Parhaat HiSET -käytännön testit, jotka auttavat sinua pääsemään tenttiin

ominaisuus-käytäntö-testi

Jos luet tätä, tiedät todennäköisesti jo, mikä HiSET on, ja olet päättänyt, että HiSET -kokeen suorittaminen on oikea päätös sinulle. Tämä on hieno ensimmäinen askel matkalla lukion vastaavuuden ansaitsemiseen!

Kuten luultavasti tiedät, HiSET -tentti ei ole halpa (se voi maksaa jopa 125 dollaria hallinto- tai testauskeskuksen maksujen jälkeen), joten et todennäköisesti halua suorittaa sitä useita kertoja. On ehdottomasti parempi valmistautua etukäteen, joten sinun on maksettava tämä maksu vain kerran.Siksi käsittelemme tässä artikkelissa seuraavaa antaaksemme sinulle täydellisen yleiskuvan HiSET -käytännön testeistä:

 • Mitä HiSET -tentti on
 • Miksi sinun pitäisi suorittaa harjoitustesti
 • Kuinka tämä artikkeli voi auttaa sinua valmistautumaan HiSET -harjoitustestiin
 • Luettelo käytettävissä olevista HiSET -käytännön testeistä
 • Kuinka saat kaiken irti HiSET -harjoitustestistä

Meillä on paljon peiteltyä, joten siirrymme eteenpäin!

feature-ets-hiset-logo

Mikä on HiSET -testi?

Jos et ole suorittanut lukiota, mutta haluat opiskella yliopistossa tai saada uran, joka edellyttää lukion tutkintotodistusta, HiSET (High School Equivalency Test) on tentti, joka osoittaa, että olet vastaavalla tasolla kuin lukion valmistunut.

Entä HiSET vs GED? Luonnollisesti on myös muita lukion vastaavuuskokeita ( GED ja TEHTÄVÄ (esimerkiksi), ja HiSET on uudempi vaihtoehto. HiSET ei ehkä ole niin tuttu potentiaalisille työnantajille, mutta käytännön tarkoituksiin se on yhtä hyvä kuin GED. Valitettavasti kaikki osavaltiot eivät tällä hetkellä tarjoa HiSETiä, mutta voit tarkistaa tässä nähdäksesi, onko se saatavilla alueellasi.

HiSET voi olla joko paperi- tai sähköinen alueestasi riippuen ja tentti on jaettu viiteen luokkaan:

 • Kielitaide - lukeminen
 • Kielikuva - kirjoittaminen
 • Matematiikka
 • Tiede
 • Yhteiskuntaoppia

Kaikki osat ovat monivalintaisia, ja niihin on lisätty yksi essee Reading -alatestille.

Jokainen alatesti on myös ajastettu. Sinulla on 65 minuuttia Reading -alatestin suorittamiseen, 120 minuuttia kirjoittamiseen, 90 minuuttia matematiikan suorittamiseen, 80 minuuttia luonnontieteiden suorittamiseen ja 70 minuuttia yhteiskuntatutkinnon suorittamiseen. Useimmilla alueilla sinulla on mahdollisuus joko ottaa ne kaikki kerralla - mikä olisi 6 tunnin koe! - tai yksitellen useina päivinä.

HiSET -kurssin läpäisemiseksi sinun on osoitettava, että sinulla on vastaavat kyvyt kuin 60 prosentilla kaikista lukion valmistuneista. Joten testin läpäisemiseksi sinun on ansaittava vähintään seuraavat asiat jokaisessa alatestissä:

 • Pisteet vähintään 8/20 jokaisesta viidestä alatestistä
 • Pisteet vähintään 2/6 esseestä
 • Saavuta a skaalattu kokonaispistemäärä kaikissa viidessä HiSET -alatestissä, vähintään 45: stä 100: sta

Onneksi HiSETin verkkosivu tarjoaa opas tietoihin, jotka sinun odotetaan tietävän testin suorittamiseksi onnistuneesti.

body_question_mark

Miksi minun pitäisi suorittaa HiSET -harjoitustesti?

Olkaamme rehellisiä, haluat siirtää HiSETin ensimmäistä kertaa. Muuten olet hukannut aikaa ja rahaa.

Nämä harjoitustestit antavat sinulle mahdollisuuden paitsi vauhdita todellista ennen kuin käytät rahaa mutta harjoitustestien avulla voit myös nähdä, mitä sinun on opiskeltava eniten. Keskittämällä aikaa opiskeluun alueilla, joilla pisteet ovat alhaisimmat, voit maksimoida parannuksesi!

Harjoitustestien tekeminen antaa sinulle myös psykologisen edun paljastamalla sinut testikysymyksiin ja muotoon ennen sinua itse asiassa ota se. HiSET -harjoitustestien tekeminen auttaa sinua tuntemaan olosi valmiimmaksi (ja vähemmän hermostuneeksi!) Testipäivänä, mikä voi olla tärkeä tekijä kokeen läpäisemisessä. Siitä on tehty tutkimuksia ehdottaa, että ahdistuneisuus testin aikana voi alentaa testituloksiasi . Lisäksi yksi suurimmista ahdistusta aiheuttavista tekijöistä testin tekemisessä on testin muodon tai materiaalin tuntemattomuus!

joka on yhteensopiva neitsyt kanssa

Vaikka on jonkin verran keskustelua siitä, kuinka paljon testiahdistus voi vaikuttaa pisteisiisi, on sanomattakin selvää, että rauhallinen ja valmistautuminen voi hyödyttää vain suoritustasi. Tutustumalla HiSET -harjoitustesteihin voit auttaa poistamaan suurimman osan testihäiriöstäsi ja nostamaan pisteitäsi.

kehon harjoittelu-käsiala

(Nick Youngson / Blue Diamond Gallery )

Luettelo verkossa saatavilla olevista HiSET -käytännön testeistä

Haluamme sinun täyttävän HiSET -kokeen, Siksi olemme koonneet luettelon parhaista HiSET -testeistä!

Olemme järjestäneet HiSET-harjoitustestit kolmeen luokkaan: paperipohjaiset (tulostettavat) testit, selainpohjaiset (online-testit) ja älypuhelinsovellukset. Jokaisella on erilaiset lähestymistavat, joita he haluavat, joten olemme yrittäneet sisällyttää lähestymistavan kaikille.

Lisäksi verkossa on muutamia muita HiSET -käytännön testejä. Tätä listaa varten kuitenkin halusimme keskittyä testeihin, joissa on eniten samanlaisia ​​kysymyksiä kuin ETS: n virallisissa HiSET -käytännön testeissä. Näin saat parhaan hyödyn harjoitteluajastasi.

Tulostettavat, paperipohjaiset käytännön testit

Voit tulostaa nämä testit ja ottaa ne kynällä ja raaputuspaperilla, vanhan koulun tyyliin.


Koulutuksen testauspalvelut Ilmaiset HiSET -valmistelumateriaalit

Tämä on erinomainen resurssi: ilmaiset esimerkkikysymykset ja harjoitustestit jokaiseen osa -kokeeseen, jonka tarjoavat koulutustestauspalvelut, itse HiSETin luoja. Nämä ovat pdf-tiedostoja, jotka voit tulostaa, ja niissä on jopa tyhjät vastausarkit jokaista alatestiä varten, joten voit saada käsityksen siitä, miten tallennat vastauksesi, jos päätät suorittaa paperitestin.

Siellä on myös opasopas, jossa on vinkkejä ja strategioita HiSETin ottamiseen sekä pisteytettyjä kirjoitusvastauksia, jotka antavat sinulle käsityksen siitä, mitä maalintekijät etsivät, kun he arvioivat vastauksesi. Tämä on ehdottomasti linkki, jota sinun on napsautettava!


Iowan yliopiston testin valmistelutesti

Iowan yliopisto on koonnut oman tulostettavan HiSET -pdf -tiedoston. Pidämme tästä resurssista, koska yliopisto on tarkastanut sen, mikä tarkoittaa, että se on korkeamman tason käytännön testi kuin jotkut muut, joita saatat löytää verkossa. Muista vain, että tämä testi on vuodelta 2013, joten haluat varmistaa, että täydennät opintojasi myös uudemmalla materiaalilla.

vartalo-nainen-kannettava-kahvi

Online, selainpohjaiset käytännön testit

Nämä harjoitustestit ovat käytettävissä millä tahansa verkkoselaimella, joko pöytätietokoneella, kannettavalla tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

BSCO Learning Express

Sinun on rekisteröidyttävä verkkosivustolle voidaksesi käyttää materiaaleja, mutta EBSCOn sivun etuna on, että se on mallinnettu ETS: n virallisten HiSET -testien sisällön, muodon ja ajoituksen suhteen. Toisin kuin useimmat muut verkossa saatavilla olevat harjoitustestit, tämä on ajoitettu aivan kuten live -testi itse. T hän antaa sinulle myös tuntuman käyttämästäsi käyttöliittymästä, jos päätät käyttää tietokoneen toimittamaa (toisin kuin paperitestiä).

Hisetpracticetest.org

Tämä on houkuttelevasti suunniteltu, perusteellinen harjoitustesti jokaiselle HiSET -alatestille. Siinä on myös joukko esseekysymyksiä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin virallisessa testissä.

Mometrix HiSET -harjoitustesti

Mometrixillä on ilmaisia ​​harjoitustestejä jokaista alatestiä varten. Tämä on todella hienoa ihmisille, joiden on ehkä keskityttävä hieman enemmän tiettyihin aiheisiin. Mometrixillä on myös lisäresursseja, kuten opetusvideoita ja opasoppaita, ostettavaksi.

mikä on kunniakoulu

Test-Guide.com HiSET-käytännön testit

Test-guide.com-sivu on vähän mainoksia raskas, mutta siinä on useita harjoitustestejä jokaisessa alatestiluokassa. Pidämme myös tästä sivustosta tarjoaa ilmaisia ​​matemaattisia tietokilpailuja auttaa sinua testaamaan tietosi ilman, että sinun on suoritettava täydellinen harjoittelu!

runko-omena-iphone-älypuhelin

Älypuhelinsovellus

Tämä loistava sovellus tuo HiSET -harjoitustestit taskuusi.


Pocketprep HiSET Study -sovellus

Tämä on erittäin siisti, ilmainen sovellus, jonka avulla voit opiskella lukion vastaavuustestissä älypuhelimellasi. Kaikissa viidessä alatestikategoriassa on yhteensä 850 esimerkkikysymystä, ja voit rakentaa mukautettuja HiSET -testinäytteitä keskittyen alueisiin, joilla tarvitset eniten apua.

Pocketprep -sovelluksessa on myös yksityiskohtaisia ​​selityksiä siitä, miksi jokainen oikea vastaus on oikea, mikä voi auttaa sinua oppimaan materiaalin. Rakastamme myös ilmoitusten muistutuksia, joiden avulla voit muistaa opiskella ja seurata edistymistäsi ajan myötä, jotta näet aiemmat pisteet ja kuinka paljon olet parantunut.

vartalo-käsi-luottokortti

Pitäisikö minun maksaa HiSET -oppimateriaalista?

Suurin osa, ellei kaikki, saatavilla olevista HiSET -käytännön testeistä on ilmaisia, ja monet ovat kokeneita opettajia, joilla on kokemusta opettaa ihmisiä HiSET -kokeen ässään.

Tärkein kysymys, joka sinun on kysyttävä itseltäsi, on tämä: Olisiko näistä materiaaleista sinulle hyötyä? Ehkä, mutta muista, että itse testi maksaa jo 125 dollaria - matka -ajan, opintoajan, lastenhoidon ja mahdollisesti puuttuvan työn lisäksi tentin suorittamiseksi.

Vaikka maksulliset materiaalit voivat ehdottomasti auttaa sinua opiskelemaan tehokkaasti ja parantamaan pisteitäsi, sinun on punnittava kustannuksia ja henkilökohtaista hyötyä. Ota myös huomioon, että yhteisössäsi voi olla lisää ilmaisia ​​resursseja. Esimerkiksi, monet kaupungit tarjoavat aikuiskoulutusohjelmia, jotka tarjoavat henkilökohtaista opetusta ja ohjausta HiSET-kokeen suorittaneille edulliseen hintaan. HiSET -sivu tarjoaa interaktiivinen kartta auttaa sinua löytämään alueeltasi aikuiskoulutusohjelman, joka voi auttaa sinua oppimaan HiSETin läpäisemiseen tarvittavat materiaalit.

runko-neljä-4

4 parasta vinkkiämme, joilla saat kaiken irti HiSET -harjoitustestistäsi

Nyt kun sinulla on loistava luettelo HiSET -harjoitustestistä, on aika alkaa käyttää niitä! Mutta ennen kuin sukellat, tutustu luetteloon parhaista vinkkeistä, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti harjoituksista.

Vinkki 1: Huuhtele ja toista!

Tehokkain tapa käyttää käytännön testejä parantaaksesi HiSET -pisteitäsi on tehdä oma arvio. Arvioinnin tavoitteena on selvittää, missä taitosi ovat opiskelematta, käytä sitten kohdennettua harjoitusta parantaaksesi taitojasi heikoimmilla aihealueilla.

Tätä varten sinun on suoritettava yksi tai kaksi ilmaista yleiskäytännön testiä ennen kuin aloitat opiskelun tenttiin. Suosittelemme, että käytät aikaa myös itse HiSET -testausympäristön simulointiin. Älä huolehdi siitä, saatko hyviä HiSET -pisteitä vai et - tavoite on, että voit testata (ja arvioida!) Taitojasi.

Kun olet suorittanut harjoitustestit, voit käyttää pisteiden perusteella, millä alueilla sinun on käytettävä eniten aikaa opiskeluun näiden aivolihasten rakentamiseksi. Jos yhden tai useamman alatestin pisteet ovat melko alhaiset, harkitse opetus- tai opasmateriaalien hankkimista avuksi näillä alueilla.

Kun olet opiskellut, on aika suorittaa lisää testejä! Nämä testit osoittavat, kuinka paljon olet kehittymässä, ja ne voivat tuoda esiin joitain uusia alueita, joita on kehitettävä. Sitten vain huuhtelet ja toistat - jatka niin kauan, kunnes olet varma siitä, että itse saavutettavat pisteet heijastavat todellisessa testiympäristössä ansaitsemiasi pisteitä.

Vinkki 2: Aloita aikaisin ja jatka

Avain HiSET -suorituskyvyn parantamiseen on antaa itsellesi runsaasti aikaa ja harjoittelemaan johdonmukaisesti. Kuinka paljon odotat paranemista muutamassa päivässä tai parissa viikossa? Ei paljon, luultavasti. Kuinka paljon voit odottaa parantuvan muutaman kuukauden tai ehkä vuoden aikana? Oikeastaan ​​aika paljon!

Opiskelun aloittamishetkellä on paljon tekemistä elämäsi ja tavoitteidesi kanssa. Mitä kiireisempi olet, sitä enemmän sinun on ponnisteltava opiskeluajan jakamiseksi jokapäiväisessä elämässäsi. Lisäksi erittäin kiireinen elämä tarkoittaa sitä, että haluat aloittaa opiskeluprosessin aikaisemmin kuin joku, jolla on melko vähän vapaa -aikaa. Kun käytät vähän aikaa tavoitteidesi, tapojesi ja tarpeidesi arvioimiseen, voit koota itsellesi sopivan opintosuunnitelman.

runko-kalenteri

Vinkki 3: Tee opiskelusta tapa

Tämä vinkki kulkee käsi kädessä toisen ehdotuksemme kanssa. Avain tehokkaaseen opiskeluun on, että sinun on tehtävä se johdonmukaisesti tietojen säilyttämiseksi . Osoittautuu, että täyttö ei toimi niin hyvin kuin haluaisimme!

Tätä varten suosittelemme varaamaan 30 minuuttia tai enemmän päivittäin HiSET -kokeen harjoitteluun. Paras tapa tehdä tämä on sisällyttää opintoaika päivittäiseen kalenteriin. Monet ihmiset haluavat opiskella samaan aikaan joka päivä auttaakseen vahvistamaan tapaa. Ehkä nouset hieman aikaisemmin lyödäksesi kirjoja, tai ehkä sinulla on muutama ylimääräinen minuutti aikaa opiskeluun lasten nukkumaanmenon jälkeen. Sillä ei ole merkitystä kun opiskelet niin kauan kuin opiskelet johdonmukaisesti.

Tiedämme, että voi olla vaikeaa lisätä jotain muuta aikatauluusi. Mutta ajattele opintoaikaasi investointina tulevaisuuteen ja tapa saada tarvitsemasi HiSET -pisteet!

Vinkki 4: Pidä positiivinen asenne

Voitko siirtää HiSETin? Voit tietysti. Itse asiassa useimmat ihmiset tekevät! Etkö usko meitä? Katso vain tilastot . Vuonna 2017 yli 55% läpäisi HiSETin ensimmäisellä yrityksellään ja yli 76% onnistui.

Aivan oikein, enemmän ihmisiä läpäisee HiSETin kuin epäonnistuu, ja yli kolme neljäsosaa niistä, jotka jatkavat yrittämistä, onnistuvat lopulta. Älä anna tämän ajatella, että se on helppo testi - se ei ole - mutta HiSETin läpäiseminen on saavutettavissa oleva tavoite, ja jos haluat siirtää sen, voit!

Body_seuraavat_vaiheet

Seuraavat vaiheet: Lukion vastaavuustesti

Jos et edelleenkään ole varma, että HiSET -testi sopii sinulle, voit tutkia sen sijaan GED: ää. Katso tämä yleiskatsaus GED: stä ensin , katso sitten joitakin GED -käytännön testejä . Sen jälkeen sinulla on todennäköisesti parempi käsitys siitä, mikä lukion vastaavuuskoe sopii sinulle parhaiten.

Jos suoritat lukion vastaavuustestin päästäksesi yliopistoon, sinä myös sinun on alettava suunnitella joko ACT: n tai SAT: n ottamista . Nämä kokeet ovat melko pakollisia, jos haluat mennä nelivuotiseen kouluun. Tässä on artikkeli, joka kertoo sinulle kaikki mitä sinun tarvitsee tietää SAT: sta (ja a ei erityisesti ACT: lle ).

Sinun on myös lähetettävä hakemus valitsemillesi oppilaitoksille päästäksesi sisään. Hakuprosessi voi olla pelottava, mutta älä huoli: olemme saaneet sinut mukaan. Tässä on vaiheittainen opas korkeakoulun hakuprosessiin että pääset alkuun oikealla jalalla. Meillä on myös erityisiä vinkkejä pääaineen valitsemiseksi r, hakulomakkeen kirjoittaminen, ja saada hyviä suosituskirjeitä .

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.