Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Standarditaso (SL) ja IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Korkeampi taso (HL) (jotka ovat tarkistettuja versioita aiemmista IB -matematiikkakursseista) ovat kaksi vaikeinta luokkaa IB -tutkinto -ohjelman opetussuunnitelmassa, joten ei ole yllätys, jos tarvitset hieman lisäapua kummassakin luokassa.

miten päästä Bostonin yliopistoon

Tässä artikkelissa olemme koonneet parhaat ilmaiset online -materiaalit analyysille ja lähestymistavoille SL/HL joten saat kaikki tarvitsemasi IB Math -muistiinpanot yhdestä paikasta. Kätevyyden vuoksi tilasin resurssit seuraavien ohjeiden mukaan IB Matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat .

päivitys-1672349_640

Vuoden 2021 IB-tentin muutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19 (koronavirus) -pandemian vuoksi, Toukokuussa 2021 IB-arvioinnissa on kaksi reittiä, tentti ja muu kuin tentti, sen mukaan, minkä koulun valitsee . Pysy ajan tasalla viimeisimmistä tiedoista siitä, mitä tämä tarkoittaa IB-tutkintotodistuksille, IB-luokkien kurssipisteille ja muulle.

Tämän IB -matematiikan analyysi- ja lähestymisoppaan käyttäminen

Jos etsit tietoa yhdestä aiheesta, käytä tietokoneen ctrl + f -toimintoa etsiäksesi tästä oppaasta kyseistä aihetta . Jos esimerkiksi haluat lukea algebrallisista sekvensseistä, tuo hakutoiminto esiin painamalla ctrl + f. Kirjoita 'Algebralliset sekvenssit', niin tietokoneesi näyttää kaikki tässä artikkelissa luetellut algebrallisten sekvenssien oppimateriaalit.

Olen jakanut seuraavan materiaalin kolmeen ryhmään:

  • Laajat huomautukset: Pidemmät (yleensä 3–10 sivua), jotka tarjoavat yleiskuvan useimmista tai kaikista aiheeseen kuuluvista aiheista
  • Erityiset aiheet: Lyhyemmät yhteenvedot aiheen tietyistä aiheista
  • Videot: Esittelyvideoita aiheeseen liittyvien aiempien paperi -ongelmien ratkaisemisesta

Yleisiä opintovirheitä, joita IB -matematiikan opiskelijat tekevät

Analyysi ja lähestymistavat -kurssit kattavat paljon materiaalia. Kun sinulla on niin paljon materiaalia, sinulla ei ole varaa jäädä jälkeen, koska et pääse kiinni. Sinun on hallittava aiheet lukuvuoden aikana, jotta voit menestyä IB Math SL/HL -paperissa.

Yleisiä IB Math -opiskelijoiden virheitä ovat:

  • Jätä huomiotta materiaalit, joita et ymmärrä: Jos et ymmärtänyt sitä opettajalta, sinun on haettava ulkopuolista apua. Tämä IB -matematiikan opas on hyvä alku, mutta saatat joutua täydentämään myös ulkopuolista ohjausta.
  • Opiskele vain ennen tenttiä: Kuten aiemmin sanoin, molemmilla kursseilla on liian monta aihetta hallittavaksi vain muutamassa viikossa (siksi nämä kurssit jakautuvat parille vuodelle!). Siksi on niin tärkeää, että hallitset aiheet, kun opit niitä luokassa. Jos sinulla on edelleen vaikeuksia, tämä opas voi auttaa - mutta älä pelkää saada ohjausta opettajalta tai muulta asiantuntijalta.

Kuinka kaukana olen 4.0: sta?

IB Matematiikka: Analyysit ja lähestymistavat

IB Math: Analysis & Approaches SL ja HL, kaikki opiskelijat opiskelevat alla lueteltuja aiheita. Tässä on täydellinen joukko IB Math -muistiinpanoja, joita voit käyttää arvostelussasi.

Täydellinen IB -matematiikan aiheiden yleiskatsaus: Vakiotaso

Tämä 167-sivuinen muistiinpanosarja sisältää kaikki IB Math SL -kurssin vanhassa versiossa käsitellyt aiheet. Sitä ei ole päivitetty Analysis & Approaches -kursseille, mutta uusien kurssien opetussuunnitelmat pysyivät pitkälti samana, joten tämä on edelleen hyvä resurssi. Tämä opas ei todellakaan ole jotain, jonka haluat lukea yhdessä yössä, mutta se on hyvä viitata, kun tarkastelet erilaisia ​​IB -matematiikan aiheita. Se on hyvin organisoitu, joten voit hakea sisällysluettelosta tarkan aiheen, jota haluat opiskella.

Aihe 1: Numerot ja algebra (19 tuntia SL, 39 tuntia HL)

Aihe 2: Toiminnot (21 tuntia SL, 32 tuntia HL)

Aihe 3: Geometria ja trigonometria (25 tuntia SL, 51 tuntia HL)

Aihe 4: Tilastot ja todennäköisyys (27 tuntia SL, 33 tuntia HL)

Aihe 5: Laskenta (28 tuntia SL, 55 tuntia HL)

Yhteenveto: Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Oppimateriaalit

Analyysi ja lähestymistavat -kursseilla on viisi ydinteemaa että sekä SL- että HL -opiskelijat opiskelevat (eri aikoina):

  • Aihe 1: Numero ja algebra
  • Aihe 2: Toiminnot
  • Aihe 3: Geometria ja trigonometria
  • Aihe 4: Tilastot ja todennäköisyys
  • Aihe 5: Laskenta

Verkossa on saatavilla monia ilmaisia ​​IB Math -muistiinpanoja ja opintoresursseja, etenkin verrattuna muihin IB-luokkiin, joissa on usein vain vähän laadukkaita verkkoresursseja. Näin on helpompi pysyä IB Math -opetuksessa ja olla valmis kaikkiin luokan kokeisiin.

IB-matematiikan opintoresursseja on monenlaisia, mukaan lukien yleiset oppaat, perusteelliset muistiinpanot ja videot. Kokeile kutakin niistä nähdäksesi, mitkä sopivat parhaiten opiskelutyyliisi. Muista, että haluat opiskella aikaisin ja johdonmukaisesti jotta olisit valmistautunut hyvin koko lukuvuoden ja IB -loppututkintoon!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.