Berkeleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Berkeley,)

Valitse testi


SAT Prep ACT Prep

Sijainti: Berkeley, CA

Oletko opiskelija tai vanhempi Berkeley High Schoolissa? Haluatko ymmärtää, miten saat kaiken irti lukiosta?

Olemme kirjoittaneet parhaan saatavilla olevan Berkeley High -oppaan . Tässä katamme:  • Opiskelijoiden etnisyyden, sukupuolen ja perheen tulojen jaottelu
  • Miten turvallinen Berkeley High osallistuu
  • SAT/ACT/AP tulokset Berkeley High -opiskelijoiden ansiot
  • Mikä AP/IB -luokat voit ottaa Berkeley Highissa
  • Joka urheilujoukkue voit liittyä Berkeley Highiin

Aloitetaan!

Perustiedot

Berkeleyn lukio on julkinen koulu, joka tukee luokkia 9–12. Se sijaitsee Berkeleyssä, Kaliforniassa Alamedan piirikunnassa.

Sijaintinsa perusteella Berkeley High luokitellaan kouluksi keskikokoisessa kaupungissa. Tässä sijainti kartalla:


Yhteystiedot

Postitusosoite :

Berkeleyn lukio
1980 Allston Way
Berkeley, CA 94704-1429

Puhelinnumero : 5106446120

Berkeleyn lukion kotisivu : http://bhs.berkeleyschools.net/

Rehtori : Sam Pasarow
Lähetä päämiehelle sähköpostia:[sähköposti suojattu]


Opiskelijoiden väestötiedot

Opiskelijarekisteröinti

Ilmoittautumisten kokonaismäärä Berkeleyn lukiossa on 3145 opiskelijaa , tehden siitä a erittäin suuri lukio , kaikkien kymmenen parhaan Kalifornian lukion joukossa koon mukaan.

Vau! Osallistuminen Berkeley Highyn saattaa tuntua kuin opiskelemaan yliopistossa. Sinua ympäröi suuri joukko opiskelijoita (yli 500 / luokka) ja sinulla on enemmän vaihtoehtoja aktiviteeteille ja klubeille liittyä, mikä voi olla jännittävää.

Toisaalta saatat myös huomata, että resurssit, kuten neuvonta, ovat hajallaan niin monille opiskelijoille. Varmista, että saat tarpeeksi opettajien ja ohjaajien huomiota menestyäksesi Berkeley Highissa, mikä saattaa vaatia aktiivisuutta.


Opiskelijakoko kasvaa

Onko Berkeleyn lukio kasvamassa vai kutistumassa? Tämä auttaa sinua näkemään suuntauksia koulun suuntaan.

miten tupla -pääaine

Laskelmiemme mukaan ilmoittautuminen Berkeley Highyn on lisääntynyt viimeisten vuosien aikana. Laskemme tämän vertaamalla ilmoittautumisia luokkiin 9–12.

Miesopiskelijat Naisopiskelijat Kaikki opiskelijat
9tharvosana 399 393 792
10tharvosana 446 382 828
yksitoistatharvosana 356 391 747
12tharvosana 371 407 778

Kuten yllä olevasta taulukosta näet, fuksi -luokka on 14 oppilasta suurempi kuin vanhempi luokka. Tämä viittaa siihen, että koulu kasvaa ja ottaa lisää opiskelijoita.

Tähän voi tapahtua muutamia syitä. Berkeleyn kaupungin väkiluku voi kasvaa, mikä lähettää lisää opiskelijoita Berkeley Highyn. Vaihtoehtoisesti Berkeley High voisi rentouttaa opiskelijapolitiikkaansa ja ottaa lisää opiskelijoita.


Sukupuolijakauma

Onko Berkeleyn lukiossa enemmän poikia tai tyttöjä?

Tilastojemme mukaan Berkeley High on 50:50 jaettu mies- ja naisopiskelijoiden kesken lukion luokissa.

Berkeley Highlla on tasapainoinen mies-nainen -suhde, joka edustaa suurelta osin Alamedan piirikunnan väestöä. Koska oppilaskunta on suunnilleen puolet ja puolet, pitäisi tuntua siltä, ​​että luokissasi on yhtä monta poikaa ja tyttöä.

Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että Berkeley High ei valitse voimakkaasti miehille tai naisille, toisin kuin muut koulut, joissa on suuri enemmistö miehistä tai naisista.


Etnisyysjakauma

Mikä on rodullinen monimuotoisuus Berkeleyn lukiossa? Sisältääkö yksi etnisyys suurimman osan opiskelijakunnasta vai onko se melko tasapainoinen?

Tilastojemme mukaan Berkeley High on monipuolinen opiskelijakunta . Mikään yksittäinen etninen ryhmä ei muodosta yli 50% kaikista opiskelijoista, mikä tarkoittaa, että sinua ympäröi monipuolinen oppilasjoukko luokassa. Vain kolmannes Kalifornian kouluista on näin moninaisia.

Yleisin etnisyys Berkeley High'ssa on valkoinen . Kaliforniassa valkoiset opiskelijat muodostavat 26,3% kaikista Kalifornian opiskelijoista, ja he ovat toiseksi yleisin etnisyys latinalaisamerikkalaisten opiskelijoiden jälkeen.

Prosenttiosuus Määrä
Amerikan intiaani/Alaskan syntyperäinen 0,3% yksitoista
aasialainen 9,2% 290
latinalaisamerikkalainen 20,9% 658
Musta 21,0% 663
Valkoinen 37,7% 1188
Havaijin syntyperäinen/Tyynenmeren saaristo 0,1% 5
Kaksi tai useampi kilpailu 10,4% 330

Lukiot heijastavat yleensä ympäröivän alueen väestöä, joten opiskelijoiden etniset ryhmät muistuttavat todennäköisesti Berkeleyn. Jos haluat nähdä, miltä muut lähikoulut näyttävät moninaisuudelta, etsi googlettamalla [koulun nimi] prepscholar 'löytääksesi oppaamme kyseiseen kouluun.


Berkeleyn perheiden tulotaso

Mitkä ovat Berkeleyn lukion opiskelijoiden perheen tulot? Tämän määrittämiseksi tarkastelemme niiden opiskelijoiden määrää, jotka ovat oikeutettuja ilmaiseen tai alennettuun lounaaseen. Tämä on Yhdysvaltain liittohallituksen luokitus.

Saadaksesi a ateria alennettuun hintaan , perheen tulojen on oltava alle 185% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. 4 hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 45 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Saadaksesi a ilmainen ateria , perheen tulojen on oltava alle 130% liittovaltion köyhyyssuuntaviivoista. Neljän hengen perheelle tämä tarkoittaa noin 32 000 dollarin tai sitä pienempää tuloa.

Louisianan osavaltion yliopiston hyväksymisaste

Mitä pienempi prosenttiosuus opiskelijoista on oikeutettu ilmaiseen tai alennettuun hintaan, sitä korkeammat tulot ovat todennäköisesti.

Berkeley Highissa, 4,6% opiskelijoista on oikeutettu alennettuun lounaaseen ja 27,2% ilmaisiin lounaisiin .

Tämä tarkoittaa, että Berkeley Highlla on alhainen köyhyysaste . Valtaosa Berkeley High -opiskelijoista ei ole oikeutettu ilmaisiin tai alennettuihin lounaisiin. Berkeley on siten todennäköisesti varakkaiden yhteisöjen perhe, jolla on melko korkeat tulot perheelle.

Määrä Prosenttia
Alennetut lounaat 147 4,6%
Ilmaiset lounaat 858 27,2%
Älä ole oikeutettu alennettuun hintaan tai ilmaisiin lounaisiin 2140 68,0%

Kuten etnisyys, tämä heijastaa todennäköisesti Berkeleyn ympäröivää yhteisöä eikä puhu paljon koulusta itsestään.

Koska Berkeley High on perheiden tulojen mukaan koulujen ykköskvartilissa, se todennäköisesti on hyvin rahoitettu verrattuna muihin Kalifornian lukioihin . Tämä tarkoittaa, että sinulla on todennäköisesti pääsy edistyneisiin kursseihin, kuten AP/IB-luokkiin ja paremmin rahoitettuihin oppitunteihin ja urheiluun.

On kuitenkin sinun tehtäväsi hyödyntää Berkeley Highin tarjoamia resursseja. Jos työskentelet ahkerasti ja vietät aikaa tehokkaasti, sinulla on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet menestyä yliopistossa ja sen jälkeen.


Kouluturvallisuus

Kuinka turvallista on käydä Berkeleyn lukiossa? Voitko odottaa paljon konflikteja opiskelijana täällä?

Tämän tutkimiseksi tarkastelemme kurinpitotietoja kahden tyyppisistä Berkeley High -tapahtumista: lähetykset lainvalvontaviranomaisille (kun tapauksista ilmoitetaan poliisille) ja pidätykset .

Nämä ovat vakavimpia kurinpitotoimia, joita koulun hallinto voi saada, ja ne ovat vakavampia kuin keskeyttäminen tai karkottaminen. Keskeytykset ovat usein harkinnanvaraisia, ja ne voidaan antaa vain siksi, että ne häiritsevät luokkaa. Sitä vastoin lainvalvontaviranomaiset ja pidätykset osoittavat usein tapauksia, jotka vaarantavat muiden Berkeley High -opiskelijoiden turvallisuuden.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ISEE-testipäivämäärät 2021-2022: Opas valitsemiseen

Yritätkö valita ISEE -testipäivän? Käymme läpi kaikki ISEE -rekisteröinnin vaiheet.

Elonin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pisteet GPA-muunnostaulukkoon

Haluatko muuntaa GPA: si SAT-pisteiksi tai päinvastoin? Ehkä mietit, mitä SAT-pisteitä saatat saada lukiojesi perusteella? Tässä olemme tutkineet tilastoja, jotta voit tehdä juuri sen! Ennen kuin siirrymme tietoihin, meillä on kuitenkin joitain varoituksia, jotka sinun pitäisi olla tietoinen.

Mainen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Worcesterin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Länsi -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka ja missä myydä vaatteita käteisellä: Täydellinen opas

Haluatko ansaita rahaa? Selitämme, miten myydä vaatteita verkossa ja henkilökohtaisesti, ja luettelo sivustoista ja kaupoista, jotka antavat sinulle eniten rahaa vaatteista.

3 suurta kertomusesee-esimerkkiä + vinkkejä kirjoittamiseen

Etsitkö kerronta-esseenäytettä inspiroimaan kirjoitustasi? Tutustu analyysiin 3 upeasta henkilökohtaisesta kerronta-esseeesimerkistä sekä vinkkejä kirjoittamiseen.

Parhaat CLT -käytännön testit: asiantuntijaopas

Tarvitsetko CLT -käytännön testin? Tutustu oppaaseemme CLT -näytetestit löytääksesi mitä tarvitset verkossa ja muualla.

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

Muskingumin yliopiston pääsyvaatimukset

129 hienoa esimerkkiä yhteisöpalveluprojekteista

Tarvitsetko ideoita yhteisöpalveluprojekteihin? Löydä 129 upeaa esimerkkiä yhteisöpalvelusta ja vapaaehtoistyöstä teini-ikäisille ja yliopistosovelluksille.

Täydellinen opas: USF -pääsyvaatimukset

Kriittinen lukija - Erica Meltzer: täydellinen arvostelu

Erica Meltzer on kirjoittanut suositun SAT-lukukirjan - Kriittinen lukija. Se on hieno kirja, mutta ei ilman sen haittoja. Lue tämä yksityiskohtainen arvostelu saadaksesi lisätietoja.

UC Santa Cruz SAT -pisteet ja GPA

Verbien aikamuodot ja muodot ACT-englanniksi: Kieliopin sääntöstrategia

ACT-englanti testaa verbi-aikojen, taivutusten ja muotojen tuntemustasi. Varmista, että tiedät oikeat verbi-ajat, jotta voit parantaa ACT English -pisteitäsi!

2016-17 Akateeminen opas | Los Altosin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Los Altos High Schoolista Los Altosissa, Kaliforniassa.

Abilene Christian University SAT -pisteet ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä West Ranchin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West Ranch High Schoolista Valenciassa, Kaliforniassa.

Pennsylvanian teknillisen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Itä -Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Mira Mesan lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mira Mesan lukiosta San Diegossa, Kaliforniassa.

Nevadan yliopisto, Reno ACT -pisteet ja GPA

New Orleansin yliopiston pääsyvaatimukset