Paras ACT-pisteiden ennustaja

body_magiceight.png

ACT: n tekeminen on stressaavaa - jotkut testit, joita et ole koskaan ennen nähnyt, vaikuttavat siihen, minne opiskelet yliopistoon. Lukio-opiskelijana tunsin ahdistusta ottaessani ACT: n, koska en ollut harjoittanut mitään harjoittelua eikä minulla ollut aavistustakaan, saavuttaisinko tavoitepisteet.

Yksi tapa vähentää ACT: ää ympäröiviä hermoja on yrittää ennustaa ACT-pisteet . Jos huomaat, että arvio on lähellä tavoitepisteitäsi, tunnet helpotusta. Jos se on matala, tiedät ainakin, että sinun on tehtävä enemmän valmisteluja ennen testin suorittamista.Mikä on paras ACT-pistemäärän ennustaja? Mitä sinun pitäisi tehdä arvioidulla ACT-pisteelläsi? Tässä oppaassa Opastan sinut läpi erilaisia ​​tapoja ennustaa ACT-pisteet ja selittää kunkin edut ja haitat . Kerron sinulle myös, kuinka voit käyttää arvioituasi pistemäärääsi eduksi.

Mikä on paras tapa ennustaa ACT-pisteet?

Tarkin ACT-pistemäärän ennustaja on suorittaa täyspitkä virallinen ACT-harjoitustesti realistisissa testausolosuhteissa. Se on lähinnä todellista ACT: tä, mikä tarkoittaa, että pisteesi arvio on mahdollisimman tarkka.

Tämä prosessi on aikaa vievä - testin arvioiminen vie noin neljä tuntia ja ylimääräistä aikaa - mutta se on sen arvoista. Jälkeenpäin sinulla on ACT-pisteet todellisesta ACT-testistä, jonka avulla voit tarkistaa valmiutesi suorittaa varsinainen testi, mutta sukelan siihen myöhemmin.

Mistä löydät ACT-harjoitustestin?

Verkossa on kuusi virallista ACT-käytännön testi-PDF-tiedostoa. Jos omistat virallisen ACT-ennakkokirjan (tai hankit sen kirjastosta), voit käyttää myös yhtä sen sisältämistä harjoitustestistä. Virallinen ACT-valmisteluopas 2019-2020 (noin 17 dollaria Amazonissa) sisältää viisi virallista ACT-harjoitustestiä. Lisää harjoittelua varten Vuosien 2020--2021 versio on neljä näistä samoista testeistä plus yksi uusi, mutta koska se on 33 dollaria Amazonilla, olet parempi nyt vanhemman version kanssa. Jos haluat ylimääräisen harjoitustestin, Virallinen aloittelijan opas ACT: lle on noin 23 dollaria dollaria Amazonissa ja sillä on yksi virallinen ACT-harjoitustesti ja yksi PreACT-harjoitus (lisätietoja PreACT-osiosta alla).

mitä tehdä päivää ennen la

Antaakseni itsellesi realistisimman testauskokemuksen (ja välttääksesi häiriötekijöitä Internetissä), suosittelen, että tulostat kopion testistä. Otat varsinaisen ACT: n lyijykynällä ja paperilla, ja mitä lähempänä saat käytännön ACT: n todelliseen ACT: hen, sitä tarkempi pisteet arvioidaan.

Keskeisiä vinkkejä realistiseen testauskokemukseen

Tavoitteenasi on yrittää ennustaa ACT-pisteet tarkasti. Tätä varten sinun on heijastettava tosiasiallisen ACT: n olosuhteita.

Tyhjennä työpöytäsi. Sinulla ei pitäisi olla puhelinta, tietokonetta, sanakirjaa tai muuta ulkopuolista apua. Huomaa: Puhelimesi tulisi olla pois päältä koko harjoitustestin ajan. Laita työpöydällesi vain joitain kyniä, pyyhekumia, kynänteroitinta, laskinta ja ylimääräisiä paristoja.

miten saan gedin

Pidä aikaa kellossa ja pidä kiinni kunkin osan tarkasta ajoituksesta . Huomaa: sallittu aika tulostetaan osan alkuun. Älä salli itsellesi ylimääräistä aikaa; jos annat edes ylimääräisen minuutin, saatat päätyä virheelliseen arvioon. Lisäksi voit työskennellä vain yhden osan kanssa määrätyn ajan. Älä toimi seuraavassa osassa, jos olet valmis aikaisin, äläkä tee työtä edellisen osan kanssa.

Kuinka pisteytät ACT-harjoitustestisi?

Jokaisessa harjoituksessa on pisteytysohjeet , jotka sijaitsevat lähellä PDF-tiedostojen loppua (tyypillisesti kymmenellä viimeisellä sivulla).

Aloitat laskemalla raakapisteet tai kysymysten määrän, joihin vastait oikein. Sitten käytät kyseistä raakapistettä ja kaaviota löytääksesi skaalatun pistemäärän kullekin osalle. Keskimäärin neljän jakson pisteet löytääksesi yhdistetyn pistemäärän.

merkintä: Tämä on vain lähtötaso - voit tehdä omistetun ACT-valmistelun ja nostaa pisteitäsi. Aloita luomalla opintosuunnitelma ja jos tarvitset aloituspisteen valmistelulle, lue ilmaiset ACT-oppaat lukemista, matematiikkaa, englantia ja luonnetta varten.

body_calendardate.jpg Luo aikataulu testivalmistelun onnistumiselle!

Mitä muita vähemmän aikaa vieviä ennustajia on?

Kaikki eivät halua viettää yli 4 tuntia vain saadakseen ACT-pisteet. Onneksi on muitakin tapoja saada hyvä arvio siitä, kuinka hyvin pärjäät ACT: ssä. Esimerkiksi otatko PreACT tai SAT? Jos näin on, voit käyttää tätä pistemäärää ennustamaan ACT-pisteet. Nämä testitulokset antavat hyvät arviot, koska ne suoritetaan samoissa olosuhteissa kuin ACT-testi (aamulla, muiden opiskelijoiden kanssa jne.). Annan yleiskuvan näiden testien käytöstä ACT-pisteet ennustajina.

Ota PreACT

PreACT on seuraavaksi paras vaihtoehto virallisen ACT-harjoitustestin suorittamiseen. PreACT on luonut ACT, Inc., sama yritys, joka valmistaa ACT: n, auttamaan ennustamaan ACT-pisteet. Se kattaa saman sisällön kuin ACT. Sen vaikeustaso on samanlainen kuin ACT, koska siinä käytetään vanhoja ACT-kysymyksiä.

PreACT luokitellaan samalla asteikolla 1-36. Se on kuitenkin paljon lyhyempi kuin varsinainen ACT; se vie vain noin kaksi tuntia (verrattuna ACT: n ja kirjoittamisen lähes 4 tuntiin), joten se ei vaadi samaa kestävyyttä kuin koko testi. Tällä hetkellä ainoa virallinen PreACT-harjoitustesti on Virallinen aloittelijan opas ACT: lle , joka maksaa noin 23 dollaria Amazonissa.

Plussat

 • PreACT on luonut sama yritys kuin ACT.
 • Se kattaa saman sisällön kuin ACT.
 • Vaikeustaso on yhtä suuri kuin ACT.
 • Se on tarkoitettu erityisesti ennustamaan ACT-pisteet.

Haittoja

joukkoesimerkkien säilyttämisen laki
 • Koska se on huomattavasti lyhyempi kuin ACT, se ei kata kaikkia ACT: n aiheita, joten et saa yhtä tarkkaa piste-estimaattia.
 • Sen lyhyempi pituus ei myöskään näytä, kuinka neljän tunnin testaus vaikuttaa keskittymiskykyyn ja kykyyn keskittyä tenttiin.

Käytä SAT-pisteitä

On helppokäyttöisiä muuntotaulukoita, jotka muuntavat 400-1600 SAT -pisteet 1-36 pisteiksi, mutta tämä ei ole yhtä luotettavaa kuin PreACT-pisteiden käyttö . Vaikka SAT on samanlainen kuin ACT ja PreACT, SAT: n teki College Board, ei ACT, Inc.

Vaikka SAT: ssa ja ACT: ssä on vastaavaa sisältöä, materiaali ei ole sama. Esimerkiksi, vaikka ACT: llä on tiede-osa, SAT: lla ei ole, ja vaikka SAT: lla on ei laskinta -matemaattinen osa, ACT: llä ei.

Jos käytät SAT-pistemäärää ACT-pisteesi arvioimiseksi, ennuste voi olla poissa enintään 4 pistettä. Esimerkiksi sain 1420 SAT-laitteelleni. Tämän pistemäärän ja muuntotaulukon avulla sain selville, että ACT-pisteennusteeni olisi 31, mutta sain 34,3 pistettä enemmän kuin arvio. Jotkut ihmiset pärjäävät ACT: ssä paremmin kuin SAT (ja päinvastoin).

Plussat

 • ACT: n tavoin SAT on suunniteltu osoittamaan korkeakoulujen valmiutta.
 • ACT: n tavoin SAT kattaa matematiikan, lukemisen ja kirjoittamisen aiheet.
 • Jos olet jo suorittanut SAT: n, sinun ei tarvitse suorittaa uutta testiä saadaksesi ACT-pisteet.

Haittoja

 • SAT: ta ei ole luonut ACT, Inc.
 • SAT ei kata kaikkea ACT-materiaalia.
 • Jotkut opiskelijat yksinkertaisesti menestyvät paremmin ACT: ssä kuin SAT (ja päinvastoin).

body_goodbad.png Nyt kun tiedät hyvät ennustajat, tutkitaanpa huono:

Mitkä eivät ole hyviä ACT-pisteiden ennustajia?

Suosittelen välttämään sellaisia ​​arviointimenetelmiä, joita ei ole mainittu edellä. Tässä on kuitenkin joitain yleisimmin käytettyjä ACT-pisteet ennustajia, joita en suosittele.

Ei-viralliset ACT-harjoituskokeet

Verkosta saatat löytää joitain epävirallisia ACT-testejä (joita ei ole luonut ACT, Inc.). Nämä eivät anna sinulle luotettavaa ACT-pisteennustetta, koska ne ovat liian erilaisia ​​kuin ACT. Ne eivät kata samoja aiheita eivätkä kopioi testimuotoa tarkasti.

Joillakin opiskelijoilla lopputulos on lähellä epävirallista ennustetta, mutta enemmistön pisteet ovat arviolta 5-10 pistettä korkeammat tai pienemmät.

Sinun GPA

Jotkut opiskelijat olettavat, että ACT-pisteet korreloivat GPA: n kanssa. Jos sinulla on suorat A: t, saat 36; jos sinulla on alhainen GPA, saat matalan ACT-pistemäärän. Se ei kuitenkaan välttämättä ole totta.

Jotkut testaajat, joilla on matala GPA, voivat saada korkeat ACT-pisteet, kun taas toiset, joilla on korkea GPA, voivat johtaa mataliin pisteisiin. Älä luota ACT-pisteesi arvioimiseen GPA: sta.

AP / IB-testitulokset

Muut opiskelijat ajattelevat, että AP- ja IB-tenttitulokset ovat hyviä ACT-ennustajia, koska ne kattavat korkeakoulutason materiaalin.

kansasin osavaltion yliopiston hyväksymisaste

Nämä testit kattavat kuitenkin hyvin spesifisen, korkean tason aiheen, kuten biologian, laskennan, taloustieteen ja historian. Nämä testit ylittävät ACT: n kattaman sisällön tason. Erinomaisilla tai epäonnistuneilla AP- ja IB-kokeilla ei ole korrelaatiota ACT-menestykseen.

body_comparisonyesno.jpg Käytä ennustajaasi nähdäksesi, saavutatko tavoitepisteesi.

Mitä sinun pitäisi tehdä ACT-pisteennustasi kanssa?

Oletko tyytymätön ennustettuihin pisteisiin? Jos näin on, sinun on luotava ACT-ennakkoaikataulu pisteiden nostamiseksi. Tässä on karkea arvio siitä, kuinka monta tuntia sinun on opittava tiettyjen pisteiden parantamiseksi:

 • 0-1 ACT Composite Point -parannus: 10 tuntia
 • 1-2 pisteen parannus: 20 tuntia
 • 2-4 pisteen parannus: 40 tuntia
 • 4-6 pisteen parannus: 80 tuntia
 • 6-9 pisteen parantaminen: 150 tuntia +

Tutustu ACT-opintoihimme lukemiseen, matematiikkaan, englantiin, tieteeseen ja kirjoittamiseen liittyvistä osioista, jotta pääset alkuun valmistautumisessasi.

Oletko tyytyväinen arvioituun pisteeseesi? Jos näin on, sinun pitäisi silti tehdä pieni ACT-valmistelu. Tutki vähintään 10 tuntia. Suorita kaksi käytännön testiä perusteellisella tarkastelulla. Näin saat entistä mukavamman ACT-testimuodon ja voit tarkistaa, että harjoitustestisi vastaavat alkuperäistä ennustetta.

ACT plus Writing -sovelluksessa on viisi osiota: englanti, matematiikka, lukeminen, luonnontieteet ja kirjoittaminen - ne näkyvät aina siinä järjestyksessä. Alla on erittely ajankohdasta ja kysymysten lukumäärä kohdittain:

 • Englanti - 45 minuuttia - 75 kysymystä
 • Matematiikka - 60 minuuttia - 60 kysymystä
 • Lukeminen - 35 minuuttia - 40 kysymystä
 • Tiede - 35 minuuttia - 40 kysymystä
 • Kirjoittaminen - 40 minuuttia - 1 essee

Vastuuvapauslauseke: Muista se mikään arvio ei ole 100% tarkka , edes virallista ACT-käytännön testiä. Siksi sinun pitäisi aiot tehdä todellisen ACTin useammin kuin kerran . Tällä tavoin, jos et saavuta tavoitepisteitäsi ensimmäistä kertaa, sinulla on toinen mahdollisuus.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Shawneen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Sydämen sijainti: Millä puolella kehoa sydämesi on?

Millä puolella rintaasi sydämesi on? Selitämme sydämen sijainnin ja kuinka kertoa, onko rintakipu merkki sydänongelmista tai jostain muusta.

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Mitkä ovat hyvät ACCUPLACER-testitulokset?

Etkö ole varma, mitä ACCUPLACER-testipisteesi tarkoittavat? Tutustu täydelliseen oppaaseen ACCUPLACER-pistemäärän ymmärtämiseksi.

Kenen tai Kuka? 3 vinkkiä eron muistamiseen

Mitä eroa on kenen ja kenen välillä? Kuinka voit pitää ne suorana? Katso vinkkimme täydellisestä oppaastamme kenen ja kenen välillä.

Aquinas Collegen pääsyvaatimukset

Bad College Essays: 10 virhettä, joita sinun on vältettävä

Etkö ole varma, mikä tekee huonot korkeakoulu esseet epäonnistumaan? Tässä oppaassa selitetään opiskelijoiden kohtaamat yleiset karvat ja mitä yliopiston esseiden aiheita tulisi välttää.

Butlerin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Menlo-Athertonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Menlo-Atherton High Schoolista Athertonissa, Kaliforniassa.

4 strategiaa GPA: n parantamiseksi lukiossa nopeasti

Onko sinun nostettava GPA: ta nopeasti, esimerkiksi yliopistosovelluksissa? Tässä on 4 tärkeintä strategiaa GPA: n nostamiseksi lukiossa mahdollisimman vähän lukukausia.

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

700 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Vassarin pääsyvaatimukset

Chapmanin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Ultimate AP -kemian opinto -opas

Etsitkö perusteellista AP -kemian opinto -opasta? Meillä on muistiinpanoja, harjoitustestejä ja vinkkejä.

Mitä tarvitset Arizonan yliopistoon: ACT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Saratogan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Saratogan lukiosta Saratogassa, Kaliforniassa.