Parhaat CLT -käytännön testit: asiantuntijaopas

feature-practice-sign-nick-youngson

Klassinen oppimistesti (CLT) käytännön kokeet ovat loistava tapa valmistautua CLT: hen, joka on vaihtoehtoinen pääsykoe lukiolaisille ja senioreille. Mutta CLT -käytännön testien löytäminen voi olla vaikeaa!

Joten sinun ei tarvitse jäljittää parhaita CLT -käytännön testejä itse, olemme tehneet työn puolestasi ja koonneet luettelon parhaista CLT -käytännön testeistä ja pilkkatestausmahdollisuuksista.

Tässä on tärkeimmät tiedot alla:

  • Kuvaus virallisesta CLT -käytännön testistä
  • Luettelo kolmesta epävirallisesta CLT -harjoitustestistä ja koekokeista, mukaan lukien niiden muoto, hinta, pituus ja käsitellyt aiheet
  • Kolme täydentävää tutkimusresurssia CLT: lle
  • Neljä vinkkiä käytännön testien käyttämiseen CLT: n opiskeluun

Valmis? Sukelletaan sisään!

Esitelty kuva: Nick Youngson/NYPhotographic

feature-classic-learning-test-logo-resize

Mikä on CLT?

CLT on vaihtoehtoinen pääsykoe, joka on suunniteltu lukion junioreille ja eläkeläisille . Tämän yliopiston pääsykokeen hyväksyy 120 korkeakoulua eri puolilla Yhdysvaltoja, jotka ovat enimmäkseen pieniä, yksityisiä ja/tai uskonnollisia yliopistoja.

helmikuuta 2015 säädöstestin päivämäärä

CLT koostuu kolmesta pakollisesta osasta: Sanallinen päättely, kielioppi/kirjoittaminen ja määrällinen päättely. Tentissä on myös valinnainen essee -osa. Koko tentti, lukuun ottamatta kirjoitusosaa, kestää yhteensä kaksi tuntia s tai 120 minuuttia.

Monet opiskelijat kokevat, että harjoittelukokeiden ottaminen on yksi tehokkaimmista tavoista valmistautua CLT: hen. Seuraavissa osioissa annamme sinulle virallisen CLT -harjoitustestin ja kolme epävirallista CLT -harjoittelutestiä ja pilkkikokeita auttaa sinua päättämään, mitkä harjoitusvaihtoehdot sopivat parhaiten testin valmistelutarpeisiisi.

body_approved_mark-000128-edited

sat matemaattisen kaavan taulukko annettu

Viralliset CLT -käytännön testit

Koska CLT on edelleen melko uusi yliopiston pääsykoe, vain saatavilla olevat viralliset CLT -käytännön testit ovat CLT -verkkosivustolla . Alla on yhteenveto kahdesta tällä hetkellä saatavilla olevasta virallisesta CLT -harjoittelumahdollisuudesta.

# 1: Viralliset CLT Online -harjoitustestit

CLT tarjoaa verkkosivustollaan kaksi täyspitkää CLT-verkkokäytännön testiä (ja - hyviä uutisia! - kolmas vapaa harjoitus CLT on parhaillaan työn alla). Nämä kaksi käytännön testiä tarjoavat saman sisällön ja kokemuksen kuin kaikissa CLT-testeissä, mikä tarkoittaa, että molemmat kokeet vievät noin kaksi tuntia online-suorittamiseen ja koostuvat täyspitkistä (40 kysymystä kussakin) suullisista päättelyistä, kieliopista/kirjoittamisesta ja Määrällinen perustelu -osa.

Saat myös saat pisteesi heti vastausten lähettämisen jälkeen näihin käytännön CLT -tietoihin. Jotta voit käyttää ilmaisia ​​harjoitustestejä, sinun tarvitsee vain tehdä luo CLT -tili verkossa.

# 2: CLT -opasopas

Ohjelmassa on muita käytännön testejä CLT -opasopas , joka maksaa 45 dollaria ja jonka voi tilata vain verkossa CLT -verkkosivuston kautta. (Tästä kirjasta ei ole digitaalista versiota, joten pidä se myös mielessä.)

Tämä opas sisältää kolme täyspitkää harjoittelutestiä, mukaan lukien essee -kehotteet, vastausavain, jossa on selitykset jokaiselle oikealle vastausvalinnalle, ja yksityiskohtaiset tiedot CLT -kokeen jokaisessa osassa näkyvästä sisällöstä.

body-three-3-postit

3 Epäviralliset CLT -käytännön testausvaihtoehdot

Vaikka CLT tarjoaa tällä hetkellä vain kaksi virallista harjoitustestiä, voit myös etsiä epävirallisia (ja yleensä ilmaisia!) CLT -verkkokäytännöt testejä varten.

Olemme tehneet joitain raskaita nostoja ja löytäneet kolme epävirallista CLT -käytännön testausmahdollisuutta kannattaa harkita opintosuunnitelman lisäämistä!

# 1: CLT: n esimerkkitesti

Virallisten harjoitustestien lisäksi voit käyttää ilmaista, täyspitkä (miinus kirjoitus) CLT-näytetestiä CLT-verkkosivustolla - eikä sinun tarvitse edes luoda CLT -tiliä käyttääksesi sitä.

Tämän CLT -näytetestin muoto, sisältö ja ajoitus ovat aivan kuten virallisten käytännön testien. Vaikkakin tämä esimerkkitesti ei salli sinun lähettää vastauksiasi pisteytystä ja analysointia varten, se ei tarkoita, ettet voisi käyttää sitä opiskeluun. Voit silti käyttää aikaa esimerkkitestin jokaisen osan selaamiseen, kokeilla vastaustasi erityyppisiin kysymyksiin ja alkaa perehtyä CLT -kokeen muotoon ja sisältöön.

# 2: CollegePrepGeniuksen henkilökohtainen pilkka CLT-yleissopimus

Jos harjoittelutestien tekeminen todellisessa, henkilökohtaisessa pilkkatestausympäristössä houkuttelee sinua, saattaa olla sen arvoista tutustua CollegePrepGeniuksen Mock CLT Convention -tarjouksiin. Nämä CLT-yleissopimukset antavat opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa täyspitkä CLT-tentti testauspaikalla 30 dollarin maksua vastaan. Kaliforniassa ja Missourissa on tarjottu aiempia pilkkaavia CLT -yleissopimuksia, mutta on mahdollista, että tulevat sopimukset tarjoavat enemmän paikkoja.

rochesterin teknologiainstituutti gpa

Vaikka nämä eivät ole käytännön testejä, joita voit suorittaa verkossa, ne ovat suhteellisen edullinen tapa saada käsitys siitä, millainen navigointi CLT: n rakenteessa, sisällössä ja ajoituksessa olisi muodollisemmassa testausympäristössä.

#3: Paikallisten järjestöjen tarjoamat pilkka -CLT -kokeet

Jos haluat kokemuksen CLT-harjoitustestin suorittamisesta henkilökohtaisesti, tee joitain online -tutkimuksia nähdäksesi, toimittavatko alueesi organisaatiot vuosittain pilkkatut CLT -testauspäivät. Esimerkiksi, HEART of Texas , organisaatio, joka yhdistää kotiopiskelijat opiskelumahdollisuuksiin, tarjosi äskettäin henkilökohtaisen, suunnitellun CLC-pilkkikokeen 30 dollarilla paikallisessa julkisessa kirjastossa. Sen lisäksi, että se tarjosi täyspitkän käytännön kokeen, joka seuraa tarkasti todellisen CLT: n rakennetta ja sisältöä, tämä pilkullinen CLT sisälsi välittömät testitulokset, SAT/ACT-pistevertailun ja neuvoja pisteidesi lisäämiseksi.

Sinun on luultavasti tehtävä jonkin verran kaivamista löytääksesi mahdollisuuksia, joita HEART of Texas tarjoaa omalla alueellasi, mutta se voi olla ylimääräisen vaivan arvoista, jos luulet, että suoritetun harjoitustestin tekeminen auttaisi sinua parantamaan CLT -pisteitäsi.

body-arrow-next-down

Jos etsit vielä (epävirallisia!) CLT -opintoresursseja, tutustu alla oleviin ehdotuksiimme.

3 CLT: n täydentävät tutkimusresurssit

Paras yliopistotestin valmistelusuunnitelma ottaa monitahoisen lähestymistavan. Luettelossamme olevien kaltaisten harjoitustestien tekemisen lisäksi harkitse seuraavien CLT -opintoresurssien sisällyttämistä opintosuunnitelmiin yhtä hyvin.

# 1: Khan Academy SAT Prep

Khan Academy tunnetaan maailmanluokan opetusmateriaaleistaan, ja sen SAT-valmistelumateriaalit eivät ole poikkeus. Vaikka näitä materiaaleja ei ole suunniteltu erityisesti CLT -valmisteluun, monet SAT: ssa näkyvät aiheet ja taidot näkyvät myös CLT: ssä. Tämä tarkoittaa sitä, että KAT Academyn kaltaisten SAT -valmistelumateriaalien käsittely auttaa varmasti valmistautumaan menestykseen CLT: ssä !. Khan Academy tekee testin valmistelusta helppoa tarjoamalla kaikki SAT -oppimateriaalinsa yhdeksi konsolidoiduksi verkkokurssiksi, kaikki ilmaiseksi.

#2: SAT/ACT Prep Books

Aivan kuten online -testin valmistelusisältö, SAT ja ACT -valmistelukirjat voidaan myös täydentää CLT -testin valmistelua (varsinkin jos aiot ottaa ACT: n ja SAT: n myös!). ACT/SAT -esivalmistelukirjat voivat auttaa sinua ottamaan metodologisemman lähestymistavan opiskeluusi ja sopivat joskus paremmin opiskelijoille, joilla on vaikeuksia keskittyä verkkoympäristöön, vaikka ne edellyttävätkin, että pudotat vähän rahaa.

Onneksi on olemassa monenlaisia ​​tämän tyyppisiä valmistelukirjoja. Jos kallistut SAT -sisältöön, tässä on luettelo parhaista SAT -valmistelukirjoista . Jos harkitset ACT -oppaiden tarkastelua, muista tarkistaa tämä luettelo sen sijaan .

mikä merkki on yhteensopiva Jousimies -naisen kanssa

#3: CLT10 -harjoitustesti

CLT on suunniteltu lukion junioreille ja eläkeläisille, mutta monet opiskelijat aloittavat ylioppilaskokeisiin valmistautumisensa paljon aikaisemmin lukio -uransa aikana - jo ensimmäisenä tai toisena vuonna. Tämä tarkoittaa sitä, että nuoremmat opiskelijat saattavat löytää sen CLT10 harjoitusmateriaalit ovat hyödyllinen resurssi CLT: n menestyksen perustan luomiseksi.

Samanlainen kuin PSAT ja suunniteltu yhdeksännelle ja kymmenennelle luokkalaiselle CLT10 on ilmainen online -valmistava tentti CLT: lle. Jos CLT: n käsite tuntuu sinulle tuntemattomalta, aloittaminen ilmaisten online -CLT10 -valmistelumateriaalien kanssa voi olla hyvä paikka aloittaa.

kehon vinkit ja temput

4 Vinkkejä käytännön testien käyttämiseen CLT: n tutkimiseen

Käytännön testit voivat olla tärkeä osa CLT: n opintorutiiniasi - jos osaat käyttää niitä strategisesti. Tässä on neljä hämmästyttävää vinkkiä, joiden avulla saat kaiken irti CLT -harjoitustestistä!

Vinkki 1: Ota CLT -harjoitustestit diagnostiikkaan

Jos löydät ilmaisia ​​CLT -näytetestejä tai harjoitustutkimuksia verkossa, sinulla on työkalut, joita tarvitset selvittääksesi, missä olet valmiina todelliseen CLT: hen. Aloita CLT -valmistelusi epävirallisen harjoitustestin avulla voit tunnistaa vahvimmat alueesi kokeessa ja korosta alueita, joilla tarvitset hieman ylimääräistä harjoittelua. Käytännön CLT -tulosten analysoiminen voi auttaa sinua luomaan opintorutiinin, joka parantaa pisteitäsi!

Vinkki 2: Muotoile opintosuunnitelma CLT -harjoitustestien avulla

Kun olet suorittanut ensimmäisen CLT -harjoitustestin ja analysoinut suorituskykyäsi, käytä näitä tietoja suunnitellaksesi vankan testin valmistelurutiinin. On tärkeää keskittää energiasi harjoitteluun sisältöalueilla, joilla kamppailit, ensimmäisissä harjoitustesteissä. Heikkojen kohtien korjaaminen on varmin tapa rakentaa luottamustasi CLT: n kaikkiin osiin ja lisätä korkeamman pistemäärän todennäköisyyttä.

Vinkki 3: Tarkista lukukäytäntösi käytännön kokeista

CLT sisältää osia klassisesta kirjallisuudesta tenttikysymyksiin. Jos löydät CLT -näyte testejä , yritä tarkistaa niiden tarjoamat lukukohdat, jotta saat käyttöösi näkyviä tekstityyppejä tällä yliopiston pääsykokeella. Jos sinulla ei ole paljon kokemusta klassisen kirjallisuuden lukemisesta ja analysoinnista, CLT -näytetestien lukukohtien tarkistaminen voi auttaa sinua tutustumaan tällaiseen lukemiseen ennen testipäivää.

Vinkki 4: Käytä CLT -harjoitustestejäsi testimuodon murtamiseen

Yksi parhaista tavoista säästää aikaa ja vaivaa yliopiston pääsykokeissa on tutustua testin muotoon. Virallisen harjoitustestin suorittaminen virallisen kokeen päivämäärää edeltävänä kuukautena on loistava tapa antaa itsellesi käsitys siitä, mitä CLT: ltä voi odottaa. Esimerkiksi saat lisätietoja tärkeimpien testiosien järjestyksestä, ohjeiden sanamuodosta ja eri kysymystyyppien ulkonäöstä.

Se on kuin tuntisi vihollisesi! Se on myös avain tuntea olonsa viileäksi, itsevarmaksi ja kerätyksi testipäivänä.

body-next-nuolet

Mitä seuraavaksi?

CLT on suosituin pienten, yksityisten, uskonnollisten oppilaitosten kanssa. Jos aiot mennä johonkin näistä kouluista, Älä missaa luetteloa kansakunnan 20 parhaasta kristillisestä korkeakoulusta.

CLT on vain yksi osa korkeakoulun hakuprosessia. Jos et ole varma, kuinka hakea yliopistoon, älä huoli! Täydellinen, asiantunteva oppaamme auttaa sinua matkan aikana.

Haluatko, että yliopisto -sovelluksesi erottuu joukosta? Tässä on seitsemän asiaa, jotka yliopistosovelluksesi pitäisi todella erottaa sinut.

kuinka löytää horoskooppimerkkejä
Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.