Parhaat AP-biologiakirjat 2021: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

feature_apbiologyreviewbooks.jpg

On erittäin tärkeää, että sinulla on luotettavia kirjoja AP-luokissa käsitellyn materiaalin oppimiseen ja tutkimiseen. Tämä pätee erityisesti AP Biologiaan, kun otetaan huomioon kurssin sisällön monimutkaisuus ja laajuus. AP-biologian kokeen muotoa muutettiin vuonna 2013 ja uudelleen vuonna 2020; sen seurauksena jotkut kirjat ovat pysyneet näiden muutosten mukana paremmin kuin toiset.

Tässä artikkelissa, Kerron sinulle, mitkä kirjat ovat paras veto AP Biology -tapahtumaan ja mitä sinun tulisi käyttää vain omalla vastuullasi!body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt kolmessa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

miten päästä riisin yliopistoon

Mitä tämä paras AP-biokirjojen opas sisältää?

Tämä on minun käsitykseni parhaista kirjoista, jotka auttavat sinua menestymään hyvin AP Biologiassa (luokka ja koe). Kahdessa ensimmäisessä osassa olen sisällyttänyt parhaan oppikirjan sekä muutaman korkealaatuisen arvostelukirjan.

Kolmanteen osaan olen sisällyttänyt muutaman arvostelukirjan suosituilta testivalmisteluyrityksiltä, ​​jotka arvostan hieman halvemmaksi. Halusin antaa sinulle tarkempia tietoja näiden esiteiden ongelmista, jotta voit täydentää niitä asianmukaisesti, jos olet jo ostanut ne (tai päätät ostaa ne, koska olet tottunut muotoon).

Arviointini näistä AP Biology -kirjoista ovat peräisin opiskelijoiden ja kouluttajien Amazon-arvosteluista sekä henkilökohtaisista vaikutelmistani niiden lukemisen jälkeen. Annan jokaiselle kirjalle hyvät ja huonot puolet sekä yhteenvedon siitä, mitä se tarjoaa ja suosittelen sitä. Olen myös arvioinut jokaisen kirjan asteikolla 1–10, ja 10 on korkein pistemäärä.

Aloitetaan!

Paras AP-biologian oppikirja: Campbell Biology, 11. painos

51bXRTdzFRL._SX412_BO1,204,203,200_.jpg

Hinta: Noin 14 dollaria vuokrattavana ja 185 dollaria Amazonista .

Arvostelu: 9/10

Tämä teksti on yksi yleisimmin hyväksytyistä yliopistotasoisista biologiakirjoista. Se on kirjoitettu korkealla tasolla, mutta opiskelijoiden palautteen mukaan näyttää siltä, ​​että useimpien ihmisten on ollut suhteellisen helppo ymmärtää ja antelias käyttää kaavioita ja esimerkkejä. Suosittelen tätä kirjaa luotettavaksi AP-biologian oppikirjaksi, jos opiskelet itse tai sinulla on paljon vaikeuksia ymmärtää luokan oppikirjaasi.

Plussat

 • Helposti seurattava organisaatiorakenne
 • Hyviä esimerkkejä, jotka auttavat ymmärtämään biologisia käsitteitä nopeasti
 • Hyödyllisiä piirroksia ja kaavioita kaikkialla
 • Selkeä kirjoitustyyli
 • Käytetään oikeissa yliopistokursseissa, ei vain AP-luokissa, joten siitä voi olla hyötyä sinulle myös tulevaisuudessa!

Haittoja

 • Opiskelijat valittavat joskus, että kirja on liian tiheä ja sanallinen
 • Se on tyyris - mutta voit ostaa käytetyn version noin 50-100 dollaria halvemmalla (tai vuokrata 20 dollaria)

mikä on yleisin sukunimi

Parhaat AP Biology Review -kirjat

Tämä on luettelo arvostelukirjoista, jotka ovat mielestäni eniten hyödyllisiä AP-biologian kokeeseen opiskeleville opiskelijoille. Parhaiten arvioidut kirjat sisältävät kattavan kurssimateriaalin kattavuuden, erinomaiset käytännön kysymykset sekä hyödyllisiä kokeiden tekemistä ja opiskelun suunnittelua koskevia vinkkejä.

Pearson Education Test Prep -sarja AP-biologiaan, 2017-painos

body_pearson_test_prep_ap_biology_book

Hinta: Noin 70 dollaria Amazonissa

Arvostelu: 8/10

Vaikka tämä arvostelukirja liittyy teknisesti tiettyyn oppikirjaan, voit käyttää sitä helposti yksin . Kaikesta lukemastani tämä kirja on vankka, hyvin järjestetty esitys AP-biologian kokeen sisällöstä ja muodosta.

Plussat

 • Sisältää laadukkaat ilmaiset vastaukset ja monivalintakysymykset kunkin luvun loppuun
 • Korostaa tehokkaasti tärkeimmät asiat, jotka sinun on tiedettävä kustakin aihealueesta
 • Kannustaa lukijoita luomaan yhteyksiä aiheiden välillä, mikä on kriittinen tentissä

Haittoja

 • Koska tämä kirja julkaistiin vuonna 2017, sen sisältö ei ole täysin yhdenmukainen AP Bio -testin uuden 2020-muodon kanssa

Sterling Test Prep AP Biology Practice Questions, 2020 Edition

body_sterling_ap_biology_practice_questions_book

Hinta: Noin 22 dollaria Amazonissa

Arvostelu: 9/10

Jos olet AP-biologian luokassa ja sinulla on jo pääsy oppikirjaan, Suosittelen ehdottomasti tätä kirjaa tutkimuksen apuvälineenä . Voit ostaa tämän kirjan yhdessä toisen luettelossa olevan kirjan kanssa, jossa on lisätietoja testien ottamisstrategioista ja tenttimuodosta.

Jos käytät tätä kirjaa käytännön kysymysten lähteenä, voit käyttää toista kirjaa saadaksesi ytimekkään yleiskuvan kokeen materiaalista täydentämään opiskeluasi. Vaikka tämä ei ole erillinen AP Biology -kirja, se on ehdottomasti mahtava työkalu arsenaalissasi!

Plussat

 • Sisältää monipuolisen joukon yli 1500 korkealaatuista käytännön kysymystä
 • Materiaali ja vaikeustaso sopivat hyvin kokeen muotoon (paljon molekyyli- ja solubiologisia kysymyksiä)
 • Onko yksityiskohtaiset vastausten selitykset kaikkiin käytännön kysymyksiin
 • Mukana verkkoresurssit, jotka antavat sinulle vielä enemmän harjoittelumahdollisuuksia
 • Kysymykset on jaettu aihealueittain , joten jos sinulla on ongelmia tietyn opetussuunnitelman osan kanssa, voit keskittyä erityisesti kyseiseen materiaaliin

Haittoja

 • Se on vähemmän opastettua opiskelukokemusta kuin mitä jotkut muut kirjat tarjoavat - sinun on kyettävä suunnittelemaan aikaasi vastuullisesti saadaksesi kaiken irti kysymyksistä ja selityksistä
 • Kirja on melko paljon vain kysymyksiä eikä se anna yleiskatsausta kokeessa testatuista
 • Se ei ole niin hienoa, jos opiskelet itse testiä varten, koska haluat saada jonkin verran taustatietoa ennen sukellusta käytännön kysymyksiin (vaikka vastausten selitykset auttavat sinua)
 • Vaikka kirjan kannessa on 2021, se itse asiassa ei ole päivitetty vuodesta 2017. Tämä tarkoittaa, että tiedot eivät välttämättä koske kaikkea päivitetyn AP Bio -tutkimuksen kattamaa.

CliffsNotes AP Biology, 5. painos

51Es4CWzZ4L._SX378_BO1,204,203,200_.jpg

Hinta: Noin 13 dollaria Amazonissa

Arvostelu: 8/10

mistä kirjastot tunnetaan

Tämä valmistelukirja on hyödyllinen, jos haluat selventää joitain käsitteitä, jotka opit AP-biologiatunnilla ja nähdä a tiivis yhteenveto tiedoista . En suosittele luottaa siihen täysin kuin sinun vain arvostelumateriaalin lähde, koska monet opiskelijat kokivat, että se ei antanut heille kaikkia tarvittavia työkaluja menestymään tentissä.

Jos saat tämän prep-kirjan, muista tehdä paljon täydentäviä käytännön kysymyksiä . Silti se on hyvä sisällön perusresurssi!

Plussat

 • Sisältää osioita, joissa on tietoa testiä koskevista strategioista ja siitä, miten vastata erityyppisiin kysymyksiin
 • Onko kaksi kokopäiväistä tenttiä vastauksineen ja selityksineen
 • Sisältää yksityiskohtaisen yleiskatsauksen kaikista laboratorioista ja tärkeimmistä sisältöalueista (tarkasteluosioineen) kunkin luvun lopussa, jotta voit pitää tarvitsemasi taustatiedot

Haittoja

 • Sen suhteellisen tiheä , ja tekstin määrä saattaa olla ylivoimainen joillekin opiskelijoille
 • Monet arvostelijat kommentoivat, että kirja oli informatiivinen, mutta ei välttämättä valmistanut heitä hyvin AP Biology -testiin

Barronin AP Biology, 6. painos

51ygx8dBZWL._SX383_BO1,204,203,200_.jpg

Hinta: Noin 17 dollaria Amazonissa

Arvostelu: 6/10

Tämä on keskinkertainen arvostelukirja. Voit todennäköisesti käyttää sitä tarkistamaan sisällön, joka sinun on tiedettävä testiä varten, tai auttamaan sinua ymmärtämään AP-luokan käsitteitä, mutta en luottaisi yksinomaan tämän kirjan käytännön testimateriaaleihin ja testausstrategioihin. Vaikka Barron's on yleensä melko luotettava, näyttää siltä, ​​että tämä kirja saattaa olla hieman tylsä.

Plussat

 • Kattaa kaikki perustiedot, jotka sinun on tiedettävä tenttiin
 • Harjoituskysymykset auttavat sinua muistamaan tärkeimmät tosiasiat ja käsitteet
 • Kaaviot ovat runsaat ja helppo ymmärtää
 • Yleinen ulkoasu on silmille miellyttävä ja saattaa olla helpompi lukea kuin muut huonommin suunnitellut arvostelukirjat

Haittoja

 • Opiskelijat valittavat, että turhaa sisältöä on liikaa ja että kirjassa on vähän tärkeitä testejä koskevia vinkkejä
 • Sisältöä ei ole päivitetty kokonaan heijastaa AP Biology -tutkimuksen viimeaikaisia ​​muutoksia
 • Harjoituskysymykset perustuvat enimmäkseen tosiasioihin ja muistiinpanoihin eivätkä valmista täysin AP-biologian kokeen analyyttistä muotoa
 • Tässä näyttää olevan yksimielisyys tässä olevat vapaan vastauksen kysymykset ovat erityisen huonoja eivätkä ne ole lainkaan verrattavissa AP Bio -tentin vapaasti vastattaviin kysymyksiin

AP Bio Review -kirjat, joita vältetään tai joita käytetään vain lisäravinteina

Tämä osio koskee AP-biologiakirjoja, jotka eivät ole suurimpia, mutta joita sinulla saattaa jo olla tai aiot ostaa, koska tunnet parhaiten niitä valmistavat valmistajat.

Nämä kirjat voivat silti olla jonkin verran hyödyllisiä, mutta Kehotan sinua täydentämään niitä muilla arvostelukirjoilla, jotka olen arvostellut korkeammalle (katso yllä) . Käyn läpi jokaisen edut ja haitat, jotta voit saada paremman käsityksen siitä, missä ja miksi ne jäävät.

5 askelta viiteen: AP Biology 2020

body_5_steps_to_a_5_ap_bio_book_2020

Hinta: Noin 18 dollaria Amazonissa

Arvostelu: 5/10

Tämä kirja tekee hyvää työtä esitellessään kokeen opintosuunnitelmaa, joten se voi auttaa sinua jäsentämään valmisteluaikasi. Sen kattavuus AP-biologiakonsepteissa on perusteellinen, mutta sitä ei ole helpoin tutkia. Jos saat tämän kirjan, sinun tulisi käyttää muita lähteitä lisäkysymyksiin, jotta saat parhaan hyödyn opinnostasi (Ensimmäisen osan Sterling-kirja voisi olla hyvä paikka aloittaa).

lahjakkaiden kesäinstituutti

Plussat

 • Opastaa luomaan tarpeisiisi sopivan opintosuunnitelman
 • Kattaa AP: n opetussuunnitelman neljä suurta ideaa ja sisältää paljon tietoa tosiseikoista, jotka sinun on tiedettävä testiä varten

Haittoja

 • Sisällön tarkistus on melko tiheä ja vaikea päästä läpi

Princetonin arvostelu Halkeileva AP Biology Exam, 2020 Edition

body-APUSH-2021

Hinta: Noin 16 dollaria Amazonissa

sydän on millä puolella

Arvostelu: 5/10

Minulla on tapana pitää Princeton Review -kirjoista, koska ne ovat erittäin opiskelijaystävällisiä eivätkä ole yhtä kuivia kuin jotkut muut arvostelukirjat.

Tämän esikirjan tärkein positiivinen puoli on se antaa sinulle vahvan perustan opiskelun ja lähestymistavan suunnittelulle . Suosittelen täydentämään tämän kirjan sisältöä ja käytännön kysymyksiä toisella laajemmalla AP Biology -kirjalla tässä luettelossa.

Plussat

 • Aloitetaan korkean tason yleiskatsauksella opintojen suunnittelusta ja kirjan tehokkaasta käytöstä, joten sitä on helppo seurata
 • Opastaa sinua suunnittelemaan opintosuunnitelman yksilöllisiä tarpeitasi varten
 • Sisältää laajan osan testausvinkeistä, mukaan lukien muistilaitteet se on hyödyllistä kokeen aikana
 • Sisällön tarkistusosion teksti on hajotettu, joten se on helppo lukea eikä ylivoimainen - kaaviot ovat runsaat myös
 • Keskeiset termit ja käytännön kysymykset ovat jokaisen sisältöluvun lopussa

Haittoja

 • Tiedot eivät ole niin syvällisiä kuin niiden pitäisi olla
 • Tärkeimmät valitukset olivat, että tämä kirja on liian matala ja yksinkertainen AP-biologian opetussuunnitelman todella hyvästä tarkastelusta
 • Harjoituskysymykset saattavat olla vähemmän vaikeita kuin todellisessa testissä

Kaplanin AP Biology Prep Plus 2020 ja 2021

body_kaplan_ap_bio_prep_plus_2020_2021

Hinta: Noin 21 dollaria Amazonissa

Arvostelu: 4/10

Tämä kirja on kunnossa sisällön suhteen, mutta sitä ei ole niin helppoa käyttää arvostelutyökaluna. Se ei auta paljoakaan AP Bio -tentin todellisissa sisään- ja ulospäin. Sinun tulisi täydentää sitä toisella kirjalla, joka antaa sinulle pääsyn parempia käytäntöjä koskeviin kysymyksiin ja suppeammiin sisältöyhteenvetoihin.

Plussat

 • Se on rakennettu AP Bio -testin neljän suuren idean ympärille, joten on helppo seurata ja seurata mitä aiheita kamppailet, jos sellaisia ​​on
 • Hänellä on erittäin yksityiskohtainen katsaus käsitteisiin hyödyllisiä kaavioita

Haittoja

 • Jotkut opiskelijat eivät ehkä pidä siitä, että arvostelukysymykset on jaettu AP-biologian neljällä suurella ideolla eikä pienemmillä lukuosioilla - tämä vaikeuttaa kirjan käyttöä kohdennettuna tarkastelutyökaluna
 • Kirja on vähän pitkät , joten ei ole yhtä helppoa mennä nopeasti käsitteiden läpi
 • Yritä olla liian vaikea suhteutua opiskelijoihin ja kirjoittaa joitain kokeisiin osallistumisvinkkejä vinosti (esim. Yksi vinkkejä vapaasti vastattaviin kysymyksiin on 'Älykkäiden tavaroiden kirjoittaminen saa pisteitä' '- se on yksinkertaistettu siihen pisteeseen, missä se ei tarkoita edes mitään lukematta muuta sanallista selitystä)

Mitkä AP-biologiakirjat sinun pitäisi saada? Pitäisikö sinun välttää?

En usko, että on olemassa AP-biologian katsaus kirjoja, jotka ovat tarpeeksi kauheita, jotta voit välttää sitä hinnalla millä hyvänsä, mutta on melko harvat, jotka eivät tee sinulle paljon itse .

Kirjan tarkoitus on valmistautua nimenomaan ja tehokkaasti AP-biologian testiin. Tarkka ja kattava biologian sisältö ei riitä - on paljon tärkeämpää saada käytännön kysymyksiä, jotka heijastavat uskollisesti testiä . Et halua olla tilanteessa, jossa tiedät paljon biologiasta, mutta et pysty soveltamaan tuntemiasi tosiasioita tilanteisiin, joita et ole ennen nähnyt testiä suorittaessasi.

Kun valitset tästä AP Bio -kirjaluettelosta, sinun tulee ottaa huomioon yksilölliset tarpeesi sekä testin luonne . Jos luulet tarvitsevasi lisää ohjausta testivalmistelun jäsentämiseen, saatat ostaa yhden kirjoista, jotka antavat enemmän ohjeita opintosuunnitelman laatimisesta (vaikka se olisikin huonommin luokitellussa osiossa, kuten 5 askelta kohti 5 ). Voisit sitten täydentää kirjaa toisella korkeampiarvoisesta osiosta, jolla on hyviä käytännön kysymyksiä.

Varmista, että AP Biology -kirjojen ja oppikirjojesi kansi kaikki tärkeät perusteet. Toisin sanoen, heidän tulisi antaa sinulle tarvitsemasi työkalut opintosuunnitelman luomiseen, biologian oppimiseen ja asiaankuuluviin käytännön kysymyksiin . Vertaa todellisia versioita uudesta 2020 AP Biology -testistä, jotta voit verrata testin kysymyksiä tekemiesi kysymysten kanssa ja vahvistaa, että olet oikealla tiellä!

keho-mitä-seuraava

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.