Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

ominaisuuslaskuri-4.jpg

Jokainen yliopistoon hakenut muistaa pelon saada pelätty hylkäyskirje. (Tietojeni mukaan sain kaksi - ja he molemmat pistivät. Paljon.) Mutta entä jos voisit laskea mahdollisuutesi yliopiston hyväksymiseen ennen oletko hakenut?

Hyvä uutinen on, että voit! Meidän yliopiston hyväksyntälaskuri käyttää GPA- ja SAT / ACT-pisteitäsi arvioidaksesi todennäköisyytesi saada hyväksytty tiettyyn kouluun. Mutta lukuun ottamatta GPA: ta ja testipisteitä,mitkä muut kriittiset tekijät vaikuttavat pääsymahdollisuuksiisi?Lue lisää siitä, mitä koulut etsivät valintaprosessin aikana ja mitensinävoi lisätä mahdollisuuttasi hyväksyä toimittamalla vahvan hakemuksen.Mitkä tekijät vaikuttavat hyväksymismahdollisuuksiisi?

Korkeakoulujen hakemuksissa on useita komponentteja, ja jokaisella osalla on ratkaiseva rooli määritettäessä, hyväksytkö sinut vai ei. Mutta vain Miten tärkeä rooli, jolla yksi osa on, riippuu viime kädessä siitä, missä haet.

Alla käymme läpi tärkeimmät tekijät, jotka voivat vaikuttaa mahdollisuuteen päästä yliopistoon, alkaen tärkeimmistä.

# 1: GPA ja kurssityön tarkkuus

Monet asiantuntijat ovat samaa mieltä että GPA ja kurssisi kuormitus ovat tärkeimmät tekijät yliopiston pääsyprosessissa.

MukaanKansallinen yhdistys korkeakoulujen valintaneuvontaan (NACAC) State of College -valintaraportti 2019 , 75% kyselyyn osallistuneista kouluista arvioi korkeakoulujen valmistelukurssit sekä kaikkien kurssien arvosanat erittäin tärkeiksi, ja62%sanoi saman opiskelijan lukion yleisen vahvuuden osalta.Kuten nämä tilastot osoittavat, useimmat korkeakoulut pitävät palkkaluokkia ja kurssien tarkkuutta erittäin merkittävinä tekijöinä pääsyssä.

Hyvät arvosanat ovat niin tärkeitä, koska ne korostavat yleistä ahkeruutta opiskelijana. Mutta se onei aina vain suoristumisesta As; pikemminkin, koulut haluavat nähdä, että haastat jatkuvasti itsesi oppia monimutkaisia ​​käsitteitä. Kykynnemenestyä hyvin ylemmän tason luokissa kertoo valmiudestasi korkeakoulutason kursseihin. Joten joissakin korkeakouluissa AP-luokan B: tä voidaan pitää yhtä korkealla kuin jos A-luokkaa tavallisessa luokassa.

# 2: SAT / ACT-testitulokset

Toinen kriittinen tekijä valinnassa - jonka 46% kouluista pitää NACAC-tutkimuksessa huomattavan tärkeinä - on SAT / ACT -tulokset. Yleisesti ottaen, pääsykokeen tulokset ovat yhtä tai melkein yhtä tärkeitä kuin kurssitöiden arvosanat ja tarkkuus.

Mutta mukaan että US News haastattelu korkeakoulujen pääsyasiantuntijoiden kanssa , SAT / ACT-pisteiden yleinen merkitys vaihtelee koulusta riippuen. Jotkut koulut, erityisesti erittäin valikoivat, korostavat suuresti testituloksia valintaprosessin aikana. Tämän seurauksena pääsy näihin kouluihin on usein tarpeen saavuttaa maalipisteet SAT / ACT-ohjelmassa.

Kaikki koulut eivät kuitenkaan usko, että SAT / ACT-tulokset ovat niin tärkeitä. Itse asiassa, monet taiteiden korkeakoulut ja kansalliset yliopistot (jopa jotkut erittäin rankat yliopistot!) ovat testattavia , eli sinun ei tarvitse lähettää testituloksia. Testivalinnaiskoulut ovat yleistyneet entisestään COVID-19-pandemian jälkeen, jolloin monet opiskelijat eivät voineet suorittaa standardoituja testejä, minkä seurauksena monista kouluista tuli väliaikaisesti tai pysyvästi valinnaisia.

# 3: Henkilökohtainen lausunto / essee

Seuraavaksi on pääsy essee tai henkilökohtainen lausunto. Tämä essee on kriittinen osa hakemustasi, koska se tarjoaa henkilökohtaisen välähdyksen siitä, kuka olet ihmisenä - jotain, mitä transkriptiosi ja testipisteesi eivät voi tehdä yksin.

Sallimalla sinun vastata ja selittää erityisiä haasteita, jotka olet voittanut, ja saavutuksia, jotka olet tehnyt joko henkilökohtaisessa elämässäsi tai akateemisella urallasi, henkilökohtainen lausunto antaa sinulle mahdollisuuden erottaa itsesi ikäisistäsi. Tämä on eerityisen hyödyllinen, koska monet hakijat näyttävät usein samanlaisilta paperilla, joilla on samanlaiset arvosanat ja testipisteet.

NACAC-tutkimuksessa56 % kouluista arvioi henkilökohtaisen lausunnon joko kohtalaisen tai huomattavan tärkeäksi pääsylle. Sinun on selvästikin kirjoitettava hieno essee, jos haluat lisätä pääsymahdollisuuksiasi!

body_cross_country_running.jpg Ulkopuoliset? Ensinnäkin, olin hitain juoksija maastojuoksussa.

# 4: Muu kuin aktiviteetti / Jatka

Suurin osa kouluista edellyttää, että lähetät ansioluettelon tai todisteet koulun ulkopuolisista harrastuksista (esim. Urheilu, klubit jne.), Vapaaehtoistyöstä ja / tai osa-aikatyöstä, jonka olet suorittanut koulun ulkopuolella.Mitä tämä jatkaa, on esitellä kouluille yleiset edut ja ei-akateemiset saavutukset.

Muista ansioluetteloa luodessasi ansioluettelosi: syvyys yli leveyden. Pohjimmiltaan olet huomattavasti todennäköisempi erottumaan hakijana, jos keskityt syvällisesti tietyn taiton hiomiseen tai osallistumiseen tiettyyn tarkoitukseen kuin jos vain hyppäät yhdestä toiminnasta toiseen. Enemmän kuin kaikki, koulut haluavat jatkaa, joka korostaa jatkuvaa intohimoasi ja sitoutumistasi.

NACAC: n mukaan 49% kyselyyn osallistuneista kouluista piti koulun ulkopuolista toimintaa kohtalaisen tai huomattavan tärkeä. Joten toivottavasti sinulla on pari mielenkiintoista harrastusta tai kokemusta, jotka voit lisätä ansioluettelosi!

# 5: Suosituskirjeet

Suosituskirjeet ovat usein tärkeä osa korkeakoulujen sovelluksia. Jos niin vaaditaan, sinun on yleensä lähetettävä kaksi kirjainta. Monet suuret osavaltion koulut, kuten Washingtonin yliopisto ja Texasin yliopisto, eivät kuitenkaan vaadi suosituskirjeitä, joten tarkista koulusi hakemusvaatimukset nähdäksesi, onko sinun lähetettävä mitään.

Kirjeidesi tulee olla opettajilta, joiden luokat olet käynyt (suositeltavat ydintunnit, kuten matematiikka ja englanti) ja / tai kouluneuvojaltasi. Siitä huolimattaet pysty lukemaan, mitä opettajat ovat kirjoittaneet sinusta, hyvä kirje käsittelee positiivisesti persoonallisuutesi ja työetiikan tärkeimpiä näkökohtia yksityiskohtaisesti ja harkitusti.

Sinun pitäisi aina valitse kirjeen kirjoittajat jotka tuntevat sinut tarpeeksi hyvin kommentoimaan tiettyjä saavutuksiasi. Opettajat, jotka eivät tunne sinua niin hyvin, kirjoittavat todennäköisemmin haaleat kirjeet, joissa ei ole mitään ainutlaatuista sinusta, eivätkä mainitse mitään, mikä ei vielä ole selkeää selostuksissasi ja jatka.

Suosituskirjeillä voi olla tärkeä rooli valintaprosessissa mutta ovat yleensä toissijainen litteraatioihin, testituloksiin ja jatkamiseen. NACAC-tutkimuksen mukaan hieman yli 40% kouluista otti huomioon sekä opettajien suositukset että ohjaajien suositukset kohtalaisen tärkeä, kun taas noin 14% piti niitä huomattavan tärkeinä.

# 6: Lisätestitulokset (AP- ja IB-testit)

Aihekohtaiset kokeet, kuten AP-testit ja IB-testit, eroavat SAT / ACT: stä siinä, että ne esittävät tiettyjen taitojen ja aiheiden hallintaa.

ympäristötieteen tentti 2019

NACAC-tutkimus kertoo53% kouluista ilmoitti, että AP- ja IB-testit olivat rajoitettu tai kohtalainen merkitys. Joten kunAP- ja IB-testitulokset eivät yleensä ole vaatimuksia pääsylle, ja hyvät pisteet niistä voivat antaa hakemuksellesi pienen lisäyksen. Itse asiassa 41% totesi, että AP- ja IB-testituloksilla ei ollut lainkaan merkitystä heille.

body_bowser_kart.jpg Minua ei luokiteltu nro 1 koulussa, mutta olen aina nro 1 Mario Kartissa.

# 7: Luokan sijoitus

Luokan sijoitus on todellinen pääsykerroin merkitys väheni ajan myötä , koska vähemmän lukioita alkaa laskea sitä.

Vuonna 2006 23% NACAC: n tutkimista kouluista piti luokan sijoitusta huomattavan tärkeänä, mutta vuoteen 2019 mennessä tämä luku oli pudonnut vain 9 prosenttiin.

Tästä huolimatta, jos koulusi tekee Laske luokan sijoitus, sijoitus on todennäköisesti melko tärkeä korkeakouluillesi. Vaikka sen merkitys on laskenut viime vuosikymmenen aikana, 63% kouluista pitää luokan luokkaa edelleen kohtuullisen tai huomattavan tärkeänä.

# 8: Muut tekijät

Useat muut tekijät voivat vaikuttaa mahdollisuuteesi saada hyväksyntää yliopistoon. Nämä tekijät vaihtelevat koulujen mukaan, mutta tässä on joitain yleisimpiä:

  • Täydentävät esseet: Jotkut koulut saattavat pyytää sinua toimittamaan täydellisen esseen, jossa kerrotaan, miksi haluat osallistua tähän kouluun (kutsumme tätä miksi tämä essee).
  • Salkku: Salkku vaaditaan yleensä vain, jos haet taiteelliseen ohjelmaan tai kouluun.
  • Haastatella: Monet koulut eivät tarvitse haastatteluja, muttane, jotka tekeväthaluat nähdä, että olet innostunut koulusta ja olet yhtä vahva ehdokas henkilökohtaisesti kuin paperilla. Suurin osaIvy League -koulutvaativat arvioivia haastatteluja, kun taas muut valikoivat koulut saattavat vaatia tai suositella niitä voimakkaasti.
  • Perintö: Monet koulut, kuten Harvard ja Brown, ottavat huomioon, oletko sinäperintöopiskelija. (MinäUseimmissa tapauksissa 'perintö' tarkoittaa sitä, että toinen tai molemmat vanhemmistasi ovat käyneet koulua peruskoulutuksessa.) Perintö voi olla kallistava tekijä kouluille, jotka yrittävät päättää kahden yhtä pätevän ehdokkaan välillä.
  • Etninen tausta: Monet koulut harjoittavat myönteistä toimintaa ja ottavat siksi huomioon rodullisen ja / tai etnisen aseman tarkoituksena lisätä opiskelijoiden monimuotoisuutta.
  • Maantieteellinen sijainti: Koulut voivat myös ottaa huomioon lähtöpaikkasi luodakseen monipuolisen luokan opiskelijoita eri maista ja maista.
  • Urheilutaidot: Sinunurheilullinen taitovoi olla rooli tiettyjen koulujen pääsyssä. Jotkut koulut rekrytoivat jopa erittäin menestyviä opiskelija-urheilijoita lukiolaisurheilijan uransa perusteella.
  • Ensimmäisen sukupolven opiskelija: Oleminen aEnsimmäisen sukupolven korkeakouluopiskelija tarkoittaa, että vanhempasi eivät ole käyneet tai suorittaneet yliopistoa (riippumatta siitä, ovatko sisaruksesi käyneet). Aivan kuten perintö, tämä voi olla kallistava tekijä sinun eduksi valintaprosessin aikana.

body_throwing_dice.jpg Tunne onnea?

College Acceptance Calculator: Mitkä ovat mahdollisuutesi?

Vaikka et voi varmasti tietää, pääsetkö kouluun vai ei, voit käytä korkeakoulujen hyväksymislaskurityökalua yhdessä sen kanssa, mitä tiedämme pääsykertoimista karkeasti laskea yliopistosi hyväksymismahdollisuudet.

Siirry ensin Googleen ja etsi hakusanalla [School Name] PrepScholar tai [School Name] PrepScholar. Haluat löytää koulusi pääsyvaatimukset -sivu PrepScholar-tietokannassamme.

Esimerkiksi, mitä tuli esiin, kun etsin pomona prepscholaria:

body_screenshot_school_search.png

Kun olet napsauttanut linkkiä koulusi pääsyvaatimussivulle, selaa alaspäin otsikkoon Pääsylaskuri. Voit myös käyttää näppäimiä ctrl + F hakeaksesi laskinta siirtyäksesi osioon nopeammin.

Päällä Pomonan pääsyvaatimussivu , tältä näyttää pääsylaskurin osa:

pomona-1

Kuten näet tästä kuvakaappauksesta, laskijamme ottaa sinulle SAT / ACT-pisteet ja (painotetun tai painottamattoman) GPA: n prosenttiosuus, joka arvioi hyväksymismahdollisuutesi. Huomaa, että vaikka tämä prosenttiosuus onkin hyödyllinen, se perustuu vain GPA: sta ja testipisteistäsi jaei ota huomioon muita kriittisiä pääsytekijöitä, joten seei voida pitää 100% tarkkana.

Laskimen oletusarvoinen SAT-pisteet ja GPA ovat keskiarvot riippumatta koulustasi. MinäYllä olevassa esimerkissäni Pomonaan otettujen opiskelijoiden keskimääräinen SAT-pisteet on 1470 ja keskiarvoHyväksyttyjen opiskelijoiden GPA on 4,05.

Voit laskea mahdollisuutesi yliopiston hyväksymiseen valitse testi ja vaihda laskinta siten, että se näyttää testipisteet. Voit myös kirjoittaa pisteet suoraan oikealla olevaan kenttään.

Toista sitten nämä vaiheet GPA: lle. Huomaa, että tässä GPA-asteikko nousee arvoon 5,0 painotettujen GPA: iden huomioon ottamiseksi. Anna GPA täsmälleen sellaisena kuin se on, riippumatta siitä, käyttääkö koulusi painotettua vai painottamatonta asteikkoa. Joten jos koulusi käyttää painottamattomia GPA: ita (eli 4,0: sta) ja sinulla on 3,5, syötä laskimeen 3,5. Jos toisaalta koulusi käyttää painotettuja GPA-arvoja ja sinulla on 4.2, syötät 4.2.

Oletetaan, että otin SAT: n ja sain suhteellisen korkeat pisteet 1430. Lisäksi(painotettu) lukioGPA on 4,5. Työkalumme mukaan (ja puhtaasti GPA: n ja testipisteiden perusteella) mahdollisuuteni päästä Pomonaan olisi yhtä suuri noin 16%:

pomona2

Kuten näette, minun olisi erityisen vaikeaa päästä Pomonaan pelkästään nykyisen GPA- ja SAT-testipisteiden perusteella. Evaikka GPA- ja SAT-pisteet ovat tässä esimerkissä melko korkeat, Pomona on erittäin valikoiva koulu, jossa on vain 10 prosentin osallistumisaste. Siksi järjestyksessälisätä pääsymahdollisuuksiani,Tarvitsisin erittäin vaikuttavan SAT-pisteet ja GPA: n (puhumattakaan laadukkaista suosituskirjeistä, vahvasta henkilökohtaisesta lausunnosta ja upeasta ansioluettelosta!).

Huolimatta alhaisesta pääsymahdollisuudestani, ei ole mitään takeita siitä, että en pääsisi Pomonaan nykyisellä SAT-pisteelläni ja GPA: lla. Se, mitä korkeakoulujen hyväksymislaskuri osoittaa, on se se on yksinkertaisesti epätodennäköistä jotta voisin hyväksyä nykyisen tilastoni.

Kun käytät korkeakoulujen hyväksymislaskuria, ole tietoinen siitä testipisteesi ja GPA eivät ole vain tekijät, joita koulut ottavat huomioon ottamisprosessin aikana. Valitettavasti mikään yliopiston hyväksyntälaskuri ei voi ottaa huomioon ei-kvantifioitavien sovelluskomponenttien vahvuutta, kuten henkilökohtaista lausuntoa ja ansioluetteloa.

Parasta on siis tehdätyöskentele sen varmistamiseksi, että loppuosa sovelluksestasi on yhtä vahva, ellei vahvempi, kuin GPA ja testipisteet.

body_low_battery.png Mikä on pahempaa kuin pieni mahdollisuus hyväksyä? Akku on jatkuvasti tyhjä.

Entä jos mahdollisuutesi yliopiston hyväksymiseen ovat vähäiset?

Pieneksi tulon mahdollisuudeksi katsotaan vaihtelevan hakemuksen mukaan. Kuten näimme yllä, erittäin valikoivien koulujen kanssa — Vaikka SAT / ACT-pisteet ja GPA ovat melko korkeat - mahdollisuutesi päästä voi olla pieni johtuen koulun matalasta hyväksymisasteesta.

Jos olet käyttänyt korkeakoulujen hyväksymislaskuria, mutta huomasit, että pääsymahdollisuutesi eivät ole niin korkeat kuin toivoisit niiden olevan,sinun on ponnisteltava hakemuksessasi parantaaksesi mahdollisuuksiasi saada hyväksyntä.

mikä on kiihtyvyyden kaava

Tässä on viisi tapaa parantaa hakemustasi ja antaa itsellesi paremman kuvan ottamisen yhteydessä:

# 1: Ota SAT / ACT uudelleen

Vaikka et voi muuttaa GPA: si niin paljon, voit saada suuria voittoja SAT / ACT-testituloksistasi pienellä - OK, paljon - kyynärpään rasvasta.

Katsotaanpa takaisin esimerkkini Pomonan kanssa. Voit nähdä, että aloitusmahdollisuuteni - 1430 SAT-pistemäärällä - ovat noin 15%.Mutta sanotaan minäota SAT uudelleenja pisteet paljon korkeammalla toisen kerran. Kuinka paljon mahdollisuuteni pääsemiseen lisääntyisivät?

Vastaus tähän riippuu kuinka suuren pisteen parannuksen pystyn tekemään. Jos minun pitäisi parantaa SAT-pisteitäni 100+ pisteellä ja saada lähes täydellinen pisteet 1580, mahdollisuuteni pääsemiseen laskimeemme mukaan kasvaisi huikealla 36%!

pomona3

Viime kädessä tämä tarkoittaa sitä saatat pystyä lisäämään dramaattisesti pääsymahdollisuuksiasi yksinkertaisesti ottamalla uudelleen SAT / ACT-pisteet ja pisteyttämällä sitä korkeammalla. Tämä johtuu osittain siitä, että SAT / ACT-testitulokset ovat niin tärkeä osa korkeakoulujen sovelluksia. (Muista, kuten NACAC-kysely paljasti, testitulokset ovat yleensä yksi tärkeimmistä tekijöistä GPA: n ja työselostusvaikeuksien ohella.)

Mutta korkeamman SAT / ACT-pistemäärän saaminen ei ole aina helppoa. Autamme sinua ulos tarjoamalla täysin muokattavissaSATjaTOIMIAprep-ohjelmat. Voit myös lukea oppaitamme siitä, miten voit parantaaSATtaiTOIMIApisteet ja kuinka saada täydellinenSATtaiACT-pisteet.

# 2: Hanki palautetta esseestäsi

Joskus erinomainen henkilökohtainen lausunto tai miksi tämä korkeakoulu-essee voi vaikuttaa valintakomitean päätökseen sinun eduksesi, joten sinun on ehdottomasti kirjoitettava että vakuuttava ja teknisesti oikea essee.

Erilaisten silmäparien saaminen kirjoittamisen analysoimiseksi on avain varmistamiseenyliopistosi essee on korkealaatuinen. TOsk sinunopettajat, vanhemmat ja / tai neuvonantaja tarkastelemaan esseesi ja antamaan yksityiskohtaista palautetta siitä, miten voit parantaa sitä ja mitä voit muuttaa, jotta se olisi vaikuttavampi.

Varmista, että sinäkin tarkistat essesi huolellisesti kielioppi-, kirjoitus- tai välimerkkien räikeistä virheistä ennen niiden lähettämistä.

Lisäapua vartenoppaammetarjoaa yli 100 näytettä tähtien henkilökohtaisista lausunnoista. Nämä esseet antavat sinulle ideoita siitä, mistä sinun pitäisi keskustella esseessäsi ja miten haluat järjestää ajatuksesi.

# 3: Hanki suosituskirjeitä opettajilta, joiden kanssa olet läheinen

Sinun suosituksissasi, kysyä opettajat, jotka tuntevat sinut hyvin ja joiden taataan kirjoittaa intohimoisesti ja innostuneesti sinusta kirjeissään. Ihannetapauksessa olet jo määrittänyt opettajat, joiden kanssa pärjäät parhaiten ja olet luonut vankan suhteen. Sinun olisi pitänyt saada myös jatkuvasti korkeita pisteitä heidän luokissaan.

Parhaat kirjeet ovat ne, jotka voivat puhua omistamasi positiiviset ominaisuudet ja saavutuksesi Toisin sanoen elementtejä sinusta, jotka eivät näy transkripteissasi ja testipisteissäsi.Sinun tulisi pyrkiä saamaan kirjeitä ensisijaisesti (ellei vain) ylemmän luokan opettajilta, mukaan lukien sellainen, jonka ala olet kiinnostunut opiskelemaan yliopistossa.

Muista, että vaikka suosituskirjeet eivät välttämättä ole tärkein osa hakemustasi, ne silti ovat on arvokas rooli esitellessäsi saavutuksiasi korkeakouluille. Loppujen lopuksi hehkuva kirje voi todella parantaa sovellustasi jasaattaa jopa auttaa sinua pääsemään joihinkin vaikeimpiin kouluihin, kuten Harvard.

analoginen kamera-1851230_640.jpg Opettajat, joiden kanssa olet läheinen = ne, joiden kanssa voit ottaa hienoja, hipsterimaisia, Inception-y-valokuvia.

# 4: Saavuta parhaat tulokset AP-, IB- ja / tai SAT-aihetesteissä

Jos SAT / ACT-testituloksesi eivät ole niin vaikuttavia kuin olisit halunnut, voit yrittää hyvittää ne lähettämällä korkeat AP- tai IB-testitulokset.

Useimmat kouluteivät vaadi AP-pisteitä, mutta tarkastavat ne, jos ne lähetetään. Ilmoitat nämä yleensä itse sovelluksessasi, jolloin voit valita tietyt AP-pisteet, jotka haluat (ja et halua) raportoida kouluusi.

Esimerkiksi, jos sait 5 sekuntiaAP Yhdysvaltain historia jaAP englanninkielinen kirjallisuus ja sävellys, mutta vain 2 AP Biossa, raportointi vain korkeimmat pisteet - ja jättämättä AP Bio -pisteet - antavat sinun esitellä itseäsi imartelevammassa valossa.

Liittyvään muistiinpanoon jos saavutit suhteellisen korkeat AP- tai IB-testit, joiden kenttä liittyy pääaineeseen, jonka haluat tehdä, ilmoita tämä piste ehdottomasti hakemuksessasi. Tämä pisteet osoittavat koulullesi, että sinulla on perustiedot ja taidot, jotka ovat välttämättömiä menestymiselle valitsemallasi opintoalalla.

# 5: Ässä haastattelusi (jos sinulla on)

Most koulut eivät vaadi arvioivia haastatteluja. Mutta jos koulusi on yksi harvoista, joka vaatii haastattelun tai suosittelee sitä voimakkaasti, siinä onnistuminen voi vahvistaa hakemustasi ja tuottaa selkeämmän, monipuolisemman kuvan siitä, kuka olet ja mitä aiot saavuttaa yliopistossa.

Käsittele haastattelua mahdollisuutena esitellä osoitettua kiinnostustasi koulua kohtaan. NACAC: n mukaan puolet vastaajista luokitti opiskelijan osoittaman kiinnostuksen kouluun kohtalaisen tai huomattavan tärkeä pääsyä varten. Joten kuten sinäkin vastaa kysymyksiin haastattelun aikana, ole selvä siitä, miten koulu auttaa sinua saavuttamaan akateemiset tavoitteesi ja miksi olet valinnut juuri tämän koulun. Kaikista eniten, ole vilpitön.

Yhteenveto: Mitkä ovat mahdollisuutesi hyväksyä?

On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat mahdollisuuteesi saada hyväksyntää yliopistoon. Yleisesti ottaen, tärkeimmät tekijät ovat GPA, kurssityön tarkkuus ja SAT / ACT -testipisteet. Toissijaisia ​​tekijöitä ovat henkilökohtainen lausuntosi, koulun ulkopuoliset aktiviteetit, suosituskirjeet ja luokan sijoitus.

Voit laskea (karkeasti) korkeakoulujen hyväksymismahdollisuudet etsimällä koulusi Pääsyvaatimukset-sivua PrepScholar-tietokannastamme ja käyttämällä sen pääsylaskuria nähdäksesi mahdollisuudet päästä, nykyisen GPA- ja SAT / ACT-pisteiden perusteella.

Huomaa kuitenkin korkeakoulun hyväksymislaskuri voi antaa sinulle vain karkea arvio mahdollisuudesta hyväksyä. Koska ei ole mitään tapaa ottaa huomioon ei-määrällisesti ilmaistavia tekijöitä, kuten henkilökohtainen lausuntosi ja suosituskirjeesi, mikään yliopiston hyväksymislaskuri ei voi koskaan olla 100% tarkka. Siitä huolimatta voit käyttää laskinta auttaa selvittämään, onko sinun tarvitse työskennellä sovelluksesi muiden alueiden vahvistamiseksi.

Jos pääsymahdollisuutesi ovat alhaiset, yritä parantaa hakemustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Joitakin harkittavia vaihtoehtoja ovat SAT / ACT: n uudelleenkäyttäminen ja tavoittelu korkeampiin pisteisiin, vahvojen suosituskirjeiden saaminen sinua tuntevilta opettajilta ja palautteen saaminen esseistäsi.

Lopussa, on mahdotonta tietää varmasti, hyväksytäänkö sinä tiettyyn kouluun vai ei. Mutta julkaisemalla parhaan mahdollisen sovelluksesi, voit antaa itsellesi paljon suuremman hyväksymismahdollisuuden - puhumattakaan tyydytyksestä, jonka annoit sille kaiken!

mitä tulee 1 biljoonan jälkeen

body_good_luck.jpg Kuten Tim Allen kerran sanoi: 'Älä koskaan anna periksi, älä koskaan antaudu'.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.