Paras AP Yhdysvaltain historian tarkistusopas

feature_apushistoryreview.jpg

On vaikea tietää, mistä aloittaa AP US History -katsauksesi. Se on yksi vaikeimmista tukiasemista sen ajattelutaitojen ja sen kattaman sisällön perusteella. Et voi vain lukea muistiinpanojasi ja odottaa korkeita pisteitä toukokuun loppukokeesta.

Tässä oppaassa Annamme sinulle perushaun siitä, mitä AP: n historian tentissä on, annamme opintovinkkejä ja esitämme vaiheittaisen valmistelusuunnitelman, jonka voit muokata tarpeidesi mukaan .body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istunnona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mikä on AP: n Yhdysvaltain historian kokeen muoto?

Ensinnäkin sinun pitäisi tietää tämän testin perusteet. Yhdysvaltain AP -historian kokeen kokonaispituus on kolme tuntia ja 15 minuuttia , joten se on pidemmällä puolella verrattuna muihin AP -testeihin. Formaattisesti se on kaksi osastoa , jotka on edelleen jaettu kahteen osaan (A ja B).

Tässä on lyhyt esitys AP US History -kokeen jokaisen pääosan ajoituksesta ja merkityksestä:

pitäisikö minun ottaa ap ​​-lasku
Jakso kysymystyyppi # kysymyksiä Aika % pisteistä
1A Monivalinta 55 55 min 40%
1B Lyhyt vastaus 3 (valitse kolmas kahdesta kehotteesta) 40 min kaksikymmentä%
2A Asiakirjapohjainen kysymys (DBQ) 1 60 minuuttia (sisältäen 15 minuutin lukukauden) 25%
2B Pitkä essee 1 (valitse yksi kolmesta kehotteesta) 40 min viisitoista%

Osa 1: Monivalinta ja lyhyt vastaus

AP US History -testin osa 1 koostuu monivalintaosasta (osa A) ja lyhyen vastauksen osasta (osa B). Osio on yksi tunti ja 35 minuuttia pitkä ja se laskee 60% AP: n lopputuloksesta.

Osassa A sinulla on 55 minuuttia aikaa vastata 55 monivalintakysymykseen. tämä antaa sinulle noin minuutin tahti kysymystä kohden . Tämä osa ottaa huomioon 40% pisteistäsi , joten se on yksi APUSH -kokeen tärkeimmistä osista.

Jokaisessa kysymyksessä on neljä mahdollista vastausvaihtoehtoa (merkitty A-D). Kysymykset tulevat yleensä kolmesta neljään, ja niihin liittyy lähde, kuten historiallinen teksti, kaavio tai kartta.

Osassa B sinulla on 40 minuuttia aikaa vastata kolmeen lyhyeen vastaukseen, antaa sinulle noin 13 minuuttia per kysymys . Annos on sen arvoinen 20% kokonaispisteestäsi .

Vaikka näet tässä osassa neljä kysymystä, sinun on vastattava vain kolmeen (sinun on valittava kehotteiden 3 ja 4 välillä). Tässä on mitä odottaa jokaiselta kysymykseltä:

 • Kehote 1: Keskittyy vuosiin 1754-1980 ja sisältää yhden tai kaksi toissijaista lähdettä
 • Kehote 2: Keskittyy vuosiin 1754-1980 ja sisältää yhden ensisijaisen lähteen
 • Kehote 3 (Valitse yksi) : Keskittyy vuosiin 1491-1877, eikä siinä ole lähdettä
 • Kehote 4 (Valitse yksi) : Keskittyy vuosiin 1865-2001 eikä sisällä lähdettä

Osa 2: Vapaa vastaus (asiakirjapohjainen kysymys ja pitkä essee)

AP: n Yhdysvaltain historian kokeen osa 2 on vapaa vastaus -osa, eli sinun on kirjoitettava vastauksesi essee -muodossa . Osa A on asiakirjapohjainen kysymys tai DBQ ja osa B on pitkä essee. Kaiken kaikkiaan tämä jakso on tunnin ja 40 minuutin pituinen ja se laskee 40% AP -pisteistäsi.

Osassa A sinun on vastattava yhteen DBQ -kysymykseen kirjoittamalla essee, jossa syntetisoidaan vähintään kuusi annetuista seitsemästä historiallisesta asiakirjasta. Sinulla on yhteensä 60 minuuttia tätä osaa varten: 15 minuuttia asiakirjojen lukemiseen ja 45 minuuttia vastauksesi kirjoittamiseen. Se laskee 25% AP -pisteistäsi .

Osassa B sinulla on 40 minuuttia aikaa kirjoittaa pitkä essee vastaukseksi yksi kolmesta kehotuksesta (valitset, mihin kehotteeseen haluat vastata). Tämä kohta on 15% lopputuloksestasi . Jokainen essee -kehote keskittyy eri ajanjaksoon Amerikan historiassa:

 • Essee 1: 1491-1800
 • Essee 2: 1800-1898
 • Essee kehote 3: 1890-2001

body_student_reading_book_confused

Miltä kysymykset näyttävät AP Yhdysvaltain historian tentissä?

Tässä osassa annan lyhyen yleiskatsauksen jokaisesta kysymystyypistä, jonka voit odottaa näkevän AP US History -kokeessa. On tärkeää ymmärtää eri muodot ja pistejakaumat ennen kuin ryhdyt tutustumaan kurssin sisältöön. Näin voit räätälöidä AP US History -katsauksesi testin todellisten vaatimusten mukaan!

Monivalintakysymys

Monivalintakysymyksissä pyydetään aina käyttämään tietämystäsi Yhdysvaltain historiasta historiallisen asiakirjan yhteydessä. Nämä asiakirjat voivat sisältää kuvia tai kirjoituksia, ja jokaisesta kysytään 3-4 kysymystä.

Tässä on esimerkki monivalintakysymyksestä 2017-18 APUSH -kokeen kuvaus :

body_apushmc1.png

body_apushmc.png

Tässä kohdassa mainitaan se Whitefield tuli Irlannin brittiläisille siirtomaille ja hänestä tuli erittäin suosittu kiertävä saarnaaja . Tämä viittaa siihen, että uskonnollinen kulttuuri muodostui valinnasta C (”transatlanttinen vaihto”).

Vaikka jotkin muut vaihtoehdot eivät ole täysin pätemättömiä, jos katsoit kysymystä vain ilman otetta, siinä esitetyt todisteet johtavat meidät suoraan valintaan C. . Tämä kysymys osoittaa, kuinka tärkeää on lukea erittäin huolellisesti AP US History -testissä!

Lyhyen vastauksen esimerkkikysymys

55 monivalintakysymyksen lisäksi saat kolme lyhyen vastauksen kysymystä AP US History -testin ensimmäisessä osassa . Nämä ovat moniosaisia ​​kysymyksiä, joihin voi vastata vain muutamalla lauseella. He luottavat yleensä kirjallisiin otteisiin tai muuntyyppisiin historiallisiin asiakirjoihin aivan kuten monivalintakysymykset.

Vaikka APUSHin lyhyen vastauksen kysymykset eivät pyydä sinua kirjoittamaan paljon, he tehdä Testaa kykysi ymmärtää, mitä lähdemateriaalissa tapahtuu ja miten se liittyy tietoihisi Yhdysvaltojen historiasta.

Tässä on esimerkki lyhyen vastauksen kysymyksestä 2019-20 AP -kurssin ja tentin kuvaus :

body_ap_us_history_short_answer_question

Kuten näette, tässä lyhyen vastauksen kysymyksessä on kaksi toissijaista lähdettä. Sinun on vastattava kaikkiin kolmeen osaan (A, B ja C) oikein saadaksesi täyden arvosanan tästä kysymyksestä.

Alla on esimerkkejä vastauksista, jotka saisivat täydet pisteet (otettu osoitteesta viralliset pisteytysohjeet ).

(A) Esimerkkivastauksia

 • Peiss väittää, että työväenluokan naisten harrastus tanssisaleissa loi naisille uusia, laillisia sosiaalisia tiloja, mutta Enstand väittää, että työskentelevien naisten osallistuminen työpolitiikkaan antoi heille uuden äänen ja paikan julkisella alalla.
 • Peiss yhdistää naisten kasvun julkisessa sosiaalisessa elämässä kaupalliseen kulttuuriin, joka tarjosi naisille mahdollisuuksia päästä julkiselle alueelle, kun taas Enstand väittää, että naisista tuli poliittisia toimijoita, jotka vaativat julkista ääntä.

(B) Esimerkkivastauksia

 • Tanssihallien tavoin tavarataloista ja huvipuistoista tuli kaupallisen kulttuurin osa, joka tarjosi naisille uusia mahdollisuuksia nauttia julkisista paikoista laillisina osallistujina.
 • Uuden naisen käsitteestä tuli kulttuurinen ilmiö, kun vanhempi käsitys erillisistä aloista väheni. Ajatus Uudesta naisesta tuki naisten julkisempaa roolia 1900 -luvun alussa.
 • Kaupunkien ja kaupunki -Amerikan kasvu antoi nuorille naisille enemmän mahdollisuuksia lähteä maaseudulta ja osallistua Peissin kuvaamaan kehitykseen.
 • Uudet tekniikat, kuten sähkövalaistus, mahdollistivat uudet julkiset tilat naisten henkilökohtaiselle vapaudelle.

(C) Esimerkkivastauksia

 • Naisten osallistuminen äänioikeusliikkeeseen, siirtokuntatyö, maltillisuuden järjestäminen ja Progressiivinen liike edistivät nykyaikaista asennetta naisiin ja lisäsivät heidän rooleitaan julkisella alalla.
 • Yhdeksännentoista perustuslakimuutoksen ratifiointi antoi naisille äänioikeuden ja äänen politiikassa.
 • Naiset olivat tärkeimpiä osallistujia New Yorkin paidan vyötärölakossa vuonna 1909. Tämän lakon aikana naiset esittivät julkisia vaatimuksia, kuten Enstadin kuvaamat.
 • Naiset järjestäytyivät tai osallistuivat ammattiyhdistyksiin, kuten Kansainväliseen naisten vaatetyöläisten liittoon (ILGWU), mikä on esimerkki heidän kasvavasta äänestään julkisella alalla.
 • Työväenluokan naisilla oli keskeinen julkinen rooli menestyksekkäässä Lawrence (Massachusetts) -tekstiililakossa vuonna 1912, mikä osoittaa, että naisista tuli aktiivisia poliittisia ääniä työväenliikkeiden kautta.

body_old_historical_document Onneksi sinun ei tarvitse olla tekemisissä nykyinen historiallisia asiakirjoja.

Esimerkki asiakirjapohjaisesta kysymyksestä

Asiakirjapohjainen kysymys saattaa olla pelottavin osa AP: n historian tentissä. Se on arvoltaan 25% pisteistäsi ja vaatii synteesin eri muodoissa esitetyistä tiedoista, jotta saadaan aikaan johdonmukainen argumentti. Nämä ovat testissä näkyvät ohjeet sekä näytekehote ja asiakirja (alkaen 2019-20 Kurssin ja tentin kuvaus ):

body_ap_us_history_dbq

Voit ansaita jopa 7 raakapistettä DBQ -vastauksestasi. Nämä pisteet on jaettu seuraavasti pisteytysohjeet :

Kategoria Kuinka ansaita luottoa
Väitös/Väite
(0-1 pistettä)

1 piste: Vastaa kehotteeseen historiallisesti puolustettavalla väitöskirjalla/väitteellä, joka muodostaa päättelyn

Kontekstualisointi
(0-1 pistettä)

1 piste: Kuvaa laajempaa kehotukseen liittyvää historiallista kontekstia

Todisteet
(0-3 pistettä)

2 pistettä (todisteet asiakirjoista): Tukee argumenttia vastauksena kehotteeseen käyttämällä vähintään kuutta asiakirjaa

1 piste (todisteet asiakirjojen ulkopuolella): Käyttää vähintään yhtä lisäkappaletta erityisistä historiallisista todisteista (asiakirjojen lisäksi), jotka liittyvät kehotetta koskevaan argumenttiin

Analyysi ja päättely
(0-2 pistettä)

1 piste (hankinta): Vähintään kolmen asiakirjan osalta selitetään, miten tai miksi asiakirjan näkökulma, tarkoitus, historiallinen tilanne ja/tai yleisö liittyy argumenttiin

1 piste (monimutkaisuus): Osoittaa monimutkaisen käsityksen historiallisesta kehityksestä, joka on kehotuksen keskipisteenä, käyttämällä todisteita vahvistaakseen, määrittelemällä tai muokkaamalla kysymystä käsittelevää argumenttia

Jos haluat lisää apua tähän hankalaan kysymykseen, tutustu näihin resursseihin saadaksesi lisää DBQ -esimerkkejä käytettäväksi AP US History -katsauksessa.

Pitkän esseen esimerkkikysymys

Voit valita pitkän esseen kolmen kehotteen joukosta. Tässä on esimerkkikysymys (ja ohjeet) 2019-20 Kurssin kuvaus :

body_ap_us_history_long_essay_sample_question

Voit ansaita jopa 6 pistettä , jotka myönnetään seuraavasti viralliset pisteytysohjeet :

Kategoria Kuinka ansaita luottoa
Väitös/Väite
(0-1 pistettä)

1 piste: Vastaa kehotteeseen historiallisesti puolustettavalla väitöskirjalla/väitteellä, joka muodostaa päättelyn

Kontekstualisointi
(0-1 pistettä)

1 piste: Kuvaa laajempaa kehotukseen liittyvää historiallista kontekstia

Todisteet
(0-2 pistettä)

2 pistettä: Tukee väitettä vastauksena kehotteeseen käyttämällä erityisiä ja asiaankuuluvia esimerkkejä todisteista

Analyysi ja päättely
(0-2 pistettä)

2 pistettä: Osoittaa monimutkaisen käsityksen historiallisesta kehityksestä, joka on kehotuksen keskipisteenä, käyttämällä todisteita vahvistaakseen, määrittelemällä tai muokkaamalla kysymystä käsittelevää argumenttia

body_nyc_times_square

Mitä AP: n Yhdysvaltain historian tentti kattaa?

AP US History on jaettu yhdeksään yksikköön eli ajanjaksoon , joista kukin muodostaa tietyn prosenttiosuuden kurssimateriaalista ja opetusajasta. Tässä on, kuinka paljon tenttiä kukin yksikkö vie:

AP Yhdysvaltain historian yksikkö/aika % tentistä
Yksikkö 1: 1491-1607 4-6%
Yksikkö 2: 1607-1754 6-8%
Yksikkö 3: 1754-1800 10-17%
Yksikkö 4: 1800-1848 10-17%
Yksikkö 5: 1844-1877 10-17%
Yksikkö 6: 1865-1898 10-17%
Viikko 7: 1890-1945 10-17%
Yksikkö 8: 1945-1980 10-17%
Yksikkö 9: 1980-tähän päivään 4-6%

Lähde: 2019-20 AP Yhdysvaltain historian kurssi ja tentin kuvaus

Näitä ajanjaksoja yhdistää kahdeksan yleistä teemaa. Luettelen nämä teemat ja niiden kuvaukset 2019-20 Kurssin kuvaus . Kun olet oppinut kuka, mitä ja missä historiallisista tapahtumista, sinun pitäisi pystyä yhdistämään ne yhteen (tai todennäköisemmin useisiin) näistä laajemmista käsitteistä.

Teema 1: Amerikkalainen ja kansallinen identiteetti

Keskittyy siihen, miten ja miksi amerikkalaisen ja kansallisen identiteetin ja arvojen määritelmät ovat kehittyneet Pohjois -Amerikan monimuotoisen ja muuttuvan väestön keskuudessa, sekä aiheeseen liittyvistä aiheista, kuten kansalaisuus, perustuslaillisuus, ulkopolitiikka, assimilaatio ja amerikkalainen poikkeuksellisuus.

Teema 2: Työ, vaihto ja tekniikka

Keskittyy taloudellisen vaihtojärjestelmän kehittämisen taustalla oleviin tekijöihin, erityisesti teknologian, talousmarkkinoiden ja hallituksen rooliin.

Teema 3: Maantiede ja ympäristö

Keskittyy maantieteen ja sekä luonnon että ihmisen luoman ympäristön rooliin Yhdysvaltojen sosiaalisessa ja poliittisessa kehityksessä.

Teema 4: Maahanmuutto ja siirtokunta

Keskittyy siihen, miksi ja miten eri ihmiset, jotka muuttivat Yhdysvaltoihin ja Yhdysvaltoihin, sopeutuivat uuteen sosiaaliseen ja fyysiseen ympäristöön ja muuttivat sitä.

Teema 5: Politiikka ja valta

Keskittyy siihen, kuinka erilaiset sosiaaliset ja poliittiset ryhmät ovat vaikuttaneet Yhdysvaltojen yhteiskuntaan ja hallintoon, sekä siihen, miten poliittiset uskomukset ja instituutiot ovat muuttuneet ajan myötä.

Teema 6: Amerikka maailmassa

Keskittyy Pohjois -Amerikan historiaan siirtomaavallan aikana vaikuttaneiden kansojen väliseen vuorovaikutukseen ja Yhdysvaltojen vaikutukseen maailman asioihin.

Teema 7: Amerikkalainen ja alueellinen kulttuuri

Keskittyy siihen, miten ja miksi kansalliset, alueelliset ja ryhmäkulttuurit ovat kehittyneet ja muuttuneet, sekä siihen, miten kulttuuri on muokannut hallituksen politiikkaa ja taloutta.

Teema 8: Sosiaaliset rakenteet

Keskittyy siihen, miten ja miksi sosiaalisen organisaation järjestelmät kehittyvät ja muuttuvat, sekä näiden järjestelmien vaikutuksiin laajempaan yhteiskuntaan.

body_americaandtheworld.jpg Amerikkalaiset ovat taistelleet monia muita ihmisryhmiä hallitakseen tämän hullun avaruusmarmorin palasia.

AP US History Review: 3 olennaista opintovinkkiä

Ennen kuin esittelen AP USA: n historian opintosuunnitelmasi mallin, tässä on muutamia vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä edetessäsi. Oikeiden strategioiden avulla AP -pisteesi paranevat paljon nopeammin!

#1: Yhdistä tosiasiat tärkeimpiin teemoihin

Historian opiskelu tarkoittaa vain sitoutumista joukkoon nimiä ja päivämääriä muistiin, eikö? Väärä!

Kysymyksiä AP US History -kokeesta (ja jos sinulla on hyvä opettaja, useimmat pienemmät testit luokassa), tulevat Pyydä sinua yhdistämään yleinen historiallinen tieto ja ymmärrys suuremmista suuntauksista . Tosiasiat ja likimääräiset päivämäärät ovat merkityksellisiä, mutta vain siltä osin kuin ne voivat antaa käsityksen analyysistäsi historiallisista malleista ja teemoista.

Jos tutkit tosiasioita erikseen, menetät testin , varsinkin kun pääset ilmaisiin kysymyksiin. Kun valmistaudut tenttiin, ota huomioon tärkeimmät teemat ja mieti, kuinka voisit kutoa ne keskusteluun koko aikakaudesta.

#2: Harjoittele historiallisten kirjoitusten ja asiakirjojen analysointia

Lähes jokainen AP US History -kokeen kysymys pyytää sinua lukemaan historiallisen asiakirjan tai analysoimaan poliittisesti varautuneen kuvan. On tärkeää, että pystyt tulkitsemaan nämä lähteet sekä nopeasti että tarkasti. Etsi oppikirjassasi tai verkossa esimerkkejä historiallisista teksteistä ja käytä kirjailijoiden väitteiden analysointia.

Mitkä kurssin aiheista ovat relevantteja? Mitä muuta tapahtui tuolloin, mikä saattoi vaikuttaa kirjoittamiseen tai kuvitukseen? Puhuuko henkilö tietylle yleisölle ja onko hänen näkemyksensä puolueellinen? Tällaisten kysymysten esittäminen auttaa sinua valmistautumaan tapaan, jolla sinun on ajateltava viimeisen tentin historiallisia asiakirjoja.

#3: Kirjoita esseen ääriviivat

Sinun pitäisi olla ammattilainen esseehahmotusten kirjoittamisessa hyvissä ajoin ennen AP US History -testin suorittamista. Jos voit kirjoittaa vahvan ääriviivan, joka käyttää todisteita oikein ja yhdistää tukipisteet opinnäytetyöhön, se on yli puolet taistelusta.

College Boardin verkkosivusto tarjoaa nippu vanhaa vapaa vastaus kysymyksiin joita opiskelijat voivat käyttää ilmaiseksi tarkistustarkoituksiin.

Harjoittele opinnäytetyöohjatun luonnoksen kirjoittamista viisi - 10 minuuttia jokaiselle esseekysymykselle. Jos sinulla on aikaa, sinun tulee myös harjoitella lopullisen luonnoksen kirjoittamista pysyen todellisen AP -testin aikarajojen sisällä.

body_writingessayoutlines.jpg Epäilen, että tällä henkilöllä ei ole todellista suunnitelmaa.

Kuinka opiskella AP: n USA: n historiaa: 6-vaiheinen opas

Tässä osiossa esittelen tehokkaan AP: n Yhdysvaltain historian tarkastelusuunnitelman vakiorakenne . Tärkein poiminta tästä opintosuunnitelmasta on, että sinun on ymmärrettävä kaikki harjoitustestien virheet, jotta voit välttää samat ongelmat todellisessa APUSH -kokeessa.

Vaihe 1: Suorita täyspitkä harjoitustesti

Aika: 3,5 tuntia

Ensimmäinen askel opintoprosessissa on suorita täysi harjoitustesti AP US History -tapahtumalle, jotta näet kuinka hyvin suoriudut ennen kuin teet mitään valmisteluja . Varmista, että noudatat todellisen kokeen aikarajoituksia, jotta voit selvittää, onko sinun tarpeen työskennellä tahdistuksesi parissa (etenkin vapaa vastaus -osiossa).

Sinun pitäisi myös ympyröi kaikki kysymykset, joihin et ole 100% varma vastauksesta jotta voit tarkastella niitä myöhemmin, vaikka arvaisitkin ne oikein.

Vaihe 2: Pisteytä harjoitustesti ja aseta tavoite

Aika: 1 tunti

Kun olet suorittanut Yhdysvaltain historian harjoitustestin, laske pisteesi nähdäksesi, kuinka paljon sinun on parannettava ennen testipäivää . Tämä voi olla hieman vaikeaa AP US History -tapahtumalle, koska vapaiden vastausten kysymykset eivät ole yhtä selkeitä; sinun pitäisi kuitenkin pystyä määrittämään karkea arvio siitä, kuinka monta pistettä antaisit jokaisesta vapaa vastauskysymyksestä viittaamalla viralliset pisteytysohjeet .

Voit käyttää tämä online -laskin löytääksesi AP-pisteesi (asteikolla 1-5) kaikkien raakapisteidesi laskemisen jälkeen. Älä unohda sitä pisteet ovat ei vähennetään virheellisistä monivalintakysymyksistä .

Kun olet selvittänyt, missä olet tällä hetkellä AP -pistealueella, voit luoda opintosuunnitelman sen perusteella, kuinka paljon toivot parantavasi . Aseta itsellesi realistisia tavoitteita ottaen huomioon, kuinka paljon aikaa sinulla on ennen testiä ja kuinka monta tuntia opiskelua voit mahtua aikatauluusi.

Uskon, että jokainen AP -luokan oppilas kykenee ansaitsemaan 5 - täydellisen AP -pistemäärän - riittävästi opiskellen. Mutta jos olet 2 -alueella ja sinulla on vain pari viikkoa ennen testiä, kohtuullinen tavoite voisi olla ansaita a läpäisypisteet (3+) . Jos sinulla on pari kuukaudet , voit tavoitella vielä korkeammalle.

Jos aloitat 4 -alueella, sinun pitäisi pystyä nostamaan pisteitäsi viiteen kuukaudessa. Kaikki riippuu tietysti siitä, kuinka monta tuntia opiskeluun sinulla on varaa suorittaa tämä yksi tentti. Ihannetapauksessa joka kerta, kun käyt läpi tämän AP US History -prosessin vaiheet, pisteesi paranevat puoleen kokonaisesta AP -pisteestä.

Jos olet jo 5 -alueen alareunassa, saatat joutua käymään läpi tämän opintoprosessin vain kerran saadaksesi itsesi vauhtiin. Toisaalta, jos olet 3 -alueella ja tavoittelet 5: tä, sinun pitäisi suunnitella toista nämä vaiheet useita kertoja saavuttaaksesi tavoitteesi.

Vaihe 3: Analysoi virheesi

Aika: 1 tunti

Kolmas vaihe on analysoida virheesi harjoitustestissä. Mitä tietoja unohdit? Mitkä USA: n historian aikakaudet tai näkökohdat hämmentävät sinua eniten? Selvitä, mitkä aiheet olivat sinulle haastavimpia luetteloimalla virheesi ja tee luettelo kaikista alueista, joiden kanssa kamppailit. Kun sinulla on tämä luettelo ongelma -alueista, voit suorittaa tarkemman ja tehokkaamman tarkastelun eniten työtä vaativista käsitteistä.

Älä ohita ilmaisvastausosaa tämän prosessin aikana. Jos sinulla oli vaikeuksia muodostaa johdonmukainen argumentti tiettyyn kurssiteemaan liittyen, käytä jonkin verran valmistautumisajastasi saadaksesi syvemmän käsityksen tästä käsitteestä.

Vaihe 4: Korjaa sisältötietosi aukot

Aika: 2 tuntia

Kun olet analysoinut virheesi, voit mene APUSH -muistiinpanoihisi tai arvostelukirjaasi ja käy uudelleen läpi kaikki sisältö, joka oli sinulle ongelma harjoitustestissä . On tärkeää vahvistaa taustatietosi ennen analyysitaitojen harjoittamista, jotta sinulla on vahva perusta väitteillesi ja mielipiteillesi.

Tämä vaihe on myös silloin, kun arvostelukirja voi olla hyödyllinen. Kaikki sisältö on järjestetty paljon selkeämmin kuin kuluneessa muistikirjassa. Voit tarkistaa tämän luettelon AP US Historyn parhaista arvostelukirjoista, jos haluat lisää neuvoja siitä, mitä saada.

Vaihe 5: Harjoittele asiaan liittyviä kysymyksiä

Aika: 2 tuntia

Saatuaan tarvittavan taustatiedon Yhdysvaltain historiasta voit aloittaa vastaamisen joihinkin kysymyksiin valmistautuaksesi seuraavaan täydelliseen harjoitustestiin. Tämän vaiheen pitäisi varoittaa sinua kaikista taitoalueista, joita sinun on vielä harjoiteltava, tai sisällöstä, jota et muistanut kokonaan ensimmäisessä sisältöarvioinnissasi. Yritä löytää kysymyksiä, jotka vaativat analysointia tosiasiallisen muistamisen lisäksi, jotta voit testata sekä taustatietojasi että taitojasi korkeamman tason ajatteluprosesseissa.

Asiantuntija -AP: n historian opinto -oppaassamme on luettelo online -resursseista, joita voit käyttää käytännön kysymyksiin. Näistä on apua tässä prosessin vaiheessa, koska käsittelet tiettyjä ajanjaksoja tai teemoja, jotka aiheuttivat ongelmia ensimmäisessä testissä.

Useimmissa verkkoresursseissa on minikyselyitä, jotka liittyvät kurssin eri yksiköihin , joten voit valita, millaisia ​​kysymyksiä haluat harjoitella. Tämä on myös silloin, kun voit harjoitella yllä olevien vinkkien osassa mainittujen esseehahmojen kirjoittamista.

Vaihe 6: Tee ja pisteile toinen harjoitustesti

Aika: 3,5 tuntia

Kun olet tyytyväinen siihen, että ymmärrät paremmin kaiken, mitä unohdit ensimmäisellä AP US History -harjoitustestillä, suorita toinen harjoituskoe nähdäksesi kuinka pitkälle olet tullut.

Jos huomaat merkittävää parannusta, voit ehkä pysähtyä tähän. Tietysti se riippuu tavoitteistasi ja siitä, millainen pisteet olivat ensimmäisessä harjoitustestissä. Voit aina toistaa nämä vaiheet parantaaksesi entisestään!

Jos pisteet eivät ole parantuneet, katso taaksepäin, miten suorit prosessin ja varmista, ettet ole 'opiskellut' vain selaamalla tietoja ymmärtämättä tai omaksumasta niitä.

texas a & m keskim

Sinun tulisi myös opiskella vain ympäristössä, jossa voit keskittyä ilman keskeytyksiä tai häiriötekijöitä. Joskus tämä saattaa tarkoittaa ryhmäopintojen luopumista itsenäiseen työhön!

body_independent-1.jpg Julista itsenäisyytesi ja valaise ... menneisyyttä!

Yhteenveto: Ota kaikki irti AP: sta Yhdysvaltain historiakatsaus

Vaikka AP US History on tunnetusti haastava luokka, materiaalin tarkistamisen ennen suurta testiä ei tarvitse olla traumaattista. Suurin osa kysymyksistä pyytää sinua analysoimaan historiallisia asiakirjoja ja kirjaamaan näkemyksesi. Tässä AP -testissä ei tiedetä jokaista pientä asiaa, joka on tapahtunut Amerikan historiassa, vaan enemmän kahdeksan kurssiteeman ymmärtämisestä ja siitä, miten ne liittyvät toisiinsa tapahtumien etenemisen kanssa.

Tässä on kolme vinkkiä, jotka kannattaa pitää mielessä, kun opiskelet AP USA: n historiaa:

 • Yhdistä tosiasiat tärkeimpiin aiheisiin
 • Harjoittele historiallisten asiakirjojen analysointia
 • Kirjoita esseen ääriviivat

AP: n Yhdysvaltain historian tarkastelusuunnitelman tulisi (suunnilleen) noudattaa seuraavia kuutta vaihetta:

#1: Tee täyspitkä (ja ajoitettu!) Harjoitustesti
#2: Pisteytä harjoitustesti ja aseta tavoite
#3: Analysoi virheesi
#4: Korjaa aukot sisältötiedoissasi
#5: Harjoittele olennaisia ​​kysymyksiä
#6: Ota ja pistä toinen harjoitustesti

Voit toistaa vaiheet niin monta kertaa kuin on tarpeen saavuttaaksesi pisteet. Käytä virallisia ja korkealaatuisia APUSH-käytännön testejä, jotta voit tarkistaa itsesi tarkistuksen aikana varmistaaksesi, että teet jatkuvasti parannuksia!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.