Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

feature-accuplacer-logoJos aiot suorittaa ACCUPLACER-kokeen, haluat ehdottomasti suorittaa harjoittelutestejä ennen suurta päivää!

Harjoitustestit ovat tärkeä osa testin valmisteluprosessia. Ne voivat auttaa sinua arvioimaan edistymistäsi, luomaan kohdennettuja opintosuunnitelmia ja tutustuttamaan sinut ACCUPLACER-testiin.

Tämä artikkeli kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ACCUPLACER-harjoitustestistä : mistä löytää ne, kuinka paljon ne maksavat, miten ne toimivat sinun erityistarpeidesi mukaan ja paljon muuta.Paljon on katettavaa, joten aloitetaan!

body_woman_question_marks_thinking

Mikä on ACCUPLACER-testi?

ACCUPLACER on sijoittumistesti eli se on suunniteltu arvioimaan taitojasi useilla avainalueilla, jotta sinut voidaan sijoittaa kursseille kykyjesi mukaan .

Korkeakoulut käyttävät sitä nimenomaan selvittääkseen, ovatko opiskelijat valmiita ilmoittautumaan ansioita ansaitseville kursseille vai eivät. Monilla korkeakouluilla on kunnostusohjelmia, jotka on suunniteltu auttamaan opiskelijoita parantamaan ydinosaamistaan ​​ilman luottojen laskemista (tai huomioon ottamista GPA: si).

Toisin sanoen, ACCUPLACER-testi on suunniteltu auttamaan korkeakouluja päättämään, tarvitsevatko opiskelijat korjaavia kursseja vai eivät.

ACCUPLACER-testi sisältää arvioinnin kolmella alueella: lukeminen, kirjoittaminen ja matematiikka. Matematiikkaosa on jaettu kolmeen osatestiin: Aritmeettinen; Kvantitatiivinen päättely, algebra ja tilastot (QAS); ja Advanced Algebra and Functions (AAF).

ACCUPLACER-testissä on myös essee, nimeltään WritePlacer Essay.

ACCUPLACER-testistä on paljon tietoa, joten muista tutustua täydelliseen ACCUPLACER-yleiskatsaukseen.

Niin, onko sinun tehtävä ACCUPLACER-testi?

on 970 hyvä sat pisteet

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoittelutestejä vai ei, riippuu suurelta osin siitä, vaatiiko yliopistosi sitä. Jos oppilaitoksesi käyttää ACCUPLACER-ohjelmaa sijoitussi määrittämiseen kurssityössä, sinun on otettava se riippumatta siitä. Jos et ole varma, onko sinun suoritettava ACCUPLACER-tentti, tarkista yliopistostasi tai yliopistostasi!

keho-tutkimus-opiskelu-kannettava tietokone

Pitääkö minun opiskella ACCUPLACER-testiä varten?

Koskaan ei ole huono idea opiskella testiä varten. Mutta sen määrittäminen, kuinka paljon sinun tulisi opiskella ACCUPLACERille, riippuu kahdesta tekijästä: lukiosi suorituskyvystä ja testikykystäsi.

Mieti ensin, kuinka hyvin suoritit lukiokursseillasi. Teitkö As ja Bs englannin ja matematiikan kursseilla? Vai alkoitko taistella, kun materiaali alkoi vaikeutua? Kävitkö AP- tai IB-luokkia ja pärjäsitkö niissä hyvin?

Ajattele sitten, kuinka voit standardoiduissa testeissä. Oletko sellainen opiskelija, joka pystyy siivittämään sen ja saamaan A: n? Vai onko sinulla pieni testi-ahdistus, joka tekee asioista vaikeita?

Jos kamppailet jossakin ACCUPLACER-testin ydinaiheessa - lukemisessa, kirjoittamisessa ja matematiikassa - tai jos et ole hyvä kokeen tekijä, sinun on ehdottomasti varattava aikaa tenttiin opiskeluun.

Mutta kuinka paljon aikaa sinun pitäisi opiskella? No, se riippuu kuinka paljon kamppailet mainitsemillamme alueilla. Siksi suosittelemme, että kaikki suorittavat vähintään yhden ACCUPLACER-harjoitustestin. Näin voit mitata valmiusastettasi ja täydentää taitojasi ennen sinua itse asiassa suorittaa tentti. Se on myös hyvä tapa tuntea testin muoto. Tietäen mitä ACCUPLACER-tentiltä voi odottaa, se voi auttaa rauhoittamaan joitain testipäivän jittereitäsi!

Sen sanottuaan, pidä mielessä, että ACCUPLACER-koe on harjoittelutesti, joten et voi epäonnistua. Sen tavoitteena on varmistaa, että sinut sijoitetaan kursseille, jotka auttavat sinua menestymään pitkällä aikavälillä.

Tätä tarkoitamme: yliopistot eivät halua sinun ilmoittautuvan luokkiin, joihin et ole valmis osallistumaan. Paitsi että on stressaavaa sinulle, se voi myös vahingoittaa GPA: ta ... mikä voi vaikuttaa apurahoihisi ja taloudelliseen apuun. ACCUPLACER on tapa koululle varmistaa, että uudet opiskelijat ilmoittautuvat oikealle kurssitasolle, mikä voi varmistaa opiskelijoiden pitkän aikavälin menestyksen yliopistossa.

body-viiden tähden paras numero yksi

Parhaat ACCUPLACER-käytännön testit

Nyt kun tiedät enemmän tentistä, puhutaan enemmän ACCUPLACER-harjoitustestistä. Olemme koonneet luettelon parhaista ACCUPLACER-käytäntötesteistä, jotta löydät tarvitsemasi resurssit nopeasti ja helposti.

Olemme myös jakaneet harjoitustestit luokkiin auttamaan sinua löytämään tarvitsemasi. Alla on neljä luokkaa: paras kokonaisresurssi, lukuharjoitustestit, kirjoitusharjoitustestit ja matematiikkatestit.

Näin voit keskittyä materiaaliin, joka on sinulle vaikeinta!

Paras kokonaisresurssi

Jos olet valmis aloittamaan ACCUPLACER-tentin opiskelun käytännön kokeiden avulla, olet tullut oikeaan paikkaan. Tämä on valinta parhaimmalle ACCUPLACER-käytännön testiresurssille.

Paras ACCUPLACER-käytännön testilähde: Kollegion hallitus

Ensimmäisen pysähdyksen harjoitustesteissä tulisi olla Yliopiston hallitus Harjoittele ACCUPLACERille sivu . Täältä löydät useita virallisia materiaaleja, jotka auttavat sinua valmistautumaan ACCUPLACER-testeihin.

Suosittelemme aloittamista tästä muutamista syistä. Ensinnäkin ACCUPLACER-tenttiä hallinnoi kollegion hallitus, joten heidän resurssinsa ovat ajan tasalla ja tarkkoja. Toiseksi kollegion hallitus tarjoaa laajan valikoiman opintovälineitä, jotka auttavat sinua valmistautumaan testiin.

Hyödyllisin tällä sivulla oleva työkalu on ACCUPLACER-opintosovellus. Tämä ACCUPLACER-opintosovellus tarjoaa harjoitustestejä kaikissa luokissa, jonka voit ottaa niin monta kertaa kuin haluat. Harjoitustestit on muotoiltu tarkalleen kuten ACCUPLACER-sijoittelutestit, ja tarjoavat välitöntä palautetta vastauksistasi selittäen, miksi vastaukset ovat oikeita tai virheellisiä.

Tällä tavoin voit opiskella missä tahansa ja saada palautetta reaaliajassa!

Toiseksi College Boardin ACCUPLACER-verkkosivustolla on joukko näytekysymyspaketteja jokaista testiä varten , perustelut oikeille vastauksille lopussa. Voit ladata nämä PDF-tiedostoina ja tulostaa ne, sitten työskennellä niiden kanssa omaan tahtiisi. Jälleen nämä ovat viralliset kysymykset College Boardilta itseltään , joten ne ovat erittäin hyödyllinen ja edustava työkalu todellisen tutkimiseksi!

Kolmas ACCUPLACER-oppimistyökalu, jonka löydät kollegion hallituksesta verkkosivusto on valikoima esseekehotteita, yhdessä esseesimerkkien, niiden pisteiden ja perustelut sille, miksi esseet saivat saamansa pisteet . Voit harjoitella esseiden kirjoittamista mallikehotteiden avulla ja verrata sitten esseitä pakettiin pisteytettyihin. Tällä tavoin voit nähdä, kuinka kirjoituksesi kasaantuu.

vartalo-tyttö-lasit-lukukirja

ACCUPLACER-lukutentti testaa kykyäsi lukea, ymmärtää ja analysoida tekstiä.

ACCUPLACER-lukuharjoitustestit

ACCUPLACER-lukutestin läpäisemiseksi, sinun on pystyttävä lukemaan lyhyitä kohtia (usein vain muutama kappale) ja ymmärrettävä, mitä sanat ja lauseet tarkoittavat osan yhteydessä. Tekstit sisältävät kirjallisuutta, tietokirjallisuutta, historiaa ja erilaisia ​​kokemuksia urasta tai tieteestä, ja ne vaihtelevat helposti suhteellisen vaikeista.

Mukaan College Boardin verkkosivusto , joitain alueita, joihin sinua arvioidaan, ovat:

 • Luetun ymmärtäminen, mukaan lukien tärkeiden ideoiden ja teemojen valitseminen
 • Sanavalinnan ja näkökulmien analysointi
 • Analysoidaan ja kritisoidaan logiikkaa ja argumentteja
 • Tekstien syntetisointi (ts. Useamman kuin yhden tekstin vertaaminen ja ymmärtäminen, miten ne toimivat yhdessä)
 • Sanasto

Olemme koonneet luettelon parhaista käytettävissä olevista ACCUPLACER-lukuharjoitustestistä, jotka auttavat sinua parantamaan näitä tärkeitä taitoja.

ACCUPLACER Reading Comprehreen -testi

 • Kustannus: VAPAA
 • Paras: Opiskelijat, jotka haluavat suorittaa vielä yhden harjoitustestin ennen varsinaista tenttiä

Tämä ACCUPLACER-lukuharjoitustesti ei ole mikään hieno, mutta se tarjoaa nopean napsautussuhteen ACCUPLACER-lukutestin suorittamiseen. Vaikka itse kysymykset eivät välttämättä ole tarkalleen kuten College Boardin tarjoamat, ne ovat tarpeeksi samanlaisia ​​ollakseen hyödyllisiä - ja hinta on ehdottomasti oikea! Suosittelemme tämän käyttöä, kun olet jo suorittanut kollegion hallituksesta saatavat harjoitustestit.

Mometrix ACCUPLACER -lukuharjoitustesti

 • Kustannus: VAPAA
 • Paras: Opiskelijat, joilla on vähän aikaa

Mometrixin ACCUPLACER-lukuharjoitustesti on lyhyt - se antaa sinulle vain 15 kysymystä. Mutta se on ilmainen, ja se tekee antaa sinulle käsityksen kysymystyypeistä, jotka näet kokeen lukemisosassa. Jos sinulla ei ole paljon aikaa opiskella ACCUPLACERille, mutta haluat ainakin saada käsityksen siitä, millainen tentti tulee olemaan, tämä on hyvä resurssi sinulle.

Ace Accuplacerin lukemisen sijoittumistesti

 • Kustannus: Tilauspohjainen (ilmainen 30 päivän ajan)
 • Paras: Opiskelijat, jotka kamppailevat ymmärtämisen kanssa

Kun olet luonut tilin, voit aloittaa ilmaisen kokeilun ja käyttää Study.comin ACCUPLACER-lukuharjoitustestejä. Kun luot tilin, näet harjoitustestin, joka on yhdistetty opintoresurssi ja tentti. Study.com tarjoaa jokaiselle kysymykselle oikeiden vastausten perustelut sekä katsomasi videot ja opetusohjelmat, jotka voivat auttaa sinua oppimaan paremmin lukemaan ja vastaamaan testikysymyksiin. Joten jos etsit ylimääräistä ohjattua apua ACCUPLACERin lukuosiosta, tämä on loistava valinta!

body_pen_paper_writing_cursive

ACCUPLACER Writing -testi testaa kykyäsi muokata tekstiä. Tämä tarkoittaa, että sinun on parannettava kielioppitaitojasi!

ACCUPLACER-kirjoitustestit

ACCUPLACER-kirjoitustestin läpäisemiseksi sinun on voitava muokata tai muokata useita kohtia 'ajatusten tehokkaaseen ilmaisemiseen ja englanninkielisen vakiomuotoisen lauseen rakenteen, käytön ja välimerkkien käytäntöjen noudattamiseen.'

Tämä on hieno tapa sanoa, että arvioit ja muokkaat sen sijaan, että kirjoitat omaa sisältöäsi. (ACCUPLACER-tentissä on myös essee-osa, joka eroaa Kirjoitus-osasta.)

Kollegion hallituksen verkkosivujen mukaan keskeiset alueet, joille he testaavat ovat:

 • Pystyy arvioimaan tekstin argumentti, organisaatio ja kielen käyttö
 • Englannin kieliopin ymmärtäminen, mukaan lukien sanasto, rakenne ja välimerkit

Vaikka tämä saattaa tuntua haastavalta, alla olevat ACCUPLACER-kirjoitustestit voivat auttaa sinua käsittelemään näitä käsitteitä hetkessä.

Mometrix ACCUPLACER -kirjoitustesti

 • Kustannus: VAPAA
 • Paras: Opiskelijat, jotka haluavat nopean yleiskuvan kirjoitusosiosta

Kuten yllä linkitetyssä ACCUPLACER-lukutestissä, tämä on lyhyt harjoitustesti. Se antaa sinulle 15 esimerkkikysymystä, jotka tarjoavat yleiskatsauksen erilaisista kysymystyypeistä, jotka löydät ACCUPLACER-tentin kirjoittamisosasta. Pidän tästä resurssista todella siitä, että se selittää jokaisen kysymyksen oikean vastauksen perustelut. Mutta koska se on niin lyhyt, suosittelemme sitä testin johdantona tai täydennyksenä aiemmin lueteltuihin virallisiin harjoitustesteihin.

ACCUPLACER English Study Guide 2019 & 2020: ACCUPLACER Reading Comprehence, Lause Skills and Writing Test Prep & 2 Practice Testit

 • Kustannus: Noin 15 dollaria
 • Paras: Opiskelijat, jotka kamppailevat kirjoittamisen, muokkaamisen ja tarkistamisen kanssa

Tässä 95-sivuisessa kirjassa on opinto-oppaita, ACCUPLACER Writing -testi ja käytännön kysymyksiä. Se on pohjimmiltaan minikurssi ACCUPLACERin kirjoitus- ja lukuosista yhdessä kätevässä paikassa. Se on kalliimpaa kuin jotkut luettelomme ilmaisista harjoituksista, mutta saat varmasti rahasi arvoisen! Jos tarvitset kattavampaa apua - tai jos haluat mieluummin opiskella kirjasta kuin verkosta -, tämä olisi erinomainen resurssi sinulle.

Davenport University ACCUPLACER -valmisteluopas Harjoitustestit

 • Kustannus: VAPAA
 • Paras : Opiskelijat, jotka haluavat suorittaa useita harjoituskokeita

Davenport University tarjoaa kolme ilmaista ACCUPLACER-kirjoitusharjoitustestiä englannin laitoksen verkkosivustolla. Nämä kolme testiä ovat melko lyhyitä - ne ovat noin 15 - 20 kysymystä kussakin - mutta ne edustavat itse ACCUPLACERista löytämiäsi kysymyksiä. Jos käytät harjoitustestejä ... harjoitella testipäivätaitosi, saatat löytää näistä kokeista hyödyllisiä.

math-1500720_1920

ACCUPLACER-matemaattisia testejä on itse asiassa kolme: Aritmeettinen; Kvantitatiivinen päättely, algebra ja tilastot (QAS); ja kehittynyt algebra ja toiminnot (AAF)

ACCUPLACER-matematiikan harjoitukset

Kaikki kolme ACCUPLACER-matemaattista testiä ovat monivalintakokeet, ja niillä mitataan kykysi laskea yhtälöitä, sujuvuus matemaattisten taitojen kanssa ja kykysi soveltaa matemaattisia käsitteitä tosielämän tilanteissa.

Muista, että jokainen matematiikatesti keskittyy erilaisiin taitoihin. Tämä taulukko näyttää, mitä matemaattisia taitoja testataan jokaisella ACCUPLACER-matemaattisen aineen tentillä:

Aineen tentti Testatut taidot
Aritmeettinen
 • Kokonaislukutoiminnot
 • Murtolukuoperaatiot
 • Desimaalitoiminnot
 • Prosenttiosuus
 • Numerovertailut ja vastaavat
Kvantitatiivinen päättely, algebra ja tilastot (QAS)
 • Rationaaliset numerot
 • Suhde ja suhteelliset suhteet
 • Eksponentit
 • Algebralliset lausekkeet
 • Lineaariset yhtälöt
 • Lineaariset sovellukset ja kaaviot
 • Todennäköisyysjoukot
 • Kuvailevia tilastoja
 • Geometrian käsitteet
Edistynyt algebra ja toiminnot (AAF)
 • Lineaariset yhtälöt
 • Lineaariset sovellukset ja kaaviot
 • Factoring
 • Kvadratiikka
 • Toiminnot
 • Radikaalit ja rationaaliset yhtälöt
 • Polynomiyhtälöt
 • Eksponentiaaliset ja logaritmiset yhtälöt
 • Trigonometria

Jos matematiikka ei ole sinun vahvuutesi ja olet kiinnostunut sijoittumisesta, sinun kannattaa todennäköisesti opiskella ACCUPLACER-matematiikkakokeita varten. Siksi olemme löytäneet joitain parhaita saatavilla olevia ACCUPLACER-matematiikan testejä!

ACCUPLACER Opinto-opas 2020-2021: ACCUPLACER englannin ja matematiikan tentti- ja harjoitustestikysymykset

 • Kustannus: Noin 15 dollaria
 • Paras : Opiskelijat, jotka tarvitsevat kattavan katsauksen

Tämä 176-sivuinen kirja tarjoaa opasoppaita, materiaaliarvosteluja, harjoituskysymyksiä ja harjoitustestejä kaikista kolmesta ACCUPLACER-matematiikan ala-testistä. Tämä on erittäin perusteellinen katsaus ACCUPLACERiin, päivitettynä tulevaa lukuvuotta varten - ja mikä parasta, siinä on myös luku- ja kirjoitusosioita! Jos etsit kattavaa katsausta ACCUPLACER-matemaattikokeesta, tämä on paras veto.

Barton College ACCUPLACER -matematiikan testi

 • Kustannus: VAPAA
 • Paras: Opiskelijat, jotka haluavat käyttää tietämystään

Barton College tarjoaa ilmaisen harjoittelun koulun harjoittelusivulla. Tässä 80 kysymyksen ACCUPLACER matematiikkatestissä on monivalintakysymyksiä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin varsinaisessa testissä, sekä vastausavain. Oikeille vastauksille ei ole perusteluja, mutta resurssina kysyä itseäsi muista lähteistä opiskellusta materiaalista tämä on erinomainen käytännön testi!

MathHelp ACCUPLACER -matematiikkatesti

 • Kustannus: VAPAA
 • Paras: Opiskelijat, jotka tarvitsevat sisällön yleiskatsauksen

Tämä online-käytännön testi on enemmän käytännön testi- ja opiskeluresursseja yhdistettynä yhdeksi. Siinä on huikeat 174 oppituntia, joissa kaikissa on videoita, jotka opastavat sinut taitojen läpi, jotka sinun on tiedettävä vastausten löytämiseksi. Jokaiselle taitojoukolle on ACCUPLACER-näytekysymyksiä, jotka voit ratkaista. Nämä matkivat ACCUPLACER-kokeen muotoa antamaan sinulle käytännön kokemusta ja auttavat sinua valloittamaan kovia matemaattisia käsitteitä.

TestGuide ACCUPLACER -matematiikan harjoitukset

 • Kustannus: VAPAA
 • Paras: Opiskelijat, jotka haluavat vain nopean yleiskatsauksen yhdestä aihealueesta

TestGuide tarjoaa ilmaisia ​​ACCUPLACER-matematiikan testejä kolmella aihealueella: aritmeettinen, algebra- ja college-matematiikka. Jokaisessa testissä on noin 10 kysymystä, joten ne ovat melko lyhyitä. Mutta ne antavat sinulle kunnollisen käsityksen ACCUPLACER-laitteessa käsitellystä materiaalista, ja ne ovat hyvä resurssi, jos haluat saada yleiskuvan materiaalista ja / tai testata matemaattisia taitojasi. Ja koska jokaisella oppiaineella on oma testi, voit säästää arvokasta opiskeluaikaa nollaamalla tarvitsemasi materiaalin.

ominaisuusvinkit

4 vinkkiä ACCUPLACER-harjoitustestien käyttämiseen

Joten nyt, kun olemme tarkastelleet useita ACCUPLACER-harjoitustestejä kussakin luokassa, Tässä on neljä vinkkiä, joiden avulla saat kaiken irti niistä.

Vinkki 1: priorisoi

Ehkä olet matematiikan viha ja suuri lukija, mutta kirjoittaminen ei tule sinulle itsestään. Siinä on häpeää, etkä todellakaan ole yksin!

Jos näin on, Käytä harjoitustestiä diagnosoidaksesi aiheet, jotka aiheuttavat sinulle eniten ongelmia. Oletko hyvä sanastossa, mutta kamppailet kieliopin kanssa? Tai ehkä olet vihainen poimien pääideat, mutta et ole varma mitä näkökulma On. Mikä se onkin, keskity alueisiin, joilla tarvitset eniten apua, jotta et tuhlaa aikaa opiskelemalla alueita, joille olet jo mukava.

Vinkki 2: Älä kiirehdi

ACCUPLACER-testit eivät ole ajastettuja! Tämä tarkoittaa, että sinulla on niin kauan kuin sinun on suoritettava todelliset testit. Näitä ACCUPLACER-harjoitustestejä ei tarvitse yrittää nopeuttaa. Ota aikaa ja yritä oppia, miksi vastaukset ovat mitä ne ovat. Jos opit materiaalin niin, että se on sinulle järkevää, pärjäät hienosti testipäivänä.

Vinkki 3: Älä huijaa

Voi olla houkuttelevaa yrittää nopeuttaa opiskeluprosessia selaamalla vastausnäppäintä heti, kun olet vastannut kysymykseen (tai tarkista oikein vastaus ennen kuin yrität edes ongelmaa). Vaikka tämä saattaa saada opiskelujaksosi sujumaan nopeammin, se ei auta sinua säilyttämään opiskelemiasi tietoja. Tee parhaasi vastaamaan kysymyksiin yksin ja sitten katso vastausnäppäintä. Se on paras tapa oppia.

Vinkki 4: Huuhtele ja toista

Yhden harjoitustestin suorittaminen kerran ei paranna testipisteitäsi ihmeellisesti tai dramaattisesti. Kuitenkin tekemällä useita testejä ja tarkistamalla, miksi vastaukset ovat mitä ne ovat, toistamalla, kunnes saat vähitellen parempia ja parempia siinä todennäköisesti.

Paras tapa tässä on sitkeys. Vaikka ensimmäinen tai kaksi testiä ei ehkä ole erityisen hauskaa, saat vähitellen parempaa ja parempaa oppimalla materiaalia, ja tämä maraton-lähestymistapa on, kuinka voit saada kaiken irti näistä ACCUPLACER-harjoitustestistä. Se auttaa sinua myös lyödä todellisen ACCUPLACER-kokeen puistosta.

body_next

Seuraavat vaiheet

ACCUPLACER-testissä on myös essee-osa. Jos korkeakoulu vaatii sinua suorittamaan kyseisen osan tentistä, sinun on tehostettava kirjoittamiasi kyljyksiä. Aloita katsomalla tämä opas argumentatiivisten esseiden kirjoittamiseen ja tarkista sitten nämä artikkelit SAT-esseestä ja ACT-essee . Vaikka ACCUPLACER-essee-osa ei ole tarkalleen Samalla tavalla SAT- ja ACT-resurssimme opettavat sinulle avaintaitoja, joita tarvitset menestykseen.

Jos kamppailet matematiikan kanssa, PrepScholarilla on paljon resursseja, joiden avulla voit oppia jopa hankalimman materiaalin. Esimerkiksi tämä asiantuntijaopas auttaa sinua oppimaan algebran, joka sinun on tiedettävä useimmille standardoiduille testeille , ja tämä antaa kattavan yleiskuvan toiminnoista . Olla varma tutustu blogiimme saadaksesi vielä enemmän tietoa!

ACCUPLACER-kokeen luku- ja kirjoitusosat pyytävät sinua lukemaan kohtia ja analysoimaan niitä . Nämä ovat samanlaisia ​​taitoja kuin mitä käytät tekemään hyvin SAT- ja ACT-toiminnoissa. SAT-luku-oppaamme voi opettaa sinua hajottamaan vaikeita kohtia ja tämä artikkeli antaa sinulle hyviä yleisiä vinkkejä ymmärryksen parantamiseksi .

Nämä suositukset perustuvat yksinomaan tietämykseemme ja kokemuksiimme. Jos ostat tuotteen jonkin linkin kautta, PrepScholar voi saada palkkion.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA