Yhdysvaltain parhaat AP -historiakirjat: täydet asiantuntija -arviot

main_usflag-1.jpg

Tarvitsetko apua AP US Historyn opiskeluun? Älä katso enää. Tässä viestissä katamme parhaat AP US History -kirjat oppikirjoista esikirjoihin ja jopa opiskelutyökaluja, kuten muistikortteja ja verkkosivustoja. Lue lisää saadaksesi parasta apua, jota voit saada opiskeluun AP US History -kokeeseen.

body_updateVuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Marylandin yliopiston perustutkinto

Paras AP Yhdysvaltain historian oppikirja: The American Pageant, 17. painos

amerikkalainen näyttelijä

Amazonin hinta: Noin 135 dollaria kovakantisille , ETextbook 80 dollaria

Kuten katselimme katsauksessamme parhaista AP USA: n historian oppikirjoista, Amerikkalainen näyttely on kaukana suosituin APUSH -oppikirja. Se ei ainoastaan ​​sisällä kaikkea materiaalia, joka sinun on tiedettävä AP US History -kokeeseen, vaan myös sitä paljon hyödyllisiä työkaluja , mukaan lukien lukujen lopussa olevat aikajanat, jotka auttavat sinua löytämään päivämäärät ja ensisijaiset lähteet, jotka auttavat sinua valmistautumaan asiakirjapohjaiseen kysymykseen (DBQ).

Lisäksi, Amerikkalainen näyttely lukee enemmän romaania kuin oppikirjaa , niin monet opiskelijat pitävät sitä houkuttelevampana kuin tavalliset Yhdysvaltain historian luennot. (Jos kuitenkin haluat selkeämmän oppikirjan, tutustu oppikirjojen tarkistuspostaukseen ja jatka lukemista myös ajatuksistamme APUSH -valmistelukirjoista.)

Lyhyen esimerkin vuoksi tämä on mitä Amerikkalainen näyttely Christopher Columbusta esittelevä osa kuuluu seuraavasti:

- Tällä lavalla astui Christopher Columbus. Tämä taitava italialainen merenkulkija vakuutti espanjalaiset hallitsijat varustamaan hänet kolmella pienellä mutta merikelpoisella aluksella, joilla oli kirjava miehistö. Rohkeasti hän avasi simpukankuoren purjeet ja suuntasi länteen. Hänen taikauskoiset merimiehensä, jotka pelkäsivät lähteä meren tuntemattomaan, kasvoivat yhä kapinoivammiksi. Kuuden merellä vietetyn viikon jälkeen epäonnistuminen ilmeni, kun miehistö huomasi 12. lokakuuta 1492 Bahaman saaren. Uusi maailma ui näin eurooppalaisten näkemyksen puitteissa. ''


Tämä kuulostaa ehdottomasti romaanilta!

Vertailun vuoksi tässä on selkeämpi Columbus -oppikirjan esittely (APUSH -oppikirjasta Amerikan tekeminen ):

'' Innokkaana hyödyntämään uutta teknologiaa ja tietämystä, kunnianhimoinen merimies Italian satamakaupungista Genovasta Christopher Columbus lähestyi portugalilaista Johannes II: ta vuonna 1484 ja pyysi häntä tukemaan matkaa länteen Portugalista Itä -Intiaan. Kuningas kieltäytyi, kun maantieteilijät varoittivat, että Kolumbus oli aliarvioinut matkan. Häpeämätön Columbus välitti ideansa useille Euroopan hallituksille seuraavien vuosien aikana, mutta ei löytänyt ketään, joka olisi valmis ottamaan riskin. Lopulta vuonna 1492 Ferdinandin ja Isabellan tappio maureista tarjosi Kolumbukselle mahdollisuuden. ''


Pageant
on myös monien AP US History -luokan opettajien suosikki (oppikirja mainitaan monissa blogeissa ja AP US History -opettajien arvosteluissa). Joten jos sinulla ei ole AP US Historian oppikirjaa, olet opettaja, joka ostaa materiaaleja luokan opettamiseen, tai haluat vain ylimääräistä oppimateriaalia, tämä on paras APUSH -oppikirja .

Voit vuokrata uusimman version Pageant noin 50 dollaria Amazonissa. Mutta tässä on toinen vinkki: voit yleensä ostaa käytettyjä vanhoja painoksia paljon halvemmalla . Koska tämä kirja ei muutu dramaattisesti painosten välillä, käytetyn vanhemman painoksen ostaminen on loistava tapa hankkia erittäin halpa ja hyödyllinen oppikirja AP US History -opintoihisi.

Paras AP Yhdysvaltain historian tarkistuskirja: AP: n historian tentti Cracking, 2021 Premium Edition

runko-APUSH-2021

Amazonin hinta: Noin 20 dollaria pehmeäkantinen

Jos etsit kirjaa, jonka avulla voit tarkistaa APUSH -testin perusteellisesti, Cracking AP Yhdysvaltain historian tentti on paras veto. (Ota huomioon, että valmistelukirja EI korvaa oppikirjaa käyttäisit lukuvuoden aikana-se on kokonaiskuva, ei opettaja!)

Tällä kirjalla on puhtaat, ytimekkäät, luettavissa olevat yhteenvedot tärkeimmistä AP USA: n historian kohdista ja tapahtumista auttaa lenkkeilemään muistiasi ja tarkistamaan, mitä sinun on tiedettävä tenttiä varten. Yhteenvetot ovat nopeita ja asiallisia, joten sinun ei tarvitse selata tonnia sivuja. Tämä kirja sisältää myös luvun lopun tarkastelukysymyksiä, joiden avulla voit säilyttää tietoja, kun selaat niitä.

Ei vain Cracking AP Yhdysvaltain historian tentti kattaa kaikki APUSH-kokeen historialliset tiedot, mutta se vie myös runsaasti aikaa tenttiesseiden selittämiseen, mukaan lukien hankala asiakirjapohjainen kysymys. Periaatteessa, kirja valmistautuu AP US History -kokeen materiaaliin ja auttaa valmistautumaan itse tenttiin .

Kirjan vuoden 2021 premium -painos sisältää myös viisi täydellistä harjoitustestiä , jotka ovat yleensä haastavampia kuin varsinainen AP -testi. Mutta tämä on hyvä, koska se tarkoittaa, että saat parhaan mahdollisen AP -käytännön. (Joillakin valmistautumiskirjoilla on päinvastainen ongelma, koska niiden harjoitustestit ovat liian helppoja, jolloin voit suorittaa todellisen testin hieman valmistautumatta.)

Lisäksi, Cracking AP Yhdysvaltain historian tentti tarjoaa monia hyödyllisiä strategioita monivalintakysymysten ratkaisemiseksi ja selittää selvästi, kuinka monta raakapistettä sinun pitäisi pyrkiä testin läpäisemiseen (saat vähintään 3) tai ässän (saat 5) tavoitteestasi riippuen. Nämä tiedot ovat erittäin hyödyllisiä, kun autat sinua kehittämään strategian AP US History -kokeeseen.

Lopuksi kirja tarjoaa sinulle pääsyn online-AP Student Tools -portaaliin, jossa on enemmän harjoittelua, opintosuunnitelmia ja ajantasaisia ​​tietoja testistä.

Ehkä ainoa merkittävä haittapuoli (jos pidät sitä yhtenä) on, että The Princeton Reviewin kulma on maalaa AP US History -testi pahantekijänä , ja sävy tulee hieman hämäräksi. (Pidän henkilökohtaisesti Princeton Review -kirjoista tästä syystä, mutta tiedän, että muut saattavat mieluummin käyttää materiaaleja, jotka ovat vähemmän puolueellisia testiä vastaan.)

Muut AP US History Book Mini -arvostelut

Jos et ole The Princeton Review -kulman suuri fani tai haluat vain uuden esikirjan, tässä on lyhyt katsaus joistakin muista markkinoilla olevista laadukkaista APUSH -kirjoista ja niiden eduista ja haitoista. Opintotarpeidesi perusteella voit valita sinulle parhaiten sopivan esikirjan (tai kirjoja!) .

Kaplanin AP US History Prep Plus 2020 & 2021

body_kaplan_ap_us_history_prep_plus_2020_2021

mikä on keskimääräinen lukion gpa

Amazonin hinta: Noin Pehmeäkantinen 23 dollaria

Kaplanin uusin AP US History -kirja antaa sinulle paljon harjoittelua kolme täyttä harjoitustestiä se sisältää. Harjoitustestit heijastavat viimeaikaista AP: n Yhdysvaltain historian uudistamista, toisin kuin jotkut aiemmat suositut suosikit, joita on arvosteltu siitä, että he eivät ole päivittäneet tarkasti harjoitustestejään (esim. 5 Vaiheet kohtaan 5 ja Törmäyskurssi ).

Kuitenkin, Jotkut opiskelijat pelkäävät, että monet Kaplanin APUSH -harjoitustestit ovat liian helppoja , jossa on suoria kysymyksiä tapahtumien ajankohdasta, tai DBQ: t, jotka keskittyvät lähinnä sarjakuviin/kuviin eikä kirjoitettuihin lähteisiin. Lisäksi kirja puuttuu vastaus selityksiä harjoituskokeiden monivalintakysymyksiin, mikä vaikeuttaa sen määrittämistä, missä olet väärässä.

Tuomio: Tämä on loistava kirja ylimääräiseen tenttikäytäntöön, mutta se ei ole paras lähde puhtaalle ja täsmälliselle Yhdysvaltain historian yhteenvedolle. Vaikka tämän ei pitäisi olla tärkein AP US History -kirjasi, voit ehdottomasti käyttää sitä täydentävänä resurssina valmistelussa.

AP US History Crash Course, 4. painos

Crashcourse-1

Amazonin hinta: Noin 14 dollaria pehmeäkantinen

AP US History Crash Course on nopeimmin luettu APUSH -kirjojen kannalta, joten se on luultavasti paras valinta, jos olet ripaus ! Törmäyskurssi tunnetaan erittäin selkeänä ja ytimekkäänä.

Haittapuoli tässä on se on vain yksi täysi harjoitustesti (se on verkossa) , eli sekä The Princeton Review että Kaplan antavat sinulle paremman vastineen testiisi.

coloradon yliopiston pääsyvaatimukset

Tuomio: Tämä on loistava kirja nopeaan katsaukseen AP US History -aiheista ja -strategioista, mutta se ei ole hyvä kirja, jos haluat paljon harjoittelua. Jos sinulla on opettaja, joka antaa paljon harjoittelukokeita ja tarvitset vain lyhyen katsauksen APUSH -testin materiaalista, tämä todennäköisesti toimii sinulle.

AMSCO: n Yhdysvaltojen historia: Valmistautuminen edistyneen sijoittelun tenttiin, 2020 -painos

amsco 2020

Amazonin hinta: Pehmeäkantinen, noin 25 dollaria

AMSCO: n AP US History -kirjassa on kunnolliset arvostelut ja hyvin kirjoitetut lukutestit, jotka ovat samanlaisia ​​kuin varsinainen AP-testi; se tulee kuitenkin vain mukana yksi täysi harjoitustesti kirjan lopussa, joten se ei ehkä ole paras tarjous siellä.

Suurin haittapuoli on se jostain syystä tämän AP US History -kirjan opiskelijaversiossa ei ole automaattisesti vastausavainta . On myös ilmeisen vaikeaa tilata vastausavain käytännön kysymyksiin. Vain opettajat voivat tilata vastausavaimet, joten jos haluat niitä, sinun on löydettävä tapa lähettää ne kouluusi.

Tuomio: Koska harjoitustestit ovat hyödyllisiä työkaluja, kun voit tarkastella vastauksia, ellet halua mennä tilaamaan tätä kirjaa ja vastausavainta, suosittelemme toista tämän luettelon valmistelukirjaa, jotta voit säästää ongelmasi.

Barron's AP United States History, 4. painos

body_barrons_ap_us_history_book

Amazonin hinta: Noin 18 dollaria pehmeäkantinen , 14 dollaria Kindle

Ajattele Barronia kaikkien kauppojen jätkäksi, master-of-none: sillä on kunnollinen yhteenveto AP US History -testistä ja viisi täyspitkää harjoittelutestiä (kaksi kirjassa, kolme verkossa); se sanoi, se ei ole niin räikeä ja luettava kuin The Princeton Review, eikä se ole niin ytimekäs kuin Törmäyskurssi .

Tämä saattaa olla paras panos, jos haluat toisen valmistelukirjan tai jos haluat käyttää monia AP -harjoitustestejä, mutta sen ei todennäköisesti pitäisi olla ensimmäinen valinta.

Tuomio: Sinun pitäisi ostaa valmistelukirja, jolla on selkeä tavoite mielessä: joko monipuoliseen tarkasteluun ja harjoitteluun (Princeton Review), nopea ja tehokas AP-tarkistus ( Törmäyskurssi ) tai tonnia harjoitustestejä (Barronin).

kuinka monta 0 miljoonasta

Paras ilmainen opiskelutyökalu: Online AP US History Quizzes

Etsitkö vain monivalintakäytäntöä ja paljon sitä? AP Yhdysvaltain historian tenttioppaamme tarjoaa kokoelman parhaista AP Yhdysvaltain historian tietokilpailuista , kerätty oppikirjojen verkkosivuilta ja muista ilmaisista resursseista. Kaiken kaikkiaan olemme löytäneet satoja tietokilpailuja voit oppia lisää jokaisesta Yhdysvaltain historian suuresta aikakaudesta.

Tämä on loistava tapa tarkistaa osia Yhdysvaltain historiasta, joita et muista niin hyvin, tai saada yleiskatsaus AP: n historiatestistä.

Haittapuoli tässä on se nämä kysymykset eivät ole AP monivalinta ; ne ovat monivalintakysymyksiä eri oppikirjoista ja verkkosivustoilta, joten tyyli on hieman erilainen.

Lisäksi, monet näistä tietokilpailuista keskittyvät vain yhteen Yhdysvaltain historian aikakauteen, joten et saa laajaa valikoimaa kysymyksiä, joita näet todellisessa AP -kokeessa . Silti nämä tietokilpailut auttavat sinua hallitsemaan tiettyjä aikakausia Yhdysvaltain historiasta varsinaiselle AP -testille. Suosittelen lämpimästi tutustumaan niihin!

Paras opintotyökalu: Barronin AP Yhdysvaltain historian flash -kortit, 3. painos

body_barrons_ap_us_history_flash_cards

Amazonin hinta: Noin 19 dollaria

Barronin AP US History -korttisarja on loistava tapa tarkastella AP -kokeen tärkeimpiä tosiasioita, päivämääriä ja lukuja. Flash -kortit ovat erinomainen oppimistyökalu ja nämä säästävät tunteja, jotka kuluvat oman tekemiseen .

Tämä setti antaa sinulle 500 korttia joka kyselee sinua kaikesta, etsintäkaudesta nykypäivään. Nämä kortit on jaettu seitsemään yleiseen luokkaan:

  • Taiteet ja tieteet
  • Kotimaan käytännöt
  • Presidentin asiat
  • Sodat ja ulkosuhteet
  • Talous ja liiketoiminta
  • Oikeudelliset kysymykset
  • Yhteiskunta ja kulttuuri

Kaikki kortit on numeroitu ja merkitty Voit testata itsesi ajanjakson tai luokan mukaan , joka auttaa sinua keskittymään opiskeluusi. Niissä on jopa metallirengas, joten voit valita, mitkä kortit otat mukaasi ja opiskelet. Nämä ovat loistava valinta, jos haluat opiskella liikkeellä ollessasi!

Ainoa haittapuoli on se jokaisessa kortissa on paljon tietoa , joten jotkut ihmiset saattavat huomata olevansa enemmän informaatiokortteja kuin todellisia flash -kortteja.

Paras opiskelusivusto: AP Study Notes

AP Study Notes on yksityiskohtaisia ​​muistiinpanoja jokaisesta Yhdysvaltain historian aikakaudesta Amerikkalainen näyttely - ja se on täysin ilmainen! Tämä on loistava resurssi, jos haluat perehtyä tiettyyn Yhdysvaltain historian aikakauteen ennen toukokuun AP -testiä.

Blogimme voi myös auttaa sinua valmistautumaan luokan AP US History -testeihin. Saat yksityiskohtaisen erittelyn jokaisesta aikakaudesta AP US History study notes -artikkelistamme.

Bottom Line: Kuinka opiskella AP: n historiatestiä varten

On olemassa monia mahdollisia resursseja, joita voit käyttää opiskeluun AP US History -kokeeseen, mukaan lukien oppikirjat, esikirjat, flash -kortit, verkkosivustot ja paljon muuta.

Älä kuitenkaan tunne, että sinun on käytettävä niitä kaikkia saadaksesi korkeat pisteet. Päinvastoin, sinun pitäisi löytää resurssi tai kaksi, josta pidät erityisen hyödyllistä, ja käyttää sitä johdonmukaisesti. Niin kauan kuin vauhditat itseäsi ja annat itsellesi runsaasti aikaa opiskeluun ja harjoitteluun, olet enemmän kuin valmis, kun istut AP US History -kokeeseen toukokuussa!

body-question-mark-icon-cc0

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA