Paras AP Human Geography Review Books

feature_aphumangeographyreviewbook.jpg

Jos AP Human Geography on yksi ensimmäisistä AP -luokistasi, saatat etsiä ohjeita siitä, mitä sinun pitäisi opiskella ja miten suunnitella aikasi. Vaikka et olekaan uusi AP: n kanssa, voi olla vaikeaa määrittää, mikä on tärkeää tässä poikkitieteellisessä kurssissa.

Siellä arvostelukirjat ovat hyödyllisiä. Tässä oppaassa on luettelo parhaista AP Human Geography -kirjoista tentin tarkistamista varten ja neuvoja tarpeisiisi sopivan kirjan valitsemiseksi.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mitä tämä opas sisältää AP Human Geography Review Booksissa?

Tässä artikkelissa, käymme läpi AP Human Geography -kokeen hyödyllisimmät arvostelukirjat .

Ihmisen maantiede on aihe, jota voi olla hieman vaikea käsittää, ja alakohtaisia ​​termejä on muutama muistaa. Tämä on myös tyypillisesti yksi ensimmäisistä AP -luokista, jotka on otettu lukiossa. Jos tämä on sinun tilanteesi, nämä kirjat antavat kaivattua tietoa siitä, millainen testi todella on ja kuinka voit käyttää älykkäitä strategioita ansaitaksesi mahdollisimman paljon pisteitä.

Lisäksi uudet muodomuutokset vuoden 2020 inhimillisen maantieteen tenttiin , On vielä tärkeämpää, että löydät kirjan, joka kuvastaa tarkasti näitä päivityksiä . Kaikki alla luetellut kirjat ovat linjassa nykyisen tenttirakenteen kanssa (ellei toisin mainita), joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että muutat mitään valmistelussa.

Olen luokitellut nämä kirjat siten, että voit valita sen, joka sopii parhaiten henkilökohtaiseen oppimistyyliisi ja aikarajoituksiisi. Löydät myös etuja, haittoja ja yleiskatsauksia jokaisesta AP Human Geography -kirjasta . Tällä tavalla voit tarkastella heidän erityisominaisuuksiaan ja tehdä tietoisemman päätöksen siitä, millä tavalla haluat heittää kovalla työllä ansaitsemasi rahat!

Näin olemme ryhmitelleet nämä parhaat AP Human Geography -katsauskirjat:

Paras yleiskatsauskirja

Princetonin katsaus Cracking the AP Human Geography Exam, 2021 Edition

princetonreview

Hinta: Noin 15 dollaria

kuinka kauan kesäkoulu kestää

Plussat

 • Kolme täydellistä harjoitustestiä, joissa on vastausten selitykset
 • Käytännön kysymykset toistavat tarkasti todellisten tenttikysymysten tyylin ja muodon
 • Luettelot kunkin sisällön luvun keskeisistä termeistä
 • Upeita testin ottamisstrategioita
 • Hyviä selityksiä maantieteellisistä malleista
 • Kiinteä sisällön tarkastelu, joka kattaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää testin tekemiseksi

Haittoja

 • Ei tarpeeksi yksityiskohtainen kopioimaan luokan oppikirjasisältöä, mutta liian syvällinen, jotta se selviäisi vain parissa yössä

Yhteenveto

Tämä on luotettava arvostelukirja, jos sinulla on kuukausi tai kaksi aikaa opiskella ja etsit hyviä testitestistrategioita. Suosittelen sitä useimmille opiskelijoille suhteellisen sävyn ja helposti ymmärrettävien selitysten vuoksi. Muista kuitenkin, kuten aina, täydentää edelleen käytännön testejä ja kysymyksiä muista lähteistä!

Paras pitkän aikavälin arvostelukirja

Barronin AP Human Geography, Premium -painos

barrongeo

Hinta: Noin 15 dollaria

Plussat

 • Kirjassa on kolme täyttä tenttiä, joissa on vastauksia ja selityksiä
 • Yksi ylimääräinen harjoitustesti saatavilla verkossa, jossa on vastausten selitykset ja automaattinen pisteytys
 • Hyvä tutkimus erilaisista kysymyksistä, joita näet tentissä, ja paras tapa ratkaista ne
 • Pitää hyvin kiinni sisällöstä, joka sinun on tiedettävä testiä varten

Haittoja

 • Tiheä pitkillä kappaleilla, mikä tekee siitä hieman vaikeamman päästä läpi kuin yllä oleva The Princeton Review -kirja

Yhteenveto

Barronin kirjat voivat usein muuttua hieman kuiviksi ja yksitoikkoisiksi, mikä tekee niistä haastavan lukea, joten pidä tämä mielessä ennen kuin ostat sen. Edelleen, sillä on kattava tentti kokonaisuudessaan !

Paras lyhyen aikavälin arvostelukirja

AP Human Geography Crash Course, vuoden 2021 painos

Crashcourse-2

Hinta: Noin 12 dollaria

Plussat

 • Hieno yleiskatsaus kaikista maantieteellisistä malleista, jotka sinun on tiedettävä tenttiä varten
 • Lyhyt ja suloinen katsaus kaikkiin aiheisiin, jotka on kirjoitettu helppokäyttöisellä tavalla
 • Älykkäitä ja ytimekkäitä neuvoja testin ottamisstrategioista

Haittoja

 • Vain yksi harjoituskoe, joka ei sisälly itse kirjaan (sinun on mentävä REA Study Centeriin verkossa - saat pääsykoodin, jos ostat kirjan)
 • Ei tarpeeksi tietoa käytettäväksi itseopiskeluun kurssin aikana

Yhteenveto

Tämä on loistava kirja nopeaan tarkasteluun viikkoa ennen testiä . Se on suorin tenttikeskeinen kirja kaikista tämän luettelon vaihtoehdoista, joten se on fiksu valinta, jos haluat vain yksinkertaisen, helposti sulavan oppaan olennaisiin käsitteisiin.

Täydentävät AP Human Geography Books

Alla, Annamme sinulle pari muuta kirjaa, jotka eivät ole aivan välttämättömiä arvostelumateriaaleja, mutta ovat silti hyödyllisiä lisäharjoittelussa . Nämä kirjat eivät ole aivan yhtä laadukkaita kuin kolme ensimmäistä. Jos kuitenkin käytännön testit loppuvat tai haluat nähdä sisällön hieman eri tavalla, voit harkita yhden niistä lisäämistä ohjelmistoosi.

Kaplanin AP Human Geography Prep Plus 2020 & 2021

body_kaplan_ap_human_geography_prep_plus_2020_2021

Hinta: Noin 18 dollaria

Plussat

 • Kirjassa on kolme täyspitkää harjoitustestiä ja online-työkalu, jolla voit muuntaa pisteet 1-5 AP-asteikolle
 • Lyhyitä tietokilpailuja kunkin luvun alussa ja lopussa, jotta voit testata itsesi aiheittain
 • Lisää online -tietokilpailuja lisää harjoittelua varten

Haittoja

 • Käytännön kysymykset ovat vähemmän haastavia kuin todelliset testikysymykset

Yhteenveto

Aiemmin Kaplanin AP Human Geography -kirjat ovat olleet samoilla linjoilla kuin The Princeton Review ja Barron's, mutta eivät aivan yhtä hyviä. Yleensä Kaplan -kysymykset ovat tunnetusti liian käsitteellisiä ja siksi suosittelemme yleensä käyttämään tällaista kirjaa joihinkin perus- ja harjoituskysymyksiin.

McGraw-Hill's 5 askelta viiteen: AP Human Geography, 2021 Edition

5 vaihetta-3

Hinta: Noin 17 dollaria

Plussat

 • Kolme opintosuunnitelmaa, joista voit valita aikataulusi ja oppimistyylisi perusteella
 • Kolme täyttä harjoitustestiä
 • Joukko tarkastelukysymyksiä kunkin sisältöosan lopussa
 • Vastaa selityksiin, jotka sisältävät myös selityksiä siitä, miksi muut valinnat ovat vääriä (puuttuu monista muista arvostelukirjoista)

Haittoja

 • Harva testivinkkejä
 • Sisällön tarkastelu ei ole niin perusteellista kuin se voisi olla

Yhteenveto

Tässä kirjassa on joitain hienoja ehdotuksia Human Geography -valmistusaikataulun suunnitteluun ; sinun on kuitenkin ehdottomasti täydennettävä tätä lähdettä toisella, kattavammalla katsauskirjalla varmistaaksesi, että käyt uudelleen läpi kaiken sisällön, joka saattaa näkyä testissä.

Mikä AP Human Geography -kirja pitäisi hankkia?

Mitä tulee AP Human Geography -katsauskirjaan, mitä kannattaa ostaa?

Vastaus tähän riippuu todella siitä, kuinka paljon aikaa sinulla on ennen testiä ja millainen oppimistyyli on. Suosittelen yleensä hankkimaan yhden kolmesta ensimmäisestä kirjasta.

Jos haluat nopean yleiskatsauksen materiaalista, jota käytetään pienenä lisäyksenä, tai jos sinulla on vain pari viikkoa ennen testiä, siirry Törmäyskurssi . Tai jos haluat syvällisen, enimmäkseen itsenäisen resurssin pitkän aikavälin itseopiskeluun, siirry Barronin omaan.

ero epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä

Jos sinulla on kuukausi tai kaksi ennen ihmisen maantieteen testiä ja etsit vain tavallista kiinteää arvostelukirjaa, pysy The Princeton Reviewissa. Jos sitten tarvitset lisää harjoittelumateriaaleja tai haluat nähdä sisällön hieman eri tavalla, voit harkita jonkin lopussa luetellun lisäkirjan ostamista!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA