Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

feature_math_algebra

Oletko opiskelija New Yorkin osavaltion julkisessa lukiossa? Sitten sinun on läpäistävä matematiikan Regents -tentti valmistuaksesi ja saadaksesi tutkintotodistuksen. Yksi näistä kokeista on Algebra 1 Regents, joka testaa ymmärrystäsi joukosta algebralle liittyviä käsitteitä ja lakeja eksponenteista ja yhtälöistä funktioihin ja todennäköisyyksiin.

Seuraava NYS algebran regents -tentti pidetään Keskiviikkona 23. kesäkuuta 2021 klo 9.15 .Lue tarkemmin, mitä Algebra 1 Regents -kokeeseen kuuluu, millaisia ​​kysymyksiä voit odottaa, mitä aiheita sinun pitäisi tietää ja miten voit varmistaa, että läpäiset sen.

Mikä on Algebra 1 Regentsin muoto?

Algebra 1 Regents -koe on kolmen tunnin matematiikkatesti, joka koostuu 37 kysymyksestä neljässä osassa. Tässä on yleiskatsaus testin rakenteesta:

# kysymyksiä kysymystyyppi Pisteitä per kysymys Osittainen luotto annettu? Kokonaispisteet
Osa I 24 (# 1-24) Monivalinta 2 Älä 48
Osa II 8 (# 25-32) Lyhyt vastaus 2 Joo 16
Osa III 4 (# 33-36) Keskitasoinen vaste 4 Joo 16
Osa IV 1 (# 37) Pitkä vastaus 6 Joo 6
KAIKKI YHTEENSÄ 37 - - - 86

Osa I koostuu kaikista Monivalinta kysymykset , kun taas osissa II – IV on ns rakennettu-vastaus kysymyksiä johon kirjoitat työsi osoittaaksesi kuinka löysit oikean vastauksen.

Jokaisen monivalintakysymyksen kohdalla saat neljä vastausvaihtoehtoa (merkitty 1-4) valita. Jos haluat saada täydet pisteet jokaisesta muodostetusta vastauskysymyksestä, sinun on toimittava seuraavasti virallisten ohjeiden mukaisesti:

'Ilmoita selkeästi tarvittavat vaiheet, mukaan lukien asianmukaiset kaavakorvaukset, kaaviot, kaaviot, kaaviot jne. Käytä hyväksesi kunkin kysymyksen tietoja. Huomaa, että kaavioita ei välttämättä piirretä mittakaavaan. ''

Periaatteessa sinun täytyy näytä työsi ! Jos kirjoitat vain oikean vastauksen, saat 1 pisteen - mutta siinä kaikki.

Et saa paperiromua käytettäväksi, mutta voit käyttää mitä tahansa tyhjää tilaa testikirjassa. Sinulle annetaan yksi arkki kaaviopaperia. Huomaa, että kaikki, mitä tähän paperiin kirjoitetaan, tulee ei olla pisteytetty.

Seuraavat laitteet on toimitettava sinulle Algebra 1 Regents -kokeeseen:

 • Graafinen laskin
 • Viivoitin

Testikirjan takana on a 'Lukion matematiikan viitelehti' joka sisältää yleisiä kaavoja ja muunnoksia. Tältä arkki näyttää:

body_geometry_regents_reference_sheet

body_math_easy_addition Valitettavasti Algebra 1 Regentsin kysymykset eivät ole näin yksinkertaisia!

Miltä Algebra 1 Regentsin kysymykset näyttävät?

Tässä osassa tarkastelemme joitain esimerkkikysymyksiä Algebra 1 Regents -testistä. Kaikki kysymykset ja opiskelijoiden vastaukset on otettu Algebra 1 Regents -kokeen hallinto elokuussa 2019 .

Monivalintakysymys (osa I)

body_algebra_1_regents_part_i_sample_question

Pelipaidan hinta on $ 23 $ per paita. Joten jos Bryanin jääkiekkojoukkueessa olisi esimerkiksi 10 henkilöä, se olisi kymmenen $ 23 $ pelipaitaa tai 10*23 $. Voisimme siis kirjoittaa 23 $ bi x $ näyttää tämän saman ajatuksen algebrallisesti, kanssa $ bi x $ edustaa pelipainojen määrää.

Siellä on myös $ 250 $ kertaluonteinen käyttöönottomaksu, mutta koska tämä maksu ei ole riippuvainen tietystä pelipainojen määrästä-voit 10 tai 100 paidalla ja se olisi silti 250 $ $ käyttöönottomaksu- olisimme vain kirjoita se vakiona, joka lisätään $ bi x $.

Tämä tarkoittaa, että lopullisen algebrallisen lausekkeemme pitäisi näyttää tältä:

23 x 250 dollaria

Vastausvaihtoehto 3 vastaa tätä ja on siksi oikea vastaus.

Lyhyen vastauksen esimerkkikysymys (osa II)

body_algebra_1_regents_part_ii_sample_question

Tähän lyhyen vastauksen kysymykseen sinun on liitettävä -2 yhtälöön ja ratkaistava . Toisin sanoen sinua pyydetään ratkaisemaan yhtälö, jos $ x = -2 $ (tätä tarkoittaa $ g (-2) $):

$ g (-2) =-4 (-2)^2-3 (-2)+2 $
$ g (-2) =-4 (4) -3 (-2)+2 $
$ g (-2) =-16+6+2 $
$ g (-2) =-8 $

Oikea vastaus on -8. Muista käyttää PEMDASia. Sen ratkaisemiseksi sinun on ensin käsiteltävä eksponenttia ($ -2^2 $ -osa) ja sitten kerrottava kaikki muu vasemmalta oikealle. Lisää lopuksi kaikki yhteen saadaksesi oikean vastauksen (-8).

Tämä opiskelijan vastaus sai täyden kunnian siitä, että hänellä oli sekä oikea asetus että vastaus:

body_algebra_1_regents_part_ii_sample_student_response

Keskipitkän vastauksen näytekysymys (osa III)

body_algebra_1_regents_part_iii_sample_question

Sinun on tehtävä kaksi kysymystä varten:

 • Kaavio lumisateesta
 • Laske keskimääräinen lumisade tunnissa

Ennen kuin alat piirtää mitään, Varmista, että luet kaavion tarkasti ja ymmärrät mitä $ bi x $ -akseli ja $ bi y $ -akseli tarkoittaa . Kun $ x $ -akseli edustaa kuluneiden tuntien määrää, $ y $ -akseli edustaa kokonaismäärä lumisadetta tuumina. Tämän seurauksena $ x $ -akseli jaetaan tunnilla, kun taas $ y $ -akseli jaetaan puoli tuumaa.

Joten miten kuvaat tämän? Tehdään se yhdessä askel askeleelta yllä olevien tietojen perusteella.

mikä on hyvä teospisteet

'Ensimmäisten 4 tunnin aikana satoi lunta keskimäärin puoli tuumaa tunnissa.'

Alkaen kaavion alkuperästä tai $ (0, 0) $, piirrä kasvava viiva niin, että se nousee puoli tuumaa joka tunti, kunnes tunti 4 ; tämän pitäisi sijoittaa sinut yhteensä 2 tuuman lumisateeseen (tämä on $ 0,5*4 $) tai koordinaatit $ (4, 2) $.

'Lumi alkoi sataa keskimäärin tuumaa tunnissa seuraavien 6 tunnin ajan.'

Alkaen $ (4, 2) $, vedä kasvava viiva tuntiin 10 asti, joka nousee koko tuuman tunnissa . Sinun pitäisi lopettaa $ (10, 8) $, mikä tarkoittaa 8 tuuman lumisadetta 10 tunnin aikana.

'Sitten lumi lakkasi 3 tunniksi.'

Ei uutta lunta ei tarkoita, että mikään ei muutu pystysuunnassa (y-akselilla), jolloin saadaan vaakasuora viiva. Piirrä nykyisestä sijainnistasi $ (10, 8) $ tasaisella vaakasuoralla viivalla tunnista 10 tuntiin 13.

'Sitten alkoi taas sataa lunta keskimäärin puoli tuumaa tunnissa seuraavien 4 tunnin ajan, kunnes myrsky oli ohi.'

Pisteestä $ (10, 8) $, piirrä kasvava viiva niin, että se nousee puoli tuumaa joka tunti tuntiin 17 asti . Tällä viivalla on sama kaltevuus kuin ensimmäisellä viivalla. Sinun pitäisi päätyä $ (17, 10) $, eli lunta tuli yhteensä 10 tuumaa 17 tunnin aikana .

Tältä näyttää oikein piirretty kaavio. Opiskelija laittoi pisteitä jokaisen tuntimerkin kohdalle osoittamaan, missä lunta oli yhteensä tunnin välein. he myös yhdistävät pisteet, jotka sinun on tehtävä, jos haluat saada täydet pisteet tästä kysymyksestä!

body_algebra_1_regents_part_iii_sample_student_response_1

Kun olet piirtänyt sanaongelman, on aika selvittää keskimääräinen lumisateen määrä myrskyn aikana. Tehdä tämä, meidän on jaettava kertynyt keskimääräinen lumisade (10 tuumaa) lumen tuntimäärällä (17) :

10/17 dollaria = 0,58823529411 = 0,59 dollaria

Pyöristä vastauksesi lähimpään tuuman sadasosaan tehtävän ohjeiden mukaisesti. Tämä antaa meille keskimääräinen lumisade on 0,59 tuumaa .

body_fox_snow Riittääkö 10 tuumaa lunta, jotta kettu upottaa päänsä?

Pitkän vastauksen esimerkkikysymys (osa IV)

body_algebra_1_regents_part_iv_sample_question_1

body_algebra_1_regents_part_iv_sample_question_2

Tämä pitkän vastauksen kysymys on 6 opintopisteen arvoinen ja voidaan jakaa kolmeen osaan.

Osa 1

Tässä meitä pyydetään keksimään a yhtälöjärjestelmä (todennäköisesti kaksi yhtälöä), joita voidaan käyttää tilanteen kuvaamiseen. Sillä aikaa TO tarkoittaa Allysan ostamien Americana -kanojen määrää, D tarkoittaa ostamiensa Delawaren kanojen määrää.

Allysa osti yhteensä 12 kanaa, jotka koostuivat sekä Americana -kanoista että Delawaren kanoista. Siksi voimme päätellä, että ostettujen Americana -kanojen määrä + ostettujen Delaware -kanojen määrä = 12 kanaa. Algebrassa tämä näyttäisi tältä:

$ A+D = 12 $

Tämä on vain yksi yhtälö meidän yhtälöjärjestelmässämme. Niin mikä se toinen on?

Tiedämme, että Allysa maksoi kanoistaan ​​yhteensä $ 35 dollaria. Tiedämme myös, että jokainen Americana -kana on $ 3.75 $, kun taas jokainen Delaware -kana on $ 2.50 $. Siksi, ostettujen Americana -kanojen määrä 3,75 kpl + Delawaren kanojen määrä 2,50 kpl = 35 dollaria . Toisin sanoen:

$ 3.75A+2.50D = 35 $

Yhtälöjärjestelmämme näyttää siis tältä:

$ A+D = 12 $
$ 3.75A+2.50D = 35 $

Osa 2

Tämä ongelman toinen osa pyytää meitä ratkaisemaan sekä $ A $ että $ D $ tarkat arvot käyttämällä löytämäämme yhtälöjärjestelmää. Tätä varten meidän on tehtävä määritä kaksi yhtälöä siten, että yksi niistä sisältää vain yhden muuttujan (joko $ bi A $ tai $ bi D $ ) .

Koska ensimmäinen yhtälöistämme on yksinkertaisempi, käytämme tätä ratkaisemaan $ A $ $ D $:

$ A+D = 12 $
$ A = 12-D $

Tiedämme, että $ A $ on yhtä kuin 12 vähennettynä $ D $. Nyt voimme liitä tämä toiseen yhtälöömme kuten $ bi A $ , joka antaa meille vain muuttujan $ bi D $ työskennellä jonkun kanssa :

$ 3.75A+2.50D = 35 $
3,75 $ (12-D)+2,50D = 35 $

Ratkaise $ D $ löytääksesi Delawaren kanojen Allysa ostamien määrien:

3,75 $ (12-D)+2,50D = 35 $
$ 45-3.75D+2.50D = 35 dollaria
45-1,25 dollaria = 35 dollaria
-1,25 $ = -10 $
-1,25 $ = -10 $
$ D = 8 $

Nyt kun arvo on $ D $, voimme liittää tämän arvon 8 yhtälöömme ja ratkaista $ A $:

$ A+D = 12 $
A + 8 = 12 dollaria
$ A = 12-8 $
$ A = 4 dollaria

Algebra osoittaa sen Allysa osti 8 Delawaren kanaa ja 4 Americana -kanaa .

Tässä on esimerkki oppilaan oikeasta vastauksesta:

body_algebra_1_regents_part_iv_student_response_1

Osa 3

Tämä osa ei ole niin hankala kuin miltä se näyttää ja koostuu useimmiten helposta lisäämisestä, kertomisesta ja jakamisesta.

Aloittaaksemme meidän on Selvitä, kuinka monta munaa Allysa voi odottaa 12 kanansa munivan viikoittain . Edellä osasta 2 löydettyjen tietojen perusteella tiedämme, että Allysalla on 8 Delawaren kanaa ja 4 Americana -kanaa.

Osan 3 ohjeiden mukaan Delawaren kanat munivat 1 muna päivässä, kun taas Americana -kanat munivat 2 munaa päivässä.

Päivittäin Allysan 8 Delawaren kanaa munivat yhteensä 8 munaa (koska 8 kanaa kerrottuna 1 munalla päivässä = 8 munaa päivässä). Ja hänen 4 Americana -kanaa munivat myös yhteensä 8 munaa (4 kanaa kerrottuna 2 munalla päivässä = 8 munaa joka päivä). Tämä tarkoittaa sitä, että Allysa ottaa yhteensä 16 munaa päivässä molemmista omistamistaan ​​kanatyypeistä ($ 8+8 = 16 $).

Kuinka monta munaa Allysan kanat munivat viikossa? Tämän löytämiseksi, kerrota kanojen munien määrä (joka on 16) joka päivä 7 päivällä :

16 dollaria * 7 = 112 dollaria

Allysan kanat munivat 112 munaa viikossa. Mutta Allysa voi myydä munansa vain tusinan verran tai 12 hengen ryhmissä, joten meidän on jaettava tämä kokonaismäärä 12: lla nähdäksesi kuinka monta kymmeniä se antaa hänelle:

112/12 dollaria = 9,33333 = 9 dollaria

Sinun täytyy pyöristää alaspäin lähimpään kokonaislukuun koska meillä ei voi olla mitään vähemmän kuin täysi tusina. Toisin sanoen 9 kymmeniä mahtuu 112: een. (Kymmenen kymmenen valmistamiseksi tarvitsemme 120 munaa.)

Lopuksi, Kerro nämä 9 kymmeniä kymmenen munan hinnalla ($ 2.50 $) nähdäksesi kuinka paljon rahaa Allysa ansaitsisi viikon loppuun mennessä:

9 dollaria * 2,50 = 22,50 dollaria

Allysa tekisi $ $ bo 22.50 $ .

Tämä otos oppilaiden vastauksesta ansaitsi täydet pisteet:

body_algebra_1_regents_part_iv_student_response_2

body_algebra_math_blackboard

Mitä aiheita Algebra 1 Regents kattaa?

Algebra 1 Regents -koe kattaa algebran opetetut perustaidot ja lait ennen kuin aloitat trigonometrian. Alla on perusteellisempi luettelo testatuista aiheista ja linkit asiaankuuluviin SAT/ACT-oppaisiimme, jos haluat tarkistaa käsitteitä:

 • Algebran perusteet
  • Tasausyhtälöt
  • Toimintajärjestys/ PEMDAS
  • Vaihto
  • Kaavat
  • Eriarvoisuudet
  • Yhtälöjärjestelmät
 • Eksponentit
  • Esittäjien lait
  • Negatiiviset eksponentit
  • Vastavuoroiset
  • Neliöjuuret
  • Kuution juuret
 • Factoring
 • Toiminnot
 • Lineaariset yhtälöt
 • Logaritmit
 • Polynomit
 • Toisen asteen yhtälöt
  • Neliön viimeistely
 • Sarjat ja sarjat
 • Yksinkertaistaminen
  • Yhtälöt
  • Murtoluvut
  • Risti kerto
  • Assosiatiiviset, kommutoivat ja jakautuvat lait
 • Sanan ongelmat

Tämä kaavio osoittaa, kuinka suuri prosenttiosuus Algebra 1 -regenteistä kukin testattu pääluokka sisältää:

Kategoria Verkkotunnus Aiheet Testausprosentti luoton mukaan
Määrä ja määrä Määrät Perustele määrällisesti ja käytä yksiköitä ongelmien ratkaisemiseen 2-8%
Todellinen numerojärjestelmä Käytä järkevien ja irrationaalisten lukujen ominaisuuksia
Algebra Rakenteen näkeminen lausekkeissa Tulkitse lausekkeiden rakenne 50-56%
Kirjoita ilmaisuja vastaavassa muodossa ongelmien ratkaisemiseksi
Aritmetiikka polynomeilla ja rationaalisilla lausekkeilla Suorita aritmeettisia operaatioita polynomeille
Ymmärtää nollien ja polynomien tekijöiden välinen suhde
Yhtälöiden luominen Luo yhtälöitä, jotka kuvaavat numeroita tai suhteita
Perustelut yhtälöillä ja epätasa -arvoilla Ymmärrä yhtälöiden ratkaiseminen päättelyprosessina ja selitä perustelut
Ratkaise yhtälöt ja eriarvoisuudet yhdessä muuttujassa
Esitä ja ratkaise yhtälöt ja eriarvoisuudet graafisesti
Ratkaise yhtälöjärjestelmät
Toiminnot Toimintojen tulkinta Ymmärtää funktion käsite ja käyttää funktion merkintää 32-38%
Tulkitse sovelluksessa syntyviä toimintoja kontekstin perusteella
Analysoi toimintoja käyttämällä erilaisia ​​esityksiä
Rakennustoiminnot Luo funktio, joka mallintaa kahden määrän välistä suhdetta
Luo uusia toimintoja olemassa olevista toiminnoista
Lineaariset, toisen asteen ja eksponentiaaliset mallit Rakenna ja vertaa lineaarisia, toisen asteen ja eksponentiaalisia malleja ja ratkaise ongelmia
Tulkitse funktioiden lausekkeet niiden mallin mukaan
Tilastot ja todennäköisyydet Luokiteltujen ja määrällisten tietojen tulkinta Tulkitse lineaarisia malleja 5-10%
Tee yhteenveto, esitä ja tulkitse tietoja kahdesta kategorisesta ja määrällisestä muuttujasta
Tee yhteenveto, esitä ja tulkitse tietoja yhdestä lukumäärästä tai mittausmuuttujasta

Lähde: Ota NY New Yorkin osavaltion koulutusosaston kautta

body_high_school_diploma Saadaksesi lukion tutkintotodistuksen, sinun on läpäistävä NYS Algebra Regents.

Algebran regenttien ohittaminen: 6 olennaista vinkkiä

Jos suoritat Algebra 1 Regents -kokeen täyttääksesi matematiikan koevaatimuksesi, sinun on varmistettava, että läpäiset kokeen. Läpäistäksesi sinun on ansaittava skaalattu 65 tai korkeampi pistemäärä, joka on noin 27 opintopistettä/pistettä (86: sta).

Voit käyttää viralliset Algebra 1 Regents -muunnoskaaviot aiempiin testeihin saadaksesi paremman käsityksen siitä, miten opintosuoritukset muuttuvat skaalatuiksi pisteiksi. Jokainen hallinto on kuitenkin erilainen, joten tietyn pistemäärän saamiseksi tarvittavien pisteiden määrä voi vaihdella hieman testistä toiseen.

Tässä on kuusi hyödyllistä vinkkiä - sekä valmistautumis- että testipäivää varten - auttamaan Algebra Regentsin läpäisemisessä.

#1: Seuraa edistymistäsi todellisilla käytännön testeillä

Yksi parhaista tavoista valmistautua Algebra 1 Regents -kokeeseen on käytä todellisia, aiemmin annettuja testejä , jotka ovat saatavilla ilmaiseksi osoitteessa New Yorkin osavaltion opetusministeriön verkkosivusto . Koska nämä ovat todellisia NYSEDin hallinnoimia kokeita, tiedät, että saat mahdollisimman realistinen testikokemus kun käytät niitä.

On tehokkainta suorittaa yksi harjoitustesti valmistelun alussa, yksi valmistelun keskellä ja yksi juuri ennen testipäivää. Näin voit seurata edistymistäsi ja selvittää, mitkä aiheet, jos niitä on, kamppailevat edelleen.

Aina kun suoritat harjoitustestin, muista varata aika itsellesi, koska sinut ajastetaan varsinaiseen tenttiin (kolme tuntia); sinun pitäisi myös suorittaa testi hiljaisessa huoneessa kaukana muista. Haluat jäljitellä todellisia testausolosuhteita mahdollisimman tarkasti joten saat erittäin tarkan osoittimen siitä, missä teet maalin ja oletko matkalla ohi.

Kun olet suorittanut testin, pistä se vastausnäppäimellä ja katso oppilaiden vastauksista, millaisia ​​vastauksia ansaitsi täydet pisteet ja mitä luokkalaiset etsivät.

#2: Tarkista aiheet luokan materiaalien avulla

Kaikkien Algebra 1 Regents -kokeessa testattujen aiheiden tulisi olla aiheita, joita olet jo opiskellut perusteellisesti algebran luokallasi, joten jos sinulla on vielä vanhoja kotitehtäviä, arvioituja testejä/tietokilpailuja tai algebran oppikirja, käytä niitä Algebra 1 Regents -kokeen tarkistamiseen ja saadaksesi selkeämmän käsityksen siitä, millä alueilla olet kamppaillut (ja taisteletko edelleen niiden kanssa) .

Suosittelen kokeilemaan algebran oppikirjasi joitain matemaattisia harjoituskysymyksiä, joita et ole jo tehnyt kotitehtäviin tai luokan harjoituksiin.

#3: Kysy tarvittaessa matematiikan opettajalta

Jos sinulla on kysyttävää tietystä tenttikysymyksestä, kysymystyypistä tai pisteytysjärjestelmästä, älä pelkää puhua algebran opettajasi kanssa. He haluavat, että ohitat Algebra 1 Regentsin ja saat lukion tutkintotodistuksen!

Katso, onko opettajallasi aikaa luennon jälkeen käydä läpi vaikeita käsitteitä kanssasi tai antaa neuvoja siitä, mitä luokkalaiset etsivät rakennetun vastauksen kysymyksistä.

#4: Liitä vastaukset ja numerot

Nämä kaksi strategiaa - vastausten liittäminen ja numeroiden lisääminen - ovat hyvä tietää Algebra 1 Regents -kokeeseen, erityisesti osan I monivalintakysymyksiin .

Jos et tiedä miten lähestyä algebran ongelmaa, voit käyttää näitä temppuja selvittääksesi, mikä voisi olla vastaus.

Molemmat strategiat sisältävät joko yhden neljästä vastausvaihtoehdosta tai minkä tahansa helppokäyttöisen numeron korvaamisen yhtälön/yhtälöjärjestelmän muuttujalle. Voit myös käyttää näitä strategioita tarkistaaksesi vastauksesi ja varmistaaksesi, että se todella toimii annettujen yhtälöiden kanssa.

rodun ja kansallisuuden välinen ero

#5: Käytä aikasi viisaasti

Kuten tiedätte, Algebra 1 Regents koostuu neljästä osasta, joista ensimmäinen on pitkä monivalintaosa. Mutta koska tämä on luultavasti helpoin neljästä osasta, haluat Varmista, ettet käytä liikaa aikaa osaan I . Ja koska osat II, III ja IV ovat vaikeampia ja ansaitsevat enemmän pisteitä, haluat säästää niin paljon aikaa kuin voit rakennettujen vastausten kysymyksiin.

Saat kolme tuntia tenttiin Yritä viettää enintään tunti I osaan -tämä antaa sinulle noin kaksi ja puoli minuuttia per monivalintakysymys. Ihannetapauksessa sinulla on myös paljon aikaa tentin lopussa tarkistaa vastauksesi.

#6: Vastaa jokaiseen kysymykseen

Koska Algebra 1 Regents -kokeessa ei ole arvausrangaistusta, sinun on annettava vastaus jokaiseen kysymykseen, vaikka olisit täysin hämmentynyt siitä, miten se ratkaistaan.

Monivalintakysymyksillä käytä ensin poistoprosessia nähdäksesi, voitko pienentää vastausvaihtoehtojen määrän kolmeen tai jopa kahteen, mikä nostaa mahdollisuutesi saada oikea vastaus 25 prosentista 33 prosenttiin tai 50 prosenttiin.

Toinen taktiikka on valitse arvausnumero (1-4) voit käyttää, kun monivalintaongelma häiritsee sinua. Jos esimerkiksi arvausnumerosi oli 3, valitsisit vastausvaihtoehdon 3 kaikille monivalintaongelmille, joita sinulla ei ollut aavistustakaan ratkaisusta.

Osan II, III ja IV rakennetun vastauksen kysymyksiin voit saada osittaista hyvitystä ainakin oikean työn näyttämisestä - vaikka se olisi vain pieni osa siitä, mitä ongelma pyytää sinua tekemään - niin laita kaikki voit!

body_square_root_x

Tärkeimmät takeaways: Mitä tietää Algebra 1 Regentsistä

Algebra 1 Regents -koe on yksi kolmesta matematiikan Regents -kokeesta, joista New Yorkin lukiolaiset voivat valita valmistumisvaatimustensa täyttämiseksi. Testissä on 37 kysymystä, jotka on jaettu neljään osaan: ensimmäinen on monivalintaosa, ja kolme muuta ovat vastausosioita, joissa vaaditaan työn näyttämistä ansaitakseen.

Algebra Regentsin läpäisevä tulos on 65, mikä vastaa noin 27 opintopistettä. Testattujen aiheiden osalta NYS Algebra Regents -testi kattaa laajan valikoiman algebran perusteita yhtälöistä ja eriarvoisuuksista funktioihin ja polynomeihin.

Jotta saat parhaan mahdollisen laukauksen ohimennessä, muista suorittaa todellisia harjoitustestejä, tarkastella vanhoja kotitehtäviä ja algebrakurssin materiaaleja ja pyytää apua algebran opettajalta, jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisäohjeita.

Testipäivänä, muista vastata jokaiseen kysymykseen , käytä erilaisia ​​strategioita, kuten poistamisprosessia ja vastausten/numeroiden liittämistä, ja järjestä aikasi niin, että sinulla on enemmän aikaa rakennettuihin vastauskysymyksiin.

Onnea!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.