Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

body_ibchemanimal

IB -kemia ei ehkä ole aivan niin helppoa kuin tämä pingviini näyttää. Joten auttaakseni sinua, olen koonnut parhaat ILMAISET online -IB -kemian opinto -oppaat ja muistiinpanot yhteen hyödylliseen artikkeliin. Olen järjestänyt tämän IB -kemian opinto -oppaan IB -kemian opetusohjelman mukaisessa järjestyksessä.

päivitys-1672349_640

Vuoden 2021 IB-tentin muutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19 (koronavirus) -pandemian vuoksi, Toukokuussa 2021 IB-arvioinnissa on kaksi reittiä, tentti ja muu kuin tentti, sen mukaan, minkä koulun valitsee . Pysy ajan tasalla viimeisimmistä tiedoista siitä, mitä tämä tarkoittaa IB-tutkintotodistuksille, IB-luokkien kurssipisteille ja muulle.

Tämän IB -kemian opinto -oppaan käyttäminen

Jos sinulla on jokin tietty aihe, johon tarvitset lisäapua, käytä tietokoneen Command + F -toimintoa tämän oppaan etsimiseen aiheesta. Joten jos haluat lukea The Mole Conceptista, tuo Command + F avataksesi hakutoiminnon. Kirjoita Mole Concept 'ja se tuo esiin The Mole Conceptin kaikki oppimateriaalit.

suurempi tai pienempi kuin symbolit

Jos etsit yhteenvetomateriaalia, joka auttaa sinua opiskelemaan IB -kemian papereita varten, tutustu Yleiskatsaukset -osioon, jossa on upeat yleiset opintoresurssit. Olen listannut muistiinpanot ja oppaat aiheittain.

Sinun tulee vilkaista tätä artikkelia lukuvuoden aikana, jotta voit opiskella luokkatesteissä ja tietokilpailuissa, jos tarvitset enemmän apua tai jos sinulla on vaikeuksia ymmärtää tiettyjä luentoja IB-kemian kurssillasi. Jos haluat lisäapua, lue artikkeli parhaista IB -kemia -kirjoista löytääksesi lisäresursseja. Sinun pitäisi oppia materiaalia lukuvuoden aikana, äläkä pakata juuri ennen IB -kemian papereita.

Yleisiä virheitä IB -kemian opiskelijat tekevät opiskellessaan

Monet opiskelijat kamppailevat IB Chemistry SL/HL: n kanssa. Opittavia aiheita on niin paljon, etkä voi jäädä jälkeen. Sinun on opittava lukuvuoden aikana, jotta voit saavuttaa IB -kemian paperit.

Yleisiä virheitä, joita opiskelijat tekevät opiskellessaan, ovat:

perhevihan kysymyksiä ja vastauksia

# 1: Vältä aiheita, joita et täysin ymmärtänyt luokassa. Jos et ole oppinut sitä luokkahuoneessa, sinun on haettava lisäapua tämän IB -kemian opinto -oppaan, IB -kemian kirjojen tai ohjauksen kautta.

#2: Opiskele vain viikko tai kaksi ennen IB -kemian tenttiä. On liian monta aihetta hallita vain viikossa tai kahdessa (siksi kurssi opetetaan yhden tai kahden vuoden aikana). Joten hallitse aiheita, kun opit niitä luokassa. Käytä tätä opinto -opasta, jos tarvitset lisää apua luokassa käsiteltävien aiheiden ymmärtämiseen.

body_ibchemcram

milloin lauantai alkaa

Muuten olet yhtä hermostunut kuin tämä lapsi testin aikana.

Core - 95 tuntia SL ja HL

Sekä IB Chemistry SL: llä että HL: llä on samat ydinvaatimukset. Ne koostuvat 95 tunnista ja kattavat alla luetellut 11 aihetta.

Aihe 1: Stoikiometriset suhteet - 13,5 tuntia SL ja HL

Aihe 2: Atomirakenne - 6 tuntia SL ja HL

body_ibchematom

näytä senttimetrin viivain

Aihe 3: Säännöllisyys - 6 tuntia SL ja HL

Aihe 4: Kemiallinen sidos ja rakenne - 13,5 tuntia SL: lle ja HL: lle

Aihe 5: Energia/lämpökemia - 9 tuntia SL ja HL

Aihe 6: Kemiallinen kinetiikka - 7 tuntia SL ja HL

Aihe 7: Tasapaino - 4,5 tuntia SL: lle ja HL: lle

body_ibchemequil

Aihe 8: Hapot ja emäkset - 6,5 tuntia SL ja HL

Aihe 9: Redox -prosessit - 8 tuntia SL ja HL

Aihe 10: Orgaaninen kemia - 11 tuntia SL ja HL

Aihe 11: Mittaus ja tietojenkäsittely - 10 tuntia SL ja HL

body_ibchemrust

Ylempi korkeampi taso (AHL) - 60 tuntia HL: lle

Opiskelet alla lueteltuja kymmenen aihetta vain, jos olet IB Chemistry HL; vakiotaso ei kata näitä aiheita.

Aihe 12: Atomirakenne - 2 tuntia


Aihe 13: Jaksotaulukko: Siirtymämetallit - 4 tuntia

body_ibchemperiod

Aihe 14: Kemiallinen sidonta ja rakenne - 7 tuntia

Aihe 15: Energia/lämpökemia - 7 tuntia

Aihe 16: Kemiallinen kinetiikka - 6 tuntia


body_ibchemenergy

Okei, et ehkä saa tehdä tätä.

Aihe 17: Tasapaino - 4 tuntia

Aihe 18: Hapot ja emäkset - 10 tuntia

Aihe 19: Redox -prosessit - 6 tuntia

Aihe 20: Orgaaninen kemia - 12 tuntia

body_ibchemorgo

arizonan osavaltion yliopiston gpa -vaatimukset

Aihe 21: Mittaus ja analyysi - 2 tuntia

Vaihtoehto - 15 tuntia SL: lle ja 25 tuntia HL: lle

Valitettavasti vaihtoehtoja varten ei ole ilmaisia ​​online -opasoppaita, mutta katso IB -kemian kirjoja käsittelevästä artikkelistamme löytääksesi kirjoja, joissa tarkastellaan vaihtoehtojen aiheita.

Yleiset IB -kemia -arvostelut

  • IB Kemia HL 31 Yleisiä virheitä : Tämän videon kirjoittajalla Richard Thornleylla on useita muita hyödyllisiä videoita IB Chemistry SL- ja HL -ohjelmista ilmaiseksi YouTubessa

  • IB -kemian verkko: Tämä sivusto tutkii opetusohjelman perusteellisesti ja selittää tärkeimmät määritelmät ja tosiasiat, jotka sinun on tiedettävä.

vartalo-seuraava

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA