Paras analyysi: TJ Eckleburgin silmät The Great Gatsbyssä

feature_eye.jpg

Sisään Suuri Gatsby keskellä outoa, harmaata maisemaa leijuu jättimäinen mainostaulu ilman kasvoja - tohtori T.J. Eckleburg. Se on kammottava kuva, ja se, että useat hahmot näyttävät häiritsevän sitä, tarkoittaa, että se on erittäin merkittävä romaanissa. Mutta tiesitkö, että F. Scott Fitzgerald ei tehnyt tätä mainosta? Jos haet kuvahaulla 'oculist shop -merkki', huomaat, että tämä ruumiittomien silmien juttu oli melko tavallinen tapa mainostaa paikkoja, joissa myytiin lasit!

Joten miten käy Suuri Gatsby muuttaa mikä olisi järkevä jokapäiväinen kuva makaaberin merkiksi? Ja miksi tämä mainostaulu vaikuttaa hahmoihin, jotka näkevät heidät niin paljon? Tässä artikkelissa puhun paikoista, joissa tohtori T.J. Eckleburg mainitaan romaanissa, selitetään niiden symbolinen merkitys, yhdistetään ne romaanin teemoihin ja hahmoihin ja annetaan myös joitakin hyppypisteitä esseiden kirjoittamiseen.

Nopea huomautus lainauksistamme

Lainausmuotomme tässä oppaassa on (luku.kappale). Käytämme tätä järjestelmää, koska Gatsbysta on monia painoksia, joten sivunumeroiden käyttäminen toimii vain oppilaille, joilla on kirjan kopio.

Löydät lainauksen, jonka lainaamme kirjasi luvun ja kappaleen kautta, voit joko vilkaista sitä (Kappale 1-50: luvun alku; 50-100: luvun keskikohta; 100 päälle: luvun loppu) tai käyttää hakutoimintoa jos käytät tekstin online- tai eReader -versiota.

Mitkä ovat tohtori T.J. Eckleburg sisään Suuri Gatsby ?

Ennen kuin syventämme tämän kuvan syvempää merkitystä, saamme yleiskuvan siitä, mikä tämä esine on.

Queensin keskellä, tien varrella hahmot kulkevat West Eggistä Manhattanille, lähellä George Wilsonin autotallia, on mainostaulu. Mainostaulu on optometristin mainos (jota 1920 -luvulla kutsuttiin 'oculistiksi'). Mainoksen kuva on pari jättimäistä ruumiittomat siniset silmät (kukin iiris on halkaisijaltaan noin jaardin), jotka on peitetty keltaisilla silmälaseilla. Muita kasvoja ei ole kuvassa, ja mainostaulu on likainen maalilla, joka on haalistunut haalistumisesta.

Avainlainauksia tri T.J. Eckleburgin silmät

Ennen kuin voimme selvittää, mitä silmät tarkoittavat symbolina, luemme tarkasti hetkiä, jolloin ne tulevat esiin Suuri Gatsby .

kappale 2

Ensimmäistä kertaa törmäämme tohtori T.J. Eckleburg ja hänen aavemaiset silmänsä, olemme kaksinkertaisen kauhistuksen keskellä. Ensinnäkin Nick on juuri kuvaillut Queensiä masentavaksi, murenevaksi 'tuhkalaaksoksi', joka on 'groteski' ja 'autio' (2.1). Toiseksi Tom aikoo esitellä Nickin naimisissa olevan rakastajattarensa Myrtle Wilsonin kanssa.

Mutta harmaan maan ja sen yli loputtomasti ajautuvan synkkän pölyn kouristusten yläpuolella huomaat hetken kuluttua tohtori T. J. Eckleburgin silmät. Tohtori T. J. Eckleburgin silmät ovat siniset ja jättimäiset - niiden verkkokalvot ovat yhden jaardin korkuisia. Ne näyttävät kasvoilta, vaan sen sijaan parilta valtavista keltaisista silmälaseista, jotka kulkevat olemattoman nenän yli. Ilmeisesti joku villi okulisti pani heidät sinne lihottamaan harjoitteluaan Queensin kaupunginosassa, ja sitten upposi ikuiseen sokeuteen tai unohti heidät ja muutti pois. Mutta hänen silmänsä, jotka olivat himmentyneet monilla maalaamattomilla päivillä auringon ja sateen alla, nousivat juhlallisen kaatopaikan yli ... Seurasin [Tomia] matalan valkoiseksi raivatun rautatie-aidan yli ja kävelimme sadan metrin päässä tietä tohtori Eckleburgin alaisuudessa jatkuva tuijotus ... 'Kauhea paikka, eikö olekin', sanoi Tom ja vaihtoi kulmiaan tohtori Eckleburgin kanssa. (2,1-20)

Aivan kuten lähes salaperäinen ja epätodellisen kuuloinen vihreä valo luvussa 1, tohtori Eckleburgin silmät esitetään hämmentävällä ja surrealistiselta :

 • Sen sijaan, että yksinkertaisesti sanottaisiin, että on olemassa jättimäinen mainostaulu, Nick käyttää ensin useita lauseita, jotka kuvaavat näennäisesti eläviä jättiläissilmiä, jotka leijuvat ilmassa.

  on 26 hyvässä kunnossa
 • Toisin kuin hyvin harmaa, vaalea ja yksivärinen ympäristö, silmät ovat sinisiä ja keltaisia. Romaanissa, joka on menetelmällisesti värikoodattu, tämä kirkkaus on hieman surrealistinen ja yhdistää silmät muihin sinisiin ja keltaisiin esineisiin.

 • Lisäksi kuvauksessa on kauhun elementtejä. 'Jättimäiset' silmät ovat ruumiittomia, ilman 'kasvoja' ja 'olematonta nenää'.

 • Tätä kammottavaa tunnetta lisää se tosiasia, että vaikka saamme tietää, että silmät ovat itse asiassa osa mainosta, niille annetaan valtaa ja tunteita. He eivät vain ole avaruudessa, vaan 'katsovat ulos' ja 'tuijottavat jatkuvasti'. suun.

Se selviää tästä elottoman esineen personifikaatiosta että nämä silmät edustavat jotain muuta - valtavaa, tyytymätöntä tarkkailijaa.

Luku 7

Toisen kerran T.J. Eckleburgin silmät ilmestyvät, Tom, Nick ja Jordan pysähtyvät Wilsonin autotallissa matkalla Manhattanille etsimään sitä Daisyn ja Gatsbyn kanssa.

Olimme kaikki nyt ärtyneitä haalistuvan oluen kanssa ja tiesimme sen tietoisena ajaessamme hetken hiljaa. Sitten kun tohtori TJ Eckleburgin haalistuneet silmät tulivat näkyville tiellä, muistin Gatsbyn varovaisuuden bensiiniä kohtaan ... .Se paikkakunta oli aina epämääräisesti ahdistava, jopa iltapäivällä, ja nyt käänsin päätäni kuin minua olisi varoitettu. jotain takana. Tohtori T.J.

Yhdessä autotallin ikkunasta verhot oli siirretty hieman sivuun ja Myrtle Wilson kurkisti autoa alaspäin. (7.136-163)

Tällä kertaa, silmät ovat varoitus Nickille, että jotain on vialla . Hänen mielestään ongelma on se, että autossa on vähän kaasua, mutta kuten opimme, todellinen ongelma autotallissa on se, että George Wilson on saanut tietää Myrtlen olevan parisuhteessa.

Tietenkin Nick häiritsee nopeasti mainostaulun valppautta siitä, että Myrtle tuijottaa autoa huoneesta, jossa George on vanginnut hänet. Hän pitelee omaa ”valppauttaan”, tuijottaa ikkunasta ulos hänen mielestään Tomin keltaista autoa, hänen tulevaa pelastajaansa, ja antaa myös Jordanille kuoleman tuijotuksen harhaanjohtavan vaikutelman mukaan, että Jordan on Daisy.

Sana 'valppaus' on tässä tärkeä. Se viittaa valveilla pysymiseen uskonnollisessa tarkoituksessa tai valvoakseen stressaavaa ja merkittävää aikaa. Tässä tapauksessa molemmat merkitykset eivät kuitenkaan päde, ja sanaa käytetään sarkastisesti.

Mainostaulun silmät eivät voi olla vuorovaikutuksessa hahmojen kanssa, mutta ne viittaavat - tai seisovat - mahdolliseen ylempään auktoriteettiin, jonka 'hautomiseen' ja 'varovaisuuteen' voi liittyä myös tuomiota. Heidän hyödytön valppautensa toistuu Myrtlen erehdyksessä - hän on tarpeeksi valpas havaitsemaan Tomin ajavan, mutta hän on väärässä luottaessaan häneen. Myöhemmin tämä luottamus Tomiin ja keltaiseen autoon saa hänet kuolemaan.

Luku 8

Viimeinen silmävierailumme tapahtuu kahvilan omistajan Michaelisin ja George Wilsonin yksityisen hetken aikana. Koska Nick ei oikeastaan ​​ole paikalla, tämän on oltava Nickin versio Michaelisin todistuksesta poliisille murhan ja itsemurhan jälkeen.

'Onko sinulla kirkko, jossa käyt joskus, George? Ehkä vaikka et olisi ollut siellä pitkään aikaan? Ehkä voisin kutsua kirkon ja saada papin käymään ja hän voisi puhua kanssasi. ''

'Älä kuulu mihinkään.' ...

Wilsonin lasitetut silmät kääntyivät tuhkakuiluihin, joissa pienet harmaat pilvet saivat upean muodon ja ryntäsivät siellä täällä heikkoa aamunkoittoa.

'Puhuin hänelle', hän mutisi pitkän hiljaisuuden jälkeen. 'Sanoin hänelle, että hän saattaa huijata minua, mutta hän ei voinut huijata Jumalaa. Vein hänet ikkunan luo-'' Hän nousi ponnistellen ja käveli takaikkunan luo ja nojautui kasvoilleen sitä vasten ''-ja sanoin: 'Jumala tietää, mitä olet tehnyt, kaikki mitä olet tehnyt tehnyt Saatat huijata minua, mutta et voi huijata Jumalaa! ' ''

Hänen takanaan seisova Michaelis näki järkyttyneenä, että hän katsoi tohtori T. J. Eckleburgin silmiä, jotka olivat juuri nousseet kalpeiksi ja valtaviksi liukenevasta yöstä.

'Jumala näkee kaiken', toisti Wilson.

'Se on mainos', Michaelis vakuutti hänelle. Jokin sai hänet kääntymään pois ikkunasta ja katsomaan takaisin huoneeseen. Mutta Wilson seisoi siellä kauan, kasvonsa lähellä ikkunaruutua ja nyökkäsi hämärään. (8.72-105)

Tässä vihdoin paljastuu parittoman mainostaulun todellinen merkitys, joka kaikkien mielestä on niin ahdistava.

Riippumattomalle George Wilsonille , ensin täysin järkyttynyt Myrtlen suhteesta ja sitten hänen kuolemansa ohi hänen murtumispisteensä, mainostaulun silmät ovat tarkkaavainen Jumala . Wilson ei käy kirkossa, eikä hänellä ole siten moraalista opetusta, joka auttaa häntä hallitsemaan tummempia impulssejaan. Silti näyttää siltä, ​​että Wilson haluaa Jumalaa tai ainakin Jumalan kaltaista vaikutusta elämäänsä-perustuen siihen, että hän yrittää muuttaa mainostaulun katselevät silmät jumalaksi, joka saa Myrtlen tuntemaan olonsa huonoksi kaikesta tekemässä. '

Tapa, jolla George katsoo itseään 'hämärään', on kaiku siitä, mitä olemme usein nähneet Gatsbyn tekevän - tuijottaen vihreää valoa Daisyn satamassa. Molemmat miehet haluavat jotain saavuttamatonta, ja molemmat täyttävät tavallisiin esineisiin ylivoimaisen määrän merkitystä.

Joten samalla tavalla Myrtle ei voinut nähdä totuutta yllä, tämä suuremman moraalisen kompassin puute ohjaa Georgea (tai ainakin jättää hänet haavoittuvaksi) tekemään murhan/itsemurhan . Jopa silloin, kun hahmot tavoittelevat ohjaavaa totuutta elämässään, heiltä ei vain evätä yhtä, vaan heidät johdetaan myös kohti tragediaa.

body_religions.jpg Hahmoilla ei ole pääsyä mihinkään näistä.

Silmien merkitys ja merkitys tohtori T.J. Eckleburg sisään Suuri Gatsby

Maailmassa Suuri Gatsby , moraalista keskustaa ei ole. Jokaisen hahmon on osoitettu olevan itsekäs, harhaanjohtava tai väkivaltainen. Jopa Nick, jonka kertojana on näennäisesti tarkoitus pohtia, kuka on hyvä ja kuka paha, osoittautuu eräänlaiseksi naisvihaajaksi. Ei ole yllättävää, ettei kenelläkään näistä hahmoista näytetä olevan minkäänlaista uskoa. Lähin kumpikaan heistä tulee ulkopuolisen voiman tai auktoriteetin johtamana, kun Tom näyttää vaikuttavan kirjan rasistisista väitteistä kirjassa siitä, kuinka vähemmistöt ovat valtaamassa valkoiset.

Joten se on järkevää Nick, jonka tehtävänä on seurata kaikkia muita ja kuvata heidän tekojaan, kiinnittää huomiota johonkin muuhun, joka näyttää myös katsovan - mainostauluun tohtori T.J. Eckleburg.

Mainostaulu seuraa romaanin suurimpia moraalisia epäonnistumisia . Paikallisella tasolla autotalli on paikka, jossa Daisy tappaa Myrtlen. Suuremmassa mittakaavassa Queensin 'tuhkakasot' osoittavat, mitä tapahtuu niille, jotka eivät voi menestyä Roitz 20: n kunnianhimoisessa, itsepalvelussa, saalistavassa maailmassa, jonka Fitzgerald pitää niin vastenmielisenä.

Ongelma on tietysti se, että tämä mainostaulu, tämä täysin eloton esine, ei voi olla sivistävän ja moraalisen vaikutuksen varassa , vaikka kuinka paljon hahmot, jotka huomaavat sen, kumartavat katseensa alla. Tom rypistää kulmiaan, kun tuntee itsensä tarkkailtavaksi, mutta tämä tunne ei muuta hänen toimintaansa millään tavalla. Wilson haluaa Myrtlen järkyttävän ajatuksen tästä tarkkailijasta, Jumalan kaltaisesta läsnäolosta, joka on saastumaton, mutta hän on myös epävarma. Jopa itse Wilson, joka näyttää tuntevan mainostaulun jonkinlaisena jarruna sisäisessä myllerryksessään, on helposti vakuuttunut siitä, että se on vain 'mainos', joten mikään ei estä hänen väkivaltaista esiintymistään.

Kuten Gatsby, jota myös verrataan 'miehen mainokseen' (7.83), mainostaulu on kuvitelma syvemmästä ideasta . Ihmiset haluavat lukea Jumalaa tai ainakin valvovan läsnäolon siihen, mutta lopulta he vain ilmaisevat huolestuneisuutensa maailman keskipisteessä olevasta moraalisesta tyhjiöstä.

body_vacuum.jpg

Ei aivan sellaisesta tyhjiöstä, josta täällä puhutaan.

Hahmot, teemat, motiivit ja symbolit tohtori T.J. Eckleburg

Nick Carraway. Nick on ensimmäinen, joka huomaa mainostaulun ja kuvailee sitä valppaana läsnäolona. Hän pitää sitä hämmentävänä korkina Long Islandin Manhattanista erottavien tuhkakasojen kurjuudelle ja autiolle. Mainostaulu tekee tavallaan sitä, mitä Nick ei voisi koskaan tehdä - olla täysin puolueeton, täysin objektiivinen tarkkailija ympäröivistä tapahtumista.

George Wilson. George näyttää sekoittavan T.J. Eckleburgin ajatuksella aina läsnä olevasta, kaikkinäköisestä Jumalasta. Hän paljastaa Michaelisille, että osa hänen reaktiostaan ​​Myrtlen tapaukseen oli yrittää saada hänet pelkäämään Jumalaa, joka tarkkailee häntä jokaista liikettä mainostaulun tavoin. Lopulta, kun Myrtlen kuolema näyttää täysin riippumattomalta, George tuijottaa mainostaulua samalla tavalla kuin Gatsby tuijottaa vihreää valoa Daisyn telakan päässä. On mahdollista päätellä, että kun Michaelis kertoo Georgelle, että silmät ovat vain mainos, hän poistaa viimeisen esteen, joka estää Georgea toteuttamasta väkivaltaista aikomustaan.

Moraali ja etiikka. Romaanin maailman arvot näyttävät yksinkertaisesti olevan: hanki itsellesi mitä haluat, niin paljon kuin voit, millä tahansa tavalla voit, äläkä jää kiinni. Kenelläkään ei ole sisäistä moraalista kompassia, eikä ilmeisesti ole myöskään ulkoista. TJ Eckleburgin silmät ovat lähimpänä hahmojen ulkoista motivaattoria ainakin harkita tekojensa moraalia, kun ne rypistyvät ja tulevat epämukavaksi silmien alla.

Raha ja materialismi. Mainostaulu on siellä ensinnäkin mainoksena ja heijastaa siten myös valtavaa kapitalistista vaikutusta kaikkien elämään. Todellinen syy siihen, ettei näiden hahmojen elämään ole moraalista tai eettistä perustetta, on se heidän maailmansa perustuu ahneeseen, rahaan perustuvaan käsitykseen menestyksestä. Jopa esine, joka on lähinnä uskonnollista hahmoa, yrittää todellisuudessa saada ne, jotka näkevät sen, ostamaan jotain ja tekemään jonkun toisen rikkaammaksi.

Tuhkan laakso. Mainostaulu T.J. Eckleburg sijaitsee keskellä sitä, mitä Nick kutsuu 'tuhkanlaaksoksi' - Queensin teollisuusosaa, joka yhdistää Long Islandin munien rikkaat kaupunginosat ja vastaavasti kukoistavan Manhattanin. Se, että silmät valvovat erityisesti tätä naapurustoa, on syytös tavasta, jolla ne, jotka eivät pysty kynsistä päästä huipulle, jäävät laittomaan villiin itään ja häpeävät kulkijoita, jotka hyödyntävät köyhien kovaa työtä. .

body_coins-3.jpg Mikä tekee maailmasta Suuri Gatsby mennä ympäri.

Esseeideoita ja vinkkejä kirjoittamiseen tohtori T. J. Eckleburgin silmistä

Nyt kun olemme keskustelleet okulisti Tohtori Eckleburgin mainostavan mainostaulun merkityksestä, keksitään paras tapa lähestyä tätä symbolia esseessä.

Kirjoitusvinkkejä

Tässä muutamia vinkkejä esseen kirjoittamiseen symbolin roolista romaanissa:

 • Rakenna tekstistä. Tässä artikkelissa katsoin ensin silmiä kontekstissa ja keskustelin mainostaulun merkityksestä juuri niissä paikoissa, joissa se esiintyy, ja kirjoitin vasta myöhemmin niiden yleisestä merkityksestä romaanissa. Pidä sama järjestelmä mielessä omassa esseessäsi: edetä pienistä ideoista suuriin ideoidesi vahvistamiseksi.
 • Esitä argumentti. Ei riitä, että kuvataan vain symboli ja selitetään sen mahdolliset merkitykset. Sen sijaan sinun on varmistettava, että annat jonkinlaisen käsityksen siitä, miksi/miten symboli toimii. Mistä tiedät, esitätkö väitteitä etkä vain selvää? Jos voit kuvitella jonkun väittävän päinvastaista kuin mitä sanot, sinulla on riita käsissäsi.
 • Älä ajattele sitä liikaa. Mainostaulun jättimäisten silmien voidaan toki sanoa edustavan monia asioita: Jumalaa, moraalisia epäonnistumisia tai eettisen valvonnan puutetta itärannikolla. Mutta se ei tarkoita, että se edustaa myös Gatsbyn isää, purjehduksen vapautta tai Daisyn lapsuutta. Toisin sanoen, varo venyttämästä symbolianalyysi liian kauas siitä, mitä teksti kertoo sinulle.

Essee -ideoita

Tässä on joitain mahdollisia essee -argumentteja. Voit rakentaa niistä sellaisenaan, väittää niiden vastakohtia tai käyttää niitä hyppypisteinä omaan tulkintaasi.

 1. Mitä Wilson todella haluaa, kun hän tuijottaa tohtori T.J. Eckleburg on sellainen väliintulo, jonka kolmannen persoonan kertoja normaalisti tarjoaisi: joku rankaisee huonoja hahmoja ja palkitsee hyvät. Koska romaanissa ei ole sellaista valvontaviranomaista, Wilson ottaa oikeuden omiin käsiinsä.

 2. Ongelma ei ole siinä, että romaanin maailmassa ei ole moraalisia sääntöjä, vaan se kaikki ovat niin puutteellisia, että olisi mahdotonta selvittää kuka on oikeassa ja kuka väärässä. Siksi ainoa sopiva Jumalan hahmo on eloton esine.

 3. Silmät on suunnattu Manhattanin ja West Eggin väliseen tielle eikä johonkin näistä paikoista, koska tämä tie on paikka, jossa hahmot voivat tehdä erilaisia ​​valintoja ja joissa he voivat tehdä päätöksiä, jotka vaikuttavat heidän elämäänsä jossakin näistä kohteista.

body_options-2.jpg Kenellä on eniten vaihtoehtoja romaanissa? Kenellä on vähiten?

Bottom Line

 • Tohtori T.J. Eckleburg on mainostaulu, joka mainostaa okulistia ja jossa on pari jättimäistä ruumiitonta sinistä silmää, jotka on peitetty keltaisilla silmälaseilla.
 • Silmät nousevat sisään:
  • Luvun 2 alku, kun Nickin persoonallisuus elottomissa silmissä viittaa siihen, että ne edustavat valtavaa, tyytymätöntä tarkkailijaa tai hahmojen moraalisia epäonnistumisia.
  • Luvun 7 keskellä, kun silmät ovat varoitus Nickille, joka näkee ne kuvana korkeammasta auktoriteetista, joka istuu tuomiossa.
  • Luvun 8 keskellä, kun Michaelin selitys siitä, että mainostaulu ei oikeastaan ​​ole Jumala, vapauttaa väkivallan, jonka Wilson on pitänyt kurissa.
 • Okulistin mainostaulu ja sen kammottavat silmät valvovat maailmaa, jossa ei ole moraalikeskusta, jossa jokainen hahmo on osoitettu itsekkääksi, harhaanjohtavaksi tai väkivaltaiseksi, ja se on sijoitettu romaanin suurimpien moraalisten epäonnistumisten paikalle.
 • Tämä mainostaulu, täysin eloton esine, ei voi olla sivistävä ja moraalinen vaikutus, vaikka kuinka hahmot haluavat lukea Jumalaa tai ainakin valvovan läsnäolon siihen.
 • Tohtori Eckleburgin silmät liittyvät:
  • Nick Carraway, joka huomaa sen, koska mainostaulu tekee sen, mitä Nick ei voisi koskaan tehdä - olla täysin puolueeton, täysin objektiivinen tarkkailija ympäröivistä tapahtumista.
  • George Wilson, joka hämmentää T.J. Eckleburgin ajatuksella aina läsnä olevasta, kaikkinäköisestä Jumalasta.
  • Moraali ja etiikka, joita ei ole maailmassa, jossa säännöt ovat: hanki itsellesi mitä haluat, niin paljon kuin voit, millä tahansa tavalla voit, äläkä jää kiinni.
  • Tuhkanlaakso, teollinen naapurusto, joka on syytös tavasta, jolla ne, jotka eivät pysty kynsistä päästä huipulle, jäävät laittomassa villissä idässä.
  • Rahaa ja materialismia, koska mainostaulu heijastaa valtavaa kapitalistista vaikutusta kaikkien elämään.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.