Kandidaatin tutkinto: Kuinka monta vuotta kestää?

ominaisuuskellon_pinta

Odota - kuinka monta vuotta kandidaatin tutkinto on? Useimmat amerikkalaiset eivät epäröi sanoa: 'Neljä'. Mutta kuten käy ilmi, näin ei ole aina - eikä sen tarvitse olla sinulle, jos haluat mieluummin valmistua aikaisin!

Tässä oppaassa käsittelemme yhtä opiskelijoiden suurimmista kysymyksistä korkeakoulusta: kuinka monta vuotta on kandidaatin tutkinto, ja miten voit lyhentää tätä aikataulua? Lue lisää oppiaksesi, mitä tyypillinen kandidaatin tutkinto merkitsee opintosuorituksina ja oppitunneina, kuinka kauan kandidaattiohjelmat yleensä ovat ja kuinka voit lyhentää kandidaatin tutkinnon suorittamiseen kuluvaa aikaa. Käsittelemme myös suurimmat haitat tutkinnon saamisesta alle neljässä vuodessa.Mikä on kandidaatin tutkinto? Yleiskatsaus

Kandidaatin tutkinto - joka tunnetaan myös nimellä ylioppilastutkinto - on perustutkinto, jonka korkeakoulut ja yliopistot myöntävät ihmisille, jotka ovat suorittaneet akateemisen ohjelman, joka kestää tyypillisesti noin neljä vuotta.

Kandidaatin tutkinto tarkoittaa korkeamman koulutustason saavuttamista kuin korkeakoulututkinto/GED ja liitännäisasteen tutkinto (eli kahden vuoden perustutkinto), mutta alempi kuin jatkotutkinto (maisterin tai tohtorin tutkinto).

Yksi yleisimpiä tutkintotyyppejä korkeakouluihin sitoutuneille opiskelijoille, kandidaatin tutkintoja on saatavana useilla aloilla, matematiikasta ja luonnontieteistä taiteisiin ja humanistisiin tieteisiin.

Niitä on myös useita lajikkeita tieteenalasta / alasta, ohjelmasta ja laitoksesta riippuen. Tässä ovat joitain yleisimpiä kandidaatin tutkintoja näet:

 • Bachelor of Arts (BA)
 • Luonnontieteiden kandidaatti (BS)
 • Kuvataiteen kandidaatti (BFA)
 • Kauppatieteiden kandidaatti (BBA)
 • Musiikin kandidaatti (BM)
 • Bachelor of Architecture (BArch)
 • Tekniikan kandidaatti (BE, BEng)

Kandidaatin tutkinnolla on monia etuja. Tietyn alan laajentamisen lisäksi kandidaatin tutkinnot ovat hyviä löytää hyvin palkattuja työpaikkoja ja luoda uraa, joka kiinnostaa sinua.

Yhdysvaltain työtilastotoimiston havaintojen mukaan kandidaatin tutkinnon suorittaneiden viikkotulojen mediaani on 1 173 dollaria viikossa . Se on 337 dollaria enemmän kuin mitä liitännäistutkinnon suorittaneet saavat viikossa, ja 461 dollaria enemmän kuin ne, joilla on vain lukiotodistukset. Lyhyesti sanottuna koulutus maksaa!

Nyt kun olemme tarkastelleet, mikä on kandidaatin tutkinto ja kuinka siitä voi olla hyötyä sinulle, on aika päästä artikkelin lihaan: kuinka monta vuotta on kandidaatin tutkinto?

Kandidaatin tutkinto: Kuinka monta vuotta kestää?

Kuinka kauan kestää kandidaatin tutkinnon saaminen? Vastaus tähän kysymykseen riippuu useista tekijöistä, mutta Yhdysvalloissa useimmat opiskelijat ansaitsevat kandidaatin tutkintonsa neljästä kuuteen vuotiseen kokopäiväiseen opiskeluun (lukuun ottamatta kesää).

Mukaan National Student Clearinghouse Research Centerin vuoden 2016 raportti , Nelivuotisten julkisten laitosten kandidaatin tutkinto-opiskelijoista 37,5% ansaitsi tutkintonsa neljässä vuodessa. Lisäksi 75,4% opiskelijoista sai kandidaatin tutkinnon kuuden tai vähemmän vuoden aikana.

Jotkut opiskelijat tietysti ansaitsevat kandidaatin tutkintonsa lyhyemmässä ajassa - jopa kolmessa vuodessa - kun taas toiset ansaitsevat omansa useammassa ajassa - jopa kahdeksassa tai useammassa vuodessa.

kuinka löytää toisen asteen piste

Seuraavassa on muutamia keskeisiä tekijöitä, jotka määrittävät, kuinka kauan kandidaatin tutkinto kestää:

 • Onko sinulla hyvityksiä AP/IB -kokeista tai yhteisön korkeakouluista
 • Kuinka monta luokkaa otat lukukautta kohden
 • Otatko oppitunteja kesällä
 • Mitä pääaineesi vaatii opintosuoritusten ja luokkien suhteen
 • Olitpa kaksinkertainen pääaine
 • Otatko luokkia koko- tai osa-aikaisesti

Opintopisteiden kokonaismäärä, jonka sinun on kerättävä kandidaatin tutkintosi saamiseksi, voi vaihdella hieman koulusta riippuen ja siitä, käyttääkö se lukukauden vai vuosineljänneksen järjestelmää. Yleisesti ottaen, Useimmat kandidaatin tutkinto-ohjelmat edellyttävät vähintään 120-130 lukukauden opintopistettä tai 180-190 vuosineljänneksen opintopistettä. Tämä vastaa suunnilleen 40 luokkaa.

Luokat, joita sinun on käytettävä, vaihtelevat suuresti sekä pääaineestasi että koulustasi. Yleensä sinun on kuitenkin suoritettava seuraavan tyyppiset luokat kandidaatin tutkinnon saamiseksi:

 • Yleisopetuksen luokat: Normaalisti kaikkien kandidaatin tutkinnon suorittaneiden on käytettävä näitä ydinluokkia riippumatta pääaineista. Luokat kattavat erilaisia ​​aiheita, mukaan lukien matematiikka, luonnontiede, kirjoittaminen ja yhteiskuntatieteet/historia. Tarkat vaatimukset vaihtelevat koulusta riippuen.
 • Tärkeimmät luokat: Nämä ovat luokat, jotka sinun on käytettävä täyttääkseen pää- ja alaikäisiäsi koskevat vaatimukset. Yleensä nämä eivät välttämättä ole päällekkäisiä Gen Ed -luokkien kanssa.
 • Korkeakoulu-, koulu- tai laitosluokat: Nämä luokat edellyttävät korkeakoulu, koulu ja/tai osasto, jossa on pääaineesi. Esimerkiksi Michiganin yliopistossa ne, jotka ovat Kirjallisuuden, tieteen ja taiteen korkeakoulussa on ansaittava vähintään 100 opintopistettä kollegiossa mutta voi ansaita loput 20 opintopistettä eri korkeakoulun tai osaston, kuten College of Engineeringin kautta.

Kun on kyse valinnaisten aineiden ottamisesta - vaikka opintopisteet laskettaisiin tutkintosi vaadittujen opintopisteiden kokonaismäärään - jos he eivät täytä mitään yllä olevista kolmesta kriteeristä, ne saattavat pidentää kandidaatin tutkinnon suorittamiseen kuluvaa aikaa.

Lopuksi, monet korkeakoulut tarjoavat nykyään verkossa kandidaatin tutkinto-ohjelmia, jonka kautta voit ansaita kandidaatin tutkinnon kokonaan verkossa. Koska nämä ohjelmat tarjoavat enemmän joustavuutta kuin perinteinen ohjelma, voit ansaita tutkintosi vielä lyhyemmässä ajassa (enemmän tästä myöhemmin).

body_speed_odometer Oletko valmis nopeuttamaan tutkintosi läpi?

kaksi totuutta ja esimerkki valheesta

Kandidaatin tutkinnon saaminen lyhyemmässä ajassa: 6 vinkkiä

Kuinka monta vuotta on kandidaatin tutkinto? Tyypillisesti neljä, mutta on varmasti mahdollista saada omasi lyhyemmässä ajassa, jos niin päätät. Tässä osassa käymme läpi kuusi avaintapaa, joilla voit lyhentää kandidaatin tutkinnon suorittamiseen kuluvaa aikaa.

