Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

main_globe-1.jpg

Käytätkö AP World Historya tänä vuonna? Tai harkitsetko sen ottamista jossain vaiheessa lukiossa? Sitten sinun on luettava tämä AP World History -opas. Sen sijaan, että pistäisit jokaisen nimen, päivämäärän ja paikan päähäsi, opi opiskelemaan AP World History -kokeeseen, jotta voit oppia tärkeimmät ideat ja tuntea olosi valmis testipäivään. Käymme läpi myös joitain tärkeitä strategioita, joiden avulla voit valmistautua tehokkaasti.

AP World History -testi on haastava - vain 9,2% testaajista sai 5 vuonna 2020 . Mutta jos opiskelet oikein ympäri vuoden, sinä voi olla yksi harvoista opiskelijoista, joka ässää tämän testin. Alla on kuusi vinkkiä, joita noudattaa voidakseen valmistautua hyvin AP World History -kokeeseen. Lue jokainen, käytä niitä testivalmistelussa, ja olet hyvällä tavalla maksimoimaan AP -pisteet!body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

käyttääkö georgetown yleistä sovellusta

Miksi sinun pitäisi opiskella AP -maailmanhistoriatestiä varten

Onko todella niin tärkeää opiskella AP World History -testiä varten? Ehdottomasti! Mutta miksi?

Aloitetaan katsomalla, millaisia ​​pisteitä opiskelijat yleensä saavat tentistä. Seuraava kaavio osoittaa, kuinka suuri prosenttiosuus testaajista sai jokaisen mahdollisen AP-pistemäärän (1-5) AP World History -testissä vuonna 2020:

AP -pisteet Pisteitä saaneiden testinottajien prosenttiosuus
5 9,2%
4 22,8%
3 28,2%
2 26,1%
1 13,7%

Lähde: Kollegion hallitus

Kuten näette, noin 54% testin tekijöistä sai 2 tai 3, noin 32% 4 tai 5 ja vain 14% 1. Useimmat testin tekijät saivat 3 tai vähemmän tässä testissä , on turvallista sanoa, että monet AP World History -opiskelijat eivät tee niin hyviä pisteitä kuin voisivat. (Se sanoi, että testi on joistakin suuria muutoksia lukuvuodelle 2019-2020 , joten emme voi tehdä liikaa suoria vertailuja tämän uuden testiversion ja vanhan välillä. Puhumme tarkemmin näistä muutoksista seuraavassa osassa.)

Vaikka 3 ei missään tapauksessa ole huono AP -tulos, jotkut korkeakoulut, kuten Western Michigan University, vaativat vähintään 4 saadakseen luottoa joihinkin kokeisiin. Jos koulut, joita haet, haluavat 4 tai korkeamman, on riittävästi aikaa opiskella kokeen tekemiseen.

Lisäksi jos haet erittäin valikoiviin kouluihin, 5 AP -maailmanhistoriatestissä (tai missä tahansa AP -testissä) voisi toimia käännekohta sinun hyväksesi hakuprosessin aikana.

Lopuksi matalan pistemäärän saaminen tästä testistä, eli 1 tai 2, saattaa saada oppilaitokset epäilemään testikykyäsi tai kyseenalaistamaan mahdollisuutesi menestyä koulussa. Et halua tämän tapahtuvan!

Mitä AP World History -kokeessa on?

Ennen kuin annamme sinulle kuusi asiantuntijavinkkiä AP -maailmanhistoriaan, käydään lyhyesti läpi testin rakenne ja sisältö.

AP World History -testi koostuu kahdesta osasta: Osa 1 ja jakso 2 . Jokainen osio koostuu myös kahdesta osasta: Osa A ja B osa . Tässä kohtaat jokaisen maailmanhistorian osion kunkin osan:

Jakso kysymystyyppi Aika # kysymyksiä % pisteistä
1A Monivalinta 55 min 55 40%
1B Lyhyt vastaus 40 min 3 (valitse kolmas kahdesta kehotteesta) kaksikymmentä%
2A Asiakirjapohjainen kysymys (DBQ) 60 minuuttia (sisältäen 15 minuutin lukukauden) 1 25%
2B Pitkä essee 40 min 1 (valitse yksi kolmesta kehotteesta) viisitoista%

Tässä on yleiskatsaus tehtävistä, joita sinua pyydetään suorittamaan:

  • Analysoi historiallisia tekstejä sekä historioitsijoiden mielipiteitä ja historian tulkintoja
  • Arvioi historiallisia asiakirjoja ja esitä argumenttisi arviointisi tueksi
  • Kirjoita essee johonkin maailmanhistorian asiaan

Huomaa, että lukuvuodesta 2019-2020 lähtien AP World History on nyt laajuudeltaan paljon pienempi ja sitä kutsutaan AP World History: Moderniksi (toinen kurssi ja tentti nimeltään AP World History: Ancient on valmisteilla College Boardissa).

Nämä muutokset on otettu käyttöön pääasiassa vastauksena jatkuviin valituksiin, joiden mukaan alkuperäinen maailmanhistorian kurssi oli liian laaja, koska se oli aiemmin kattanut tuhansia vuosia ihmisen kehityksestä. Toivottavasti tämä helpottaa testiä hieman!

Nyt kun ymmärrät tarkalleen, miten AP World History -testi on määritetty, katsotaanpa kuutta asiantuntijavinkkiämme sitä varten.

body_egypt Emme pidä parhaita salaisuuksiamme itsellämme.

Kuinka opiskella AP: n maailmanhistoriaa: 6 avainvinkkiä

Alla on tärkeimmät vinkkimme, joiden avulla saat erinomaiset pisteet AP World History -testissä.

Vinkki 1: Älä yritä muistaa kaikkea

Jos aloitat AP -maailmanhistoriatunnin odottamalla oppivan koko ihmiskunnan historian, mieti uudelleen .

Vaikka AP World History testaa laajaa aikaa, sinun ei odoteta oppivan kaikkia pieniä yksityiskohtia matkan varrella; pikemminkin tämä kurssi keskittyy opetukseen tärkeimpiä malleja, keskeistä kulttuurista ja poliittista kehitystä sekä merkittävää teknologista kehitystä kautta historian .

Vuodesta 2019-2020 alkaen AP World History -kurssi ja tentti järjestetään yhdeksässä yksikössä , jotka kattavat ajanjakson, joka alkaa noin vuodesta 1200 CE ja päättyy nykypäivään:

carnegie mellonin yliopiston tulokset
AP World History (Modern) -yksikkö Ajanjakso % tentistä
Yksikkö 1: Maailmanlaajuinen kuvakudos 1200-1450 8-10%
Yksikkö 2: Vaihtoverkot 8-10%
Yksikkö 3: Maalla sijaitsevat imperiumit 1450-1750 12-15%
Yksikkö 4: Transoceanic Interconnections 12-15%
Yksikkö 5: Vallankumoukset 1750-1900 12-15%
Yksikkö 6: Teollistumisen seuraukset 12-15%
Yksikkö 7: Globaali konflikti 1900-nykyhetki 8-10%
Yksikkö 8: Kylmä sota ja dekolonisaatio 8-10%
Yksikkö 9: Globalisaatio 8-10%

Jokaisen ajanjakson aikana sinun pitäisi tuntea maailman suurvallat ja voimat, jotka ohjaavat politiikkaa, taloudellista kehitystä ja sosiaalisia/teknologisia muutoksia; kuitenkin, sinun ei tarvitse muistaa kaikkia yksityiskohtia voidaksesi hyvin testissä . Keskity sen sijaan ymmärtämään suuria malleja ja kehitystä ja osaa selittää ne muutamalla keskeisellä esimerkillä.

Sinun ei esimerkiksi tarvitse välttämättä tietää, että vuonna 1492 Kolumbus purjehti valtameren sinisenä; sinun ei myöskään tarvitse tietää hänen matkojensa yksityiskohtia tai hänen julmuutensa yksityiskohdat . Tästä huolimatta, sinun pitäisi pystyä selittämään miksi tapahtui Amerikan eurooppalainen kolonisaatio , sekä sen taloudelliset vaikutukset Eurooppaan, Afrikkaan ja Amerikkaan ja miten siirtomaavalta vaikutti ihmisten elämään näillä kolmella mantereella.

Muutaman konkreettisen esimerkin tunteminen on välttämätöntä lyhyiden vastausten osion menestymiseksi. Lyhyt vastaus kysymyksiin 1 ja 2 esittelee sinulle toissijaisen lähteen ja ensisijaisen lähteen, ja pyytää sinua sitten esittämään useita esimerkkejä tai syitä laajempaan aiheeseen tai historialliseen liikkeeseen, joka liittyy annettuihin tietoihin.

Voit joustavasti valita valitsemasi esimerkit , niin kauan kuin ne ovat ajankohtaisia. Lyhyt vastaus -osa on kolme kysymystä pitkä ja sen arvo on 20% testituloksestasi. Sinulla tulee olemaan 40 minuuttia sen loppuun saattamiseksi.

Konkreettisia esimerkkejä voi myös vahvistaa esseitäsi ja parantaa kykyäsi eritellä monivalintakysymyksiä aiheesta; keskity kuitenkin ensin kokonaiskuvan ymmärtämiseen, ennen kuin yrität muistaa nitty-gritty.

Jos tulet AP USA: n historiasta, tämä neuvo saattaa tuntua oudolta. Mutta toisin kuin Yhdysvaltain historia, joka on hienompaa, AP World History -kokeen kirjoittajat eivät odota sinun tietävän kaikkea, koska he testaavat paljon laajempaa aihetta . AP US History on lähinnä 400 vuoden historian testi yhdessä paikassa, joten on oikeudenmukaista odottaa opiskelijoiden tietävän monia oikeita nimiä ja päivämääriä.

Mutta maailmanhistorian osalta samaa yksityiskohtaisuutta ei odoteta; Tämä testi suoritetaan 800 vuoden ajan ympäri maailmaa. Sen sijaan sinun pitäisi keskittyä ymmärtämään tärkeiden aiheiden yleisiä malleja historian kautta . Tämä ei ainoastaan ​​säästä aikaa, vaan myös pitää sinut järkevänä, kun oppikirjasi heittää kirjaimellisesti satoja nimiä, paikkoja ja päivämääriä ympäri vuoden.

Oppikirjasta puheen ollen ...

Vinkki 2: Pysy lukemisen tasalla!

Mitä tulee AP -maailmanhistoriaan, et voi nukkua luokkaa läpi vuoden, selata valmistelukirjaa huhtikuussa ja odottaa sitten täydellistä 5: tä testissä. Loppujen lopuksi opit valtavan osan ihmiskunnan historiasta! Yrittäminen ahdistaa tätä testiä pelin myöhään on sekä stressaavaa että tehotonta, koska materiaalin määrä on katettava.

body_heavybook.jpg

Ja kaikki tämä lukeminen satuttaisi silmiäsi.

Sen sijaan, pysy lukemisesi mukana ja menesty hyvin maailmanhistoriatunnillasi varmistaaksesi, että rakennat vahvan perustan tiedolle ympäri vuoden . Näin kevään tullen voit keskittyä itse tenttiin valmistautumiseen ja aiheisiin, joita se todennäköisesti testaa, toisin kuin yrittää kiihkeästi oppia lähes tuhat vuotta ihmiskunnan historiaa vain kahdessa kuukaudessa.

Jos opettajasi ei jo vaadi sinua tekemään jotain tällaista, muista pitää lukemasi muistiinpanot koko lukuvuoden ajan. Tämä voi olla luonnoksia, yhteenvetoja tai mitä tahansa muuta sinulle hyödyllistä. Muistiinpanojen avulla voit käsitellä lukemia ja muistaa ne paremmin. Muistiinpanosi ovat myös korvaamaton oppimistyökalu keväällä.

Tarkista lopuksi luokkasi käyttämän oppikirjan verkkosivusto. Monilla oppikirjasivustoilla on lisäominaisuuksia, kuten kappaleiden ääriviivat ja yhteenvedot , joka voi olla erinomainen opintoaineisto sinulle ympäri vuoden.

Vinkki 3: Lue valmistelukirja (tai kaksi) keväällä

Vaikka pysyt ajan tasalla AP World Historian kanssa koko vuoden, olet todennäköisesti hieman hämärä aiheista, jotka olet oppinut syyskuussa, kun aloitat opiskelun testiin maaliskuussa tai huhtikuussa. Siksi suosittelemme hankkimaan esikirjan , joka tarjoaa paljon laajemman yleiskatsauksen maailmanhistoriasta keskittyen erityisesti tentissä testattuihin aiheisiin. (Varmista, että se on päivitetty kirja AP World History -kurssin ja tentin uudelle modernille painopisteelle!)

Jos olet oppinut hyvin koko lukuvuoden, valmistelukirjan lukeminen käynnistää taustatietosi ja auttaa sinua tarkistamaan . Ajattele valmistelukirjaasi toisena, paljon nopeampana kulkuna maailmanhistorian läpi.

Ja jos mietit - ei, valmistelukirja yksin ei täytä tarvittavat tiedot koko testin ajan. Et voi korvata oppikirjasi lukemista ympäri vuoden valmistelukirjan lukemisella keväällä. Erityisesti AP World History -monivalintaosa voi esittää melko tarkkoja kysymyksiä, ja sinulla olisi varmasti sokeita pisteitä, jos tekisit vain lukemalla valmistelukirjan eikä varsinaisen oppikirjan.

Lisäksi et pystyisi selittämään esimerkkejä esseessäsi niin yksityiskohtaisesti, jos olet lukenut vain muutaman kappaleen tärkeimmistä historiallisista tapahtumista.

Vinkki 4: Valmistaudu siirtymään 1 MPQ: lla (minuutti per kysymys)

Valmistautua AP World History -kokeeseen materiaalin tunteminen on vain puolet taistelusta. Sinun on myös tiedettävä, miten voit käyttää aikasi tehokkaasti erityisesti monivalintaosassa.

Monivalintaosassa (osa 1, osa A) kysytään 55 kysymystä 55 minuutissa ja se on 40% kokonaispisteestäsi. Tämä antaa sinulle vain minuutti per kysymys , joten sinun on siirryttävä nopeasti. Ja ollaksesi valmiita tähän nopeaan tahtiin, harjoittelu on avainasemassa.

body_carrace.jpg

AP World History -testin suorittaminen ilman harjoittelua olisi kuin hyppääminen NASCAR -kilpailuun ilman ajokorttia.

Jos haluat harjoitella tahdistusta itse, on tärkeää, että saat harjoituskokeita sisältävän esikirjan . Vaikka olet lukenut oppikirjasi ahkerasti, tehnyt muistiinpanoja ja tarkastellut materiaalia, on todella tärkeää harjoittaa todellisia monivalintaosia, jotta voit tottua testin ajoitukseen.

Vaikka on olemassa kourallinen itsenäisiä kysymyksiä, useimmat tulevat kolmesta neljään koostuvassa sarjassa ja pyytävät sinua tarkastelemaan tiettyä lähdettä, kuten kaaviota, kuvaa, toissijaista lähdettä tai karttaa. Se on hyvä idea ohita ja palaa vaikeisiin kysymyksiin (kunhan seuraat aikaa!).

vinkkejä rubix -kuution ratkaisemiseen

Opettajasi pitäisi antaa sinulle monivalintakysymyksiä tai testejä ympäri vuoden auttaaksesi sinua valmistautumaan kokeeseen. Jos opettajasi ei tee tätä, sinun on valitettavasti löydettävä monivalintakysymyksiä valmistuskirjoista ja verkkoresursseista. Katso täydellinen luettelo AP -maailmanhistorian käytännön testeistä täältä (ja muista löytää päivitetyt materiaalit uutta vuoden 2020 modernia tenttiä varten).

Sinun on luotava oma monivalintastrategiasi opiskellessasi , kuten poistamisprosessin käyttäminen, valmius lukea ja analysoida kuvia ja kaavioita sekä olla jatkuvasti tietoinen ajastasi. minä suosittelen pitää kelloa kun harjoittelet, jotta voit seurata, kuinka kauan käytät jokaiseen kysymykseen.

Lopuksi, muista vastata kaikkiin tentin kysymyksiin . Vääristä vastauksista ei ole rangaistuksia, joten saatat myös arvata kaikista kysymyksistä, joista et ole varma tai joihin sinulla ei ole aikaa.

Lyhyesti sanottuna varmista, että harjoittelet AP World Historian monivalintakysymyksiä, jotta istuessasi tenttiin voit tuntea olosi itsevarmaksi ja valmis siirtymään nopeasti.

Vinkki 5: Harjoittele nopean kirjoittamisen vapaan vastauksen osastoa

AP World History -kokeessa on kaksi esseekysymystä, jotka yhdessä muodostavat 40% AP World History -tuloksestasi . Saat 60 minuuttia asiakirjapohjaisesta kysymyksestä tai DBQ: sta, mukaan lukien 15 minuutin lukukausi; DBQ on arvoltaan 25% lopullisesta arvosanastasi. Sen jälkeen saat 40 minuuttia pitkälle esseelle, joka on arvoltaan 15% pisteestäsi.

Jokaisessa esseessä sinun on kyettävä aivoriihi nopeasti ja kirjoita essee, joka vastaa kehotteeseen, on hyvin järjestetty ja sisältää pätevän opinnäytetyön . Väitöskirja on yhden lauseen tiivistelmä pääväitteestäsi. AP -esseiden vuoksi on parasta laittaa opinnäytetyösi johdantokappaleen loppuun, jotta luokkalainen löytää sen nopeasti.

Kun järjestät esseesi, Pyydä jokainen kappale selittämään yksi osa väitettä jokaisen kappaleen alussa on aiheen lause (pohjimmiltaan mini-opinnäytetyö), joka selittää tarkalleen, mitä aiot sanoa.

DBQ: sinun täytyy tuoda kaikki tai suurin osa toimitetuista asiakirjoista väitteeseesi testattavan ajan taustatietojesi lisäksi. Esimerkiksi espanjalaisen influenssan vaikutuksia ensimmäisen maailmansodan aikana koskevassa DBQ: ssa sinun on osoitettava tietosi ensimmäisestä maailmansodasta sekä kykysi käyttää asiakirjoja tehokkaasti väitteessäsi. Katso täydellinen opas DBQ: n kirjoittamiseen täältä.

Pitkälle esseelle, se riippuu sinä tarjota konkreettisia historiallisia esimerkkejä ja osoittaa laaja ymmärryksesi historiallisista suuntauksista . (Tästä syystä lukemisen tekeminen on jälleen niin tärkeää, koska sinun on annettava ja selitettävä omia historiallisia esimerkkejäsi!)

Koko vuoden ajan opettajasi pitäisi saada sinut tekemään kirjoitustehtäviä, mukaan lukien luokan esseitä, opettamaan sinulle, kuinka kirjoittaa hyviä esseitä nopeasti. Koska kirjoitat esseesi käsin testiä varten, sinun kannattaa mieluiten kirjoittaa myös käytännön esseesi käsin. Jos kamppailet käsin kirjoittamisen kanssa nopeasti, voit parantaa kirjoitustaitosi (eli kykysi kääntää ajatukset nopeasti sanoiksi) kirjoittamalla lisää käytännön esseitä itse .

Jos sinun on työskenneltävä sujuvasti kirjoittamisen parissa, on parasta harjoitella helpommin kirjoittavien aiheiden kanssa . Etsi ensin päiväkirjakehote, josta voit kirjoittaa ( tällä sivustolla on satoja ). Aseta seuraavaksi ajastin; 10–15 minuuttia on paras. Kirjoita lopuksi kehotuksesta niin paljon (ja niin nopeasti!) Kuin mahdollista tekemättä suuria virheitä oikeinkirjoituksessa tai kieliopissa.

Kun aika loppuu, laske kuinka monta sanaa kirjoitit . Jos teet tämän muutaman kerran viikossa, lisäät kirjoitusnopeuttasi ja sanojen määrä kasvaa edelleen. Kun olet rakentanut tämän taidon, on paljon helpompaa käsitellä AP World History -vapaata vastausta.

Voit myös harjoitella itse vanhoja AP World History -vastauksia . Huomaa kuitenkin, että testiä tarkistettiin vuosille 2019-20 (nyt sen painopiste on vain 1200-läsnä) ja 2016-17, joten vanhoissa kysymyksissä on vanhaa sisältöä ja ohjeita .

on 29 on hyvä

Itse asiassa AP World History -testissä oli itse asiassa kolme esseetä - DBQ: n lisäksi oli essee 'Muutos ajan myötä' ja 'Vertailu'. Nyt on vain yksi pitkä essee. Olla varma vertaa vanhempia kysymyksiä ajan tasalla oleviin esimerkkeihin alkaen uusin AP -kurssin ja tentin kuvaus .

Vinkki 6: Tee harjoitustestit ja aseta tavoitteet

Keväällä, tavoitteena on suorittaa vähintään yksi täysi harjoitustesti - varsinkin maaliskuun lopussa tai huhtikuun alussa - kun olet oppinut suurimman osan maailmanhistorian aineistosta. Täydellisellä harjoitustestillä tarkoitamme koko AP World History -testi. Varaa itsellesi aikaa ja ota se yhdellä istunnolla virallisten aikarajoitusten mukaisesti.

Miksi sinun pitäisi tehdä tämä? Se antaa sinulle mahdollisuuden kokea, millaista on suorittaa täydellinen AP World History -testi ennen kuin istut todellisen asian pariin. Tämä auttaa sinua rakentamaan kestävyyttä ja parantamaan ajoitustasi. Kaikki maailman käytännöt eivät auta sinua, jos viimeisen esseekysymyksesi loppuu ja et tuskin ajattele.

Aseta myös kohdetulos jokaiselle osiolle. Hyviä uutisia: sinun ei tarvitse pyrkiä 100%: iin osassa 1 ja täydellisiin pisteisiin jokaisessa osassa 2 olevassa esseessä, jotta voit saavuttaa 5 - korkein mahdollinen pisteet. Oikeastaan ​​kaukana siitä!

body_targets.jpg

Totuus on, että korkeat monivalintapisteet (50/55), keskimääräiset lyhyen vastauksen ja vapaan vastauksen pisteet (esimerkiksi 6/9 lyhyestä vastauksesta, 5/7 DBQ: sta ja 4/6 pitkästä esseestä) ) voi saada 5 pistettä . Samoin keskimääräinen monivalintapiste (35/55), jolla on korkeat lyhyen vastauksen ja vapaan vastauksen pisteet (esimerkiksi 8/9 lyhyestä vastauksesta, 6/7 DBQ: sta ja 5/6 pitkästä esseestä) voi myös saada sinulle 5 .

Aseta realistiset pisteet tavoitteiden perusteella sinun henkilökohtaisia ​​vahvuuksia. Esimerkiksi todella hyvä kirjoittajaopiskelija voi mennä keskimääräisen monivalinta-/vahvan esseen reitin, kun taas vahvempi testin tekijä saattaa mennä päinvastoin. Voit myös olla jossain välissä.

Lisäksi, Älä pelkää, jos tavoitteesi on paljon korkeampi kuin nykyiset pisteet . Harjoittelun tarkoitus on lopulta saavuttaa tavoitteesi!

Kun sinulla on tavoitepisteet, harjoittele, harjoittele, harjoittele! Käytä vanhoja tenttejä, harjoittelukokeita (laadukkaissa) valmistelukirjoissa ja yllä linkitetyissä kysymyksissä. Voit jopa pyytää opettajalta vanhoja AP World History -testejä ja esseekysymyksiä. (Huomaa vain tärkeimmät muutokset AP World History -kokeeseen viime vuosina, jotta voit muokata käytännön kysymyksiä tarpeen mukaan.)

Mitä enemmän harjoittelet ennen testiä, sitä todennäköisemmin saavutat AP -pistetavoitteesi tai jopa ylität sen!

Bottom Line: Kuinka valmistautua AP -maailmanhistoriatestiin

Vaikka AP World History on haastava testi, jos noudatat kaikkia tässä AP World History -oppaassa annettuja neuvoja ja valmistaudut oikein lukuvuoden aikana, voit varmasti suorittaa kokeen ja saatat jopa olla yksi harvoista opiskelijoista, joka saa 5 !

Varmista vain, että pysyt lukemasi tasalla, käytä päivitettyä valmistelukirjaa keväällä ja harjoittele paljon monivalinta- ja vapaan vastauksen osioissa. Selkeät tavoitemäärät kullekin osalle ja paljon harjoittelua vyösi alla, Sinulla on vahvin mahdollisuus saada 5 testipäivänä !

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA