Paras ACT -diagnostiikkatesti ja sen käyttö

feature_actdiagnostic

mitä horoskooppimerkki kalat tarkoittaa

ACT -diagnostiikkatesti on tärkeä osa ACT -valmisteluasi, mutta siinä on paljon muutakin kuin vain muutamiin kysymyksiin vastaaminen ja pisteidesi näkeminen. Diagnostinen testi voi olla yksi parhaista työkaluista ACT -opintosuunnitelman muokkaamiseen, mutta sinun on tiedettävä, mistä löydät oikeat ja miten otat ne oikein.

Tässä oppaassa selitämme, mikä on ACT -diagnostiikkatesti, miksi se on niin tärkeä tutkimusväline, josta löydät parhaat diagnostiikkatestit, ja jokainen askel, jonka sinun pitäisi tehdä saadaksesi mahdollisimman paljon arvokasta tietoa diagnostisesta testistäsi.Mikä on ACT -diagnostiikkatesti ja miten se voi auttaa sinua?

ACT -diagnostiikkatesti on harjoitustesti, jonka teet opiskelusi alussa. Tämä on kuitenkin enemmän kuin mikä tahansa harjoitustesti. Voit käyttää diagnostiikkatestisi tuloksia selvittääksesi vahvuutesi ja heikkoutesi ACT: ssä, kuinka hyvin pisteytät tällä hetkellä ja kuinka paljon sinun on parannettava. Kaikki nämä ovat keskeisiä tietoja tehokkaan tutkimussuunnitelman kehittämiseksi, joka antaa sinulle tavoittelemasi ACT -tulokset.

Ilman ACT -diagnostiikkatestiä sinun on paljon vaikeampaa opiskella tehokkaasti ACT: tä varten, koska et tiedä kuinka paljon sinun on edistyttävä tai mihin alueisiin sinun pitäisi keskittyä. Suosittelemme, että jokainen ACT: lle opiskeleva henkilö tekee diagnostisen testin varhaisessa vaiheessa.

Mitkä ovat parhaat ACT -diagnostiikkatestit?

Siellä on paljon ilmaisia ​​ACT -diagnostisia testejä, mutta Parhaat testit ovat aina virallisia ACT -käytännön testejä. Viralliset ACT -käytännön testit ovat eläkkeellä olevia todellisia ACT -testejä, joten ne ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin testipäivänä näkemäsi ACT. Tämä on tärkeää, koska jos diagnostiikkatestisi ei ole oikea jäljennös todellisesta ACT: stä, diagnostiset testitulokset eivät anna sinulle kovin tarkkaa käsitystä siitä, kuinka hyvin pisteytät ACT: llä, joten voit päätyä opiskelemaan liian vähän, opiskelee liikaa tai opiskelee vääriä aineita.

On tärkeää, että diagnostiikkatestisi jäljittelee todellisen ACT: n vaikeutta, sisältöä ja muotoa. Onneksi tämä on helppo tehdä. Siellä on paljon laadukkaita ja ilmaisia ​​ACT-diagnostisia testitiedostoja pdf-muodossa. Meillä on itse asiassa linkkejä jokaiseen ilmaiseen ja viralliseen ACT -harjoitustestiin, joka on saatavilla verkossa. Käytä yhtä näistä diagnostiikkaan.

Jos etsit lyhyempää ilmaista ACT -diagnostiikkatestiä, vaihtoehtosi ovat hieman rajalliset. Saatavilla on monia epävirallisia harjoitustietoja, mutta emme suosittele niitä, koska ne eivät ole yhtä laadukkaita kuin viralliset resurssit. ACT Inc. tarjoaa lyhyitä tietokilpailuja tentin jokaiselle osalle . Jokaisessa tenttiosassa on viisi tietokilpailua, ja jokaisessa tietokilpailussa on viisi kysymystä.

Jos päätät ottaa osan näistä tietokilpailuista diagnostiikkatestiäsi varten, tiedä, ettet voi saada heiltä tarkkaa arvioarviointia, koska niiden muoto eroaa niin paljon todellisen ACT -muodon muodosta. Voit sen sijaan käyttää tietokilpailuja saadaksesi yleiskuvan alueista, joilla pärjäät hyvin ja joilla sinun on opiskeltava enemmän.

Kuinka sinun pitäisi suorittaa ACT -diagnostiikkatesti?

Kun otat ACT -diagnostisen kokeen, on tärkeää jäljitellä todellisia testausolosuhteita mahdollisimman tarkasti, jotta saat mahdollisimman tarkat pisteet diagnoosistasi. Jos annat itsellesi enemmän taukoja tai aikaa kuin todellisessa testissä, diagnostiikkatestisi tulokset eivät ole yhtä hyödyllisiä.

Tässä on tärkeimmät säännöt, joita sinun tulee noudattaa diagnoosia tehdessäsi:

 • Tee testi kynällä ja paperilla (Käytät todellista ACT: tä tällä tavalla, joten emme suosittele ACT -diagnostiikan ottamista verkkoon.)
 • Tee testi yhdellä istumalla
 • Pidä tiukka ajoitus kullekin osalle (älä anna itsellesi edes minuutin ylimääräistä jakson suorittamiseen!)
 • Käytä vain virallisella tentillä saamiasi taukoja (10 minuuttia matematiikkaosion jälkeen ja 5 minuuttia ennen kirjoitusosaa, jos suoritat sen)
 • Minimoi häiriötekijät (ei musiikkia, televisiota, ihmisiä, jotka puhuvat huoneessa jne.)

Tarkempaa tarkastelua varten paras tapa suorittaa ACT -harjoitustestit, tutustu oppaaseemme nimenomaan aiheesta.

body_exam

Miten sinun pitäisi analysoida ACT -diagnostiikkatestisi tulokset? Isoja kysymyksiä

Kun olet suorittanut diagnostisen testin, sinun on eriteltävä testitulokset, jotta ymmärrät tarkalleen, mitä sinun on työskenneltävä ja missä voit parantaa. Tässä on kolme ensimmäistä kysymystä, jotka sinun pitäisi kysyä itseltäsi.

Mitkä osat olivat parhaita? Huonoin?

Kun olet tarkastellut kokonaispisteitäsi, tarkista osiosi tulokset englannista, matematiikasta, lukemisesta ja luonnontieteistä. Miten he vertaavat toisiaan? Ovatko jotkin osiopisteet huomattavasti korkeammat kuin toiset? Opiskelijat jakavat usein opintoaikansa tasaisesti ACT -osioiden kesken tai lukevat koko valmistelukirjan läpi varmistaakseen, että he oppivat kaiken mahdollisen.

Jos osiosi tulokset vaihtelevat kuitenkin suuresti, tämä ei ole aikasi tehokkain käyttö. Haluat keskittyä enemmän opintoaikaan osioon, jossa sinun on tehtävä suurin parannus. Joten jos esimerkiksi tiedepisteesi ovat osiosi pisteistä alhaisimmat, haluat käyttää enemmän aikaa luonnontieteiden opiskeluun kuin matematiikkaa, englantia tai lukemista.

Minkä tyyppisten kysymysten kanssa kamppailit eniten?

Kun tarkistat ACT -diagnostiikkatestisi tulokset, näet paitsi sen, missä osioissa olit vahvempi tai heikompi, myös sen, minkä tyyppisten kysymysten kanssa kamppailit eniten. Esimerkiksi Tiede -osiossa on kolme erityyppistä kysymystä. Ehkä olet onnistunut melko hyvin tietojen esityskysymyksissä, mutta kamppaillut ristiriitaisten näkökulmien kysymysten kanssa.

Mitä yksityiskohtaisempi analyysi on, sitä enemmän se auttaa sinua kehittämään tutkimussuunnitelman, joka kohdistuu tehokkaasti heikkouksiisi ja auttaa nostamaan pisteitäsi. Meillä on oppaita, jotka selittävät eri kysymyksetyypit, jotka näet ACT: n jokaisessa osassa: Englanti , Matematiikka , Lukeminen ja Tiede .

Painostettiinko sinua aikaa?

ACT on tiukasti ajoitettu, ja jos aika loppui jollekin diagnoosin osalle, sinun on ehdottomasti keskityttävä opintojesi aikana. Jos jätät vain muutaman kysymyksen tyhjäksi kussakin osiossa, koska sinulla ei ollut aikaa vastata niihin, voi olla suuri vaikutus pisteisiisi.

ACT odottaa sinun vastaavan moniin kysymyksiin rajoitetun ajan kuluessa, ja monet opiskelijat kamppailevat testin suorittamisen kanssa määräajassa. Jos sinusta tuntui, että tiesit suurimman osan testattavista tiedoista, mutta et vain ehtinyt vastata kaikkiin kysymyksiin, ajoitustaitojen kehittäminen on avainasemassa ACT -pisteidesi parantamisessa.

body_clock-4

kuinka muotoilla yliopistohakemuksen essee

Miten sinun pitäisi analysoida ACT -diagnostiikkatestisi tulokset? Nitty Gritty kysymyksiä

Kun olet tarkastellut diagnostiikasta saamiasi kokonaiskuvaa, on aika tehdä yksityiskohtaisempi analyysi. Tehdä tämä, sinun pitäisi käydä läpi kaikki kysymykset, jotka olet erehtynyt (tai olet vain arvannut) diagnostisessa ACT -laitteessasi, ja selvittää, miksi vastasit siihen väärin.

Mieti jokaisen väärin vastatun kysymyksen kohdalla, miksi olet ymmärtänyt väärin. Yleensä on neljä syytä, miksi ihmiset tekevät virheitä kokeissa:

 • Aikaongelma: Sinulla ei ollut tarpeeksi aikaa vastata kysymykseen.
 • Kysymyksen ymmärtämisongelma: Tiesit kysymyksen ratkaisemiseksi tarvittavat tiedot, mutta kysymys oli liian monimutkainen, et ollut varma, mitä tarkalleen kysyttiin, tai kysymys huijasi sinua.
 • Menettely-/sisältöongelma: Et ollut varma kuinka ratkaista kysymys tai sinulla ei ollut sen ratkaisemiseen tarvittavaa taustatietoa.
 • Huolimaton virhe: Tiesit kuinka ratkaista kysymys, mutta teit typerän virheen, joka sai sinut valitsemaan väärän vastauksen.

Annamme yksityiskohtaisia ​​selityksiä siitä, miten jokainen näistä ongelmista voidaan ratkaista opas väärässä olevien ACT -kysymysten käsittelyyn , mutta alla on tärkeimmät ratkaisut kaikkiin neljään kysymykseen.

Ajan kysymys

Jotta voit paremmin hallita ACT: n ajoitusta ja maksimoida kullekin osiolle kuluvan ajan, voit kokeilla useita tekniikoita. Ensinnäkin, älä jää kiinni yhteen kysymykseen ja tuhlaa siihen niin paljon aikaa, että sinulla ei ole mahdollisuutta vastata muihin kysymyksiin.

Jos olet tuijottanut kysymystä 60 sekuntia etkä tiedä, miten se ratkaistaan, ohita se ja siirry eteenpäin. Voit aina palata siihen osion lopussa, jos sinulla on enemmän aikaa. Toiseksi, monissa kysymyksissä näet joitain kysymyksiä, jotka ovat ilmeisesti vääriä. Tee itsellesi aikaa säästävä palvelus ja merkitse ne heti vihkoosi. Mitä nopeammin voit poistaa väärät vastausvaihtoehdot, sitä nopeammin voit ratkaista oikean vastauksen.

Lopuksi yksi parhaista tavoista nopeuttaa ACT: tä on suorittaa paljon käytännön testejä. Näin tutustut testiin ja tiedät mitä odottaa ja mitä pikavalintoja voit käyttää kysymyksiin vastaamiseen.

Kysymyksen ymmärtämisongelma

Tämä ongelma on erityisen yleinen ihmisten keskuudessa, jotka lukevat kysymyksiä nopeasti toivoen säästävän aikaa. Vaikka sinua vaaditaan ACT: n aikana, käytä muutaman sekunnin ajan selvittääksesi tarkalleen, mitä kysymys kysyy, on aikasi arvoinen.

Monet opiskelijat korostavat kysymyksen keskeisiä osia varmistaakseen, että he eivät menetä tärkeitä tietoja lukiessaan niitä. Tästä voi olla hyötyä erityisesti lukemiseen ja tieteeseen liittyvissä kysymyksissä, joissa sinun on saatava tietosi pitkistä kohdista. Kun tiedät tarkalleen, mitä etsit, voit säästää aikaa ja varmistaa, että etsit oikeaa tietoa.

Menettely-/ymmärtämisongelma

Molemmat ongelmat voidaan ratkaista rakentamalla tietosi siitä, mitä ACT testaa ja miten sen kysymykset on muotoiltu. Menettelyongelmissa paras tapa parantaa on vastaa moniin käytännön kysymyksiin, jotta opit tuntemaan miltä ACT -kysymykset näyttävät. ACT -valmistelukirjat voivat myös antaa sinulle käsityksen siitä, miten voit ratkaista kysymyksiä. Ymmärtämisongelmien vuoksi voit harjoitella ACT -testien sisältöä käyttämällä luokan muistiinpanoja, materiaaliin liittyviä oppikirjoja tai ACT -esikirjaa.

Huolimaton virhe

Jotta voit lopettaa huolimattomien virheiden tekemisen, sinun on ensin selvitettävä, mikä niitä aiheuttaa. Olitko painostanut aikaa? Sitten ajanhallintataitojen parantaminen auttaa. Joutuiko jokin ACT: n tavallisista tempuista, kuten vain ratkaiseminen x kun piti ratkaista 2x ? Valmistautumiskirjojen lukeminen yleisten temppujen opettamiseksi voi auttaa sinua välttämään näiden virheiden tekemistä uudelleen. Jos jätät itsellesi muutaman minuutin jokaisen ACT -osan lopussa vastauksesi, voit myös auttaa sinua huomaamaan mahdolliset huolimattomat virheet.

body_carelesserror

6 vaihetta parhaan ACT -valmistelusuunnitelman luomiseksi

Kun olet suorittanut ACT -diagnostisen testin ja tarkistanut tulokset, voit käyttää näitä tietoja ACT -tutkimussuunnitelman luomiseen. Alla on kuusi vaihetta, jotka sinun on luotava opintosuunnitelman luomiseksi ja joka auttaa sinua vahvistamaan heikkouksiasi ja saamaan tavoittelemasi ACT -pisteet.

kansalliset ansiot 2016 katkaistu

#1: Aseta ACT -maalipisteet

Kun olet saanut ACT -diagnoosin tulokset, sinun on asetettava tavoitepisteet niin tiedät mikä on tavoitteesi, kun teet varsinaisen ACT: n. Jos haluat asettaa tavoitepisteen, tee ensin luettelo oppilaitoksista, joihin haluat hakea. Etsi sitten kunkin koulun hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräiset ACT -pisteet. (Nämä tiedot ovat yleensä saatavilla kunkin koulun luokkaprofiilista.) Etsi luettelostasi korkein keskimääräinen ACT -pisteet. Se on tavoitteesi, koska sen saavuttaminen antaa sinulle hyvän mahdollisuuden päästä jokaiseen mahdolliseen kouluusi.

pääsenkö uclaan

Kun olet saavuttanut tavoitteesi, vertaa sitä diagnostiseen pisteeseesi. Ovatko ne lähellä? Kaukana toisistaan? Onko tiettyjä osioita, joissa saavutit tavoitteesi, mutta joissain osissa et? Näiden tietojen avulla voit määrittää toimintasi opintosuunnitelmasi muiden vaiheiden osalta.

#2: Selvitä kuinka kauan sinun on opiskeltava

Kuinka paljon sinun on opiskeltava ACT: tä varten, riippuu diagnostisten testitulosten ja maalipisteiden välisestä erosta. Tässä ovat arvioidemme kokonaistuntimääristä, jotka sinun on valmisteltava haluamasi ACT -pistemäärän perusteella:

Yhdistetyt ACT -pisteet, joita haluat parantaa

Opiskeluaikaa tarvitaan

0-1 pistettä

10 tuntia

1-2 pistettä

20 tuntia

2-4 pistettä

40 tuntia

4-6 pistettä

muuttuuko riippumaton muuttuja

80 tuntia

6-9 pistettä

150+ tuntia

Kun tiedät, kuinka kauan aiot opiskella, voit päättää, kuinka monta tuntia haluat opiskella viikossa ja työskennellä taaksepäin selvittääksesi, kuinka monta viikkoa/kuukautta sinun on valmistauduttava ja milloin sinun pitäisi tehdä ACT.

#3: Hanki korkealaatuisia opintoresursseja

Jotta sinulla olisi hyvä opintosuunnitelma, sinun on käytettävä parhaita oppimateriaaleja. Olemme jo keskustelleet käytön tärkeydestä viralliset harjoitustestit kun opiskelet ACT: lle. Epäviralliset harjoitustestit voivat joskus poiketa suuresti todellisesta tentistä, mikä tarkoittaa, että teet testejä, jotka eivät auta tai mikä pahempaa, valmistautuvat väärään materiaaliin. Käytä aina virallisia käytäntöjä aina kun voit.

Valmistautumiskirja voi myös olla yksi hyödyllisimmistä työkaluista ACT -opiskelussa. Ne voivat olla erityisen hyödyllisiä vaikeiden käsitteiden selittämisessä ja erilaisten ACT -ongelmien ratkaisemisessa. Katso meidän opas suosituimpiin ACT -esikirjoihin oppia, mitkä ovat parhaat valmistelukirjat.

#4: Keskity heikkouksiisi

Kuten edellä keskustelimme, on tärkeää tunnistaa heikot alueesi ja priorisoida niiden vahvistaminen. Kun tiedät, mitä aiheita tai kysymystyyppejä haluat parantaa, voit tehdä tämän useilla tavoilla:

 • Sisällön tarkistaminen: joko esikirjassa tai koulun muistiinpanoissa
 • Vastaa käytännön kysymyksiin
 • Apun pyytäminen tarvittaessa: Jos olet lukenut kaikki asiaan liittyvät muistiinpanosi, voit ehkä pyytää luokkatoverilta apua, joka myös käyttää ACT: tä, tai tutkia asiaa opettajan hankkiminen.

#5: Tee säännöllisiä harjoituksia

ACT -diagnostiikka ei ole ainoa harjoitustesti, joka sinun on suoritettava ennen tenttipäivää. Säännölliset harjoitustestit auttavat sinua seuraamaan edistymistäsi ja tutustumaan tenttiin paremmin. Suosittelemme ottamaan kolmesta kuuteen täyspitkää harjoitus ACT: tä ennen testipäivää. Tällä hetkellä niitä on viisi virallista harjoituslakia saatavilla ilmaiseksi, joten käytä niitä ehdottomasti.

#6: Tarkista edistymisesi säännöllisesti

Kun opiskelet ACT: tä, sinun pitäisi astu säännöllisesti taaksepäin ja analysoi kuinka asiat etenevät. Oletko edistynyt haluamallasi tavalla? Jos ei, mitä sinun pitäisi muuttaa opintosuunnitelmassasi? Pystytkö saamaan haluamasi oppituntien määrän? Missä vielä kamppailet? Kuinka voit korjata tämän ongelman?

Tämä on tärkeä askel, jota on noudatettava, koska jos jokin ei toimi, et näe haluamiasi parannuksia riippumatta siitä, kuinka usein teet sen. Jos olet jumissa, voit harkita tutoreita katsomassa tai lukemalla luettelomme 18 parasta vinkkiä ACT: lle saada uusia ideoita opiskeluun.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.