Paras analyysi: Tuhkanlaakso Suuressa Gatsbyssa

ominaisuus_tehdas.jpg

Sisään Suuri Gatsby , Manhattanin kimaltelevan jännityksen ja East and West Eggin upeiden kartanoiden välillä, on kamala tieosuus, joka kulkee läheisten tehtaiden pölyn ja tuhkan peittämän alueen läpi.

Miksi romaani vaatii viettämään aikaa tässä masentavassa paikassa? Miksi Nick viittaa siihen hämärästi raamatullisesti kuulostavalla 'tuhkanlaaksolla' sen sijaan, että kutsuisi sitä vain kuningattariksi tai antaisi sille kuvitteellisen nimen?Tässä artikkelissa aion leikata tämän potentiaalisen symbolin American Dreamin epäonnistumisesta, analysoida paikkoja, joissa se esiintyy tekstissä, selvittää hahmot, jotka ovat läheisimmin yhteydessä tähän sijaintiin, ja antaa sinulle vinkkejä esseiden kirjoittamiseen Tämä kuva.

Pika huomautus lainauksistamme

Tämän oppaan viittausmuoto on (luku. Kappale). Käytämme tätä järjestelmää, koska Gatsbystä on useita painoksia, joten sivunumeroiden käyttäminen toimisi vain opiskelijoille, joilla on kirjan kopio.

Löydät lainauksen, jonka mainitsemme kirjan ja kappaleen kautta, joko silmämunalla (kappaleet 1-50: luvun alku; 50-100: luvun keskiosa; 100-on: luvun loppu) tai käytä hakua toiminto, jos käytät tekstin online- tai eReader-versiota.

Mikä on tuhkanlaakso Suuri Gatsby ?

Tuhkanlaakso on Queensin masentava teollisuusalue, joka sijaitsee West Eggin ja Manhattanin välissä. Sitä ei itse asiassa ole valmistettu tuhkasta, mutta se näyttää siltä, ​​koska se on kuinka harmaa ja savustettu.

Tämä harmaus ja pöly liittyvät suoraan lähellä oleviin tehtaisiin - savupinoihinsa kertyy noki- ja tuhkakerros kaiken päälle.

Laakso on sekä junaradan että tien vieressä, joka kulkee West Eggistä Manhattanille - Nick ja muut hahmot kulkevat sen läpi molempien kuljetusmuotojen kautta.

Alue on myös pienen joen ja sen nostosillan vieressä, jonne tehtaiden tuotteet lähetetään määränpäähän.

Tärkeimmät lainaukset tuhkanlaaksosta

Ennen kuin voimme selvittää, mitä tuhkakupit tarkoittavat symbolina, luetaan tarkasti hetkiä, jolloin ne nousevat Suuri Gatsbyssa.

kappale 2

Noin puolivälissä West Eggin ja New Yorkin välillä moottoritie liittyy hätäisesti rautatielle ja kulkee sen viereen neljännes mailin, jotta se kutistuisi pois tietystä autiosta maa-alueesta. Tämä on tuhkalaakso - upea maatila, jossa tuhka kasvaa vehnänä harjanteiksi ja kukkuloiksi ja groteskipuutarhoiksi, jossa tuhka on talojen ja savupiippujen ja nousevan savun muotoinen ja lopulta hämärästi liikkuvien ja jo romahtavien ihmisten muotoinen jauhemaisen ilman läpi. Toisinaan harmaiden autojen rivi ryömii näkymättömällä radalla, antaa hirvittävän räiskinnän ja lepää, ja heti tuhkanharmaat miehet parveilevat lyijylapoilla ja sekoittavat läpäisemättömän pilven, joka näyttää heidän hämärät toimintansa näkymästäsi

Tuhkan laaksoa rajaa toiselta puolelta pieni huono joki, ja kun nostosilta on nouseva proomujen läpi, odottavien junien matkustajat voivat tuijottaa surkeaa kohtausta jopa puoli tuntia. Siellä on aina vähintään minuutin pysähdys, ja juuri tämän vuoksi tapasin ensimmäisen kerran Tom Buchananin rakastajatarin. (2.1-3)

Kun Nick on kertonut meille luvun 1 West Eggin nuoresta henkeäsalpaavasta ilmasta (1.12) vedettävän hyvän terveyden, Nick näyttää meille, kuinka siellä elävän uuden rikkauden kimalteleva varallisuus kerääntyy. Suuri osa siitä tulee teollisuudesta: tehtaat, jotka saastuttavat ympäröivän alueen kauniin maaseudun groteskiksi ja kammottavaksi versioksi.

Tavallisen maatilan bukolisen, vihreän kuvan sijasta täällä meillä on 'fantastinen maatila' (fantastinen tarkoittaa tässä 'jotain fantasian valtakunnasta'), joka kasvattaa tuhkaa vehnän sijasta ja missä pilaantuminen tekee vedestä 'epämääräisen' ja ilman 'jauhemaista'.

älä mene lempeään analyysiin

Tämä kasvukuva palvelee kahta tarkoitusta.

 • Ensinnäkin, se on huolestuttavaa, koska sen on selvästi tarkoitus olla. Luonnonmaailman kauneus on muuttunut kauheaksi harmaaksi tuhkaksi. Ei vain sitä, mutta se tekee tavallisista ihmisistä 'tuhkanharmaita miehiä', jotka 'parveilevat' hyönteisten tavoin tehtaiden ja rahtijunien ympärillä (se on 'harmaiden autojen linja'). Nämä ovat ihmisiä, jotka eivät saa nauttia elämän ylellisyydestä Long Islandilla tai nopeammasta nimettömästä hauskanpidosta, josta Nick löytää itsensä nauttivan Manhattanilta. Romaanin omaisuuksien ja ei-ei-maailmassa nämä ovat ei-niitä.
 • Toiseksi kohta osoittaa kuinka rikkaat ovat irti rikkauden lähteestä . Nick on harmissaan, kun hän on junamatkustaja, jonka on odotettava nostosillan johtavan proomuja. Mutta proomut kuljettavat tehtaiden rakennustuotteita. Nick on joukkovelkakirjojen kauppias, ja joukkovelkakirjat ovat periaatteessa lainoja, joita ihmiset antavat yrityksille (yritykset myyvät joukkovelkakirjoja, käyttävät sitä rahaa kasvuun ja joutuvat sitten maksamaan rahat takaisin ihmisille, jotka ostivat joukkovelkakirjat). 1920-luvulla joukkovelkakirjamarkkinat kiihdyttivät pilvenpiirtäjien rakentamista etenkin New Yorkissa. Toisin sanoen, sama rakennuspuomi, joka tekee Queensista tuhkan laakson, nostaa myös uutta rahaluokkaa, joka asuttaa West Eggin .

'Voi, varmasti', Wilson suostui kiireesti ja meni kohti pientä toimistoa sekoittumalla välittömästi seinien sementtivärin kanssa. Valkoinen tuhkapöly peitti hänen tumman puvunsa ja vaaleat hiuksensa peittäen kaiken lähellä olevan - paitsi hänen vaimonsa, joka muutti lähelle Tomia. (2.17)

Laaksossa siellä on niin paksu päällysteen harmaa pöly, että näyttää siltä, ​​että kaikki on valmistettu tästä tuhka-aineesta . On tärkeää huomata, että yleisestä kuvauksesta ihmisistä tuhkanharmaina miehinä näemme nyt, että tuhkainen kuvaus koskee erityisesti George Wilsonia. Hänet peittää aution, surun, toivottomuuden ja kaiken muun tuhkaan liittyvä verho.

Lisäksi näemme sen Myrtle Wilson on ainoa asia, jota ei peitä tuhka . Hän erottuu visuaalisesti ympäristöstään, koska hän ei sulaudu ympäröivään 'sementtiväriin'. Tämä on järkevää, koska hän on kunnianhimoinen hahmo, joka haluaa paeta elämästään. Huomaa, että hän astuu kirjaimellisesti kohti Tomia ja on rikas mies, joka kulkee vain tuhkakupujen läpi matkalla kohti parempaa.

Luku 4

'Pyydän teiltä tänään suuren pyynnön', hän sanoi taskuillen matkamuistojaan tyydyttävästi, joten ajattelin, että sinun pitäisi tietää jotain minusta. En halunnut sinun luulevan olevani vain kukaan. ''

Sitten tuhkan laakso avautui molemmille puolillemme, ja sain vilauksen rouva Wilsonista, joka jännitteli autotallipumpun päällä huohottavalla elinvoimaisuudella ohi.

Lokasuojat levitettynä siipinä hajotimme valoa puolikkaan Astorian läpi - vain puolet, sillä kiertyessämme korotettujen pylväiden välillä kuulin tutun 'kannu - kannu - sylkeä!' moottoripyörästä, ja raivoissaan poliisi ratsasti rinnalla.

'Hyvä on, vanha urheilu', kutsui Gatsby. Hidastimme. Otti lompakostaan ​​valkoisen kortin, hän heilutti sitä miehen silmien edessä.

'Oikein olet', sovitti poliisi ja kaataa korkki. 'Tunne sinut ensi kerralla, herra Gatsby. Anteeksi!'

'Mikä se oli?' Kysyin. 'Kuva Oxfordista?'

'Pystyin tekemään komissaarille palveluksen kerran, ja hän lähettää minulle joulukortin joka vuosi.' (4.43-54)

Länsi- ja itämuna ovat asetuksia sekä vanhan että uuden rahan väkivaltaisuudelle ja Manhattanille liike- ja järjestäytyneelle rikollisuudelle, tuhkan laakso pyrkii olemaan siellä, missä romaani sijoittaa röyhkeät ja käsittämättömät manipulaatiot jotka osoittavat ympäröivän glamorin tummemman puolen.

Katso kuinka monta epäeettistä asiaa täällä tapahtuu:

 • Gatsby haluaa Nickin asettavan hänet Daisyn kanssa, jotta heillä voi olla suhde.
 • Rouva Wilsonin 'henkivä elinvoima' muistuttaa meitä hänen täysin epämiellyttävästä suhteestaan ​​Tomiin.
 • Poliisi päästää Gatsbyn irti koukusta ylinopeutta varten Gatsbyn yhteyksien takia.
 • Nick vitsailee Gatsbyn hämärästi kuulostavasta tarinasta Oxfordin miehestä.
 • Gatsby vihjaa tekemään jotain todennäköisesti laitonta poliisikomentajalle (mahdollisesti toimittamalla hänelle alkoholia?), Joka saa komissaarin olemaan pysyvästi taskussa.
Rakenna täydellinen essee

Luku 8

Wilsonin lasitetut silmät osoittautuivat tuhkakokoihin, missä pienet harmaat pilvet saivat fantastisen muodon ja heiluttivat täällä ja siellä heikossa aamutuulessa. (8.101)

Tämä lyhyt maininta tuhkista muodostaa jälleen kerran luvun järkyttävän johtopäätöksen asettaen Wilsonin mieheksi, joka on tulossa tuhkan pilaantumisen ja tehtaan pölyn harmaasta maailmasta . Huomaa, kuinka sana 'fantastinen' tulee takaisin. Tuhkan laakson kierretty, makaabeli maailma leviää. Ei enää vain rakennuksissa, teillä ja ihmisissä, se on myös Wilsonin taivas. Samaan aikaan, yhdistettynä Wilsonin 'lasitettuihin' silmiin, sana 'fantastinen' näyttää osoittavan hänen heikentyneen henkisen tilansa.

Puhelinviestiä ei saapunut, mutta hovimestari meni nukkumatta ja odotti sitä neljään asti - kunnes kauan sen jälkeen oli ketään, jolle se annettaisiin. Minulla on ajatus, että Gatsby itse ei uskonut, että se tulee, ja ehkä hän ei enää välittänyt. Jos se oli totta, hänen täytyi tuntua menettäneen vanhan lämpimän maailman, maksaneen korkean hinnan liian kauan elämisestä yhdellä unelmalla. Hän on varmaankin katsonut tuntemattomaan taivaaseen pelottavien lehtien läpi ja väristynyt, kun hän huomasi, mikä groteski ruusu on ja kuinka raaka auringonvalo oli tuskin luodulla ruoholla. Uusi maailma, materiaali olematta todellinen, jossa köyhät aaveet, hengittävät unet kuin ilma, ajautui tahattomasti. . . kuin tuo tuhka, upea hahmo, joka liukuu häntä kohti amorfisten puiden läpi. (8.110)

Viimeinen viittaus tuhkakupiin on murhan itsemurhan hetkellä, kun George hyppää kohti uima-altaassaan kelluvaa Gatsbyä. Jälleen tuhkamaailma on 'fantastinen' - sana, joka haisee pelottavia satuja ja kummitusjuttuja, varsinkin kun se yhdistetään Wilsonin '' liukuvana hahmona '' ja oudonmuotoisen ja epätarkan ('amorfisen') kuvauksen kanssa. puita.

Se on merkittävää mikä uhkaa munien hienoa maailmaa, on tuhka ryömivä loukkaus että he katsovat niin alaspäin ja ovat niin inhottavia.

body_dusthands.jpg Mutta totta puhuen, en myöskään ole suuri pölyn fani, joka pääsee talooni.

Tuhkanlaakson merkitys ja merkitys Suuri Gatsby

Romaanin maailmassa, joka koskee niin paljon rikkaiden, yrittäjien ja köyhien välisiä suuria eroja, tuhkan laakso edustaa unohdettua köyhää alaluokkaa, joka mahdollistaa muutamien varakkaiden elämäntavan . Siellä asuvat ja työskentelevät ihmiset ovat tehtaan työntekijöitä, joiden tuotanto ajaa West Eggin asukkaille varallisuutta tuottavaa rakennepuomia ja antaa rikollisen alaryhmän menestyä luomalla väärennettyjä joukkovelkakirjoja (tämä on laitonta toimintaa, jonka Gatsby houkuttelee Nickia).

Tämän teollisuustuotannon alueen on haudattu asukkaidensa tehtaiden saastuneeseen sivutuotteeseen: tuhkaan, joka peittää kaiken autoista rakennuksiin ihmisiin. Tällä kirjaimellisella haudalla on myös symbolinen merkitys ne, jotka eivät osaa muodostaa tietään huipulle, jäävät pysähtymään. Laakso on toivottomuuden, menetyksen ja luopumisen paikka. Tämän korostaminen on tosiasia, että Myrtle Wilson on ainoa tuhkakasojen asukas, jota ei peitä harmaa pöly - hänellä on tarpeeksi kunnianhimoa yrittää vetää vaununsa Tomille, ja hän toivoo viimeiseen asti, että hänestä tulee hänen lippu. pois tästä elämästä. Toisaalta, vaikka Wilson yrittää myös jättää tuhkakupit siirtymällä eri osaan valtiota, hänen tappionäkemyksensä ja yleinen heikkoutensa tuomitsevat hänen pakenemisyrityksensä epäonnistumiseen.

Samaan aikaan lause 'tuhkan laakso' yhdistää Raamatun 'kuoleman varjon laaksoon', joka löytyy psalmista 23. Psalmissa tämän kauhistuttavan paikan tekee turvalliseksi Jumalan läsnäolo. Mutta romaanissa laaksossa ei ole jumalallista läsnäoloa eikä korkeampi moraalinen auktoriteetti. Sen sijaan tuhka viittaa väistämättömään marssiin kohti kuolemaa ja hajoamista , yhdistämällä tämän laakson anglikaanisen hautauspalvelun muistutukseen siitä, että ruumis on 'tuhkaa tuhkaksi, pöly pölyksi'. Silloinkin kun George yrittää aistia jumalallisen läsnäolon lääkäri T.J. Eckleburg, se tosiasia, että tämän mainostaulun eloton läsnäolo ei vaikuta kenellekään muulle, lopulta tuomitsee myös Georgein.

Tuhkanlaaksoon liitetyt hahmot, teemat, motiivit ja symbolit

George Wilson: George Wilsonin autotalli on aivan laakson keskellä. Hän on niin vahvasti identifioitu tähän paikkaan, että kirjansa loppuun mennessä häntä kuvataan 'tuhkaksi hahmoksi'. - Hänestä on melkein saatu pöly, joka peittää kaiken tämän Queensin naapurustossa. Hän on myös kirjan heikoin, toivottomin ja vähiten kunnianhimoinen hahmo - piirteet, jotka tuomitsevat hänet Fyngeraldin kuvaamassa kyynisessä, itsepalvelussa, amoraalisessa maailmassa, ja piirteet, jotka ovat linjassa sen kanssa, mitä tuhkan kasat edustavat.

Myrtle Wilson: Georgen vaimo on elinvoimainen ja värikäs huolimatta siitä, että hän asui tuhansien keskellä 11 vuotta. Hänen unelmansa paeta antavat hänelle mahdollisuuden välttää pölyä, joka lopulta haudaa kaikki muut. Kuitenkin, koska hänen polunsa jättää keskukset Tomiin, tuhkan laakso on lopulta Myrtlen kuolemanloukku.

Yhteiskunta ja luokka: Jokainen, jolla on varaa siirtyä pois likaisesta ja masentavasta laaksosta, tekee niin, mikä tarkoittaa, että ainoat ihmiset, jotka lähtivät asumaan ja työskentelemään siellä, ovat niitä, joilla ei ole muita vaihtoehtoja. Tämän alueen tila osoittaa, mitä tapahtuu kulttuurissa, jossa etenemistä arvostetaan ennen kaikkea: niillä, jotka eivät voi menestyä näillä pahoilla ehdoilla, ei ole turvautumista, mutta heidät haudataan eloon pilaantumisen ja kurjuuden vuoksi.

Lääkäri T.J. Eckleburgin silmät: Mainostaulu, jossa on lääkäri T.J. Eckleburgin hämmästyttävän huolestuttavat ruumiittomat jättiläissilmät, sijaitsee keskellä tuhkalaaksoa, aivan Wilsonin autotallin vieressä. Samoin kuin tuhkakupit paljastavat valtavan kuilun köyhien ja rikkaiden välillä, samoin silmät tuijottavat turmeltumatonta kapitalismia. Tämä tuijotus tuntuu syyttävältä, mutta tietysti silmät ovat täysin elottomia, joten mikä tahansa syyllisyys, jonka he tuottavat katsomassaan, häviää melkein välittömästi. Silmät puhuvat Jumalan / uskonnon puutteesta romaanissa ja siitä, kuinka George on ainoa, joka antaa heille ulkoisesti suuremman merkityksen kuin Nickin ja Tomin puolisydämen epämukavuus heidän tuijottamisensa alla.

Symbolit: Värit. Fitzgerald ei poikkea harmaan värin tavanomaisesta yhdistelmästä tässä romaanissa. Siinä kuvataan likaisia, epämiellyttäviä, tylsiä, mielenkiintoisia, yksitoikkoisia ja yleensä masentavia asioita - kaikkia ominaisuuksia, jotka liittyvät myös tuhkapuhoihin. Kun tämä väri yhdistetään tuhkaan, se tarkoittaa myös kuolemaa, rappeutumista ja tuhoutumista (kaikki hauskat d-sanat).

Motiivi: Autot. Vaikka suurin osa ajasta romaani kohtelee autoja vaarallisena, jännittävänä ja vapauttavana kuljetusmuotona, nämä positiiviset ominaisuudet häviävät aina, kun autot saapuvat kuoleman laaksoon:

 • Hyvänlaatuisemmassa päässä on pysyvä liikenne. (Nick valittaa odottavansa proomujen ylittävän nostosillan alla.)
 • On myös uhka loppua polttoaine. (Tom, Nick ja Jordan pysähtyvät Wilsonin huoltoasemalla täyttämään, koska Gatsbyn väärä varoitus tyhjästä säiliöstä saa Nickin hermostumaan.)
 • Ja tietysti, siellä on usein hylkyjä (mikä näkyy sekä humalassa sattuneessa onnettomuudessa, jonka Nick näkee lähtevänsä Gatsbyn puolueesta, että Tomin iloisen huutomuodon, jonka mukaan hylky merkitsee enemmän liiketoimintaa Wilsonin autotallille, kun he ovat lähellä Myrtle'sin osuma-ajoa).
 • Lopuksi, tuhkakupit ovat Myrtle'n ​​kuoleman kohtaus autolla, kun Daisy ajaa hänet yli, mikä johtaa meidät takaisin romaanin jatkuvaan kuoleman ja epäonnistumisen teemaan.

body_drawbridge.jpg Tämä voi hyvinkin olla ensimmäinen kerta, kun nostosilta oli suoraan yhteydessä murhaan ...

Esseeideoita ja vinkkejä tuhkalaakson kirjoittamiseen

Nyt kun olemme tutkineet tuhkan laakson takana olevia merkityskerroksia, olet hyvässä paikassa miettiä, kuinka kirjoittaa tästä symbolista.

päästä varpaisiin -arviointilista

Vinkkejä symbolien kirjoittamiseen

Tässä on joitain vinkkejä esseen kirjoittamiseen symbolin roolista romaanissa, mukaan lukien tuhkanlaakso:

 • Rakenna tekstistä. Tässä artikkelissa tarkastelin ensin tuhkan laaksoa, kun se esiintyy romaanin tapahtumapaikkana, ja kirjoitin vasta myöhemmin sen yleisestä merkityksestä ja yhteyksistä. Sama lähestymistapa on hyvä muistaa oman esseen yhteydessä. Työskentele pienistä ideoista suuriin, ja tuet argumenttiasi.
 • Tee argumentti. Ei riitä vain kuvaamaan symboli ja selittämään sen mahdolliset merkitykset. Sen sijaan sinun on varmistettava, että annat jonkinlaisen kuvan siitä, miksi / miten symboli toimii. Mistä tiedät, jos väität eikä vain sano itsestään selvää? Jos voit kuvitella jonkun väittävän päinvastoin kuin mitä sanot, niin sinulla on riita käsilläsi.
 • Älä ajattele sitä liikaa. Toki, tuhkakupujen voidaan sanoa edustavan monia asioita: American Dreamin epäonnistuminen, työväenluokan matala asema romaanissa tai tapa, jolla kuolema tukee kimaltelevaa korkeaa elämää Manhattanilla ja munissa. Mutta se ei tarkoita, että se tarkoittaa myös tuomittua rakkautta, Gatsbyn salaperäistä menneisyyttä tai kansainvälistä yhteistyötä. Toisin sanoen varo venyttämästä symbolianalyysi liian kauas siitä, mitä teksti kertoo sinulle.

Esseideoita tuhkanlaaksosta

Tässä on joitain mahdollisia essee-argumentteja. Voit rakentaa niistä sellaisenaan, väittää heidän päinvastaisuutensa tai käyttää niitä hyppypisteinä omaan tulkintaan.

 1. Tuhkanlaakso osoittaa, mitä tapahtuu ihmisille, jotka yrittävät tavoittaa American Dreamia rehellisellä kovalla työllä - he eivät pääse mihinkään.

 2. Tuhkanlaakso on romaanin vain ilmeisin hajoamispaikka. Todellisuudessa kaikissa paikoissa on mätänemisen ja hajoamisen merkkejä, mikä tukee rikkaiden hahmojen näennäisesti kimaltelevaa elämäntapaa.

 3. Myrtleille tuhkan laakso on yhtä väistämätön ansa kuin Buchananin kartano Daisylle.

helsinki-2.jpg Koko paikassa voi yhtä hyvin olla piikkilanka sen ympärillä, kuinka helppoa on paeta.

Bottom Line

 • Tuhkanlaakso on Queensin masentava teollisuusalue West Eggin ja Manhattanin välillä. Sitä ei itse asiassa ole valmistettu tuhkasta, mutta se näyttää siltä, ​​koska se on kuinka harmaa ja savustettu.
 • Laakso mainitaan:
  • Luku 2, jossa Nick kuvaa pitkään, millainen tämä paikka on, ennen kuin hän menee sinne tapaamaan Tomin rakastajatar Myrtleä.
  • Luku 4, missä se on paikka, jossa Gatsby voi salata salaperäisen lippujen vapaan korttinsa poliisille ja pyytää myös Nickiä asettamaan hänet Daisyn kanssa.
  • Luku 8, jossa pahoinpidellyt ja epätoivoiset Wilson katsovat tuhkakuppeja yrittäessään löytää jumalallista moraalista ohjausta.
 • Tämä symboli liittyy seuraavien keskusteluihin:
  • Luokkajako, koska se edustaa unohdettua köyhää alaluokkaa, joka mahdollistaa muutamien varakkaiden elämäntavan.
  • Työväenluokan jättäminen taaksepäin, koska tämä paikka hautaa kirjaimellisesti asukkaansa tehtaidensa saastuneeseen sivutuotteeseen ja haudaa kuvaannollisesti ne, jotka eivät osaa tietä huipulle pysähtyä toivottomuuteen ja epätoivoon.
  • Moraalisen arvojärjestelmän puuttuminen, mikä puuttuu erityisesti laaksosta, jolla ei ole jumalallista läsnäoloa tai korkeampaa auktoriteettia kammottavan elämättömän mainostaulun ulkopuolella.
 • Tuhkanlaaksoon läheisimmin liittyvät hahmot, teemat, symbolit ja motiivit ovat:
  • George Wilson, jonka autotalli on aivan laakson keskellä.
  • Myrtle Wilson, joka pysyy elinvoimaisena ja värikkäänä huolimatta 11 vuoden elämästään tuhkakupien keskellä.
  • Yhteiskunta ja luokka, koska kaikki, joilla on varaa siirtyä pois likaisesta ja masentavasta laaksosta, tekevät niin, mikä tarkoittaa, että ainoat ihmiset, jotka lähtivät asumaan ja työskentelemään siellä, ovat niitä, joilla ei ole muita vaihtoehtoja.
  • Tohtori T.J. Eckleburgin silmät, mainostaulu, joka puhuu romaanin Jumalan tai uskonnon puutteesta.
  • Värimotiivi, jossa harmaa kuvaa likaista, epämiellyttävää, tylsää, mielenkiintoista, yksitoikkoista ja yleensä masentavaa.
  • Motiivi autoista, jotka menettävät yleensä positiiviset yhteytensä tullessaan kuoleman laaksoon.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA