Parhaat ACT -valmistelukirjat 2021

ominaisuus_kirjat2.jpg

Siellä on lukuisia parhaiden ACT -kirjojen luetteloita. Mutta mielestämme useimmat niistä eivät ole kovin hyviä tai perusteellisia, joten olen yrittänyt kirjoittaa paljon paremman oppaan tänne.

Tässä artikkelissa opit, mitkä kirjat ovat ehdottoman tärkeitä ACT -valmistelullesi, ja joissa keskitytään yksittäisten osien parantamiseen, ja mitä tarvitset, jos tavoittelet huipputulosta. Tärkeintä on, että opit Miten käyttää näitä huippuluokan ACT-valmistelukirjoja tehokkaaseen opiskeluun.Tämä opas on melko yksityiskohtainen, joten tässä on muutamia pikalinkkejä, joiden avulla voit siirtyä eri aiheisiin. Suosittelen kuitenkin lukemaan koko artikkelin, jos voit!

Mikä on parasta tässä parhaiden ACT -kirjojen oppaassa?

Koska ACT -pisteet ovat tärkeitä yliopistoon pääsemiseen ja käytät todennäköisesti paljon aikaa opiskeluun, on tärkeää, että saat oikeat neuvot. Noudata vääriä neuvoja, ja saattaa olla liian myöhäistä parantaa pisteitäsi ennen kuin sinun on haettava yliopistoon.

Sinun on tarkastettava saamasi neuvot (mukaan lukien meidän) ennen kuin päätät ACT -valmistelusuunnitelmasta. Kun luet jokaisen tutkimuksen artikkelin, kysy itseltäsi: miksi minun pitäisi luottaa tähän henkilöön, joka antaa minulle neuvoja?

Ollaksemme avoimia, uskomme, että ACT -valmistelukirjamme opas on parempi kuin muut verkossa:

 • Selitän yksityiskohtaisesti, miksi hyvät kirjat ovat hyviä ja mitkä ovat kunkin kirjan puutteet. Et luultavasti ole kuullut joistakin suosittelemistamme kirjoista, koska ne ovat joko uudempia tai vähemmän tunnettuja. Sitä vastoin useimmat muut ACT -kirjaoppaat luettelevat vain muutamia kirjoja ilman paljon perusteluja siitä, mikä tekee niistä ostamisen arvoisia.
 • Mielestäni on tärkeää kohdistaa heikkoutesi ja mihin sinun on valmistauduttava. Mainitsen kirjat, jotka sopivat parhaiten tiettyjen osioiden harjoitteluun, ja kirjat, jotka ovat parempia sen mukaan, onko pisteytys korkea vai matala. Muut oppaat olettelevat, että kaikki opiskelijat ovat samanlaisia.
 • Minulle ei makseta näiden kirjojen mainostamisesta muihin verrattuna. Olen tutkinut kymmeniä kirjoja ACT -valmistelua varten, ja nämä ovat kirjoja, joita käyttäisin, jos itse valmistautuisin. Muut sivustot, kuten about.com ja reviews.com, maksetaan usein sijoitustensa säätämisestä ja kustantajien palautuksista.
 • Haluan ajatella, että tiedän mistä puhun. Sain täydellisen 36 pistettä ACT: ssä ja olen työskennellyt henkilökohtaisesti tuhansien ACT: tä valmistelevien opiskelijoiden kanssa. Olen työskennellyt kaikentasoisten opiskelijoiden kanssa, alle 12 pisteen saaneiden ja yli 34 -vuotiaiden opiskelijoiden kanssa. Muilla kirjoittajilla ei aina ole tarvittavaa asiantuntemusta ACT -esikirjojen erottamiseksi toisistaan, ja siksi he suosittelevat kirjoja jälkikäteen (ja voit todennäköisesti kertoa).

Yksi tärkeä vastuuvapauslauseke: Olen perustaja PrepScholar, online ACT prep -ohjelma. Uskon, että olemme rakentaneet parhaan saatavilla olevan valmisteluohjelman. Se diagnosoi vahvuutesi ja heikkoutesi ja antaa sinulle strukturoidun all-in-one-ohjelman, joka yhdistää alla olevien kirjojen parhaat puolet, jotta tiedät tarkalleen mitä sinun täytyy opiskella valmistelusi jokaisessa vaiheessa.

Haluan kuitenkin korostaa, että et tarvitse ohjelmaa menestyäksesi ACT: ssä. Itse asiassa tämän oppaan kirjoittaminen voi menettää meille asiakkaita, jos päätät, ettet tarvitse ohjelmaa ollenkaan. Mutta jos et halua hallita 10 kirjaa ja haluat integroidun, täydellisen ohjelman, jolla on parhaat mahdollisuudet nostaa ACT -pisteitäsi, tutustu kattavaan ACT -ohjelmaan.

Riippumatta siitä, mitä lopulta päätät, jos suhtaudut vakavasti ACT -valmisteluun, kuten luulen sinun olevan, jatka lukemista.

Kenelle tämä ACT Prep Books -opas on tarkoitettu?

Ensinnäkin tämä opas on tarkoitettu opiskelijoille, jotka suhtautuvat vakavasti ACT -valmisteluun. Sinun on oltava motivoitunut saamaan korkeat pisteet ja sinun on oltava valmis tekemään kovaa työtä. Näiden kirjojen lukeminen kestää kymmeniä tunteja, koska ACT kattaa niin paljon materiaalia.

Jos aiot opiskella vain noin viisi tuntia, valitsemallasi kirjalla ei ole suurta merkitystä. Sinun tulisi keskittyä aikaasi lähinnä ACT -harjoitustestien tekemiseen ja vastausten tarkistamiseen. Näin lyhyellä valmistautumisajalla pisteet eivät nouse paljon - eikä sinun pitäisi odottaa ihmettä.

Laadukkaiden ACT-esikirjojen ostaminen-ja niiden käyttö!-on ACT-valmistelun ensimmäinen ja helpoin vaihe. Sinun on ponnisteltava vakavasti, jotta saat todella haluamasi pisteet. Selitämme alla parhaita tapoja käyttää ACT -valmistelukirjoja.

Toiseksi tämä opas on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat parantaa pisteitään yli kahdella pisteellä. Jotta voit tehdä johdonmukaisia ​​parannuksia tällä tasolla, tarvitset muutakin kuin temppuja. Sinun on ymmärrettävä sisältö testataan - kuten taustalla olevat matemaattiset käsitteet ja kielioppisäännöt - pikemminkin kuin tehottomia 'temppuja', jotka saavat sinut tuntemaan, että olet oppinut jotain, vaikka et todellakaan ole.

Jos nyt haluat parantaa vain yhdellä pisteellä, saatat pystyä tekemään sen yksinkertaisesti suorittamalla testi uudelleen , varsinkin jos olet ottanut ACT: n vain kerran.

mitä tarvitset yliopistoon

Yleensä ottaen, niin kauan kuin olet tosissasi pisteiden parantamisesta ja haluat opiskella laadukkaita ACT -kirjoja, Tämä on opas sinulle.

Vuoden 2021 parhaat ACT -valmistelukirjat

Jaamme parhaat ACT -kirjat muutamaan luokkaan:

 • Kriittiset kirjat: Nämä ovat ehdottomia pakollisia kirjoja ACT-valmisteluusi taitotasostasi tai heikkouksistasi riippumatta.
 • Aihekohtaiset kirjat: Nämä ovat parhaita kirjoja ACT -osioihin: englanti, matematiikka, lukeminen ja tiede.
 • Kirjoja parhaille maalintekijöille: Nämä kirjat ovat haastavia ja varmasti työntävät sinut huipulle.
 • Kirjoja vähäpisteisille ja matalalle motivaatiolle: Jos haluat opiskella vain muutaman tunnin ja parantaa ACT -pisteitäsi hieman, nämä ovat parhaita kirjoja. Emme kuitenkaan suosittele käyttämään niin vähän aikaa valmistautumiseen!

Kriittiset ACT -valmistelukirjat

Nämä pakolliset kirjat ovat mielestäni jokaisen pitäisi saada, riippumatta nykyisestä pisteestäsi tai siitä, mitä sinun on parannettava. Tämä luokka on erittäin vaikea saada kirjoja. Itse asiassa on vain kaksi ACT -kirjaa kymmenistä testatuista, jotka mielestäni kannattaa ostaa.

toimikirja

Virallinen ACT-valmisteluopas 2021-2022

Olemme kirjoittaneet pitkään virallisten ACT -käytännön kysymysten tärkeydestä. ACT on outo ja testaa käsitteitä tavoilla, joita et ole koskaan ennen nähnyt koulussa. Tämä tarkoittaa, että sinun on harjoiteltava realistisilla kysymyksillä, jotta voit oppia ACT: n malleja.

kuinka kirjoittaa s kursiivilla

ACT, Inc: n julkaisemat viralliset ACT -käytännön testit ovat kultakanta ACT -käytännön kysymyksiin. Jokainen testi sisältää todellisia kysymyksiä, jotka on annettu opiskelijoille aiemmissa testihallinnoissa. Virallisten kysymysten laatu on paljon parempi kuin epävirallisten lähteiden, kuten Kaplanin ja The Princeton Reviewin, kirjoittamat.

Tämä valmistelukirja, jota epävirallisesti kutsutaan punaiseksi kirjaksi, on ylivoimaisesti paras lähde ACT -käytännön kokeille.

Plussat

 • Siinä on paras sarja ACT -käytännön testejä pääset mihin tahansa, piste.
 • Kirjat kuusi täyspitkät harjoitustestit riittävä määrä harjoittelua useimmille opiskelijoille. Koska jokaisen testin suorittaminen ja tarkistaminen kestää vähintään neljä tuntia, materiaalia on jo 24 tuntia!
 • Sisältää 400 muuta harjoittelukysymystä, jotka ovat saatavilla verkossa.
 • Kirjassa on selityksiä jokaiseen harjoitustestikysymykseen.

Haittoja

 • Voit saada kuusi muuta virallista harjoitustestiä ilmaiseksi verkossa (vaikka näillä ei ole vastaus selityksiä).
 • Kirjan vastaus selitykset eivät ole erityisen hyödyllisiä itseopiskelussa. Useimmat selitykset sanovat jotain tällaista: 'A on väärässä, koska A on väärässä. B on oikein näistä syistä. '' Tämä kirja ei näytä sinulle, kuinka ratkaista kysymys ensimmäisestä vaiheesta, jota useimmat opiskelijat tarvitsevat.
 • Kuusi testiä ei riitä kunnianhimoisille opiskelijoille. Sinun on täydennettävä valmistautumistasi muilla ilmaisilla harjoitustestillä tai virallinen online ACT -ohjelma , mikä on hyvä vain sen tarjoamaan ylimääräiseen testiin.
 • Se ei tarjoa muuta opetusmateriaalia. Jos olet huono algebrassa, et voi luottaa yksin tähän kirjaan. Olet todella ostamassa sitä vain testejä varten, ja ACT, Inc. tietää tämän.
 • Harjoitustestien tekeminen ilman oppimisstrategiaa ei paranna pisteitäsi, ja kirja ei anna ohjeita siitä, miten tämä tehdään tehokkaasti.
 • Suurin osa tästä kirjasta on identtinen Painos 2020-21 (lukuun ottamatta yhtä uutta harjoitustestiä), joten jos omistat jo kirjan, ei todennäköisesti kannata ostaa tätä uusinta versiota.

musta kirja

ACT Prep Black Book, toinen painos

Tämä on ainoa muu kriittinen kirja, jota suosittelen ACT -valmisteluun. Käyttämällä vain Musta kirja yksin, tarvitset todennäköisesti lisäapua (josta puhun lisää alla). Mutta mitä se tekee on niin hyvä, että uskon, että jokaisen opiskelijan, joka käyttää opintojaan ACT -esikirjoja, pitäisi lukea se.

Mitä saat Musta kirja On tapa ajatella ACT: tä. Mutta mitä tämä tarkoittaa? Tässä on pari esimerkkiä siitä, mitä opit:

 • ACT on suunniteltu ennakoitavaksi, standardoiduksi testiksi. Sen on testattava peruskäsitteitä, jotta se voidaan antaa valtakunnallisesti kaikille opiskelijoille, mutta sen on myös oltava vaikeaa, joten se vääristää kysymyksiä outoilla tavoilla.
 • Jokaisen vastauksen on oltava yksiselitteisesti oikea, tai muuten oppilaat valittavat virheellisistä vastauksistaan. Tämä tarkoittaa sitä, että strategianne tulisi olla sulkea pois kaikki väärät vastausvaihtoehdot, mikä on erityisen tärkeää ACT -lukemisessa.

Jotkut tämän kirjan käsitteistä olivat asioita, jotka ymmärsin intuitiivisesti jo ACT: n aikana, mutta kirjoittaja ilmaisee ne kristallinkirkkaalla tavalla. Se on vaikuttanut tapaan, jolla ajattelen oppilaittemme opettamista PrepScholarissa. Kaikista markkinoilla olevista kirjoista tämä kirja vastaa eniten henkilökohtaista filosofiani ACT: stä ja siitä, miten siinä onnistutaan.

Plussat

 • Se tarjoaa erittäin selkeän otteen ACT: stä. Sen ideat muuttavat näkemystäsi ACT: stä ja toivottavasti motivoivat sinua työskentelemään kovemmin tietäen sen minkä tahansa opiskelija voi menestyä testissä.
 • Se sisältää käytännön strategioita jotka ovat hyödyllisempiä kuin useimmissa muissa ACT -kirjoissa; et vain opi luottamaan temppuihin.
 • Kirja ei oleta, että kaikki opiskelijat ovat samanlaisia. Se tarjoaa muutamia vaihtoehtoja strategioille ja ehdottaa sitten kokeilemaan niitä nähdäksesi, mikä niistä sopii sinulle parhaiten.
 • Se tarjoaa vankka joukko vastaus selityksiä vaikeimpiin kysymyksiin Virallinen opas (katso edellinen kirja). Kirjoittaja hakee parhaan tavan lähestyä jokaista kysymystä yksinkertaisella tavalla.

Haittoja

 • Tämä kirja vaatii paljon itsekuria ja ymmärrystä käyttääkseen tehokkaasti. Koska opit virheistäsi ja kukaan ei opasta sinua, sinun on oltava itseohjautuva kokeilemaan erilaisia ​​strategioita ja selvittämään, mikä niistä sopii sinulle parhaiten. Joillekin opiskelijoille suorien ohjeiden noudattaminen voi olla vähemmän hämmentävää.
 • Kysymysten selitykset perustuvat Punaisen kirjan vanhaan kolmanteen painokseen. Jos sinulla ei ole kyseistä kirjaa, suuria osia tästä kirjasta on joko vaikea käyttää.
 • Useimmat kysymysten selitykset kattavat punaisen kirjan vaikeimmat kysymykset. Nämä toimivat hyvänä esimerkkinä siitä, miten ACT-kysymyksiä voidaan ajatella yleisesti, mutta jos teet pisteitä osiossa 8-26, nämä kysymykset voivat olla melko hämmentäviä.
 • Perussisältö puuttuu. Jos olet esimerkiksi heikko algebrassa, tämä kirja yksin ei auta sinua hallitsemaan aihetta. Uskon enemmän heikkoutesi tunnistamiseen ja näiden taitojen hallitsemiseen keskittyneen valmistelun ja erityisten käytännön kysymysten kautta. Tämä kirja kertoo enemmän lähestymistavan valmistelusta ACT: lle.
 • Sen englannin ja tieteen osiot eivät ole yhtä vahvoja kuin lukeminen ja matematiikka. Tämä johtuu suurelta osin englanninkielisen osan luonteesta, jossa kyse on vähemmän testin ymmärtämisestä ja enemmän kielioppisääntöjen hallitsemisesta.

Parhaat ACT -kirjat aiheen mukaan

Yllä olevien kriittisten kirjojen lisäksi tarvitset todennäköisesti lisäapua tietyissä osioissa. Tässä osassa käsitellään ACT English, Math, Reading ja Science parhaita kirjoja. Kaikki nämä kirjat noudattavat valmistusfilosofiani:

 • Jaa ACT -sisältö taitoihin ja hanki keskittynyttä koulutusta näihin taitoihin.
 • Käytä realistisia, korkealaatuisia kysymyksiä valmistautuaksesi tehokkaasti ACT: ään.
 • Peite vain mitä sinun tarvitsee tietää - ei edistynyttä materiaalia, jota ei ole ACT: ssä.

Paras englanninkielinen ACT -kirja

Paras tapa menestyä ACT Englannissa on ymmärtää kielioppisäännöt ja niiden esiintyminen ACT: ssä. Sinun on myös tehtävä paljon keskittyneitä harjoituskysymyksiä varmistaaksesi, että opit ACT -mallit. Näin suunnittelimme online -ACT -valmisteluohjelmamme opettamaan sinulle kieliopin.

51C-zF2TlnL._SX385_BO1,204,203,200_

Suositukseni parhaasta ACT -englanninkielisestä kirjasta on Täydellinen opas toimimaan englanniksi kirjoittanut Erica L.Meltzer. Kirja on loistava tislaamaan kieliopin juuri siihen, mitä sinun tarvitsee tietää ACT: lle; sinun ei tarvitse oppia mitään arkisia kieliopin käsitteitä, jotka eivät näy testissä. Mitä sääntöihin tulee ovat testattu, Meltzer esittelee ne kaikki selkeästi ja kattaa olennaiset perusteet niille, jotka haluavat kehittää kieliopin perustiedot.

Plussat

 • Tämä kirja muotoilee kieliopin säännöt selkeästi ja tarkasti.
 • Se kattaa vain sen, mitä sinun on tiedettävä ACT: lle ja katkaisee vieraan materiaalin.
 • Käytännön kysymyksissä käytä a realistinen ACT-läpimuoto. Ne on myös ryhmitelty aiheittain, joten voit harjoitella toistuvasti samalla taidolla.

Haittoja

 • Sen vähän tyyris kirja, joka kattaa vain yhden ACT -osan (noin 30 dollaria).
 • Yhden kielioppitaidon testaaminen tässä muodossa voi olla harhaanjohtava käytäntö todellisessa testissä. Jos esimerkiksi tiedät, että osio keskittyy aihe-/verbisopimukseen, saatat olla puolueellinen tunnistaessasi tämän virheen harjoituskilpailussa, mutta ei varsinaisessa testissä.

Paras ACT matematiikan valmistelukirja

Filosofiani ACT Mathissa on se paras tapa parantaa merkittävästi matemaattisia pisteitäsi on oppia matematiikan sisältö. Joidenkin yksinkertaisten strategioiden, kuten vastausvaihtoehtojen kytkeminen, oppiminen voi saada hieman edistystä, mutta törmäät nopeasti kattoon, jos sinulla on aukkoja matemaattisissa taidoissasi. Lopulta sinun on opittava algebra, geometria ja lukuteoria voidaksesi menestyä ACT: ssä.

Paras vaihtoehto on siis löytää kirja, joka voi molemmat opettaa sinulle matematiikan sisältöä organisoidusti ja antaa sinulle harjoitusongelmia testataksesi yksittäisiä taitoja.

ACTMath

Näistä syistä suosittelen Matematiikan lopullinen opas Kirjailija: Richard F.Corn. Tämä on hyvin kirjoitettu ACT-valmistelukirja, joka pakottaa sinut lukitsemaan heikoimpia matematiikka-alueitasi.

Plussat

 • Sen matematiikan käsitteitä opettavat oppitunnit ovat selkeitä ja hyödyllisiä. He keskittyvät matematiikkaan, joka sinun on tiedettävä ACT: lle, eivätkä sukeltele aiheettomiin aiheisiin.
 • Kirja jakaa matematiikan hallittavampiin osa-aiheisiin. Esimerkiksi algebra on jaettu yhtälöiden ratkaisemiseen, FOILOINTI, tekstitehtävät jne. Tämän pienempien taitojen jakamisen avulla voit keskittyä ja hyökätä tiettyihin kohtiin valmistelussa.
 • Se sisältää korkeamman tason strategioita siitä, miten valmistautua tehokkaasti.

Haittoja

 • Vastaus selitykset puuttuvat. Ne osoittavat, miksi vastaus on oikea, mutta eivät opeta sinua tunnistamaan ongelma ja ratkaisemaan se.
 • Vaikka korkea laatu, kysymykset voisivat olla luovempia. ACT: llä on joukko ainutlaatuisia ja epätavallisia kysymyksiä, ja tämän lajikkeen saaminen on tärkeää testin hallitsemiseksi.
 • Kirja ei erota vaikeustasosta. ACT: n vaikeimmat kysymykset ovat paljon haastavampia kuin helpoimmat. Jos teet pisteitä keskimääräisellä pistealueella, sinun ei itse asiassa tarvitse tietää, miten ratkaista vaikeimmat 20% kysymyksistä. Yrittäminen ymmärtää nämä asiat voivat olla ajanhukkaa, kun sinun pitäisi sen sijaan rakentaa perustaitosi.

Jos kamppailet ACT -matematiikkakonseptien kanssa perustasolla (esimerkiksi pisteytys 16 tai alle), suosittelen täydentämään työtäsi Khan-akatemia , ilmainen online -ohjelma, joka tarjoaa houkuttelevan tavan harjoittaa matemaattisia perustaitojasi. Huomaa, että se on ei räätälöity erityisesti ACT: lle, joten tämä ohjelma yksin ei riitä ACT -valmisteluusi.

Paras ACT Reading Prep Book

Kokemukseni tuhansien opiskelijoiden kanssa, ACT Reading on vaikeimmin parannettava osa. Se käyttää loogisia päättelytaitoja, joita ei ole niin helppo hallita kuin matematiikan käsitteitä ja kielioppisääntöjä. On erittäin tärkeää selvittää, millaisia ​​lukukysymyksiä kysytään ja miten voit lähestyä näitä kysymyksiä järjestelmällisesti.

51AiideP + aL._SX385_BO1,204,203,200_

Suositukseni parhaasta ACT -lukukirjasta on jälleen Erica L.Meltzer: Täydellinen opas ACT -lukemiseen . Tämä kirja jakaa ACT Reading -osion sekä kysymystyypin että taitojen mukaan. Meltzer tekee hienoa työtä opettaessaan kysymyksen ytimen ja kuinka käsitellä kappaletta oikean vastauksen saamiseksi.

Kaikista kirjailijoista Meltzer yhtyy eniten filosofiani poraus kysymyksiä taito taitoa tunnistaa malleja.

Plussat

 • Se tarjoaa suuri erittely luku-osiosta taitekohtaisesti. Saat hyödyllisimpiä strategioita jokaiselle lukukysymystyypille.
 • Kirjassa on paljon realistisia, laadukkaita kohtia ja kysymyksiä. Meltzer käyttää kohtia, jotka ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin ACT: ssä.
 • Se sisältää hyödyllisiä strategioita kuorinnasta ja lähestymistavasta lukukohtien lukemiseen.

Haittoja

 • Kirjan, joka kattaa vain yhden osan, se on hieman kallis (yli 30 dollaria).
 • Kirjoitustyyli on kuiva ja kliininen, kuin akateeminen oppikirja. Itse pidän tätä parempana - leikkaa nukka pois - mutta se voi olla melko tiheä keskiverto -opiskelijalle.
 • Luovien sivujen asettelujen puute ja taipumus käyttää paljon tekstiä suurilla sivuilla voi väsyttää.

Paras tieteen valmistelukirja

Huolimatta siitä, että monet opiskelijat pitävät tiedeosaa ACT: n haastavimpana osana, viime aikoihin asti ei ollut yhtään kirjaa, joka olisi omistettu auttamaan sinua ACT -tieteessä. PrepScholarilla tiedämme kaikki temput ACT Sciencen helpottamiseksi, joten päätimme koota ne kirjaksi.

body_ACTscience-2

Koska se on markkinoiden ainoa kirja, joka on omistettu nimenomaan ACT Scienceille, teimme sen varmasti PrepScholar Guide to ACT Science poikkeuksellinen. Tämä kirja kattaa kaikki aiheet, taidot ja kysymystyypit, jotka näet ACT Science -sivustolla, mikä tarkoittaa, että mikään tästä osiosta ei tule yllätyksenä testipäivänä.

Mikä tärkeintä, tämä kirja sisältää myös kaikki parhaat ACT Science -testitestimme. Monet opiskelijat kompastuvat tiedeosioon, koska se on niin erilainen kuin koulussa suoritetut luonnontestit. Tämä kirja näyttää kuitenkin, kuinka voit tunnistaa kaikki ACT Sciencen temput ja oppia välttämään niiden pettämistä.

Plussat

 • Kirja sisältää täydellisen erittelyn kaikenlaisia ​​kohtia ja kysymyksiä näet ACT Scienessa.
 • Se sisältää luettelon kaikista tieteellisistä tosiasioista, joilla voit testata, joten opiskelet vain sitä tiedettä, joka sinun on tiedettävä.
 • Se sisältää myös useita strategioita tieteen kohtien ratkaisemiseksi joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan menetelmän.
 • Siinä on paljon asiantuntijavinkkejä ja strategioita.

Haittoja

 • Kirjan lopussa ei ole lopullista tietokilpailua tai tenttiosaa. Jos haluat harjoittaa täysin kaikkea, mitä olet oppinut tästä kirjasta, suosittelemme käyttämään täyspitkiä tiedeosioita.

Parhaat lisäkirjat parhaille ACT -maalintekijöille

Yllä olevasta luettelosta näet, että työsi on jo leikattu puolestasi. Yhdeksän täyspitkän harjoitustestin ja viiden kirjan avulla voit opiskella yli 80 tuntia. Jos käyt läpi kaikki harjoituksesi suosittelemiemme ohjeiden avulla, teet todennäköisesti suuria parannuksia.

on Chicagon Ivy League -yliopisto

body_barrons_act_36_fourth_edition

Jos kuitenkin haluat lisää harjoittelua, suosittelen Barronin ACT -kirjat -varsinkin jos tavoittelet lähes täydellistä tulosta. Muistan käyttäneeni näitä kirjoja omassa valmistuksessani lukiossa, ja vaikka Barronin kysymykset ovat huonompia kuin virallisissa ACT -käytännön testeissä, ne ovat vankka varmuuskopiointilähde käytettäväksi, jos olet lopettanut kaiken muun yllä.

Plussat

 • Nämä kirjat tarjoavat paljon sisältöä. Barronin avulla saat tuhansia käytännön kysymyksiä ja yksityiskohtaisia ​​oppitunteja useilla esimerkeillä.
 • He ovat erittäin perusteellinen, joka kattaa kaikki nurkat, jotka sinun tarvitsee tietää. Voit olla varma, että hyvin vähän testataan näiden kirjojen ulkopuolella.

Haittoja

 • Aiheet voivat joskus olla liian vaikeita kuin mitä sinun on tiedettävä ACT: lle. Jotkut kysymykset ovat epärealistisen vaikeita tavalla, jota et koskaan näe todellisessa testissä. Jos et ole ACT -asiantuntija, et voi havaita, milloin tämä tapahtuu, ja saatat tuhlata aikaa sellaisen sisällön tutkimiseen, jolla ei ole loppujen lopuksi merkitystä.
 • Kirjat usein puuttuu selkeä suunta siitä, mikä on tärkeää ja mikä ei. Esimerkiksi jokaisen testin yhteydessä ilmestyvä kielioppisääntö saa saman määrän sivuja kuin kahdeksan kertaa joka testi. Jälleen tämä on perusteellisuuden kääntöpuoli. Tämän seurauksena nämä eivät ole kirjoja käytettäväksi, jos sinulla on rajallinen opiskeluaika.
 • Kaikki strategiat eivät ole hyviä. Esimerkiksi minulla on ristiriitaisia ​​tunteita lukuvinkistä Barronin teko 36 (kuvassa yllä).

Paras all-in-one-kirja vähemmän motivoituneille pienituloisille

Suositukseni ovat tähän mennessä olleet kunnianhimoiselle opiskelijalle, joka todella haluaa parantaa pisteitään.

Mutta tiedän, että jotkut opiskelijat haluavat vain käyttää viisi tuntia, saada jonkin verran altistusta kokeelle ja ottaa sitten ACT: n ja unohtaa sen. Itse uskon, että useimpien opiskelijoiden kohdalla ACT -pisteesi parantaminen on paras tapa parantaa mahdollisuuksiasi päästä yliopistoon. Jos sinusta tuntuu, ettet halua panostaa paljon ACT: n opiskeluun, suosittelen vahvasti lähestymistapasi tarkistamista.

kaplan-2

Tämä tarkoittaa, että jos olet jumissa ajattelussa yksinkertaisesti saada ACT ohi, suosittelen kirjaa Kaplanin ACT Prep 2021 . Se on all-in-one-kirja, joka kattaa kaikki neljä osaa ja sisältää käytännön kysymyksiä ja testejä. Se ei loista millään tavalla, mitä se tekee, mutta se kattaa tärkeimmät perusteet. Siinä on myös yleensä järkevämpää sisältöä kuin muissa all-in-one-kirjoissa, kuten The Princeton Reviewin ACT-kirjassa.

Olen rehellinen: en rakasta tätä kirjaa. En edes pidä siitä. Rehellisesti sanottuna en suosittele sitä, jos haluat vakavasti parantaa ACT -pisteitäsi ja olet valmis käyttämään opiskeluaikaa. Mutta jos haluat vain yhden lähteen, joka voi tehdä hyvää työtä ja on helposti sulavaa, tämä on paras kirja siellä.

Plussat

 • Se kattaa kaikki neljä ACT -osaa ja niitä on yhteensä kolme täyspitkää harjoitustestiä (joista kaksi on verkossa).
 • Tämä kirja maksaa noin 15 dollaria aika edullinen sen kattavuuden suhteen.
 • Se tarjoaa joitain hyödyllisiä perusstrategioita siitä voi saada muutamia helppoja kohtia, jos jäät jumiin vastaamaan kysymyksiin.

Haittoja

 • Käytännön kysymykset ovat yleensä epärealistisia. He eivät useinkaan muotoile kysymyksiä ACT: n tapaan, eivätkä myöskään testaa käsitteitä oikein. Kysymykset eivät myöskään huijaa sinua samalla tavalla kuin todellinen testi.
 • Strategiat eivät ole kovin hyödyllisiä kun siirryt osion 24 pistetason yli.

Muita ilmaisia ​​resursseja ACT Prep

Tärkeämpää kuin ACT -esikirjojen ostaminen on osaa käyttää niitä tehokkaasti. Mitä enemmän kirjoja sinulla on, sitä tärkeämpää on ymmärtää, kuinka rakentaa yhtenäinen opintojärjestelmä.

Olemme kirjoittaneet perusteelliset oppaat opastamaan sinua ACT -opintosuunnitelmasi läpi:

 • 5 strategiaa, jotka antavat sinulle 4+ pistettä ACT: stä
 • Täydellisen ACT -pistemäärän saaminen 36 kokonaispisteellä
 • Milloin sinun pitäisi tehdä ACT? Parhaat testipäivät

Onko ACT Prep Booksin käyttö paras vaihtoehto sinulle?

Käytettävissäsi on paljon ACT -valmistusmenetelmiä, ja kirjan opiskelu on vain yksi niistä. Vain tutkiaksemme kaikkia vaihtoehtojamme, tutkitaan nopeasti, sopiiko ACT -kirjojen opiskelu sinulle.

Ihmiset, jotka haluavat opiskella kirjojen kanssa, tekevät niin eri syistä. Jotkut tekevät sen kustannussyistä. Kuten edellä mainitsin, parhaat ACT -kirjat voivat tulla kalliiksi. Jos ostat kaikki parhaat kirjat, käytät noin 200 dollaria. Tämä on jo lähellä online -ACT -valmisteluohjelmamme kustannuksia, joka ylittää kirjoja ohjaamalla opintojasi askel askeleelta ja motivoimalla sinua panostamaan aikaan.

Toiset opiskelevat kirjojen kanssa, koska he ovat itse motivoitunut ja haluavat opettaa itseään. Jos et ole sinä, kirjat voivat olla pettymys tapa viettää aikaa - etkä luultavasti parane. Ylivoimaisesti yksi tärkeimmistä tavoista parantaa ACT -pisteitäsi on opiskele virheitäsi ja opi niistä. Jos et voi tehdä tätä luotettavasti, tarvitset lisäapua alkuun pääsemiseksi.

Olemme kirjoittaneet ilmaisen oppaan vertaamaan muita ACT -valmistelumenetelmiä. Lataa tämä opas napsauttamalla alla olevaa kuvaa, jotta voit verrata erilaisia ​​menetelmiä ja nähdä, mikä niistä on sinulle parhaiten sopiva.

body_methodsprep

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.