Vinkki 1: Aloita korkeakouluopintojen ansaitseminen lukiossa

Yksi helpoimmista tavoista vähentää kandidaatin tutkinnon suorittamiseen kuluvaa aikaa on aloittaa lukiossa ottamalla AP -testit, IB -testit ja yhteisöopistotunnit.

Tarkastellaan ensin AP-testejä. Ansaitsemalla korkeat pisteet AP -kokeissa (yleensä pisteet 3+), saat yliopistopisteitä, joita voidaan käyttää kandidaatin tutkintoon.

Esimerkiksi Michiganin yliopistossa voit ansaita missä tahansa 2–5 luottotuntia korkeista tuloksista AP-testeissä (ansaitsemasi vaihtelee riippuen siitä, minkä kokeen suoritat ja mitkä pisteet saat siitä), kun taas Stanfordissa voit ansaita jopa 10 vuosineljänneksen yksikköä pisteillä 4 tai 5 AP-testeissä .

AP -tulokset voivat myös antaa sinulle mahdollisuuden luopua tietyistä yleiskoulutuksesta tai korkeakoulujen tärkeistä vaatimuksista, näin säästät aikaa, jonka olisit viettänyt tosiasiallisesti ottaen nämä luokat yliopistossa.

Kaikki korkeakoulut eivät kuitenkaan salli tätä. Jotkut tulevat hyväksy vain AP-hyvityksiä valinnaisina opintopisteinä jotka lasketaan mukaan tutkintosi edellyttämiin kokonaispisteisiin, mutta ei erityisiä pääaineita / sivuaineita tai osastopisteitä varten. Esimerkiksi verkkosivustollaan UCLA tekee selväksi, että AP-opintosuoritukset eivät täytä yleisen koulutuksen vaatimuksia.

AP-pisteiden lisäksi IB-tenttien korkeat pisteet voidaan laskea krediitteiksi kandidaatin tutkintoon. Tyypillisesti tarvitsevat pisteet välillä 5-7 IB-tentissä saadakseen siitä ylioppilasluoton.

Huomaa, että korkeakoulut ovat todennäköisemmin myöntää pisteitä korkeamman tason IB-kokeista kuin ne ovat vakiotason IB-tenttejä. Joten jos olet suorittanut vakiotason IB-kurssin, muista vain, että et ehkä saa siitä lainkaan korkeakouluopintoja!

Lisäksi, Koska AP-luokat ja kokeet ovat suosittuja, korkeakoulut eivät todennäköisesti hyväksy IB-tenttipisteitä. Kehotan ehdottomasti tarkistamaan jokaisen harkitsemasi korkeakoulun viralliset luottokäytännöt, jotta tiedät, minkä tyyppisiä testejä he hyväksyvät luottoa varten ja kuinka paljon hyvityksiä saat (jotkut koulut tarjoavat enemmän luottoja AP-testeihin IB-testien aikana , tai päinvastoin).

Lopuksi ja vain jos yliopisto sallii tämän, sinä saattaisi pystyä ansaitsemaan opintopistettä lukiossa ollessaan lukiossa suorittamalla joitain yhteisöopistokursseja. Ei ole erityisen yleistä, että nelivuotiset korkeakoulut hyväksyvät yhteisöopintopisteitä lukiolaisilta, joten muista tarkistaa ensin harkitsemastasi korkeakouluista, hyväksyvätkö he todella nämä opintopisteet.

Vinkki 2: Valitse varhainen pääaine ja pidä siitä kiinni

Se, että tiedät varmasti, mihin haluat pääaineen, auttaa tehostaa kandidaatin ohjelmaa ja voisi jopa lyhentää aikaa, joka kestää tutkinnon suorittamiseen.

Jos päätät vaihtaa pääaineesi muutaman vuoden sisällä tai odotat ilmoittaaksesi sen myöhään ohjelmaan, olet todennäköisesti yliopistossa vähintään neljä vuotta - mahdollisesti pidempään!

Lisäksi, vain yhden pääaineen valitseminen voi lyhentää tutkinnon saamiseen kuluvaa aikaa. Vaikka kaksoisopetuksessa ei ole mitään vikaa (minä tein sen), se tarkoittaa, että olet todennäköisesti koulussa neljä vuotta, ehkä pidempään.

Viime kädessä sinun on päätettävä, mikä on sinulle tärkeää. Haluatko mieluummin saada kandidaatin tutkinnon lyhyemmässä ajassa, mutta sinulla voi olla vain yksi pääaine? Vai haluaisitko mieluummin viettää enemmän aikaa yliopistossa - vähintään neljä vuotta - ja opiskella kaikkea mitä haluat?

Ehdotan tapaamista korkeakoulun akateemisen neuvonantajan kanssa mahdollisimman pian selittääksesi suunnitelmasi ja nähdäksesi, mitä vaihtoehtoja sinulla on kursseille ja aikatauluille.

body_woman_pushing_clock_timeKeskustele neuvonantajasi kanssa aikataulusi muuttamisesta, jotta voit valmistua nopeammin.

Vinkki 3: Ota enemmän kursseja joka lukukausi/vuosineljännes

Yksi tapa, jolla opiskelijat voivat yrittää vähentää aikaa tutkintoihinsa, on ottaa enemmän kursseja lukukauden / vuosineljänneksen aikana. Pohjimmiltaan sen sijaan, että ottaisit normaalin kurssikuorman, esimerkiksi neljä luokkaa lukukautta kohti (mikä on 16 opintopistettä), ottaisit viisi luokkaa (20 op).

Ottamalla vain yhden tai kaksi ylimääräistä luokkaa lukukaudella voit leikata ohjelmaa jopa koko lukukauden tai vuoden, jonka avulla voit valmistua aikaisin. Muistutuksena on, että lukukautta / vuosineljännestä kohti otettavien opintopisteiden 'normaali' määrä vaihtelee oppilaitoksen mukaan.

mitä gpa tarvitaan herttua

Tarkista oppilaitokseltasi (tai kaikista harkitsemistasi korkeakouluista), kuinka monta opintopistettä opiskelijat tyypillisesti ottavat ja onko lukuja tai kursseja enintään lukukaudella/vuosineljänneksellä.

Vinkki 4: Ilmoittaudu kesäkursseille

Monet opiskelijat ansaitsevat kandidaatin tutkinnon neljän vuoden jatkuvan kokopäiväisen opiskelun aikana, mutta tämä aika ei sisällä kesäkursseja, jotka tarjota sinulle ylimääräinen neljännes tai lukukausi opintopisteitä. Varmista vain, että valitsemasi kurssit, kuten pääkurssit tai yleissivistävän koulutuksen kurssit, ovat valmiita.

Vaikka suurin osa kesätunteja käyvistä opiskelijoista tekee sen kotona, toinen vaihtoehto on ota oppitunteja paikallisessa yhteisöopistossa kesän aikana. Tämän tekeminen voi olla helpompaa, jos koulusi on kaukana ja haluat pysyä lähellä kotia kesällä.

Tarkista, että koulusi hyväksyy nämä kesäluotot ennen päätät ilmoittautua mihin tahansa yhteisön korkeakoulun luokkaan. Huomaa myös, että et todennäköisesti pysty siirtämään arvosanoja kotilaitoksellesi - vain ansaitsemasi hyvitykset.

body_college_student_reppu Myös kesäkoulun opiskelijat tarvitsevat hienoja reppuja.( Korkeakoulututkinnot 360 / Flickr)

Vinkki 5: Etsi erityisesti lyhyempiä kandidaattiohjelmia

Monet koulut tarjoavat kandidaatin tutkinto -ohjelmia, jotka on erityisesti suunniteltu antamaan tutkinto lyhyemmässä ajassa, yleensä kolmessa vuodessa.

Nämä ohjelmat voivat vaihdella huomattavasti niiden rakenteessa, mutta normaalisti sinulle annetaan tiukka aikataulu noudatettavaksi sekä erityinen akateeminen neuvonta.

Jos olet kuollut saamaan tutkintosi lyhyemmässä ajassa, on sen arvoista nähdä, mitä korkeakoulut tarjoavat näitä ohjelmia ja onko heillä ohjelma käytettävissä aiotussa pääaineessasi.

Seuraava kaavio näyttää suosittuja kouluja, joissa on kolmivuotiset kandidaatin tutkinto-ohjelmat. Koulut on järjestetty aakkosjärjestykseen, joista jokainen sisältää sijainnin ja ohjelmat.

Löydät lisää kolmen vuoden kandidaatin tutkinto-ohjelmia haetaan Googlesta 'kolmen vuoden kandidaatin tutkinto-ohjelmasivusto: .edu'.

Koulu Sijainti Tarjotut 3 vuoden ohjelmat
Ball State University Muncie, IN Sairaanhoito
Central State University Wilberforce, OH Kirjanpito, liiketalous, valtiotiede
Grace College Winona-järvi, IN Useimmat päätoimialat
Hartwick College Oneonta, NY Useimmat päätoimialat
Newbury College Brookline, MA Kaikki pääaineet paitsi tietojenkäsittelytieteet, graafinen suunnittelu, sisustussuunnittelu, kulinaarinen hallinta
King College Weston, MA Biologia, globaali liiketoiminnan johtaminen, poikkitieteelliset humanistiset opinnot, psykologia, sosiaalityö
Etelä-New Hampshiren yliopisto Manchester, NH Kirjanpito, Kirjanpito ja rahoitus, Liikkeenjohto, Liiketoiminta -analytiikka, Tietojärjestelmät, Talous ja rahoitus, Muotituotteet ja -hallinta, Hospitality Business, Markkinointi, Toiminta ja projektinhallinta, Urheilunhallinta
Etelä-Utahin yliopisto Cedar City, UT Noin puolet kaikista pääaineista
SUNY Potsdam Potsdam, NY Biologia, kemia, viestintä, tietojenkäsittelytiede, luova kirjoittaminen, geologia, kirjallisuus, kirjallisuus ja kirjoittaminen, fysiikka, politiikka, studiotaide, teatteri, kirjoittaminen
Thomas College Waterville, ME Kirjanpito, liiketoiminta ja johtaminen, viestintä, tietojenkäsittely ja tekniikka, rikosoikeus, englanti, rahoitus, markkinointi, valtiotiede, psykologia, urheiluhallinto
Trinity International University Deerfield, IL Suurin osa pääaineista
San Franciscon yliopisto San Francisco, CA Suurin osa pääaineista
Toledon yliopisto Toledo, Ohio Useimmat päätoimialat
Länsi-Michiganin yliopisto Kalamazoo, MI Useimmat päätoimialat

Vinkki 6: Harkitse kandidaatin tutkinnon suorittamista kokonaan tai osittain verkossa

Monet korkeakoulut tarjoavat online- ja hybridi -kandidaatin tutkinto -ohjelmat, Molemmat vievät yleensä vähemmän aikaa kuin tyypillinen neljän vuoden perustutkinto.

Verkko-ohjelma on, jos otat kaikki kurssit ja käännät kaikki tehtävät verkossa. Toisaalta hybridiohjelma on sekä henkilökohtainen että online-luokka-lyhyesti sanottuna se on sekoitus perinteisen ohjelman ja online-ohjelman välillä.

Jos et välitä ajatuksesta, ettet mene varsinaiselle kampukselle etkä tapaa luokkatovereita ja professoreita, online- tai hybridi -kandidaatin tutkinto -ohjelma voi olla sinua varten. Tiedä vain se yhden tekemisessä voi olla joitain suuria haittoja, mukaan lukien vähemmän (jos sellaisia ​​on) verkostoitumismahdollisuuksia ja arvostuksen puute (online- ja hybridiohjelmia pidetään toisinaan edelleen vähemmän 'laillisina' kuin perinteisiä).

Nämä ohjelmat voivat säästää sekä aikaa että rahaa niiden joustavuuden vuoksi. Esimerkiksi osoitteessa Purdue , 'useimmat [online] kandidaatin tutkinto-ohjelmat voidaan yleensä suorittaa 2-4 vuodessa'. Tämä lyhyt ajanjakso on mahdollista opiskelijoiden suuren joustavuuden ansiosta, kun he päättävät ottaa luokkia ja käyttää tehtäviä.

william ja mary saivat tulokset

Tässä on luettelo 15 parasta yliopistoa, jotka tarjoavat online -kandidaatin tutkinto -ohjelmia. (Huomaa, että Yhdysvaltain uutiset sijoitukset ovat erityisesti online -ohjelmia ja ei jokaiselle koululle kokonaisuudessaan.)

body_thumbs_down_drawbacks

Kandidaatin tutkinnon saaminen nopeammin: 4 haittaa

Kuinka monta vuotta on kandidaatin tutkinto? Ehkä toivot, että sinulle on alle neljä - ja vaikka tutkintosi ansaitsemisessa ei ole mitään vikaa, on joitain haittoja, jotka sinun on tiedettävä.

# 1: Työmääräsi on raskaampi

Kandidaatin tutkinnon suorittaminen alle neljässä vuodessa tarkoittaa todennäköisesti sitä, että työskentelet kovemmin kuin muut opiskelijat ottamalla enemmän luokkia lukuvuoden aikana ja / tai kesän aikana.

Tällaisella suurella työmäärällä sinulla on enemmän kuin todennäköistä paljon vähemmän aikaa olla vuorovaikutuksessa sosiaalisesti, mennä lomille ja osallistua koulun ulkopuolisiin aktiviteetteihin, kuten seurat ja urheilu. Tämä kaikki voi vaikuttaa kielteisesti henkilökohtaiseen tyytyväisyyteen yliopistokokemuksestasi, riippuen siitä, mitä toivoisit saada siitä.

Joillekin opiskelijoille nämä haitat eivät välttämättä ole iso juttu. Mutta jos ne sopivat sinulle, haluat ehkä miettiä uudelleen, mistä olet valmis luopumaan saadaksesi tutkintosi nopeammin.

#2: Sinulla on vähemmän mahdollisuuksia ottaa oppitunteja vain huvin vuoksi

Kandidaatin tutkinnon saaminen lyhyemmässä ajassa tarkoittaa paitsi tiukan aikataulun noudattamista myös ottamalla vain luokat, jotka sinun on käytettävä saadaksesi tutkintosi. Näin ollen sinulla on todennäköisesti vähemmän mahdollisuuksia ottaa valinnaisia ​​aineita, eli luokkia, jotka ovat vain huvia.

mikä on keskimääräinen lukion gpa

Valinnaiset voivat rikastuttaa korkeakoulukokemustasi antamalla sinun tutustua kiinnostaviin aiheisiin, mutta sinulla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta opiskella perusteellisesti.

Ilman aikataulusi aikaa ottaa luokkia hauskaa, sinä saattaa tuntua siltä, ​​että olet hukannut mahdollisuuden tutustua muihin henkisiin etuihisi, joita sinulla on pääaineesi ulkopuolella.

# 3: Sinulla ei ole aikaa kesätöihin ja harjoittelupaikkoihin

Samanlainen haitta kuin edellä, jos otat oppitunteja kesällä saadaksesi kandidaatin tutkinnon lyhyemmässä ajassa, sinulla ei ole aikaa kesän aikana keskittyä muihin asioihin, kuten harjoitteluun ja työpaikkoihin.

Tämä voi olla iso haittapuoli, jos haluat saada jonkin verran työkokemusta omalla alallasi ennen valmistut yliopistosta.

Kompromissi tässä on se, haluatko mieluummin valmistua aikaisin ilman vähän tai ei ollenkaan työkokemusta tai valmistua normaalilla (tai hieman hitaammalla) vauhdilla ja saada enemmän työkokemusta.

# 4: Sinun on maksettava enemmän etukäteen

Lisäluokkien ottaminen - olipa kyseessä lukuvuosi, kesä tai molemmat jaksot - tarkoittaa yleensä, että joudut maksamaan enemmän etukäteen näistä luokista.

Vaikka kandidaatin tutkinnon suorittaminen lyhyemmässä ajassa voi säästää tonnia rahaa pitkällä aikavälillä (sinun ei tarvitse maksaa enempää lukukausimaksuja, luokkamaksuja, asumista tai ateriasuunnitelmia), sinun on silti ole valmis maksamaan enemmän etukäteen käyttämistäsi ylimääräisistä luokista ja kaikista tarvitsemistasi asunto- ja / tai ateriaohjelmista (jos käyt kesäkursseilla).

Yhteenveto: Joten kandidaatin tutkinto on kuinka monta vuotta?

Useimmat opiskelijat Yhdysvalloissa ansaitsevat kandidaatin tutkinnon noin neljän vuoden jatkuvassa kokopäiväisessä opinnossa (pois lukien kesät). Tästä huolimatta monet ihmiset pystyvät lyhentämään tätä aikataulua vain kolmeen tai jopa kahteen vuoteen suunnittelemalla etukäteen ja hyödyntämällä tiettyjä mahdollisuuksia.

Vaikka tarvitset edelleen kandidaatin tutkinnon saamiseksi vaadittavan vähimmäismäärän opintopisteitä (yleensä 120-130 lukukauden opintopistettä tai 180-190 neljänneksen opintopistettä), tämä määrä krediittejä on mahdollista kerätä lyhyemmässä ajassa.

Tässä on kuusi mahdollista tapaa tehdä tämä:

 • Aloita korkeakouluopintojen ansaitseminen lukiossa AP-tenttien, IB-tenttien ja (jos korkeakoulu hyväksyy sen) yhteisön korkeakoulujen kurssien kautta
 • Valitse pääaine varhaisessa vaiheessa ja pidä siitä kiinni —Tämä auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuuttasi paremmin ja pitämään sinut kurssilla yhdellä tärkeimmällä akateemisella painopisteellä
 • Ota enemmän luokkia joka lukukausi/vuosineljännes jotta voit ansaita tarvitsemasi hyvitykset nopeammin
 • Ilmoittaudu kesäluokkiin ansaita luottoja ennen aikataulua
 • Etsi erityisesti lyhyempiä kandidaattiohjelmia jos haluat ohjelman, joka tarjoaa sisäänrakennetun rakenteen opiskelijoille, jotka haluavat lopettaa lyhyemmässä ajassa
 • Harkitse kandidaatin tutkinnon hankkimista verkossa - Sekä verkko- että hybridiohjelmat antavat sinulle joustavuutta, jota tarvitset ansaitaksesi tutkinnon helposti lyhyemmässä ajassa

Ennen kuin alat työskennellä selvittääksesi, kuinka voit lyhentää kandidaatin tutkinnon saamiseen kuluvaa aikaa, käytä hetki harkitse joitain haittoja noudattamaan niin tiukkaa aikataulua. Tässä on neljä suurinta haittaa, jotka kannattaa miettiä ennen päätösten tekemistä:

 • Työmääräsi tulee olemaan suurempi, jolloin on vaikea löytää aikaa seurusteluun luokkatovereiden ja ystävien kanssa, osallistumiseen koulun ulkopuolisiin aktiviteetteihin, rentoutumiseen ja lomille
 • Sinulla on vähemmän mahdollisuuksia ottaa oppitunteja huvin vuoksi, mikä voi olla turhauttavaa, jos pääaineesi ulkopuolella on kenttiä, joista olet kiinnostunut oppimaan
 • Sinulla ei ole aikaa kesätöihin tai harjoittelupaikkoihin, mikä tarkoittaa, että valmistut vähemmän ammattikokemuksella kuin haluat
 • Sinun on maksettava enemmän etukäteen lisäkursseja, kesäasuntoja ja ateriasuunnitelmia varten - vaikka säästät todennäköisesti rahaa pitkällä aikavälillä!

Viime kädessä se, haluatko yrittää saada kandidaatin tutkinnon lyhyemmässä ajassa, on täysin sinun tehtäväsi. Varmista vain, että tiedät, mihin olet kiinnostunut!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA