Paras päivittäinen opiskeluohjelma etäopiskeluun

tyttö-tutkimus-opiskelu-kannettava tietokone

Joillekin opiskelijoille luentojen pitäminen verkossa kuulostaa todennäköisesti unelman toteutumiselta. Älä koskaan tarvitse vaihtaa pyjamaasi? Ei viivästyneitä liukastumisia? Mitä ei pidä rakastaa ?!

Mutta todellisuus käydä koulua kotoa on erilainen ... ja monimutkaisempi, varsinkin kun on kyse päivittäisen aikataulun ylläpitämisestä, joka on hyvä koulutuksellesi ja GPA.Tässä artikkelissa opetamme sinulle, kuinka pysyt järjestäytyneenä ja koulutyön päällä ollessasi koulussa olohuoneestasi. Selitämme kuinka paljon aikaa sinun pitäisi viettää päivässä, ja opastamme sinut sitten läpi esimerkki viikoittaisesta opintosuunnitelmasta, joka sisältää erittelyt jokaiselle viikonpäivälle. Lopuksi annamme sinulle käytännön ratkaisuja neljään yleiseen ongelmaan, jotka liittyvät koulun tekemiseen kotona.

Aloitetaan!

runko-punainen-tiimalasi-

Kuinka paljon aikaa minun pitäisi käyttää opiskeluun joka päivä?

Ensinnäkin ensin: Se, että otat luokkia kotoa, ei tarkoita, että sinun ei tarvitse opiskella. Sinun on silti päästävä kirjoihin, jos haluat pitää GPA: n ajan tasalla!

Mutta sen määrittäminen, kuinka paljon aikaa sinun pitäisi viettää opiskelemalla, on todella monimutkaisempi kuin vain tunnit, jotka vietät pöydällä tai nenälläsi oppikirjassa. Sinun ei tarvitse luoda uudelleen koko koulupäivääsi ollaksesi hyvä opiskelija kotona opiskellessasi .

Vaikka selkeä, mutta joustava rakenne kotikoulupäiviä varten on tärkeää, on myös tärkeää mukauttaa odotuksiasi siihen, mitä voit tehdä oppimalla itsenäisesti päivässä. Toisin sanoen, et voi todella toistaa koulupäiviäsi, kun opit kotoa koska niin monet asiat olosuhteista ovat erilaisia.

Sen sijaan on tärkeää asettaa selkeät rajat rentoutumiseen tarkoitetun ajan ja oppimiseen tarkoitetun ajan välille. (Jep, se tarkoittaa, että et todennäköisesti tule saamaan hyvää opiskeluaikaa katsellessasi Netflixiä. Anteeksi!)

Koulutusasiantuntijat suosittelen sitä opiskelijoille viettää enintään 50 minuuttia riippumatonta tutkimusta kerrallaan, ja enintään neljä tuntia itsenäistä opiskeluaikaa päivässä . Neljä tuntia saattaa kuulostaa paljon lyhyemmältä ajalta kuin vietät opiskelemalla tavallisessa koulupäivässä, mutta pidä mielessä, että myös koulussa tekemäsi itsenäinen oppiminen on rajallista.

Kun olet luokkahuoneessa täynnä muita opiskelijoita, käytettävissä olevat oppimismenetelmät vaihtelevat enemmän - et viettää koko aikaa yrittäessäsi käsitellä kurssin sisältöä yksin. Pidät myös taukoja luokkien välillä, pysähdyt lounaalle, ja ydinaineesi luokat jakautuvat usein fyysisesti suuntautuneempiin tai yhteistyökursseihin, kuten liikunta, tanssi tai urheilu. Ja tietysti sinulla on luokkia, jotka eivät vaadi sinua opiskelemaan tyypillisillä tavoilla, mukaan lukien opetussuunnitelmat, kuten ylioppilaskunta tai vuosikirja.

vartalo-tyttö-opiskelu-kannettava-tietokone

mikä on gpa -vaatimus uclalle

Päivittäinen opintosuunnitelma auttaa sinua pysymään kurssillasi opintojesi kanssa, mutta todennäköisesti tuo enemmän vapaa-aikaa takaisin myös päiväsi!

Opintojen aikataulun luominen: Asiantuntijaopas

Tavoitteenamme on antaa sinulle yleiskuvan siitä, miten sinun tulisi jäsentää opiskeluajansi online-kursseilla . Jokaisen opiskelijan tarpeet vaihtelevat, joten sinun on ehkä mukautettava suosituksiamme vastaamaan yksilöllistä tilannettasi.

Ottaen tämän huomioon, katsotaanpa, kuinka voit suunnitella päiväsi suurimmalle voitolle. Maksimoidaksesi ajan, jonka vietät keskeisten akateemisten aiheiden opiskeluun ja välttääksesi palamisen, harkitse kahden kiinteän tunnin aamulla ja kaksi kiinteää tuntia iltapäivällä omistautumista opiskeluun.

Tämä neljä tuntia sisältää kaiken, mitä sinun tarvitsee tehdä koulussa, mukaan lukien luentojen katselu, videokonferensseihin osallistuminen, tehtävien suorittaminen, tietokilpailujen ja testien suorittaminen ja sitoutuminen muuhun vaadittuun kurssisisältöön.

Aloita lämmittelytoiminnolla

Pitääksesi itsesi valppaana ja auttaaksesi itseäsi oppimiseen yritä aloittaa päiväsi ja seurata lounasaikasi 15-30 minuutin lämmittelyjaksolla. Tämä voi olla mitä tahansa liikunnasta, hauskanpitoon lukemiseen ja soittamiseen. Tavoitteena on herättää aivosi, jotta olet valppaana ja valmis tutkimaan.

Jaa istuntosi paloiksi

Nyt on aika sukeltaa opintojasi. Kuten jo mainitsimme, tavoitteesi on varata kahden tunnin keskeytymätön aika opiskelua varten aamulla ja toinen iltapäivällä. Ajan pitäminen kerrallaan varmistaa, että saat parhaan mahdollisen räjähdyksen.

Joten miten sinun pitäisi jakaa tuo aika? Suosittelemme sitä otat kaksi tuntia ja jaat sen kolmeen neljään oppituntia, jotka ovat 30-45 minuuttia kukin . Tämä antaa sinulle tarpeeksi aikaa keskittyä työhösi ja auttaa sinua opiskelemaan enemmän aiheita tehokkaammin.

Aikataulusi jokaisen oppitunnin välillä pidä viidentoista minuutin tauko kävellessäsi, välipalaa tai tekstiviestiä ystävillesi. Temppu on pitää se enintään viidentoista minuutin ajan. Taukoaikasi lopussa palaa takaisin digitaalilaitteeseesi, vaihda vaihdetta seuraavalle aihealueelle ja aloita toisen luokan työkuormituksella pitämään tuottavuutesi korkealla.

sateenkaaren väri järjestyksessä

body-watch-tv-netflix

Netflixin katselu ja lykkääminen saattaa tuntua hyvältä ajatukselta nyt ... mutta se on päätös, joka voi palata ahdistamaan sinua myöhemmin. (Jos pidät kiinni opintosuunnitelmastasi, sinulla todennäköisesti on vielä enemmän aikaa syödä suosikkiohjelmiasi!)

Käytä iltaasi viisaasti

Kun olet koonnut päiväaikataulun koulutyön hoitamiseksi, sinä päätät, kuinka vietät illan koulusta kotoa -kokemuksen aikana. Useimmat opiskelijat kokevat tarvitsevansa useita tunteja koulun ulkopuolista opiskeluaikaa viikossa normaaleissa olosuhteissa, mutta ilta- / viikonloppututkimustarpeesi saattavat muuttua, koska päivätutkimustavat näyttävät nyt erilaisilta.

Yleensä on luultavasti hyvä ajatella käyttävänsä iltoja ja viikonloppuja suurempien luokan projektien toteuttamiseen ja valmistautumiseen tentteihin tarpeen mukaan.

Sen sanottuaan, on myös tärkeää, että ajoitat itsellesi seisokit. Älä aliarvioi, kuinka stressaavaa on siirtyä itseohjattuun opiskeluun. Lisäksi ulkoiset olosuhteet, kuten perhevelvollisuutesi ja / tai kireät sosiaaliset tilanteet, voivat lisätä henkistä ja henkistä taakkaa. Siksi sinun on varmistettava, että päästät höyryä jossakin vaiheessa päivän aikana. Olitpa katsomassa Netflixiä, lukenut suosikkikirjaasi tai jopa tekemällä pulmia, tauon antaminen itsellesi on tärkeää mielenterveydellesi.

Pidä kiinni aikataulustasi joka arkipäivä

Vaikka sinun ei tarvitse olla erittäin tiukka siitä, Yrität parhaasi mukaan pitää samanlainen aikataulu joka viikko auttaa sinua pysymään tehtäviesi päällä ja välttämään enemmän stressiä levyllesi. Rutiinit ovat loistava tapa antaa itsellesi vakauden tunne, ja ne voivat varmistaa, että tehtävät ja määräajat eivät pääse sinuun.

Vielä tärkeämpää on, että aikataulusi noudattaminen varmistaa, että sinulla on lisää aika rentoutua ja tehdä haluamasi asiat! Aikataulu auttaa maksimoimaan opiskeluajan ja tehostamaan sitä.

Nyt kun sinulla on käsitys siitä, miten koulusi kotoa -päiväsi ja viikkosi voivat olla jäsenneltyjä, tarkastellaan seuraavaksi esimerkkiä viikoittaisesta opintosuunnitelmasta.

body-calendar-icon

Näyte viikoittaisesta aikataulusta

Olemme koonneet esimerkkiviikoittaisen aikataulun, joka käsittelee päivittäisen ajankohtaasi tiettyjä aiheita ja opintotehtäviä varten tunneittain. Tämä aikataulu perustuu väitteeseen, jonka mukaan opiskelijoiden tulisi viettää enintään neljä tuntia henkilökohtaiseen itsenäiseen opiskeluaikaan saadakseen parhaan hyödyn opinnoistaan ​​ja että tämä opiskeluaika on jaettava hallittaviin paloihin.

Suunnittelemamme aikataulun on tarkoitus priorisoida vaaditut tehtävät kullekin ydinalueellesi (esim. luennot, lukemat, tietokilpailut, testit), toimihenkilösi ohjaamaan omaa oppimistasi (esim. avoin luovuusaika ja lukuaika), pysymään aktiivisena (esim. liikunta, tanssi) ja mielenterveytesi (esim. lepo ja nukkuminen, taukoja, ilta-aikaa vapaa-aikaan ja perheeseen) Katso se täältä:

Aika maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai
9:00 - 9:45 Liikunta Lukeminen / Luovat harrastukset Liikunta Lukeminen / Luovat harrastukset Liikunta
10:00 - 10:45 Aihe 1 Aihe 4 Aihe 1 Aihe 4 Aihe 1/4
11:00 - 11:45 Aihe 2 Aihe 5 Aihe 2 Aihe 5 Aihe 2/5
12:00 - 12:45 LOUNAS LOUNAS LOUNAS LOUNAS LOUNAS
1:00 - 1:45 Lukeminen / Luovat harrastukset Liikunta Lukeminen / Luovat harrastukset Liikunta Lukeminen / Luovat harrastukset
2:00 - 2:45 Aihe 3 Aihe 6 Aihe 3 Aihe 6 Aihe 3/6
3:00 - 3:45 Joustava tutkimusaika Joustava tutkimusaika Joustava tutkimusaika Joustava tutkimusaika Joustava tutkimusaika
Aikaisin illalla tai myöhään illalla (tarvittaessa) Valmistaudu huomisen aiheisiin (aiheet, 4, 5, 6) Valmistaudu huomisen aiheisiin (Aiheet, 1, 2, 3) Valmistaudu huomisen aiheisiin (aiheet, 4, 5, 6) Valmistaudu huomisen aiheisiin (Aiheet, 1, 2, 3) Valmistaudu huomisen aiheisiin (aiheet, 4, 5, 6)

Muista nyt: tämä aikataulu ei ole loppu, vaan kaikki opintosuunnitelmat. Mutta tässä näyteaikataulussa korostetaan, että olet koko ihminen ja yrität päättää kouluvuoden keskellä globaalia pandemiaa.

Antaa aikaa huolehtia muista vastuista elämässäsi (kuten hoitaa nuorempia sisaruksia, työskennellä tai huolehtia terveydestäsi), tämä aikataulu auttaa sinua keskittymään kolmeen ydinaiheeseen päivässä, ja sisäänrakennettu paljon joustavaa opiskeluaikaa jonka voit räätälöidä omiin tarpeisiisi.

Yllä olevassa aikataulussa kolme päivittäistä 45 minuutin istuntoa on omistettu kolmelle keskeiselle akateemiselle luokallesi päivittäin. Mutta mitä sinun pitäisi tehdä noina 45 minuutin jaksoina? Jokaisen 45 minuutin oppitunnin aikana suosittelemme priorisoimaan kaikki vaaditut päivittäiset työt, jotka opettajasi on pyytänyt sinua suorittamaan . Tähän voisi kuulua luentojen kuunteleminen, diaesitysten tarkastelu, virtuaalisten tietokilpailujen suorittaminen, lähettäminen keskustelupalstoille tai tenttien suorittaminen. Jos sinulla on ylimääräistä aikaa jäljellä sen jälkeen, saatat aloittaa kotitehtävät tai opiskella tulevaa tietokilpailua tai testiä varten.

Jokaisen päivän lopussa rakensimme myös 45 minuuttia joustavaa opiskeluaikaa. Voi olla hyvä käyttää tätä aikaa tarkistaaksesi tehtäväluettelosi ja varmistaaksesi, että saavutit päivän tavoitteet, tai voit suorittaa kaikki keskeneräiset tehtävät päivän pääkohteista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää tuohon aikaan tehdä yhteistyötä ystävien kanssa FaceTimessa lisätäksesi vaihtelua opintomenetelmiin.

Mieti tarvittaessa, kuinka voit muuttaa tätä aikataulua vastaamaan elämäsi todellisuutta juuri nyt, ja muista olla mukautuva ja joustava . Voit jättää aiheita tai aktiviteetteja yllä olevaan aikatauluun ja lisätä uusia luokkia tai voit liikkua niiden aiheiden ympärille, joihin keskityt päivittäin.

Tärkeintä on, että sinulla on tarvittavat työkalut akateemisten ja henkilökohtaisten tavoitteidesi saavuttamiseksi tämän uuden koulusta kotoa -tilan olosuhteissa.

keho-ongelma-ratkaisu

Tiedämme, että saatat kohdata muutamia ongelmia, kun opiskelet online-kursseillesi. Siksi autamme sinua niiden kautta.

Opiskelu verkkokursseille: 4 suurta ongelmaa ja niiden ratkaiseminen

Koulussa käyminen omassa kodissasi kuulostaa teoriassa hämmästyttävältä, mutta etäopiskelu tuo mukanaan joitain käytännön haasteita monille opiskelijoille.

mikä merkki on maaliskuu 8

Jotkut kouluun menon ja luokkahuoneessa istumisen edut opettajan ja luokkatovereiden kanssa menetetään, kun joudut opiskelemaan nukkuessasi, mutta älä huoli: selitämme neljä yleistä verkko-opiskeluun liittyvää ongelmaa ja miten voit ratkaista ne.

Tehtävä 1: Sinun täytyy motivoida itseäsi

Kun opiskelet kotoa, saat vähemmän ohjeita siitä, kuinka aikaa käyttää koulun tehtävien suorittamiseen. Sinulla ei ole myöskään ulkoista motivaatiota, joka voi aiheutua päivittäisestä prosessista, jossa sinun on palautettava tehtävät opettajallesi. Nämä muutokset voivat vaikeuttaa motivaation tuntemista hoitaa kouluvastuut kun voit tehdä niin monia muita asioita.

Koska valinta huolehtia koulusta on nyt sinun tehtäväsi, itsellesi asettamiesi tavoitteiden muistaminen voi auttaa sinua tuntemaan motivoituneita nousemaan ja aloittamaan koulutyöt. Visiotaulun luominen akateemisilla tavoitteillasi tai kirjoittaminen suunnittelijan etupuolelle voi auttaa pitämään sinut motivoituneena hetkinä, jolloin haluat mieluummin torkkua kuin opiskelet. Kuvien kokoaminen tulevasta yliopistostasi, urastasi ja jopa elämän tavoitteistasi voivat auttaa sinua pitämään silmäsi palkinnossa.

Voit myös harkita löytää vastuullisuuskumppani, joka kirjautuu sinuun ja varmistaa, että teet työtäsi . Tee sopimus pitääkseen toiset vastuussa nousemisesta aloittamalla koulutyöt samaan aikaan joka päivä, ja voit lähettää toisillesi päivityksiä opintosi edistymisestä . Näiden yhteyksien pitäminen voi myös auttaa sinua muistamaan, että ystäväsi keksivät myös, kuinka liikkua kotoa oppimisessa, ja että vaikka et olisikaan erossa, et ole yksin.

Tehtävä 2: Teknologian jakaminen voi keskeyttää aikataulun

Yksi vaikeimmista todellisuuksista lukuvuoden päättämisessä kotoa on se, että a paljon opiskelijoista ei ole omia digitaalisia laitteitaan. Vaikka koulut ymmärtävät tämän ja tekevät kaikkensa lainatakseen laitteita ja kytkeä ne Wi-Fi-verkkoon, monilla koulupiireillä ei ole tarpeeksi resursseja jakaa kannettava tietokone tai tabletti jokaisen oppilaan kanssa.

Tämä tarkoittaa, että monet opiskelijat aikovat jakaa tekniikkaa sisarusten, vanhempien ja ehkä jopa ystävien tai luokkatovereiden kanssa. Jos yrität toteuttaa jäsennellyn aikataulun koulutyön tekemiseen päivittäin, tekniikan jakaminen voi tehdä siitä todella vaikeaa. Istuminen ihmisten kanssa, joille sinun on jaettava tekniikkaa, ja luomalla joustava päivittäinen tai viikoittainen aikataulu yhdessä voi lievittää joitain jakolaitteisiin liittyviä jännitteitä.

Tätä tarkoitamme: perheellesi voi olla vain yksi tietokone tai tabletti, mutta sekä sinä että pikkuveljesi olet vaihtanut oppitunteja verkossa. Sen sijaan, että taistelisit jatkuvasti tietokoneen takia, voit yhdessä päättää, kuka saa käyttää tietokonettaan aamuisin ja kuka käyttää sitä iltapäivällä.

Vaikka aikataulusi näyttävät erilaisilta perheesi ja tarpeidesi mukaan, Suosittelemme, että yrität suunnitella teknisen ajan samalle lähtöpaikalle joka päivä. Se auttaa pitämään vakaan aikataulun ja saamaan enemmän työtä.

Mutta entä ajanjaksot, jolloin sinulla ei ole pääsyä digitaaliseen laitteeseen? Irrotettu aika on loistava tilaisuus suorittaa kaikki opinnot, jotka eivät vaadi tekniikkaa. Jos sinulla on kopioita oppikirjoista, opinto-oppaista, tietokilpailuista tai testeistä tai sinulla on suoritettavia fyysisiä projekteja, yritä työskennellä niiden kanssa offline-aikana. Ja ja mikä tärkeintä, jos tekniikan saatavuus on sinulle ongelma, kommunikoi opettajan kanssa tilanteestasi ja pyydä apua, kun tarvitset sitä.

body-doug-distraction-meme

Pyri rajoittamaan häiriötekijöitäsi opiskellessasi. (Älä ole kuin Doug. Tai ehkä ... pyrkivät olemaan kuin vähemmän hajamielinen, enemmän keskittynyt Doug.)

Tehtävä 3: On paljon häiriötekijöitä

Elämme kaikki hieman järjestäytyneessä kaaoksessa COVID-19: n olosuhteissa, ja useimmille meistä kaikki tämä kaaos puristuu kotiimme tiloihin harjoitellessamme sosiaalista etäisyyttä. Olipa häiriötekijöitäsi sisarusten, äitisi tuntipuhelupuhelujen tai kaiuttimen sängyn hoito, häiriötekijät yrittäessäsi saada koulutyöt ovat väistämättömiä.

Sinulla on suunnitelma siitä, miten voit poistaa häiriötekijät suunnitellun opiskeluajan aikana voi auttaa sinua hallitsemaan aikaa hyvin ja maksimoimaan ajan tehdä viettää opiskelua. Kun istut opiskelemaan, aseta puhelin lentokonetilaan tai hiljennä ilmoitukset. Jos sinulla on kiusaus yöpyä sängyssä, opiskele keittiössä tai olohuoneessa. Ja jos et pysty käsittelemään paljon melua, poista kuulokkeet, sulje ovi tai opiskele ulkona (jos mahdollista!).

Jos kotisi on enimmäkseen jaettuja tiloja, yritä neuvotella sisarusten tai vanhempien kanssa alueen yksinkäyttämisestä noin tunnin ajan ja kytke sitten yhteys heidän kanssaan. Kun sinulla on mahdollisuus vähän häiritsevää opiskeluaikaa varten, suorita ensin kouluun liittyvät tehtävät, jotka vaativat eniten keskittymistä, ja tallenna alemman paineen tehtävät tilanteisiin, jolloin häiriötekijöitä ei voida välttää.

Tehtävä 4: Opiskelu voi olla yksitoikkoista tai tylsää

Aluksi se ei ehkä tunnu siltä, ​​mutta koulusta kotona tekeminen saattaa jonkin verran olla tylsiä. Kun menet kouluun, sinulla on enemmän mahdollisuuksia käyttää erilaisia ​​oppimistyylejä ja -välineitä, käydä fyysistä aktiivisuutta käsittelevillä luokilla ja viettää aikaa ystävien ja ikäisensä kanssa.

Kun suoritat koulua kotoa, monet näistä oppimisen elementeistä, jotka koet koulussa, katoavat enimmäkseen. Pystyt käyttämään tekniikkaa kuunnellaksesi luentoja ja keskustellaksesi muun multimediakurssimateriaalin kanssa, mutta kasvokkain tapahtuvassa henkilökohtaisessa oppimisessa on joitain asioita, joita on vaikea luoda uudelleen digitaalisten välineiden kautta.

Jos joidenkin näiden oppimisen osa-alueiden puuttuminen saa sinut tuntemaan olosi heti tylsistyneeksi tai irti, yritä olla yhteydessä luokkatovereihisi ja olla luova oppimisesi kanssa joka päivä. Koulujen tekeminen kotoa ei saisi koostua yksinomaan siitä, että tuijotat tietokoneen näyttöä, eikä se saisi olla vain tunteja itsenäistä opiskeluaikaa. Tasapaino on avain! Vaikka saatat tuntea painostusta omistaa koko koulupäiväsi tehtävien suorittamiseen verkossa, muista, että todellinen päivä koulussasi ei ole oikeastaan ​​rakennettu tällä tavalla.

Sekoittaa asioita viettää osan päivästäsi aktiivisena . Piirrä jotain tai väritä kuva. FaceTime ystävillesi ja keskustele opinto-oppaan avulla. Voit jopa viettää jonkin aikaa ulkona (tietysti tietysti sosiaalisen etäisyyden vuoksi)! Löytää luovia tapoja sisällyttää nämä oppimisen elementit pitkiin kouluajan päiviin voi auttaa lievittämään tuntemaasi ikävystymistä.

body_next

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitä tarvitset Charlestonin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

14 parasta tietotekniikkakoulua

Mitkä ovat huipputietotekniikan koulut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien parhaat tietotekniikan verkkokoulut.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Leojen yhteensopivuus: Kenen kanssa leot ovat parhaiten yhteensopivia?

Mitkä ovat leo-yhteensopivia merkkejä? Katso täydellinen opas leojen yhteensopivuudesta oppiaksesi, mitkä ovat yhteensopivia leijonan horoskoopin kanssa.

Omaisuuden tuotto: mitä se on ja miten sitä käytetään

Mikä on omaisuuden tuotto? Erotamme ROA -kaavan auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten sitä käytetään tehokkaasti.

UNCG ACT -pisteet ja GPA

Onnistunut Harvard-sovellus (täydellinen yhteinen sovellus + täydennysosa)

Tässä on TÄYDELLINEN sovellus, joka sai minut jokaiseen kouluun, johon haen, mukaan lukien Harvard, Stanford ja Princeton. Katso yhteinen sovellukseni, henkilökohtaiset esseeni ja suosituskirjeet ja opi strategioita omalle korkeakoulusovelluksellesi.

Enneagrammin tyyppi 8: Itsevarma suoja

Oletko Enneagram-tyyppi? Opi kertomaan, mitkä urat sopivat sinulle ja millainen Enneagrammi on rakkaudessa ja parisuhteessa.

York College pääsyvaatimukset

Langstonin yliopiston pääsyvaatimukset

Lyndon State Collegen pääsyvaatimukset

Oklahoman tiede- ja taideyliopiston pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Albanyn yliopisto SAT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Henry M.Gunnin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Henry M. Gunnin lukiosta Palo Altossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Rancho Alamitos High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Alamitos High Schoolista paikassa Garden Grove, CA.

Moravian College pääsyvaatimukset

Centenary College of Louisiana Pääsyvaatimukset

Varhainen toiminta vs. varhainen päätös: Mikä on ero?

Päätetäänkö varhaisen toiminnan ja varhaisen päätöksen välillä? Ota selvää eroista, jotta et tee väärää päätöstä yliopistosovelluksissa.

Täydellinen luettelo yhteisöpalvelun apurahoista

Oletko tehnyt yhdyskuntapalvelua ja mietit, mitä apurahoja olet oikeutettu saamaan? Katso täältä täydellinen luettelo yhteisöpalveluista.

Täydellinen opas: CSU -pääsyvaatimukset

McNeesen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Florida Southern Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka aloittaa maksaminen opiskelijoille hyvistä arvosanoista tehokkaasti

Harkitsetko lasten maksamista hyvistä arvosanoista? Opi opiskelijoiden käteiskannustimien eduista ja haitoista ja niiden onnistuneesta toteuttamisesta.

UT Arlingtonin SAT -tulokset ja GPA