Parhaat ACT -lukukäytännön testit ja kysymykset

ominaisuus_laatu.jpgACT Reading -osiossa pärjääminen vaatii melko paljon harjoittelua, varsinkin jos et ole tottunut testin muotoon ja ajoitukseen. Jotta saat parhaan hyödyn opiskeluajastasi, sinun on käytettävä korkealaatuisia käytettävissä olevia harjoitusmateriaaleja.

Tässä artikkelissa käyn läpi joitain parhaita resursseja ACT Reading -harjoitustesteihin ja kerron, miksi sinun pitäisi käyttää niitä!

Korkealaatuiset käytännön testit ovat tärkeitä ACT -lukemiselle!

Monet opiskelijat eivät ymmärrä, kuinka tärkeää on varmistaa, että heidän käyttämänsä harjoitusmateriaalit ovat erittäin korkealaatuisia. Jos harjoittelet huonojen materiaalien kanssa, saat huonoja tuloksia - se on vain elämää. Tämä pätee yhtä lailla ACT-lukemiseen kuin muuhunkin.Jotkut testivalmistelualan yritykset julkaisevat kirjoja, joissa on omat käytännön kysymyksensä, jotka eivät ole virallisia ACT: tä. Älä luota näihin kysymyksiin yksin! Jotkut heistä ovat kunnossa, mutta jos haluat saada kaiken irti harjoittelustasi, sinun on aloitettava virallisilla kysymyksillä. Jos et harjoittele ACT -lukemista oikeilla ACT -materiaaleilla, et aio oppia tarkkoja taitoja, joita sinun on voitettava koe.

Koska ACT on standardoitu testi, sitä enemmän käytännön kysymyksiä noudatat todellista ACT-testimallia, sitä paremmin olet valmis nykyinen ACT-tentti. Kun on kyse ACT-lukuosasta, on tärkeää paitsi harjoitella todellisilla ACT-kysymyksillä myös lukea todellisia kohtia jotka sisältyivät ACT: ään kerralla tai toisella. Nämä kohdat kalibroidaan vaikeustasolle, pituudelle ja lukuaikalle tavalla, jonka vain ACT, Inc. ymmärtää täysin (ja tavoin, joita testivalmistelijat eivät välttämättä pysty toistamaan uskollisesti).

Joten miten voit selvittää, käytätkö laadukkaita harjoitustarvikkeita yrityksiltä muut kuin ACT, Inc.? Nopea vastaus on kysymyksen muotoilu.

Luento -osion jokaiseen kysymykseen kuuluu kaksi osaa: kysymys itse ja kohta, johon se viittaa . Jos jompikumpi näistä käytännön testin osista eroaa siitä, mitä ACT: ssä todella näet, sinulla voi olla ongelma odotettujen tulosten ja todellisten tulostesi välisissä eroissa todellisen testin edessä.

Joten kun me ehdottomasti suosittelemme käyttämään ylimääräisiä, epävirallisia harjoituskokeita osana opintosuunnitelmaa, sinun on oltava varovainen käyttämiesi testien suhteen. Kysymysmuodon tarkistaminen virallisten käytännön testien perusteella voi auttaa varmistamaan, että käytät laadukkaita resursseja.

Katsotaanpa nyt tarkemmin eri käytäntöjen testausresursseja eri medioissa, joita sinun tulisi käyttää luotettavaan ACT Reading -valmisteluun.

Ilmaiset viralliset ACT -lukutulostustestit

ACT-harjoitustesti 2019-2020 (lomake 1874FPRE)
ACT-harjoitustesti 2018-2019 (lomake 74FPRE)
ACT-harjoitustesti 2015-2016 (lomake 72CPRE)
ACT-harjoitustesti 2014-15 (lomake 67C)
ACT Practice Test 2011-12 (lomake 64E)
ACT-harjoitustesti 2008-09 (lomake 61C)
ACT-harjoitustesti 2005-06 (lomake 59F)

Nämä ilmaiset aikaisempien ACT-tiedostojen PDF-tiedostot ovat paras veto, jotta saat tarkimmat pisteennusteet ja todellisimpien käytäntöjen testauskokemukset.

ACT-käytännön kannalta on ehdottoman tärkeää, että käytät ennen kaikkea ACT, Inc: n esittämiä todellisia kysymyksiä ja yritä välttää testejä valmistavien yritysten esittämiä kysymyksiä. Ainoa tapa valmistautua testin lukukysymyksiin on, jos olet tottunut vastaamaan kysymyksiin samalla sanamuodolla ja rakenteella. Haluat tottua todellisen ACT-lukuosastossa näkyvien kappaleiden tyyppiin sekä tutustua siihen, minkä tyyppisiä kysymyksiä sinulle kysytään niistä.

Sinun pitäisi myös muistaa ajasta itsesi tarkasti aina kun suoritat harjoituksen! Se tarkoittaa, että annat itsellesi tarkalleen 35 minuuttia lukuosioon. Muuten et saa tarkkaa kuvaa tuloksistasi todellisessa testiympäristössä.

PDF-testeihin, joihin olemme linkittäneet yllä, sinun pitäisi tulosta ne ja tee itsellesi erillinen vastausarkki kirjoittaaksesi vastauksen jokaiseen kysymykseen jotta voit toistaa testausolosuhteet mahdollisimman tarkasti. Käytät lyijykynää ja paperia testipäivänä, joten tottuminen siihen voi auttaa sinua tuntemaan olosi entistäkin valmistautuneemmaksi testiin.

1.jpg Jos haluat todella toistaa testausolosuhteet tarkasti, ota se koululuokassa. Mutta vain, jos sinulla on lupa. Toisaalta, jos murtaudut kouluun ottamaan ACT -harjoitustestin, saatat tulla kuuluisaksi maailman nörtimmän rikollisen joukossa, joten plussia ja miinuksia on.

Online-lukulähteet

Onneksi , ACT Reading -osiossa voi käyttää muita resursseja kuin aiemmin luetellut viralliset. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja suosikki täydentävistä ACT -lukulähteistämme!

Ilmainen ACT, Inc. -verkkokokemus

Act, Inc. tarjoaa nyt opiskelijoille ylimääräisen ACT-lukuharjoitustentin, jonka suoritat verkossa. On viisi lukukohtaa ja 40 kysymystä, joihin sinun on vastattava 35 minuutissa. Koska tämä on virallinen harjoitustesti, harjoitustestikysymykset ovat samaa laatua ja muotoa kuin varsinaisen ACT-lukemisen osan kysymykset.

milloin suuri gatsby tapahtuu

Online-kokeen mukava osa on se, että se ajoittaa sinut, joten sinun ei tarvitse huolehtia kellon tarkistamisesta muutaman minuutin välein nähdäksesi, onko aika loppumassa. Se pisteyttää kokeen myös sinulle automaattisesti, joten tiedät, miten pärjäät heti, kun lähetät harjoitustestin.

Valitettavasti, saatavilla on vain yksi ilmainen ACT -lukutestitesti. Mutta se on silti toinen hieno resurssi lisätä yllä linkitettyihin painettuihin tenttivihkoihin.

ACT, Inc. Online -valmisteluohjelma

Tämä virallinen online maksaa 40 dollaria ja antaa sinulle pääsyn ylimääräisiin ACT -harjoitustesteihin (vaikka verkkosivusto ei määritä, kuinka monta käytännön testiä sisältyy tähän pakettiin). Älä käytä sitä varsinaisiin harjoitustunneihin, koska ne eivät ole kovin hyödyllisiä; se on vain tapa saada pääsy joihinkin virallisiin käytännön kysymyksiin.

PrepScholar Test Prep Platform

Tämä on testivalmisteluohjelmamme, joka räätälöi kysymykset opiskelutarpeidesi mukaan. Se sisältää jopa 5 virallista ACT-ohjelmaa osana räätälöityä opintosuunnitelmasi. Jos napsautat yllä olevaa linkkiä, voit tilata 5 päivän ilmaisen kokeilujakson nähdäksesi kuinka se toimii!

Tiedoksi vain, että kysymyksemme eivät ole teknisesti virallisia, vaikka testausasiantuntijamme ovat tehneet paljon töitä saadakseen ne mahdollisimman lähelle todellisen testin muotoa. PrepScholar maksaa myös rahaa ilmaisen kokeilun jälkeen, mutta saat rahasi takaisin, jos pisteet eivät parane. Pohjimmiltaan se on win-win-tilanne.

Tulosta resursseja

Virallinen ACT-valmisteluopas, 2019--2020

Tämä virallinen valmistelukirja (noin 21 dollaria) on ehdottomasti paras resurssi realistisiin ACT-käytännön kysymyksiin. Vuosien 2019-20 painos sisältää viisi täyspitkää ACT-käytännön testiä (jotkut näistä testeistä ovat samat kuin edellä linkitetyt ilmaiset PDF-tiedostot). Yksi näistä testeistä on uusi vuosille 2019--2020 ja toinen niistä ilmestyy myös vuosien 2018-19 painoksessa, mutta muut kolme ovat samoja testejä kuin vuosina 2018 ja 2016-17. Siksi sinun kannattaa harkita ostaa kopion kolmannesta painoksesta (joka on viisi ainutlaatuista harjoittelutestiä ) lisäkäytäntöjen 2019-20 painoksen lisäksi.

body_act_prep_book_2018_2019

Virallinen ACT Prep Pack 2019-2020

Jos haluat päivittää Virallinen ACT-valmisteluopas , kannattaa harkita ostamista Virallinen ACT Prep Pack (maksaa noin 43 dollaria). Se sisältää kaiken, mitä ensimmäisessä kirjassa on, sekä muita oppimateriaaleja. Tässä kirjassa on samat viisi harjoituskoketta kuin Virallinen ACT-valmisteluopas, mutta se sisältää myös kaksi ylimääräistä online-harjoittelutestiä (yhteensä seitsemälle harjoituskokeelle), sekä yli 2000 muuta käytännön kysymystä ja pääsyn mobiilisovellukseen, jota voit käyttää joissakin tien päällä olevissa opiskeluissa.

Vaikka tämä kirja sopii erinomaisesti harjoitusmateriaaleihin, se ei ole kovin hyödyllinen testin ottamisstrategioiden kannalta, minkä vuoksi suosittelemme sen käyttämistä kirjan kanssa, kuten Musta kirja, josta keskustelemme tarkemmin tässä osiossa.

body-official-act-prep-book-2020

Virallinen aloittelijan opas ACT: lle (2020--2021)

Tämä vasta julkaistu ACT-ennakkokirja (noin 23 dollaria) on suunnattu erityisesti ACT: n (ja PreACT) uusille tulijoille. ACT: n esittelyn lisäksi tämä kirja sisältää yhden online-PreACT-harjoitustestin, joka on lyhyempi kuin varsinainen Pre-ACT.

Se sisältää myös yhden täyspitkän ACT-harjoitustestin (ei löydy mistään muusta kirjasta), joka on saatavana sekä kirjassa että verkossa. Se on huomattavasti vähemmän harjoittelutestejä kuin Virallinen ACT-valmistelukirja, koska tämä kirja keskittyy enemmän selittämään kokojen muotoa, sääntöjä ja pisteytystä eikä antamaan näytekysymyksiä. Sitä suositellaan testaajille, jotka tietävät vähän ACT: stä ja haluavat helpon esittelyn, pikemminkin kuin etsivät ensisijaisesti enemmän käytännön resursseja.

aloittelija

ACT Black Book (2. painos)

Tämä kirja on hieman halvempi kuin virallinen ACT-opas 30 dollaria. Sillä ei ole omia käytännön kysymyksiä, mutta voit käyttää sitä virallisen ACT Prep Packin rinnalla, koska se viittaa virallisen ACT Prep Packin kysymyksiin esimerkkeinä. Et voi käyttää mustaa kirjaa erillään.

Musta kirja on hyödyllinen, koska se tarjoaa hölynpölyä lähestymistapaa testiin, joka toimii eri aihealueilla. Se on omistettu opettamaan sinulle, miten testi toimii ja miten voit voittaa sen. Se antaa myös perusteelliset kuvaukset vastausvaihtoehtojen syistä, jotka puuttuvat virallisesta valmistelupaketista.

Musta kirja voi olla sanavalmis ja vaatii lukijalta suurta sitoutumista, joten varmista, että olet valmis lukemaan tarkasti ja kiinnittämään huomiota. Pääset siitä, mitä laitat!

body-act-black-book-2nd-edition-second

miten pääset lukion transkriptiin

Täydellinen opas ACT -lukemiseen (2. painos) kirjoittanut Erica Meltzer

Tämä kirja maksaa 30 dollaria, joten se on samalla alueella kuin äsken mainitsemamme Musta kirja. Tämä opas tarjoaa realistisia kohtia ja kysymyksiä, joista voit opiskella jotta olet valmis mihin tahansa, mitä testi heittää sinulle. Se tunnistaa myös taidot, jotka sinun on tehtävä hyvin ACT-tentissä, vaikka näitä taitoja onkin vaikeampaa tarttua lukemiseen kuin esimerkiksi matematiikassa.

Tämä kirja on hieno lähde ACT-testin tekijöille, minkä vuoksi olemme kirjoittaneet täydellisen katsauksen kirjaan täältä.

body-act-reading-meltzer

Rakkaudesta ACT -lukemiseen

Vaikka tämä kirja on halvin listallamme (25 dollaria), se sisältää myös eniten varoituksia. Ensimmäinen, suosittelemme tätä kirjaa vain kolmeen harjoitustestiin ja vasta sen jälkeen, kun olet jo käyttänyt ACT, Inc: n kautta saatavilla olevat harjoitustestit loppuun. ja edellä mainitut työkirjat.

Tämä johtuu siitä, että tällä kirjalla on heikoin sukutaulu, eli se ei ole virallisen testausviraston tai pitkäaikaisten ACT-testausalan asiantuntijoiden kirjoittama. Joten vaikka harjoituskokeet vastaavat todellisten ACT-lukukysymysten muotoa, on parasta työskennellä ensin paremmin tarkastettujen resurssien kautta.

runko lukemisen rakkaudesta

Yhteenveto

Muista aina opiskella ACT-lukemista varten käytä korkealaatuisimpia käytännön materiaaleja. Tämä tarkoittaa viralliset kysymykset ACT, Inc., ei kysymyksiä, jotka ovat valmistusyritysten valmistamia ja jotka voivat olla helpompia kuin todelliset ACT -kysymykset tai epätarkka heijastus testin sisällöstä.

Voit käyttää parhaan käytännön materiaalia jollakin aikaisempien ACT-asiakirjojen ilmaisista PDF-tiedostoista, luotettavista verkkolähteistä tai laadukkaista arvostelukirjoista. Jos voit välttää sen, älä tyydy vähempään kuin oikea asia!

vartalo-seuraava askel

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.