Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

feature_bestcollegesearchsites

Etkö ole varma, mistä aloittaa yliopistotutkimus? On tuhansia online-resursseja, jotka auttavat oppilaita löytämään oikean koulun. Tässä artikkelissa, Esittelen kymmenen parasta sivustoa, joilla voit suorittaa yliopistohakusi, ja selitän sitten, miten pääset alkuun korkeakoulujen tutkimiseen käyttämällä kolmea parhaista sivustoista. Kussakin osiossa sivustot järjestetään ehdottomasti parhaimmiksi niille, jotka ovat edelleen hyviä, mutta eivät # 1.

Aloittaminen: Parhaat tietopohjaiset sivustot korkeakouluhaun aloittamiseen

Jos olet vasta alkanut tutkia korkeakouluja ja tarvitset apua kiinnostavien koulujen löytämisessä, tutustu näihin sivustoihin, jotta pääset alkuun.College Boardin iso tulevaisuus

Tämä on hyvä paikka oppia korkeakouluista, jos olet vasta aloittamassa hakua. Se palvelee opiskelijoita, jotka eivät ehkä tiedä mistä aloittaa, ja opastaa sinut läpi tutkimusprosessin. Siellä on opas nimeltä '' College Search Step-by-Step '' opiskelijoille, jotka eivät ole varmoja siitä, miten etsiä hakuprosessia. Se kysyy erityiskysymyksiä siitä, mitä etsit koulussa, ja antaa sinulle 'tilannekuvan' mieltymyksistäsi, jotta voit päättää, mihin hakea.

body_bigfuture2

Yliopistojen hakusivulla Löydät korkeakouluottelut eri kiinnostavien kriteerien perusteella tai voit etsiä kouluja suoraan. Voit myös verrata kouluja, mutta tietomäärä on vähemmän hämmästyttävä kuin jotkut muut sivustot, joten se voi olla helpompi sulattaa.

body_bigfuture

College InSight

Jos olet tieteellisesti ajatteleva henkilö, tämä sivusto todennäköisesti kiinnostaa sinua. Sinulla on mahdollisuus aloittaa haku tietty korkeakoulu, sinua kiinnostava aihe tai oman taulukon luominen erilaisista muuttujista verrata kouluja kaikilla valitsemillasi tiedoilla.

body_collegeinsight

mikä on analyyttinen paperi

Tällä sivustolla on valtava määrä tietoa jokaisesta koulusta, joka sisältää muuttujia, kuten ylioppilaskunnan taloudellisen ja rodullisen monimuotoisuuden, sekä laajat tilastotiedot velasta ja taloudellisesta tuesta. Tämä on hyödyllinen resurssi vertailla korkeakouluja vierekkäin kovien tietojen perusteella. Voit valita kohdekoulun ja vertailukoulun, ja sivusto luetteloi kunkin koulun tiedot taulukkoina. Se on hyvä tapa saada objektiivinen näkemys siitä, millainen jokainen koulu on.

Jos et ole niin kiinnostunut tarkastelemaan joukkoa tietoja, saatat löytää tämän sivuston olevan ylivoimainen, mutta jos yrität löytää helppo tapa verrata koulun tilastoja ilman profiilin luomista tämä on paikka mennä.

body_collegeinsight2

Tämä on vain kuvakaappaus vertailutaulukkojen yläosasta - tämän alapuolella on paljon enemmän tilastoja.

College Navigator

Tällä sivustolla (jonka on laatinut Kansallinen koulutustilastokeskus) ei ole kauneinta käyttöliittymää, mutta se on hyödyllistä löytää luotettavaa tietoa kaikista korkeakouluista maassa. Jos tiedät jo haluamasi koulun, voit etsiä sitä suoraan. Voit myös etsiä osavaltion tai jopa suuntanumeron mukaan. Myös tutkintotasolle ja korkeakoulutyypille on suodattimia, joten voit etsiä vain julkisia tai yksityisiä korkeakouluja tai vain 4-vuotisia korkeakouluja.

body_collegenavigator

Jokaisella korkeakoululla on sivu, joka sisältää olennaiset tiedot, mukaan lukien tiedot kustannuksista ja taloudellisesta tuesta, valinnoista, tarjotuista ohjelmista, valmistumisasteista, yleisurheilusta ja muista yleisistä tilastoista.

Tämän sivuston haittapuoli on, että tiedot voivat olla ylivoimaisia ​​ja vaikeasti sulavia koska tietoa on niin paljon. Jos haluat jotain vähemmän kuivaa ja tieteellistä, kannattaa ehkä etsiä muualta, mutta jos etsit vain tosiasioita ilman röyhelöitä, tämä on hyvä resurssi.

Inside Scoop: Sivustot, joilla on paras opiskelijoiden palaute ja korkeakoulujen matchmaking

Tässä seuraavassa osassa tuodaan esiin sivustot, jotka sopivat parhaiten silloin, kun sinulla on jo käsitys mistä kouluista olet ajatellut ja olet kiinnostunut vertailemaan niitä ja oppimaan lisää siitä, sopivatko ne todella hyvin.

Cappex

Tämä on loistava sivusto koulujen vertaaminen, pääsymahdollisuuksien laskeminen, taloudellisen tuen laskeminen ja vain selvittäminen, onko koulu sinulle hyvä ottelu yleensä. Sinua pyydetään luomaan profiili, jonka avulla sivusto voi sitten selvittää, mitkä koulut voisivat toimia parhaiten sinulle tärkeimmän perusteella. Siellä on myös opiskelijoiden arvosteluja, joten kovien tietojen vertailun lisäksi voit myös verrata ihmisten mieltä kouluun. Siellä on jopa ominaisuus, joka auttaa sinua suunnittelemaan kampuskäyntejä!

32 näytöstä lauantaihin

body_cappex

Tällä sivustolla on yksi parhaista tasapainoista kattavan datan ja käyttäjäystävällisen kokemuksen välillä, joka kertoo sinulle, mitä todella haluat tietää korkeakouluista. Se vie sinut jopa hakemukseesi! Jokaisella koululla, jonka lisäät suosikkilistallesi, on linkki, joka vie sinut suoraan koulun verkkosivustolle, jossa voit aloittaa hakuprosessin.

Chegg

Cheggin yliopiston matchmaking-sivustolla voit luoda profiilin ja nähdä, mitkä koulut saattavat sopia sinulle. Tämä sivusto voi olla hyödyllinen korkeakouluhaullasi, koska sen avulla voit pitää juoksevaa luetteloa kiinnostavista kouluista, kun olet luonut profiilin.

Suunnittelun kannalta on mukava katsoa ja tilastot esitetään erittäin käyttäjäystävällisellä ja yksinkertaisella tavalla, joka on helppo ymmärtää. Löydät myös arvosanat, jotka perustuvat opiskelijoiden arvosteluihin kaikesta kampuksen ruokailusta akateemikoihin juhlatilaisuuteen, joten voit saada sisäisen kuvan siitä, mitä ihmiset todella ajattelevat koulusta.

body_zinch

Näiden arvosanojen perusteella sivustolla on luettelo kouluista, joilla on paras elämänlaatu, parhaat ansiot ja monet muut luokat, jotka voivat auttaa sinua supistamaan hakua. Jokaisella yliopistosivulla on myös työkalu, jolla voit syöttää GPA- ja SAT / ACT-pisteet ja nähdä pääsymahdollisuutesi. Yksi opiskelijoiden luokituksiin liittyvä asia on, että he ovat hyvin subjektiivisia eivätkä välttämättä aina heijasta koulua koskevaa totuutta. Ennen kuin pidät näitä tosiasiana, varmista, että tutustut myös koulun pääsivustoon ja näet, mitä heillä on sanottavanaan itsestään.

Tämä sivusto sisältää vähemmän kovaa tietoa, mutta on suhteellisen helppokäyttöinen ja tekee korkeakoulujen hausta hieman hauskempaa (ne antavat jopa arvosanoja opiskelijakunnan houkuttelevuudesta ... erittäin tärkeää unelmakoulun valinnassa).

Kapealla

Tämä sivusto antaa sinulle pääsyn tonnia tilastoja sekä opiskelija-arvosteluita ja kirjeen arvosanoja opiskelijan elämän eri osa-alueille (Tästä ovat oikeastaan ​​peräisin korkeakouluarvosanat Cheggillä, sivustolla, jota suosittelen myöhemmin). Näet myös luettelot parhaista kouluista eri luokissa arvostelujen perusteella.

body_niche

Jos etsit kattavaa yleiskatsausta korkeakoulujen tarjoamista, tämä on loistava resurssi.On paljon tilastoja, jotka kulkevat läpi, mutta voit myös luoda ilmaisen profiilin ja sovittaa yhteen korkeakoulujen kanssa. Tämä sivusto on mukava, koska se voi olla todella tekninen ja erityinen, mutta se antaa sinulle myös työkalut koulujen etsimiseen tuntematta liian liikaa. Voit pitää juoksevaa luetteloa kiinnostavista kouluista, ja sivusto auttaa sinua ilmoittamaan kiinnostavista koulujen edustajille, jos uskot jonkun niistä olevan erityisen hyviä otteluita.

Yksi kapealla osa, josta en ole niin hullu, on sen määrä häiritsevät kampanjat ja mainokset muille aiheeseen liittyville sivustoille jotka ovat mukana. Se tekee asioista hieman sekavampia ja hämmentävämpiä navigoidessa ja eräänlainen käänsi minut pois käytöstä tämän sivuston käytöstä huolimatta siitä, että se tarjoaa paljon hienoa tietoa.

College luottamuksellinen

Saatat olla perehtynyt College Confidentialiin (joskus vähemmän kuin luotettava) keskustelupalstoihin, mutta sillä on myös loistava korkeakoulujen hakutoiminto. Voit täyttää asetuksesi yli 20 eri luokassa mukaan lukien sijainti, suuret yritykset, Kreikan elämä, juhlatilaisuus ja erikoispalvelut. Perustuen vastauksiisi ja kuinka tärkeitä nämä tekijät ovat sinulle, saat sopivan koulujen kanssa, jotka sopivat sinulle parhaiten (yli 4500 koulun tietokannasta, joka sisältää kouluja Yhdysvaltojen ulkopuolella).

Voit myös luo luettelo pidetyistä kouluista kiinnittämällä suosikkisi. Voit rajata hakua entisestään vertaamalla parhaita valintojasi eri alueilla nähdäksesi, kuinka ne vastaavat toisiaan. Voit tallentaa ja jakaa luetteloitasi myös jos haluat!

body_collegeconfidential

Suosittelen tätä lähtökohtana, jos et ole varma, mistä kouluista olet kiinnostunut - se auttaa sinua selvittämään sinulle tärkeimmät ja antaa sinulle alustavia ideoita. Koulujen kiinnittäminen ja vertailu on kuitenkin erittäin helppoa tietosivut ovat hieman hämmentäviä eivätkä ole yhtä mukavia katsoa kuin koulun vastaava käyttöliittymä. Jos napsautat koulua, sinut linkitetään toiseen sivustoon nimeltä 'College View' tilastoja varten, mikä tekee asioista siirtymisen hieman vaikeammaksi verrattuna muihin sivustoihin, joissa kaikki tiedot ovat sisäisiä.

Unigo

Hanki se? Mene Uniiin? Kuulostaa siltä, ​​että britit ovat vastuussa tästä, mikä sai minut epäilyttäväksi, mutta tämä sivusto on melko siisti. Se on moderni muotoilu ja sisältää runsaasti arvosteluja korkeakoulujen opiskelijoilta kirjallisessa ja videomuodossa. Opiskelijoiden palautteen perusteella koulut arvioidaan asteikolla 1-10 joukolle erilaisia ​​tekijöitä, kuten kampuksen turvallisuus, poliittinen toiminta, taidekulttuuri, Kreikan elämä, henkinen elämä ja paljon muuta.

body_unigo

Jokaisella yliopistosivulla on taloudellisen tuen ja valintatilastot, sisäänrakennettu kartta ympäröivältä alueelta sekä opiskelijaelämän tilastot, kuten kampusjärjestöjen ja kreikkalaisten talojen lukumäärä. Voit myös tehdä luettelon kouluista ja verrata niitä eri mittareihin, kuten opetukseen ja valikoivuuteen.

Näyttää siltä, ​​että he työskentelevät edelleen lisäämällä tilastoja tutkijoista, joten tämä sivusto on hieman kevyt tietyillä alueilla. Silti se on hauska käyttää ja antaa sinulle erilaisen näkökulman kuin muut sivustot multimediamuodossaan; videoarvostelujen lisäksi on paljon kuvia kouluista opiskelijoilta.Toiminta: Parhaat sivustot oppimisesta korkeakoulujen maksamisesta ja hakemisesta

Kun sinulla on melko vankka luettelo korkeakouluista, joihin haluat hakea, voit käyttää näitä sivustoja auttamaan sinua siirtymään korkeakoulujen sovelluksissa ja maksamaan koulusta.

Fastweb

Tämä sivusto on suunnattu auttamaan opiskelijoita hakemaan apurahoja , mutta se auttaa myös sinua löytämään kiinnostavia yliopistoja. Voit perustaa tilin ilmaiseksi, jonka avulla voit etsiä korkeakouluja ja apurahoja, jotka sopivat sinun tarpeisiisi. Sivustolla on myös hyödyllisiä blogiartikkeleita, joissa on neuvoja apurahoista ja korkeakouluista.

body_fastweb

Voit myös etsiä opintolainoja Fastwebistä - sinun tarvitsee vain vastata muutamaan kysymykseen ja saat luettelon kaikista lainavalinnoistasi. Tämä sivusto on mukava käyttäjäystävällinen tapa löytää apurahoja ja lainoja se auttaa sinua välttämään liian hukkua vaihtoehdoillasi.

Se on myös hyvä pitää mielessä jatkossa, koska sillä on resursseja myös urasuunnitteluun ja harjoittelumahdollisuuksien löytämiseen. Jos olet käytännöllisesti ajatteleva ja olet tosissasi apurahojen löytämisessä, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä sivustoa. Haluat ehkä käyttää toista alustaa korkeakoulujen hakuprosessissa, koska Fastwebillä ei ole yhtä paljon tietoa tai työkaluja korkeakoulujen löytämiseen kuin apurahojen ja lainojen löytämiseen.

Petersonin

Tämä sivusto on hyvä oppia sovellusten aikatauluista ja järjestää itsesi yliopistoon samoin kuin koulujen haku, jotka täyttävät kriteerit. On artikkeleita, joissa on hyödyllisiä vinkkejä korkeakoulujen valitsemisesta, yliopistoon hakemisesta sekä taloudellisen tuen ja stipendien saamisesta. Saat nopeita tilastoja korkeakouluista ja ehdotuksia muista kouluista, joista saatat pitää hakusi perusteella.

kehon_henkilöt

Tämä ei ole suosikkisivustoni korkeakoulujen tilastojen esittämisen kannalta.Se antaa kuitenkin neuvoja muilla aloilla, jotka ovat tarkempia kuin muut sivustot ja voivat auttaa vastaamaan kysymyksiin, jotka sinulla on hakuprosessista ja siitä, miten korkeakoulun päätöstä todella noudatetaan.

Kuinka aloittaa korkeakouluhaun

Mielesi luultavasti vetoaa kaikkiin näihin vaihtoehtoihin, joten sen helpottamiseksi suosittelemme, että aloitat alla. Tässä osiossa kuvatut kolme sivustoa ovat parhaita korkeakouluhaun aloittamiseen, ja selitän tarkalleen, miten niitä käytetään.

Vaihe 1: Kehitä alustava luettelo kouluista, joissa on Cappex

Kuten edellä mainitsimme, Cappex on erinomainen sivusto, joka auttaa sinua selvittämään, minkä tyyppiset koulut kiinnostavat sinua ja mitkä sopivat sinulle hyvin. Alla on vaiheet, joiden avulla saat kaiken irti Cappexista.

1. Luo profiili - vastaat moniin kysymyksiin korkeakouluasetuksistasi, mukaan lukien sijainti, koko, valikoivuus ja uskonnollinen kuuluvuus, sekä GPA: ta ja pisteitä koskeviin kysymyksiin. Tämä antaa sivustolle käsityksen siitä, mitkä korkeakoulut sopivat tarpeisiisi. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua sinua kiinnostaviin kouluihin, jos sinulla on jo mielessä vaihtoehtoja.

ero yliopiston ja yliopiston välillä

2. Pelaa kojelaudalla: tässä näet kaikki korkeakoulut, jotka saattavat sopia mieltymyksiisi. Sinua pyydetään valitsemaan alue ja pääaine, jotta tulokset räätälöidään sinulle paremmin (älä huoli - voit valita päättämättömän, jos et ole vielä varma mistä haluat pääaineen). Näet liukusäätimen eri kouluista, jotka näyttävät tältä:

body_cappex2

Jos viet hiiren minkä tahansa koulun päälle, saat yhdellä silmäyksellä tilastopaneelin, joka näyttää, onko koulu julkinen vai yksityinen, sen lukukausimaksut ja opiskelijoiden lukumäärä. Ensimmäinen koulurivi on tarkoitettu korkeakouluille, joista saatat olla kiinnostunut, ja toinen rivi korkeakouluille, jotka ovat kiinnostuneita sinusta lukiotasosi perusteella.

3. Napsauta tilastopaneelin sisällä olevaa linkkiä mille tahansa koululle, joka kiinnostaa sinua. Kun pääset seuraavalle sivulle, sinulla on paljon tietoa käden ulottuvilla. Yksi hyödyllinen ominaisuus, jonka haluat todennäköisesti tarkistaa ensin, on '' Fitisi '', joka on vasemman sivupaneelin neljäs painike. Tämä antaa sinulle helpon tavan selvittää, vastaako korkeakoulu hyvin profiilissasi ilmoittamiasi asetuksia.

body_cappex3

Neljä. Tutustu yliopistoon hieman enemmän. Ajattele muita asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä ja sopivatko ne hyvin siihen, mitä yliopisto tarjoaa. Huomaat, että jokaisessa yliopistoprofiilissa voit kampata valtavan tietokannan napsauttamalla vasemmalla olevia vaihtoehtoja. Luokat sisältävät kaiken kampuksen elämästä opiskelijoiden arvosteluihin hakemusten määräaikoihin. Ennen kuin olet liian hämmentynyt kaikesta tiedosta, yritä tehdä luettelo mielestäsi tekemästäsi onnelliseksi yliopistossa ja kohdistaa selaimesi sinulle tärkeimmille alueille.

5. Jos sinusta tuntuu todella hyvältä koulussa, voit lisää se korkeakoulujen juoksevaan luetteloon, joka on osa Cappex-profiiliasi. Napsauta vain kyllä-painiketta näytön yläosassa, jossa se kysyy, oletko kiinnostunut koulusta. Tämä ilmoittaa myös koululle, että olet kiinnostunut. Jos täytät profiilisi kokonaan, Cappex antaa sinulle myös mahdollisuutesi päästä yliopistoon, jos napsautat Kyllä ja laske mahdollisuuteni. Tältä näyttää yliopistoluettelosi:

body_cappex4

Huomaa, että voit luokitella korkeakoulut sen mukaan, kuinka paljon pidät niistä, ja jos päivität profiiliasi, näet myös mahdollisuutesi päästä. Luettelon avulla on myös helppo vertailla korkeakouluja. Jos napsautat Vertaa-välilehteä, voit vertaa korkeakouluja vierekkäin pääsyssä, opetuksessa, monimuotoisuudessa ja kampuksen elämässä (tämä voi olla hyvä tapa antaa vanhemmillesi kovat tosiasiat siitä, miksi pidät paremmasta koulusta toiseen mieluummin).

6. Kun olet tyytyväinen luetteloosi, voit hae kouluihin napsauttamalla hakemista yliopistoon -linkkiä jokaisen luettelomerkinnän alla. Tämä lähettää sinut suoraan koulun pääsisivustolle ja helpottaa hakemuksesi aloittamista.

milloin on seuraava teko

Vaihe 2: Tarkenna korkeakoulujen luetteloa Cheggin avulla

Kun olet tehnyt alustavan luettelon korkeakouluista Cappexin kanssa, suosittelemme seuraavaksi käyttämään Cheggiä tarkentaaksesi luetteloasi ja nähdäksesi, onko kouluja, jotka olet unohtanut. Alla on vaiheet, joiden avulla saat kaiken irti Cheggistä.

1. Kirjaudu sisään Facebookin kautta tai kirjaudu profiiliin manuaalisesti. Varmista, että täytät profiilissasi mahdollisimman paljon tietoja, jotta korkeakouluottelut ovat mahdollisimman tarkkoja.

2. Napsauta ruudun yläosassa olevaa Korkeakoulut-välilehteä ja pääset sivulle, jolla voit etsi kouluja nimen mukaan tai lajittele koulu mieltymystesi mukaan. Voit myös tarkastella luetteloita kouluista, jotka tarjotaan sinulle sivustolla, perustuen opiskelijoiden arvioihin eri asioille, kuten 'paras ruoka' tai 'kaunein kampus'.

body_zinch2

Sinun tulisi myös tarkastella 'Ottelut', jotka ovat korkeakouluja, jotka on valittu sinulle profiilissasi ilmoitettujen asetusten perusteella. Vaihda vain ottelut-välilehdelle napsauttamalla sitä näytön yläosassa:

Screen_Shot_2015-08-04_at_12.07.19_PM

3. Kun näet korkeakoulun, joka näyttää lupaavalta, siirry koulun sivulle ja ala tutkia tilastoja ja luokituksia. Voit jopa tarkastella pääsymahdollisuuksiasi GPA: n ja pisteiden perusteella. Suosittelen jälleen kerran, että kirjoitat ylös joitain tekijöitä, jotka ovat sinulle tärkeitä korkeakoulussa, ennen kuin sukelat tilastoihin, jotta sinulla on tarkempi lähestymistapa. Mielestäni hyvä asia tällä sivustolla on se, että se ei mene liian raskaaksi hölynpölyisissä tilastoissa. Se kokoaa sen perustekijöiksi, jotka haluat todennäköisesti tietää, ja antaa sinulle myös näkökulman todellisilta opiskelijoilta.

Neljä. Lisää koulujen luetteloon mikä tahansa korkeakoulu, jonka luulet kuulostavan hyvältä. Kun olet lisännyt yliopiston luetteloosi, sinulla on mahdollisuus täyttää tiedot, joiden avulla kiinnostamasi korkeakoulut voivat ottaa sinuun yhteyttä.

body_zinch4

Voit sitten vertaa viittä koulua vierekkäin perustuu pisteisiin, pääsyvaatimuksiin, opetukseen ja muihin perustietoihin. Tämän pitäisi auttaa sinua supistamaan hakua huomattavasti.

5. Tutustu muihin sivuston ominaisuuksiin - voit myös käyttää Cheggiä apurahojen ja harjoittelupaikkojen löytämiseen!

Vaihe 3: Etsi apurahoja Fastwebin avulla

Fastweb on paras tapa löytää apurahoja, mikä on erittäin tärkeä osa korkeakoulujen hakuprosessia. Löydät myös korkeakouluja Fastwebistä, mutta se ei ole yhtä virtaviivainen kuin muut vaihtoehdot. Suosittelemme Fastwebin käyttöä sen jälkeen, kun olet käyttänyt Cappexia ja Cheggiä saadaksesi luettelon korkeakouluista, joihin olet kiinnostunut hakemaan.

1. Täytä ilmainen profiili ja anna mahdollisimman paljon yksityiskohtia kiinnostuksistasi ja vahvuuksistasi. Tämä auttaa sinua vastaamaan stipendeihin, jotka sopivat kykyihisi.

2. Napsauta profiilissasi 'näytä ottelut' katsomaan kaikkia käytettävissäsi olevia apurahoja:

body_fastweb2

kuinka lukea tuumaa viivaimella

Sinä pystyt Lajittele apurahat määräajan, määrän ja tarjoajan mukaan. Tämä on mahtava resurssi - Internetin kulkemisen sijaan näet kaikki potentiaaliset apurahasi täällä.

3. Jos napsautat stipendin linkkiä ja luulet olevasi kiinnostunut, voit käytä oikealla olevaa avattavaa valikkoa merkitsemällä se sellaiseksi, johon 'saatat hakea' tai 'haket'; tämä lisää sen luetteloosi jollakin näistä välilehdistä. Tämän avulla voit helposti seurata, mitkä apurahat kiinnostavat sinua ja mitkä lupait itsellesi hakea (koska me kaikki tiedämme, kuinka helppoa on sanoa, että aiot hakea ja kuinka vaikeaa on todella noudattaa kautta).

Neljä. Voit käyttää tätä sivustoa myös korkeakoulujen hakemiseen (vaihda ruudun yläosassa olevaan ”korkeakoulut” -välilehteen) ja luo luettelo kiinnostavista kouluista. Luettelo näyttää samanlaiselta kuin apurahatulosivu:

body_fastweb3

Kuten mainitsin, tämän sivuston korkeakoulujen hakutoiminnot eivät ole aivan yhtä kattavia kuin muut, koska kouluja ei ole mahdollista verrata eikä opiskelija-arvosteluja tai käyttäjäystävällisiä tilastoja ole niin paljon. VOIT käyttää sitä luettelon tekemiseen, mutta sanoisin, että Fastweb on enimmäkseen apurahoja varten.

5. Jos haluat, alkaa tutkia opintolainavaihtoehtojasi! Tämä on todella pelottava prosessi, jonka helpottaa Fastwebin Opintolainat-osiossa oleva Opintolainauskeskus-ominaisuus.

Screen_Shot_2015-08-04_at_12.52.26_PM

Saat myös apua taloudellisen avun siirtymisessä Taloudellinen tuki -välilehdessä ja harjoittelupaikkojen löytämisessä Urasuunnittelu-välilehdessä. Pohjimmiltaan, Fastweb on paras paikka mennä mihin tahansa yliopistoon liittyviin käytännön huolenaiheisiin.

Johtopäätös

Yliopistohaku on haastava, joskus hämmentävä prosessi, varsinkin kun et ole varma mistä aloittaa. Olen antanut sinulle kymmenen suosituinta sivustoa, joita suosittelisin tarpeidesi mukaisten korkeakoulujen löytämiseen, ja tarkemman oppaan kolmesta sivustosta, jotka ovat mielestäni eniten hyödyllisiä. Tässä ovat yleiset ranking-listani parhaista sivustoista, joita voit käyttää korkeakoulujen haussa:

1. Cappex
2. Chegg
3. Fastweb
4. Kapealla
5. Kollegion luottamuksellinen
6. Petersonin
7. College Boardin iso tulevaisuus
8. College InSight
9. Unigo
10. College Navigator

Kaikki nämä sivustot auttavat sinua tavalla tai toisella kaventamaan hakua, mutta uskon, että kolmen parhaan joukossa on paras yhdistelmä käyttäjäystävällistä muotoa, vankkaa tietoa ja hauskoja interaktiivisia ominaisuuksia, jotka ovat myös erittäin hyödyllisiä opiskelijoille. Muista keskity yksinomaan siihen, mikä on sinulle tärkeintä haullasi. Et ehkä ole koskaan kuullut koulusta, mutta se ei tarkoita, että se ei sovi täydellisesti. Ole rehellinen itsellesi ja päädyt tekemään upean valinnan!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.