Paras urakehitys, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutesi

feature_career_compass

Olitpa opiskelija tai aikuinen, joka toivoo muuttavansa ratoja, online -urakehitys voi auttaa sinua saamaan paremman käsityksen siitä, mitä ammatillisia taitoja sinulla on ja mitkä työt voisivat toimia parhaiten persoonallisuutesi kannalta. Joten mistä voit löytää laadukkaan urakehitystestin?

Tässä artikkelissa selitämme, mitä työvisa tarkalleen tekee, esittelemme oman lyhyen ja helpon urakehityksemme ja esittelemme viisi parasta uratestiä, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi verkossa.Mikä on urakehitys?

Urakilpailu tai työvisa on melkein täsmälleen miltä se kuulostaa: se on eräänlainen testi, joka auttaa sinua selvittämään, millaiset urat/työt voisivat sopia sinä kiinnostuksen kohteidesi, taitojesi ja persoonallisuutesi perusteella .

Nämä kyselyt esittävät yleensä kysymyksiä seuraavista aiheista:

 • Mitä arvostat työssäsi
 • Millaisista ammatillisista aloista olet kiinnostunut
 • Yleinen tyylisi (esim. Itsenäinen vs tiimikeskeinen, hidas vs nopea)
 • Mitkä ovat vahvuutesi ja heikkoutesi työpaikalla

Tyypillinen työtehtävä koostuu missä tahansa viidestä 50+ kysymykseen , joka voidaan muotoilla monin eri tavoin. Jotkut kyselyt vaativat sinun hyväksymään tai olemaan eri mieltä lausunnosta, kun taas toiset pyytävät sinua valitsemaan lausuman, joka kuvaa sinua parhaiten.

Vaikka monet työtehtävät antavat sinulle tiettyjä työvaihtoehtoja, jotkut keskittyvät enemmän antamaan sinulle laajan käsityksen erilaisista tehtävistä-esim. viestintätyöt, tekniset työt ja niin edelleen-joka toimisi parhaiten ainutlaatuisten kykyidesi, taitojesi, kiinnostuksesi ja persoonallisuutesi kanssa.

Tässä mielessä , ajattele uratestiä oppaana, joka auttaa sinua tutkimaan mahdollisia urapolkuja joita et ehkä ole aiemmin ajatellut tai et aluksi ollut varma, sopivatko ne sinulle hyvin.

Työkokeet eivät tietenkään ole vain lukio- ja korkeakouluopiskelijoille-jos harkitset uran vaihtamista, online -työkyselyn suorittaminen on yksinkertainen mutta tehokas tapa auttaa sinua arvioimaan vaihtoehtojasi.

Muista kaiken kaikkiaan, että urakehitys on todella tarkoitettu käytettäväksi yleinen opas . Jos et ole tietokilpailusi saamien työesimerkkien fani, älä huoli-ehkä nämä eivät ole sinua varten! Niitä voidaan kuitenkin edelleen käyttää hyppypisteinä, joiden avulla voit löytää muita työpaikkoja, jotka sopivat paremmin taitoihisi ja etuihisi.

PrepScholarin 5 kysymyksen urakehitystesti

Etkö ole varma, mihin ammattiin ampua? Ota sitten meidän PrepScholar 5-kysymys urakehitys saadaksesi ideoita siitä, mitkä kentät voisivat sopia sinulle. Tietokilpailumme kestää alle viisi minuuttia!

5 parasta ilmaisen työn tietokilpailusivustoa

Siellä on paljon uramahdollisuustestejä, mutta mitkä ovat parhaita ja hyödyllisimpiä? Vaikka korkealaatuisimmat urakilpailut vaativat yleensä kalliita maksuja, ilmaisia ​​työtehtäviä on silti olemassa.

alabaman yliopiston gpa -vaatimukset

Alla ovat meidän viisi suosituinta ilmaista urakehitystä verkossa kokeilla.

Princetonin katsaus urakehitykseen

 • Kysymysten lukumäärä: 24
 • Kokonaisaika: 5 minuuttia

Tämä kuuluisan testivalmistajayrityksen työvisa Princeton Review on lyhyemmällä puolella urakehityskokeita, mutta onnistuu silti antamaan sinulle melko yksityiskohtaisia ​​tuloksia ja vankkoja työneuvoja.

Jokaisessa kysymyksessä sinun on Valitse kahden mieluummin kirjoittamasi vastausvaihtoehdon välillä jotka liittyvät ammatillisiin etuihisi ja työtyyleihisi.Lopuksi saat yhden neljästä tyylisi ja kiinnostuksen kohteesi luokasta:

 • Nopeuttaminen
 • Viestintä
 • Suunnittelu
 • Hallinnointi

'Tyyli' viittaa ammatillisiin vahvuuksiisi ja siihen, miten haluat saavuttaa tuloksia, kun taas 'kiinnostus' viittaa sellaisiin asioihin, jotka sinua kiinnostavat työympäristössä ja jotka pitävät sinut motivoituneena ja sijoitettuna. Lisäksi saat valtava luettelo yli 50 suositellusta urasta .

Ainoa merkittävä haittapuoli tässä urakehityksessä on, että sinun on luotava Princeton Review -tili päästäksesi tuloksiin, mutta onneksi tämä on ilmainen eikä kestä kauan!

O * NET -koronkuvaaja

 • Kysymysten lukumäärä: 60
 • Kokonaisaika: 10-15 minuuttia

Yhdysvaltain työministeriön sponsoroima O*NET Interest Profiler on 60 kysymyksen työvisa, joka keskittyy siihen, miltä sinusta tuntuisi tietyntyyppisten työtehtävien ja tehtävien suorittaminen like-dislike-asteikko . Toisin kuin muut kyselyt, voit palata ja tarkistaa tai muuttaa vastauksiasi.

Tulokset annetaan käyttämällä Hollannin koodit , jotka ovat kuusi luokkaa, jotka kuvaavat taitojasi ja kiinnostuksesi tietyillä ammatillisilla poluilla. Nämä työhön liittyvät luonteenpiirteet ovat seuraavat:

 • Realistinen
 • Tutkiva
 • Taiteellinen
 • Sosiaalinen
 • Yritteliäs
 • Perinteinen

Saat tonnia yksityiskohtia siitä, miten pisteytit jokaisessa persoonallisuuspiirteessä, sekä lukuisia urasuosituksia.

123test Urakelpoisuustesti

 • Kysymysten lukumäärä: viisitoista
 • Kokonaisaika: 5-10 minuuttia

Kuten O*NET, tämä 123testin urakehitys antaa sinulle tuloksia kuuden Holland Code -persoonallisuustyypin perusteella, mutta sen asetus on ainutlaatuisempi siinä mielessä, että se käyttää kuvia tekstityksillä kysymysten sijasta . Tarkemmin sanottuna saat 15 sarjaa neljää kuvaa; jokainen kuva näyttää tehtävän. Jokaisessa kysymyksessä sinun on valittava yksi kuva, josta pidät ja sellainen josta et pidä.

Työtehtävän lopussa voit valita haluamasi vähimmäiskoulutustason haluamallesi uralle. Tulokset ovat yksityiskohtaisia, ja saat suuren määrän uramahdollisuuksia.

kuinka suuri on 2,5 tuumaa

body_business_company_meeting

Todellisuuden uran persoonallisuusprofiili

 • Kysymysten lukumäärä: 94
 • Kokonaisaika: 10-15 minuuttia

Tämä Truityn ilmainen urakehitystesti sisältää paljon kysymyksiä, mutta se etenee suhteellisen nopeasti. Tässä käytät a like-dislike-asteikko selvittää, millaiset tehtävät ja tehtävät houkuttelevat sinua eivätkä houkuttele sinua. Voit myös päättää, koskevatko tietyt väitteet ja kuvaavat sanat sinua.

Tulokset ilmoitetaan suhteessa neljään eri työtyyliin:

 • Humanitaarinen
 • Uudistaja
 • Talonmies
 • Pragmatisti
Löydät myös suurimmat urasi kiinnostuksen kohteet, jaettuna kuuteen kategoriaan:
 • Rakennus
 • Ajattelu
 • Luominen
 • Auttaa
 • Vakuuttavaa
 • Järjestäminen

Tulossivun alareunassa ehdotetaan myös muutamaa uraa.

Valitettavasti suurin osa yksityiskohdista piilotetaan, ellet maksa koko raportistasi. Ilmaisella versiolla on kuitenkin paljon tarjottavaa!

16 persoonallisuutta ilmainen persoonallisuustesti

 • Kysymysten lukumäärä: 60
 • Kokonaisaika: 10-15 minuuttia

Tämä urakehitys onepävirallinen Myers-Briggs persoonallisuustesti joka kertoo sinulle 16 mahdollisesta persoonallisuustyypistä. (Huomaa, että virallinen Myers-Briggsin kyselylomake maksaa rahaa. Vaikka voit löytää monia ilmaisia ​​testejä verkossa, tämä on yksi parhaista 'pudotuspeleistä'.)

Jokaisesta kysymyksestä saat kirjoja 'samaa' tai 'eri mieltä' vastauksia (yritä välttää 'neutraalin' asettamista vastaukseksi).

Mitä tulee tuloksiin, saat a neljän kirjaimen yhdistelmä , joka osoittaa persoonallisuustyyppisi. Jokainen persoonallisuustyyppi määritetään seuraavien tekijöiden perusteella:

 • Ekstraversio (E) vs introversio (I)
 • Tunnistus (S) vs intuitio (N)
 • Ajattelu (T) vs tunne (F)
 • Tuomitseminen (J) vs havaitseminen (P)

Tämän työtestin tulokset ovat erittäin yksityiskohtainen ; on jopa osioita mahdollisista urapolkuista ja työpaikkatavoista, joissa on muutamia ehdotuksia tietyistä töistä, jotka saattavat toimia sinulle.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA