Paras AP: n ympäristötieteen opinto -opas

feature_leafandbook.jpg

Opiskeletko AP -ympäristötieteen luokalle tai viimeiselle AP -testille? AP -kokeen tarkistaminen on hankalaa, ja monet AP Enviroa ottavat opiskelijat eivät ole varmoja siitä, miten heidän pitäisi opiskella.

Tämä kattava AP -ympäristötieteen opinto -opas opastaa sinua kehittämään AP Environ tarkastelusuunnitelman , tarjoavat opintovinkkejä ja linkkejä muistiinpanoihin ja harjoitustesteihin, jotta arvioinnistasi tulee mahdollisimman tehokas.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Tämän AP -ympäristötieteen opasoppaan käyttäminen

Tätä opasta voidaan käyttää molemmat tarkistettavaksi AP Enviro -kokeeseen ja valmistautua säännöllisiin luokkatesteihin ja tietokilpailuihin koko lukuvuoden ajan . Aloitan käymällä läpi vaiheet, jotka sinun on suoritettava vankan tarkastelusuunnitelman laatimiseksi riippumatta siitä, milloin aloitat opiskelun.

Kun olet laatinut suunnitelmasi, tarkastelemme vinkkejä, joiden avulla voit antaa arvostelulle lisävauhtia ja varmistaa, että saat siitä tarpeeksi irti.

Kun olet selvittänyt AP Environ tarkistamisen, sinun on varmistettava, että arvostelusi kattaa kaikki testattavat aiheet, joten seuraava osa linkittää muistiinpanoihin, joita voit käyttää kurssin sisällön tarkistamiseen.

Lopuksi päätän linkittämällä ja arvioimalla erilaisia ​​AP: n ympäristötieteen käytännön resursseja joten voit olla varma, että käytät valmistuksessa laadukkaita materiaaleja.

AP-ympäristötieteen 7-vaiheinen opintosuunnitelma

Tässä osassa käydään läpi, miten opiskella AP: n ympäristötieteitä varten luokan molemmilla lukukausilla.

Tässä on lyhyt yhteenveto prosessista, jota sinun tulee seurata:

  • Tee ensimmäinen pisteharjoitus ja pisteet (4 tuntia)
  • Arvioi virheesi (1,5 tuntia)
  • Paranna heikkoja alueitasi tekemällä kohdennettua sisältötutkimusta ja harjoitusongelmia (2,5 tuntia)
  • Ota ja pisteytä toinen harjoituskoe (4 tuntia)

Toista yllä olevat vaiheet niin usein kuin tarvitset joten voit olla varma, että olet poistanut kaikki heikkoutesi AP Enviro -kokeeseen ja olet 100% valmis testipäivään mennessä.

kuinka yksinkertaistaa ln -lausekkeita

Ensimmäinen lukukausi

Paras tapa valmistautua AP -kursseille on opiskele säännöllisesti ympäri vuoden . Ota tavaksi aikaisin aloittamalla prosessi ensimmäisen lukukauden aikana.

Vaihe 1: Aloita aikaisin

Olla varma aloita opiskelu aikaisin (ensimmäisen lukukauden puolivälissä) ja tarkistaa säännöllisesti ympäri vuoden. Säännöllinen tarkastus auttaa sinua pysymään materiaalin yläpuolella, valmistautumaan luokkatesteihin ja vähentämään kevään viimeisen AP -testin tarkistamista.

Vaihe 2: Aloita materiaalin tarkastelu

Ensimmäisen lukukauden aikana opit edelleen suurimman osan materiaalista, joka sinun on tiedettävä tenttiä varten APES -opintosuunnitelmasi tulisi keskittyä ensisijaisesti jo oppimasi sisällön tarkistamiseen ja alkaa tutustua sekä APES -kokeen muotoon että sisältöön (molemmilla on muuttunut paljon vuodelle 2020 ).

Alkuvuodesta, luo aikataulu milloin tarkistat kurssimateriaalin. Voit tehdä tämän kerran viikossa, kahden viikon välein tai mikä tahansa sinulle parhaiten sopiva.

Haluat ehkä myös ostaa arvostelukirjan tällä hetkellä. Arvostelukirjat voivat olla erityisen hyödyllisiä, koska ne tiivistävät tiedot ja keskittyvät yksinomaan siihen, mitä sinun on tiedettävä AP -tenttiä varten. Lue online -arvostelut ennen kirjan ostamista varmistaaksesi, että muut ihmiset ovat pitäneet sitä hyödyllisenä ja että se on sellainen kirja, jota todella käytät valmistelussa.

Kun tarkistat kurssimateriaalia, käytä luokan muistiinpanoja ja arvostelukirjaa (jos sinulla on sellainen) . Jos sinulta puuttuu muistiinpanoja tai haluat tarkastella niitä järjestäytyneesti, olemme keränneet joitain parhaista AP Enviro -muistiinpanoista (katso AP -ympäristötieteen huomautukset alla). Nämä muistiinpanot sisältävät linkkejä kurssin yleisistä aiheista, sanastojen määritelmät, katsaukset tärkeimpiin ympäristölakeihin ja paljon muuta.

Kun tarkistat muistiinpanojasi, on tärkeää Tutki niitä aktiivisesti äläkä vain vedä silmiäsi sivun poikki . Pysähdy ja tarkista luettuasi muutaman minuutin välein ja varmista, että säilytät tiedot. Omien muistiinpanojen alleviivaus ja muistiinpano voivat myös auttaa.

Vaihe 3: Vastaa (valitse) Käytännön kysymyksiin

Ensimmäisen lukukauden aikana täyspitkän harjoitustestin suorittaminen ei ole erityisen hyödyllistä, koska et ole käsitellyt tarpeeksi aiheita tässä vaiheessa.

Sen sijaan, keskity vastaamiseen kollegion hallituksen ilmaiset kysymykset (selaa niitä löytääksesi sellaisia, jotka keskittyvät jo käsittelemiisi tietoihin) ja epävirallisia tietokilpailuja, jotka keskittyvät tiettyihin sisältöalueisiin (hyviä vaihtoehtoja tähän ovat Ympäristötiede ja Albert.io tietokilpailut ).

Katso lisätietoja tämän artikkelin lopussa olevista harjoitusmateriaaleista. Voit myös tutustua laajaan AP -ympäristötieteen harjoitusmateriaalivalikoimaamme.

body_studiousowl.png

Toinen lukukausi/AP -tentti

Koska olet nyt käsitellyt suurimman osan AP: n ympäristötieteellisestä materiaalista, toinen lukukausi on silloin, kun sinun pitäisi alkaa todella keskittyä AP -kokeen tarkistamiseen . Tässä on seuraavat vaiheet.

Vaihe 4: Tee täydellinen harjoitustesti

Tiedät nyt tarpeeksi materiaalia suorittaaksesi täydellisen käytännön AP Enviro -testin. Tämän tekeminen antaa sinulle kokemusta varsinaisesta AP -testistä ja paljastaa sinulle, missä ovat vahvuutesi ja heikkoutesi ja mihin sinun pitäisi keskittyä loppuarvioinnissasi.

Tee testi realistisilla testausolosuhteilla (90 minuuttia monivalintakysymyksiä ja 70 minuuttia ilmaisia ​​vastauksia). Suosittelen ottamaan täysi Varsity Tutors monivalintakokeet (vain 80 kysymystä 100: sta) yhdistettynä viralliset FRQ: t , ensimmäinen täydellinen harjoitustesti, koska se on korkealaatuinen, mutta voit tallentaa virallinen vuoden 1998 harjoitustesti myöhemmin APES -katsauksessasi .

Kun olet suorittanut kokeen, pisteytä se ja katso kuinka hyvin teit. Muista käyttää viralliset pisteytysohjeet luokitellaksesi FRQ: si. Monet epäviralliset resurssit pisteytetään automaattisesti, mutta jos tarvitset apua lopullisen AP -pistemäärän arvioinnissa, voit käyttää tätä ilmainen pisteet laskin .

Tässä testissä saadut pisteet auttavat sinua selvittämään, kuinka hyvin pärjäät ja kuinka paljon opintoja sinun on vielä tehtävä. Useimpien opiskelijoiden tulisi pyrkiä tähän kokeeseen 4 tai 5 koska se ei ole liian vaikeaa, mutta jos pisteytys on erittäin heikko tai et voi käyttää paljon aikaa opiskeluun, saatat haluta sen sijaan 3.

Jos teet pisteitä lähellä sitä, mitä haluat, sinun on ehkä tehtävä vain kevyt tarkastelu. Jos olet kuitenkin kahden pisteen päässä tai enemmän, sinun on todennäköisesti käytettävä huomattavaa opiskeluaikaa tavoitteesi saavuttamiseksi.

Vaihe 5: Tarkista virheesi

Ensimmäisen täyspitkän harjoitustestin suorittamisen ja pisteytyksen jälkeen katso, mistä sait kysymykset väärin. Yritä tunnistaa mallit kysymyksistä, joihin vastasit väärin. Esimerkiksi, onnistuitko hyvin FRQ: ssa, mutta unohdit paljon monivalintakysymyksiä? Saivatko kysymykset, jotka vaativat monimutkaisia ​​laskelmia?

Tärkein syy harjoitustestien tekemiseen on selvittää heikkoutesi ja parantaa niitä - ja ainoa todellinen tapa tehdä se on aloittaa selvittämällä tarkalleen, miksi sait tietyt kysymykset väärin.

Vaihe 6: Vahvista heikkoja alueitasi

Älä siirry heti seuraavaan harjoitustestiin - käytä aikaa vahvistamalla alueita, joita sinun on parannettava . Ehkä sinun on opittava kirjoittamaan vapaa vastauksesi nopeammin, tai huomasit, ettet todellakaan tiedä mitään typpikierrosta. Ota nämä puutteet kuntoon ennen uuden harjoitustestin suorittamista. muuten et näe pisteidesi paranevan.

Näiden alueiden vahvistamiseen voi kuulua APES-muistiinpanojen tarkistaminen, käytännön kysymyksiin vastaaminen ja testitestistrategioiden muuttaminen (esimerkiksi ehkä teet usein huolimattomia virheitä, mikä tarkoittaa, että sinun on hidastettava ja luettava kysymyksiä tarkemmin).

Vaihe 7: Ota ja pisteytä toinen harjoituskoe

Kun sinusta tuntuu, että olet tarkistanut riittävästi, ota toinen harjoituskoe , mieluiten virallinen AP Enviro -testi vuodelta 1998 (voit myös tehdä vuoden 2008 testin jos haluat ostaa sen hintaan 30 dollaria ).

Jos olet parantunut paljon ja olet lähellä tai olet saavuttanut pistetavoitteesi, sinun on ehkä tehtävä vain kevyt tarkastelu AP -testiin asti. Jos olet parantunut jonkin verran, mutta et ole vielä saavuttanut tavoitetasoasi, toista yllä olevat vaiheet jatkaa työtäsi heikkouksien parissa.

Jos olet nähnyt parannusta vain vähän tai ei ollenkaan, sinun on muutettava tarkistusmenetelmiäsi. Mieti, miten olet opiskellut ja missä voit parantaa. Et esimerkiksi ehkä ole kiinnittänyt tarpeeksi huomiota APES -muistiinpanoihisi.

Tee lista siitä, mitä muutat (kuten opiskelemalla aktiivisemmin tai kiinnittämällä enemmän huomiota muistiinpanoihisi) ja ota nämä muutokset käyttöön käydessäsi yllä olevat vaiheet uudelleen.

Arvostelu AP: n ympäristötieteelle: 3 olennaista vinkkiä

Alla on kolme vinkkiä, jotka kannattaa pitää mielessä, kun opiskelet AP -ympäristötieteen kurssille ja lopulliselle AP -kokeelle. Näiden vinkkien noudattaminen tekee opiskelusta tehokkaampaa ja keskittyneempää.

#1: Pysy ajan tasalla ympäristöongelmista

Ympäristötiede on ala, jolla opimme jatkuvasti uutta tietoa. Suuri osa siitä, mitä tiedämme tästä aiheesta, on löydetty vasta viime vuosikymmeninä - joskus vain viime vuosina! Se tarkoittaa, että ympäristössä on tapahtunut monia tärkeitä tapahtumia, jotka ovat äskettäin tapahtuneet ja/tai jatkuvat edelleen .

Vaikka APES -tentti ei kysy sinulta joitain ympäristöhavaintoja, jotka ilmestyivät uutisissa viime viikolla, se tekee viittaavat usein viimeaikaisiin ympäristöuutisiin ja -tapahtumiin.

Voit auttaa itseäsi pysymään ajan tasalla ympäristötieteestä lukemalla ympäristökeskeisiä artikkeleita, seuraamalla ympäristöjärjestöjä tai ihmisiä sosiaalisessa mediassa ja pysymällä ajan tasalla ympäristöasioista, joista poliitikot keskustelevat. Tämä auttaa vahvistamaan tapahtumia ja käsitteitä, joista olet oppinut luokassa, ja voi tehdä aiheesta myös paljon mielenkiintoisemman.

#2: Tee yhteyksiä aiheiden välille

AP Environmental Science korostaa voimakkaasti sitä, että kaikki maapallon järjestelmät ovat yhteydessä toisiinsa eikä mikään ole riippumaton kaikesta muusta. Tuloksena, monet tentin kysymykset keskittyvät kahden tai useamman tärkeän käsitteen välisten yhteyksien luomiseen .

Tämä tarkoittaa, että jokaisen aiheen oppiminen erikseen ei auta sinua paljon tentissä; sinun on tiedettävä, miten tämä aihe vaikuttaa ja vaikuttaa muihin maan osiin.

Voit auttaa tunnistamaan käsitteiden väliset yhteydet piirtämällä kaavioita tai verkkoja, jotka osoittavat, miten eri aiheet on yhdistetty (kuten typpi-, hiili- ja vesikierto), ja kysy säännöllisesti itseltäsi, miten oppimasi käsite liittyy muihin luokassa jo käsitellyihin aiheisiin.

#3: Ole mukava laskimen kanssa

AP Enviro -kokeen monivalinta- ja vapaan vastauksen osissa on kysymyksiä, jotka vaativat laskelmia. Vuodesta 2020 lähtien opiskelijat ovat nyt saa käyttää graafista laskinta missä tahansa tentin osassa . Mutta vaikka sinun ei tarvitse luottaa niin paljon henkisiin matemaattisiin taitoihisi, sinun on silti oltava älykäs laskimen avulla ongelmien ratkaisemiseksi nopeasti ja tarkasti.

Vietä aikaa AP Enviro -valmisteluun tutustumalla graafiseen laskimeen ja oppimalla kaikki asiaankuuluvat toiminnot, joita sinua voidaan pyytää käyttämään tentissä. Laskimen käyttö on todennäköisesti tärkein kolmannen ilmaisen vastauksen kysymykseen , joka edellyttää, että ehdotat ratkaisua ympäristöongelmaan laskelmien avulla.

Sinun pitäisi myös olla mukava käyttää laskinasi tarkistamaan löytämäsi ratkaisut.

body_mathspiral.jpg

AP Environmental Science Notes

Sinä pystyt käytä seuraavia huomautuksia täydentääksesi opintojasi, kun tarkistat luokkasi ja lopullisen AP -ympäristötieteen kokeen . Muistiinpanot on järjestetty suuryksiköittäin. Jokaisessa pääaiheessa on tarkempia painopisteitä. Kaikki tieto tulee Kurssin muistiinpanot .

kun sudenkorento vierailee luonasi

Vocab -linkit on järjestetty luvun 13. luvun painoksen mukaan Eläminen ympäristössä oppikirja. Muistiinpanot antavat lyhyet määritelmät kullekin tärkeimmälle avainsanalle, jotka sinun on tiedettävä AP -ympäristötieteestä.

Muista lukea nämä muistiinpanot aktiivisesti opiskellessasi. Alleviivaus, kaavioiden piirtäminen ja muistiinpanojen osien kirjoittaminen uudelleen omin sanoin auttaa sinua paljon enemmän kuin vain siirtämään silmiäsi sivun poikki.

Lisätietoja näiden muistiinpanojen tehokkaasta käyttämisestä valmistelussa saat oppaastamme parhaista AP Environmental Science -muistiinpanoista.

Yksiköt 1 ja 2: Elävä maailma

Yksikkö 3: Väestöt

Yksikkö 4: Maajärjestelmät ja -resurssit

Yksikkö 5: Maan ja veden käyttö

Yksikkö 6: Energialähteet ja kulutus

Yksiköt 7 ja 8: Saastuminen

Yksikkö 9: Globaali muutos

AP ympäristötieteen kaavat

Nämä lyhyet oppaat (myös kurssimuistiinpanoista) sisältävät monia yleiset matemaattiset kaavat käytät ja sinun on ymmärrettävä AP Enviro -kokeessa:

body_birdnotes.jpg

Tämä näyttää kauniilta, mutta sinun ei todennäköisesti pitäisi tehdä sitä muistiinpanoillesi.

AP Ympäristötieteen käytännön materiaalit

Jopa nyt, kun sinulla on AP Enviro -tutkimussuunnitelma, jota voit käyttää, korkealaatuisten harjoitusmateriaalien löytäminen voi olla vaikeaa. Onneksi olemme täällä auttamassa!

Meillä on kattava luettelo resursseista asiantuntijaoppaassamme AP -ympäristötieteen parhaiden käytäntöjen materiaaleista. Voit myös tutustu näihin ilmaisiin tietokilpailuihin ja testeihin :

  • Testaa valmistavalla yhtiöllä Varsity Tutorsilla on myös 100 kysymyksen monivalintakokeet ; Voit yhdistää 80 näistä kysymyksistä virallisiin vapaa vastauskysymyksiin suorittaaksesi täydellisen harjoitustestin

Yhteenveto: AP: n ympäristötieteen tärkeimmät strategiat

AP Environmental Science kattaa monia aiheita, mutta Jos tiedät kuinka tarkistaa ja laatia opintosuunnitelma oikein aikaisin, lisäät mahdollisuuksiasi saada korkeat pisteet AP -kokeessa .

Ensimmäisen lukukauden aikana sinun tulee keskittyä ensisijaisesti luokassa jo oppimasi sisällön tarkistamiseen ja asiaan liittyvien ilmaisten vastausten kysymysten harjoittamiseen.

Toinen lukukausi on silloin, kun aloitat AP Enviro -kokeen tarkennetun tarkastelun. Ensimmäisen harjoittelutestin suorittaminen, pisteidesi arviointi ja heikkouksiin kohdistaminen auttavat sinua minimoimaan heikot alueesi ja vahvistumaan kaikkialla.

Muista myös Käytä tässä oppaassa linkitettyjä muistiinpanoja ja harjoitusmateriaaleja AP: n ympäristötieteellisen katsauksen täydentämiseen .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.