Paras IB-liiketoiminta- ja hallintotiedotteet ja opinto-opas SL / HL: lle

Jos olet IB Business and Management SL / HL -luokassa ja haluat vähän ylimääräistä opiskeluapua luokan kokeeseen tai IB-loppukokeeseen, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä, Olen kerännyt parhaat IB-liiketoiminnan ja johdon online-muistiinpanot yhteen kätevään paikkaan sinulle .

Tämä IB Business and Management -opinto-opas on järjestetty virallinen SL / HL-opetusohjelma .body_update

2021 IB-kokeen muutokset COVID-19: n vuoksi

COVID-19 (koronavirus)-pandemian vuoksi Toukokuu 2021 IB-arvioinnissa on kaksi reittiä, tentti ja muu kuin koe, riippuen siitä, minkä koulusi valitsee . Pysy ajan tasalla uusimmista tiedoista, mitä tämä tarkoittaa IB-tutkintotodistuksille, IB-luokkien kurssihyvityksille ja muille, vuoden 2021 IB COVID-19 FAQ -artikkelissamme.

Kuinka käyttää tätä IB Business and Management Study Guide -opasta

Jos tarvitset apua yhdessä aiheessa, käytä hakua näppäimistön ctrl + f-toiminnolla kyseiseen aiheeseen. Oletetaan esimerkiksi, että haluat lukea rahoituksen lähteestä. Löydät nämä tiedot nopeasti avaamalla hakutoiminnon painamalla ctrl + f. Kirjoita seuraavaksi 'rahoituslähde' ja tuo esiin kaikki materiaalit, jotka vastaavat termiä.

Jos etsit vain IB-tenttiopintoresursseja, voit siirtyä tämän artikkelin loppuun 'Kattavat huomautukset' -osio . Sieltä löydät resursseja, jotka kattavat IB Business and Management -tutkinnon kokonaisuutena.

Kuinka käyttää tätä IB Business and Management Study Guide -opasta

Käytä tätä IB Business and Management -opinto-opasta lukuvuoden aikana auttaaksesi sinua valmistautumaan luokkatesteihin . Jos yrität ymmärtää luokan luentoja, varmista, että saat lisäapua, jotta opit materiaalin koko lukuvuoden ajan. Älä odota, että se on täynnä vasta ennen viimeistä IB Business and Management -tenttiä!

IB-liiketoiminnan ja johtamisen parhaat opintokäytännöt

Ehdottomasti paras tapa opiskella IB Business and Management -testejä ja sementoida tutkittua on Harjoittele aikaisempia paperikysymyksiä, kun opit uusia aiheita luokassa . Tutkimiesi käsitteiden kirjoittaminen auttaa vahvistamaan niitä muistissasi.

Lisäksi on mahdollista, että näet vanhojen paperiaiheiden käsittelemät ideat jossain IB-loppukokeessa! Löydät aikaisemmat IB Business and Management SL / HL -artikkelit oppaastamme.

Kuten yllä mainittiin, jos kamppailet materiaalin kanssa luokassa, älä odota pyytää apua . Paras tapa varmistaa, että menestyt IB-testissä, on oppia materiaali koko vuoden ajan. Jos yrität ymmärtää luokan luentoja, sinun tulee lukea myös vastaava luku oppikirjassa tai opinto-oppaassa.

IB-liiketoiminnan ja johtamisen yleiset tutkimusvirheet

Jos sinulla on vaikeuksia IB Business and Management SL- tai HL-luokassa, sinun on haettava lisäapua nopeasti, jotta et jää jälkeen. Hallitse materiaali lukuvuoden aikana ja saat taatusti heiluttaa IB-paperisi!

Mutta se ei tarkoita, että sinun ei tarvitse opiskella, jotta pärjäisit hyvin. Kaksi yleisintä tutkimusvirhettä ovat seuraavat:

  • Ohittaa materiaalin, jota et ymmärrä luokassa: Jos et ymmärtänyt sitä luokkahuoneessa, etsi apua muualta, esimerkiksi käyttämällä tätä IB Business and Management -opinto-opasta tai palkkaamalla ohjaaja.
  • Odotetaan materiaalin oppimista viikkoon tai kahteen ennen papereita: IB Business and Management -kurssilla on paljon hallittavaa materiaalia. Viikko tai kaksi ei ole tarpeeksi aikaa päästäksesi kaiken tarvitsemasi tietoon (siksi kurssia opetetaan muutaman vuoden ajan!). Muista oppia materiaali samalla tavalla kuin sinun pitäisi oppia se luokassa.

feature_apchemistrynotes

Parhaat IB-liikkeenjohdon muistiinpanot verkossa

Tässä annamme sinulle täydellinen sarja IB Business and Management -viestejä jokaisesta aiheesta . Jokaisessa oppimisosiossa muistiinpanot on jaettu kahteen luokkaan:

säännöt 30 60 90 kolmioille
  • Pikaohjeet: Yhden sivun yhteenveto aiheesta (hyvä, jos tarvitset vain nopean päivityksen)
  • Pidemmät muistiinpanot: Muistiinpanot (yleensä 3-10 sivua), jotka tarjoavat perusteellisemman yleiskatsauksen

Tällä tavoin löydät sinulle sopivat IB-resurssit!

Yksikkö 1: Yritysorganisaatio ja ympäristö (40 tuntia SL, 50 tuntia HL)

Yksikkö 2: Henkilöstöhallinto (15 tuntia SL, 30 tuntia HL)

Yksikkö 3: Rahoitus ja kirjanpito (35 tuntia SL, 50 tuntia HL)

Yksikkö 4: Markkinointi (35 tuntia SL, 50 tuntia HL)

Yksikkö 5: Operaation hallinta (10 tuntia SL, 30 tuntia HL)

Kattavat huomautukset IB-liiketoiminnalle

Nämä lopulliset resurssit ovat kattavampia ja kattavat kaikki tärkeimmät aiheet, jotka sinun on tiedettävä IB Business and Management -tentille.

  • IB-muistiinpanot, kirjoittanut Ellie : Tämä sivusto tarjoaa hyödyllisiä muistiinpanoja IB-liiketoiminnalle ja muille IB-luokille. Napsauttamalla kutakin yksikköä löydät tietoja pääkurssin aiheista.
  • Brackenin IB-liiketoiminta : Täältä saat yksityiskohtaista tietoa jokaisesta IB Business Management -yksiköstä (sisällytimme joitain näistä verkkosivuista yllä olevaan luetteloon).
  • Quizlet : Käytä näitä ilmaisia ​​muistikortteja opiskellaksesi tärkeitä IB-liiketoiminnan termejä.

body-whats-next-post-it-note

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset