Barronin ACT: Expert Prep Book Review

feature-barrons-act-study-guide-cover

Barronin näyttelijä on yksi monista kirjoista, jotka ovat saatavilla Barronin testivalmistusresurssien valikoimasta. Koska valittavana on niin monia, haluat varmistaa, että valitset erityisen Barronin testin valmisteluoppaan, joka vastaa testin valmistelutarpeitasi.

Tässä artikkelissa, annamme sinulle täydellisen katsauksen Barronin näyttelijä auttaakseen sinua ymmärtämään, mitä ainutlaatuisia ominaisuuksia tämä Barronin ACT -kirja tarjoaa. Katsauksemme kattaa seuraavat asiat:  • Mitä Barronin näyttelijä On
  • Mitä sisältöä tässä Barronin ACT -kirjassa on luvusta toiseen
  • Kirjassa kuusi hyvää ja huonoa puolta
  • Kuinka päättää, sopisiko tämän Barronin ACT -kirjan käyttö sinulle hyvin.

Nyt sukeltamaan!

Mikä on Barronin teko?

Barronin ACT Premium sisältää perusteellisen katsauksen kaikista ACT: n osioista ja sisältää korkealaatuisia harjoitusmateriaaleja, jotka auttavat lukijoita valmistautumaan tenttiin .

Jokaiselle ACT -aihealueelle ( Matematiikka , Lukeminen , Kirjoittaminen , Tiede ja Englanti ), Barronin ACT Premium tarjoaa runsaasti esimerkkikysymyksiä ja selityksiä, ja kirjan lopussa oleviin kolmeen harjoitustestiin liittyy vastausavain ja perusteelliset selitykset oikeista vastauksista.

body-barrons-act-standard-cover

Barronin ACT -opasoppaasta on itse asiassa kaksi versiota: vakio- ja premium -painos. Lue lisätietoja eroista.

Barronin ACT Premium vs. Barronin ACT -standardiversio

Jos olet etsinyt ACT -valmistelukirjoja, olet todennäköisesti huomannut, että Barronin ACT -kirjasta on itse asiassa kaksi versiota: tavallinen Barronin ACT -kirja ja Barronin ACT Premium -opasopas. Kaksi suurinta eroa näiden painosten välillä ovat harjoitustestien lukumäärä ja 'muokattavampi' kirjan sisältö.

Toisin kuin Barronin ACT -opaskirjan vakiopainos, Barronin ACT Premium sisältää kaksi ylimääräistä harjoitustestiä. Vaikka näitä ei ole painetussa kirjassa, voit käyttää niitä verkossa!

Lisäksi premium-painos merkitsee joitain käytännön kysymyksiä-erityisesti kappaleisiin perustuvia kysymyksiä-'helpoksi', 'keskikokoiseksi' ja 'vaikeaksi'. Näin voit muokata opintosuunnitelmaasi ja jatkaa harjoittelua vaikeampiin taitoihin, kun olet oppinut perusteet.

Näistä pienistä eroista huolimatta mukava asia on, että nämä kaksi kirjaa ovat kustannuksiltaan melko samanlaisia. Vakio Barronin ACT -kirja maksaa Amazonista noin 18 dollaria fyysisestä kopiosta (e -kirjaa ei ole saatavilla). Barronin ACT Premium maksaa noin 20 dollaria Amazonissa . Premium eBook Edition on vain hieman kalliimpi, tulee noin 23 dollaria.

Joten mitä sinun pitäisi saada? No, se riippuu. Jos haluat enemmän käytännön harjoittelua ja opastusta opintosuunnitelmasi mukauttamisessa, käytä premium -opasta. Mutta jos etsit vain luotettavaa testikirjaa, jolla pääset läpi ACT: n, Barronin vakio -ACT toimii sinulle!

askel askeleelta

Kaikki ACT -opintoresurssit eivät ole samanarvoisia ... ainakin silloin, kun on kyse yksilöllisten tarpeidesi täyttämisestä. Hajotamme Barronin ACT -oppaan sisällön, jotta voit selvittää, sopiiko se sinulle.

Barronin ACT: n täydellinen erittely

Tämä Barronin ACT -kirja on jaettu kahdeksaan pääosaan: Johdanto, Diagnostiikkatesti, Englanti -osa, Matematiikka -osa, Lukeminen -osa, Luonnontieteellinen osa, Kirjoitus -osa ja Käytännön testit.

Barronin ACT -valmistelukatsaus alla antaa yleiskatsauksen kunkin osan tärkeimmistä näkökohdista auttaakseen sinua päättämään, onko Barronin näyttelijä on paras opinto -opas sinulle!

Barronin näyttelijä Osa 1: Johdanto

Tämän Barronin ACT -kirjan johdanto esittelee ACT: n perusteet vastaamalla 17 ACT: tä koskevaan usein kysyttyyn kysymykseen. Nämä usein kysytyt kysymykset kattavat kaiken ACT: hen kirjautumisesta, siitä, milloin ja missä lukijoiden tulee suorittaa tentti, eri tavoista, joita lukijat voivat käyttää Barronin näyttelijä valmistautua ACT: ään.

Lisäksi, kirjoittajat tarjoavat neljä suurta ideaa, joiden avulla lukijat voivat voittaa huolensa ja kehittää strategioita menestyäkseen ACT: ssä . Nämä neljä suurta ideaa muodostavat perustan testin suorittamisstrategioille, neuvoille ja perusteellisille selityksille, joita on kirjan jäljellä olevissa osissa.

Barronin näyttelijä Osa 2: Diagnostinen testi

Johdannon jälkeen suoritetaan diagnostiikkatesti. Diagnostisen testin tarkoituksena on auttaa oppilaita arvioimaan, kuinka he ovat valmistautuneet ACT: hen, ja tunnistamaan ongelma -alueet. Opiskelijat voivat sitten käyttää tuloksiaan luodakseen mukautetun, kohdennetun opintosuunnitelman, jotta he voivat parantaa testituloksiaan niin paljon kuin mahdollista.

Barronin näyttelijä Osa 3: TOIMI Englanti

Ensimmäinen aihe tuo Barronin näyttelijä Arvostelut ovat ACT English. Auttaaksesi lukijoita valmistautumaan sisältöön, joka näkyy ACT English -lehdessä, Tässä luvussa on kieliopin katsaus, jossa on lyhyitä osioita käsitteille, jotka näkyvät ehdottomasti ACT: ssä. Näitä käsitteitä ovat lauseperusteet, numerosopimus, välimerkit, hallussapito, jännitys, rinnakkaisuus, siirtymät, sanallisuus, sanojen järjestys, epäloogiset vertailut ja asianmukainen muotoilu.

Ivy League -siirtojen hyväksymisprosentit

Luku sisältää selitykset kymmenelle hyödylliselle ACT -englanninkieliselle strategialle ja esimerkkejä näiden strategioiden soveltamisesta kontekstissa. Lukijat voivat harjoitella näiden strategioiden soveltamista, kun he suorittavat ACT -englanninkielisen otoksen tämän osan lopussa.

body-math-kaavat-liitutaulu

Monet opiskelijat pitävät ACT Math -osaa hankalana. Onneksi Barronin ACT: ssä on koko osa, joka on omistettu auttamaan sinua parantamaan matematiikkapisteitäsi.

Barronin näyttelijä Osa 4: ACT -matematiikka

Tämä luku keskittyy taitojen kehittämisen ja strategian yhdistelmään. Kirjoittajat kattavat käsitteet, jotka liittyvät esialgebraan, alkeisalgebraan, keskialgebraan, tasogeometriaan, koordinaattigeometriaan, trigonometriaan sekä tilastoihin ja todennäköisyyksiin. He myös viettävät enemmän aikaa aiheisiin, jotka ovat yleisimpiä ACT: ssä, joten työskentelet taitojen parissa, jotka antavat sinulle suurimman pistemäärän.

Tässä luvussa on jokaisen aihealueen kunkin käsitteen osalta yhden kappaleen kuvaus siitä, mitä käsite tarkoittaa, ja sitten annetaan käytännön kysymyksiä ja vastauksia kullekin käsitteelle. Kunkin matematiikan aiheen yleiskatsauksen jälkeen tässä luvussa esitetään lisää käytännön kysymyksiä, jotka lisäävät vaikeustasoa.

Barronin näyttelijä Osa 5: ACT -lukeminen

Kun olet antanut perustiedot ACT Readingin toiminnasta, Tämä luku opettaa oppilaille tehokkaan tavan käsitellä ACT: n tämän osan ongelmia. Tämä menetelmä tarjoaa yksinkertaisia ​​vaiheita ajanhallintaan, keskittymään lukemiseen ja oikean vastauksen valitsemiseen logiikan avulla.

Luku ACT -lukemisesta päättyy harjoituksiin ja kysymyksiin ja sisältää ohjeita kysymyksiin vastaamisesta oikein. Tässä osassa annetaan opiskelijoille harjoituksia ACT Reading -testissä esiintyvien yleisimpien kysymystyyppien kanssa, kuten sanojen kysymysten merkitykset, tukikysymykset, yleistys- ja johtopäätöskysymykset, pääideat ja tekijän lähestymiskysymykset sekä vertailevat kysymykset.

Barronin näyttelijä Osa 6: ACT Science

ACT Science -osa voi tuntua hankalalta joillekin testaajille. Tämä osio auttaa oppilaita ratkaisemaan tämän ongelman kattamalla ACT Science -sivustolla näkyvän lähdemateriaalin tyypit: Tietojen esitys, tutkimusyhteenveto ja ristiriitaiset näkökulmat. Luvussa annetaan oppilaille kolme strategiaa kolmen tyyppisten tieteellisten kohtien lukemiseen.

Barronin näyttelijä tarjoaa myös näytekappaleita jokaiselle lähdemateriaalityypille, erittelemällä mitä lukijoiden tulee kerätä lukiessaan jokaista kohtaa. Jokaisessa kohdassa ja käytännön kysymyksessä kirja tarjoaa lyhyen kuvauksen oikeasta vastauksesta ja siitä, miten lukijat voivat löytää oikeat vastaukset.

runko-lyijykynä-kirjaimet-kirjoittaminen

Vaikka ACT Writing -osio on valinnainen, yliopistosi saattaa vaatia sen ottamista. Jos näin on, on tärkeää saada hyvät pisteet.

Barronin laki Osa 7: ACT -kirjoittaminen

Tämä luku keskustelee menetelmistä, joita lukijat voivat käyttää vahvistamaan ACT -kirjoitustaitojaan seuraavilla aloilla : esikirjoitus, opinnäytetyön kirjoittaminen, esimerkit ja kuvaus, monimutkaisuuden ja muiden näkökulmien arviointi sekä sanamuoto ja lauserakenne . Se myös opastaa oppilaita täydellisen esseen läpi ja selittää, mikä saa sen nousemaan muiden yläpuolelle!

Barronin näyttelijä Luku ACT-kirjoittamisesta sisältää myös joitain käytännön menestysstrategioita, kuten ajankäytön tehokkaan hallinnan, koko esseen harjoittelemisen useita kertoja ennen testipäivää ja omien tietojesi hyödyntämisen tekstin sisältämien esimerkkien luomiseksi.

Barronin näyttelijä Osa 8: Harjoitustestit

Viimeinen suuri osa Barronin näyttelijä koostuu kolmesta täyspitkästä harjoitustestistä . Jokainen harjoitustesti on muotoiltu mahdollisimman samanlaiseksi kuin todellinen ACT, ja sitä seuraa täydellisen vastauksen avain.

Jokaisessa harjoitustestissä on myös joukko vastausselityksiä, joiden avulla lukijat voivat ymmärtää, miksi he saivat kysymyksen tai väärin ja kuinka päästä seuraavaan oikeaan vastaukseen.

body-three-3-postit

3 Hyödyt käytöstä Barronin näyttelijä tuotteelle ACT Prep

Seuraavaksi keitetään tämä Barronin ACT -kirja sen houkuttelevimpiin ominaisuuksiin ja tärkeimpiin heikkouksiin tarkastelemalla kirjan kuutta hyvää ja huonoa puolta.

Pro 1: Suurimpiin huolenaiheisiin puututaan suoraan

Jokainen opiskelija, joka valmistautuu ACT: hen, on hieman ahdistunut menemään tenttiin. Tämä Barronin ACT -kirja ennakoi lukijoidensa tärkeimmät huolet ja auttaa oppilaita voittamaan ne.

Auta lukijoita luomaan luottamusta Barronin näyttelijä antaa oppilaille neljä suurta ideaa, jotka tiivistävät, mitä tehdä, kun ACT -ahdistuksesi alkaa kohota. Nämä suuret ideat tarjoavat käytännön neuvoja ja todellisia askeleita, joita opiskelijat voivat tehdä auttaakseen heitä löytämään tien menestykseen testissä.

Pro 2: Se auttaa sinua tekemään kohdennetun opintosuunnitelman

Jos olet ollut lukemassa blogiamme , olet todennäköisesti tietoinen siitä, että paras tapa maksimoida ACT-opintoaikasi on analysoida vahvuuksiasi ja heikkouksiasi testin suorittajana ennen opiskelet tenttiin.

Mutta yrittää selvittää, missä taistelet yksin, voi olla haastavaa. Barronin näyttelijä diagnostiikkatesti auttaa sinua nollautumaan alueilla, joilla tarvitset eniten työtä. ACT -valmisteluun liittyvän ”opiskelupaikan” toteuttaminen voi todella auttaa sinua lähestymään opintomenetelmiäsi tavalla, joka auttaa sinä saat henkilökohtaisesti kaiken mitä voit opiskella.

Ja tietysti maksimoimalla ACT -valmistelu auttaa myös parantamaan pisteitäsi!

Pro 3: Tekijät ajattelevat kuin testintekijä

Yksi parhaista asioista Barronin näyttelijä on, että kirjoittajat osoittavat kykynsä ajatella testin tekijänä heti lepakolta. Kirja opettaa sinulle taitoja, jotka sinun pitäisi tietää, mutta se opettaa sinulle myös strategioita ja lähestymistapoja, jotka auttavat sinua koepäivänä.

Muista, että jopa älykkäin opiskelija, joka tietää kaikki eivät välttämättä toimi hyvin ACT: ssä, jos he eivät tunne testimuotoa, testin sisältöä tai tapaa lähestyä ACT: n temppua tai epätavallisia kysymyksiä. Tasapaino opetuksen ja strategian välillä saa tämän kirjan todella loistamaan.

runko-käsi-numero kaksi

veden ominaislämpö

2 Huonot puolet Barronin ACT: n käyttämisestä ACT Prep

Tuolla on paljon tykätä Barronin näyttelijä. Mutta se ei tarkoita, että se olisi täydellinen! Tässä on kaksi haittaa, jotka sinun pitäisi tietää ennen kuin sitoudut käyttämään tätä kirjaa ACT -valmistelussa.

Con 1: On Super Pitkä

Sisältää yli 850 sivua, Barronin näyttelijä on ... no, se on pitkä.

Opiskelijat, joita ACT jo pelottaa, saattavat huomata, että tämä opas on liian intensiivinen heidän tarpeisiinsa. Voi olla hieman ylivoimaista yrittää selvittää, kuinka käyttää kirjaa lukematta sitä kannesta kanteen, joten jos et tunne ACT: ää tai olet jo hermostunut ACT: n valmistelusta, tämä ei ehkä ole oikea kirja sinulle.

Opiskelijat, jotka ovat jo valmistautuneet ACT: hen ja haluavat parantaa pisteitään vielä muutamalla pisteellä, saattavat myös löytää tästä oppaasta liikaa tietoa. Jos todella yrität perehtyä johonkin tiettyyn aiheeseen, kuten Tiede tai Englanti , silloin saattaa olla järkevämpää hankkia pienempi, tarkempi opas.

Con 2: Käytännön kysymykset voivat olla ylivoimaisia

Barronin näyttelijä opinto -opas sisältää paljon käytännön kysymyksiä jokaisessa osassa. Itse asiassa useimpiin tärkeimpiin käsitteisiin liittyy käytännön kysymyksiä, joilla vahvistetaan oppimaasi!

Vaikka onkin perusteellista, erilaiset käytännön kysymykset kussakin aihealueessa voivat joillekin opiskelijoille olla ylimitoitettuja , varsinkin kun otetaan huomioon, että kirjan lopussa on kolme käytännön testiä. Esimerkiksi ACT Science -osiossa on kuusi harjoittelukohtaa, jotka vaihtelevat 'helpommasta', 'keskikokoisesta' ja 'vaikeampaan' vaikeustasoon. Plus, jokaiseen harjoitukseen liittyvien vastausten selitykset voivat jatkua useita sivuja.

Kohdassa esitettyjen käytännön kysymysten yksityiskohtainen luonne Barronin näyttelijä voi olla houkutteleva ominaisuus joillekin opiskelijoille, mutta niille, joiden ACT -opinto -mantra on 'vähemmän on enemmän', tämä opas ei ehkä toimi.

body_quiz

Kuinka selvittää, sopiiko tämä kirja sinulle

Jos tarvitset vielä apua sen määrittämisessä Barronin näyttelijä sopii hyvin ACT -valmistelutarpeisiisi, päätä tämä viiden kysymyksen tietokilpailu. Vastaa jokaiseen kysymykseen 'kyllä' tai 'ei':

  1. Tarvitsetko apua ACT -opintosuunnitelman laatimisessa ja jatkuvaa ohjausta opintojesi mukauttamiseen?
  2. Etsitkö kattavaa opintoresurssia kaikille viidelle ACT -aihealueelle?
  3. Kaipaatko neuvoja testiahdistuksen hallintaan?
  4. Haluatko optimoida testattavan ajattelutapasi?
  5. Etsitkö testin valmistelukirjaa, joka ennakoi kysymyksesi ennen niiden esittämistä ja tarjoaa hyvin perusteltuja, kontekstuaalisia vastauksia kaikkiin ACT-aiheisiin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin?

Jos vastasit 'kyllä' useimpiin tai kaikkiin yllä oleviin kysymyksiin, Barronin näyttelijä on todennäköisesti arvokas lisä testivalmisteluvalikoimaasi. Tällä kirjalla on paljon tarjottavaa, mutta se sopii luultavasti parhaiten opiskelijoille, jotka etsivät runsaasti neuvoja, opastusta ja kattavan katsauksen ACT -sisältöön.

Barronin näyttelijä Prep Review Yhteenveto

Tämän Barronin ACT -valmistelutarkistuksen lopettamiseksi , Käydään läpi neljä tärkeintä otosta .

#1: Tämä opas on perusteellinen

Barronin näyttelijä on suunniteltu opiskelijoille, jotka tarvitsevat perusteellisen tarkastelun kaikki ACT -sisältö ja laaja, ohjattu käytäntö. Kirjassa on osio, joka on omistettu jokaiselle aiheelle, ja siinä on paljon harjoitusongelmia ja harjoitustestejä, jotka auttavat sinua kehittämään taitojasi.

#2: Kohdistat heikoille alueillesi

Tämä kirja sisältää diagnostisen testin, joka auttaa lukijoita tunnistamaan ongelma -alueensa, jotta he voivat luoda jäsennellyn opintosuunnitelman. Heikoimpien alueiden kohdistaminen voi auttaa sinua parantamaan pisteitäsi, ja diagnostiikkatesti on loistava työkalu nollaamiseen siellä, missä tarvitset eniten apua.

#3: Muokkaamista on vielä enemmän

Kukin aihealue sisältää useita käytännön kysymyksiä, vastauksia ja yksityiskohtaisia ​​selityksiä, jotka on järjestetty helppojen, keskisuurten ja vaikeiden vaikeustasojen mukaan, jotta opiskelijat voivat mukauttaa opintosuunnitelmiaan.

#4: Saat myös online -resursseja

Barronin näyttelijä tarjoaa lisää online -resursseja kirjan ostamiseen, mukaan lukien kaksi muuta verkkokäytäntöä. Verkkolähteet sopivat erinomaisesti myös liikkeellä oleville opiskelijoille. Sen sijaan, että kuljettaisit kirjaasi ympäri, voit käyttää verkkoresursseja myös opiskeluasi varten.

body-whats-next-big-thing-sign

Mielenkiintoisia Artikkeleita

John's College (MD) pääsyvaatimukset

Onko ACT -kirjoittaminen tärkeää? Asiantuntijaopas

Etkö ole varma, kuinka paljon ACT Writing -tuloksellasi on merkitystä tai vaikka sinun on otettava valinnainen osa? Jaamme kaikki tärkeät tekijät, jotka on pidettävä mielessä.

Päätöskysymykset ACT -lukemisessa: Strategiat + Practice

Päätöslauselma Lukukysymykset kysyvät asioita, joita ei ole mainittu - mitä kirjoittaja voi tarkoittaa tai miltä hahmo voi tuntea. Käytä strategioitamme tämän vaikean ACT Reading -kysymystyypin ratkaisemiseksi.

Wisconsinin yliopisto - Green Bayn pääsyvaatimukset

Voit päästä näihin korkeimpiin hyväksymisasteisiin

Etsitkö helppoa yliopistoa päästä? Tässä on 100 korkeakoulua, joiden hyväksymisaste on korkein ja joita voit käyttää turvallisuuskouluina.

Täydellinen opas AP Environmental Science FRQs: iin

Kamppailevat AP Environmental Science FRQs? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää ilmaisen vastauksen osiosta, pisteillä, esimerkkeillä ja tärkeimmillä vinkeillä.

Mitkä korkeakoulut eivät vaadi SAT -kirjoittamista? Täydellinen luettelo

Missä kaikissa kouluissa SAT -kirjoittaminen on vapaaehtoista? Ota selvää tästä, niin tiedät, voitko välttää SAT -kirjoittamisen opiskelua.

Kuinka valita pääaine college -sovellukseesi

Jos korkeakoulu pyytää sinua valitsemaan tietyn koulun tai pääaineen, minkä valitset? Löydä paras valinta täältä.

ECU: n pääsyvaatimukset

Mitä tarvitset SMU: lle: ACT -tulokset ja GPA

Oklahoman yliopisto (OU) SAT -tulokset ja GPA

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

CEEB-koodihaku: Vaiheittainen opas

Oletko hämmentynyt CEEB-koodin hakuprosessista? Opastamme sinut läpi ja selitämme, mitä tehdä, jos et löydä tarvitsemasi koodia.

1.6 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 1.6

Mikä on 1.6 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 1.6 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

George Mason Universityn pääsyvaatimukset

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Skyline High School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Skyline High Schoolista Oaklandissa, Kaliforniassa.

Massachusettsin yliopisto Lowellin SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - La Crossen pääsyvaatimukset

Notre Dame College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä sisään: UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Trevecca Nazarene Universityn pääsyvaatimukset

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.

NYU TOEFL -vaatimus: tarvitsemasi pisteet

Mikä on NYU TOEFL -vaatimus? Selitämme mitä pisteitä tarvitset useille ohjelmille ja kuinka saavuttaa TOEFL NYU -tavoitteesi.