Paras AP Human Geography Review Plan

feature_aphumangeographyreview.jpg

Puolet taistelusta AP -testien tarkistamisessa on tietää mistä aloittaa ja miten rakentaa aika. Mitä tulee ihmisen maantieteen luokkaan, miten onnistuneesti vaihdat valmistautumisesta luokkatesteihin valmistautumiseen surullisen vaikeaseen AP Human Geography -kokeeseen?

Tässä täydellisessä AP Human Geography -katsauksessa annamme sinulle luettelon kaikista testipäivänä näkemistäsi aiheista, käymme läpi vaiheittaisen valmistelusuunnitelman ja annamme hyödyllisiä vinkkejä tämän hankalan kokeen suorittamiseen.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mikä on AP Human Geography -kokeen muoto?

AP Human Geography -testi on lyhyempi AP-koe, joka kestää kaksi tuntia ja 15 minuuttia, ja se, kuten useimmat AP-testit, sisältää sekä monivalintaosion että vapaan vastauksen osion. Saat tunnin vastaamaan 60 monivalintakysymykseen ja 75 minuuttia vastaamaan kolmeen ilmaiseen vastaukseen. Kukin osa vastaa 50% lopputuloksestasi.

Tässä on yleiskatsaus siitä, mitä AP -ihmisen maantieteen tentti odottaa:

Jakso % pisteistä Aika # kysymyksiä
1. Monivalinta viisikymmentä% 1 h 60
2. Vapaa vastaus viisikymmentä% 1 h 15 min 3
KAIKKI YHTEENSÄ 100% 2 tuntia 15 minuuttia 63

Huomaa, että testi kävi läpi pieniä muotomuutoksia testivuodesta 2019-20 alkaen . Nyt sillä on vähemmän monivalintakysymyksiä (aiemmin 75) ja johdonmukaisia ​​vapaasti vastaavia kysymyksiä, jotka ovat aina arvokkaita 7 raakapistettä .

Yritä monivalintaosiossa työskennellä noin minuutin vauhdilla kysymystä kohden . Ansaitset yhden pisteen jokaisesta kysymyksestä, johon vastaat oikein; virheellisistä vastauksista ei vähennetä pisteitä. Jokaisessa kysymyksessä on viisi mahdollista vastausvaihtoehtoa, merkitty A-E.

Monivalintakysymykset ovat sekä yksittäisiä kysymyksiä että sarjapohjaisia ​​kysymyksiä. Kaiken kaikkiaan saat viisi tai kahdeksan sarjaa, joista jokaisella on kaksi tai kolme kysymystä laadullisella tai määrällisellä lähteellä.

Mitä tulee ilmaisvastausosioon, saat noin 25 minuuttia per kysymys . Et saa ärsykettä (eli laadullista tai määrällistä lähdettä) ensimmäiseen kysymykseen, yksi lähde toiseen kysymykseen ja kaksi lähdettä kolmanteen kysymykseen.

AP Human Geography -aiheet: Mitä tentissä on?

Pääaiheita on seitsemän AP Human Geography -kokeessa. Jokaisen aiheen pitäisi näkyä suunnilleen samassa määrässä kysymyksiä, lukuun ottamatta ensimmäistä aihetta, joka koskee maantieteen perusasioita, ja joka muodostaa vain 8-10% kysymyksistä.

Tämä kaavio näyttää kuinka monta prosenttia monivalintaosuudesta seitsemän yksikköä ottaa :

Yksikkö (aihealue) % kysymyksistä
Yksikkö 1: Maantieteellinen ajattelu 8-10%
Yksikkö 2: Väestö- ja siirtolaisuustavat ja -prosessit 12-17%
Yksikkö 3: Kulttuuriset mallit ja prosessit 12-17%
Yksikkö 4: Poliittiset mallit ja prosessit 12-17%
Yksikkö 5: Maatalous ja maaseudun maankäytön mallit ja prosessit 12-17%
Yksikkö 6: Kaupungit ja kaupunkien maankäyttömallit ja -prosessit 12-17%
Yksikkö 7: Teollisen ja taloudellisen kehityksen mallit ja prosessit 12-17%

Lähde: AP Human Geography -kurssi ja tentin kuvaus


Alla, luettelemme kaikki AP -kurssin ja testin kattamat aiheet sekä linkit keskeisiin termeihin ja muistiinpanoihin jotta voit käyttää tätä artikkelia resurssina AP Human Geography -katsauksessasi.

Sisällyttämäni Lisähuomautukset -osiot ovat CourseNotes -ohjelmasta, avaintermit ovat Quizlet -muistikorteilta, jotka opiskelijat ovat luoneet kullekin AP -kurssin yksikölle, ja Tärkeää tietää -merkinnät ovat PowerPoints -tiedostoja PDF -muodossa AP: sta opettaja.

Huomaa, että vuoden 2020 uuden ihmisen maantieteellisen testin yksiköt ovat hieman erilaisia, mutta ne kohdistuvat yleensä samoihin yleisiin aiheisiin.

Suosittelen käyttämään arvostelukirjaa ja/tai luokan muistiinpanoja täydentämään täällä olevia tietoja.

Yksikkö 1: Maantieteellinen ajattelu

Yksikkö 2: Väestö- ja siirtolaisuustavat ja -prosessit

Yksikkö 3: Kulttuuriset mallit ja prosessit

Yksikkö 4: Poliittiset mallit ja prosessit

Yksikkö 5: Maatalous ja maaseudun maankäytön mallit ja prosessit

Yksikkö 6: Kaupungit ja kaupunkien maankäyttömallit ja -prosessit

Yksikkö 7: Teollisen ja taloudellisen kehityksen mallit ja prosessit

Tässä on a kattava asiakirja (AP -opettajan julkiselta sivustolta) joka kattaa kaikki AP Human Geography -aiheet, joten voit tarkastella kaikkea yhdessä paikassa, jos haluat.

Ihmismaantieteessä on myös vähän tieteellistä näkökulmaa, joten sinun pitäisi tietää, kuinka lukea erilaisia ​​malleja. Tutustun tähän tarkemmin (vastaavilla linkeillä) tämän artikkelin lopussa olevassa opintovinkkejä käsittelevässä osassa.

body_manhattan.jpg

Ruudukot ovat kaupunkisuunnittelun katkottua, ellet asu Bostonissa. En tiedä miten kukaan löysi tiensä tänne ennen GPS: ää. Sitten taas suuntautumiseni on niin huono, että olen turvautunut huijaamiseen paetakseni maissisokkeloista useammin kuin kerran.

mihin neitsyet vetävät puoleensa

AP Human Geography Review: 4-vaiheinen suunnitelma

Vaikka tiedät mitä AP Human Geography -kokeessa on, ei ole aina helppoa keksiä hyvää hyökkäyssuunnitelmaa. Tämä osio opastaa sinua opintoprosessissa, joka saa sinut vauhtiin kaikessa, mitä testi voi heittää sinulle.

Tässä on arvioitu aika, joka tarvitaan tämän prosessin jokaiseen vaiheeseen:

 • Vaihe 1: 2,5 tuntia
 • Vaihe 2: 1 tunti
 • Vaihe 3: 2 tuntia
 • Vaihe 4: 2,5 tuntia
 • Kokonaisaika: 8 tuntia

Vaihe 1: Suorita ja pisteile täydellinen harjoitustesti

Ensimmäinen siirto AP Human Geography -katsauksessasi pitäisi olla suorita täyspitkä harjoitustesti, jotta saat paremman käsityksen nykyisestä pistemäärästäsi .

Kun teet testin, ajoita se todellisen AP -kokeen määritysten mukaisesti, jotta voit kertoa, onko sinulla ongelmia ajanhallinnan kanssa. Ympyröi kaikki kysymykset, joihin et ole täysin varma vastauksestasi. Vaikka päätät saada ne oikein, sinun kannattaa tutkia kyseinen sisältö uudelleen tarkastelussa.

Muista, että vääristä vastauksista ei vähennetä pisteitä. Tuloksena, sinun pitäisi mennä eteenpäin ja täyttää jokainen kupla , vaikka arvaisitkin.

Tee seuraavaksi harjoitustesti laskemalla yhteen kaikki ansaitsemasi pisteet ja liittämällä tulokset tämä online -laskin . Näet suunnilleen missä olet AP -pistealueella. Voit sitten aseta parannustavoite ja päätä, kuinka monta tuntia tarvitset valmisteluun .

Jos teet jo pisteitä viidellä alueella, sinun ei ehkä tarvitse edes käydä läpi kaikkia muita vaiheita. voit vain tehdä pari tuntia kevyttä tarkastelua.

Jos et ole tyytyväinen pisteeseesi, sinun on kuitenkin käytävä kaikki vaiheet läpi vähintään kerran. Jos haluat kehittyä yhdellä AP -pisteellä, koko prosessin vakava läpikäyminen kerran tai kahdesti riittää saamaan sinut vauhtiin.

Jos kuvaat kahden tai useamman pisteen parannusta, sinun on todennäköisesti käytettävä hieman enemmän aikaa materiaalin tutkimiseen ja AP Human Geography -harjoitustestien suorittamiseen. Riippuen siitä, kuinka nopeasti keräät asiat, voit käydä läpi kaksi, kolme tai jopa neljä kertaa.

fysiikka 1 ap kaava -arkki

Saat lisää neuvoja tavoitteen asettamisesta lukemalla nämä artikkelit siitä, tarvitsetko 5 ja miten AP -luotto toimii korkeakouluissa.

body_cyclingthrough.jpg

Jokainen sykli tämän AP Human Geography -suunnitelman läpi tulee asteittain radikaalimmaksi. Voit saada makeaa ilmaa läpi virheesi.

Vaihe 2: Käy läpi virheesi

Olettaen, että olet päättänyt, että pisteesi voivat käyttää parannusta, on aika tehdä niin käy läpi virheesi harjoitustestissä ja luokittele ne .

Jos haluat nähdä todellisia parannuksia, tämä on koko opintoprosessin tärkein vaihe. Näin päätät mihin sisältöalueisiin keskittyä AP Human Geography -katsauksessa. Ei ole mitään järkeä tutkia jo hallitsemiasi käsitteitä ja termejä.

Saatat myös Huomaa, ovatko tietyt kysymysmuodot tuottaneet sinulle enemmän ongelmia kuin toiset . Oliko sinulla esimerkiksi enemmän ongelmia kysymyksissä, jotka esittivät suoraan määritelmiä tai alueellisia piirteitä, vai kamppailitko enemmän loogisten päättelykysymysten kanssa, jotka vaativat intuition soveltamista tietämyksesi päälle?

Tässä on esimerkki osoittaakseni, mitä tarkoitan jälkimmäisellä:

body_popdensitymc.png

Sinun on tiedettävä, mitä 'fysiologinen väestötiheys' tarkoittaa täällä, mutta sinun on myös ymmärrettävä syvemmällä tasolla, miksi sitä pidetään hyödyllisenä mittauksena (vastaus on A). Jos tämäntyyppiset kysymykset olivat sinulle ongelma ylimääräisen analyysikerroksen vuoksi, yritä siirtää painopisteesi käytännön kysymysten tekemiseen sisällön muistamisen sijaan.

Vaihe 3: Tutki sopivaa sisältöä ja käytä käytännön kysymyksiä

Kun olet luokitellut virheesi, alkaa tarkastella muistiinpanoja, jotka vastaavat alueita, joilla sinulla oli eniten ongelmia testissä . Varmista, että absorboit lukemasi tiedot täysin.

Tässä tapauksessa muistikortit voivat olla hyödyllisiä, koska AP Human Geography -ohjelmassa on niin paljon muistettavia termejä. Jos sinulla oli ongelmia tiettyjen alueiden tunnistamisessa ja niiden yhdistämisessä testin aiheisiin, voit tarkistaa myös maailmankartan.

Jos pidit maksuttoman vastauksen kysymyksiä erityisen haastavina, sinun kannattaa harjoitella niitä vielä muutama, ennen kuin siirryt tämän arvostelun seuraavaan vaiheeseen. Voit käyttää joitain tämän opinto-oppaani luettelossa olevia sivustoja tarkastellaksesi tiettyjä aiheita lyhyillä monivalintakysymyksillä.

Suosittelen myös hankkimaan AP Human Geography -katsauskirja jos haluat enemmän rakennetta ja haluat nähdä kaiken sisällön yhdessä paikassa.

Harkitse ylimääräistä aikaa tarkistamiseen, jos otit tämän ensimmäisen lukukauden oppitunniksi etkä ole käynyt materiaalia uudelleen vähään aikaan. Jotkut koulut tarjoavat AP Human Geography -palvelua vain yhden lukukauden aikana, koska se ei kata yhtä paljon materiaalia kuin useimmat muut AP -luokat.

Vaihe 4: Tee toinen täydellinen harjoitustesti

Kun sinusta tuntuu, että olet korjannut kaikki virheesi ensimmäisessä harjoitustestissä, voit suorita toinen ajoitettu harjoitustesti nähdäksesi, oletko onnistunut parantamaan .

Kun olet tehnyt tämän uuden testin, vertaa pisteitäsi ensimmäisessä vaiheessa asettamaasi tavoitteeseen. Päätä sitten, haluatko käydä opintoprosessin uudelleen vai oletko tyytyväinen nykyiseen pisteeseesi.

Jos huomaat, että et ole parantunut, sinun on arvioitava uudelleen, miten olet suorittanut tämän prosessin, ja tehtävä joitakin muutoksia seuraavalla kierroksella. Olitko ympäristössä, joka oli liian häiritsevä? Luitko ehdot ja muistiinpanosi sen sijaan, että todella imeytyisit niihin? Nämä ovat sellaisia ​​asioita, jotka voivat saada yrityksesi pysähtymään.

body_drillbits.jpg Joskus sinun on kokeiltava muutamaa erilaista tutkimusmenetelmää, ennen kuin löydät sen, joka tekee tempun.

AP Human Geography: 4 kriittistä opintovinkkiä ja -strategiaa

Tässä osassa annamme sinulle joitakin opintovinkkejä, jotka liittyvät tähän luokkaan ja auttavat sinua navigoimaan AP Human Geography -katsauksessa.

#1: Muista tärkeimmät ehdot

Terminologian tuntemuksesi on erittäin tärkeä AP Human Geography -kokeessa. Monet monivalintakysymykset pyytävät sinua luottamaan oikean vastauksen ymmärtämiseen termeistäsi. Ota esimerkiksi tämä kysymys:

Screen_Shot_2016-04-18_at_1.18.21_PM.png

Jos et olisi tutkinut termiä 'muodollinen alue', sinun olisi vaikea vastata oikein (oikea vastaus on C, jos ihmettelet). Vaikka sinua ei pyydetä suoraan määrittelemään termiä, sinun on silti tiedettävä, mitä ne tarkoittavat, jotta ymmärrät, mitä kysymys kysyy.

Samoin ilmaisiin kysymyksiin, usein kysymyksen ensimmäisessä osassa pyydetään sinua määrittelemään termi, ja loput kysymyksestä muodostavat tämän määritelmän . Voit joutua täysin eksyksiin näissä kysymyksissä, jos unohdat määritelmät niiden juurille!

#2: Harjoittele ilmaisia ​​kysymyksiä

Vapaa vastaus kysymyksiin AP Human Geography on hieman erilainen kuin ne, joita saatat nähdä muissa AP-kokeissa. Ihmismaantiede kuuluu tieteen ja humanististen tieteiden välille, ja vapaa vastauskysymykset heijastavat sitä.

Sinun on kirjoitettava selityksiä ja annettava esimerkkejä, mutta sinun ei tarvitse keksiä todellisia esseitä esittelyillä ja johtopäätöksillä. Sellaisenaan, sinun pitäisi harjoitella saadaksesi oikea vastaus näihin kysymyksiin ja välttää liikaa nukkaa . On parasta tehdä luokkalaiselle pisteiden jakaminen mahdollisimman helpoksi!

College Boardin verkkosivusto on tonnia Human Geography FRQ: ita, joita voit harjoitella vastaamalla.

#3: Vauhdi itseäsi

Toinen asia tietää AP Human Geography on, että se on melko nopeatempoinen tentti. Sinun on vastattava 60 monivalintakysymykseen tunnissa, mikä tarkoittaa, että sinulla on noin minuutti per kysymys. Ennen kuin teet testin, varmista, että pystyt vastaamaan moniin monivalintakysymyksiin niin lyhyessä ajassa.

Kannattaa myös varata aika kolmeen vapaakysymykseen, joihin annetaan tunti ja 15 minuuttia. Pyri käyttämään enintään 20 minuuttia mihinkään yksittäiseen vapaaseen kysymykseen jätä itsellesi kohtuullinen aika tyyny tarkistaa vastauksesi lopussa.

#4: Ymmärrä maantieteelliset mallit ja teoriat

Maantieteellisillä malleilla ja vastaavilla teorioilla on myös suuri rooli ihmisen maantieteellisessä testissä.

Tässä on asiakirja, jonka löysimme tärkeimmät mallit, jotka sinun on tiedettävä tenttiä varten .

Suosittelen myös katsomaan tämä kattava Prezi , joka kuvaa AP Human Geography -opetusohjelman kattamia tärkeimpiä teorioita ja malleja . (Pahoittelen etukäteen liikuntapahoinvointia, jota saatat kohdata, kun tarkastelet tietoja tässä tarpeettoman myrskyisessä mediassa!)

mikä on härän merkki

Lisäksi Crash Course AP Human Geography arvostelu kirja sisältää erinomaisen luvun, jossa on yhteenveto kaikista malleista, jotka sinun on tiedettävä tätä tenttiä varten.

body_worldpopgrowth.jpg

Maantieteilijät ovat keksineet monia erilaisia ​​malleja ihmisväestön kasvun ja hajaantumisen mittaamiseksi ympäri maailmaa. He tietävät tarkalleen, kuinka kaukana olemme Wall-E-tilanteesta.

Johtopäätös: Paras AP: n ihmisen maantieteellinen katsaus

AP Human Geography -kokeessa on yhteensä 63 kysymystä (60 monivalintakysymystä ja kolme vapaavastausta), joihin vastaat kahden tunnin ja 15 minuutin aikana. Nämä kysymykset kattavat seitsemän pääaihetta tai yksikköä , jotka ovat seuraavat:

 • Ajattele maantieteellisesti
 • Väestö- ja siirtolaisuustavat ja -prosessit
 • Kulttuuriset mallit ja prosessit
 • Poliittiset mallit ja prosessit
 • Maatalous ja maaseudun maankäyttömallit ja -prosessit
 • Kaupungit ja kaupunkien maankäyttömallit ja -prosessit
 • Teollisen ja taloudellisen kehityksen mallit ja prosessit

Valmistautuaksesi AP Human Geography -kokeeseen, muista suorittaa harjoitustesti ja arvioida virheesi. Sen jälkeen, millaisia ​​virheitä olet tehnyt, voit tutkia sisältöä valikoivasti.

AP Human Geography -suunnitelmasi olennaisten vaiheiden tulisi olla seuraavat:

 • Vaihe 1: Tee ja pistä ensimmäinen harjoitustesti
 • Vaihe 2: Käy läpi virheesi
 • Vaihe 3: Tarkista asianmukainen sisältö ja tee käytännön kysymyksiä
 • Vaihe 4: Tee toinen harjoitustesti

Tämä tarkistusprosessi voidaan toistaa niin monta kertaa kuin on tarpeen, jotta voit tuntea olosi tyytyväiseksi pisteet. Seuraavassa on muutamia yleisiä vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä opiskellessasi:

 • Muista tärkeimmät termit
 • Harjoittele ilmaisia ​​kysymyksiä
 • Tahdista itseäsi
 • Ymmärrä maantieteelliset mallit ja teoriat

Seuraamalla näitä vaiheita ja strategioita voit varmistaa, että tulet testipäivään täysin valmistautuneena ja luottavaisena kykyihisi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.