Paras AP Yhdysvaltain hallituksen muistiinpanot opiskelemaan

feature_apgovernmentnotes.jpg

Yläkoululaisena olet epäilemättä kynnyksellä osallistua demokraattiseen prosessiin. On hyvä aika oppia lisää hallituksemme rakenteesta ja historiasta sekä politiikan todellisesta toiminnasta. Siksi niin monet opiskelijat osallistuvat AP US Government and Politics -luokkaan ja kokeeseen.

Olet luultavasti tehnyt muistiinpanoja AP US Gov -luokallasi opettajasi luentojen ja oppikirjasi sisällön perusteella, mutta voi olla mukavaa, että kaikki tarvitsemasi tiedot ovat yhdessä paikassa. Tämä artikkeli antaa sinulle linkkejä muistiinpanoihin kaikista AP USA: n hallituksen opetussuunnitelman aiheista sekä muutamia vinkkejä tehokkaasta opiskelusta.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

on 1140 hyvä psat -pisteet

Kuinka käyttää näitä AP: n hallituksen huomautuksia

Näitä muistiinpanoja voidaan käyttää ympäri vuoden, jos etsit materiaaleja, joiden avulla voit tarkistaa luokkatestejä. Niitä voidaan käyttää myös kumulatiivisesti AP US Gov -kokeen tutkimusresursseina.

Se on fiksu idea täydennä tämän artikkelin muistiinpanoja yksityiskohtaisemmilla huomautuksilla AP Gov -luokaltasi tai arvostelukirjasta . Saatat huomata, että arvostelukirjasi tai oppikirjasi hahmottaa tiettyjä aiheita selkeämmin tai sisältää yhtenäisemmän luettelon keskeisistä käsitteistä.

Jos käytät näitä muistiinpanoja valmistautuaksesi suoraan AP US Gov -kokeeseen, Suosittelen ottamista täyspitkä virallinen harjoitustesti ennen niiden tarkastelua . Voit sitten päättää, mihin aiheisiin kohdistaa sen perusteella, missä teit eniten virheitä harjoitustestissä.

On tehokkaampaa tehdä asiat tällä tavalla sen sijaan, että lue kaikki muistiinpanot valikoimattomasti. On myös hienoa tottua AP Gov -kysymysten muotoon ja kokeen ajoitukseen ennen kuin menee liian pitkälle opiskeluun. Saatat huomata, että sinulla on enemmän ongelmia ajoituksessa tai kysymysten muotoilussa kuin sisällön tuntemuksessa , jolloin sinun kannattaa keskittyä harjoittelun lisäkysymysten tekemiseen.

mikä on kirjallinen vihje

AP Yhdysvaltain hallituksen huomautukset

Tentti kattaa kuusi pääaihetta , joista jokaisella on useita suuria alaaiheita. AP Gov toteaa alla olevan peräisin CourseHuomautuksia ja APStudyNotes .

Näiden muistiinpanojen lopussa on käytännön kysymyksiä, joiden avulla voit säilyttää lukemasi tiedot. Voit myös Katso nämä yksityiskohtaiset poliittiset aikataulut CourseNotesista laittaa kaikki nämä käsitteet asiayhteyteen ja nähdä, miten ne ovat vaikuttaneet Amerikan historiaan.

mikä on hyvä psat -pisteet

Aihe 1: Yhdysvaltain hallituksen perustuslaillinen tuki

Sanasto

Huomautuksia

Aihe 2: Poliittiset uskomukset ja käyttäytyminen

Sanasto

Huomautuksia

Aihe 3: Poliittiset puolueet, eturyhmät ja joukkotiedotusvälineet

Sanasto

Huomautuksia

Aihe 4: Valtionhallinnon instituutiot

Sanasto

Huomautuksia

Aihe 5: Julkinen politiikka

Sanasto

Huomautuksia

Aihe 6: Kansalaisoikeudet ja kansalaisvapaudet

Sanasto

Huomautuksia

Tärkeitä asiakirjoja

body_declarationoflove.jpg Nämä asiakirjat ovat rakkauskirjeitä demokratialle, jotka osoittavat perustajien omistautumisen kaikkien kansalaisten poliittiseen tasa -arvoon (eli valkoiset kaverit, joilla on omaisuutta ... huokaus).

AP Yhdysvaltain hallituksen opintostrategiat: 4 avainvinkkiä

Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä, kun tarkastelet näitä AP Hallituksen muistiinpanoja. Oppimisstrategioidesi mukauttaminen opetussuunnitelman rakenteeseen ja testikysymysten muotoon on ensimmäinen askel kohti korkeaa AP -pistettä!

#1: Harjoittele selkeiden ja suorien vastausten kirjoittamista

Yhdysvaltain hallitus on yksi teknisemmistä humanistisista aiheista, joten vapaasti vastaavissa kysymyksissä on useita osia, jotka vaativat vain lyhyitä vastauksia. Useimmissa tapauksissa ansaitset pisteitä, jos annat pätevän esimerkin tai määritelmän ja lyhyen selityksen. Ei ole mitään syytä peittää vastauksiasi turhalla nukkella tai kirjoittaa ne essee -muodossa.

Varmista, että tarkistat runsaasti ilmaisia ​​kysymyksiä ja pisteytysohjeita saadaksesi paremman käsityksen siitä, mitä testissä odotetaan verrattuna esimerkiksi historian tai kirjallisuuden AP-tenttiin. Sinä pystyt löydät luettelon AP Yhdysvaltain hallituksen vapaan vastauksen kysymyksistä ja pisteytysohjeista täältä .

#2: Tunne yleisimmät teot ja oikeusjutut

Tärkeitä on useita oikeusjutut ja säädöksiä jotka ovat vaikuttaneet dramaattisesti Yhdysvaltain politiikkaan vuosien varrella. Varmista, että ymmärrät merkittävimmän näistä, ennen kuin otat testin. ne tulevat usein esiin molemmissa osissa.

Fort Valleyn osavaltion yliopiston gpa

Vaikka vapaa vastauskysymykset eivät kysy näitä tapauksia ja toimia suoraan, sinun on ehkä käytettävä niitä tukiesimerkkeinä muille vastauksille.

On hyvä, että sinulla on mielikirjasto Yhdysvaltojen historian merkittävimmistä lainsäädäntö- ja oikeuslaitoksen virstanpylväistä, joihin voit tutustua missä tahansa testin vaiheessa. Suosittelen tekemään muistikortteja kaikille muistoille ja tapauksille.

#3: Kiinnitä erityistä huomiota kongressiin ja puheenjohtajavaltioon

Kongressia ja puheenjohtajakautta koskevat kysymykset muodostavat noin kolmanneksen testistä. Sinun pitäisi tuntea kunkin hallituksen haaran kokoonpano, sen toimivalta ja sen roolin muutokset ajan myötä. Sinun on myös ymmärrettävä vaaliprosessien yksityiskohdat ja oltava yksityiskohtaiset tiedot siitä, miten lainsäätäjä suhtautuu lakien laatimiseen ja antamiseen.

#4: Muista avaintermien määritelmät

Tämä on toinen alue, jolle muistikortit voivat olla hyödyllisiä. Voit käyttää kaikkia yllä olevien muistiinpanojen sanalistoja viitteinä tai sinulla voi olla omia sanalistoja luokalta tai arvostelukirjasta.

Monet AP Govin tenttikysymykset perustuvat tietoihisi määritelmistä. Joskus osa ilmaisen vastauksen kysymyksistä pyytää sinua määrittelemään termit. Sinulla on paljon helpompaa aikaa testissä, jos kaikki nämä määritelmät on tallennettu turvallisesti mielesi takaosaan.

body_lightningflash.jpg Flashcards auttaa sinua keksimään salaman muistin kovan testikysymyksen ukkosen jälkeen.

mikä gpa on b+

Johtopäätös: AP: n hallituksen huomautusten tehokas käyttö

Huomautuksia AP Yhdysvaltain hallituksen kannelle kuusi suurta aihealuetta jotka kattavat laajan valikoiman käsitteitä. Tässä ovat aiheet, jotka kannattaa tietää:

  • Hallituksen perustuslaillinen tuki
  • Poliittiset uskomukset ja käyttäytyminen
  • Poliittiset puolueet, sidosryhmät ja joukkotiedotusvälineet
  • Kansallisen hallituksen toimielimet
  • Julkinen politiikka
  • Kansalaisoikeudet ja kansalaisvapaudet

Voit käyttää tämän artikkelin AP Govin muistiinpanoja tarkastellaksesi luokan sisäisiä arviointeja ympäri vuoden ja auttaaksesi sinua valmistautumaan AP-testiin. Paras tapa tarkistaa on suorittaa ensin täyspitkä harjoitustesti, jotta voit arvioida heikkoutesi ja kotiisi näissä aiheissa.

Suosittelemme myös pitämään mielessä seuraavat neuvot opiskellessasi:

  • Harjoittele selkeiden ja suorien vastausten kirjoittamista
  • Tunne yleisimmät teot ja oikeusjutut
  • Kiinnitä erityistä huomiota kongressiin ja presidenttiin
  • Muista avaintermien määritelmät

Jos vältät ahdistelua ja opiskelet näitä AP Govin muistiinpanoja valikoivasti, olet oikealla tiellä saadaksesi huippupisteen loppututkimuksessa!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA