Paras AP Yhdysvaltain hallituksen arvostelu: 5-vaiheinen opas

feature_usgovernmentreview.jpg

AP Yhdysvaltain hallitus voi olla kiehtova luokka opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten Amerikan poliittinen järjestelmä toimii ja mitkä tekijät johtivat sen muodostumiseen. Vaikka tentti on vähemmän vaikea kuin monet muut AP -kokeet, on edelleen tärkeää, että ymmärrät kysymystyypit ja tehokkaimmat tavat opiskella AP -hallitukselle .

Tässä laajassa AP Gov -katsausoppaassa käymme läpi testikysymyksiä, luetellaan vaiheittaiset AP-hallituksen tarkastusprosessit ja annamme vinkkejä valmistelusi hyödyntämiseksi.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mikä on AP: n Yhdysvaltain hallituksen kokeen muoto?

AP: n hallituksen tentti on kolme tuntia pitkä ja sisältää muiden AP-kokeiden tapaan sekä monivalintaosion että vapaan vastauksen osion. Jokainen osio on 50% kokonaispistemäärästäsi.

Tässä on nopea katsaus AP Gov -kokeeseen:

Jakso % pisteistä Aika # kysymyksiä Kysymystyypit
Monivalinta viisikymmentä% 1 h 20 min 55
 • Yksilö
 • Sarjapohjainen
  • Kvantitatiivinen analyysi
  • Laadullinen analyysi
  • Visuaalinen analyysi
Vapaa vastaus viisikymmentä% 1 h 40 min 4
 • Konseptisovellus
 • Kvantitatiivinen analyysi
 • SCOTUS -vertailu
 • Argumentti Essee
KAIKKI YHTEENSÄ 100% 3 tuntia 59 -

Monivalintaosa on ensimmäinen ja kestää tunnin ja 20 minuuttia. Kysymyksiä on 55, mukaan lukien sarjapohjaiset kysymykset ja noin 30 yksittäistä kysymystä. Jokaisella kysymyksellä on neljä mahdollista vastausvaihtoehtoa (A-D).

Saat 1 pisteen jokaisesta kysymyksestä, johon vastaat oikein; virheellisistä vastauksista tai tyhjiksi jätetyistä kysymyksistä ei vähennetä pisteitä.

on puutarhahämähäkki myrkyllinen

Joukkoihin perustuvia kysymyksiä on kolmenlaisia:

 • Kvantitatiivinen analyysi (viisi sarjaa, kaksi tai kolme kysymystä per sarja)
 • Laadullinen analyysi (kaksi sarjaa, kolme tai neljä kysymystä per sarja)
 • Visuaalinen analyysi (kolme sarjaa, kaksi kysymystä per sarja)

Vapaa vastaus -osa on hieman pidempi tunnin ja 40 minuutin kuluttua. Siinä on neljä kysymystä, ja jokainen kysymys on arvoltaan 12,5% lopputuloksestasi (huomaa, että jokaisesta kysymyksestä saamasi raakapisteiden määrä vaihtelee hieman, mutta tämä ei muuta sitä tosiasiaa, että kaikki ovat saman arvoisia määrä, prosentteina).

Tässä on neljä ilmaisen kysymyksen tyyppiä:

 • Konseptisovellus (3 pistettä, suositus 20 minuuttia)
 • Kvantitatiivinen analyysi (4 pistettä, suositus 20 minuuttia)
 • SCOTUS -vertailu (4 pistettä, suositus 20 minuuttia)
 • Argumenttiessee (6 pistettä, suositeltava 40 minuuttia)

AP Gov Review: Miltä kysymykset näyttävät?

Tässä me katsomme virallisia esimerkkejä kysymyksistä testin jokaisesta osasta . Molemmat mallikysymykset ovat peräisin kaudelta 2019-20 AP Yhdysvaltain hallituksen ja politiikan kurssin ja tentin kuvaus .

Esimerkki monivalintakysymyksestä

body_ap_us_gov_multiple_choice_sample_question

Jotta voisit vastata tähän monivalintakysymykseen, Sinun on ymmärrettävä presidentin ja korkeimman oikeuden suhde . Tämä sisältää tietämisen siitä, miten korkeimman oikeuden päätökset tehdään ja pannaan täytäntöön.

Vastausvaihtoehdossa A ei ole järkeä, koska presidentti ei voi vain erottaa korkeimman oikeuden tuomaria. Jotta oikeus poistettaisiin, oikeus olisi tuomittava syytteeseen ja häntä olisi syytä syyttää rikoksesta.

Valinta B on uskottava, koska oikeusministeriö valvoo lainsäädäntöä, joten pidämme sen toistaiseksi.

Vastausvaihtoehto C ei toimi, koska presidentillä ei ole valtaa antaa lainsäädäntöä. Lakiehdotuksen on läpäistävä kongressi ennen kuin se esitetään presidentille.

Lopuksi valinta D on väärä, koska vain kongressi - ei presidentti - voi muuttaa korkeimman oikeuden toimivaltaa; tämä on kirjattu selvästi perustuslakiin.

kuinka korjata rubix -kuutio

Tämän seurauksena tiedämme sen vastausvaihtoehdon B on oltava oikea vastaus .

Esimerkki vapaasta vastauksesta

body_ap_us_gov_free_response_sample_question

Tämä esimerkki vapaasta vastauksesta on muodoltaan toinen kysymys (kvantitatiivinen analyysi), jonka saat AP US Gov -kokeen toisessa osassa. Tätä kysymystyyppiä käytettäessä sinun on tulkittava ja analysoitava visuaalinen data, kuten kaavio, viivakaavio, taulukko tai kartta. Kuten kaikki ilmaisen vastauksen kysymykset, tämä on arvo 12,5% lopputuloksestasi .

Tätä esimerkkikysymystä varten sinun on suorittaa neljä tehtävää (A-D) , jotka kaikki liittyvät karttaan, joka näyttää julkiset koulutusmenot opiskelijaa kohti kaikissa osavaltioissa vuonna 2014.

Tässä on, mitä sinua arvioidaan tällä kysymyksellä nykyisen mukaan AP: n hallituksen kokeen kuvaus :

Tämä kysymys arvioi opiskelijoiden kykyä suorittaa seuraavat asiat:

 • Kuvaile esitetyt tiedot
 • Kuvaile esitettyjen tietojen kuvio, suuntaus, samankaltaisuus tai ero
 • Tee johtopäätös tietojen perusteella
 • Selitä, miten tiedot osoittavat poliittisen periaatteen, instituution, prosessin, politiikan tai käyttäytymisen

Mitä aiheita AP Yhdysvaltain hallituksen tentti kattaa?

AP Gov -kurssilla on viisi suurta yksikköä, jotka tentti kattaa. Tässä on kaavio, jossa kerrotaan suunnilleen, kuinka monta prosenttia monivalintaosasta kukin yksikkö muodostaa AP-testissä:

Yksikkö (aihealue) % kysymyksistä
Yksikkö 1: Amerikan demokratian perusteet 15-22%
Yksikkö 2: Hallintoalojen väliset vuorovaikutukset 25-36%
Yksikkö 3: Kansalaisvapaudet ja kansalaisoikeudet 13-18%
Yksikkö 4: Amerikan poliittiset ideologiat ja uskomukset 10-15%
Yksikkö 5: Poliittinen osallistuminen 20-27%

AP: n hallituksen tarkastelu: 5 vaihetta tenttiin valmistautumiseen

Voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa AP Gov -kokeen tarkastelu. Tässä opastamme sinut viiteen vaiheeseen valmistautuaksesi tenttiin.

Tässä on likimääräinen aikataulu kaikkien viiden vaiheen suorittamiselle:

 • Vaihe 1: 3 tuntia
 • Vaihe 2: 1 tunti
 • Vaihe 3: 2 tuntia
 • Vaihe 4: 2 tuntia
 • Vaihe 5: 3 tuntia

Kokonaisaika: 11 tuntia

Vaihe 1: Tee harjoitustesti

Ensimmäinen askel AP Gov -katsauksessasi pitäisi olla todellisen käytännön kokeen suorittaminen. Tämä on tehtävä ennen kuin sukellat opiskelemaan, jotta voit keskittyä eniten työtä vaativiin alueisiin sen sijaan, että lukisit materiaalia erottamattomasti. Kuten edellisessä osassa mainittiin, sinun pitäisi myös varmistaa aikaa itsellesi täsmälleen tässä harjoitustestissä .

Tässä on kuusi täyspitkää virallista käytännön testiä, joita voit käyttää AP-hallituksen katsauksessa:

On hyvä ajatus priorisoida vuoden 2018 testi , koska tämä vastaa paremmin sitä, mitä näet 2020 -testissä. Kaikki muut käyttävät vanhempaa muotoa, joten saatat olla parempi kaivaa niihin yksittäisiä käytännön kysymyksiä.

kansallisten ansioiden stipendin leikkaus 2016

Kun olet lopettanut testin, pistä se käyttämällä vastausopasta lopussa. Saat ilmaisia ​​vastauksia koskevia kysymyksiä osoitteesta viralliset pisteytysohjeet .

Tämän pitäisi antaa sinulle jonkinlainen käsitys siitä, kuinka paljon aikaa tarvitset opiskeluun, jos haluat saavuttaa tavoitteesi. AP Yhdysvaltain hallituksen tentti tunnetaan yhtenä helpoimmista AP -testeistä , joten ehdotan, että tavoittelet 5: tä, ellet todella kamppaile materiaalin kanssa.

Vaihe 2: Katso taaksepäin virheitäsi

Kun olet lopettanut testin pisteytyksen, tarkista virheesi nähdäksesi, mitkä aiheet on käsiteltävä opinnoissasi. Luokittele väärät vastaukset aihealueen ja/tai taitoryhmän mukaan. Jos huomaat, että sinulla oli paljon ongelmia esimerkiksi oikeuslaitosta koskevissa kysymyksissä, haluat keskittyä tähän sisältöön AP -hallituksen ja politiikan sisällön tarkastelussa.

Voit myös miettiä, millaisia ​​kysymysmuotoja olet törmännyt useimmin. Jos esimerkiksi huomasit tehneesi erityisen huonosti kohtikohtaisia ​​kysymyksiä, voit päätellä, että sinun on harjoiteltava kohtien tietojen sulattamista paremmin, ennen kuin yrität vastata niihin liittyviin kysymyksiin.

Vaihe 3: Tutki mitä unohdit

Kun olet tarkistanut virheesi, sukeltaa takaisin AP Gov -katsausmuistiinpanoihisi ja tutki kaikkea sisältöä, joka oli sinulle ongelmallista harjoitustestissä .

Jos sinulla ei ole paljon sisältöongelmia ja kamppailet enemmän testimuodon tai huolimattomien virheiden kanssa, voit vain tehdä lyhyen katsauksen kaikista pienistä huomaamatta jääneistä asioista ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 4: Tee yksilöharjoittelukysymyksiä

Tämä vaihe on tärkeä, jos suurin osa virheistäsi johtuu kysymysten huolimattomista väärinkäsityksistä. Harjoittele samankaltaisia ​​kysymyksiä, jotta voit paremmin tutustua tentin kysymysten muotoiluun ja muotoon.

Löydät viralliset käytännön kysymykset AP hallituksen kurssin ja tentin kuvaus , päällä kollegion hallituksen verkkosivuilla (vain ilmaiset kysymykset) ja sisään AP Luokkahuone . Voit myös etsiä korkealaatuisia epävirallisia kysymyksiä parhaista AP Gov -kokeen arviointikirjoista.

Vaihe 5: Tee toinen harjoitustesti edistymisen mittaamiseksi

Kun olet melko varma, että hallitset paremmin kaikki ongelmat, jotka vaivasivat sinua ensimmäisessä AP: n hallituksen käytännön kokeessa, on aika suorita toinen harjoituskoe nähdäksesi, oletko edistynyt . Muista myös ajoittaa testi tarkasti ja viedä se hiljaiseen paikkaan, jossa ei ole häiriötekijöitä.

Jos huomaat, että pisteesi ovat parantuneet, voit joko päättää, että olet tyytyväinen tai ampua vielä paremman parannuksen tekemällä tämän viisivaiheisen prosessin uudelleen. Jos et näe paljon parannusta, sinun pitäisi palata taaksepäin ja tutkia uudelleen opintoprosessiasi. Voi olla, että luit muistiinpanojasi ilman, että ne todella imevät niitä, tai et tehnyt tarpeeksi harjoituskysymyksiä saadaksesi testin.

body_whitehouse.jpg

Kun olet suorittanut AP -hallituksen tarkistuksen, epävirallinen vaihe 6 on vakuuttaa opettajasi antamaan sinun katsoa Korttitalo luokassa loppuvuoden ajan.

3 olennaista opintovinkkiä AP Gov -kokeen tarkasteluun

Lopuksi, tässä on muutamia tärkeitä opintovihjeitä, joiden avulla pysyt ajan tasalla AP -hallituksen tarkastelun aikana.

#1: Priorisoi yksikön 2 käsitteet

Kuten osoitimme yllä olevassa kaaviossa, Yksikkö 2 ('' Vuorovaikutus hallitusten alojen välillä '') on suurin aihe, ja sen osuus on noin kolmasosa testistä . Erityisesti kongressi, korkein oikeus, presidentti ja perustuslaki ovat kuumia aiheita.

Sinun pitäisi tuntea näiden eri instituutioiden valtuudet, niiden kokoonpanot ja mikä tärkeintä, millainen suhde niillä on toisiinsa. Ajattele myös, miten nämä voimat ovat tasapainossa.

On erittäin tärkeää, että tämä tieto on perusta, jotta kaikki muut oppimasi tiedot ovat järkeviä ja voidaan sitoa takaisin Yhdysvaltain poliittisen järjestelmän keskusrakenteeseen.

#2: Opi tärkeimmät termit

AP US Government korostaa paljon termien ymmärtämistä kontekstissa ja oikeiden määritelmien tunnistamista testin molemmissa osissa. On hyvä idea tehdä joitakin muistikortteja saadaksesi itsesi vauhtiin kaikki hienot sanat, joita käytetään kuvaamaan hallitukseen liittyviä asioita.

Useimmissa AP Gov -katsauskirjoissa ja oppikirjoissa on luettelot tärkeimmistä sanastosanoista, joihin voit viitata luotaessa muistikortteja. Pystyä tunnistamaan jokainen termi vastaavalla määritelmällä ja ilmaista määritelmä, kun se esitetään tietyn termin kanssa.

#3: Käytä aitoja harjoitusresursseja

Virallisia AP -käytäntökysymyksiä ei voi korvata tyhmästi kun tarkistat tätä testiä. Vaikka on hienoa käyttää joitain epävirallisia lähteitä (ja itse asiassa luultavasti joudut, jos toivot pääseväsi tarpeeksi harjoitteluun!), Sinun on sekoitettava ainakin muutama virallinen kysymys varmistaaksesi, että olet todella valmis koe.

Tee vähintään yksi tai kaksi virallista AP Yhdysvaltain hallituksen käytännön testiä joten voit saada tarkan ennusteen siitä, miten todennäköisesti pärjäät todellisessa testissä.

Sinun tulisi myös varata itsesi todellisen AP -testin spesifikaatioihin, kun otat nämä harjoitustestit. Tämä auttaa sinua määrittämään, onko sinulla ongelmia ajanhallinnan kanssa, ja voit hioa tahdistustaitojasi.

Sinulla on noin puolitoista minuuttia jokaiselle monivalintakysymykselle (muista, että sinun on vastattava 55 kysymykseen 80 minuutin aikana), joten ota tavaksi jatkaa eteenpäin. Tällä tavalla voit varmistaa, että pääset osion loppuun.

body_stuckintraffic.jpg

Älä jää jumiin liikenteeseen, kun kohtaat vaikeita kysymyksiä. Voit joko arvata parhaasi tai ohittaa sen ensimmäisellä kierroksella ja palata siihen myöhemmin. Varmista, että tuijotat kysymystä häivyttäessäsi ohi. Se tietää mitä teki.

Tärkeimmät takeaways: Mitä tehdä AP: n hallituksen katsauksessa

AP Yhdysvaltain hallituksen ja politiikan tentti kattaa laajan valikoiman aiheita ja sisältää joitain hankalia kysymystyyppejä, jotka sinun pitäisi tutustua ennen testipäivää.

Tässä on yhteenveto vaiheet, jotka sinun on tehtävä saadaksesi kaiken irti AP Gov -katsauksestasi :

#1: Tee harjoitustesti
#2: Katso taaksepäin virheitäsi
#3: Tutki mitä unohdit
#4: Tee yksilöharjoittelukysymyksiä
#5: Tee toinen harjoitustesti

miten ratkaista rubikin kuutio

Voit toistaa nämä vaiheet tarpeen mukaan, kunnes olet tyytyväinen pisteisiisi.

Opiskellessasi, keskitytään hallitsemaan kansallishallinnon instituutioiden asioiden oppimiseen ja avaintermien määritelmien muistamiseen . Sinun tulisi myös harjoitella taitojasi käyttämällä todellisia AP -kysymyksiä College Boardin verkkosivustolta.

Ennen kaikkea, älä pelkää tätä testiä . Olet melkein varmasti kykenevä ansaitsemaan 5, jos aloitat opiskelun hyvissä ajoin!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.