Paras Crucible Plot -yhteenveto

feature_thecrucible.jpg

Jos haluat päivittää muistisi juonessa Upokas tai haluat vain selvennyksen siitä, mitä näytelmän jokaisessa näytössä tapahtuu lukiessasi, olet tullut oikeaan paikkaan. Olen kirjoittanut koko juoniyhteenvedon, jaettuna näytöksellä, jotta voit paremmin ymmärtää ja muistaa näytelmän tapahtumat. Bonuksena tämä artikkeli sisältää myös lyhyitä kuvauksia päähenkilöistä ja luettelon tärkeimmistä teemoista, jotka kertovat koko kertomuksen ajan.

Upokas Yhteenveto

Laki 1

Pastori Samuel Parris rukoilee 10-vuotiaan tyttärensä Betty Parrisin sairaan sängyn vieressä. Edellisenä iltana Parris sai hänet tanssimaan metsässä ryhmän tyttöjen kanssa, mukaan lukien hänen teini -ikäinen veljentytär Abigail Williams ja hänen orjansa Tituba. Sittemmin Betty on ollut syvässä unessa eikä reagoi mihinkään yrityksiin herättää hänet. Kaupungissa on levinnyt huhuja, että noituus on Bettin sairauden syy , ja ihmisiä on nyt koottu Parris -talon olohuoneeseen. Maineestaan ​​huolestunut Parris kuulustelee Abigailia tapahtuneesta, mutta Abigail sanoo, että he vain tanssivat.

Eräs nainen nimeltä Ann Putnam sanoo, että hänen tyttärensä Ruth, joka oli tyttöryhmän kanssa, kärsii myös oudosta sairaudesta. Ann väittää lähettäneensä Ruthin tapaamaan Titubaa, jotta Tituba voisi helpottaa kommunikointia Annin muiden vauvana kuolleiden lasten kanssa. Abigail myöntää, että Tituba ja Ruth loivat itse asiassa henkiä metsässä.Abigail ja kaksi muuta tyttöä nimeltä Mercy Lewis ja Mary Warren, jotka olivat myös osa ryhmää metsässä, jätetään yksin Bettyn ​​kanssa. Kun he yrittävät herättää hänet, hän huutaa, että Abigail joi kanan verta loitsuun, joka tappaisi Elizabeth Proctorin. Abigail uhkaa Bettyä ja muita väkivallalla, jos he eivät vaikene tästä.

Maanviljelijä nimeltä John Proctor (Elizabeth Proctorin aviomies) astuu huoneeseen. Muut tytöt lähtevät, ja hän puhuu Abigailin kanssa yksin. Johnilla ja Abigaililla oli suhde, kun Abigail työskenteli palvelijana kotonaan, ja Abigail haluaa sen jatkuvan. John hylkää hänet, koska hän on sitoutunut uudelleen vaimoonsa.

Pastori Hale saapuu Beverleyn kaupungista tutkimaan Bettyn ​​tilannetta, ja Abigail tunnustaa, että Tituba kutsui Paholaisen, kun lisätietoa illasta metsässä tuli ilmi. Kun Titubaa uhkaillaan hirttämällä, hän tunnustaa, että hänet on pakotettu työskentelemään Paholaisen hyväksi. Abigail ja Betty tunnustavat pakotetun osallistumisensa noituuteen ja nimeävät useita muita ihmisiä, jotka he väittävät nähneensä Paholaisen kanssa.

body_fingerpointing.png Teos 1 päättyy perusteettoman sormen osoittamisen kakofoniaan.

Laki 2

Näytös 2 alkaa, kun John ja Elizabeth Proctor keskustelevat noitaoikeudenkäynneistä Salemissa. Elizabeth kertoo Johnille, että hänen on mentävä kaupunkiin ja kerrottava heille, että Abigail on valehtelija. Johnin haluttomuus tehdä niin johtaa riitaan, jossa hän syyttää Elizabethia liian tuomitsevasta ja hän syyttää häntä edelleen tunteistaan ​​Abigailia kohtaan.

Mary Warren, joka meni Salemiin todistamaan vastoin Proctorsin toiveita, palaa taloon ja antaa Elizabethille oikeudessa tekemänsä nuken. Mary paljastaa, että Elizabeth oli syytettyjen joukossa. Elizabeth tietää, että Abigail syyttää häntä, koska hän toivoo voivansa ottaa hänen paikkansa Johnin vaimona. Elizabeth kehottaa Johnia kertomaan Abigailille suoraan, ettei heidän ole mahdollista palauttaa romanttista suhdetta.

Pastori Hale saapuu paikalle ja kyseenalaistaa valvojat heidän uskonnollisesta antaumuksestaan Elizabethia vastaan ​​esitettyjen syytösten vuoksi. John kertoo hänelle, että tytöt ovat petoksia, ja Hale alkaa uskoa häntä. Giles Corey ja Francis Nurse tulevat taloon ja paljastavat, että heidän molemmat vaimonsa (Martha Corey ja Rebecca Nurse) on pidätetty noituudesta. Sitten Hesekiel Cheever ja marsalkka Herrick saapuvat ja antavat luvan Elizabethin pidätykseen. He löytävät Marylle Elizabethin antaman nuken ja huomaavat, että siinä on neula. Tämä vastaa hyökkäystä Abigailia vastaan, jonka väitettiin syyllistyneen Elizabethin henkeen.

mitä tarvitaan päästäkseen Harvardiin

Proctor saa Maryn kertomaan heille, että hän teki nuken oikeudessa ja pisti neulan itseensä ja Abigail istui hänen vieressään. Hale, Cheever ja Herrick eivät vieläkään ole vakuuttuneita siitä, että Abigail valehtelee. Proctor repii pidätysmääräyksen turhautuneena, mutta Elizabeth suostuu menemään virkamiesten kanssa. Proctor kertoo Marylle, että hänen on todistettava Elisabetin puolesta oikeudessa. Mary pelkää tehdä niin, koska hän pelkää Abigailin kääntävän tuomioistuimen häntä vastaan. Proctor ilmaisee tunteensa siitä, että häntä ja kaikkia muita tekopyhiä rangaistaan ​​vihdoin synneistään.

body_johnproctor.png 'Minusta tuntuu todella pahalta itseni suhteen. Miksi et voi antaa tämän mennä ?? ' Voi John, olet niin viehättävä.

Laki 3

Kolmannen näytöksen alussa yleisö kuulee tuomari Hathornen kyseenalaistavan Martha Coreyn aggressiivisesti lavan ulkopuolella. Giles Corey keskeyttää oikeudenkäynnin puolustaakseen vaimoaan ja marsalkka Herrick raahaa hänet kentällä olevaan huoneeseen (lavalla). Heidän mukanaan ovat tuomari Hathorne, kuvernööri Danforth, pastorit Parris ja Hale, Francis Nurse ja Ezekiel Cheever.

Lyhyen keskustelun jälkeen missä syyttäjien väitteiden totuuden kiistävät Francis Nurse ja Giles Corey , Mary Warren ja John Proctor astuvat huoneeseen. Mary myöntää Danforthille, että hän ja muut tytöt valehtelivat koko ajan. Danforth ei ole vakuuttunut siitä, että tämä on totuus, joka perustuu kaikkiin yliluonnollisiin tapahtumiin, joita hän on nähnyt oikeudessa (mukaan lukien ihmiset, joita näennäisesti tukahduttavat henget ja tikarit, jotka hän kuvailee sivulla 84).

Proctor esittää vetoomuksen, jonka on allekirjoittanut 91 ihmistä, jotka ovat valmiita vakuuttamaan Elizabeth Proctorin, Rebecca Nursen ja Martha Coreyn hyvästä luonteesta. Danforth määrää, että kaikille vetoomuksen allekirjoittaneille henkilöille on annettava valtuudet. Proctor esittää Giles Coreyn lausunnon, jossa Corey todistaa, että Thomas Putnam rohkaisi tytärtään Ruthia syyttämään George Jacobsia, jotta Putnam voisi kaapata hänen maansa. Giles kuitenkin kieltäytyy paljastamasta lähteitään, joten tämä todiste on häpäisty, ja hänet pidätetään tuomioistuimen halveksunnasta.

Lopuksi Proctor antaa Danforth Mary Warrenin lausunnon, jossa hän myöntää kirjallisesti, että hän ja muut tytöt valehtelivat. Muut tytöt tuodaan oikeussalista kuulusteltavaksi ja Abigail kiistää Marian syytökset. Marya pyydetään teeskentelemään pyörtymistä, jos se oli hänelle niin helppoa ennen, mutta hän ei pysty toimimaan paineen alla. Abigail ja muut tytöt teeskentelevät noituuden oireita kääntääkseen tuomioistuimen Marya vastaan. Proctor on raivoissaan ja kutsuu Abigailia huoraksi. Hän myöntää, että heillä oli suhde, joten hän joutuu epäluotettavaksi (vaikka se tarkoittaa myös oman maineen tuhoamista). Danforth tuo Elizabeth Proctorin kuulusteltavaksi tästä asiasta, mutta hän peittää tapauksen suojellakseen miestään, koska hän ei ymmärrä, että tämä on jo tunnustanut. Johanneksen syytteet Abigailia vastaan ​​hylätään.

Abigail väittää näkevänsä linnun yläpuolella olevissa koskissa, jonka hän väittää olevan Mary Warrenin tuttu henki, joka on valmis hyökkäämään häntä vastaan. Mary murtuu näiden syytösten paineen alla ja 'tunnustaa', että Proctor on pakottanut hänet työskentelemään Paholaisen hyväksi. Proctor ja Corey pidätettiin , ja Hale jättää tuomioistuimen inhottuna tästä räikeästä irrationaalisuuden osoittamisesta.

milloin sat -tulokset ovat saatavilla

body_devilll.png IDK tämä kaveri vaikuttaa aika siistiltä pomolta.

Laki 4

Neljäs näytös alkaa, kun Herrick poistaa Tituban ja Sarah Goodin vankilasolista, jotta tuomioistuimen virkamiehet voivat pitää kokouksen siellä. Sekä pastori Hale että pastori Parris rukoilevat parhaillaan tuomittujen vankien kanssa, mikä on huolestuttavaa Danforthin ja Hathornen kannalta. Kun Parris saapuu kokoukseen, hän selittää sen Hale itse asiassa yrittää saada vangit tunnustamaan rikoksensa toteuttamisen välttämiseksi. Hän myös paljastaa sen Abigail ja Mercy Lewis ovat paenneet, ja Abigail varasti henkensä säästöt.

Viranomaiset keskustelevat sitten sosiaalisten levottomuuksien tilasta, joka on syntynyt Salemissa niin monien kansalaisten vangitsemisen jälkeen. Hathorne kiistää olevansa kapinan mahdollisuus, mutta Parris on erittäin huolissaan siitä, mitä tapahtuu, jos he ripustavat ihmisiä, kuten Rebecca Nurse ja John Proctor , joita edelleen kunnioitetaan. Hän neuvoo, että he lykkäävät hirttämistä ja jatkavat tunnustuksia, mutta Danforth kieltäytyy, koska se saisi hänet näyttämään huonolta.

Hale saapuu ja sanoo, ettei hän ole saanut tunnustuksia keneltäkään. Ainoa vanki, jolle hän ei ole puhunut, on John Proctor. Viranomaiset päättävät kutsua Elizabeth Proctorin puhumaan hänen kanssaan ja vakuuttamaan hänet tunnustamaan. Kun he jäävät yksin, Elizabeth ilmoittaa Johnille Giles Coreyn kuolemasta, ja John pyytää häntä kertomaan hänelle, pitäisikö hänen tunnustaa. Hän taipuu tunnustamaan, koska hän kokee, että hänen sielunsa on jo lunastuksen ulkopuolella. Hän pyytää Elisabetilta anteeksiantoa, mutta hän sanoo, ettei hänen anteeksianto merkitse mitään, jos hän ei anna anteeksi itselleen. Hän kertoo, että vain hän voi päättää tunnustaako vai ei.

John suostuu alustavasti tunnustamaan, mutta hän kieltäytyy syyllistämästä ketään muuta ja sitten on haluton allekirjoittamaan tunnustuksen. Hän päättää, ettei voi elää läpi loppuelämänsä allekirjoitettuaan nimensä häpeään tällä pysyvällä tavalla. Hän kaappaa tunnustuksen pois viime hetkellä ja repii sen palasiksi ja sinetöi siten kohtalonsa. Toiset pyytävät Elizabethia vakuuttamaan hänet harkitsemaan asiaa uudelleen, mutta hän kieltäytyy riistämästä häntä tästä valinnasta, kun se on ainoa tapa, jolla hän on vihdoin päässyt eroon vihastaan ​​ja näkemään jotain hyvää itsessään. Herrick johtaa John Proctorin ja Rebecca Nursen hirsipuuhun.

body_gallows.jpg Masentava loppu näytelmälle, joka muistuttaa meitä ihmiskunnan pahimmista puolista. Täytyy rakastaa sitä.

Muita tapoja tutkia juoni Upokas

Jos haluat lisätietoja juonesta jokaisessa näytöksessä, voit lukea yksittäisiä yhteenvetoja seuraavista linkeistä:

  • Laki 1
  • Laki 2
  • Laki 3
  • Laki 4

Jokainen artikkeli sisältää lyhyitä ja pitkiä yhteenvetoja sekä keskeisiä lainauksia ja lyhyitä temaattisia analyysejä.

Luettelo tärkeimmistä hahmoista Upokas

Tässä on lyhyt katsaus näytelmän kymmenestä merkittävimmästä hahmosta, mukaan lukien lyhyet kuvaukset heidän tärkeimmistä ominaisuuksistaan. Tämän osion pitäisi antaa sinulle parempi käsitys siitä, keitä nämä ihmiset ovat ja miten he liittyvät toisiinsa.

John Proctor

John on 30-luvun puolivälissä oleva maanviljelijä ulkoisesti vahva ja luottavainen, mutta sisäisesti syyllisyyden vaivaama. Hänen itsensä vihaaminen johtuu suhteesta, joka hänellä oli teini-ikäisen palvelustytön Abigail Williamsin kanssa, mikä petti hänen moraalinsa ja vaimonsa luottamuksen. Muut eivät manipuloi Johnia helposti. Tyhmät ja turvattomat ihmiset valtakunnassa eivät pidä hänestä, koska hän näkee heidän läpi. Hänellä on myös epävakaa luonne ja hän on kauhea ilmaisemaan tunteitaan rakentavalla tavalla.

Abigail Williams

Abigail on 17-vuotias orvotyttö, jonka kasvatti setänsä, pastori Parris sen jälkeen, kun intiaanit murhasivat hänen vanhempansa. Abigail on taitava, kapinallinen, itsekäs ja hieman häiriintynyt teini, joka on valmis ryhtymään rajuihin toimenpiteisiin saadakseen haluamansa. Häntä lyödään John Proctorin kanssa heidän suhteensa jälkeen, ja hän haaveilee vaimonsa korvaamisesta. Hän on syyttäjien johtaja ja manipuloi taitavasti häntä vanhempia ja oletettavasti viisaampia miehiä uskomaan noituuden tarinoitaan.

Elizabeth Proctor

Elizabeth on sairas nainen, joka on naimisissa John Proctorin kanssa. Fyysisistä heikkouksistaan ​​huolimatta Elizabethilla on tietty sisäinen vahvuus, jota Johnilta puuttuu. Hän on erittäin luja uskomuksissaan eikä tee kompromisseja siitä, mitä hän ajattelee miellyttääkseen muita. Hänellä on kuitenkin myös joitakin epävarmuuksia kelvollisuudestaan, jotka hänen mielestään ovat saaneet hänet epäilemään miehensä omistautumista häntä kohtaan ja saattanut auttaa työntämään hänet pois.

Pastori John Hale

Pastori Hale on Beverleyn kaupungin ministeri, jonka oletetaan olevan noituuden asiantuntija. Hale on ylimielinen älymies, joka kokee itsensä tietämättömien pelastajaksi. Hän on vastuussa monien kauhistuttavien tapahtumien käynnistämisestä näytelmässä, mutta lopulta hän on kirottu riittävän itsetuntemuksen ja kriittisen ajattelun kyvyn kanssa ymmärtää, että hän oli väärässä. Hän on emotionaalisesti tuhoutunut syyllisyydestä virheistään.

Pastori Samuel Parris

Parris on epäsuosittu, vainoharhainen ja ahne ministeri, joka johtaa Salemin kaupunkia. Hän on vallanhimoinen, mutta hänellä on heikot vakaumukset ja matala, materialistinen näkemys, jonka avulla hän voi taivuttaa näkemyksiään millä tahansa tavalla, joka antaa hänelle suurimman lisäyksen yleiseen mielipiteeseen. Pienenä ja kiusallisena narsistina Parris välittää näytelmän tapahtumista vain, jos ne vaikuttavat häneen suoraan. Hänen tärkeimmät huolensa ovat maineen ja henkilökohtaisen vaurauden säilyttäminen.

Tituba

Tituba on pastori Parrisin keski-ikäinen orja Barbadokselta. Joku, jolla on hyvin vähän valtaa tässä yhteiskunnassa, häntä käytetään koko näytelmässä syntipukkina muiden hahmojen toiminnassa. Tituba tunnustaa noituuden itsesuojelustaan ​​samalla vihjaen voimakkaaseen vastenmielisyyteen Parrisia kohtaan ja halusta palata kotimaahansa sen vähemmän drakonisen kulttuurin kanssa.

Varapresidentti Danforth

Danforth on hieman pedantti mies, jolla on kokemusta oikeudellisista asioista ja joka ottaa auktoriteettinsa vakavasti. Osittain siksi, että hän on niin kiinnostunut tuomioistuimen koskemattomuuden säilyttämisestä, hän on taipuvainen antamaan paranoian saada parhaansa ja on täysin joustamaton päätöksissään. Hän uskoo tekevänsä metodologista tutkimusta, mutta hän tekee lopulta päätöksiä, jotka perustuvat puolueellisuuteen ja maineen vahingoittumisen pelkoon.

Mary Warren

Mary on teini -ikäinen tyttö, joka on palveluksessa Proctorsissa. Maria on arka ja vaikuttava. Häneen vaikuttaa helposti vertaispaine ja auktoriteettien hyväksyntä tai hylkääminen. Marylla on heikko tunne identiteetistään ja vakaumuksistaan, joten muut hahmot vetävät häntä jatkuvasti eri suuntiin. Hän antaa pelon hallita suurinta osaa päätöksistään.

on 1030 hyvä sat pisteet

Giles Corey

Giles on suorasanainen ikäinen mies, joka on kiistatta pelon pelottomin hahmo. Hän kieltäytyy antamasta kenenkään työntää häntä ympäriinsä. Vaikka hän ei ole muodollisesti koulutettu, hän on älykäs ja oikeudellisesti taitava omalla tavallaan. Hän on joutunut laillisten taistelujen joukkoon aiemmin, ja hän on yksi harvoista, joka ymmärtää, että monet noituuden syytökset ovat poliittisesti motivoituneita.

Rebecca Sairaanhoitaja

Rebecca on lempeä vanha nainen, jota Salemissa arvostetaan erittäin hyvin ja jota kuvataan lähes pyhänä hahmona. Vaikka hän on erittäin hurskas, hän on kerännyt tarpeeksi käytännön viisautta ollakseen skeptinen noituuden syytösten suhteen. Hänestä tulee kaupungin hysterian uhri perheensä ja putnamien välisen poliittisen kiistan vuoksi (sairaanhoitajat estoivat Thomas Putnamin valitun Salemin ministeriön ehdokkaan astumasta virkaan).

cruciblecharacters.jpg Tässä ovat visuaaliset tulkintani joistakin päähenkilöistä. Vasemmalta oikealle: Giles Corey, Mary Warren, Rebecca Nurse, Abigail Williams, John Proctor.

Muita tapoja opiskella Upokas Hahmot

Olemme myös kirjoittaneet artikkeleita, joissa keskitytään erityisesti tiettyihin hahmoihin ja niiden merkitykseen näytelmässä. Näistä linkeistä saat lisätietoja seuraavista hahmoista:

  • John Proctor
  • Abigail Williams
  • Mary Warren
  • Giles Corey
  • Rebecca Sairaanhoitaja

Upokas : Luettelo tärkeimmistä teemoista

Tässä osiossa, Luettelen kuusi merkittävintä teemaa, joita löytyy kaikkialta Upokas yhdessä tärkeiden keskustelukysymysten kanssa. Jos haluat lisätietoja näiden ideoiden roolista tarinassa, tutustu täydelliseen oppaaseemme Upokas teemoja.

kuinka ratkaista rubikin kuutio

Ironia

Upokas on täynnä ironian hetkiä, jotka voivat saada sen näyttämään melkein satiirilta. Miten ironialla näytetään näytelmässä esitetyn yhteiskunnan tekopyhyyttä? Miten se auttaa meitä ymmärtämään paremmin hahmoja?

Hysteria

Tämä näytelmä on yksi populaarikulttuurin vaikutusvaltaisimmista joukkohysterian esityksistä. Miksi joukkohysteria kasvaa yhdestä pienestä tapahtumasta, ja miten hysterian tulipalot leviävät koko näytelmän ajan? Mitä tämä kertoo ihmisluonnosta?

Maine

Huoli maineesta jatkuu koko ajan Upokas . Miksi maine on niin tärkeä tässä yhteiskunnassa? Ketkä hahmot arvostavat eniten mainettaan ja miten tämä vaikuttaa heidän toimintaansa ja näytelmän kulkuun kokonaisuudessaan?

Valta/auktoriteetti

Hahmot sisään Upokas haluavat aina saada valtaa muihin tai ylläpitää korkeaa asemaa, joka antaa heille mahdollisuuden hallita yhteisöään. Miten hahmojen välinen voimadynamiikka muuttuu näytelmän edetessä? Miten halu saada tai säilyttää valtaa ja auktoriteettia vaikuttaa eri hahmojen tekoihin? Miksi valta näyttää vastaavan irrationaalisuutta ja jäykkyyttä?

Petos

Lähes kaikki mitä tapahtuu Upokas on seurausta valheista tavalla tai toisella. Mitkä ovat näytelmän kriittisiä kohtia, joissa totuuden kertominen olisi voinut muuttaa tapahtumien kulkua? Miksi eri hahmot valehtelevat? Miksi näytelmän ihmiset näyttävät niin helposti petettäviltä?

Syyllisyys

Erityisesti John Proctor kamppailee syyllisyyden kanssa Upokas , vaikka viimeisessä näytöksessä myös muut hahmot ilmaisevat näitä tunteita. Kuinka näytelmässä kuvattu yhteiskunta rohkaisee syyllisyyttä ja häpeää? Voittaako Johannes todella syyllisyytensä lopussa? Kenen pitäisi tuntea eniten syyllisyyttä tapahtuneesta?

body_wheelswithinheheels.png Salemissa on pyörät pyörien sisällä, aivan kuten Ann Putnam sanoo näytelmässä. Nämä pyörät edustavat kuitenkin vain itsekkäitä taipumuksia ihmisluonnon juurella.

Muita tapoja opiskella Upokas Teemat

Jos haluat käsitellä näitä teemoja ja niiden ilmaisua koko näytelmän aikana, lue syvällisempi artikkelini pääaiheista Upokas . Voit myös lukea artikkelini McCarthyismista ja Punaisesta pelottelusta, koska ne liittyvät näytelmään saadaksesi lisätietoja kontekstista, jossa Upokas on kirjoitettu ja miksi sen aiheet ovat edelleen ajankohtaisia ​​koko historian ajan.

Bottom Line

Nyt kun olet lukenut koko jutun Upokas yhteenveto, muista tutustua oppaamme muihin osiin saadaksesi lisätietoja pelistä. Etsitpä sitten yhteenvetoja yksittäisistä näytöksistä, analyyseja päähenkilöistä tai erittelyä näytelmän tärkeimmistä teemoista, sinun pitäisi pystyä löytämään tarvitsemasi tiedot vastaamaan kaikkiin englannin opettajasi hämmentävimpiin kysymyksiin. Protip: Jos kaikki muu epäonnistuu, teeskentele, ettet voi vastata kysymykseen, koska luokkasi ärsyttävimmän lapsen tuttu henki hyökkää sinua vastaan.

Mitä seuraavaksi?

Juonesta herää pari yleistä kysymystä Upokas että olemme vastanneet suoraan lyhyissä artikkeleissa. Katso vastauksiamme siihen, miksi Elizabeth pyytää Johnia menemään Salemiin 2. näytöksessä ja miksi pastori Hale palaa Salemiin 4. näytöksessä.

Tarvitsetko lainauksia kirjoittamaasi tappajaesseeseen? Tässä artikkelissa käydään läpi näytelmän tärkeimmät lainaukset ja selitetään niiden merkitys.

Annoin lyhyen luettelon hahmoista tässä artikkelissa, mutta jos haluat täydellisen katsauksen kaikista näytelmässä esiintyvistä, tutustu täydelliseen hahmoluetteloomme.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.