Paras ACCUPLACER-opas, joka auttaa sinua saavuttamaan testin

feature-accuplacer-logo

Monien tulevien opiskelijoiden on suoritettava ACCUPLACER -testi ennen ilmoittautumista luokkiin. ACCUPLACER-kokeen tavoitteena on auttaa korkeakoulua sijoittamaan sinut juuri sinulle sopivalle kurssitasolle.

Vaikka et voi epäonnistua ACCUPLACER-ohjelmassa, kokeilla onnistuminen voi varmistaa, että olet sijoittunut opintosuorituksia antaville kursseille ensimmäisestä päivästäsi kampuksella. Siksi on hyvä idea opiskella ACCUPLACER-tenttiin ennen kuin sinun on suoritettava se.Siksi olemme koonneet tämän kattavan ACCUPLACER-opinto-oppaan. Aiomme käsitellä:

 • Mikä ACCUPLACER-tentti on, mukaan lukien kuka sen pitää suorittaa
 • Täydellinen erittely kustakin yksittäisestä ACCUPLACER-testistä, mukaan lukien kunkin kokeen testatut pääalueet
 • Neljä vinkkiä ACCUPLACER-testeihin opiskeluun sekä tiedot ACCUPLACER Math -opinto-oppaista

Aloitetaan!

runko-keltainen-kysymysmerkki

Mikä on ACCUPLACER-testi?

ACCUPLACER on CollegeBoardin luoman joukko aihealuekokeita arvioida saapuvan korkeakouluopiskelijan valmiuksia tarvittaviin tietoihin ja taitoihin, jotka vaaditaan menestymään johdantotason yliopistokursseilla. Korkeakoulut ja yliopistot suorittavat erilaisia ​​ACCUPLACER-testejä kelpoisuuseen osallistuville opiskelijoille sen määrittämiseksi, mihin kursseihin nämä opiskelijat tulisi sijoittaa aloittaessaan korkeakoulun.

Korkeakoulut käyttävät ACCUPLACER-ohjelmaa päättääkseen, onko opiskelija valmis luottoa ansaitseville kursseille tai jos heidän on ensin suoritettava muutama korjauskurssi. Korjauskurssit on suunniteltu nopeuttamaan sinua, vaikka ne eivät ansaitse sinulle luottotunteja. (Ne eivät yleensä vaikuta myöskään GPA: siisi!)

Hyvä uutinen on, että ACCUPLACER-testi ei vaikuta yliopistosi pääsyyn! Testipisteitäsi käytetään vain määrittämään kurssitasosi.

Joten kenen pitäisi suorittaa ACCUPLACER-testi? No, jos ilmoittaudut yliopistoon, joka vaatii ACCUPLACERin, sinun on otettava se. Kaikki yliopistot eivät käytä ACCUPLACER-tenttiä, joten sinun on kysyttävä oppilaitokseltasi, vaaditaanko sitä sinulle.

body-test-tarkistuslista-luettelo-graafinen

Mikä on ACCUPLACER-testin muoto?

ACCUPLACER-tentti testaa tietosi lukemisessa, kirjoittamisessa ja matematiikassa. Yhteensä, ACCUPLACER-testejä on viisi: Lukeminen; Kirjoittaminen; Aritmeettinen; Kvantitatiivinen päättely, algebra ja tilastot (QAS); Edistynyt algebra ja toiminnot (AAF). Siellä on myös essee-koe nimeltä WritePlacer Essay.

Lukuun ottamatta WritePlacer-testiä, joka käyttää esseemuotoa, kaikki ACCUPLACER-testit käyttävät monivalintamuotoa. ACCUPLACER-testeillä ei myöskään ole aikarajaa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää aikaa ja keskittyä osoittamaan taitosi ja tietosi tarkasti tietyllä aihealueella.

Kuinka vaikea ACCUPLACER-testi on?

Monivalinnaisissa ACCUPLACER-testeissä käytetään mukautuvaa tekniikkaa kokeen räätälöimiseksi jokaiselle testin tekijälle. Pohjimmiltaan tämä tarkoittaa, että testi valitsee huolellisesti mitkä kysymykset sisällytetään yksittäisen kokeen tekijän kokeeseen sen taitotason perusteella, jonka testin tekijä osoittaa aiemmissa koekysymyksissä. Toisin sanoen, ACCUPLACER-testeissä kohtaamiesi kysymysten vaikeus on sovitettu taitotasoosi.

Mitä aiheita ACCUPLACER-testi kattaa?

Nyt kun tiedät millaisia ​​kysymyksiä ACCUPLACER-testeissä esiintyy ja kuinka vaikeustaso määritetään, tarkastellaan tarkemmin erittelyä taidoista ja sisältöalueista, joita voit odottaa kokeen aikana.

Jokainen testi on suunniteltu testaamaan korkeakouluesi valmiutta lukemiseen, kirjoittamiseen ja matematiikkaan. Ainekokeet on suunniteltu arvioimaan erilaisia ​​taitoja. Alla olevasta taulukosta näet, mitä taitoja testataan kussakin koekokeessa:

Testin nimi Arvioidut tärkeimmät sisältöalueet
ACCUPLACER lukee
 • Tietoa ja ideoita
 • Retoriikka
 • Synteesi
 • Sanasto
ACCUPLACER-kirjoittaminen
 • Ideoiden ilmaiseminen
 • Englannin vakiokokoukset
ACCUPLACER Aritmeettinen
 • Kokonaislukutoiminnot
 • Murtolukuoperaatiot
 • Desimaalitoiminnot
 • Prosenttiosuus
 • Numerovertailut ja vastaavat
ACCUPLACER kvantitatiivinen päättely, algebra ja tilastot (QAS)
 • Rationaaliluvut
 • Suhde ja suhteelliset suhteet
 • Eksponentit
 • Algebralliset lausekkeet
 • Lineaariset yhtälöt
 • Lineaariset sovellukset ja kaaviot
 • Todennäköisyys ja joukot
 • Kuvailevia tilastoja
 • Pre-Algebran geometriakonseptit
 • Algebran geometriakonseptit 1
ACCUPLACER Advanced Algebra and Functions (AAF)
 • Lineaariset yhtälöt
 • Lineaariset sovellukset ja kaaviot
 • Factoring
 • Kvadratiikka
 • Toiminnot
 • Radikaalit ja rationaaliset yhtälöt
 • Polynomiyhtälöt
 • Eksponentiaaliset ja logaritmiset yhtälöt
 • Algebran geometriakonseptit 1
 • Algebran 2 geometriakonseptit
 • TrigonometriaKutakin yllä lueteltuja ACCUPLACER-testiä vastaavat sisältöalueet eivät ole vain mahdollista tentissä näkyvät aiheet. Kuten keskustelemme seuraavassa osiossa, kohtaat ainakin yksi tenttikysymys kustakin yllä luetellusta sisältöalueesta, jos suoritat kyseisen ACCUPLACER-kokeen.

Kaivakaa seuraavaksi jokaisen yksittäisen ACCUPLACER-testin sisältö yksityiskohtiin, jotta voit paremmin tuntea, mitä jokaisen ACCUPLACER-testin sisällöstä voi odottaa.

vaatimukset päästä uclaan

vartalo-nainen-lukulasit-kirja

ACCUPLACER-lukutesti arvioi kykyäsi lukea, ymmärtää ja tulkita tekstiä.

ACCUPLACER-lukutesti

ACCUPLACER-lukutesti on yksi viidestä monivalinnaisesta ACCUPLACER-testistä. ACCUPLACER-lukutesti arvioi kokeen tekijöiden kykyä lukea ja ymmärtää tekstiä.

kenen kanssa oinas on yhteensopiva

Testaajien taitojen arvioimiseksi näillä alueilla ACCUPLACER-lukutesti esittelee yksittäisiä ja pareitettuja proosakappaleita. Näiden kohtien lukutasot vaihtelevat helposta melko vaikeaan.

Sisällön suhteen kohdissa käsitellään kirjallisuuden, kirjallisuuden tietokirjallisuuden, uran / historian / yhteiskuntatieteiden, humanististen tieteiden ja tieteen aiheita . ACCUPLACER Reading -osiossa on neljä pituustasoa:

 • Erittäin lyhyitä kohtia : vaihtelevat 75-100 sanaa
 • Lyhyet kohdat: vaihtelevat 150-200 sanasta
 • Keskipitkät käytävät : vaihtelevat 250-300 sanaa
 • Pitkät kohdat : vaihtelevat 350 - 400 sanaa

ACCUPLACER-kokeen lukemisosassa on 20 kysymystä. Hyvä uutinen on se kaikki ACCUPLACER-lukutestin kysymykset ovat monivalintakysymyksiä. Kysymykset voivat esiintyä itsenäisinä kysymyksinä tai kysymysjoukoina, jotka koskevat yhtä tekstikohtaa.

Kuten aiemmin mainitsimme, voit odottaa ainakin yksi kysymys, joka koskee kutakin testattua osaamisaluetta. Näin kysymysten määrä jakautuu yleensä:

Testattu taito Kysymysten määrä
Tiedot ja ideat 7-11 kysymystä
Retoriikka 7-11 kysymystä
Sanasto 2-4 kysymystä
Synteesi 2 kysymystä

Muista, että ACCUPLACER on adaptiivinen testi, joten jokaisesta sisältöluokasta saamiesi kysymysten määrä vaihtelee sen mukaan, kuinka hyvin olet suorittanut edelliset kysymykset.

Tutkimusresurssit

Avain ACCUPLACERin lukuosioon opiskeluun on varmistaa, että työskentelet luku- ja analysointitaitojen parissa. Tässä on joitain upeita resursseja, jotka voivat auttaa sinua hallitsemaan nämä taidot.

ACCUPLACER English Study Guide, 2019-2020 julkaisusta Test Prep Books

Tämä ACCUPLACER-opas on koko sarja ja caboodle, jos sinun on valmistauduttava ACCUPLACER-lukemiseen ja ACCUPLACER kirjoittaminen, koska se kattaa molemmat testit. Se sisältää oppimateriaalia lukemisen ymmärtämistä, lauseitaitoja ja esseiden kirjoittamista varten. Tämän lisäksi saat kaksi harjoitustestiä, joihin sisältyy vastausavaimet!

Mometrix Free ACCUPLACER -opiskelu

Mometrix ACCUPLACER -lukuopinto-opas sopii hyvin kaikille, jotka haluavat oppia visuaalisesti. Tämä ilmainen opinto-opas on oikeastaan ​​50 minuutin YouTube-video, joka sisältää taulun opetusohjelmia vastaamaan kysymyksiin, jotka kuuluvat tämän kokeen eri osaamis- ja osaamisalueisiin.

Union Test Prep ACCUPLACER -kortit

Ihmiset, jotka haluavat opiskella tien päällä, etsivät aina kannettavia opintovälineitä. Jos tämä kuulostaa sinulta, sinun kannattaa tutustua Union Test Prepin digitaalisiin ACCUPLACER-muistikortteihin. Nämä digitaaliset muistikortit voivat auttaa sinua saamaan ACCUPLACER-lukutestiä varten tarvitsemasi opiskeluajan, jos sinulla ei ole paljon aikaa istua ison opinto-oppaan kanssa.

body-lyijykynä-muistikirja-kirjoittaminen

ACCUPLACER-kirjoitustesti

ACCUPLACER Writing -testin tavoitteena on arvioida opiskelijoiden kykyä tarkistaa ja muokata useita kappaleita. Kollegion hallituksen mukaan ACCUPLACER-kirjoitustesti arvioi opiskelijoiden kykyä ilmaista tehokkaasti ideoita kirjoittamisen avulla . Tähän sisältyy taitojen testaaminen, kuten ideoiden kehittäminen, organisointi ja tehokas kielenkäyttö.

ACCUPLACER-kirjoitustesti koostuu 25 monivalintakysymyksestä. Sinun on luettava kohta ja sitten vastattava sitä kohtaan. Tällä tavoin se on paljon kuin lukutesti! Suurin ero on, että testikysymyksissä sinua pyydetään valitsemaan vastausvaihtoehto, joka tekee parhaan muutos- tai muokkauspäätöksen tekstin kohdalle.

Testin moniosaiset kohdat voivat kattaa useita aiheita ja tyylilajeja, kuten kirjallisuuden tietokirjallisuus, historia ja yhteiskuntatiede sekä tiede. Näiden eri sisältöalueiden lisäksi proosatekstit näkyvät eri kirjoitustavoissa myös. Jotkut kohdat saattavat olla informatiivisia, kun taas toiset voivat esittää argumentin.

Tämä tarkoittaa, että ACCUPLACER-kirjoitustestin onnistumiseksi sinun on hyvä lukea ja kirjoitustaidot !

Tutkimusresurssit

Saadaksesi ylimääräistä käytäntöä kohtien tarkistamisessa niiden kehityksen, organisoinnin ja vakiokirjallisien englanninkielisten käytäntöjen perusteella, voit työskennellä jonkin alla olevan ACCUPLACER Writing -tutkimusoppaan kanssa!

Uuden sukupolven accuplacer -kirjoituskokeet kieliopin tarkastelun opinto-oppaalla

Tämä opasopas sisältää neljä ACCUPLACER Writing -testikoketta, joihin sisältyy vastauksia ja yksityiskohtaisia ​​selityksiä. Harjoitustestit kattavat kaikki todellisella ACCUPLACER Writing -kokeessa testatut taitot, ja mukana on myös laaja kielioppaopas ja arvostelu!

ACCUPLACER Sijoittumistestin kirjoittamisen opinto-opas

Tämä ACCUPLACER Writing -tutkimusopas tarjoaa opiskelijoille erilaisia ​​opintoresursseja, kuten suoratoistovideoita, videotiedostoja, rajoittamattomia harjoitustestejä, flash-kortteja, ja mobiilisovellus. Tämän opinto-oppaan ostaminen antaa sinulle myös pääsyn ohjaajien henkilökohtaiseen tukeen, jos tarvitset apua opiskellessasi! Jos olet huolissasi ACCUPLACER-kokeen kirjoittamisosasta ja haluat kattavan opintoresurssin, tämä on hyvä paikka aloittaa.

Mometrix.com ACCUPLACER Writing Test -tutkimusopas

Jos opiskelu video-opetusohjelmien avulla toimii sinulle, Mometrix ACCUPLACER Writing -tutkimusopas saattaa olla syytä tarkistaa. Heidän kirjoittajansa ohjaavat sinut läpi kaikki tentissä arvioidut taidot, ja he osoittavat myös, kuinka ratkaista käytännön kysymyksiä.

body-math-aritmeettinen-liitutaulu

ACCUPLACER-aritmeettinen testi on yksi kolmesta matemaattisesta osasta, jotka sinun on suoritettava osana kokoa.

ACCUPLACER-aritmeettinen testi

ACCUPLACER-aritmeettinen testi arvioi opiskelijan laskenta- ja sujuvuustaidot sekä käsitteellisen ymmärryksen ja kyvyn soveltaa matematiikkaa tietyissä yhteyksissä. Toisin sanoen, ACCUPLACER-aritmeettinen testi testaa perustavanlaatuisia matemaattisia taitojasi , kuten kykysi suorittaa toimintoja, käyttää desimaaleja ja työskennellä murto-osien kanssa.

Tätä ACCUPLACER-matemaattista testiä käytetään 20 monivalintakysymystä arvioida testaajan taitoja ja taitoja. Alla on lueteltu mahdollinen koekysymysten määrä kullekin kokeen sisältöalueelle:

Sisältöalue Taidot ja tieto Mahdollisten tenttikysymysten määrä
Kokonaislukutoiminnot Kokonaislukujen summaaminen, vähennyslasku, kertolasku ja jakaminen, mukaan lukien toimintojen järjestys, arviointi ja pyöristäminen sekä operaatioiden soveltaminen tosielämän yhteyteen 3-5 kysymystä
Murtolukuoperaatiot Murtolukujen ja sekalukujen yhteenlasku, vähennyslasku, kertolasku ja jakaminen 3-5 kysymystä
Desimaalitoiminnot Desimaalilukujen yhteenlasku, vähennyslasku, kertolasku ja jakaminen 3-5 kysymystä
Prosenttiosuus Laskeminen prosenttiosuudella, mukaan lukien prosentin kasvu, prosentin lasku, luvun prosentin määrittäminen ja prosentin soveltaminen tosielämän yhteyteen 3-5 kysymystä
Numerovertailut ja vastaavat Eri muotoiltujen arvojen vertailu järjestämällä, käyttämällä numeroriviä ja käyttämällä tasa / epätasa-arvon symbolimerkintää; ja vastaavan määrän lausekkeiden arviointi henkisen matematiikan strategioiden arvioimiseksi. 3-5 kysymystä

Katso lisätietoja ACCUPLACER-aritmeettisesta testistä Skills Insight -lausunnot ACCUPLACER-verkkosivustolla ! Jos haluat vielä enemmän ACCUPLACER-matematiikan tutkimusresursseja, muista tarkistaa luettelomme alla olevasta ACCUPLACER AAF -osiosta.

body-math-symbolit-liitutaulu

Kvantitatiivinen päättely-, algebra- ja tilastotesti on hieman vaikeampaa kuin aritmeettinen testi - mutta pienellä ylimääräisellä opiskelulla onnistut hyvin!

ACCUPLACER kvantitatiivinen päättely-, algebra- ja tilastotietotesti (QAS)

ACCUPLACER QAS -testikysymykset keskittyvät erilaisiin matemaattisiin aiheisiin, mukaan lukien laskeminen rationaaliluvuilla, suhteiden ja suhteellisen päättelyn soveltaminen sekä lineaariset yhtälöt. Tämä testaa kehittyneempiä matemaattisia taitoja kuin laskutentti.

Tämä tentti pyytää sinua vastaa 20 monivalintakysymykseen, jotka käsittelevät erilaisia ​​sisältöalueita . Tässä on lyhyt erittely kustakin sisältöalueesta, kyseisellä sisältöalueella arvioiduista taidoista ja tiedoista sekä mahdollisten tenttikysymysten määrä jokaisessa sisällössä, jotta voit ymmärtää, mitä tietoja ja taitoja sinun odotetaan osoittavan ACCUPLACER QAS -kokeessa. tentin alue:

Sisältöalue Arvioidut taidot ja tieto Mahdollisten tenttikysymysten määrä
Rationaaliluvut Rationaalilukujen laskeminen ja soveltaminen, mukaan lukien absoluuttisen arvon käyttö 1-3 kysymystä
Suhde ja suhteelliset suhteet Laskeminen käyttäen nopeuksia, suhteita ja osuuksia; yksikkömuunnosten avulla 3-4 kysymystä
Eksponentit Laskeminen eksponenttien, murto-osien, radikaalien ja tieteellisen merkinnän avulla 2-4 kysymystä
Algebralliset lausekkeet Ilmaisujen luominen ja arviointi edustamaan tilanteita; käyttämällä toimintojen ominaisuuksia samankaltaisten termien yhdistämiseksi ja vastaavien lausekkeiden tunnistamiseksi 2-4 kysymystä
Lineaariset yhtälöt Lineaaristen yhtälöiden luominen yhteen kahdesta muuttujasta, lineaaristen yhtälöiden ratkaiseminen, lineaaristen yhtälöiden ja epäyhtälöiden yksinkertaistaminen ja kahden lineaarisen yhtälön järjestelmien ratkaiseminen 2-4 kysymystä
Lineaariset sovellukset ja kaaviot Lineaaristen yhtälöiden soveltaminen tosielämän yhteyteen, elementaaristen lineaaristen funktioiden käyttö suhteiden kuvaamiseksi ja lineaaristen yhtälöiden piirtäminen kahdessa muuttujassa, lineaariset epäyhtälöt, yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat sekä yhtälöjärjestelmät 2-4 kysymystä
Todennäköisyys ja joukot Todennäköisyyden laskeminen; määrittelemällä näytetila ja tapahtumat asetettujen merkintöjen avulla 1-3 kysymystä
Kuvailevia tilastoja Tietokaavioiden tulkinta; kuvataan näytekokonaisuuden muoto ja leviäminen; keskuksen mittojen laskeminen 1-3 kysymystä
Pre-Algebran geometriakonseptit Lasketaan prismojen pinta-ala ja kehä, ympyrän ympärysmitta ja pinta sekä tilavuus 1-2 kysymystä
Algebran geometriakonseptit 1 Lausekkeiden luominen alueelle, kehälle ja tilavuudelle etäisyyskaavan ja Pythagoraan lauseen avulla ja arvioimalla geometriset perusmuunnokset 1-2 kysymystä

Jos haluat oppia lisää ACCUPLACER QAS -testistä, tutustu Skills Insight -lausunnot tähän testiin ACCUPLACER-verkkosivustolla. Jos haluat vielä enemmän ACCUPLACER-matematiikan tutkimusresursseja, muista tarkistaa luettelomme alla olevasta ACCUPLACER AAF -osiosta.

body_algebra_math_blackboard

ACCUPLACER Advanced Algebra and Functions -testi on pisimmällä matematiikkaosioista, jotka sinun on suoritettava osana ACCUPLACER-tenttiä.

ACCUPLACER Advanced Algebra and Functions (AAF) -testi

ACCUPLACER Advanced Algebra and Functions (AAF) -testissä arvioidaan opiskelijoiden kykyjä käsitellä erilaisia ​​matemaattisia yhtälöitä ja toimintoja sekä perusgeometriaa ja trigonometriaa.

Kolmesta ACCUPLACER-matematiikkakokeesta AAF on haastavin. Tämä johtuu siitä, että se testaa sinua edistyneemmillä taidoilla ja käsitteillä!

Kuten muutkin matematiikkakokeet, tämä koe koostuu myös yhteensä 20 monivalintakysymyksestä. AAF-testin erityiset sisältöalueet, näillä sisältöalueilla arvioidut taidot ja tiedot sekä kuhunkin sisältöalueeseen liittyvien mahdollisten testikysymysten määrä ovat seuraavat:

Sisältöalue Arvioidut taidot ja tieto Mahdollisten tenttikysymysten määrä
Lineaariset yhtälöt Lineaaristen yhtälöiden luominen yhteen tai kahteen muuttujaan, lineaaristen yhtälöiden ratkaiseminen, lineaaristen yhtälöiden ja epäyhtälöiden yksinkertaistaminen ja kahden lineaarisen yhtälön järjestelmien ratkaiseminen 2-3 kysymystä
Lineaariset sovellukset ja kaaviot Lineaaristen yhtälöiden soveltaminen tosielämän yhteyteen, elementaaristen lineaaristen funktioiden käyttö suhteiden kuvaamiseksi ja lineaaristen yhtälöiden piirtäminen kahdessa muuttujassa, lineaariset epäyhtälöt, yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat sekä yhtälöjärjestelmät 2-3 kysymystä
Factoring Faktorointimenetelmät, joita sovellettiin kvadratiikkaan, kuutioihin ja polynomeihin 1-2 kysymystä
Kvadratiikka Neliöyhtälöiden luominen yhteen tai kahteen muuttujaan, toisen asteen yhtälöiden ratkaiseminen (factoringin tai neliöyhtälön avulla), neliöyhtälöiden ja eriarvoisuuksien yksinkertaistaminen ja toisen asteen yhtälön sisältävän järjestelmän ratkaiseminen 2-3 kysymystä
Toiminnot Funktioiden luominen funktioiden merkintöjen avulla, lineaaristen ja toissijaisten funktioiden, graafisten funktioiden arviointi ja funktioiden tulkinta kontekstissa 2-4 kysymystä
Radikaalit ja rationaaliset yhtälöt Radikaalien ja rationaalisten yhtälöiden ja funktioiden luominen yhdeksi muuttujaksi, radikaalien ja rationaalisten toimintojen toimialueen ja alueen määrittäminen, radikaalien ja rationaalisten funktioiden piirtäminen sekä radikaalien ja rationaalisten lausekkeiden ja yhtälöiden yksinkertaistaminen 1-3 kysymystä
Polynomiyhtälöt Polynomiyhtälöiden luominen yhteen ja kahteen muuttujaan, polynomiyhtälöiden ratkaiseminen ja polynomifunktioiden piirtäminen 1-3 kysymystä

ACCUPLACER-verkkosivusto tarjoaa lisätietoja siitä, kuinka eri sisältöalueisiin liittyvät kysymykset vaikuttavat AAF-kokeen kokonaispisteisiin Skills Insight -lausunnot .

ACCUPLACER-matematiikan tutkimusresurssit

Saadaksesi käytännön sinun täytyy ratkaista matematiikkayhtälöt, jotka sisältyvät kolmeen ACCUPLACER-matematiikkakokeeseen, tutustu kolmeen jäljempänä olevaan ACCUPLACER-matematiikan opasoppaaseen.

ACCUPLACER Advanced Algebra & Functions (AAF) -matematiikkatoiminnot

Jos live-esittelyt auttavat sinua ymmärtämään monimutkaisia ​​matemaattisia ongelmia, tämä 20 minuutin YouTube-opetusohjelma on syytä tarkistaa. Luoja kehittää vaiheittaiset opetusohjelmansa matemaattisista ongelmista ACCUPLACER AAF -testin eri sisältöalueilta. Tämä resurssi on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka eivät ole käyneet matematiikkakurssilla jonkin aikaa! Joten jos sinulla ei ole ollut matematiikkatunteja muutaman vuoden ajan, tämä on sinulle hyvä opintoresurssi.

Harjoittele ACCUPLACER-testejä

Kätevästi ACCUPLACER Practice Tests -sivusto on nimensä mukainen: yhden luukun kautta ACCUPLACER-harjoitustestejä. Jos haluat opiskella useita ACCUPLACER-matemaattisia testejä varten, tämä resurssi tarjoaa harjoittelumateriaalia kaikille kolmelle yhdessä keskitetyssä paikassa. Ja lisäbonuksena: harjoitustestit ovat ilmaisia!

mahdollisuudet päästä georgia -tekniikkaan

Bob Millerin matematiikkavalmennus ACCUPLACER-testiin

Bob Millerin testivalmistelukirja kattaa kaikki ACCUPLACER-matematiikkakokeissa testatut taidot. Se sisältää myös vaiheittaiset esimerkit ja matemaattiset harjoitukset sekä yksityiskohtaiset ratkaisuoppaat käytännön ongelmiin . Millerin ACCUPLACER Math -opinto-oppaaseen sisältyy myös kaksitoista harjoituskoketta! Jos etsit täydellistä resurssia kaikille ACCUPLACER-matematiikkakokeille, tämä opas on sinulle.

body-notebook-stack

4 Lisää ACCUPLACER-tutkimusresursseja

Tähän mennessä olemme antaneet sinulle resursseja jokaiselle ACCUPLACER-testille. Mutta jos joudut suorittamaan useita ACCUPLACER-testejä eri aihealueilla, voi olla hyödyllistä saada pääsy pari ACCUPLACER -oppaaseen, jotka kattavat kaikki viisi ACCUPLACER-testiä.

Siksi olemme koonneet luettelon parhaista kattavista ACCUPLACER -oppaista. Nämä resurssit auttavat sinua valmistautumaan kaikkiin kokeisiin! Jos etsit all-in-one-tutkimusresurssia, muista tutustua alla lueteltuihin oppaisiin.

ACCUPLACER -opinto-opas 2019-2020 kirjoittanut Test Prep Books

 • Mistä ostaa: Amazon
 • Hinta: Noin 25 dollaria

Jos haluat noutaa todellisen, painetun opinto-oppaan, jonka avulla voit tutkia eri ACCUPLACER-testien sisältöä ja oppia testausstrategioista, Test Prep Books ACCUPLACER -opinto-opas 2019-2020 on hieno resurssi. Tämä opas sisältää jaksot viidestä pää ACCUPLACER-testistä, täydellisen selvityksen siitä, mikä ACCUPLACER on, osio testausstrategioista, käytännön kysymyksistä ja yksityiskohtaiset vastausten selitykset.

Koska tämä opas on niin perusteellinen, se on loistava resurssi kaikille, jotka suorittavat ACCUPLACER-testin. Tarvitsetpa paljon apua tai vain vähän viritystä, tässä oppaassa on paljon tietoa sinulle.

Union Test Prep ACCUPLACER -kortit

Ihmiset, jotka haluavat opiskella verkossa ja tien päällä, voivat hyötyä kirjautumisesta Union Test Prep ACCUPLACER -kortit . Nämä digitaaliset muistikortit voivat auttaa sinua saamaan ACCUPLACER-testeihin tarvitsemasi opiskeluajan jos sinulla ei ole paljon aikaa istua ison opinto-oppaan kanssa. Sen avulla voit helposti sovittaa opiskeluajan kiireisen aikataulun ympärille, koska voit vain piilottaa puhelimen tai tabletin ja tarkistaa sen aina, kun sinulla on aikaa.

Rakastamme myös tätä resurssia, koska se on ilmainen ja se kattaa kaikki viisi ACCUPLACER-tenttiä. ESL-tenttejä ja essee-testiä varten on jopa muistikorttisarjoja!

Harjoittele ACCUPLACER-testejä

ACCUPLACER-harjoituskokeet verkkosivusto on yhden luukun harjoituskoe ACCUPLACER-luku-, kirjoitus- ja matematiikkakokeille. Sivusto tarjoaa ilmaisia ​​matematiikan harjoituksia ja englanninkielisiä harjoituksia sekä ilmaisia ​​ACCUPLACER-lukuharjoitustestejä, kirjoitusharjoitustestejä ja harjoitustestejä kolmelle matematiikkakokeelle.

Yksi tärkeä asia, joka on syytä huomata tästä tutkimusresurssista: Sen lisäksi, että tällä verkkosivustolla on käytäntömateriaalia ACCUPLACER-testien nykyisille versioille, se tarjoaa myös harjoitusmateriaalia vanhoille ACCUPLACER-testeille (merkitty heidän verkkosivuillaan nimellä Classic ACCUPLACER). Vaikka Classic-testit sopivat erinomaisesti ylimääräisten harjoitteluongelmien ratkaisemiseen, muista, että ne eivät ole ajan tasalla oleva resurssi! Suosittelemme, että aloitat opiskelun nykyisillä ACCUPLACER-testeillä, ja käytä sitten klassisia testejä, jos haluat vähän ylimääräistä käytäntöä.

Bob Millerin matematiikkavalmennus ACCUPLACER-testiin

 • Mistä ostaa: Amazon
 • Hinta: Noin 10,00 dollaria

Selvä. Joten tämä opinto-opas on kattava resurssi kaikille ACCUPLACERille matematiikka testit. Jos haluat tehostaa lukemista tai kirjoittamista, sinun on etsittävä muualta.

Mutta matematiikka on usein yksi hankalimmista aiheista testaajille, minkä vuoksi halusimme sisällyttää tämän opinto-oppaan myös kattavaan luetteloon. Kirjoittaja on opettanut matematiikkaa 30 vuoden ajan, ja hänellä on paljon kokemusta auttaa opiskelijoita valmistautumaan ACCUPLACER-matematiikkakokeisiin. Hänen kirjansa kattaa kaikki matematiikkakokeissa testatut taidot, sisältää vaiheittaiset esimerkit ja matemaattiset harjoitukset sekä yksityiskohtaiset selitykset ratkaisuista. Tämä kirja antaa sinulle kaikki opettajan vetämän opintokokouksen edut tarvitsematta sijoittaa ylimääräisiä luokkia kiireiseen aikatauluusi!

body-red-number-four

Kuinka opiskella ACCUPLACER: lle: 4 opintovinkkiä

Nyt kun olet perehtynyt suosituksiimme ACCUPLACER-opasoppaista, tutustu alla oleviin neljään vinkkiin ACCUPLACER-opiskeluun!

# 1: Käytä ACCUPLACER Skills Insight Statements -sivustoa

Paras paikka aloittaa ACCUPLACER-opinto-oppaan suhteen on ACCUPLACER Skills Insight -lausunnot . Nämä lausunnot, jotka CollegeBoard on luonut ja asettanut saataville verkossa, kuvaavat taitoja ja tietoja, joita testataan kokeiden aikana. Toisin sanoen, Skills Insights -lausunnot kertovat sinulle kaikki aiheet, jotka sinun on tiedettävä, jotta voit suorittaa ACCUPLACER-kokeen.

Kokemusten sisällön tietäminen auttaa sinua etsimään harjoitustarvikkeita, vaikka niitä ei olisikaan tarkoitettu ACCUPLACER-kokeisiin erityisesti- jotka auttavat sinua työskentelemään tiedon kanssa, josta olet vastuussa testeissä.

# 2: Käytä ACCUPLACERin toimittamia harjoitusmateriaaleja

ACCUPLACER-verkkosivustolla on myös a käytettävissä olevien kokeiden ja kysymysjoukkojen määrä . Nämä harjoitusmateriaalit näyttävät siltä, ​​mitä näet todellisissa testeissä, joten voit olla mukava navigoida tenttien asettelussa ja muodossa. Näin saat hyvän tunnelman ACCUPLACER-tentistä kauan ennen kuin istut varsinaiselle testille.

# 3: Ota käytännön ACCUPLACER-testit

Vietetään jonkin aikaa käytännön harjoittelu ACCUPLACER-testit ovat tärkeä osa valmisteluprosessia . Harjoittelutestien avulla voit määrittää, mitkä alueet sinun on opiskeltava vaikeimmin, voit seurata edistymistäsi ja saada sinut valmistautumaan todelliseen ACCUPLACER-kokeen tulopäivänä.

Onneksi on olemassa lukuisia käytännön ACCUPLACER-testejä, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi verkossa. Työskentely näiden harjoitustestien kanssa ja tulosten seuraaminen niillä on hyvä tapa tunnistaa taidot ja tiedot, joihin tarvitset vähän ylimääräistä opiskeluaikaa ennen todellisia tenttejä!

# 4: Opiskele säännöllisesti

Jos ACCUPLACER-tentissä on aiheita, joista et ole täysin tyytyväinen, sinun on suoritettava joitain opintoja. Mutta yrittäminen tunkeutua muutama tunti ennen testiä ei tule olemaan kovin hyödyllistä! Ei vain, että täyttö ei ole kovin tehokasta, se ei todennäköisesti ole tarpeeksi aikaa, jotta saat materiaalin kahvan.

Siksi suosittelemme, että laitat opintosuunnitelman pitämään itsesi raiteilla. Aloita opiskelu neljästä kuuteen viikkoon ennen tenttipäivää ja varmista, että sovit opintojaksolle vähintään kerran viikossa. Näin sinulla on mahdollisuus kerätä tietopohjaa ennen ACCUPLACER-tenttiin osallistumista.

voitko istua netissä

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pronomentti SAT -kirjoittamisesta: vinkkejä ja käytännön kysymyksiä

Hämmentynyt pronominista ja milloin käyttää kuka vs. kuka SAT Writingissä? Lue vinkit ja strategiat tätä sääntöä varten ja harjoittele esimerkkikysymyksiemme avulla.

Yhdysvaltojen yhdeksän parasta elokuvakoulua

Haluatko näyttelijäksi tai ohjaajaksi? Katso luettelo suosituimmista elokuvakouluistamme, josta löydät tietoa hyvästä ohjelmasta ja vinkkejä oikean koulun löytämiseen.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

Kaikki tarvitsemasi SAT -idiomit: Täydellinen luettelo

Mitkä ovat yleiset SAT -idiomit, jotka sinun on tiedettävä? Löydät täydellisen luettelomme ja harjoittelet SAT -kirjoituskysymyksillämme.

Oklahoman kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Troy-lukio 2016-17 rankingit | (Fullerton,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Troy High Schoolista Fullertonissa, Kaliforniassa.

Paras yliopiston hyväksymislaskin: Opi pääsymahdollisuutesi

Toivottavasti selvittää mahdollisuutesi päästä yliopistoon? Kokeile korkeakoulujen hyväksymislaskuria! Lisäksi saat neuvoja mahdollisuuksien parantamiseksi unelmakoulussasi.

Viivat ja kulmat ACT -matematiikassa: Katsaus ja käytäntö

Tiedätkö, miten yhdensuuntaiset ja kohtisuorat viivat toimivat? Entä vastakkaiset ja täydentävät kulmat? Opi tärkeimpiä strategioita näiden yleisten ACT -matematiikkaongelmien ratkaisemiseksi täältä.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Cal Poly Pomona ACT -pisteet ja GPA

1530 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Emerson SAT -tulokset ja GPA

Mikä on SAT-näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen?

Oletko hämmentynyt todisteisiin perustuvan lukemisen ja kirjoittamisen yhdistelmästä SAT: lla? Selitämme, mitä kaikkea se kattaa ja miten pisteesi lasketaan.

Onko AP -biologia vaikeaa? Asiantunteva keskustelu

Onko AP -biologia vaikeaa? Tässä oppaassa tarkastellaan viittä keskeistä tekijää, mukaan lukien kokeen läpäisyaste ja opiskelijoiden mielipiteet, nähdäksesi kuinka haastava AP Bio todella on.

Paras AP-biologian opinto-opas

Otatko AP-biologiaa? Tutustu tähän kurssin ja testin lopulliseen oppaaseen, joka auttaa sinua opiskelemaan koko vuoden ajan ja valmistautumaan tenttiin toukokuussa.

RIT ACT -pisteet ja GPA

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mikä on Valedictorian? Määritetään lukion suurin kunnia

Mikä on lukion valedictorian? Kuinka heidät valitaan? Kuinka voit saavuttaa tämän kunnian? Vastaamme näihin kysymyksiin ja muuhun.

800 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

910 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Calexicon lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Calexico High Schoolista Calexicossa, Kaliforniassa.