Paras AP-biologian opinto-opas

feature_apbiologystudyguide.jpg

AP Biologian opiskelu on iso yritys, ja se voi aluksi tuntua melko ylivoimaiselta. Mutta jos aloitat varhain ja sinulla on käytössään oikeat strategiat ja työkalut, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada hyvät pisteet testissä.

Tässä täydellisessä AP Biology -tutkimusoppaassa tarjoamme sinulle kaikki resurssit, joita tarvitset kohdennetun, tehokkaan opintosuunnitelman toteuttamiseen. Annan sinulle kaikkein hyödyllisinä tietoja, jotta voit aloittaa matkan 5: een (ei, se ei ole liian kunnianhimoinen!).

body_updateVuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Mikä on tämän AP-biologian opinto-oppaan tarkoitus?

Tämä AP-biologian opinto-opas antaa sinulle työkalut, joita tarvitset valmistautuaksesi lopulliseen AP-biologian testiin, sekä kaikki arviot, joita kohtaat luokassasi koko vuoden.

Ensimmäisessä osassa annan sinulle joitain neuvoja AP-testin opintosuunnitelman jäsentämisestä valmistautumisasteestasi ja aikaa ennen tenttiä riippuen. Voit päättää ohittaa tämän osan, jos et ole vielä valmis aloittamaan opiskelua loppukoetta varten, mutta voit myös lukea sen saadaksesi käsityksen siitä, miten järjestät asiat tulevaisuudessa.

Seuraavassa osassa annan joitain opintostrategioita, joiden avulla saat kaiken irti tämän oppaan tiedoista ja resursseista . Sisällön käyttö ei tuo sinulle hyviä pisteitä, ellet osaa absorboida sitä tehokkaasti ja soveltaa sitä testin muotoon!

Linkin seuraaviin kahteen osaan, jotka seuraavat näitä vinkkejä muistiinpanoja, joita voit käyttää opiskellaksesi kurssin eri näkökohtia . Ensimmäinen osa kattaa kaiken AP Biology -opetuksen perussisällön, jonka järjestävät kurssin neljä suurta ideaa (tai pääteemaa). Toinen osa linkittää jokaisen laboratorion kuvauksiin, jotka sinun on tunnettava tällä kurssilla, jos menetät raportteja aikaisemmalta vuodelta!

Lopuksi annan luettelo online-resursseista, joita voit käyttää AP-biologian taitojen harjoittamiseen ja tarkastele oppimasi käsitteet.

2 vaihtoehtoa AP-biologian opintosuunnitelmille

Ennen kuin päätät opintosuunnitelmasta, suosittelen sinua suorittaa harjoitustesti nähdäksesi missä olet tällä hetkellä pisteytyksessä . Voit käyttää testiä arvostelukirjassa tai etsiä verkosta täyspitkäjä testejä.

suosituskirjeet kouluun

On parasta priorisoida viralliset käytännön kokeet epävirallisiin. Valitettavasti, koska AP Bio -testi muuttuu vuodelle 2020 ja sen jälkeen , ei ole ilmaisia ​​virallisia kokeita, jotka sopivat uuteen muotoon (muutamia täysin päivitettyjä AP Biology -testejä on kuitenkin saatavana AP-luokkahuone ).

Tässä ovat tällä hetkellä verkossa olevat viralliset AP Bio -tentit:

Kun olet suorittanut harjoitustestin ja pisteyttänyt, voit miettiä kriittisemmin, kuinka paljon aikaa sinun tarvitsee viettää AP-biologian opiskeluun. Annan sinulle esimerkkejä kahdesta opintosuunnitelmasta.

Kymmenen tunnin suunnitelma on, jos haluat parantaa 1 AP-pisteellä tai vain hioa taitojasi niin, että olet vakaammin 5-alueella. 20 tunnin suunnitelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat kehittyä noin 2 AP-pisteellä.

Jokaisessa suunnitelmassa on samat neljä komponenttia, jotka esitellään alla.

# 1: Ota harjoitustestit

Kun olet suorittanut diagnostisen testin, sinun on jatkettava harjoituskokeiden suorittamista opiskellessasi AP Biologiaa. Tämä on tapa tarkistaa edistymisesi ja tutustua testin muotoon jotta et jää kiinni epäpäteväksi tenttipäivänä.

Muista se testimuoto muuttuu vuodesta 2020 alkaen , joten muista tutustua tiettyihin muutoksiin. Voit lukea lisää uudelleensuunnittelusta AP-biokurssi ja kokeen kuvaus .

Huomaa, että COVID-19-pandemian vuoksi vuoden 2020 AP Bio -testi annetaan todennäköisesti etänä väliaikaisesti toisessa muodossa. Katso lisätietoja oppaastamme siitä, miten virus vaikuttaa AP-testeihin.

# 2: Analysoi harjoituskokeiden virheitä

Tämä on kriittinen osa AP-biologian opiskelua. Kun olet suorittanut harjoitustestin, sinun pitäisi istu alas ja käy läpi virheesi nähdäksesi, mitkä sisältöalueet aiheuttivat sinulle eniten ongelmia . Tämä auttaa sinua välttämään merkityksettömien käsitteiden tutkimista ja niiden alueiden laiminlyöntiä, joilla tietosi ovat heikoimpia.

# 3: Tutki heikkoja sisältöalueita

Virheiden analysoinnista oppimiesi tietojen perusteella voit keskity eniten työtä tarvitseviin sisältöalueisiin . Tavoitteenasi on korjata kaikki reiät ennen uuden AP-biologian harjoitustestin suorittamista.

# 4: Tarkasta testinottostrategiat

Tämä on toinen askel, jonka sinun on otettava analysoidessasi virheitä AP Bio -harjoitustestissäsi. Jos teit virheitä aikapaineiden tai huolimattomien virheiden takia, mieti kokeiluhankintastrategioiden muuttamista tämän välttämiseksi tulevaisuudessa. Yritä olla viipymättä yli minuutin vaikeissa kysymyksissä. Korosta kunkin kysymyksen tärkeimmät osat, jotta voit ymmärtää, mihin sinun tulisi keskittyä.

Alla on kaksi AP Biology -tutkimussuunnitelmaa, jotka on jaoteltu niiden eri osiin, ja joitain karkeita ohjeita siitä, kuinka paljon aikaa sinun tulisi käyttää jokaiseen vaiheeseen.

Vaihtoehto 1: 10 tunnin AP-biologian opintosuunnitelma

 • Analysoi virheesi diagnostiikkatestissä: 1,5 tuntia
 • Tutki asiaankuuluvia sisältöalueita ja tarkista testausstrategiat: 2 tuntia
 • Ota ja pisteet toinen harjoitustesti: 4 tuntia
 • Analysoi virheesi toisella harjoituskokeella: 1,5 tuntia
 • Viimeinen opintokerta: 1 tunti

Vaihtoehto 2: 20 tunnin AP-biologian opintosuunnitelma

 • Analysoi virheesi diagnostiikkatestissä: 1,5 tuntia
 • Tutki asiaankuuluvia sisältöalueita ja tarkista testausstrategiat: 3 tuntia
 • Ota ja pisteet toinen harjoitustesti: 4 tuntia
 • Analysoi virheesi toisella harjoituskokeella: 1,5 tuntia
 • Tutki sisällön alueita, jotka aiheuttavat sinulle ongelmia, ja tarkista testien tekemisen strategiat : 3 tuntia
 • Suorita ja pisteet kolmas harjoituskoe: 4 tuntia
 • Analysoi virheesi: 1,5 tuntia
 • Viimeinen opintokerta: 1,5 tuntia

body_crosswordpuzzle.jpg

Kun teen ristisanatehtäviä, arvostelen joskus itseäni, joten ne ovat samanlaisia ​​kuin AP-harjoitustestit, paitsi että ilman palkintoa ei ole tyydyttävämpää tuntea arkea tietoa, jolla ei yleensä ole merkitystä elämässäni. Hauska tosiasia: Havaijin sanojen heittomerkkiä kutsutaan okina .

4 keskeistä AP-biologian tutkimusstrategiaa

AP Biology on kova luokka, joka kattaa tonnia monimutkaista tietoa. Jos haluat käyttää tätä opasta valmistautuaksesi tehokkaasti AP-testiin ja muihin kokeisiin ympäri vuoden, sinun on käytettävä materiaalia täydentäviä opintostrategioita . Tässä on neljä suositusta.

# 1: Kun olet epäilyssä, piirrä se

Jos tunnet olosi epävakaaksi tietämyksestäsi AP Biologian prosessista tai järjestelmästä, yksi hyödyllinen strategia on piirtää se. Tämä vahvistaa sekä tietämystänne että korostaa sitä, mitä sinun on vielä työskenneltävä oppimisen parissa. Kun pystyt piirtämään tarkan kaavion järjestelmästä tai prosessista katsomatta muistiinpanojasi, voit luottaa siihen, että tiedät tarkalleen, miten se toimii.

Voit esimerkiksi haastaa itsesi piirtämään kaavion solukalvosta, merkitsemään sen eri komponentit ja selittämään niiden merkityksen. Voit myös piirtää prosessin, kuten mitoosin, joka tapahtuu selkeissä visuaalisissa vaiheissa, tai monimutkaisemman prosessin, kuten soluhengityksen, jossa voit keskittyä yhteen näkökohtaan kerrallaan (glykolyysi, Krebsin sykli, elektroninsiirtoketju).

Tämä neuvo liittyy tämän luettelon seuraavaan strategiaan. Jos pystyt piirtämään kaavion, et ole vain muistanut tosiasioita - olet yhdistänyt ne paikkansa laajemmassa kontekstissa.

# 2: Älä vain muista - luo yhteyksiä

AP Biology -kysymysten painopiste on pyytää opiskelijoita osoittamaan syvempää ymmärrystä monimutkaisista biologisista käsitteistä. Muistiinpano on tärkeä testin kannalta, mutta se ei saa sinulle hyviä pisteitä, jos teet sen erikseen.

on 3,5 hyvä gpa

Jokainen AP Biologian termi tai käsite liittyy suurempaan teemaan, ja se onkin sinun tehtävä ymmärtää nuo yhteydet ja niiden seuraukset. Tämän avulla voit vastata testin kysymyksiin, joissa sinua pyydetään analysoimaan hypoteettisia skenaarioita biologiasi tuntemuksesi perusteella.

Joten jos tutkit DNA-rakennetta ja replikaatiota, sinun ei pitäisi vain muistaa DNA-replikaatiota tukevien nukleotidien ja entsyymien nimiä. Nämä asiat ovat tärkeitä, ja sinun pitäisi tietää ne - mutta sinun on ylitettävä tämäntyyppinen tieto.

Kuinka DNA kulkee vain solun sisällä olevasta molekyyliketjusta jokaisen organismin yksilöllisyyden perusta? Kuinka se liittyy lisääntymiseen ja geeniekspressioon? Kuinka se muunnetaan muiden järjestelmien muodostumiseksi kehossa? Jokaisen muistamasi tosiasian pitäisi johtaa siihen, että kysyt itseltäsi tällaisia ​​kysymyksiä ymmärryksesi perustelemiseksi.

Biologia ei ole kokoelma satunnaisia ​​tietoja, vaan pikemminkin toisiinsa liittyvien käsitteiden verkko. Mitä selvemmäksi tämä tulee sinulle, sitä parempi!

# 3: Tunne Lab-menettelyt

Laboratoriot muodostavat merkittävän osan AP Biology -kurssista, ja testi heijastaa tätä tosiasiaa. Tarkista kaikki laboratoriot ja varmista, että ymmärrät niiden tulokset ja menetelmät.

On erityisen tärkeää, että tutustut hyvän kokeilun peruselementteihin. Testissä on usein kysymyksiä, joissa kysytään erilaisia ​​kokeellisia muuttujia tai jotka edellyttävät kokeen lopputuloksen ennustamista.

Mitä paremmin tunnet laboratoriosi, sitä todennäköisemmin pystyt vastaamaan näihin kysymyksiin helposti muistisi perusteella samanlaisista kokeista luokassa.

# 4: Käytä harjoitustestejä strategisesti

Tämä vinkki on ilmeinen edellisen osan opintosuunnitelmissani, mutta se on syytä mainita uudelleen. Sinun ei pitäisi vain tutkia materiaalia ja odottaa menestyvän hyvin, etenkin testissä, kuten AP Biology, joka vaatii huomattavan määrän analyysiä kysymyksissään.

Voit käyttää harjoitustestejä arvioidaksesi, mitkä sisältöalueet tarvitsevat eniten työtä ja onko sinun päivitettävä testinottostrategioita. Parhaat AP Bio -tutkintokokeet ovat saatavilla verkossa College Board -sivuston kautta ja erittäin arvostetuissa prep-kirjoissa.

Vaikka AP-biologian kokeen uusinta versiota heijastavia kokotekniikkakokeita ei vielä ole, voit silti käyttää vanhempia kokeita porataksesi käsitteitä ja hioaksesi ajanhallintataitojasi. Muista asettaa etusijalle uudemmat harjoituskokeet vanhempiin.

body_practicingchess.jpg Jos suoritat tarpeeksi harjoittelutestejä, voit nähdä tarkalleen missä olet menossa pieleen ja kuinka voit korjata virheesi. Sama tapahtuu, jos pelaat tarpeeksi shakkipelejä. Tärkeintä, mitä sinun on tiedettävä shakista, on, että hevonen liikkuu hienon sohvan muodossa.

AP Biology Content Review: Muistiinpanot, ääriviivat ja videot

Tässä osiossa, Annan sinulle muistiinpanoja jokaisesta AP-biologian aihe-alueesta ja sen jälkeen luettelon videoista, jotka kattavat nämä samat yleiset aiheet . Suurimman osan opiskelijoista pitäisi luultavasti aloittaa muistiinpanoista vankan tiedon keräämiseksi. Jos luet muistiinpanoja ja tuntuu siltä, ​​että nukut, yritä vaihtaa sen sijaan videoselvitykseen.

Muistiinpanot ovat syvällisempiä kuin videot, joten luultavasti lukekaa ne kaikki jossain vaiheessa , mutta voit vaihtaa eri muotojen välillä riippuen siitä, miltä sinusta tuntuu ja mikä oppimistyyli toimii parhaiten sinulle.

Voit jopa tehdä omia muistiinpanojasi, jotta voit vahvistaa tietoja katsellessasi videoita, tai tulostaa alla olevat muistiinpanot ja käyttää niitä oppaana katsellessasi videoselitystä.

hyvää päivää ranskaksi

Älä tunne painostusta sitoutua toisen tyyppisiin resursseihin toisten kanssa - vaihtamalla sitä aina silloin tällöin asiat eivät tule tylsiksi!

AP-biologian muistiinpanot ja pääpiirteet

Aloitetaan muutamalla yksityiskohtaisella muistiinpanolla, joita voit käyttää AP Biology -katselmuksessa ja valmistelussa. Kaikki nämä muistiinpanot ovat jaettuna kurssin neljällä suurella ideolla , kuten kuvataan AP-biokurssi ja kokeen kuvaus .

Iso idea 1: Kehitys

Iso idea 2: Energia

Iso idea 3: Tietojen tallentaminen ja välittäminen

Iso idea 4: Järjestelmien vuorovaikutus

body_ecology.jpg Ah, kasvit. He ovat kuin eläimiä - mutta he syövät aurinkoa! Elossa.

AP-biologian videot

Seuraavaksi on linkkejä joihinkin hyödyllisimpiin AP Biology -videoihin.

Bozeman Science

Tällä YouTube-kanavalla on koko soittolista AP Biology Video Essentials . ' Erityisen kiinnostavia aiheita ovat seuraavat:

Amoeba-sisaret

Tämä on YouTube-kanava, jossa on joukko söpöjä videoita, jotka selittävät biologiset käsitteet yksinkertaisesti ja ripaus huumoria. Erityisen kiinnostavia aiheita ovat seuraavat (niitä on enemmän, jos katsot koko soittolista !):

Törmäyskurssi

täydellinen biologian soittolista on erittäin informatiivinen ja sisältää jopa pari ylimääräistä videota, jotka eivät sisälly yllä olevaan AP Bio -aiheiden luetteloon (jos olet kiinnostunut).

Tässä on joitain videoita, joita voit katsella AP-valmistelussa:

Khan-akatemia

Siellä on pitkä biologisten videoiden soittolista Khan Academy -kanavalla. Nämä sukeltavat hyvin syvällisesti biologisten käsitteiden joukkoihin ja ovat pidempiä kuin muiden kanavien videot. Vaikka nämä videot ovat vähän aikaa sitovia, ne auttavat sinua tulemaan enemmän biologian asiantuntijoiksi.

body_genghiskhan.jpg Alkuperäisessä Khan-akatemiassa kaikkien piti ottaa Pillaging 101 -edellytys, ellei he saaneet todella korkeita pisteitä SAT: ssa (Scourge Aptitude Test).

AP Biology Labs: Muistiinpanot, ääriviivat ja videot

Tämä osio sisältää kaikki tiedot, jotka sinun on tiedettävä AP Biology -laboratorioista. Asiakirjat, joihin olen viitannut kutakin laboratoriota varten, ovat viralliset College Boardin kuvaukset .

Kiinnitä huomiota asiakirjoissa esitettyihin kysymyksiin, kun laboratorion prosessin jokainen vaihe on valmis. Mietiskelemällä ja ymmärtämällä vastauksia näihin kysymyksiin voit saada paremman käsityksen laboratorion tarkoituksesta. Ainakin sinun on tarkistettava kunkin laboratorion tausta ja menettely muistin päivittämiseksi mitä teit ja miksi.

AP Biology Lab -huomautukset ja -piirteet

AP-biologian opetussuunnitelmaan kuuluu 13 laboratoriota. Tässä on linkki sivu, joka käy lyhyesti läpi kaikki laboratoriot, jotka teet tavallisessa AP-biologian luokassa . Nämä luokitellaan Big Idea -ryhmän mukaan vastaamaan kurssin sisällön rakennetta.

Big Idea 1 (Evolution) -laboratoriot

Lab Idea 2 (Energetiikka) -laboratoriot

Big Idea 3: n laboratoriot (tietojen tallennus ja siirto)

Lab Idea 4 (järjestelmien vuorovaikutus)

Varmista, että käydään läpi varsinainen laboratoriotyö, jonka teit myös luokassa. Raportit ja omaan kokemukseesi perustuvat tiedot ovat arvokkain resurssi opetussuunnitelman tälle puolelle.

AP Biology Lab -videot

Valitettavasti en löytänyt monia videoita, jotka menisivät AP Biology -laboratorioiden läpi. Se sanoi Bozeman Science YouTube -kanava on paljon AP Biology -laboratorion videot jotka varmasti auttavat sinua saamaan selvemmän käsityksen kokeiden tekemisestä.

body_cuterlab.jpg Jotkut laboratoriotyypit ovat söpempiä kuin toiset.

AP Biology Prep: 3 tutkimusresurssia tietosi testaamiseksi

Tässä osassa annamme sinulle joitain parhaita resursseja, joita voit käyttää AP Biology -valmistelussa.

Quizlet

Tällä sivustolla on monia erilaisia ​​käyttäjien luomia termisarjoja, joita voit käyttää tarkistamaan AP Bio -testiä tai muita luokkatestejä.

on ucla vaikea päästä sisään

Katso tämä Lopullinen AP-biologian sanastokatsaus ; on yli 1000 termiä, joiden avulla voit tarkistaa oppimasi. Voit tutkia niitä muistikorttimuodossa ja sitten kysellä itsesi kaikki yhdessä paikassa!

Quizletilla on myös tonnia muita AP Biology -tutkimussarjoja joka auttaa sinua tarkistamaan kaikki yksityiskohdat, jotka sinun on tiedettävä eri yksiköistä. Voit rekisteröityä ilmaiseksi.

Albert.io

On joitain hyviä käytännön kysymyksiä tässä, jotka kattavat AP-biologian opetussuunnitelman jokaisen suuren idean pääkäsitteet. Pidän siitä, että ne sisältävät monia kysymyksiä laboratoriomenettelyistä sen varmistamiseksi, että et menetä biologian opiskelun laboratorionäkökohtia. Tietokilpailussa olevat kysymykset on järjestetty vaikeustason mukaan (helppo, keskitasoinen tai vaikea) , jonka avulla voit määrittää, minkä tyyppisten aiheiden ja kysymysten kanssa kamppailet eniten.

Varsity-ohjaajat

Tällä sivustolla on tonnia miniharjoitustietokilpailuja kaikki AP-biologian aiheet , ja ne luokitellaan vaikeustasolla, joten tiedät, onko sinulla aihe todella alhaalla. Diagnostisia testejä on saatavana myös kokonaisvaltaisemmaksi vahvuuksiisi ja heikkouksiisi.

body_xtreme.jpg Vau, nämä olivat joitain mahtavia XTREMEly-oppimistyökaluja! En tiedä miksi yritän liittyä AP-biologian opiskelijoihin epämääräisellä urheiluviitteellä. Mutta olen varma, että jotkut teistä harrastavat urheilupalloa.

Johtopäätös: Tämän AP-biologian opinto-oppaan käytön edut

Tämän AP Biology -tutkimusoppaan vinkkien ja työkalujen avulla sinun pitäisi pystyä muotoilemaan kattava lähestymistapa opiskeluun. Voit käyttää näitä resursseja koko vuoden ajan, kun lisäät tietosi, tai voit käyttää niitä kuukaudessa tai kuukausina ennen AP-tenttiä , riippuen siitä, miten opit parhaiten.

Tarkastellaan nopeasti kaikki mitä olemme käsitelleet tässä perusteellisessa AP Biology -tutkimusoppaassa.

AP-biologian opintosuunnitelman tulisi koostua seuraavista:

 • Harjoitustestien suorittaminen
 • Virheiden analysointi
 • Heikkojen sisältöalueiden tutkiminen
 • Testaajien strategioiden tarkistaminen

Muista lisäksi muistaa nämä tärkeimmät opintovinkit:

 • Piirrä järjestelmät ja prosessit, jotta voit ymmärtää niitä paremmin
 • Älä vain muista faktoja - luo yhteyksiä suurempiin aiheisiin
 • Varmista, että olet perehtynyt laboratorioihisi ja kokeellisen suunnittelun periaatteisiin
 • Ota harjoitustestit usein

Voit käyttää AP Biology -kurssin muistiinpanoja sekä tämän oppaan muistiinpanoja auttamaan ankkuroimaan opiskelua. Jos opit paremmin katsomalla videoita, tutustu videoiden selityksiin yllä luetelluista käsitteistä. Ja älä unohda käydä laboratoriosi läpi!

AP-biologia on vaikea aihe, ja siellä on paljon muistettavaa, mutta jos annat itsellesi tarpeeksi aikaa omaksua kaiken ja tiedät, missä tarvitset eniten parannusta, voit hallita taitoja, joita tarvitset menestyäksesi luokassa ja testissä !

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.