Paras AP -biologian muistiinpanot opiskeluun

feature_apbiologynotes.jpg

On luonnollista, että luokkasi muistiinpanot saavat hieman epäjärjestystä kurssilla, joka kattaa yhtä paljon materiaalia kuin AP Biology. Tämä artikkeli on hyödyllinen riippumatta siitä, puuttuuko pari osa muistiinpanoja tai haluat vain nähdä selkeämmän linjan kurssin rakenteesta.

Olen koonnut kaikki tiedot, jotka sinun on tiedettävä AP Biology -testiä varten, linkkien muodossa online -muistiinpanoihin ja laboratorioiden kuvauksiin. Seuraan myös vinkkejä näiden muistiinpanojen tehokkaaseen käyttöön.body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit järjestetään nyt kolmena eri istuntona toukokuun ja kesäkuun välisenä aikana. Testipäivät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat lisätietoja siitä, miten tämä kaikki toimii, ja saadaksesi viimeisimmät tiedot testin päivämääristä, AP: n online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, tutustu vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

Kuinka käyttää näitä AP -biologian muistiinpanoja

Tämän artikkelin muistiinpanoja voidaan käyttää AP Biology -testien tutkimiseen ympäri vuoden jotka käsittelevät opetussuunnitelman pienempiä osia tai joihin voidaan viitata opiskellessasi lopullista AP -tenttiä varten. Molemmissa tapauksissa sinun kannattaa täydentää näitä muistiinpanoja AP Biology -oppaan tai arvostelukirjan tiedoilla.

Sinun pitäisi myös sisällyttää käytännön kysymyksiä, tietokilpailuja ja testejä opiskeluusi vahvistamaan tietosi materiaalista. Löydät nämä resurssit AP Biology -opinto -oppaastani, tarkastelukirjasta, oppikirjastasi ja opettajasi antamista materiaaleista. Luokkakokeet, tietokilpailut ja laboratoriot ovat myös hyödyllisiä opintovälineitä.

Älä vain lue muistiinpanoja kerran ja odota menestyvän! Koska AP Biology vaatii huomattavan määrän analysointia ja kriittistä ajattelua muistamisen lisäksi, sinun on harjoiteltava vastaamista kysymyksiin, jotka testaavat taitoja, jotka ylittävät näistä muistiinpanoista saatavat perustiedot.

Jos käytät näitä muistiinpanoja opiskellaksesi tiettyä AP -biologian kurssin osaa, löydät sopivan aihealueen alla olevasta luettelosta. Olen järjestänyt aiheet kurssin neljän suuren idean mukaan, jotta löydät etsimäsi yksikön helpommin.

Jos käytät näitä muistiinpanoja opiskellaksesi loppukokeessa, arvioi ensin vahvuutesi ja heikkoutesi, jotta voit priorisoida oikeat sisältöalueet . Suorita diagnostiikkatesti ja selvitä, kuinka korkeat pisteet sinulla on tällä hetkellä ja millaiset kysymykset aiheuttavat sinulle eniten ongelmia.

Voit käyttää testiä AP Biology -katsauskirjasta tai College Boardin virallisesta testistä. Tulosta se ja anna itsellesi riittävästi aikaa jokaiselle osiolle niin ettet joudu aikarajojen alle testipäivänä.

Huomaa, että AP Biology -testi on joitain merkittäviä muodomuutoksia tehdään vuodesta 2020 alkaen (vaikka tämä saattaa siirtyä vuoteen 2021 COVID-19: n vuoksi). Tämän seurauksena on vain vähän tai ei lainkaan käytännön testejä, jotka käyttävät tätä uutta kokeen rakennetta.

3 eroa mitoosin ja meioosin välillä

body_takingatest.jpg Jos harjoittelet luokkatesteissä, sinun tulee myös harjoitella kammottavaa katseesi, jotta opettajasi pelkää liikaa antaakseen sinulle vähemmän kuin A.

Paras AP -biologian muistiinpanot ja arvostelu opiskeluusi

Tässä osiossa annan sinulle linkkejä joihinkin resursseihin, joissa on muistiinpanoja kaikista AP -biologian opetussuunnitelman osa -alueista. Muista täydentää näitä luokan muistiinpanoilla ja tietueilla laboratoriotehtävistäsi.

AP Biology CourseHuomautuksia

Löysin joitain kattavimmista ja ajan tasalla olevista AP Biology -muistiinpanoista CourseHuomautuksia. Olen toimittanut linkkejä tietyistä aiheista tehtäviin muistiinpanoihin, jotta sinun on helpompi kohdistaa alueita, jotka ovat sinulle vaikeita.

Yksi haittapuoli näissä muistiinpanoissa on, että siellä on paljon tekstiä eikä kuvia, jotka hajottavat sen. Jos huomaat, että tämä muoto ei toimi hyvin sinulle, harkitse arviointikirjan hankkimista tai ota yhteyttä johonkin muuhun seuraavassa osassa lueteltuun resurssiin.

Suuri idea 1: Evoluutio

Suuri idea 2: Energia

Suuri idea 3: Tiedon tallennus ja siirto

Suuri idea 4: Järjestelmien vuorovaikutus

body_bigidea.jpg Niin paljon suuria ideoita!

Muut AP -biologian sisältöresurssit

On myös pari muuta paikkaa, joista löydät muistiinpanoja kurssin tietyistä osista. Nämä resurssit ovat hieman vanhentuneita , mutta ne sisältävät silti tietoa, jonka pitäisi olla hyödyllistä opiskellessasi. Tällä sivulla on esimerkiksi muistiinpanoja useimmista nykyisen opetussuunnitelman aiheista .

Siellä on myös nämä muistiinpanot Campbellin 7. painoksesta Biologia oppikirja . Se ei ole kirjan uusin versio, mutta siitä voi olla apua.

Suurin ero näiden muistiinpanojen ja edellisen osan huomautusten välillä on se niitä ei järjestetä College Boardin 'Big Ideas' AP Biology -järjestössä , joten termien ja käsitteiden yhdistäminen suurempiin teemoihin ei ole niin helppoa kuin tarkastelet.

AP Biology Lab Yhteenvetot

On 13 laboratoriota AP Biology -opetusohjelmassa . Tässä on linkki sivu, joka käy lyhyesti läpi kaikki suorittamasi laboratoriot tavallisella AP Biology -luokalla. Labit luokitellaan myös 'Suuren idean' mukaan.

Jos käytät näitä asiakirjoja laboratoriotehtävien tarkistamiseen, siirry jokaisen PDF -tiedoston toiseen osaan (jossa sivun otsikot muuttuvat punaisiksi sinisten sijaan).

Labs for Big Idea 1 (Evolution)

Labs for Big Idea 2 (Energia)

Labs for Big Idea 3 (tietojen tallennus ja siirto)

Labs for Big Idea 4 (järjestelmien vuorovaikutus)

Varmista, että käyt läpi myös todelliset laboratoriotyöt, jotka teit luokalla. Omat raportit ja tiedot ovat arvokkaimpia resursseja tarkasteltaessa tätä AP Bio -opetusohjelman osaa.

ylioppilaskunnan lautakunnan harjoitustesti 8

body_apbiologylab.jpg

Big-Picture AP -biologian yhteenvedot

Tämän osion muistiinpanot ovat hyödyllisiä tarkasteltaessa tärkeimpiä aiheita juuri ennen AP Bio -tenttiä. Tämä paketti kattaa kaikki pääkäsitteet, jotka sinun on opittava AP -biologiaa varten. Voit myös katsoa tämä erittäin yksityiskohtainen katsauslehti joka tarjoaa samanlaisen yhteenvedon kurssin tärkeimmistä osista.

Jos haluat lisää opastusta opiskeluun, harkitse arvostelukirjan ostamista. Lue oppaani parhaista AP Biology -arvostelukirjoista täältä.

AP -biologian opiskelu: 4 olennaista strategiaa

Ennen kuin sukellat muistiinpanoihin, lue nämä neljä keskeistä vinkkiä, jotta voit hyödyntää biologisen tosiasioiden kanssa viihtymiseen käytetyn ajan.

Vinkki 1: Piirrä kaaviot ja kirjoita määritelmät uudelleen

On olemassa monia monimutkaisia ​​käsitteitä, jotka sinun on ymmärrettävä, jotta voit menestyä missä tahansa AP Biology -arvioinnissa. Mutta näitä voi olla vaikea hallita vain lukemalla muistiinpanoja. Huomaan, että oppikirjassa ja muistiinpanoissa kuvattujen prosessien piirtäminen voi olla erittäin hyödyllistä poistamaan kuilun muistamisen ja aidon ymmärryksen välillä.

Jos piirrät esimerkiksi kaavion solun eri osista tai soluhengitysprosessista, se on järkevämpi sinulle ja on helpompi muistaa testissä.

Jos tämä vaikuttaa liikaa, voit yritä kirjoittaa monimutkainen selitys uudelleen omin sanoin yksinkertaistaaksesi sitä ja helpottaa muistamista. Jopa vain sen kirjoittaminen auttaa sinua muistamaan sen paremmin.

Vinkki 2: Muista suuret ideat

Jokainen AP Biology -konsepti kuuluu jonkin kurssin neljästä suuresta ideasta suuremman katon alle. Älä unohda näitä ajatuksia opiskellessasi.

Kun tarkastelet jokaista pienempää prosessia tai konseptia, linkitä se takaisin pääteemaan. Tämä auttaa sinua asiayhteyteen AP Biology -kurssin puitteissa ja soveltaa tietämystäsi loogisesti tuntemattomiin skenaarioihin, jotka voidaan esittää testissä.

body_circuits.jpg AP -biologiassa (ja biologian kokonaisuudessaan) kaikki on yhteydessä toisiinsa.

Vinkki 3: Napsauta Päivitä

Jotain muistaa heti opintojen jälkeen on yksi asia, ja muistaa se pitkällä aikavälillä on toinen. Kun olet käynyt läpi muutaman AP Biology -huomautuksen osion, palaa takaisin ja tarkista nopeasti kaikki oppimasi tiedot.

Suosittelen tekemään tämän myös sen jälkeen, kun olet käynyt läpi kaikki muistiinpanot, jotka liittyvät kurssin suureen ideaan. Se auttaa sinua syntetisoimaan ja säilyttämään tiedot, jotta ne eivät putoa aivoistasi heti, kun siirryt seuraavaan aiheeseen (mikä voi tapahtua AP Biologiassa, koska muistettavia yksityiskohtia on niin paljon!).

Vinkki 4: Tutki menetelmää, älä vain tietoja

On helppo saada kiinni jokaisen AP Biology -aiheen pienistä yksityiskohdista, mutta sinun pitäisi käytä ainakin jonkin aikaa laboratorioiden ja yleisten kokeellisten periaatteiden tarkistamiseen . Tämä sisältää käsitteitä, kuten riippuvaisia ​​ja riippumattomia muuttujia, ohjausryhmiä ja yksikkömuunnoksia.

Näet melko paljon kysymyksiä AP Biology -kokeesta (ja todennäköisesti luokkatesteistäsi ympäri vuoden), jotka käsittelevät kokeellisia skenaarioita. On paljon vähemmän stressaavaa vastata tällaisiin kysymyksiin, jos tunnet kuinka vastaavat kokeet suoritettiin luokallasi.

Johtopäätös: Paras AP -biologian muistiinpanot opiskeluun

Voit jatkaa tämän artikkelin käyttämistä vertailukohtana edistyessäsi AP -biologian opetussuunnitelmassa. Näiden muistiinpanojen pitäisi auttaa sinua opiskelemaan luokan sisäisiä arviointeja ja lopullista AP-testiä varten.

Tee harjoitustestejä usein ja käy läpi kaikki alueet, joilla et tunne itseäsi. Jos käytät aikaa valmistautumiseen asianmukaisesti, olet yllättynyt siitä, kuinka vähän stressiä koet testipäivänä!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.