Paras AP -psykologian opasopas

feature_appsychstudyguide1.jpg

AP -kurssit kattavat paljon monimutkaista tietoa, eikä aina ole helppoa löytää hyviä oppimateriaaleja ja strategioita. Olen kirjoittanut tämän AP-psykologian opinto-oppaan tapaksi tehdä AP-testin ja muiden luokan arviointien opiskeluprosessi hieman vähemmän ylivoimaiseksi. Se auttaa sinua selvittämään, kuinka rakentaa opiskeluasi, antaa sinulle strategioita materiaalin ymmärtämiseksi paremmin ja tarjoaa linkkejä muistiinpanoihin ja harjoitusresursseihin. Jos noudatat tämän oppaan ohjeita, olet matkalla korkealle AP Psych -pisteelle!

body_updateVuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istunnona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mitä tämä AP -psykologian opinto -opas sisältää?

Tämä opas auttaa sinua opiskelemaan AP -psykologian tenttiä ja muita luokkasi arviointeja tarjoamalla opintostrategioita ja muita resursseja, jotka liittyvät kurssin aineistoon.

Ensimmäisessä osassa opit kuinka luoda tutkimussuunnitelma tentille joka tukee tarpeitasi opiskelijana . Tämä osio koskee yksinomaan lopullista AP-tenttiä, joten sillä on vähemmän merkitystä, jos opiskelet vain luokkatestiä varten.

Seuraava osa tarjoaa opintovinkkejä, jotka ovat ominaisia ​​AP -psykologialle ja palvelee sinua hyvin, kun valmistaudut sekä luokan kokeisiin että loppukokeeseen.

Lopuksi tämän AP -psykologian oppaan viimeinen osa on omistettu muistiinpanoja, ääriviivoja, videoita ja muita verkkoresursseja josta on hyötyä opinnoissasi.

AP -psykologian opintosuunnitelmat: 2 vaihtoehtoa valmistelullesi

Ennen kuin aloitat opiskelemaan AP Psychille, sinun pitäisi tietää ero sen välillä, missä tiedät materiaalin ja missä haluat olla.

Etsi virallinen harjoitustesti, tulosta se ja ota se ikään kuin se olisi todellinen AP Psych -testi (70 minuuttia 100 monivalintakysymykselle ja 50 minuuttia kahdelle vapaasta vastauksesta). Käytä sitten seuraavaa kaaviota arvioidaksesi lopullisen AP -pisteesi raakapisteidesi perusteella:

Pohjois -Carolinan keskusyliopiston vaatimukset
Raaka yhdistelmäpisteet AP -pisteet
113-150 5
93-112 4
77-92 3
65-76 2
0-64 1

Lopullisten pisteiden laskemiseksi sinun on ensin laskettava yhteen kaikki monivalintakysymykset, joihin vastasit oikein (jokainen kysymys on yhden pisteen arvoinen). Muunna seuraavaksi ilmaisvastauskysymyksistä ansaitsemiesi pisteiden määrä arvoksi 50. Jos esimerkiksi saat kahdeksan 14 pistettä kahdesta vapaasta vastauksesta (jokainen kysymys on 7 pisteen arvoinen), muuttuisi noin 29: ksi 50: stä.

mikä on pre-med

Lopuksi, lisää monivalintapisteesi (100: sta) ja vapaa vastauspisteet (50: stä) löytääksesi raaka AP -psykologian pisteesi (150: stä). Katso yllä olevan kaavion avulla arvio lopullisesta AP-pisteestäsi asteikolla 1-5.

Riippuen siitä, kuinka paljon sinun on parannettava ja kuinka kauan sinulla on aikaa ennen tenttiä, saatat halutessasi rakentaa opiskelusi eri tavoin. Käyn läpi 10 tunnin suunnitelman ja 20 tunnin suunnitelman. Lyhyempi suunnitelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa vain yhdellä AP -pisteellä tai nostaa pisteitään samalla AP -alueella, jotta he tuntevat olonsa mukavaksi testin aikana. Pidempi suunnitelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat parantua kahdella tai useammalla pisteellä (ja sitä voidaan tarvittaessa pidentää).

Tiedän, että tämä ei vaikuta kovin pitkältä ajalta, mutta muutama tunti keskittynyttä opiskelua menee pitkälle tällä aiheella. Psykologia on yksi lyhyimmistä AP -testeistä (yhteensä vain kaksi tuntia), joten käytännön testaus ei ole niin pitkä prosessi.

Lisäksi kysymykset perustuvat yleensä termien määritelmien muistamiseen ja joihinkin loogisiin perusteluihin; siihen ei liity niin monia monimutkaisia ​​ajatusprosesseja. Kaiken kaikkiaan AP -psykologiaa pidetään yhtenä helpoimmista AP -testeistä. M ost -opiskelijat voivat todennäköisesti ansaita korkeat pisteet (4 tai 5) opiskelemalla 10 tuntia tai vähemmän.

Vaihtoehto 1: 10 tunnin AP-psykologian opintosuunnitelma

 • Tee diagnostinen testi (2 tuntia)
 • Tee testi ja analysoi virheesi (1,5 tuntia)
 • Tutki sisältöä ja tarkista strategiasi pitäen mielessä virheet diagnostiikkatestissä (2 tuntia)
 • Tee toinen harjoitustesti (2 tuntia)
 • Tee testi ja analysoi virheesi (1,5 tuntia)
 • Viimeinen opintojakso selvittääksesi toisessa testissä ilmenneet ongelmat (1 tunti)

Vaihtoehto 2: 20 tunnin AP-psykologian opintosuunnitelma

 • Tee diagnostinen testi (2 tuntia)
 • Tee testi ja analysoi virheesi (1,5 tuntia)
 • Tutki sisältöä ja tarkista strategiasi pitäen mielessä virheet diagnostiikkatestissä (3 tuntia)
 • Tee toinen harjoitustesti (2 tuntia)
 • Tee testi ja analysoi virheesi (1,5 tuntia)
 • Tutki sisältöalueita, joilta puuttuu vielä kysymyksiä, tee lisää harjoituskysymyksiä ja jatka strategian tarkistamista (3 tuntia)
 • Tee kolmas harjoitustesti (2 tuntia)
 • Tee testi ja analysoi virheesi (1,5 tuntia)
 • Viimeinen opintojakso epäselvyyksien poistamiseksi (1,5 tuntia)
 • Päätä opiskeluasi viimeisellä harjoitustestillä (2 tuntia)

Kaikissa näissä psykologian opintosuunnitelmissa on samat peruskomponentit, mutta toisen avulla voit viettää enemmän aikaa sisällön tutkimiseen ja siinä on enemmän tilaa ylimääräisille käytännön kokeille. Jos yrität parantaa kahdella tai useammalla AP -pisteellä, se on todennäköistä joitain suuria aukkoja sisältötietosi, joka edellyttää lisäopintoja.

On erittäin tärkeää, että dokumentoit ja analysoit virheesi jokaisessa AP -harjoitustestissä, jos toivot saavasi suuria parannuksia. Virheitä esiintyy useissa eri muodoissa, ja sinun tulee olla tietoinen tästä, jotta voit tehdä asianmukaiset muutokset testinottostrategiaasi ja opintosuunnitelmaasi jokaisen harjoitustestin jälkeen.

Jos suurin osa vääristä vastauksistasi on seurausta huolimattomista virheistä tai huonosta ajanhallinnasta, ratkaisu ongelmaan ei välttämättä ole enemmän sisällön tarkastelua. Tällaiset virheet reagoivat paremmin lisää käytännön testausta, joka lisää tuntemustasi aikarajoista ja kysymysmuodoista .

Jos toisaalta huomaat, että kaikki tai useimmat vääristä vastauksistasi johtuvat sisällön puutteista, voit käyttää näitä tietoja keskittyäksesi opiskeluun alueille, jotka maksavat sinulle eniten pisteitä. Suosittelen luokittelemaan virheesi niin, että tiedät mihin ohjata opiskelu. Tässä tapauksessa sinun ei ehkä tarvitse tehdä monia muutoksia todelliseen testausstrategiaasi.

Useimmilla opiskelijoilla on sekoitus molempia virheitä , mutta on silti hyvä olla tietoinen siitä, missä suurimmat ongelmasi ovat, jotta voit käsitellä niitä tehokkaammin.

body_writingdown.jpg Opintosuunnitelman kirjoittaminen muistiin tai aikatauluttaminen suunnittelijaan auttaa sinua pysymään tehtävässä. Yesssss. Tule yhdeksi arkistokuvan kanssa.

AP -psykologian tentti: 4 olennaista opintovinkkiä

Ennen kuin aloitat AP-psykologian sisällön opiskelun, haluan antaa sinulle muutamia opiskelu- ja testivinkkejä, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti ajastasi. Tässä ovat muutama vinkki mieleen valmistautuessaan AP-testiin ja muihin luokan arviointeihin ympäri vuoden.

Vinkki 1: Tutustu tärkeisiin ehtoihin

Sinulla on oltava laaja tietämys psykologisten termien määritelmistä sekä monivalinta- että vapaan vastauksen osissa. Jotkut määritelmät ovat suhteellisen intuitiivisia, mutta toisia on lähes mahdotonta selvittää, ellet ole tutkinut niitä suoraan.

Ole huolellinen käymällä läpi kaikki luokassasi käsitellyt ehdot, jotta et arvaa itseäsi testissä. Tämä on erityisen tärkeää vapaan vastauksen kysymyksissä, joissa sinua pyydetään kuvaamaan, miten termit liittyvät tiettyihin tilanteisiin. Sinun on ymmärrettävä ne vain sen lisäksi, että kykenet valitsemaan oikeat määritelmänsä monivalintakokoonpanosta. Flashcards on erityisen hyödyllinen apuväline AP -psykologialle.

Vinkki 2: Tee abstrakti betoni

Tällä kurssilla esiintyvän hämmentävän terminologian ansiosta on helppo sekoittua ja ajatella, että termi tarkoittaa yhtä asiaa, kun se todella tarkoittaa toista. Koska psykologia käsittelee sitä, miten ihmiset toimivat ja käsittelevät tietoja päivittäin, on hyvä idea yhdistää termit tiettyihin elämäntilanteisiin .

Voit esimerkiksi yhdistää termin 'vastavuoroisuusnormi', joka sanoo, että ihmiset yleensä kohtelevat muita samalla tavalla kuin heitä on kohdeltu tilanteeseen, jossa myymälän työntekijä oli töykeä sinua kohtaan. Ehkä he saivat huonoa kohtelua muilta asiakkailta ja heijastivat sen takaisin sinulle (he voivat myös olla vain hölmöjä, mutta on mukavaa antaa ihmisille hyötyä epäilystä).

Kun muodostat tämän tyyppisen yhteyden, termi tarttuu muistiin, koska se liittyy tosielämän kokemuksen raskaaseen painoon. Voit harjoitella psykologisten termien soveltamista jokapäiväiseen elämääsi milloin tahansa, kun käsitteitä esitetään jatkuvasti kaikkialla ympärillämme.

body_concrete.jpg En tarkoita, että sinun pitäisi kirjaimellisesti tehdä asiat konkreettisiksi. Tämäkin kuva voi kuitenkin olla merkityksellinen, koska se näyttää kohtaukselta jonkinlaisesta sarjamurhaaja -kauhuelokuvasta. Voit käyttää sitä muistamaan epäsosiaalisen persoonallisuushäiriön.

Vinkki 3: Ajattele loogisesti

Muista kuunnella tervettä järkeäsi, kun vastaat AP Psych -testin kysymyksiin. Joissakin tapauksissa tentissä voit selvittää vastauksen pelkällä logiikalla. On tavallista, että oppilaat unohtavat tämän ja alkavat huolestua, kun he eivät tiedä, mitä kysymyksen jokainen osa tarkoittaa.

a & m hyväksymisaste

Ota tässä tapauksessa askel taaksepäin ja mieti, mikä vastaus on järkevin sen perusteella, mitä olet tehdä tietää. Saatat yllättyä siitä, kuinka moniin kysymyksiin voit vastata tällä tavalla!

Tässä on esimerkki (jota käytin myös AP -psykologian arvosteluartikkelissani) siitä, mitä tarkoitan:

body_appsychmultiplechoice.png

Tässä on muutamia monimutkaisia ​​termejä ja kysymys saattaa tuntua melko sekavalta, mutta se on itse asiassa hyvin perus .

Kun he olivat peloissaan, apinat suosivat pehmeää kangasäitiä epämukavan lankaäidin kanssa ruoan kanssa. Loogisesti voimme päätellä, että vastaus on B. Liian paljon ajattelu on monien menestyvien opiskelijoiden tuho, joten älä ala epäilemään itseäsi vain siksi, että vastaus tuntuu sinulle liian yksinkertaiselta!

Vinkki 4: Kirjoita täydellisiin lauseisiin, älä täydellisiin esseisiin

Vaikka tämä ei oikeastaan ​​ole opintovinkki, mielestäni on tärkeää tietää se ennen tenttiä; se koskee todennäköisesti myös luokkatestejä.

Psykologia on sinun käsityksesi tieteestä - ei englannista - niin älä vaivaudu esittelyihin, johtopäätöksiin tai muihin nukkeihin vastauksissasi ilmaisiin vastauksiin. Sinun tarvitsee vain antaa suora vastaus kokonaisella lauseella. Säästät aikaa ja helpotat luokkalaisten pisteiden antamista.

On fiksua tottua tekemään tätä harjoitella vapaakysymyksiä niin, että olet ammattilainen koeaikana.

tuleko gemini ja leo toimeen

body_points.jpg Siirry pisteeseen.

AP -psykologian sisältö: muistiinpanot, ääriviivat ja videot

Tässä on joitain hyödyllisiä resursseja, jotka kattavat kaiken AP -psykologian kokeen sisällön. (Huomaa, että nämä eivät ole sama kuin vuoden 2020 kurssin ja tentin kuvauksessa kuvatut uudet yksiköt , vaikka ne kattavat samankaltaisia ​​aiheita ja ideoita.) Oppimistyylistäsi riippuen saatat päättää katsoa muistiinpanoja tai seurata videota alueilla, joilla ymmärryksesi on heikompi.

Voit myös käyttää näitä resursseja ympäri vuoden tarkastellaksesi luokan arviointeja. Jos sinulla oli vaikeuksia ymmärtää käsitettä, kuten se opetettiin sinulle esimerkiksi luokassa, voit käyttää tämän artikkelin muistiinpanoja ja videoita vaihtoehtoisten selitysten löytämiseen.

pääsenkö cornelliin

Voit myös käyttää näitä AP -psykologian muistiinpanoja täydentää opintojasi jos huomaat, että keksit jatkuvasti vääriä vastauksia kysymyksiin tietyllä aihealueella tietokilpailuissa tai harjoitustesteissä.

Historia ja lähestymistavat

Tutkimusmenetelmät

Biologiset käyttäytymisen perusteet

Tunne ja havainto

Tietoisuuden tilat

Oppiminen

Kognitio

Motivaatio ja tunne

Kehityspsykologia

Persoonallisuus

Testaus ja yksilölliset erot

Epänormaali psykologia

Psyykkisten häiriöiden hoito

Sosiaalipsykologia

Yleiskatsaus

body_puzzle-4.jpg Aivojesi toiminta on palapeli, mutta voit ratkaista sen psykologian taikuudella! EI OLE OPETTAMISTA HAUSKAA?Lisäresursseja AP -psykologian tuntemuksen testaamiseen

Jos et ole varma mistä aloittaa AP Psych -valmistelusi tai haluat oppia vuorovaikutteisemmalla tavalla, tässä on joitain muita online -resursseja käsitteiden tarkistamiseen ja harjoitustestien tekemiseen.

Kollegion hallitus

On parasta priorisoi viralliset resurssit epävirallisiin , koska ne ovat tarkimpia. Tässä on hienoja College Board -materiaaleja, joita voit käyttää AP -psykologian valmistelussa.

 • College Boardin verkkosivusto : Saat käyttöösi tonnia ilmaisia ​​vastauskysymyksiä sekä vastausoppaita ja näytevastauksia vuosina 1999–2021. Voit myös saada lisää käytännön kysymyksiä AP Luokkahuone , uusi digitaalinen työkalu, jonka avulla AP -opettajasi voi antaa kotitehtäviä ja esittää kysymyksiä opiskelijoille.
 • 2014-15 AP Psykologia Kurssin kuvaus : Tämä vanhempi mutta silti ajankohtainen opas sisältää 25 monivalintakysymystä (vastauksineen) ja kaksi vapaasti vastaavaa kysymystä.

Albert.io

Tämä sivusto sisältää käytännön kysymyksiä, jotka kattavat kaikki AP -psykologian ajankohtaiset aiheet . Se jakaa ne helppoja, keskisuuria ja vaikeita vaikeustasoja ja kirjaa kuinka monta kysymystä kullakin tasolla olet vastannut oikein. Näin on helppo arvioida, mitkä alueet tarvitsevat eniten työtä. Sinun on luotava tili ja maksettava tili, jotta pääset useimpiin kysymyksiin.

Quizlet

Tämä suosittu tietokilpailusivusto tarjoaa joukon flash -kortteja AP Psych -ehdoilla, jotka auttavat sinua harjoittelemaan, mukaan lukien vahva joukko kortteja perustuu Myersin oppikirjaan ja sarjaan, joka käy läpi kaikki kuuluisat psykologit, jotka sinun pitäisi tietää .

Varsity -opettajat

Kuuluisalla testi-valmistusyrityksellä Varsity Tutorsilla on useita monivalintadiagnostisia testejä auttaa sinua tuntemaan, kuinka paljon tiedät jo AP Psychistä. Siinä on myös joukko mini -tietokilpailuja, jotka on järjestetty aihealueittain ja merkitty vaikeustason mukaan. Flash -kortit AP -psykologian termeille ja käsitteille ovat mukana myös täällä.

Lukion kokeen valmistelu

Tällä sivustolla on paljon ilmainen harjoitus AP Psykiatestit järjestetään aihealueittain . Saat välittömän palautteen yksityiskohtaisten vastausten selityksistä edetessäsi.

body_goforth.jpg Koko Internetin arvoinen AP -psykologian harjoitteluresurssit ovat huonosti Photoshoppien ulottuvilla!

Johtopäätös: Tämän AP -psykologian opasoppaan käyttäminen

Tässä oppaassa annettujen neuvojen noudattaminen on lupaava askel kohti korkeaa pistemäärää AP -psykologiatestissä ja muissa psykologisissa testeissä koko lukuvuoden ajan.

AP -psykologia on täysin hallittavissa oleva aihe, jos valmistaudut tenttiin vastuullisesti. Avaintermien muistaminen, hämmentävien psykologisten käsitteiden soveltaminen jokapäiväiseen elämään, järjen käyttäminen käytännön kysymysten ratkaisemiseen ja keskittyminen vapaa vastaus -osaan auttavat sinua menestymään sekä luokassa että AP-testissä.

Tämän artikkelin lukemisen jälkeen sinulla pitäisi olla kaikki mitä tarvitset voidaksesi vastata jopa haastavimpiin kysymyksiin, jotka College Board esittää sinulle AP -psykokokeessa !

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.