Best Crucible Act 3 Yhteenveto

feature_act3.jpg

Laissa 3 Upokas , tapaamme tuomareita, jotka ovat suorittaneet noita -oikeudenkäyntejä. John Proctor ja Mary Warren kohtaavat lopulta tuomioistuimen totuuden, mutta kuten näette, totuudella on rajallinen valuutta, kun se ei vastaa sitä, mitä ihmiset ovat jo päättäneet uskoa. Lisään lyhyet ja pitkät yhteenvedot näytöksestä 3, luettelon tärkeimmistä lainauksista ja temaattisen analyysin, joka kattaa näytelmän tämän osan tapahtumat.

Upokas Lain 3 yhteenveto - lyhyt versio

Tuomari Hathorne kyseenalaistaa Martha Coreyn lavalla. Giles Corey keskeyttää oikeudenkäynnin puolustaakseen vaimoaan, ja hänet vedetään huoneeseen tuomioistuimen ulkopuolelta (lavalla) kirjoittanut marsalkka Herrick. Heidän mukanaan ovat tuomari Hathorne, kuvernööri Danforth, pastori Parris ja pastori Hale, Francis Nurse ja Ezekiel Cheever.

Lyhyen keskustelun jälkeen, jossa Francis Nurse ja Giles Corey kiistävät syyttäjien väitteiden totuuden, huoneeseen astuvat Mary Warren ja John Proctor. Mary myöntää Danforthille, että hän ja muut tytöt valehtelivat koko ajan. Danforth ei ole vakuuttunut siitä, että tämä on totuus, joka perustuu todisteisiin noituudesta, jonka hän on nähnyt oikeudessa (tutut henget tukehtavat ihmisiä ja tikarit).Proctor esittää vetoomuksen, jonka on allekirjoittanut 91 ihmistä, jotka ovat valmiita vakuuttamaan Elizabeth Proctorin, Rebecca Nursen ja Martha Coreyn hyvästä luonteesta. Danforth määrää määräykset, jotka on laadittu kaikille vetoomuksen allekirjoittaneille ihmisille. Proctor esittää Giles Coreyn lausunnon missä Corey todistaa, että Thomas Putnam rohkaisi tytärtään Ruth Putnamia syyttämään George Jacobsia, jotta Putnam voisi kaapata Jacobsin maan. Giles kuitenkin kieltäytyy paljastamasta, kuka antoi hänelle nämä tiedot, joten hänet pidätetään tuomioistuimen halveksunnasta ja hänen syytöksensä hylätään.

Lopuksi, Proctor antaa Danforth Mary Warrenin lausunnon, jossa hän myöntää kirjallisesti, että hän ja muut tytöt teeskentelivät. Danforth vie tytöt oikeussalista kuulusteltavaksi. Abigail kiistää Marian syytökset. Tuomarit epäilevät Marya vieläkin enemmän, kun hän ei pysty teeskentelemään pyörtymistä kuten hän sanoi oikeussalissa. Abigail sanoo sitten tuntevansa hengen huoneessa, mikä raivostuttaa Proctoria. Hän kutsuu häntä huoraksi ja myöntää, että heillä oli suhde, joten hän joutuu epäluotettavaksi. Danforth tuo Elizabeth Proctorin kuulusteltavaksi tästä asiasta, mutta hän peittää asian suojellakseen Johnin mainetta. Hän ei tiedä, että hän on jo tunnustanut. Johanneksen syytökset hylätään myöhemmin.

Abigail väittää nähneensä linnun kosken päällä, jonka hän väittää olevan Mary Warrenin henki valmis hyökkäämään häntä vastaan. Muut tytöt seuraavat Abigailin johtoa ja ryhtyvät Maryyn. Kauhistunut Maria murtuu näiden syytösten paineen alla ja tunnustaa, että Johannes pakotti hänet työskentelemään Paholaisen hyväksi. Proctor ja Corey pidätettiin , ja Hale jättää tuomioistuimen inhottuna tästä räikeästä irrationaalisuuden osoittamisesta.

body_handcuffs.jpg Olet varmaan nähnyt tämän tulevan. John Proctor ei aio päästä eroon siitä, että hän oli niin saatanallisen komea paljon pidempään (anteeksi).


Upokas Lain 3 yhteenveto - pitkä versio

Tämä teos tapahtuu Salemin kokoushuoneen vahtitiloissa, joka on aivan oikeussalin ulkopuolella. Yleisö kuulee tuomari Hathornen kuulustelevan Martha Coreyä pois lavalta (oikeudessa).Hän esittää hänelle useita johtavia kysymyksiä yrittäessään saada hänet tunnustamaan noituuden. Giles Corey yrittää keskeyttää väittäen, että syytökset ovat vain Thomas Putnamin maanhimoa. Marsalkka Herrick raahaa Gilesin oikeussalista vahtitilaan (lavalle). He ovatjota seurasivat Francis Nurse, pastori Hale, tuomari Hathorne, apulaiskuvernööri Danforth, Ezekiel Cheever ja pastori Parris. Danforth kehottaa Gilesia keskeyttämään oikeudenkäynnin. Hän vaatii, että jos Giles haluaa esittää todisteita vaimonsa puolustukseksi, hänen on noudatettava menettelyä ja annettava todistus. Francis Nurse sanoo, että hänellä on todisteita siitä, että tytöt ovat petoksia. Tämä väite on huolestuttava Danforthille, koska hän on jo tuominnut monet ihmiset todistuksensa perusteella.

Tällä hetkellä, John Proctor johdattaa Mary Warrenin vaatehuoneeseen. Mary ei puhu aluksi, mutta Proctor kertoo Danforthille, että hän on allekirjoittanut sopimuksen, joka osoittaa, ettei hän ole koskaan nähnyt henkiä. Mary epäröi kertoa Danforthille, että tytöt valehtelivat koko ajan. Danforth varoittaa Proctoria, että hänen olisi parempi olla varma, että tämä uusi todiste on totta, ja kyseenalaistaa hänen aikomuksistaan. Proctor sanoo, ettei hänellä ole halua horjuttaa tuomioistuinta, ja hänen ainoana tavoitteenaan on pelastaa vaimonsa.

Cheever paljastaa, että Proctor repi pidätysmääräyksen, kun he tulivat ottamaan hänen vaimonsa, ja Danforthista tulee jälleen epäilyttävä. Hän esittää Proctorille pari kysymystä uskonnollisesta antaumuksestaan ​​ja kirkonkäynnin katkeamisesta, ja Proctor toistaa, ettei hän ole viime aikoina käynyt kirkossa, koska hän vihaa Parrisia.Danforth kokee edelleen, että tytöt puhuvat totta, koska hän on nähnyt heidät puukotettuina ja henkien tukahduttamina oikeudessa.Proctor vastustaa huomauttamalla, kuinka outoa on, että kaikkia näitä ihmisiä, joilla on aina ollut hyvä maine, syytetään nyt yhtäkkiä noituudesta.Danforth ja Hawthorne kertovat sitten Johnille, että Elizabeth on raskaana, mikä tarkoittaa, että he säästävät häntä ainakin lapsen syntymään asti.Proctor kieltäytyy luopumasta syytöksistä tyttöjen väärentämisestä, vaikka hänen vaimonsa on turvassa.Hänen ystäviensä vaimot ovat edelleen vaarassa, ja hän on päättänyt paljastaa Abigailin valehtelijaksi.

Danforth suostuu tarkastelemaan Proctorin todisteita, jotka ovat vetoomus, jonka on allekirjoittanut 91 kunnioitettavaa ihmistä todistaen Rebecca Nursesta, Martha Coreystä ja Elizabeth Proctorin hyvistä hahmoista. Parris vaatii, että vetoomuksen allekirjoittaneet kutsuttaisiin kuulusteltavaksi. Danforth määrää pidätysmääräykset Francis Nursen kauhuksi, joka lupasi vetoomuksen allekirjoittaneille ihmisille, ettei heillä ole kielteisiä vaikutuksia. Danforthin mukaan heidän ei pitäisi pelätä mitään, jos he ovat todella hyviä kristittyjä.

Proctor antaa sitten Danforth Giles Coreyn ilmoituksen. Corey sanoo, että Putnam käski tyttärensä Ruthia syyttämään George Jacobsia noituudesta, jotta Putnam voisi ottaa Jacobsin maan. Corey kieltäytyy kuitenkin kertomasta Danforthille sen henkilön nimi, joka antoi hänelle nämä tiedot, ja kun Putnamilta kysytään suoraan, hän kiistää sen.Hale sanoo, että Gilesia ei voi syyttää siitä, että hän on säilyttänyt ilmoittajansa nimettömyyden, koska kaikki kaupungissa pelkäävät tuomioistuinta.Danforth vaatii, että viattomilla ihmisillä ei ole syytä pelätä. Giles on pidätetty tuomioistuimen halveksunnan vuoksi.

Proctor yrittää rauhoittaa kaikkia ja antaa Mary Warrenin esityksen Danforthille. Siinä todetaan, että hän ei koskaan nähnyt Panettelijaa tai muita henkiä, ja muut tytöt valehtelevat.Ennen kuin Danforth ottaa esityksen vastaan, Hale yrittää saada hänet antamaan asianajajan väitellä Proctorin todisteita oikeudessa eikä pyytää Proctoria puolustamaan sitä yksin.Danforth sanoo, että noituus on näkymätön rikos, joten noita ja uhri ovat ainoat todelliset todistajat.Tämä tarkoittaa sitä, että vain uhri saa luotettavan todistuksen oikeudessa (koska ilmeisesti noita ei voi luottaa), joten asianajajat ovat tarpeettomia.

Luettuasi esityksen, Danforth kysyy Marialta, uhkasiko Proctor häntä saamaan hänet muuttamaan todistuksensa. Maria sanoo ei, hän puhuu nyt totta. Danforth käskee muita tyttöjä tuoda huoneeseen.Danforth ilmoittaa heille syytöksistä, joita Maria on esittänyt heitä vastaan, ja Abigail kiistää Marian syytökset jyrkästi. Proctor huomauttaa, ettei Marialla ole mitään syytä esittää näitä väitteitä, ellei hän puhu totta. Hänkehottaa Marya kertomaan Danforthille tytöistä, jotka tanssivat metsässä.Parris joutuu myöntämään löytäneensä he tanssimaan, ja Hale vahvistaa.Danforth on järkyttynyt näistä tiedoista ja hänestä tulee vähemmän luottavainen Abigailille.

Sitten Hathorne kyseenalaistaa Marian hänen aiemmasta käytöksestään oikeudessa uuden todistuksensa valossa.Mary sanoo teeskentelevänsä pyörtyessään oikeudessa aiemmin. Hathorne ja Parris kertovat Marylle teeskentelevänsä pyörtyvänsä uudelleen heti, jos hän on niin hyvä näyttelijä. Mary ei voi teeskennellä pyörtyvänsä oikeussalin ympäristön ulkopuolella.

Danforth kysyy Abigaililta, onko mahdollista, että henget saattoivat olla hänen päässään.Abigail loukkaantuu näistä syytöksistä ja osoittaa, kuinka paljon hän on kärsinyt noitien käsistä. Hän lakkaa puhumasta yhtäkkiä ja väittää tuntevansa hengen huoneessa. Muut tytöt matkivat häntä. Danforth ryhtyy tekoihin ja epäilee Marya välittömästi noituudesta, mikä on Abigailin tarkoitus. Mary yrittää paeta, peläten henkensä puolesta, jos muut tytöt syyttävät häntä. Proctor estää Marya lähtemästä ja tarttuu Abigailiin raivoissaan hiuksista ja kutsuu häntä huoraksi. Hän myöntää heidän suhteensa ja selittää, että Abigail syytti vaimoaan noituudesta, koska tämä haluaa olla hänen kanssaan. Danforth on kauhuissaan, ja Abigail kieltäytyy vastaamasta syytöksiin, mikä häiritsee Danforthia entisestään.

Danforth määrää Elizabeth Proctorin kuulusteltavaksi tästä asiasta, kun John väittää, ettei Elizabeth kykene valehtelemaan. John ja Abigail joutuvat molemmat kääntämään selkänsä hänelle, kun häntä kuulustellaan, joten hän ei tiedä, että John on jo tunnustanut asian. Elizabeth sanoo erottaneensa Abigailin, koska hän epäili Abigailin läheistä suhdetta miehensä kanssa. Kysyttäessä tarkemmin, hän valehtelee ja sanoo, että hänen epäilynsä oli perusteeton Johnin maineen suojelemiseksi. Danforth pitää tätä todisteena siitä, että Proctor valehtelee asiasta ja erottaa Elizabethin. Hale huomauttaa, että on täysin järkevää, että Elizabeth valehtelee puolustaakseen miehensä mainetta. Hän uskoo, että Proctor puhuu totta.

Abigail estää järkeviä keskusteluja esittämällä, että näkee ja puhuu linnulle, jonka hän väittää olevan Mary Warrenin henki. Kaikki tytöt alkavat toistaa kaikkea mitä Mary sanoo.Danforth on jälleen kerran vakuuttunut tästä toverista.Hän painostaa Mariaa tunnustamaan olevansa liitossa Paholaisen kanssa. Mary on kauhuissaan elämästään, joten hän huutaa, että Proctor on Paholaisen mies ja on pakottanut hänet noituuteen (ollakseni oikeudenmukainen, hän painosti häntä muuttamaan todistustaan). Danforth esittää Proctorille pari syyttävää kysymystä.

Proctor tuomitsee Danforthin, koska tämä on osallistunut pelkoon ja tietämättömyyteen jättämällä tytöt petoksiksi. Hän syyttää myös itseään epäröimisestä esittää totuus. Hän näkee, että hänen ja muiden synkemmät taipumukset ovat johtaneet tähän onnettomuuteen, ja he kaikki menevät lopulta helvettiin. Danforth määrää Proctorin ja Coreyn pidättämään ja lähettämään vankilaan. Hale inhoaa tapaa, jolla Danforth on suorittanut tutkinnan, ja kieltäytyy enää osallistumasta oikeudenkäyntiin.

body_spiritbird.jpg Näin kuvittelen Mary Warrenin väärennetyn lintuhengen. Hän on eräänlainen kana.

Upokas Laki 3 lainauksia

Tässä on luettelo keskeisistä lainauksista, jotka ovat olennaisimpia lain 3 temaattisen kehityksen kannalta. Selitän lyhyesti kunkin merkityksen kontekstissa. Jos haluat laajemman otteen, tutustu täydelliseen luetteloon kaikkien neljän teoksen keskeisistä lainauksista.

Mutta teidän on ymmärrettävä, sir, että henkilö on joko tässä tuomioistuimessa tai hänet on laskettava sitä vastaan, sillä ei ole tietä. Tämä on terävä aika, nyt, tarkka aika - emme elä enää hämärässä iltapäivässä, kun paha sekoitti itsensä hyvään ja hämmentyi maailmaan.

Danforth, s. 87

Tässä, Danforth vahvistaa tuomioistuimen näkemyksen mustavalkoisuuden. Kaikkia, jotka eivät täysin tue tuomioistuimen toimia, pidetään epäilyttävinä. Tuomareilla ei ole varaa epäselvyyksiin tai epäilyksiin heidän päätöksiinsä, koska heidän auktoriteettinsa kärsii kaiken kaikkiaan. Hallinnan ylläpitämiseksi he pyrkivät luomaan illuusion tarkkuudesta tuomitsemisprosessissa.Se on illuusio, joka on luotu yhtä paljon itselleen kuin muullekin Salemille.He haluavat tuntea olonsa turvalliseksi tietäessään tekevänsä oikein, ja he voivat tehdä sen vain murskaamalla täysin kaikki epävarmuutensa.

Kuinka puolustaa syytettyä tavallisessa rikoksessa? Yksi kutsuu todistajia todistamaan syyttömyytensä. Mutta noituus on kasvoiltaan ja luonteeltaan ipso facto näkymätön rikos, eikö totta? Kuka siis voi olla sen todistaja? Noita ja uhri. Ei kukaan muu. Nyt emme voi toivoa, että noita syyttää itseään; myönnetty? Siksi meidän on luotettava hänen uhreihinsa - ja he todistavat, lapset varmasti todistavat. Mitä noitiin tulee, kukaan ei kiellä, että olemme innokkaimpia kaikkien heidän tunnustuksistaan. Mitä asianajaja voi siis tuoda esiin?

Danforth, s. 93

mitkä merkit ovat yhteensopivia Härän kanssa

Tämä lainaus osoittaa Danforthin perustelut näiden kokeiden suorittamiselle.Se antaa meille käsityksen väärästä logiikasta, jonka tuomioistuimen virkamiehet ovat omaksuneet hysterian edessä.Koska rikos on näkymätön, puolueettomia todistajia ei ole saatavilla; Ainoat ihmiset, jotka voivat todistaa, mitä todella tapahtui, ovat noita ja hänen uhrinsa. Tämä tarkoittaa, että jokainen tapaus on väistämättä hänen sanomansa tilanne jossa syytettyä epäillään välittömästi ja hänet pakotetaan tunnustamaan ilman mahdollisuutta puolustautua. Noituutta ja paholaista ympäröivä kauhu on niin suuri, että virkamiehet jättävät huomiotta sen tosiasian, että syyttäjillä saattaa olla syytä valehdella kokemuksistaan.

Kuulin muiden tyttöjen huutavan ja sinä, kunnia, näytit uskovan heitä, ja minä - Se oli vain urheilua alussa, sir, mutta sitten koko maailma huusi henkiä, henkiä ja minä - lupaan teille, herra. Danforth, luulin vain nähneeni heidät, mutta en nähnyt.

Mary Warren, s. 100

Mary Warren yrittää selittää toimintansa aiemmin näytelmässä menestyksellä. Tuomarit epäilevät häntä skeptisesti todistuksen todellisen jyrkän muutoksen jälkeen. Kaikissa tyttöjen todistuksissa ei oteta huomioon psykologisia elementtejä ja sitä, miten vertaispaine ja voimakkaiden aikuisten hyväksyntä voivat rohkaista heidän käyttäytymistään. Mary yrittää kuvata oikeussalissa olemisen kokemusta. Kaikki hänen ystävänsä huusivat noidista, Danforth uskoi heihin, ja sitten kaupunki uskoi myös heitä. On helppo nähdä, kuinka Maryn kaltainen henkilö, joka on kuvattu vaikuttavaksi seuraajaksi, heijastaisi muiden tekoja ja uskomuksia sopeutuakseen ja tuntea olevansa arvostettu.

Tuli, tuli palaa! Kuulen Luciferin saappaan, näen hänen likaiset kasvonsa! Ja se on minun kasvoni ja sinun, Danforth! Niille viiriäisille, jotka tuovat miehiä tietämättömyydestä, kuten minä olen pyyhkäissyt, ja kuten sinä viiriäisiä nyt, kun tiedät kaikessa mustassa sydämessäsi, että tämä on petos - Jumala kiroaa erityisesti meidän kaltaisiamme, ja me poltamme, me poltamme yhdessä!

Proctor, s. 111

John Proctor on järjissään, kun tämä teko on ohi, koska hän on niin turhautunut tapaan, jolla tuomioistuimen virkamiehet ovat päättäneet sulkea silmänsä valheilta, joita kerrotaan heidän edessään.Tästä on tullut heille ylpeys. Heillä ei ole todellista halua oikeudenmukaisuuteen; he haluavat vain todistaa olevansa oikeassa. Johannes kuvaa näkyä helvetistä, jossa Paholaisen kasvot ovat vain heijastus hänen kasvoistaan ​​ja kaikkien muiden kasvojen, jotka ovat sallineet tämän tragedian tapahtua. Hän viivytti paljastamasta tietämystään Abigailin valheista tuomioistuimelle, ja virkamiehet luottivat edelleen syyttäjiin. He kaikki ovat aktiivisesti päättäneet kannustaa tietämättömyyttä ja vainoharhaisuutta omasta edustaan ​​sen sijaan, että he ruisisivat kriittistä ajattelua ja logiikkaa prosessiin.

body_hell.jpg Nyt ei ole paluuta.

Upokas Laki 3 Temaattinen analyysi

Tässä osiossa, Annan lyhyen analyysin jokaisesta pääteemasta, joka esiintyy näytöksessä 3 Upokas . Työskentelen täydellisen temaattisen analyysin parissa, jonka pitäisi tulla pian saataville, joten pysy kuulolla!

Ironia

Kun Hathorne kyseenalaistaa Martha Coreyn, hän sanoo, ettei hän voi olla noita, koska 'en tiedä mitä noita on' (s. 77).Hathorne vastustaa sanomalla, että jos hän ei tiedä, mitä noita on, hän ei voi tietää varmasti, ettei hän ole sellainen. Vaikka virkamiesten tarkoituksena on löytää totuus, he todella kutovat vain kertomuksen valheista, jotka sopivat heidän puolueellisuuteensa, jättäen huomiotta kaiken, mitä syytetty sanoo.

Tämän teoksen lopussa on myös traagista ironiaa, kun Elizabeth viedään kuulusteltavaksi sen jälkeen, kun John on tunnustanut suhteensa Abigailiin.Tietämättä, että hän on jo tunnustanut, hän valehtelee suojellakseen häntä. Hän kuvailee itsensä irrationaalisesti kateelliseksi vaimoksi. Ja niin eräänä iltana menetin tajuntani, luulen, ja laitoin hänet valtatielle '(s. 105). Aina, kun ikuisesti rehellinen Elizabeth päätti valehdella, sattui myös olemaan se hetki, jolloin hänen oli tärkeintä puhua totuus. Sekä hän että John ryhtyvät toimiin suojellakseen toisiaan eri tavoin, mutta he pahentavat tilannetta, koska heidän prioriteettinsa ovat väärin.

Hysteria

Esillä oleva hysteria Upokas saavuttaa huippunsa 3 -näytöksen aikana. Kaikkialla on esimerkkejä siitä, että tuomioistuimen virkamiehet jättävät huomiotta logiikan ja todisteet tietämättömyyden ja vainoharhaisuuden puolesta. Tulee selväksi, että tuomioistuin on päättänyt uskoa syyttäjiä, ja kaikki esitetyt todisteet, jotka osoittavat, että he ovat petoksia, diskontataan.Kun vetoomus, jossa todistetaan syytettyjen naisten hyvästä luonteesta, esitetään, Danforthin, Hathornen ja Parrisin reaktio on pidättä sen allekirjoittaneet ihmiset sen sijaan, että se katsoisi, että tämä saattaa viitata naisten viattomuuteen.Danforth on vakuuttunut siitä, että maassa on liikuttava juoni Kristuksen kukistamiseksi! (s. 91), ja kaikki, jotka epäilevät tuomioistuimen päätöksiä, ovat mahdollisesti mukana. Joukkohysterian voima paljastuu edelleen, kun Mary ei voi teeskennellä pyörtyvänsä emotionaalisesti varautuneen oikeussalin ympäristön ulkopuolella. Hän uskoi nähneensä henkiä aikaisemmin, koska hän joutui ympärillään olevien harhaluuloihin.

Abigail myös häiritsee tuomareita kaikesta järkevästä tutkimuksesta tässä teossa pelaamalla massahysteriaa. Danforth, jolla on eniten auktoriteettia, on myös myydyin hänen teostaan, ja vain muutama huuto vakuuttaa hänet, että hän on noituuden läsnä.Tämä johtaa Maryn hysteeriseen syytökseen Proctoria, kun hän tajuaa, että hysteriahirviö kuluttaa hänet, jos hän ei osallistu siihen.

Maine

John Proctor sabotoi hänen mainettaan, koska hän ymmärtää, että se on ainoa tapa, jolla hän voi luotettavasti häpäistä Abigailin.Tämä ei ole päätös, joka tehdään kevyesti kaupungissa, jossa maine on niin tärkeä.Johannes myöntää, että hän on virallisesti hyväksynyt [hänen] hyvän nimensä tuomion (s. 103). Elizabeth ei kuitenkaan ymmärrä välittävänsä hänestä tarpeeksi, jotta hän voisi sabotoida maineensa pelastaakseen hänen henkensä. Hän toimii olettaen, että hänen maineensa on edelleen ensiarvoisen tärkeä eikä paljasta asiaa.

Huoli maineesta ilmaistaan ​​myös tässä teossa Danforthin ja Halen toimesta, jotka molemmat viittaavat jo tekemiinsä päätöksiin, joissa ihmiset tuomitaan kuolemaan tai vankeuteen. Danforth ei halua hyväksyä Marian todistusta, koska jos se on totta, se merkitsisi, että hän teki paljon virheitä, mikä voisi tuhota hänen uskottavuutensa. Hale on halukkaampi ajattelemaan tehneensä virheen ('Pyydän sinua, lopeta nyt ennen kuin toinen tuomitaan!' (S. 105), mutta hän on erittäin huolissaan päätösten muuttamisesta totuuden mukaiseksi. hänen nimensä päätyä historian tietämättömälle puolelle.

Valta ja auktoriteetti

Halut säilyttää valta ja auktoriteetti ovat merkittävässä roolissa tämän teoksen hahmojen, erityisesti tuomarien, toiminnassa.Danforth ja Hathorne kieltäytyvät kuulemasta Giles Coreyn todisteita, koska hän ei esitä sitä oikeiden kanavien kautta.Oikeuden häiriöitä käsitellään suurella epäilyllä.John Proctorilta kysytään heti, aikooko hän kaataa tuomioistuimen yrittäessään esittää ristiriitaisia ​​todistuksia. Valta -asemassa olevat ihmiset eivät kykene näkemään asioita toisesta näkökulmasta, koska heidän keskittymisensä on keskittynyt niin auktoriteetin säilyttämiseen. Kun todisteita esitetään, käy ilmi, että tuomioistuin on enemmän huolissaan erehtymättömyyden ylläpitämisestä kuin oikeudenmukaisten päätösten tekemisestä.

Petos

John Proctor kehottaa Mary Warrenia kertomaan totuuden noituussyytösten petollisesta luonteesta ja mainitsee esimerkkejä pyhistä kirjoituksista kannustaakseen häntä toimimaan oikein.Samaan aikaan, hän ei ole vielä esittänyt totuutta tapauksestaan, mikä antaisi Marian syytteille Abigailia vastaan ​​enemmän uskottavuutta. Vaikka hän lopulta tekee niin, On mielenkiintoista ajatella, miten tapahtumien kulku olisi voinut poiketa toisistaan, jos hän ei olisi kestänyt niin kauan paljastaa totuuden tuomioistuimelle.

On selvää, että Salemissa tavaroiden lakaiseminen maton alle tai naamioiminen sopivien julkisivujen taakse on elämäntapa. Kun totuus lopulta paljastuu, se on tuomareille vieras.Kuinka Mary pystyy teeskentelemään pyörtyvänsä oikeussalissa, mutta ei nyt? Kuinka voisi Abigail Williams, viaton teini -uhri, on suhde John Proctorin, Forthright Farmerin ja Family Manin kanssa? Ja kuinka hän saattoi olla tarpeeksi petollinen vetämään pois tällaisia ​​dramaattisia vääriä syytöksiä? Tällaiset kerrokset ihmisten psykologiassa ja käyttäytymisessä ovat hämmentäviä, koska ne jäävät yleensä piiloon.

body_deception.jpg Kukaan, joka pystyy kääntämään tapahtumien kulun, ei selvitä totuutta siitä, mitä Salemin vertauskuvallisten lattialautojen alla piilee, kunnes on liian myöhäistä.

Upokas Luku 3 Yhteenveto

Nyt a nopea katsaus tapahtumaan laissa 3. Cue -luettelomerkit!

 • Danforth kyseenalaistaa Martha Coreyn.
 • Giles Corey vastustaa tätä ja väittää tuomarien kanssa ja väittää, että häntä vastaan ​​esitetyt syytökset ovat valheellisia.
 • Mary ja John saapuvat, ja Mary paljastaa, ettei hän itse nähnyt henkiä.
 • John esittää vetoomuksen todisteena Elizabeth Proctorin, Rebecca Nursen ja Martha Coreyn hyvästä luonteesta, mutta se on epäonnistunut; Danforth on antanut luovutusoikeuden merkityille.
 • Giles ilmoittaa Danforthille, että Thomas Putnam käski Ruth Putnamia syyttämään George Jacobsia, jotta Putnam voisi saada Jacobsin maan.
 • Giles ei kuitenkaan paljasta, kuka kertoi hänelle tämän, joten hänet pidätetään tuomioistuimen halveksunnasta.
 • Danforth tarkastelee Maryn laskeutumista, jossa hän todistaa tyttöjen teeskentelevän.
 • Tytöt tuodaan ja kuulustellaan, ja Abigail kiistää syytökset.
 • Mary ei voi teeskennellä pyörtyvänsä käskystä, mikä saa Danforthin, Parrisin ja Hathornen epäilemään hänen tarkistettua todistustaan.
 • John myöntää epätoivoisessa suhteessaan Abigailin kanssa, mutta yleensä totuudenmukainen Elizabeth ei vahvista väitteitään, koska hän ei tiedä, että hän on jo tunnustanut.
 • Abigail ja muut tytöt käyttäytyvät kuin Maria on noidannut heitä ja syyttää Johnia työskentelemästä Paholaisen hyväksi pelätessään, että tuomioistuin tuomitsee hänet.
 • John Proctor ja Giles Corey pidätetään, ja Hale jättää oikeuden.

Laissa 3 tehdään selväksi, että tuomioistuimen virkamiehet eivät halua nähdä syytä. On kuitenkin edelleen kysymys siitä, kuka lopulta joutuu kuolemantuomioon näiden väärien syytösten vuoksi ja mitä oikeudenkäynnin seurauksia on Salemissa. Kaikki tämä ja paljon muuta paljastetaan lain 4 viimeisessä luvussa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA