Yhteisöpalvelun edut sinulle

Olitpa fuksi vai vanhempi, lukio on hyvä aika kokeilla asioita, joita et ole ennen tehnyt, mukaan lukien vapaaehtoistyö.

Opiskelijat saattavat ajatella, että ei ole heidän aikansa arvoista osallistua yhteisöön, koska se ei maksa niin kuin normaali työ maksaisi. Vapaaehtoistyö voi kuitenkin tarjota sinulle useita etuja, joita mikään muu työ ei voi.

Lue lisää saadaksesi selville kaikista yhteisöpalvelun eduista sinulle, henkilökohtaisesta tyydytyksestäsi ja käytännön tarkoituksista, kuten yliopistosovelluksista!

Mikä on julkinen palvelu?

Yhdyskuntapalvelus on silloin, kun työskentelet ilmaiseksi yleisen tai yhteisösi hyödyttämiseksi. Yleensä opiskelijat, jotka päättävät tehdä yhteisöpalvelua, tekevät niin vapaaehtoiset , mikä tarkoittaa, että he päättävät auttaa, koska haluavat tehdä niin. Yhteisöpalvelulla voi olla paljon myönteisiä vaikutuksia opiskelijoihin, kuten auttamalla heitä kehittämään taitoja, luomaan kontakteja ja antamaan heille mahdollisuus parantaa muiden elämänlaatua.

Luultavasti tunnet joitain koulusi opiskelijoita, jotka päättävät vapaaehtoistyöhön vapaaehtoistyön kautta. Voit tehdä tämän monilla tavoilla, kuten liittyä voittoa tavoittelemattomaan organisaatioon, työskennellä kirkon ryhmän kanssa tai valita syy ja luoda oma palveluprojekti.

Joitakin ideoita yhteisöpalvelutoiminnoista on vapaaehtoisten ideoiden luettelossa.

Vapaaehtoistyö voi vaihdella suhteellisen yksinkertaisesta, kuten vanhan juniorikorkeakoulusi lacrosse-tiimin valmentamiseen, paljon monimutkaisempaan, kuten voittoa tavoittelemattoman aloituksen aloittamiseen, joka auttaa asettamaan uusia pakolaisia ​​alueellesi.

Kuten voit varmasti kuvitella, vapaaehtoistyön tekemisestä on paljon etuja. Ne sisältävät…

Kouluedut

Saatat olla perehtynyt yhdyskuntapalveluun jo sen vuoksi jotain, mitä koulusi vaatii. Itse asiassa monet lukiot kaikkialla Yhdysvalloissa vaativat oppilaitaan auttamaan yhteisöä jollakin tavalla valmistumiseksi. Vaikka kunniajärjestelmällä on usein raportti tekemästänne, nämä lukiot saattavat vaatia jopa 200 tuntia julkista palvelua ennen kuin he ovat valmiita myöntämään tutkinnon.

Tämäntyyppiset vaatimukset voivat olla erityisen yleisiä uskonnollisissa kouluissa ja erityisesti kristillisissä kouluissa. Monet kristilliset koulut asettavat vaatimuksia, jotka perustuvat raamatulliseen ajatukseen, jonka mukaan kristityn velvollisuutena on järjestää yhteisöyhteyksiä kaikilla Jumalan lahjoilla. Tämän vuoksi monilla näistä kristillisistä kouluista on kampuksella tai koulun yhteydessä kristittyjen voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden haaroja, kuten Pelastusarmeija tai Habitat for Humanity, mikä helpottaa oppilaiden ajan lahjoittamista.

Monet muut koulut vaativat palvelun oppiminen . Tämä termi kuvaa lähestymistapaa koulutukseen, jonka tavoitteena on yhdistää luokkahuoneessa saadut oppitunnit tosielämän opetuksiin, jotka on opittu yhteisöpalvelun kautta. Se on käytäntö, joka on tullut yhä yleisemmäksi sekä lukioissa että yliopistoissa Yhdysvalloissa, koska kouluttajat pitävät siitä, että oppimisprosessi hyödyttää sekä opiskelijoita että yhteisöjä. Sen avulla opiskelijat voivat oppia lisää omastaan henkilökohtaiset motivaatiot , harjoitella akateemista materiaalia luokkahuoneen ja testauksen ulkopuolella , kehittää kriittisen ajattelun taidot sillä aikaa reaalimaailman ongelmien ratkaiseminen, ja ajatella ongelmia ja sosiaalisia kysymyksiä uudella tavalla.

Tällaisella kokemuksellisella oppimisella tai luokkahuoneessa oppimasi soveltamisella todelliseen maailmaan on paljon myönteisiä etuja opiskelijoille paitsi valmistumisvaatimuksen täyttämisestä. Näihin kuuluu tiimityön, päätöksentekotaitojen, johtamistaitojen kehittämisen ja käytännön taitojen arvon parempi ymmärtäminen.

Oletetaan esimerkiksi, että osana koulusi edellyttämää yhteisöpalvelua tai palveluopetusta olet päättänyt käyttää AP-englanniksi kehittämääsi kirjoitustaitoa vapaaehtoistyöhön paikalliseen voittoa tavoittelemattomaan organisaatioon, joka lisää tietoisuutta Alzheimerin taudista. Vahvana kirjailijana voit alkaa kirjoittaa lehdistötiedotteita hyväntekeväisyyteen. Kehität heti uutta taitoa: kykyä kirjoittaa kohdennetulle, ei-akateemiselle yleisölle. Yhteistyössä tiimin kanssa saat paremman käsityksen tietojen jakamisen tärkeydestä käyttökelpoisella tavalla. Voit lopulta laajentaa tehtäviäsi muille alueille, kuten organisaation sosiaalisen median tilien hallintaan, mikä kehittäisi kirjoitustaitojasi edelleen.

Lisäksi saisit uuden näkökulman yhteisöösi ja millaiseen ihmisryhmän elämään, joka usein unohdetaan: loputtomasti sairas. Tämä voi muuttaa sitä, miten näet maailman ja roolisi siinä.

Itse asiassa monet opiskelijat kertovat, että tällainen henkilökohtainen kehitys on arvokkain osa palveluoppimishankkeita.

Henkilökohtaisen kehityksen edut

Yksi suurimmista tavoista, joilla opiskelijat hyötyvät vapaaehtoistyöstä, on läpi henkilökohtaista kehitystä.

suosituskirje ylennykseen

Tämä tapahtuu monin tavoin.

Ensinnäkin monet opiskelijat oppivat heidän henkilökohtaiset vahvuudet ja heikkoudet. Kun työskentelet kampanjoiden ja projektien parissa ja tutustut tosielämän tuloksiin, opit tuntemaan, miten henkilökohtaiset ominaisuutesi ja toimintasi voivat vaikuttaa. Monet näistä ominaisuuksista ovat asioita, joista oppilaat eivät voi saada hyvää palautetta luokassa. Esimerkiksi opiskelijat voivat oppia, että heillä on erinomaiset taidot selviytyä kriisistä tai muista stressaavista tilanteista, tai he voivat oppia, että heidän mielestään joukkueen johtaminen on taistelua. Tällainen altistuminen erilaisille tilanteille voi sitten opettaa opiskelijoita kehittämään edelleen taitojaan, joita heillä on, ja kuinka työskennellä alueilla, joilla he kamppailevat.

Erityisesti opiskelijat havaitsevat kykynsä kehittää taitojaan johtajuus, viestintä, yhteistyö tiimin kanssa ja ongelmanratkaisujen löytäminen.

Monet opiskelijat huomaavat myös, että yhteisöpalvelu saa heidät tietoisemmiksi ja kiinnostuneemmiksi aiheista sosiaalinen oikeudenmukaisuus .

Esimerkiksi jos vietät päiväsi käymällä koulussa, pelaamalla urheilua ja tekemällä kotitehtäviä, et todennäköisesti viettää paljon aikaa kodittomien ihmisten ongelmien miettimiseen.

Toisaalta, jos työskentelet päivittäin kodittomien turvakodissa, sinulla on mahdollisuus hälventää stereotypioita siitä, miksi ihmisistä tulee kodittomia, samalla kun opit kodittomien ihmisten ainutlaatuisista haasteista kadulta poistumisessa. Monet kodittomat ihmiset kohtaavat ennakkoluuloja, jotka vaikeuttavat työhön palaamista ja itsekannattavan toimeentulon hankkimista enemmän kuin kodittomilla ihmisillä.

Kun ihmiset oppivat lisää kamppailuista ja epäoikeudenmukaisuuksista, joita muut ihmisryhmät kohtaavat, he haluavat tilastollisesti todennäköisemmin osallistua aktiivisesti muutokseen politiikassa ja sosiaalisissa rakenteissa, jotka estävät tiettyjä ryhmiä menestymästä. Tämä muutos voi olla monenlaisia, kuten aktiivinen kampanjointi, äänestäminen vaaleissa ja vapaaehtoistyön jatkaminen tärkeiden syiden vuoksi.

Vapaaehtoistyöllä on myös osoitettu olevan yksi muu, konkreettisempi suuri henkilökohtainen hyöty. Tiesitkö, että se on todella terveydellesi?

Terveyshyödyt

mla -muoto college -esseelle

Lukuisat tutkimukset viime vuosien aikana ovat osoittaneet sen vapaaehtoistyö ei ole vain hyvää mielellesi ja omalletunnollesi; se on hyvä myös kehollesi. Keskittymällä muiden ongelmiin omien ongelmiensa sijasta opiskelijat ovat raportoineet stressin vähenemisestä ja mielialan ja terveyden yleisestä parantumisesta.

Tutkijat Lontoon kauppakorkeakoulussa löysi yhteyden itsensä ilmoittaman hyvän terveyden ja onnellisuuden tason sekä virallisen vapaaehtoistyön välillä . Lisäksi a tutkimuksen United Health Group sanoo, että 76% ​​vapaaehtoistyöstä viimeisten 12 kuukauden aikana kertoo vapaaehtoistyön olevan sai heidät tuntemaan onnellisempia , ja 94% ihmisistä kertoo, että se parantaa heidän mielialaansa. 78% vapaaehtoisista sanoo, että se on laskenut heidän stressitasojaan.

Vapaaehtoistyö voi myös auttaa suojaa ihmisiä masennukselta haastavina aikoina, koska sillä on taipumus auttaa luomaan vahva tukijärjestelmä osallistujille. Vapaaehtoistyö pitää ihmiset myös fyysisesti terveinä pitämällä heidät aktiivisina. Tietyt aktiviteetit, kuten puiston tai rannan siivoaminen, voivat olla hyviä liikuntaa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että varsinkin kun ihmiset vanhenevat, vapaaehtoistyö tällaisissa projekteissa voi pitää ihmiset terveinä ja jopa vähentää tiettyjen sairauksien oireita.

Kaikki vapaaehtoistyön edut eivät tietenkään rajoitu vain vapaaehtoistyöhön. Toinen suuri tapa, jolla ihmiset hyötyvät, on heidän osallistumisensa yhteisöön.

Yhteisön edut

Vapaaehtoistyö antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua suoraan yhteisöihinsä. Jotkut opiskelijat eivät ymmärrä, kuinka tärkeitä vapaaehtoiset ovat maalle ja monille järjestöille. Mutta yritä kuvitella, jos mikään vapaaehtoinen ei ilmestynyt töihin huomenna. Voitteko kuvitella, mikä muuttuisi?

Vapaaehtoiset ovat vastuussa monista asioista, joita pidämme itsestäänselvyytenä. Kun hurrikaanit osuvat etelärannikolle tai metsäpalot palavat Kaliforniassa, vapaaehtoiset auttavat uhreja asettumaan uudelleen, ruokkimaan ja palaamaan normaaliin elämäänsä mahdollisimman nopeasti. Ilman vapaaehtoisia monet maamme vanhukset eivät saisi ruokaa. Puistomme ja rantamme olisivat paljon likaisempia. Lapsemme kamppailevat enemmän ilman vapaaehtoisten ohjaajien ja mentoreiden apua.

Katsotaanpa numeroita, jotta saisimme todellisen käsityksen siitä, kuinka tärkeitä vapaaehtoiset ovat maan ylläpitämisessä.

Kansallisten ja yhteisöpalvelujen osakeyhtiö sanoo, että vuonna 2013 62,6 miljoonaa amerikkalaista tarjosi vapaaehtoistyötä 7,7 miljardilla työtunnilla. Tämän työn arvioitu arvo on lähes 173 miljardia dollaria. Se on melkein yhtä paljon kuin Ukrainan BKT - vain vapaaehtoistyönä!

Tärkeimpiin suorituksiin sisältyi rahankeruu tärkeistä syistä; ruoan kerääminen, valmistaminen ja jakaminen sitä tarvitseville ihmisille; työvoiman ja kuljetusten tarjoaminen; nuorten ohjaaminen ja mentorointi; ja ammatillisen asiantuntemuksen lainaaminen.

Lisäksi vapaaehtoiset lahjoittavat lähes kaksi kertaa todennäköisemmin hyväntekeväisyysjärjestöille kuin muut kuin vapaaehtoiset. Kaiken kaikkiaan hieman yli 50% amerikkalaisista lahjoitti yli 25 dollaria hyväntekeväisyysjärjestöille vuonna 2013, mikä lahjoitti vähintään 4 miljardia dollaria.

Tieto siitä, että heillä on todellinen vaikutus, vaikuttaa myös vapaaehtoisopiskelijoihin henkilökohtaisemmalla tasolla. Kun opiskelijat tietävät, että heidän työnsä auttaa jotakuta, heillä on itsetunto lisääntynyt. Lisäksi vapaaehtoisiksi opiskelijoista tulee todennäköisemmin aktiivisia kansalaisia, jotka kiinnostavat voimakkaasti ajankohtaisia ​​tapahtumia ja paikallisia asioita ja äänestävät paljon todennäköisemmin.

Sen lisäksi, että autat yhteisöäsi täällä ja nyt, autat myös tulevaa itseäsi.

Yliopiston edut

Oletko koskaan miettinyt, onko vapaaehtoistyöllä suuri ero yliopistoon pääsyssä?

Totuus on, että se on yksi suosituimmista opetussuunnitelman ulkopuolisista aktiviteeteista, jotka opiskelijat mainitsevat yliopistosovelluksissaan. Ja vaikka korkeakoulut eivät välttämättä odota, että opiskelijat ovat käyttäneet kaiken vapaa-ajan vapaaehtoistyöhön, koulut (varsinkin kilpailukykyisemmät) huomaavat yleensä yleisen palvelun puutteen.

mikä merkki on kesäkuu 1

Korkeakoulut haluavat nähdä, että opiskelijat ovat tehneet yhteisöpalvelua. Muista, että useimmat yliopistot haluavat hyväksyä opiskelijoita, jotka ovat aktiivisesti mukana toiminnassa, joka parantaa itseään ja lopulta parantaa maailmaa. Opiskelijat, jotka ovat olleet aktiivisesti mukana lukupaikan yhteiskuntapalveluissa, osoittavat korkeakouluille, että he ovat sellaisia ​​opiskelijoita, jotka osallistuvat aktiivisesti korkeakouluyhteisön parantamiseen. Lopulta, että he ovat sellaisia ​​ihmisiä, jotka välittävät maailman muuttamisesta.

Käytännön tasolla vapaaehtoistyöstä saatavat henkilökohtaiset edut ja kehitys voivat olla hyviä aiheita korkeakouluhakemuksen essee .

Ihmiset, joiden kanssa työskentelet yhteisöpalveluprojekteissa, ovat hyviä ihmisiä kääntymään, kun aika tulee suosituskirjeet . He voivat puhua johtajuuskykysi, intohimosi ja luonteen kanssa. Lopuksi tällaisen työn tekeminen näyttää mahdollisille kouluille, jotka voit tasapainotoiminta koulutyön kanssa ja että sinulla on hyvä ajanhallinta .

Tiesitkö, että vapaaehtoistyösi voi olla hyödyllistä myös yliopiston maksamisessa? Katso meidän luettelo julkisen palvelun apurahoista nähdäksesi, kuinka voit saada vapaaehtoistyön toimimaan taloudellisesti.

Hyvä uutinen ei kuitenkaan pääty tähän. Vapaaehtoistyön edut seuraavat sinut myös koulusta ja työpaikalle.

Ammatilliset edut

Tiesitkö että työnantajat rakastavat vapaaehtoisia ?

Iso-Britanniassa toimiva vapaaehtoistyö TimeBank ja rekrytointiyritys Reed tekivät yhteistyötä tutkimus siitä, miten työnantajat ajattelevat vapaaehtoistyötä . Tulokset olivat erittäin myönteisiä niille, jotka ovat päättäneet lahjoittaa aikansa:

  • 84% työnantajista oli sitä mieltä, että vapaaehtoistyö on hyvä tapa löytää ihmisiä.
  • 70% työnantajista sanoi, että vapaaehtoisilla on paremmat mahdollisuudet saada korkeampi palkka ja ylennys.
  • 80% työnantajista kertoi haluavansa vapaaehtoistyön jatkamisen.
  • 23% työnantajista sanoi, että vapaaehtoistyö oli auttanut henkilöstöään oppimaan avaintaitoja, kuten ajanhallintaa, viestintätaitoja ja johtamistaitoja.

Tutkimus osoitti myös, että puolet kyselyyn osallistuneista työntekijöistä ajatteli, että vapaaehtoistyökokemus oli auttanut heitä saamaan työnsä, ja jopa 20% työntekijöistä ajatteli sitä heidän vapaaehtoiskokemuksensa auttoi heitä saamaan avaintaitoja viestinnässä, johtamisessa ja ajanhallinnassa jotka olivat tärkeitä heidän työpaikoilleen.

Kuten näette, on monia tapoja, joilla yhdyskuntapalvelutyösi auttaa sinua tiellä, kun aloitat työn, alkaen mitä päätät tehdä.

Vapaaehtoistyö on hieno tapa tutkia erilaisia ​​etuja. Yläkoulutusta tekevät lukiolaiset voivat kokeilla erilaisia ​​työ- ja työympäristöjä, joihin he muuten eivät todennäköisesti altistuisi niin nuorena. Suurin osa palkkatöistä, joihin lukiolaiset ovat oikeutettuja, kuten pikaruokaa, eivät ole mielenkiintoisimpia. Mutta vapaaehtoistyö voi antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla asioita, joista olet kiinnostunut urana, kuten työskentely sosiaalisessa mediassa, tapahtumien järjestäminen tai työskentely tietyntyyppisessä laitoksessa, kuten sairaalassa.

Saamasi kokemukset myös tulevat näyttää hyvältä ansioluettelossasi. Tulevat työnantajat ovat todennäköisesti paljon kiinnostuneempia kuulemaan varainkeräyksestä, jonka juoksit, kuin he kuulevat hampurilaisten kääntötaidoistasi. Miksi? Monet edellä mainituista henkilökohtaisen kehityksen eduista, kuten johtamistaidot ja kyky tehdä yhteistyötä tiimin kanssa, ovat asioita, jotka kääntyvät hyvin moniin työpaikkoihin.

Verkostoituminen on toinen suuri vapaaehtoistyön etu. Vapaaehtoisena tapaat todennäköisesti todennäköisesti samanmielisiä ihmisiä, jotka jakavat kiinnostuksesi. Nämä ihmiset voivat tulevaisuudessa olla tärkeitä yhteyshenkilöitä suosituskirjeiden kirjoittamisessa ja yhteydenpidossa oikeiden ihmisten kanssa apurahoja ja työpaikkoja varten.

Nyt kun tiedät, että yhdyskuntapalvelu on koulun ulkopuolista oppia, joka auttaa sinua henkilökohtaisessa elämässäsi, lukiossa, yliopistossa ja työelämässäsi, mitä odotat?

Kuinka päästä alkuun

Jos olet päättänyt, että olet valmis ottamaan askeleen, tässä on joitain tekoja ja tekoja, jotka auttavat sinua aloittamaan vapaaehtoistyösi.

Yritä löytää oikea tilaisuus sinulle. On tärkeää löytää jotain, josta nautit ja pystyt tekemään hyvin. Kysy itseltäsi, millaisten ihmisten kanssa haluat työskennellä (lapset? Ikäisesi ihmiset?), Työskenteletkö paremmin yksin tai osana tiimiä, kuinka paljon aikaa sinun on tehtävä ja kuinka paljon vastuuta voit ottaa ja mitä erityisiä taitojasi, joihin voit osallistua.

Älä tee vapaaehtoistyötä ulkomailla vain siksi, että luulet sen näyttävän paremmalta. Varsinkin korkeakoulujen hakemuksissa valintaviranomaiset näkevät mieluummin paikallisen pitkäaikaisen vapaaehtoistyön kuin jotain, joka on kestänyt vain viikon tai kaksi kesälomalla. Jotkut vapaaehtoisohjelmat ulkomailla voivat myös aiheuttaa enemmän ongelmia kuin hyötyä paikallisille ihmisille.

Yritä löytää syy, josta olet intohimoinen. Jos sinulla on aina ollut kiinnostus eläimiä kohtaan, kokeile työskennellä turvakodissa tai hyväntekeväisyysjärjestössä, joka työskentelee eläinten oikeuksien parissa. Jos olet aina arvostanut koulutusta, kokeile ohjausta tai koulutuksen hyväntekeväisyyttä. Mitä enemmän välität syystä, sitä omistautuneempi olet jatkamaan työskentelyä sen hyväksi pitkään.

Älä pelkää muutosta. Esitä kysymyksiä, kun jokin ei tunnu oikealta. Jos päätät tehdä työtä, joka ei tunnu hyvältä, aiheuttaa liiallista stressiä tai jos kokemus ei salli sinun tehdä asioita, joiden luulit tekevän työtä, on ok lähteä etsimään jotain muuta .

Tehdä nauti itsestäsi! Mitä enemmän sinulla on hauskaa vapaaehtoistyön parissa, sitä enemmän se on positiivinen kokemus sekä sinulle että organisaatiolle, jonka kanssa työskentelet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Cal State San Bernardino SAT -tulokset ja GPA

Humboldt State University SAT -pisteet ja GPA

Providence College ACT -pisteet ja GPA

Saint Mary's Collegen pääsyvaatimukset

4 tapaa sanoa 'rakastan sinua' japaniksi

Kuinka sanot 'rakastan sinua' japaniksi? Opi erilaisia ​​tapoja ilmaista rakkautta japaniksi, mukaan lukien daisuke da ja ai shiteru.

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Länsi -Kentuckyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä San Andreasin jatko-lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Andreaksen jatko-lukiosta Hollisterissä, Kaliforniassa.

Kuinka päästä sisään: ASU -pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun käyttää Universal College -sovellusta tai Common Appia?

Kumpi sopii sinulle parhaiten Universal College -sovelluksen ja Common Applicationin välillä? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Shawin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicagon pääsyvaatimukset

Waterloon yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jokainen AP -kemian harjoittelutesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Etsitkö AP -kemian harjoittelukokeita? Täydellinen kokoelmamme sisältää kaiken tarvittavan oppimateriaalin AP -testin ässäämiseen.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

Pyhän Ristin korkeakoulu SAT -tulokset ja GPA

Kansikirjemalli: Hakeminen toimitukselliselle avustajatyölle

Etsitkö julkaisutöitä? Katso tämä upea saatekirjeesimerkki ja saat vinkkejä erottamaan itsesi kilpailukentällä.

DePaul University pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Livermoren lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Livermore High Schoolista Livermore, CA.

3.8 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.8

Mikä on 3.8 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.8 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

York College SAT -pisteet ja GPA