Parhaat AP-psykologiset muistiinpanot opiskeluun

feature_appsychnotes.png

Muistiinpanojen tekeminen voi olla hankalaa, jopa tunnollisimmille lukiolaisille. On vaikea lajitella koko vuoden materiaalia, etenkin AP-luokassa, joka kattaa laajan valikoiman aiheita ja teorioita.

Tämä artikkeli on tarkoitettu palvelemaan keskitetysti kattavia muistiinpanoja kaikista tärkeimmistä AP-psykologian aiheista. Halusitpa kadonnut luokkamuistiinpanosi kognitiosta tai haluat vain helpomman tavan nähdä kaikki yhdessä paikassa, tämän artikkelin linkit auttavat tekemään opintoprosessistasi tarkemman ja vähemmän stressaavan!mitkä merkit ovat gemini -yhteensopivia

body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi.

Yksi asia pitää mielessä on setentin paperisen ja digitaalisen version välillä on muutama ero. Löydät erittelyn kaikista eroista College Boardin verkkosivustolta.

Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Kuinka käyttää näitä AP-psykologisia muistiinpanoja

Voit käyttää näitä muistiinpanoja opintovälineinä luokan testeissä tai tarkastella AP-tenttiä varten. Täydennä niitä resursseilla, jotka olet saanut opettajalta luokassa ja muilla muistiinpanoilla, jotka olet tehnyt koko vuoden ajan. Jos tiedät, että oppikirjassasi on erityisen hieno selitys tietylle käsitteelle, käytä sitä auttaaksesi sinua myös tarkistamaan.

Voit myös harkita arvostelukirjan ostamista, jos etsit lisätietoja opintojesi suunnittelusta.

milloin käyttää kenen tai kenen

Jos opiskelet koko AP-testiä varten, Ota diagnostiikkatesti ennen sukellusta näihin muistiinpanoihin . Näin voit nähdä, missä teet eniten virheitä, ja keskittää opiskelusi sopiville alueille. Harjoittelutestien suorittaminen säännöllisin väliajoin koko tutkimusprosessin ajan antaa sinulle paremman käsityksen siitä, absorboitko materiaalia vai ei.

Reaaliaikaiset harjoitustestit auttavat myös totuttamaan hallita aikaa tehokkaasti jotta olet valmis siihen, miten loppukoe on jäsennelty. Voit vastata 100 monivalintakysymykseen 70 minuutissa, joten sopiva tahdistus on kriittinen!

Seuraavassa osassa käyn läpi a luettelo kaikista AP-psykologian käsittelemistä aiheista ja linkit online-muistiinpanoihin kullekin .

1.jpg Älä unohda ajoittaa harjoitustestejäsi! Ja jos käytät tällaista outoa, vanhanaikaista sekuntikelloa, varmista, että osaat jakaa viidellä.

AP-psykologian muistiinpanot käytettäväksi valmistelussa

Nämä ovat helpoimmin seurattavia online-muistiinpanoja, jotka voisin löytää AP-psykologian kattamasta materiaalista. Jokaiselle aihealueelle olen sisällyttänyt kolmen tyyppisiä linkkejä :

  • Säännölliset muistiinpanot (mukaan lukien osakohtaiset yleiskatsaukset ja yleisemmät aihepiirit)
  • Muistiinpanot ja video-resurssit
  • PowerPoint-esitykset, jotka näyttävät tiedot hieman eri muodossa

WikiNotes-linkit ovat yksityiskohtaisimmat , joten sinun pitäisi käydä ne ensin läpi. PowerPoints ja yleiset aihepiirit tarjoavat enemmän lyhyen yleiskatsauksen käsitteistä ja voivat toimia nopean tarkastelun työkaluna. Jos luulet hyötyväsi videoista, tutustu myös niihin.

On todennäköistä, että AP-psykologian kurssi rakentuu suunnilleen samassa järjestyksessä kuin tässä esitetyt aiheet , joten pitäisi olla helppo löytää tietoa, jota tarvitset opiskellaksesi luokkatesteissä ympäri vuoden. (Huomaa, että Psykologiset aiheet ovat muuttuneet hieman vuoden 2020 AP-testiin , joten vaikka ne ovat edelleen periaatteessa samoja ideoita kuin alla olevat, ne on nyt järjestetty eri tavalla.)

Historia ja lähestymistavat

Tutkimusmenetelmät

Käyttäytymisen biologiset perusteet

Tunne ja käsitys

Tietoisuuden tilat

kysymyksiä, joita kysytään yliopistokierroksella

Oppiminen

Tunnistaminen

Motivaatio ja tunteet

Kehityspsykologia

Persoonallisuus

Testaus ja yksilölliset erot

Epänormaali psykologia

Psykologisten häiriöiden hoito

Sosiaalipsykologia

AP-psykologian yleiskatsaussivut

body_readingoncomputer.jpg Muistiinpanojen tulostaminen tietokoneella lukemisen sijasta on myös vaihtoehto. Jos luulet sinun korostavan tärkeitä seikkoja, se on luultavasti hyvä idea!

3 välttämätöntä AP-psykologian tutkimusstrategiaa

Kaikkien näiden tietojen oppiminen voi olla vaikeaa, jos sinulla ei ole pelisuunnitelmaa. Tässä on joitain vinkkejä, jotta saat kaiken irti AP Psychology -valmistelustasi.

# 1: Ystävät kortteja

Menestyäksesi AP-psykologiassa sinulla on oltava erinomainen muisto suuresta termikirjastosta. Jotkut näistä ovat ihmisen käyttäytymisen vakioita, joista et tiennyt olevan virallisia nimiä, ja toiset ovat hämärämpiä termejä psykologisten reaktioiden biologisista osista.

On kriittistä olla sujuvaa jokaista käsitettä ympäröivässä terminologiassa jos haluat päätyä korkeisiin pisteisiin AP-tentissä. Sinun tulisi myös tietää merkittävien psykologien nimet ja ymmärtää heidän panoksensa kentällä.

Tietokilpailu muistikortilla on paras tapa varmistaa, että olet valmis. Minä Suosittelen Quizletia lähtökohtana (kun olet lukenut muistiinpanot ja päivittänyt muistisi), koska se tarjoaa monia verkkokortteja, joita voit käyttää harjoitteluun.

Voit tietysti aina kirjoittaa omat fyysiset muistikorttisi, jos haluat tehdä asioita vanhanaikaisella tavalla! Tämä voi olla tehokkaampaa, koska määritelmien kirjoittaminen auttaa vahvistamaan muistiasi.

# 2: Liitä psykologiset käsitteet arkeen

AP-psykologiakurssin käsitteet näkyvät jokapäiväisessä elämässäsi, kun teet päätöksiä, olet vuorovaikutuksessa sosiaalisesti, stressaat koulutyöstä (hyvin meta!) Tai todella teet mitään.

Kun luet muistiinpanoja, yritä miettiä henkilökohtaisia ​​esimerkkejä, jotka liittyvät oppimaasi. Sen lisäksi, että se auttaa sinua muistamaan materiaalia, se voi antaa sinulle mielenkiintoisen kuvan siitä, miksi olet tehnyt tiettyjä päätöksiä elämässäsi (tai miksi muut tuntemasi ihmiset ovat saattaneet tehdä tiettyjä päätöksiä).

Jopa aktiivisen opiskeluajan ulkopuolella, jos huomaat tietyn käyttäytymisen, yritä liittää se johonkin, mitä olet oppinut AP-psykologiassa. Et todennäköisesti unohda termiä tai konseptia, jos ankkuroit sen todelliseen kokemukseen.

1 miljoona kuinka monta nollaa

# 3: Anna itsellesi säännöllisiä tarkastuksia

Älä käy läpi osaa AP Psych -muistiinpanoista kerran, kysele itsesi ja päätä sitten, että olet valmis siihen ikuisesti. Joka muutama aihealue, kiertele takaisin ja tee kokonaisvaltainen kuvaus kaikesta tähän mennessä oppimastasi. Päivitä muistisi jatkuvasti, jotta mikään ei hukku sekoituksessa. Voit käyttää täydellisiä AP-psykologian arvosteluitaulukoita, jotka olen linkittänyt muistiinpanojakson loppuun, resursseina näille katsausistunnoille.

body_diagnosis.jpg Aggressiivisen hoitosuunnitelman avulla voit toivoa toipuvan tietämättömyydestäsi.

Johtopäätös: Saada paras mahdollinen hyöty AP Psych Notesista

Näiden muistiinpanojen ja strategioiden pitäisi auttaa sinua pääsemään alkuun AP-psykologian tarkastelussa. Voit jopa käyttää muistiinpanoja yksikköittäin, jos opiskelet vain lyhyttä tietokilpailua tai testiä varten. Muista vain suorittaa harjoituskokeet pitääkseen itsesi kurssilla ja jatka kaikkien vuoden aikana kertyneiden resurssien kuulemista luokassa.

Suosittelen myös hyödyntämään muiden AP-psykologiaoppaidemme tietoja, kuten lopullinen opas ja perusteellinen katsaus, saadaksesi enemmän neuvoja opiskelun jäsentämisestä ja ansaitaksesi korkean pistemäärän loppukoe!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ACT-tuloskaavio: Raaka pisteet muunnetaan skaalattuun pisteeseen

Kuinka muunat ACT-raaka-asteikon skaalatuksi pisteeksi? Laske ACT-pistemäärä täällä muuntokaavion avulla.

Seattlen yliopiston pääsyvaatimukset

1370 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Morehouse College pääsyvaatimukset

Stratfordin yliopisto - Woodbridgen pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset USF: lle: ACT-tulokset ja GPA

Mikä on Iambic Pentameter runoudessa?

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää jambisen pentametrin määritelmää? Tutustu tämän tyyppisten mittarien täydelliseen oppaaseemme, mukaan lukien syväanalyysit jambic -pentameter -esimerkeistä.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

Concordia University St.Paul ACT -tulokset ja GPA

Mount Holyoke College ACT -tulokset ja GPA

Jeffersonin terveystieteiden korkeakoulun pääsyvaatimukset

Keskusopiston pääsyvaatimukset

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Carlos Albizun yliopisto - Miamin pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on kauppakoulu? Kuinka voit hakea?

Mikä on ammattikoulu? Selitämme, miksi saatat käydä kauppakorkeakoulua, mitä voit opiskella siellä ja miten hakea.

2016-17 Akateeminen opas | Morenon laakson lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Moreno Valley High Schoolista Moreno Valley, CA.

Kuinka kirjoittaa stand-out 'Miksi Columbia' -essee

Etsitkö 'Miksi Columbia' -esseitä, jotka toimivat? Tutustu 'Miksi Columbia' -esseesimerkkiimme ja saat vinkkejä oman vastauksesi kirjoittamiseen kehotteeseen.

7 vaihetta lääkäriksi: täydellinen opas

Harkitsetko lääketieteen uraa? Täydellinen oppaamme opastaa sinua opiskelemaan lääkäriksi lukiosta residenssiin asiantuntijavinkkien avulla.

Kuinka päästä sisään: Texasin osavaltion pääsyvaatimukset

820 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Suihkulähteen laakson lukio 2016-17 rankingit | (Fountain Valley,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Fountain Valley High Schoolista Fountain Valley, CA.

Täydellinen opas: UConn SAT -pisteet ja GPA

11 parasta tietojenkäsittelytieteen kilpailua nuorille

Oletko lukiolainen, joka etsii tietojenkäsittelytieteen kilpailuja osallistuakseen? Tutustu oppaaseemme oppilaiden parhaista koodauskilpailuista.