Parhaat valuutanvaihtomenetelmät joka tilanteeseen

Jos suunnittelet matkaa toiseen maahan, olet luultavasti viettänyt paljon aikaa ajatellen lentoyhtiötä, jolle aiot lentää, hotellia tai AirBnB: tä, jossa asut, syötävää ruokaa ja uutta hauskaa asioita, joita saat kokea. Et ehkä sitä vastoin ole miettinyt liikaa sitä, miten saat rahaa matkallesi.

Huolimatta siitä, että valuutan muuntaminen on selvästi vähemmän kiinnostava matka-aihe kuin paras paikka vetoketjulliselle vuorelle, on tärkeää ymmärtää rahanvaihtoon liittyvät kustannukset. Valuutanvaihto vaatii jonkin verran aikaa ja vaivaa, joten sinun on suunniteltava etukäteen tai muuten saatat juuttua raskaisiin maksuihin.Tässä artikkelissa käsitellään valuutanvaihdon perusasioita ja mitä sinun tulee ottaa huomioon, kun päätät missä ja miten vaihtaa rahaa.

Valuuttamuunnoksen toiminta

Jos matkustat, lähetät rahaa toiseen maahan tai ostat, myyt tai vaihdat valuuttaa, sinun on vaihdettava rahat valuutasta toiseen valuutanvaihtotapahtumassa.

Valuutanvaihto kertoo, mitä yhden maan raha on toisen maan rahan arvoinen. Kaikilla valuutoilla on erilaiset arvot, jotka muuttuvat päivittäin eri tekijöiden, kuten inflaation, taloudellisen vakauden ja korkojen, perusteella. Kun vaihdat valuuttaa, vaihdat tiettyä rahan määrää yhdessä valuutassa vastaavaa rahan määrää toisessa valuutassa.

Valuuttakurssit eivät ole kiinteitä. Pikemminkin ne muuttuvat jatkuvasti. Kurssi, jolla vaihdat kaksi valuuttaa eräänä päivänä, voi olla erilainen kuin kurssi, jolla vaihdat samat kaksi valuuttaa seuraavana päivänä. Koska valuuttakurssit muuttuvat niin usein, on tärkeää ymmärtää parhaita tapoja ostaa, myydä ja vaihtaa valuuttoja, jotta saat parhaan tarjouksen.

Valuutanvaihdossa huomioon otettavat tekijät

Valuutan muuntamiseen liittyy paljon maksuja. Lue lisää kolmesta valuuttakurssimaksuun vaikuttavasta tekijästä, jotta voit varmistaa, että saat parhaan tarjouksen.

#1: nimenomaiset maksut

Useimmat rahanvaihtomenetelmät sisältävät tietyn nimenomaisen maksun. Voit ajatella tätä maksua valuutanvaihdon liiketoiminnan kustannuksena. Saatat joutua maksamaan esimerkiksi 30 dollarin maksun rahan siirtämiseksi pankistasi ulkomaiselle pankille. Tai sinulta voidaan veloittaa 1% maksu valuutan muuntamisesta lentokentän valuutanvaihtopisteessä.

Ota nämä maksut huomioon, kun päätät vaihtaa rahasi. 1%: n maksu saattaa kuulostaa houkuttelevammalta kuin kiinteä dollarin summa, mutta se voi lisätä jopa enemmän, jos vaihdat suuria summia rahaa.

#2: Tulosprosentti

Muuntokurssit eroavat lähes aina tukkumyynnin valuuttakurssista. Jos esimerkiksi tukkumarkkinat veloittavat 1,10 dollaria per euro, pankki tai valuutanvaihtoyhtiö, kuten Travelex, voi veloittaa 1,105 dollaria tai 1,110 dollaria euroa kohden.

Uudelleen, Vaikka tämä konversioprosentin poikkeama voi tuntua pieneltä, se lisää , varsinkin jos vaihdat paljon rahaa.

mikä on helpoin ap -luokka

#3: Mukavuus

Kätevyyden idea on epäselvämpi kuin muuntokurssit tai nimenomaiset maksut. Mukavuus on pohjimmiltaan aikaa ja vaivaa vaihtaa rahaa. Jos esimerkiksi nykyinen pankkisi veloittaa 1,110 dollaria yhdeltä eurolta ja toinen pankki 1,105 dollaria per euro, ei todennäköisesti kannata mennä eri pankkiin vain säästääkseen 0,005 dollaria.

Samoin sinun on harkittava, kuinka helposti saatavilla oleva valuutanvaihto on asuinpaikkasi. Jos paikallinen pankki vaihtaa valuuttaa, se on hyvä vaihtoehto. Jos joudut kuitenkin matkustamaan kolme tuntia matkalla löytääksesi pankin, joka muuttaa rahasi, sinun kannattaa vain odottaa rahanvaihtoa lentokentällä. Haluat punnita mukavuuden, helppokäyttöisyyden ja mukavuuden arvon suhteessa todellisiin rahasäästöihin.

Parhaat valuuttamuunnosvaihtoehdot

Tässä osiossa tarkastelen parhaita valuutanvaihtovaihtoehtoja useisiin eri tilanteisiin.

Parhaat valuuttavaihtoehdot matkoilla

Jos matkustat, haluat varmistaa, että valuutan vaihtaminen on halpaa ja kätevää. Paras vaihtoehto on nostaa rahaa pankkiautomaateista matkalla. Tässä osiossa kuvataan matkustajien yleisimmät valuutanvaihtovaihtoehdot.

Pankkiautomaatit

Kustannustehokkain tapa vaihtaa rahaa ulkomailla on nostaa rahaa pankkiautomaatista.

Jos sinulla on yleisesti hyväksytty pankkikortti, kuten Visa tai Mastercard, voit todennäköisesti nostaa rahaa ulkomaiselta pankkiautomaatilta matkoilla. Pankkiautomaatit ovat erittäin yleisiä kaikkialla maailmassa, ja kaikissa maissa, jotka vastaanottavat pienen määrän ulkomaisia ​​matkailijoita, on pankkiautomaatit ainakin lentokentällä, josta voit nostaa käteistä.

Ulkomaisesta pankkiautomaatista vetäytymisellä on kuitenkin joitain haittoja.

Ensinnäkin sinua voidaan lyödä maksulla, jos peruutat ulkomaisesta pankkiautomaatista. Pienen kiinteän maksun lisäksi pankkiautomaatin käytöstä saat todennäköisesti ulkomaisen maksun, joka lisää 1–5% nostojesi kokonaissummasta. Harkitse esimerkiksi tilin avaamista Charles Schwabin kaltaisessa pankissa, joka ei veloita kansainvälisiä maksuja.

Toiseksi voi olla vaikeaa löytää pankkiautomaatteja, jotka hyväksyvät Yhdysvaltain pankkikortteja joissain paikoissa. Vaikka valtaosalla maista, joissa on turisteja, on useita vaihtoehtoja käteisen nostoon, Joillakin maaseudulla tai vähemmän matkustavilla alueilla ei välttämättä ole käteistä saatavilla. Voit halutessasi tuoda osan mukaasi, tai nostaa suuremman summan, kun käyt pankkiautomaatissa, jotta et jää jumiin.

Lentokentän kioskit

Lentokenttäkioskit ovat käteviä, kaikkialla läsnä olevia ja usein valtavia. Lentokenttäkioskit tarjoavat usein huonoja valuuttakursseja ja korkeita maksuja käteisen vaihtamisesta. Voit kuitenkin käyttää niitä viimeisenä keinona, jos tarvitset käteistä, kun tulet maahan. Normaalisti voit joko tuoda käteistä vaihtoon tai nostaa käteistä pankkiautomaatti- tai luottokortiltasi. Jos sinulla on pankkikortti mukanasi, suosittelen käymään pankkiautomaatissa sen sijaan, että vetäydyit lentokentän kioskista.

Luottokortit

Luottokortit ovat hyvä vaihtoehto maksaa ulkomailla ostamistasi asioista ilman käteistä. Siellä on tonnia matkaluottokortteja, jotka eivät veloita kansainvälisiä maksuja, joten jos saat sellaisen, suosittelen käyttämään luottokorttiasi mahdollisimman paljon.

Voit myös yleensä nostaa käteistä ennakkomaksuna luottokortiltasi. Useimmat luottokortit veloittavat kuitenkin käteisennakkomaksuja ja korkeampia korkoja käteisnostoista. Jos päätät käyttää luottokorttiasi ulkomailla, käytän sitä luottokorttitapahtumissa ja nostan rahaa pankkikortillasi.

Käteismuunnos

Pankit ja luotto -osuuskunnat tarjoavat usein edullisimmat muuntokurssit ja rajoitettu maksuihin, jos vaihdat kassan kanssa.

Pankit ja luotto -osuuskunnat kuitenkin usein vaihtaa vain laajalti käytettyjä ja suosittuja valuuttoja, kuten peso tai euro. Jos etsit harvinaisempaa valuuttaa, et ehkä voi vaihtaa valuuttaa pankissasi.

suosituskirjeet apurahoille

Ennen kuin menet pankkiisi, muista tarkistaa heidän valuutanvaihtopolitiikkansa verkossa tai puhua edustajalle puhelimitse. Haluat vahvistaa, että sivuliikkeesi a) tarjoaa todellisuudessa valuutanvaihtopalveluja ja b) käyttää tarvitsemaasi valuuttaa.

Parhaat valuuttavaihtoehdot rahan lähettämiseen ulkomaille

Rahan lähettäminen ulkomaille voi olla kallista ja sisältää paljon piilotettuja maksuja. Yleensä parhaat vaihtoehdot ovat pankkisiirrot tai online -siirrot, joissa on usein kiinteät maksut. Voit tarvittaessa käyttää myös PayPalia tai Western Unionia, joka veloittaa prosenttiosuuden.

Langallinen/online -siirto

Tilisiirtoja , jonka voit tehdä henkilökohtaisesti tai puhelimitse pankissa, tai online -siirrot, jotka voit tehdä verkkopankkitililläsi, ovat parhaita vaihtoehtoja lähettää rahaa ulkomaille.

Useimmat pankit ja luotto -osuuskunnat veloittavat vain pienen kiinteän maksun pankkisiirroista (tyypillisesti 15–30 dollaria), joten jos siirrät suuria summia, säästät maksuissa siirtämällä pankkisi suoraan. Pankkisiirrolla ja online -siirtoilla voit myös siirtää enemmän rahaa kerralla kuin käyttämällä kolmannen osapuolen palvelua, kuten PayPalia tai Western Unionia.

Jos lähetät rahaa ulkomaiselle pankille, tarvitset tietoja vastaanottajalta, mukaan lukien niiden rahoituslaitoksen nimi ja osoite sekä SWIFT- tai IBAN -numero.

PayPal

PayPal on vakaa vaihtoehto rahan siirtämiseen ulkomaisille tileille, mutta mukana tulee enemmän maksuja kuin useimmat pankki- tai online -siirrot. Alle 3 000 dollarin tapahtumista maksat 2,9%: n maksun ja 0,30 dollarin transaktiomaksun. Suuremmista siirroista veloitetaan vähemmän, mutta niitä rajoitetaan. Jos haluat tehdä suuremman tapahtuman, sinun on suoritettava muita henkilöllisyyden vahvistusvaiheita.

Western Union

Western Union veloittaa kiinteän koron rahan siirtämisestä toiselle tilille. Niiden maksut ovat tyypillisesti korkeammat kuin useimmissa pankeissa ja luotto -osuuskunnissa. Sinulta veloitetaan myös valuuttakurssi kansainvälisistä varoista tehdyistä siirroista. Valitettavasti, Useimmat Western Unionin ulkomaankaupat eivät saa suotuisaa valuuttakurssia.

Parhaat valuuttavaihtoehdot valuuttakaupalle

Valuuttakauppa on monimutkainen, nopeatempoinen liiketoiminta. Jos etsit forex -välittäjää, harkitse yhtä seuraavista vaihtoehdoista.

Oanda

Oanda on vahva kaupankäyntialusta, joka tarjoaa laajan valikoiman valuuttapareja (90+). Oanda on ystävällinen uusille kauppiaille, sillä sillä on vähintään $ 0 -tili eikä vähimmäiskauppaerää koskevia vaatimuksia. Oandalla oli myös pienin palkkioiden marginaali seitsemällä tärkeimmällä valuuttaparilla.

Ameritrade

TD Ameritrade on valuutanvaihdon johtaja, jolla on vertaansa vailla oleva valuuttaparivalikoima ja paljon työkaluja sijoittajille. Kaupoista peritään kuitenkin provisioita, ja TD Ameritraden tilillä on vähintään 2 000 dollaria.

korkeakoulun matemaattiset tehtävät ja vastaukset

Parhaat vaihtoehdot ulkomaisen käteisen ostamiseen ja myymiseen Yhdysvalloissa

Oletko palannut matkalta ja paljon ulkomaista käteistä vielä kädessä? Harkitse näitä tapoja ostaa ja myydä valuuttaa Yhdysvalloissa.

Pankkisi

Pankit todennäköisesti tarjoavat sinulle paras kauppa valuutan takaisinostossa , mutta ei välttämättä voi ostaa takaisin kaikenlaista valuuttaa.

Lentokentän kioskit

Jos pankki ei osta rahojasi takaisin, Lentokenttäkioskit ostavat lähes kaikenlaista valuuttaa. Mutta luultavasti et saa suurta valuuttakurssia, mutta et ainakaan jää kiinni käteiseen, jota et voi käyttää!

Nykyiset valuuttakurssit

Katso alla olevasta kaaviosta nykyiset valuuttakurssit sekä Travelexin nykyinen valuuttakurssi. Huomaa, hinnat muuttuvat jatkuvasti. Lisäsin nämä, jotta voit nähdä, miten Travelex -kurssi eroaa ilmoitetusta päivittäisestä valuuttakurssista.

Valuutta Vaihtokurssi

(1 USD =)

Travelex -korko
Kanadan dollari 1 3274 1,1757
Meksikon peso 18 00027 15 9987
Euroopan Euro 0,8934 0,8146
Britannian punta 0,7814 0,7141
Kiinan yuan 6.84 6,0283
Japanin jeni 111,28 98,9324
Australian dollari 1.32 1.1639
Venäjän rupla 59,45 49,9108
Sveitsin Frangi 0,9693 0,8741
Etelä -Afrikan randi 12.91 11.1990

Yhteenvetona

Rahan vaihtaminen voi olla monimutkainen, mutta välttämätön prosessi. Jos vaihdat valuuttaa, sinulla on useita vaihtoehtoja riippuen siitä, kuinka paljon rahaa tarvitset ja minkä valuutan vaihdat. Varmista, että teet tutkimustasi tai olet vaarassa joutua odottamaan odottamattomia ja raskaita lisämaksuja.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Yin ja Yang: Mitä symboli tarkoittaa?

Mitä yin yang -symboli tarkoittaa? Ja mikä on yin ja mikä on yang? Asiantuntijaoppaamme vastaa kaikkiin yin- ja yang-kysymyksiisi.

Regis College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Mantecan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mantecan lukiosta Mantecassa, Kaliforniassa.

Keskipisteen kaavan käyttäminen

Mikä on keskipisteen kaava? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on esimerkkejä keskipisteen kaavasta.

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Philadelphian yliopiston SAT -tulokset ja GPA

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pugetin yliopiston ääni ACT-tulokset ja GPA

Miksi minulla on aaltoilevat kielen reunat?

Mietitkö, mikä aiheuttaa aaltoilevan kielen? Selitämme, mitä aaltoilevat kielen reunat voivat merkitä ja onko sinun syytä huolestua.

Varhaiset päätöksentekopäivät jokaiselle korkeakoululle, jolla on ED

Etsitkö määräaikoja kouluille, joilla on varhainen päätös, kuten Duke, Cornell ja U Penn? Tässä on täydellinen luettelo kaikkien korkeakoulujen aikaisten päätösten määräajoista.

Bowien osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Troyn yliopiston ACT -tulokset ja GPA

10 suosittua tyyppiä: ilmainen tulostettava graafinen paperi

Tarvitsetko tulostettavaa graafista paperia? Tutustu ilmaisten graafisten papereiden PDF- ja JPG-kokoelmiin kaikilla tyylillä sekä vinkkejä niiden käyttöön.

19 vaihetta yliopiston professoriksi

Mietitkö, miten sinusta tulee yliopiston professori? Selitämme työnäkymät ja korkeakouluprofessorin vaatimukset auttaaksemme sinua valmistautumaan ja opastamaan sinut koko opettajankoulutusprosessin läpi.

Cal State Fullertonin pääsyvaatimukset

Hussonin yliopiston pääsyvaatimukset

Wilkesin yliopiston pääsyvaatimukset

New Yorkin teknillisen korkeakoulun SAT -tulokset ja GPA

Paljonko ACT Prep -kurssit maksavat? Asiantuntijavertailu

Kuinka paljon ACT-luokat todella ovat? Jaottelemme ACT: n kokonaiskustannukset auttaaksemme sinua suunnittelemaan eteenpäin.

Heidelbergin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset Marylandin yliopistolle: ACT -tulokset ja GPA

Stevensonin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Mercedin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mercedin lukiosta Mercedissä, Kaliforniassa.

SUNY Geneseon pääsyvaatimukset