesti
ISEE: n ylemmän tason harjoitustesti

PDF: n puolivälissä on joitain esimerkkikysymyksiä, ja niiden jälkeen on täydellinen harjoittelutesti. Valitettavasti ei ole vastausten selityksiä, vain vastausavain ja tietoa testin pisteyttämisestä, mutta tämä on ainoa käytettävissä oleva täyspitkä virallinen ISEE-harjoitustesti, ja se on lähin kokemus, jonka sinulla voi olla todellisen ISEE-testin ottamisesta testipäivänä. Sinun tulisi ehdottomasti käyttää sitä, ja me selitämme, miten seuraavassa osassa.

käyttävätkö oppilaitokset painotettua gpa: ta

Kuinka käyttää virallisia ISEE-harjoitustestejä

Valitettavasti virallista ISEE-harjoitusmateriaalia on rajoitettu määrä, joten haluat hyödyntää mitä sinulla on. Varmista, että ymmärrät kuinka ratkaista kukin PDF-tiedostossa olevista esimerkkikysymyksistä ja mitä taitoja he testaavat.

Virallinen harjoitustesti on paras ISEE-näytetesti, jonka saat, joten haluat käyttää sitä viisaasti. Ota se noin neljänneksestä ISEE-valmistelun puoliväliin, jotta sinulla on jo yleinen käsitys siitä, mitä tentti testaa, mutta sinulla on vielä aikaa tehdä muutoksia opiskeluun. Tulosta testi, kun otat varsinaisen ISEE: n lyijykynällä ja paperilla. On myös erittäin tärkeää ottaa testi ajoitettuna (sama ajoitus kuin ISEE: llä) ja yhdessä istunnossa. Tämä antaa sinulle tarkimman käsityksen siitä, kuinka hyvin pärjäät todellisessa ISEE: ssä.

miten teet ruskean maalin

Jos annat itsellesi rajoittamattoman määrän aikaa harjoituskokeen suorittamiseen ja paljon taukoja, et välttämättä ole varautunut tuntikausien aikakatkaisuun ja vaikutuksiin todellisessa ISEE: ssä. Molemmat näistä aiheista voivat saada oppilaat näkemään merkittäviä pudotuksia pisteissään. Harjoitustesti sisältää ajoitussäännöt, joten noudata niitä tarkasti, kun otat sen.

Kun olet suorittanut harjoitustestin, tarkastele kaikkia kysymyksiä, jotka olet väärässä tai olet epävarma. Jos on alueita, joilla olet erityisen taistellut, tiedät keskittyvän niihin tulevaa ISEE-testiä varten.

Tämän testin pisteytystiedot ovat myös erittäin hyödyllisiä, koska se on ainoa testi, jossa voit olla varma, että saamasi pisteet ovat tarkat. Monet epäviralliset ISEE-harjoitustestit joko eivät anna vaiheita pisteiden muuntamiseksi käytetyksi 1–9 -asteiseksi asteikoksi, tai ne voivat antaa pisteytysarvioita, jotka eivät ole tarkkoja. ERB on melko läpinäkymätön siitä, miten ISEE-pisteet muunnetaan staniiniasteikoksi, joten epävirallisten ISEE-testien luojien voi olla vaikea pisteyttää testinsä tarkasti.

body_paper_a_grade

Kuinka käyttää epävirallisia ISEE-harjoitustestejä

Epäviralliset ISEE-harjoitusmateriaalit vaihtelevat melko hyvistä melko huonoihin, ja näiden kahden erottaminen voi olla vaikeaa, varsinkin jos se on ISEE-valmistelusi varhaisessa vaiheessa. Alla ovat parhaat epäviralliset ISEE-tutkimusresurssit, jaettuna ilmaisiin ja maksettuihin resursseihin. Ne eivät ole yhtä hyviä kuin viralliset oppimateriaalit, mutta ne ovat edelleen melko lähellä todellista ISEE: tä vaikeuksien ja testatun sisällön suhteen. Jokaiselle kuvataan, mitä sisältyy ja miten resurssia parhaiten käytetään.

Ilmaiset epäviralliset ISEE-testivalmisteluresurssit

Ivy Global

Tällä sivustolla on ilmainen täyspitkä ISEE-verkkokokeet ISEE: n jokaiselle alemmalle, keskimmäiselle ja ylemmälle tasolle. Testit ovat laadukkaita ja samanlaisia ​​kuin varsinainen ISEE, mutta tärkein haittapuoli on, että vastauksia ei ole, on vain vastausavain. Jos et ymmärrä miksi sinulla on väärä kysymys, saatat olla vaikea ymmärtää miksi ilman selitystä. Suosittelemme tämän resurssin käyttöä myöhemmin valmistelusi aikana, kun tunnet paremmin ISEE-kysymykset eikä sinun tarvitse todennäköisesti luottaa vastausten selityksiin niin paljon.

Varsity-ohjaajat

Varsity Tutorsilla on kymmeniä ISEE-tietokilpailuja testin kaikille tasoille ja osille. Tietokilpailut vaihtelevat muutamasta kysymyksestä täyspitkiin osioihin. Sivustolla on paljon mainoksia ja ponnahdusikkunoita, mutta tietokilpailut ovat yleensä korkealaatuisia, ja vastausten selitykset ovat perusteellisia ja hyödyllisiä. Se on hyvä resurssi käyttää varhaisessa vaiheessa, kun et vielä ota niin monta täyspitkää ISEE-näytetestiä.

Kaplan

Kaplanilla on muutama tusina harjoituskysymyksiä testiä varten. Kysymykset ovat laadukkaita, mutta niitä ei ole niin paljon, eikä niitä ole järjestetty kokeen alemmalle, keskimmäiselle tai ylemmälle tasolle. Lisäksi huomaat heti vastauksen jälkeen kysymykseen, onko sinulla oikein vai väärin, mikä vaikeuttaa itsesi ajastamista. Tämä resurssi sopii parhaiten, kun haluat tehdä vähän nopeaa opiskelua aiemmin ISEE-valmistelussa.

kuinka saada rusketus maalilla

Maksetut epäviralliset ISEE-harjoituskokeet

Testaa innovaattoreita

Kustannus: 80 - 330 dollaria suunnitelmasta riippuen

Jos haluat tehdä perusteellisen valmistelun ISEE: lle, kannattaa ehkä tarkastella Test Innovatorsin suunnitelmia. Heillä on suunnitelmia tarjota yhdestä kuuteen täyspitkää harjoituskoketta sekä vuorovaikutteisia oppitunteja ja ohjaajan kuulemisia. Voit myös tehdä pienen tietokilpailun ilmaiseksi nähdäksesi, pidätkö heidän harjoittelukysymyksistään, ennen kuin päätät ostaa suunnitelman. Tämä on melko kallis resurssi, mutta jos haluat all-in-one-ISEE-testin valmisteluresurssin, se voi olla etsimäsi.

Tutorverse Prep Books

Kustannus: Noin 34 dollaria per kirja

Tutorverseellä on esikirja jokaiselle ISEE-tasolle, joista kukin on arvostettu Amazonissa. E kirjassa on yli 1000 käytännön kysymystä, ja ihmiset, jotka ovat ostaneet kirjan, kokevat sen yleensä valmistavan heitä hyvin ISEE: lle. Suurin osa näistä harjoituskysymyksistä on hajallaan kirjassa harjoitusten ja tietokilpailujen muodossa, ja jokainen kirja sisältää vain kaksi täyspitkää harjoitustestiä. Kokopitkätestit ovat tärkeitä, koska ne antavat sinulle käsityksen siitä, kuinka hyvin pystyt käsittelemään pitkää testiä yhdessä istunnossa, joten jos etsit paljon täyspitkäisiä testejä, sinun on käytettävä lisäresursseja.

unc chapel hill istui tulokset

keho-opiskelu-tyttö-puree-kynä

Vinkkejä ISEE Prep

Nyt kun tiedät, mistä saat parhaat ISEE-käytäntötestit, on aika saada niistä kaikki irti. Noudata näitä kolmea vinkkiä opiskellessasi ISEE: ssä.

# 1: Tiedä mitä pisteitä haluat tavoittaa

Opiskelijan ISEE-pisteet voivat olla alhaisemmat kuin he ja heidän vanhempansa odottavat. Tähän on kaksi syytä. Ensinnäkin, ISEE on usein yksi vaikeimmista testeistä, jotka opiskelija on suorittanut, ja osa tiedoista ylittää yksinkertaisesti heidän nykyisen tietonsa. Toiseksi, ryhmä, joka ottaa ISEE: n, on yleensä akateemisesti vahvempi kuin keskimääräinen opiskelijaryhmä, ja se vääristää keskiarvoja. Ei ole harvinaista, että opiskelija, joka on tottunut tekemään pisteitä esimerkiksi 80. prosenttipisteessä osavaltion laajuisissa kokeissa, lähestyy 50. prosenttipistettä ISEE: ssä.

Myös koulut tietävät tämän, eivätkä he odota täydellisiä pisteitä. Staniinipisteet, jotka vaihtelevat välillä 1-9, ovat tärkeimmät pisteet, joita he tarkastelevat. Monet koulut hyväksyvät pisteet 4 tai 5, ja vain maan kilpailukykyisimmät koulut odottavat pisteitä 7 tai enemmän. Joten älä usko, että sinun on pyrittävä ylimpään päästäksesi valitsemaasi kouluun.

# 2: Tarkista kaikki väärät kysymykset

Työsi ei onnistu, kun olet suorittanut ISEE-harjoitustestin. Haluat käydä läpi jokaisen kysymyksen, jonka olet väärässä tai joudut arvaamaan. Katso, mikä on oikea vastaus, ja katso sitten, voitko ratkaista sen lukematta vastauksen selitystä (jos harjoitustesti sisältää vastausten selitykset). Jos olet, niin muistat oppimasi paljon paremmin, koska olet työskennellyt aktiivisesti itsellesi.

Tämän tekeminen jokaiselle kysymykselle on aikaa vievää, epäilemättä siitä, mutta se on ehdottomasti paras tapa nähdä todella merkittäviä parannuksia pisteessäsi, koska opit virheistäsi.

# 3: Kohdista heikot alueesi

Joillakin opiskelijoilla on kiusaus lukea yksinkertaisesti suoraan saamansa valmistelukirjat tai oppaat, mutta tämä ei usein ole aikasi tehokkain käyttö. Jos yleensä pärjäät esimerkiksi sanojen lukemisessa, mutta kamppailet matemaattisten kysymysten kanssa, sinun tulisi käyttää enemmän aikaa aiheiden tarkasteluun ja kysymysten harjoittamiseen. Tutustu kaikkiin tämän oppaan ensimmäisessä osassa oleviin ISEE-testien aiheisiin ja huomaa kaikki osiot, joiden suhteen sinun on vaikea toimia hyvin. Nyt tiedät kohdistaa heidät ISEE-valmistelun aikana.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA